sobota, 3 lutego 2018

Norme razdalje od mesta med gradnjo

  Norme razdalje od mesta med gradnjo

Potrebna odreza od meja mesta in sosednjih zgradb za individualno gradnjo.

Glavne zahteve, katerih skladnost je zaželeno, da v prihodnosti ne bi prišlo do dolgotrajnih poskusov s sosedami, pa tudi ne bi smeli biti pod grožnjo rušenja ali potrebe po prenosu že zgrajenega objekta - hiše, kopalnice, šupe, garaže...
  Norme razdalje od mesta med gradnjo

Ujemanje odvisno od vrste in višine stavbe

Na tak način so dovoljeni največji dopustni previsi za tako imenovano "rdečo črto" ločenih delov različnih zgradb: balkoni, loži itd., - ne več kot 3 metrov in ne višji od 3,5 metra od tal.
  Norme razdalje od mesta med gradnjo

Najmanjša razdalja od obmejnega območja

Za vzpostavitev norm za oddaljenost od meja zemljiške parcele, pri gradnji stavb brez oken na eni strani obstajajo ločena načela:
  Norme razdalje od mesta med gradnjo

Stopnja odjema od meje mesta pri gradnji hiše

Zadrge z meja mesta in naslednje strukture na

Preprost primer: Koltakova.V. Gospodarska poslopja (kopel, garaža, shed.d.) do meje sosednje lokacije - najmanj 1 meter. Kopel 2,5 metra od ograje blizu, vendar dovoljeno. 1 z opombo. Pri dajanju bencinskih postaj v bližino nasadov pridelkov, na katerih je možno širjenje plamenov, je treba ob mejah bencinskih črpalk, ki mejijo na nasadov, zagotoviti talno oblogo, narejeno iz materialov, ki ne plavajo plamena po njihovi površini ali oranskega traku zemljišča, ki ni krajša od 5 metrov.
  Norme razdalje od mesta med gradnjo

Kode stavb pri načrtovanju ograje

Veliko lastnikov državnih hiš postavlja ograje okoli svoje lastnine, s poudarkom samo na lastnih mnenjih. Toda tak malomaren pristop lahko privede do vseh vrst težav, ki jih je včasih treba rešiti samo na sodišču.
  Norme razdalje od mesta med gradnjo

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Projektni projekt za notranjost dvosobnega apartmaja

Pri naročanju na naši spletni strani storitev strokovnih oblikovalcev boste prejeli razvit projektni projekt dvosobnega apartmaja v višini 54 kvadratnih metrov, sestavljen iz podrobnih načrtov:
  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Najboljši notranji slogi za dvosobno stanovanje

Izbira notranjega sloga je zelo individualna. Osnova za izbiro bi morala biti osebni preferenc pri estetiki in udobju. Tehnične značilnosti prostora, možnost prostora, čeprav manjša, je treba še vedno upoštevati pri izbiri notranjosti.
  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Projektni projekt enosobnega apartmaja

Če želite, da vaše stanovanje izgleda bolj udobno in moderno, ne morete storiti brez dober notranjosti. Zasnova 1-sobnega apartmaja se lahko ustvari samostojno, pod pogojem, da imate dovolj sposobnosti in sposobnosti oblikovanja.
  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Številka rešitve za načrtovanje možnosti 1.2

Kasneje so prvo verzijo preoblikovali oblikovalci: tukaj se pojavi števec barv, ki simbolično ločuje kuhinjsko cono. V dnevni sobi so se pojavila okna, v katerih bi bilo mogoče postaviti spominke, ki jih bo gostiteljica prinesla iz številnih potovanj. Kavč se je preselil na nasprotno stran dnevne sobe, na voljo so stoli za goste in kava za kavo. Gostje se ne bodo odrekli dobrega vina, še posebej, ker je na kuhinjski površini na levi strani bara poseben ločen vinski hladilnik. V spalnici ni prišlo do zelo velikih sprememb, razen, da se je mizica preselila iz središča v steno, tako da je ostala več prostora.
  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Dvignite oglas zdaj

Oglas se dvigne na prvo mesto v rubriki (oglasi s statusom »Priloženi« in novi, objavljeni po vzponu), ki se postopno spuščajo, ko pridejo nova obvestila. Izraz za dajanje oglasa se samodejno podaljša za en mesec od trenutnega dne.
  Notranjost 2 x sobno stanovanje 54 m2

Najem stanovanja v Minsku brez posrednikov

Dobrodošli na portalu Gohome! V naši podatkovni bazi je nekaj sto (tisoč) predlogov, ki vam omogočajo, da v bližnji prihodnosti rešite svoj stanovanjski problem. Obnovitev stanovanjske baze se odvija, saj novi predlogi prejmejo lastniki stanovanj, zasebni realtors in nepremičninske agencije v Minsku. Naša spletna stran vam bo pomagala pri najemu stanovanja v Minsku brez posrednikov dolgo časa ali najem stanovanja za najem.

Gradnja hiše iz profiliranega lesa

  Gradnja hiše iz profiliranega lesa

Hiše iz profiliranega lesa - prednosti gradnje

Glavna prednost lesa je relativno nizka cena, cena je precej nižja kot na zaobljenem lesu. Hkrati ima številne prednosti:
  Gradnja hiše iz profiliranega lesa

Značilnosti materiala

Vrsta lesa. Profiliran les je narejen iz macesen, smreke, smreke, jelke ali cedre. Hrast, breza, aspen, pepel in bukev se uporabljajo za trdega lesa.

Gradnja hiš iz profiliranega lesa

Od vseh materialov na trgu smo kot glavno gradivo za gradnjo državnih hiš izbrali profilirani les. Zdaj že več kot 5 let gradimo hiše iz profiliranega lesa.
  Gradnja hiše iz profiliranega lesa

Prednosti profiliranih lesenih hiš

Profilirana letev, zahvaljujoč svoji individualni obliki, "groove-trnje", natančno in tesno med seboj med gradnjo. Struktura tega materiala ne potrebuje dodatne izolacije. V tem primeru ima stene gladko estetsko površino. Ni vam treba dodatno nadgrajevati ali obravnavati dragih koncev.
  Gradnja hiše iz profiliranega lesa

Gradnja profiliranega lesa

Prednostna dejavnost našega podjetja je gradnja profiliranega lesa na ključ. In to storimo po najnižjih cenah v regiji.

Značilnosti hiš iz profiliranega lesa

Posebej priljubljeni so hišni kraji profiliranega lesa, ki cenijo udoben počitek pred mestnim hrupom. Takšne stavbe združujejo naravno energijo, odlične lastnosti, sodoben dizajn. Dobro se prilegajo okoliški pokrajini.

Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

Stroški popravila stanovanja v ključni novi stavbi

Lahko je natančno povedati, koliko popravilo ali dekoracija stanovanja v novi stavbi stane šele po oceni. Ker je popravilo "odnushki", dvosobnega stanovanja ali katerega koli drugega prostora v novi hiši, je odvisno od številnih dejavnikov, kot so: površina objekta, število namestitev in namestitev predelnih sten, število vodovodnih instalacij, delo na električni in ploščadi, vrsta stropa in še veliko več.
  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe
  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

Kako lahko popravim stanovanje v novi stavbi?

Danes obstajajo vsi pogoji, ki so poceni, a z okusom, da ustvarite svojo edinstveno notranjost, in stanovanje v novi stavbi je zelo primerno za to. Obstaja možnost, da vaše stanovanje čim bolj udobno in kako pretvoriti ideje v resničnost iz čistega skrilavca.
  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

Popravila stanovanj v novih stavbah

Nenavadno so lastniki novih stanovanj soočajo s težavami, kot so popravilo stanovanj v novih stavbah. Kje morate začeti popravila v novem, samo kupljenem stanovanju, če prej niste morali urediti novega stanovanja? Ta članek vam bo pomagal narediti popolno popravilo v novi stavbi.
  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

Osnutek dela v novi stavbi

Glavna naloga izvajanja teh ukrepov je določiti luknje in druge nepravilnosti v glavnih strukturah. Za gladko površino z mavecnimi ali cementnimi peskimi kompozicijami. Cementno vezane ploščice se uporabljajo za zaključek kopalnice in kopalnice. Na njih dekorativno sooča dobro pritrdi.
  Popravilo stanovanja v novi ceni stavbe

Cene za popravilo novih stavb

Za določitev vrste dela, ki ga želite porabiti v vašem stanovanju, tabele prikazujejo stroške prenove stanovanj na ključ v novih stavbah v Moskvi.

Mehka streha

Kako narediti mehko streho skodle

Uporaba skodle je upravičena, če ima strešna ravnina najmanjši naklon glede na vodoravno ravnino najmanj 12 stopinj. Če je naklon manj, bo vlaga neizogibno stagnirala na sklepih, kar bo povzročilo hitro poslabšanje prevleke.
  Mehka streha

Splošna pravila za izgradnjo strehe

Pred izgradnjo strehe nad kopalnico je potrebno določiti vrsto konstrukcije. Lahko je en ali dvuhskatnoy, to je, sestavljen iz ene, dveh ali več nagnjenih ravnin. Kot nagiba ravnin določi podnebne posebnosti regije. Natančneje, količina padavin, ki se lahko kopičijo na strehi in jo poškodujejo zaradi svoje teže. Večja je naklon strešnih pobočij, manj verjetno je kopičenje snega na njej.
  Mehka streha

Kaj je pravilna strešna torta?

Za začetek bomo razstavili napravo za strešno pito. Ta izraz se imenuje vse plasti materialov, uporabljenih pri gradnji strehe.
  Mehka streha

Mehka kritina tehnologija

Preden se pogovarjamo o niansah namestitve skodle, morate omeniti njegove značilnosti. Osnova strešnika je steklena vlakna, impregnirana z bitumen ali poliester. Na hrbtni strani - bitumenski substrat (običajno samolepilni), s sprednje strani - škropljenje mineralnih granul.
  Mehka streha

Notranji zaključek

Praviloma se med gradnjo zasebnih hiš notranja dekoracija izvede iz primernega listnega materiala. Najpogosteje gre za suho zidno oblogo, leseno oblogo ali plastične plošče.

Krovska torta

Vsak sloj pravilno izvedene strešne pie je opremljen z določeno funkcijo, ki je posledica zaporedja njihovega umestitve. Obstajajo nekatere razlike v zasnovi neizolirane strešne pie in plasti za namestitev nad stanovanjsko podstrešno sobo.

Brušenje betonskih sten

  Brušenje betonskih sten

Vrste brušenja betonskih stropov in sten

Obstajata dve vrsti mletja: suha in mokra. Za tiste površine, ki vključujejo marmorne čipe, se uporablja mokro brušenje sten in stropov. Suha vrsta brušenja je primerna za izravnavo betonskih površin iz standardnih betonskih razredov. Da bi se izognili močni prašnosti prostorov, je vsa oprema povezana s industrijskimi sesalniki.
  Brušenje betonskih sten

Sorte procesa

Brušenje betonske talne brusilke lahko izvedemo v suhi in mokri metodi, vendar se cena opravljenega dela ne bo spremenila. Mokro brušenje se uporablja pri mletju mozaičnega dna ali tal, ki je prekrit z marmornimi čipi. S to vrsto mletja v delu je potrebno uporabiti abrazivne segmente. Zahvaljujoč temu je mogoče dobiti skoraj popolno talno površino, ki se po videzu ne razlikuje od polirane površine.
  Brušenje betonskih sten

Brušenje betonskih sten in stropov v slogu Loft

Brušenje betonskega stropa in betonskih sten v stropu (Loft)

Pri dodeljevanju novih stavb ali pri popravilu potrebujemo stene in stropove poliranje. Pogosto je potrebno odstraniti šive trdnih plošč. Ne samo, da negativno vplivajo na videz, temveč tudi v prihodnosti lahko povzročijo udarce, korake ali ožine. Brušenje je učinkovit način za odpravo vseh šivov.
  Brušenje betonskih sten

Zakaj grundirati beton,

Mnogi ljudje vedo, da kakovost monolitne konstrukcije ni vedno visoka. Pogosto več enot monolitov dela na istem objektu, ki opravlja svoje delo dokaj hitro, vendar z izgubo kakovosti.
  Brušenje betonskih sten

Polirani betonski zidovi

Po urniku je bilo delo potrebno opraviti 6 dni v tednu. Skupaj je bilo potrebnih 1 leto za poliranje betonskih zidov stavbe, v objektu pa je bilo zaposlenih samo 10 delavcev.
  Brušenje betonskih sten

Mletje in poliranje granita

Da preprečite uničenje zgornjega sloja kamna in nastajanje madežev iz razlitih tekočin (sok, vino, kri), lahko uporabite mehko krpo ali gobo, navlaženo z vodo. V nobenem primeru ne bi smeli uporabljati abrazivnih detergentov, še posebej brisalcev, kis in drugih jedilnih sestavin, da bi se izognili škodi končnemu obdelovanju kamna. Ne pozabite, da za vsakodnevno čiščenje tal lahko uporabite mehko in po možnosti nevtralno kemijo.

Stenske ploščice video

Stenske ploščice

Polaganje keramičnih ploščic stene in tla ni zelo težko delo, ki zahteva posebne veščine in spretnosti. Vendar pa obstaja več načel, ki jih uporabljajo in jih vodijo, tudi začetniki se lahko popolnoma obvladajo z nalogo. Ne smemo pozabiti, da je stene s ploščicami zadnja faza dela, neke vrste ličila. Glavni del dela ostaja neviden, in sicer je kakovost zaključka odvisna od kakovosti skritih del (priprave osnove).
  Stenske ploščice video

Možnost 1. Na cementni malti.

Priporočilo! Za najboljši učinek priporočamo, da keramične ploščice postavite v vodo 6-8 ur, tako da napolni vse pore. Ta ploščica je debela 9 mm in je zelo trpežna.
  Stenske ploščice video

Izračun potrebnih materialov

Za to potrebujemo tračni ukrep, papir in svinčnik. Sprejmite merjenje traku in izmerite območje pod sklopko. Bodite pozorni na vogale v sobi, če niso ravne, potem boste morali zagotoviti zalogo končnega materiala. Če želite preveriti, če so vogali pravi, morate izmeriti diagonale v prostoru. Če so diagonale enake, so koti prav. Ruleta je bila strogo vertikalno ali vodoravno, tako da so bile meritve točne.
  Stenske ploščice video

Stenske ploščice

Polaganje ploščic na steno ni lahka naloga, vendar ob stene s ploščicami, ki jih opravite sami, ni le odlična priložnost za prihranek denarja, ampak tudi veliko zadovoljstvo od končnega rezultata. Obloga je precej dolga in lahko traja več kot en dan. Poleg tega za styling potrebujete nekaj orodij, ki jih morda nimate. Vnaprej morajo kupiti ali nekoga prositi za nekaj časa.
  Stenske ploščice video

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Stenske ploščice video

Kaj je potrebno za visoko kakovostno oblogo

Zaključni delovni strešniki so izdelani s posebnimi orodji. Delež na njih mora biti vnaprej. Na seznamu so naprave, ki jih uporabljajo profesionalni furnirji. Čeprav je možno, da bo katero koli orodje nadomestilo drugo primerno orodje.

Opečne ograje za fotografije

  Opečne ograje za fotografije

Izbor lepih ograj na fotografiji

Lepe ograje okrog hiše ali koče izgledajo dobro poleti in pozimi, ob oblačnem vremenu in na sončnem dnevu. Ne glede na to, kaj so narejeni iz: opeke, lesa, kamna, kovine ali kombinacije različnih materialov z dekorativnimi elementi - bo vedno prosim lastnika, še posebej, če gre za avtorjev projekt ali načrt, ki ga kupec razmišlja. Z fotografije ograj je lažje odločiti, katera različica te stavbe je primerna za ureditev vaše spletne strani.

Oblikovanje opečnih ograj

Za začetek, da ne bi se zapletli v celotni sesalni zbiralnik, sistematiziramo material malo in razdelimo vse opečne ograje v dve veliki skupini. Naj bo:

Kakšen material za opeko ograjo, da izberejo

Začetek dviga ozemlja, lastnik hiše se sooča z veliko množico vprašanj. Vse se začne z jamo za podlago in konča z obrezovanjem nosilnih stebrov.
  Opečne ograje za fotografije

Gradnja opečne ograje

Lepe in trpežne ograje iz tega gradiva ne morejo biti zgrajene brez določene izkušnje, toda tisti, ki so popolnoma samozavestni v svojih zmožnostih, lahko sami sami obvladajo to nalogo.

Faze gradnje opeke

1. Označevanje območja pod ograjno ograjo

Pegli se poganjajo v kotičke bodočega ograja in vzdolž obzidja. Vrv je potegnjena. Oznake za vgradnjo stebrov, vhodov in vrat.
  Opečne ograje za fotografije

Ograje iz opeke in kovinskih ograj

Ta vrsta ograja na spletnem mestu se šteje za več proračunov. Kljub temu kovinska ograja v kombinaciji s trajnimi opekami ima prednosti pred mnogimi drugimi vrstami ograj.

Do-it-yourself zasebna hiša streho

  Do-it-yourself zasebna hiša streho

Sheme strešnih sistemov strehe zasebne hiše

Obstaja več konceptov trnov sistemov. Pri zasebni stanovanjski gradnji se običajno uporabljajo dve osnovni diagrami trnovega sistema - z visečimi splavarji in z laminiranimi špirovci.
  Do-it-yourself zasebna hiša streho

DIY rafter strešni sistem

Najpomembnejši del priprave je izbira dizajna vratnih streh. Moč okvirja določa ne le odpornost na težo snega in tlaka vetra, temveč vpliva tudi na obstojnost strešnih materialov.
  Do-it-yourself zasebna hiša streho

Kakšne so strehe hiš

Preden začnete graditi svoje roke, se morate odločiti, kakšna streha bi morala biti blizu hiše, opraviti vse pripravljalne naloge, narediti risbo.
  Do-it-yourself zasebna hiša streho

Načela gradnje strešne konstrukcije

Do-it-yourself gradnja strehe ponavadi vključuje izvajanje sorazmerno preprostih projektov: enostopenjske strehe, dvostopenjske preproste in zdrobljene. Zapletenost gradnje hipped roof strehe ali polupolmovyh strehe (danščina, nizozemščina) v prvi vrsti je treba narediti zapletene izračune in najbolj natančno označevanje. Poleg tega je treba vgradnjo diagonalnih špirovcev krovne strehe izvajati brezhibno, ker v nasprotnem primeru strešna konstrukcija ne more vzdržiti obratovalnih obremenitev. Izjemno profesionalen pristop zahteva izracun in namestitev vec streh, streh s kompleksnimi arhitekturnimi oblikami.
  Do-it-yourself zasebna hiša streho

Steklene strehe za zasebne hiše

Veliko lastnikov državnih hiš sanja, da uživajo v pogledu na zvezdno nebo. Projekti streh zasebnih hiš lahko štejejo kot delno zasteklitev in razporeditev prozorne kupole. Steklena streha je nameščena na terasi, balkonih, verandi.
  Do-it-yourself zasebna hiša streho

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.

Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

  Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:
  Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.

Osnovna pravila za zidanje

Ko se prašek posuši, je potrebno lepilo raztopiti (upoštevati morate navodila na embalaži, ker je lepilo danes drugačno in če je kaj narobe, lahko to povzroči najbolj negativne posledice). Lepilo je treba skrbno uporabiti na bloku, ki ga je treba položiti na dno tla. Upoštevati je treba, da je pri izdelavi notranjih pregrad z lastnimi rokami treba med gradnjo povezati vrstice. Če želite to narediti, morate zamenjati začetni blok vrstice, tako da uporabite celoten blok v eni vrstici za to, polovico v drugi vrstici in tako naprej. Da bi preverili vertikalnost polaganja pene betonskih razdelkov, morate uporabiti nivo zgradbe ali plumb.
  Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

Postavitev notranje stene pene blokov

Za izdelavo ravne in trpežne predelne stene, poleg blokov pene, potrebujemo tudi: gradbena orodja, posebno lepilo za povezovalne bloke, poliuretanske pene in druge.
  Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

Osnovna pravila za vgradnjo predelnih sten iz pene

Pena betonski bloki so razdeljeni na toplotno izolacijo (D300-D500), strukturno toplotno izolacijo (D600-D900) in strukturo (D1000-D1200). Za izdelavo predelnih sten primerni bloki, označeni z D600 in zgoraj. Razred moči, ki ga imajo - od B2,5.
  Polaganje notranjih pregrad iz pene betona

Polaganje prve vrste blokov pene

Polaganje prvih blokov se izvaja na vogalih. Od katerega drugega kota za začetek polaganja je tudi pomembno. Prvi blok pene je nameščen pod kotom, ki je najvišji glede na druge. Plast malte pod tem blokom bo veliko tanjši kot pod bloki pene v drugih vogalih. Izbor je poljuben.

Popularne posty