sobota, 6 kwietnia 2019

Lusov hrošč za dekoracijo fasade

  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Od kod prihaja to ime?

Material se imenuje lubnjaka, ker pri zaključku lahko dobite nekaj podobnega drevesu, ki so ga poškodovali hrošči istega imena. To se zgodi zaradi granul, ki so prisotne v mešanici, tvorijo brazgotine. Kar se tiče samega materiala, se hitro suši in zaščiti površino stavbe že več let. Kunski hrošč se ne boji toplote ali zmrzali. Odporen je proti vlagi in drugim vremenskim spremembam.
  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Kako kuhati skorja lubja

  • Pri pripravi mešanice se morate osredotočiti na navodila, ki so na embalaži;
  • za visoko kakovostno mešanje priporočamo, da uporabite vrtalnik s šobo tipa "mešalnik";
  • Pri mešanju je treba upoštevati, da omet s časom vrti, tako da delo poteka v več fazah v intervalih 4-5 minut. To vam bo omogočilo, da dobite sestavo želene konsistence: dovolj elastično in debelo, da zaključite fasado hiše.

Tehnologija nanašanja ometa "Bark"

Naslednja orodja in materiali bodo potrebni za dokončanje sten s kokošjo:
  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Izbira okrasnega ometa

Krom hrošča, izdelana za dekorativne stene in fasade, ima dve vrsti embalaže: cenejše v vrečah (suha mešanica) in dražje v vedrih (pripravljene za uporabo). Pripravljena mešanica vsebuje sintetična polnila - silikon ali akril. Sintetični dodatki v primerjavi z mineralnimi polnili suhe mešanice dajejo ometni odpornost na razpoke in plastičnost. To ne pomeni, da se material, pakiran v vrečah, razbije in razkroji. Z strogim upoštevanjem navodil za pripravo delovne mešanice rezultat ne bo razočaral.
  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Prednosti in slabosti ometnega lesa:

Ta vrsta mavca je zelo trajna, naravna in okolju prijazna, kar je zelo pomembno, ni podvrženo vremenskim vplivom, odporen proti zmrzali, je enostaven za čiščenje in ni izpostavljen bledenju, lahkimi mehanskimi poškodbami, točo, stalnim tokom vode. Pomanjkljivost takega ometa je le nekaj dejavnikov: prvič, v primeru mehanskih poškodb ni mogoče zapečatiti cepitvenega mesta brez napake in samo specialist lahko dela z lubjem.
  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Poraba in stroški lubja

Uporaba lupinarjev iz lubje za fasadno dekoracijo je najbolj donosna in preprosta rešitev za okrasitev vsakega doma. Koruzni hrošč z srednje velikimi granulami se porabi z izračunom 1 vreče na 6-8 kvadratnih metrov. površina.
  Lusov hrošč za dekoracijo fasade

Različne vrste mešanice ometov

V trgovinah lahko kupite dve vrsti ometa - v obliki pripravljene razredčene malte ali suhe malte. Praviloma so pripravljene mavčne rešitve narejene na osnovi akrilov, zato je njihova uporaba zahtevna. Za samozapiranje je bolje izbrati suho možnost, saj ima manj nianse pri delu.

Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

  Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

Značilnosti popravila hotelov

Med obnovo hotelskih prostorov so lastniki podjetij na izvajalca postavili posebne zahteve. Po eni strani se nanašajo na varnost uporabljenih materialov na drugi strani - na idealno preverjeni projektni načrt vsakega od prostorov.
  Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

Dokončanje maloprodajnega prostora na ključ

Vloga pravilnega dekoriranja prostora in prostora na drobno

Pristojna dekoracija ne le izboljša notranjost in osvežuje delovni prostor, ampak tudi poveča donosnost! "Tehnično premišljena, elegantna estetska rešitev za maloprodajni prostor je zanesljiva pot do uspeha." Hkrati lahko znaten prihranek v času popravila zagotovi vrsta storitev na ključ.
  Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

Popravilo hotelske sobe

Da bi hotel opazen, poseben, izjemen, potrebujete edinstven dizajn in izvirno dekoracijo vsake sobe. Toda popravilo v tem primeru je precej specifično. To so zapletena in zelo pomembna dela, ki jih je treba določiti glede na število sob z različnimi funkcijami. To so sobe, saloni, konferenčne sobe, bari in restavracije, terase in rekreacijski prostori. Tudi popravila v prostorih hotela morajo ustrezati zahtevam glede udobja. To je raven udobja, ki jo hotel ponuja za nekatere kategorije strank, ki določajo njeno nadaljnjo priljubljenost in s tem tudi gospodarsko učinkovitost.
  Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

Značilnosti popravila hotelov

V hotelih je posebna posebnost lokacije. Poleg sob, so shrambe, kopalnice za moške in ženske, tuši, kopalnice, dolgi hodniki, hodniki, iztovarjanja, podstrešja in kleti. Vsak od njih zahteva posebno pozornost in poseben pristop. Pri popravilu hotelov, vonja barve, prahu iz kita in ometa, hrupa opravljenega dela preprečuje gostom, da se popolnoma sproščajo, zato je priporočljivo začasno zapreti hotel. Zagotavljamo hitro dokončanje vseh zaključnih del, zahvaljujoč kateremu ne boste izgubili.
  Popravila in zaključna dela v hotelskih sobah

Vzdrževanje v hotelu

Med aktivnim obratovanjem hotelov, ki pripadajo objektom z velikim prometom, so končni materiali ali infrastruktura izpostavljeni intenzivnemu vplivu različnih dejavnikov. To vključuje različne manjše prelome opreme vodovodne instalacije ter postopno obrabo talnih oblog in dejstva vandalizma, ki zahtevajo nujna popravila fasade.

Remont hotela v Čeljabinsku

Običajno je potrebno za stavbe z "zgodovino", ki imajo zastarelo postavitev, visoko obrabo komunikacij, staromodno pohištvo in "modno", po standardih, starih 20 let, dekoracijo. Celoten cikel kapitalskih in kozmetičnih transformacij v zgradbah starega sklada jih spreminja v sodobne apartmajske razrede visoke kategorije. To pa prispeva k odličnemu ugledu na trgu in povečanju števila zvestih kupcev. Pogosto popravilo hotelskih sob postane začetek nove stopnje razvoja poslovanja, z veseljem vam bomo pomagali pri tem. Pristojni oblikovalci in izkušeni mojstri gradbenih specialitet so pripravljeni za začetek dela prav zdaj.

piątek, 5 kwietnia 2019

Globina telefonskega kabla

Zahteve pri izbiri lokacije poti

V tej fazi je treba začeti projekt polaganja kabla v tleh, uskladiti z lokalno upravo. Pri izbiri lokacije poti je treba upoštevati številne dejavnike, kot so bližina drugih komunikacij, presečišče parkov in trgov na kabelski progi, prisotnost stavb in objektov za gospodarske namene ter naslednje določbe IEP in SNiP:

Polaganje kablov v jarku po kabelski plasti

Najbolj ekonomična in optimalna metoda dela je tradicionalna kabelska plast. S to tehniko dosežemo potrebno stopnjo mehanizacije in hitrosti. Vendar pa so možne situacije, ko se skupaj s to tehniko uporabljajo dodatne tehnike. Na primer, na presečišču cest, železnic, v močvirnih območjih, z ovirami v obliki rek, skal, grahov. Za izdelke z metaliziranimi pletvi je potrebna zunanja zaščita pred električnimi naravnimi prazninami in vplivom električnih vodov (HVTL). Na mestih, kjer ima elektromagnetni vpliv visoko stopnjo nevarnosti, so postavljeni optični kabli dielektričnega tipa.
  Globina telefonskega kabla

Koliko je polaganje kabla v tleh?

Za takšno delo, kot je polaganje kabla v jarek, je cena zasebnega električarja minimalna. V ceniku lahko vidite približno ceno polaganja električnih kablov. Natančni stroški, ki jih pokličete izvajalci. Skupni stroški namestitve napajalnega kabla v jarek so izračunani ob upoštevanju naslednjih parametrov:

3.6.5.2. Posebni pogoji vgradnje

Jermen za polaganje kabla ne sme vsebovati snovi in ​​materialov, ki imajo uničujoče učinke na lupine in kovinske elemente svoje strukture (soli, apno, zemlja v tleh z žlico ali gradbeni odpadki). Iz podobnih razlogov tudi jarek po SNiP 3.05.06-85, oddelek 3.66 ne bi smel biti oddaljen več kot 2 m od greznic in smetiščnih jam. Če teh krajev ni mogoče obiti, je kabel postavljen v čisto, nevtralno zemljo v ceveh brez tlaka iz azbestnih cementov, ki so prekrite z notranjim ali zunanjim slojem bitumna. Ko je kabel napolnjen z nevtralno zemljo z isto SNiP točko, se določijo zahteve za dodatno širitev jarka na obeh straneh za 0,5-0,6 m in poglabljanje za 0,3-0,4 m.
  Globina telefonskega kabla

Styling tehnologija DIY

Prišli smo na glavno vprašanje članka, v katerem bomo razmislili, kako naj električni kabel postavimo na tla sami. Da bi bila navodila priročna in razumljiva, jo bomo zagotovili po stopnjah.
  Globina telefonskega kabla

Na kakšni razdalji od stanovanjskih zgradb v zasebnem sektorju je dovoljeno postaviti 6 kV kabelske linije?

Datum: 10. junij 2012 | Rubrika: Vprašanja in odgovori, Električna instalacijaTags: Varnostno območje kabelskih linij, Polaganje kablov v tleh

czwartek, 4 kwietnia 2019

Projekti mestnih hiš za tri družine

  Projekti mestnih hiš za tri družine

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je razvoj kopalnice: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Projekti mestnih hiš na projektu

Pomembno je, da projekt počitniške hiše za družine za 9 družin omogoča izvedbo zabave v primestnem življenju minus obvezno izdelavo in ogromne finančne izgube. Vzdrževanje takšnega doma je poceni in enako neprofitabilno, potrebuje veliko truda, poleg tega pa se poraba porazdeli vsem, kar je manj pomembno, kot pa sploh ne. Zato je takšna velikost primestnih stanovanj zelo priljubljena na zahodu in enako brez pomena na svetovni ravni na ruski tleh. Izberite pravo nastavitev projekta in ravnajte enako!
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Kako bodo lahko sodobni projekti hiš za dve družini združili sorodnike

Končni projekti hiš za 2 družin z garažo vam omogočajo, da uresničite različne želje in sanje. Vse, kar je sanjalo v sanjah, je bilo v sanjah, ki so jo že izvedli arhitekti.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Značilnosti načrtovanja

V pritličju je hodnik, kopalnica za goste in dnevna soba, ki teče v jedilnico s kuhinjsko površino - gostitelji bodo sprejeli goste in jih seveda obdelali s koktajli in sladicami. Kupci so zahtevali, da so v drugem in tretjem nadstropju "samo za svoje lastne ljudi" - osebni prostor, prostor za sprostitev, topla komunikacija z družino, svobodo in ustvarjalnost. V drugem nadstropju je glavna spalnica, kopalnica in vrtec. Tretje nadstropje je nekakšna kreativna delavnica in rekreacija.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Država nizko rast gradnjo

Nakup življenjskega prostora v stanovanjskem kompleksu Kivennapa North v okrožju Leningrad, Vyborgsky, dobite priložnost, da ostaneš na ekološko čistem območju, diha svež zrak, hkrati pa se ne počutite neudobno z državnimi cestami ali kakšnimi ruralnimi neprijetnostmi. Vse mestne komunikacije, ceste in parkirni prostori so zgrajeni in osmišljeni, da bi zagotovili udobno bivanje in dostop do vašega novega doma. Poleg vas bodo gozdni pasovi, parki in ulice povzročili hrup. Ni vam treba potovati, kot pravijo, naravi - živeli boste v neokrnjeni urbanizacijski vasi.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Projekti vasi "Birch Grove" - ​​so prostorne hiše in mestne hiše od razvijalca okolju prijaznih materialov.

Townhouse - kompleks večstanovanjskih apartmajev z običajnimi stranskimi stenami. Vsak apartma v tem kompleksu ima ločen sprednji in črni vhod, sprednjo zemljo s parkirnimi mesti in dvoriščem.

środa, 3 kwietnia 2019

Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Kako postaviti opeko iz druge in naslednje vrstice

Opeke so zložene v šahovnico. Prva faza, rešite na opeko prejšnje vrstice. Zmes je treba dati malo, vendar s hitrostjo same širine opeke. Postavili so pljusk in ga enkrat zravnali z lopatico. Za opeko ne ležite na hribu in na relativno ravni površini. Debelina raztopine mora biti približno 1 cm.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Značilnosti materiala

Prednja opeka, ki se najpogosteje sooča, je iz iste surovine kot navadna, vendar ohranja natančnejše geometrijske dimenzije. Napaka v dolžini izdelka je 4,4 mm, širina - 3,3 mm, debeline 2,3 mm. Površina je lahko gladka, strukturirana - na primer z divjega kamna ali glazirana, vendar s kakršno koli teksturo ne vsebuje razpok, čipov in drugih okvar. Dolga stran obrazne opeke se imenuje žlica, zadnjica se pokrije, podporna površina je postelja.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Prenesite polaganje zidarskih video lekcije, zaporne pesmi

Video podrobno opisuje Podrobno polaganje peči 3x3.5 Polaganje kaminov, peči. Predstavljam vašo pozornost najboljše videoproblečne plošče za izobraževanje opečnih peči. Zidarstvo 3x3.5 opeke To je informativen in zanimiv video zidarskih peči. Kateri materiali so potrebni za ureditev ogrevalne peči? Koristno Kako sami postaviti peč - video navodila.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Kome bi moral zaupati delo?

Tako pomemben del vašega doma, kopalnice, koče ali katerekoli druge sobe, kot je peči iz opeke, je treba zaupati izkušenemu strokovnjaku. Proizvajalec peči, ki bo proizvajal peč, mora dobro razumeti strukturo vseh strukturnih elementov in imeti veliko osebno prakso pečenja. Potrebno je, da vas razume, ko mu v besedah ​​(ali prikaže fotografijo) razložite, kakšna je peč. Taka oseba, tudi če zaupa zadevo svojemu poveljniku, opravi vsa projektna dela in reši tehnične težave, ki se pojavijo. Njegove neposredne odgovornosti so: podrobno posvetovanje, oblikovanje sheme za bodočo peč ali polnopravni projekt ter nadzor nad vsem delom od polaganja do prvega požara v novozgrajeni peči.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Delovni materiali in orodja

Če želite zgraditi kotni kamin z lastnimi rokami, morate kupiti visokokakovostne keramične in šamotne opeke. Pozornost pri izbiri daje barvi in ​​strukturi - te značilnosti morajo biti enotne. Površine in koti so gladki.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.

wtorek, 2 kwietnia 2019

Demontaža opeke in betona

  Demontaža opeke in betona

Profesionalna demontaža sten in predelnih sten

Če bodo kapitani dobili nalogo razstavljanja betonskih zidov na industrijskem objektu, bodo uporabili profesionalno opremo, ki jim bo omogočila, da čim prej izpolnijo naročilo. Za te namene praviloma uporabite: perforatorje, hidravlična kladiva, vedra, žage in drugo posebno orodje. Vendar pa včasih zaradi arhitekturnih značilnosti strukture uporaba teh orodij ni mogoča. V takih primerih se priporoča demontaža opečnih zidov ali betonskih tal in ustvarjanje različnih odprtin, vrat in oken v predelnih stenah z diamantnimi orodji.

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče zagnati, dokler se sledovi starih ozadij ali barve ne odstranijo. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.
  Demontaža opeke in betona

Kako je porušena nosilna stena?

Pomembno je razumeti, da nosilne stene držijo težo celotne konstrukcije nad njimi. To pomeni, da lahko rušenje kateregakoli od njih povzroči resne posledice, začenši s kreking stenami in tlemi ter konča s padcem tla ali celo zgradbe.
  Demontaža opeke in betona

Tehnologija razstavljanja pregrad

Način razstavljanja pregrade določi material, iz katerega je izdelan. Betonske predelne stene so veliko močnejše od drugih, zato je priporočljivo uporabiti tehnologijo za rezanje diamantov za njihovo demontažo. Pri demontaži betonskih predelov uporaba tehnologije za rezanje diamantov omogoča bistveno zmanjšanje časa dela in preprečevanje vibracij. Razstavljanje predelnih sten iz opeke ali blokov praviloma poteka s tolkalnimi metodami. Pri demontaži razdelkov mavčne plošče se obloga najprej odstrani, nato pa se okvir razstavi.
  Demontaža opeke in betona

Metode razstavljanja

Demontažne stene in betonske konstrukcije se ponavadi opravi z rezanjem z diamantno orodje na majhne koščke, ki se nato izbrišejo. Žaga z diamantnim kolutom v sosednjih strukturah ne ustvarja vibracij in močne napetosti, iz njega pa je malo prahu in hrupa.
  Demontaža opeke in betona

Prednosti razstavljanja betona in armiranega betona s hidrokliničnimi (prekinjevalci)

Demontaža betona, armiranega betona in opeke s pomočjo najnovejših tehnologij omogoča zmanjšanje ravni hrupa in vibracij, ki se vedno pojavljajo pri uporabi tradicionalnih metod razstavljanja udarcev. To omogoča razstavljanje objektov v stanovanjskih objektih, kjer je izvajanje tega dela običajno povezano s stalnim neugodjem za prebivalce hiše. Naslednja nesporna prednost uporabe hidroklina je zmožnost nadzora samega procesa: array se zruši v določeni smeri in med razstavljanjem ne more poškodovati drugih struktur.

poniedziałek, 1 kwietnia 2019

Estrih ravna streha

  Estrih ravna streha

Možnosti odpiranja ravne strehe

Spontano, brez mehanske stimulacije, voda iz ravne površine ne bo izpraznila. Da ne bi počakala, da bi izhlapela ali uničila streho, mora ustvariti pogoje za gibanje - npr. naklon Priročniki za vgradnjo sistemov z bitumensko in polimerno prevleko prepoznajo idealen kot naklona za ravno streho 1,5 °, 1 °-2 ° je sprejemljivo, kar v odstotkih gradacije pomeni od 1,7% do 3,4%.
  Estrih ravna streha

Vrednost parne pregrade za visoko kakovostno izolacijo strehe

Parna zaščitna plast, ki je nameščena na dnu, mora imeti odlične lastnosti hlapnih lastnosti, da se prepreči prodiranje v izolacijo izhlapevanja, ki se dviguje od notranjosti do strehe. Kot veste, ker je izolacija prepojena z vlago, se njegova toplotna prevodnost zmanjša. Poleg tega akumulacije pare povzročajo pretrganje v hidroizolacijski mat, ki sčasoma povzroča uničenje prevleke. Iz tega razloga je treba vprašanje izbire parne pregrade upoštevati zelo resno. To je dve vrsti:
  Estrih ravna streha

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine iz valovite plošče vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
  Estrih ravna streha

Naprava suhe spojke strehe z razuklonko

Med gradnjo in popravilom industrijskih, stanovanjskih ali gospodinjskih stavb je potrebno ustvariti najmanj minimalen nagib strehe. Če naredite povsem ravno streho, potem bo v zvezi z odtekanjem popolnoma neučinkovita, na površini se bo nabirala vlaga in lahko poškoduje streho. Prej ali kasneje se bodo stagnacijske cone pojavile na ravni strehi, mestih, kjer se bo kopičilo deževalo in se spremenilo v luže, ki bodo sčasoma rasle v prave močvirje, ki se izsušijo le v močni in daljši toploti.
  Estrih ravna streha

Načini preverjanja strehe razuklonki

Zanesljivost strehe je odvisna od nagiba, ki se meri v odstotkih. Nagib strehe je kot, ki leži med pobočjem in obzorjem. Strehe z nagibom 0% nenehno kopičijo vodo in v bližnji prihodnosti pridejo v slabši položaj v jesensko-zimski sezoni zaradi poškodb hidroizolacijske membrane. Indikator 1% je glavni dejavnik pri remontu strehe, ki ga je treba takoj začeti. Strehe z naklonom 2-10% imajo sposobnost, da se hitro znebite vode, kar ustvarja ugodne pogoje za površino.

Specifikacije za razuklonka

  • Proizvodnja se izvede samo v skladu z risbami kupcev (strešni načrt) in načrtovnimi risbami izdelkov.
  • Predpostavlja se, da površinski padec izdelka ne presega 3 mm na 1 m.
  • Osnovni nagib podlage strehe mora biti odsoten.
  • Površina komore za prezračevanje se ne odšteje od celotne površine.
  • Območje dvigalnega prostora se ne odšteje od skupne površine, če ne presega 12 m2. m
  • Na stropu z več pobočji se ob namestitvi zaklene doline na kraju samem.

Načini izolacije streh z naklonom

DIY domači štukature

  DIY domači štukature

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  DIY domači štukature

Značilnosti fasadnega ometa

Fasadni obliži, ki obstajajo na trgu končnih materialov, imajo različne lastnosti: vodoodbojni, toplotno izolacijski, protipožarni, zvočni in drugi. Vendar zunanja zaključna plast neizogibno zaznava vpliv zunanjega okolja, pesnika, mora imeti številne lastnosti in značilnosti.
  DIY domači štukature

Fasadni omet: tehnološke prednosti

Vsi sodobni materiali za obloge iz fasade imajo precej pomembno prednost, zahvaljujoč njihovi uporabi, kljub nenaravnosti, tako rekoč, - to je enostavna in hitra namestitev, ki praktično ne zahteva posebnih kvalifikacij. V zvezi s tem se seveda izgublja zaključna fasada z ometom, saj je ta proces precej dolg in težak. Zaradi tega, da bi oseba svobodno opustila vse vrste inovacij, se mora seznaniti s prednostmi "zastarelih" tehnologij. Kaj nam daje uporabo ometa za fasado?
  DIY domači štukature

Postopek brizganja

Temperatura nanašanja mora biti od +5 do 30 stopinj, ne na odprtem soncu ali v dežju. V vročini stene je treba navlažiti z vodo, v nasprotnem primeru se posuši. Nekatera podjetja se v zimskih mesecih ukvarjajo z ometom, dodajajo sredstva proti zamrznitvi ali segrevajo površino s posebnim vezjem, vendar so to drage in še vedno eksperimentalne tehnologije. Delati z lastnimi rokami pri temperaturah pod + 5 je nemogoče.
  DIY domači štukature

Yourself Mavec: fazni delovni načrt

Splošne faze procesa so: predhodno (priprava stenskih površin), distribucija in montaža "žarnic", direktna ometa za zunanje stene.
  DIY domači štukature

Tehnološke značilnosti

Zaželeno je načrtovati delo, ki se nanaša na vremensko napoved. V kateri koli mavčni sestavi je voda. Kakovost sten hiše je v veliki meri odvisna od enotnosti sušenja vsakega uporabljenega sloja. Zato so najboljši pogoji: brez vetra, normalne vlažnosti (v 55-65%) in pozitivne temperature od 5 do 25 ° C. Za druge obstaja nevarnost razpok na mrežastih ometih zaradi intenzivnega izhlapevanja vlage ali, nasprotno, njegove kristalizacije.

niedziela, 31 marca 2019

Notranja dekoracija hiše lesa

Načini notranje opreme v hiši

Največja površina vsake notranjosti tvorijo steno. Če ima površina lesa veliko napak, jih je bolje skriti. Obstaja več načinov za to: barvanje, obloga s klapni iz naravnega lesa ali MDF in DSP. Mavčna plošča se uporablja tudi. Možnost notranjosti dekoracije sten je odvisna ne samo od stanja površin lesa, od katerih so zidovi zloženi, temveč tudi od načrtovalskih načrtov in osebnih želja lastnikov hiše.

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše lesa

Načeloma se za notranjo končno obdelavo lesenih hiš uporabljajo isti materiali, kot npr. Opečna hiša. Toda drevo ima številne funkcije, ki jih je treba upoštevati pri opravljanju zaključnih del:

Faze notranje opreme na domu

Treba je opozoriti, da je drevo odličen gradbeni material. Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, jih je mogoče pustiti brez resne konca: dovolj je, da namakate material z raztopino za senco. Lesene stene praviloma praviloma ne ustrezajo okusom lastnika stanovanj in zahtevajo dodatno dodelavo za estetiko. Če želite nadaljevati s pravilnim zaključkom, je potrebno zdravljenje lesa z antiseptično raztopino.
  Notranja dekoracija hiše lesa

Materiali za notranjo dekoracijo

Notranja dekoracija lahko opravlja ne le deklarativne funkcije, ampak tudi izolira ali krepi stene po zaključku gradnje hiše iz bara.
  Notranja dekoracija hiše lesa

Notranja dekoracija hiš iz lesa

Gradnja lesene hiše danes težko imenujemo proračunska rešitev. Vendar pa tisti, ki želijo biti zgrajeni iz CBS ali lesa, ne postanejo manjši. Ne bomo navajali možnih razlogov za to stanje - za "in" proti "je veliko glasov. Toda nihče ne bo trdil, da je notranjost lesene stavbe posebna, in možnosti izvedbe različnih oblik hišnega žarka so preprosto neskončne. V tem članku govorimo predvsem o notranji dekoraciji, ki v veliki meri določa izbiro oblikovalske rešitve.
  Notranja dekoracija hiše lesa

Variante zaključka hiše lesa

Veliko ljudi raje gradi svojo hišo iz lesa. Material za stene v tem primeru je les ali les. To ni presenetljivo, ker je leseno stanovanje nedvomno najbolj okolju prijazno, praktično, udobno v gradbeništvu in precej trajno. Polaganje hlodovine iz lesa in postavljanje pod streho ne traja veliko časa. Usposobljena ekipa bo to storila v nekaj tednih. To je povsem druga stvar zunanja in notranja dekoracija zgrajenega ohišja. Nadaljujte z izvajanjem zaključnih del ne prej kot eno leto. To je posledica dejstva, da hiše iz lesa dajejo zelo veliko krčenje. Pohitite v tem primeru popolnoma neprimeren, saj lahko povzroči deformacijo končnega materiala in ustvarjenih struktur.

Popularne posty