sobota, 6 października 2018

Cena vitražnega stekla

Prednosti vitražja z aluminijastim profilom

Visoka cena je neprimerna za brezpogojno uporabo dragih materialov. To je veliko bolj smiselno, če pogoji in cilji omogočajo, da opravi zasteklitev z nižjim profilom. Naši strokovnjaki bodo kompetentno izbrali najboljše materiale za posamezno steklo. Ampak, ne glede na značilnosti materialov, ima vsak aluminijasto vitražsko steklo nekaj prednosti:
  Cena vitražnega stekla

Video tehnologija fasadna zasteklitev stavb

Fasadna zasteklitev stavb in njene prednosti

Raznolikost barv in vrst stekla, skupaj z inovativnimi inštalacijskimi tehnologijami, naredi sprednjo zasteklitev nekakšen znak organizacije, ki pritegne pozornost potencialnih obiskovalcev, navdihuje zaupanje poslovnim partnerjem ter ustvarja optimalno udobje in varnost pri delu. Poleg tega imajo sistemi za fasadne zasteklitve naslednje prednosti pred drugimi vrstami oblog.
  Cena vitražnega stekla

Vrste pajkovega stekla

Obstaja več možnosti za točkovno fiksiranje stekla pri oblikovanju fasad hiš. To je odvisno od želje naročnika ali arhitekta, pa tudi od obstoječih objektov, potrebnih tehničnih lastnosti in zahtev za gradbišče. Če potrebujete vitražne fasade ali prezračevane fasade, cena te vrste dela ne sme ustaviti.
  Cena vitražnega stekla

Katere komponente se uporabljajo za zasteklitev od tal do stropa?

Kadar je mogoče zasteklitev panoramskih oken uporabiti profili iz plastike, lesa ali aluminija z enokomornim, dvokomponentnim steklom ali posameznim steklom. Najtoplejša možnost bi bila plastična in lesena okna z energetsko varčno dvojno zastekljena okna. Za hladno panoramsko zasteklitev se uporabljajo okrogla okna iz aluminija z enojnim steklom.
  Cena vitražnega stekla

Kdaj se uporablja obarvano steklo?

1. Ko je treba fasado popolnoma ali delno napolniti. Delno polnjenje je vodoravno in navpično, kot je stopnica. Tudi steklena fasada lahko poudari poslovni slog upravnih zgradb.
  Cena vitražnega stekla

Nudi tehnološki proces gradnje modularnih steklenih fasad

Modularna zasteklitev je gotovi konstrukcijski elementi, bloki, ki so izdelani v proizvodnji. Na strani naročnika montažo sestavljajo fasadni sistem tako, da module obesijo na nameščene pritrdilne elemente iz notranjosti stavbe.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty