sobota, 20 kwietnia 2019

Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo z lastnimi rokami?

Če ne veste, kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo, v tem primeru boste morali pripraviti podroben načrt, kjer se bodo postopoma prikazovali faze dela. Načrt po fazah popravila je treba opraviti na podlagi tega, kar želite prejemati zaradi opravljenega popravila. Poleg načrta boste morali samostojno razviti projektni projekt za stanovanje brez konca, izbrati materiale, ozadja, barvne rešitve in tako naprej.

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Popravljanje v novem stanovanju

Če ste se odločno odločili kupiti stanovanje od razvijalca ali ste to že storili, si morate trdno predstavljati, kaj stanovanje kupujete in kakšna popravila boste morali opraviti s svojim stanovanjem. Poglejmo skupaj.

piątek, 19 kwietnia 2019

Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Akt hidravličnega preskušanja strehe po metodi tlakovca

Preskusite gospodinjstvo. K1 se izvaja z metodo razlitja vode iz 7. Dokument * /. telo Preskusite gospodinjstvo. K1 se izvaja z metodo razlitja vode iz 7. Sistem mora. za zagotovitev normalnega pretoka. Če je sistem uspešno opravil test, potem.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Preizkus strehe z metodo razlitja vode, kupite streho v Samari

Dejanje preizkušanja strehe z metodo razlitja vode Objavljeno: metoda za testiranje betona vse. Možnost dosledne uporabe vode v načinu prehoda. Dejanje preizkušanja strehe z metodo prelivanja vode na strehi z metodo preskušanja.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Toplotna izolacija fasadnih in strešnih sistemov v pogojih ognja in korupcije

V reviji "Naukovedenie" je objavljen še en članek Mednarodnega požarnega centra, ki je namenjen oceni požara in tehničnih lastnosti toplotnoizolacijskih materialov v različnih pogojih delovanja. Avtorji: Melnikov V.S., Kirillov S.V., Melnikov M.V., Vanin S.A., Vasilev V.G., Potemkin S.A.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Katere sistemske indikatorje najprej preverite?

a) Odtok iz instrumentov. b) Upoštevanje risb in njihovih dimenzij. Nesprejemljivost med takšnimi pomembnimi vidiki, kot so: premer cevi, materiala izdelave, oznake višin in druge enako pomembne, je nesprejemljivo. c) pomanjkanje puščanja odplak in tesnjenje cevovodov. Cevovod ne sme puščati, sicer bo treba prilagoditi.

Preproga v spalnici za in proti

  Preproga v spalnici za in proti

Kako izbrati preproge za vaš dom: vrste preprog ↑

Če izberete preprogo, se morate odločiti o sestavi preje, ki se uporablja pri izdelavi. Sodobni premazi so narejeni iz naravnih in sintetičnih vlaken. Naravna vlakna so razdeljena na živali (volna, zajec, koze, ovce, kamele) in zelenjave (lan, bombaž itd.). Med naravnimi prevlekami so najpogostejša volna in mešanica. Mešanice vsebujejo od 10 do 30% volne. Prednost volne je, da je plastika, in njena vlakna lahko dolgo časa ohranjajo določeno obliko. Volna preja zagotavlja prepustnost vlage, visoko elastičnost in elastičnost.
  Preproga v spalnici za in proti

Spalnice preproge: Notranjost

Preproga v spalnici ni samo notranji prostor, ki ustvarja udobje in udobje, ampak tudi modni dodatek, ki lahko drastično spremeni videz sobe. Ta članek vam bo pomagal izbrati preprogo v spalnici in se izogniti običajnim napakam pri oblikovanju.

Temna tla v notranjosti: prednosti in slabosti

Imamo dve novici za tiste, ki želijo hoditi na temnem podu doma: eden je dober, drugi pa slab. Začnimo s tradicijo s slabimi. Temna tla vizualno zmanjšuje prostor in v vseh smereh. Zdi se, da je krajši in ožji ter nižji. Zato je temna tla za majhne nizke prostore praktično kontraindicirana. Vendar pa lahko negativni učinek nekoliko izravnate z izbiro zelo svetlih barv za stene in vizualno dvigovanje stropa z navpičnim trakom ali drugimi metodami.
  Preproga v spalnici za in proti

Kako izbrati in ležati preprogo

Prevladuje negativen odnos do preproge do neke mere. Dejstvo, da je ta material nekoliko drugačen od sodobnih blagovnih znamk in preprosto govori, ni več modno. Ampak preganjanje moda je prazna zasedba, zato bo pogovor potekal le o tistih dobrih ali slabih lastnostih, na podlagi katerih se lahko svetuje, da v svojo notranjost vključite preprogo ali, nasprotno, opustite to.
  Preproga v spalnici za in proti

Kako izbrati preprogo v spalnici

Les, linolej, ploščice, laminat - to je osnova, v spalnici za več udobja potrebne preproge. Bolje je od naravnih materialov z velikim kupom, majhnih velikosti, tako da ga je mogoče preprosto oprati in očistiti.
  Preproga v spalnici za in proti

Preproga v vrtcu: "za" in "proti"

Dejstvo je, da so vsi dvomi o varnosti zadevnega materiala za zdravje otroka nepotrebni. Seveda lahko kupite poceni in nizko kakovostne preproge, ki bodo nevarne tudi za odrasle, če pa ne boste skimpirali in kupili kakovostnega materiala, boste ravno nasprotno zaščitili pred številnimi nevarnostmi. Zlasti preproga postane mehka tla, kar je zelo pomembna kakovost, ko gre za prostor za majhne otroke. Pogosto padejo, plazijo na tla in delajo na trdo laminat, les ali ploščice je povsem nevarna.

czwartek, 18 kwietnia 2019

Demontaža v gradbeništvu

  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža v industriji in v zasebnem sektorju

Stavba je lahko predmet rušenja iz različnih razlogov. Gotovo vsaka stavba lahko podredi tako kardinalnemu sklepu in ni pomembno, ali je njen lastnik zaseben ali pa pripada državi. V primeru slednje situacije razlog za rušenje temelji na številnih pravilih, ki jih nihče ne more prezreti:
  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža kovinskih konstrukcij | Razstavljanje

Demontaža, demontaža kovinskih konstrukcij je delo, ki zahteva posebno skrb. V nasprotju z razstavljanjem predmetov, zgrajenih iz opeke in betona, razstavljanje kovinskih konstrukcij praviloma vključuje njihovo naknadno montažo na novem mestu. Zato je razstavljanje jeklenih konstrukcij strogo skladno s tehnično dokumentacijo in embalažo vseh komponent za prevoz. Pri demontaži kovinskih konstrukcij se lahko izvede tudi običajno rušenje objektov.

Demontažno delo

Pred začetkom demontaže je potrebno popolnoma osvoboditi prostor iz različnih predmetov in virov osvetlitve. Napajanje mora biti tudi izklopljeno. V osnovi razstavljanje predpostavlja individualno rešitev za razčlenitev ali demontažo določene strukture. Treba je opozoriti, da morajo biti vsa demontažna dela izvedena z najvarnejšimi metodami za delavce in druge. V tem procesu je veliko odvisno neposredno od dejanskega stanja strukture, tehnoloških vidikov razstavljanja, bližine drugih predmetov in številnih drugih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. Stroški razstavljanja so odvisni od kompleksnosti poslovanja.
  Demontaža v gradbeništvu

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža, krepitev odprtin vrat in oken v Voronežu

Ena od stopenj gradnje je razstavljanje (rušenje), okrepitev vrat in oken odprtin v Voronežu. Če se ta demontažna dela izvajajo profesionalno, v skladu z zahtevami tehnologije, potem demontažna dela ne bodo imela nobenih škodljivih vplivov na stavbo. Demontažna dela na krepitvi vrat v Voronežu zahtevajo tudi projekt, ki ga pripravi specializirana organizacija.
  Demontaža v gradbeništvu

Zaporedje sestavljanja

Pred začetkom montažnega dela je potrebno površino pripraviti. Biti mora strogo vodoravna, ravna in trdna. V tem procesu je okvir sestavljen iz modularnih elementov, ki so med seboj povezani in okrepljeni z dodatnimi diagonalnimi vezmi, s čimer dajejo gozdovi izjemno moč. Ekstremni razponi so opremljeni s posebnimi oporniki, leseni ščiti pa so nameščeni na ravni. Za večjo varnost morate namestiti stranske plošče in ograje.

środa, 17 kwietnia 2019

Izolacija za fasado TechnoNIKOL

  Izolacija za fasado TechnoNIKOL

Izbira toplotne izolacije za različne vrste fasad

->

Izbira toplotne izolacije za različne vrste fasad

Ni dvoma, da je gradnja sodobnih stavb nemogoča brez uporabe izolacijskih fasadnih materialov. Prispevajo k ohranjanju udobne temperature in vlažnosti v prostoru, zmanjšujejo debelino sten in znatno zmanjšajo obremenitev na temelju. Glavno vprašanje, ki se pojavi pri izbiranju izolacijskih materialov, je vprašanje, povezano z merili za izbiro. Katere so potrebne značilnosti materialov v določenem fasadnem sistemu?
  Izolacija za fasado TechnoNIKOL

Toplotna izolacija fasad s tanko ometno plastjo

->

Toplotna izolacija fasad s tanko ometno plastjo

Zunanje ograjene strukture ogrevanih stanovanjskih, industrijskih in javnih zgradb ne bi smele ustrezati samo zahtevam trdnosti, stabilnosti, odpornosti proti ognju, trajnosti, ekonomičnosti in sodobnemu oblikovanju, temveč imajo ustrezno toplotno učinkovitost.
  Izolacija za fasado TechnoNIKOL

Gasite svetlobo... to je plamen: protipožarna zaščita in tehnična izolacija

  • TechnoNicol predpražniki se uporabljajo kot toplota, zvočna izolacija in protipožarna zaščita procesne opreme, cevovodi s premerom več kot 230 mm in zračni kanali prezračevalnih in klimatskih sistemov. Lahko se proizvaja z oblogo iz steklenih vlaken ali aluminijaste folije.
      Izolacija za fasado TechnoNIKOL

    Kaj je izdelana izolacijska kamena volna "Tehnofas"?

    Ta grelec služi ohranjanju toplote in zagotavljanju zvočne izolacije. Uporablja se v zunanjem sistemu sten hiš, fasad zgradb, industrijskih prostorov. Če je vaša stavba zaščitena od zunaj z dekorativnim slojem tanke in debele omete, si oglejte izolacijo "Tehnofas" 50 mm. Na spletni strani "Remonstr" najdete širok spekter izolacije "Tehnofas" proizvajalca "TechnoNIKOL".
      Izolacija za fasado TechnoNIKOL

    Značilnosti konstrukcije so izolacija za fasado TehnoNIKOL

    Bazaltne ognjevzdržne kamnine se uporabljajo za izdelavo vlaken iz mineralne volne. Kot rezultat, material pridobi dragoceno kakovost - negorljivost. Njena vlakna se začnejo topiti pri temperaturah nad + 1000 ° C. Izolacija za fasado TekhnoNIKOL ne distribuira vročine, nastale med ognjem, in zanesljivo ščiti gradbene objekte pred poškodbami in deformacijami. Tudi v močnem požaru mineralna volna zagotavlja dragocen dodaten čas za evakuacijo ljudi, pa tudi varčevanje z dokumenti in premoženjem.
      Izolacija za fasado TechnoNIKOL

    Osnovna pravila za namestitev mineralne volne Rocklight

    Toplotni izolator se uporablja pri izolaciji goveda in ravnih streh, tal in podstrešnih tal, pri izdelavi prezračevanih fasad za tratenje itd. Grelec TechnoNIKOL Rocklight ima odlične lastnosti in sedaj si podrobneje ogledamo pravila za vgradnjo grelnika Rocklight na streho in fasado.

wtorek, 16 kwietnia 2019

Kako betonirati tla v stanovanju

  Kako betonirati tla v stanovanju

Predhodno delo pred postopkom betoniranja.

Betoniranje tal na tleh - najboljša izbira za klet, garažo ali prvo nadstropje zasebne hiše. Takšna dela so najcenejša in enostavna z lastnimi rokami, tudi brez predhodne priprave.
  Kako betonirati tla v stanovanju

Priprava raztopine

Za betoniranje tal v domu, da bi izpolnili pričakovanja, potrebujete posebno odgovornost, da pristopite k pripravi rešitve. Potrebno je vzeti 1 del cementa (za betoniranje je bolje uporabiti M400), dva dela gradbenega peska in dva dela gramoza. Vse te sestavne dele je treba združiti in mešati. To je treba narediti kar najboljše, zato je pomembno, da dobite homogeno maso v barvi. Nato se doda 0,5 del vode, po katerem se spet vse skupaj temeljito pomeša z lopato. No, če se v to raztopino dodajo tudi plastifikatorji. Cementu bodo zagotovili tekočino in duktilnost. Plastifikatorje je treba dodati raztopini v skladu z navodili na njihovi etiketi.
  Kako betonirati tla v stanovanju

Priprava delovnega prostora

V pripravljalnih delih je potrebno očistiti podlago s prahom in ostanki, nato pa jo previdno pripraviti. Nato namestite svetilnike - lesene letvice ali posebno kovino. Žarnice so nameščene na pecivih malte iz malte za lepljenje plošč iz mavčnih plošč, ki jih hitro in hitro nastavimo s pomočjo nivoja. Nato raztopino vlijemo na majhna območja, začenši z zadnje strani prostora. Praviloma se gibljemo vzdolž svetilnikov, kot če na tirnicah in rahlo premikamo pravilo z ene strani na drugo, stisnemo rešitev tako, da dobimo popolnoma gladko površino.
  Kako betonirati tla v stanovanju

Talni polimer v zasebni hiši

Dopolnilni monolitni dasi sodobnih suhih mešanic lahko izdelamo na betonski ali leseni osnovi. Postopek poteka v več fazah. To je prva faza priprave osnove, ki je drugačna pri izvedbi polnilnih tal na različnih podlagah.
  Kako betonirati tla v stanovanju

Kako narediti estrih v stanovanju: najpomembnejša stvar

V tem delu članka se bomo pogovarjali o tistih stvareh, ki bodo v veliki meri olajšale vaše življenje in, kot je omenjeno v uvodu, odnos z vašimi sosedami spodaj. Tehnično so to preproste stvari - ne samo to, ampak so cenovno ugodni dodatki, tako da bodo težko dosegli napor ali ceno. Te stvari vključujejo naslednje točke.
  Kako betonirati tla v stanovanju

Tehnologija betoniranja ulitkov - glavne faze

  • Hidroizolacija in toplotna izolacija osnove;
  • Okrepitev;
  • Ureditev svetilnikov;
  • Naprava osnutka nadstropja;
  • Napolnite estrih.
Stroški celotnega sklopa dela so odvisni od debeline sloja in sestave uporabljene rešitve, pa tudi zaradi kompleksnosti dela. Najbolj dostopna možnost je cementni pesek. Uporaba armaturne mreže bo stala malo več. Najdražja možnost je tista, v kateri se nanaša zgornja strjena plast, v primerjavi z običajnim nadstropjem pa je 30-40% dražja.

poniedziałek, 15 kwietnia 2019

Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Prednosti plinskega silikata

Velike dimenzije izdelkov iz gaziranega betona omogočajo čas, da zgradbo zgradite štirikrat. Velikost enega plinskega silikatnega bloka ustreza 17-20 opek. Pri polaganju s tankim slojem se poraba raztopine bistveno zmanjša. Izvedena stena bo v svojih lastnostih podobna monolitni zgradbi. Ima visoko toplotno in zvočno izolacijsko lastnost, ki večkrat presega opeko. Geometrično natančne črte plinskega silikatnega blata, ki so predmet zidarske tehnologije, omogočajo popolno gladke stene, ki zahtevajo minimalno dodatno dodelavo.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Značilnosti plinskega silikata

V bistvu je plinski silikat celični gradbeni material, ki temelji na cementu z aditivi iz peska, vode, apna, aluminijevega prahu ali posebnih plastifikatorjev, ki tvorijo plin. Proizvedeno z avtoklaviranjem. Hkrati pa v raztopini v procesu širitve nastanejo majhni mehurčki od 1 do 3 mm, ki po nadaljnjem strjevanju tvorijo porozno strukturo plinskega silikata. Ta metoda vam omogoča, da ustvarite močnejše vezi znotraj kamna in zmanjšate skrčenje končnega izdelka.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Priprava za zidani proces

V zasebni stanovanjski gradnji je praksa gradnje sten iz plinastih silikatnih blokov pogosta, ne da bi se zatekli k storitvam gradbenih organizacij. Konec koncev, lahko mnogi moški sami vgrajujejo zaklepanje vrat doma, ploščice tla in stene ter gradijo predel s plošče iz mavca. Podobno bo moška vztrajnost samostojno gradila stene in pregrade plinskih silikatnih blokov za hišo 1-2 tla in tlorisno površino 100-120 m². Da bi to naredili, je dovolj, da imajo dovoljenja za gradnjo, stanovanjski projekt in majhno povezavo 3-4 ljudi, ki lahko držijo gradbeno orodje v svojih rokah.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Plinski silikatni bloki imajo majhno težo.

Tukaj je morda glavna in nesporna prednost plinskega silikata nad opeko. Masa plinskega silikatnega blata je v območju od 488 do 500 sto kilogramov / m3, odvisno od velikosti blokov gaziranih betonov.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Proizvodnja in uporaba

Pregradni bloki, izdelani iz gaziranega betona z metodo avtoklaviranja, so zelo primerni za delovanje zidarskih materialov. Proizvajajo se v debelinah od 100 do 250 mm, saj povpraševanje po tej vrsti izdelka nenehno narašča. To je v veliki meri posledica vsestranskosti teh blokov:

niedziela, 14 kwietnia 2019

Notranje stanovanje naredi to sami

  Notranje stanovanje naredi to sami

Otroško sobo z lastnimi rokami

V iskanju materialov za otroški dekor, bodite pozorni na stare uganke. Iz njih lahko naredite zanimive aplikacije, tako da barvate podrobnosti, jih pritrdite na osnovno ploščo in jih postavite v okvir za fotografije. Baloni napolnjeni s helijem bodo zabavne dekoracije. Popravite nekaj takšnih kroglic na tleh, tako da se nahajajo na ravni otrokove oči. Šivate in lepite klobuke in dlake od preje do kroglic, pripravite smešne obraze - dekoracijo za otroško sobo opravite z lastnimi rokami.

Zasnova hiše: nasveti in fotografije

1. Priprava barvne sheme: uporabite 3-4 osnovne odtenke

Ko oblikujete zasebno hišo z lastnimi rokami, morate upoštevati, kako vplivajo različni toni in odtenki. Barva ustvarja razpoloženje znotraj nas, lahko navdihuje ali pnevmatik, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. Poglej svojo zbirko fotografij notranjosti zasebne hiše - katere barve so najbolj opazne tukaj?
  Notranje stanovanje naredi to sami

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.

Simfonija okusa: kakšen stil lahko izberete?

Preden začnete z načrtovanjem notranje opreme, morate najprej določiti slog, ki mu boste dali glavno vlogo v glasbenem delu vašega doma. Notranji slog je stvar okusa, zato jo izberite na podlagi osebnih preferenc in vrste vaše hiše ali stanovanja.
  Notranje stanovanje naredi to sami

Zasnova doma

Če želite narediti izvirno zasnovo hiše, potrebujete fantazijo in ekipo mojstrov. Lahko pa sami izvedete gradbeno delo, na primer s člani vašega gospodinjstva, da vodite elektriko ali tekočo vodo. Zlasti ta gradnja vam bo prihranila denar, prijetno vas bo presenetila.

Lepa in poceni notranjost apartmajev

Zgoraj je primer, kako hitro posodobiti notranjost majhnega apartmaja po cenovno ugodni ceni, nato pa bomo pokazali pripravljene primere poceni popravil. Ni poceni, to ne pomeni, da bo grdo in slaba kakovost, morate poznati skrivnosti in jih uporabiti.

Vodenje plošče s svojimi rokami

  Vodenje plošče s svojimi rokami

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.

Možnosti načrtovanja

Posamezni razvijalec ima izbiro med monolitnim ploščicem, ki se neposredno vlije na gradbišče, in možnostjo prefab, ki je sestavljena iz več armiranih betonskih cestnih plošč. Prva možnost je prednostna zaradi enostavnosti gradbenih del in visoke zanesljivosti trdne konstrukcije. Druga zahteva sodelovanje z dvižno opremo in drugo posebno opremo, nato pa - izravnajte estrihe. Zato bomo še naprej razmišljali o gradnji monolitne možnosti. Ta odločitev bo pozneje igrala vlogo prekrivanja kleti, ki jo je priporočljivo uporabiti za hiše brez visoke kleti in kleti.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Predpogoji za izlivanje osnovnih monolitnih plošč ↑

Osnova plošč - najboljši način iz težkega položaja konstrukcije konstrukcij na problematičnih tleh, na primer, izkrvavitev ali skaljevanje kamnin. Konstrukcijo kletne klete je prikazana z prevlado mokre tle na lokaciji s povišanimi stopnjami stoječe podzemne vode. Baza plošč je idealna za izdelavo vodotesne zaščite za klete in klete.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Monolitna podlaga - priprava na gradnjo ↑

Za samo-gradnjo monolitne podlage, morate skrbeti pred razpoložljivostjo orodja in ustrezne gradbene opreme. Potrebovali boste:

Popularne posty