sobota, 9 lutego 2019

Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

Prednosti monolitne gradbene tehnologije pri gradnji montažnih zgradb iz LMK

Monolitna gradnja zavzema velik delež ruskega trga. To je v veliki meri posledica preferenc potrošnikov, ki v večini primerov menijo, da so stavbe iz armiranega betona bolj zanesljive in trajne v primerjavi s kovinskimi stavbami. To še posebej velja za večnadstropno konstrukcijo.
  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

Sestava in struktura integriranega procesa

Postavitev monolitnih betonskih in armiranobetonskih konstrukcij zahteva izvedbo kompleksnih procesov, vključno z oplaščenjem, ojačitvijo in betoniranjem gradbenih materialov, pridobivanjem betona, rušenjem in po potrebi površinskim zaključkom končnih konstrukcij.
  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

Monolitna betonska dela na velikih gradnjah in v zasebni stavbi

Monolitna gradnja postaja vedno bolj priljubljena gradbena tehnologija. Trdni okvir, ki je oblikovan med trdno konstrukcijo, je zelo trpežen. Uporaba opažev različnih oblik vam omogoča izvajanje različnih arhitekturnih rešitev. Za izgradnjo upravnih stavb in stanovanjskih stavb uporabljamo monolitno gradnjo. Izvajamo tudi monolitno delo pri gradnji parkirišč, skladiščnih kompleksov (razen monolitnih sten - izdelava industrijskih betonskih podov za skladišče in delavnico). Pri gradnji športnih objektov uporabljamo in oblikujemo monolitne konstrukcije iz armiranega betona.
  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

Tehnologija gradnje večplastnih monolitnih zunanjih sten s toplotno izolacijsko plastjo betona z nizko toplotno prevodnostjo

Pogosto v praksi sodobne gradbene tehnologije montaže obodnih konstrukcij, kot so vgrajeni sistemi s prezračevano zračno režo, s tanjšimi ometnimi plastmi, so večplastna zidova praviloma bolj delovno intenzivna, trajna, večinoma uporabljajo ročno delo, kar skupaj vodi do povečanja časa gradnjo in donosnost naložbe.
  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

V disciplini "Tehnologija gradnje stavb in konstrukcij" se upošteva tehnologija gradnje objektov in konstrukcij za različne namene in konstrukcijske sisteme: civilne in industrijske, iz montažnih betonskih konstrukcij, opeke s kovinskim okvirjem, iz monolitnega armiranega betona.

Teoretične, računske in praktične določbe discipline se preučujejo v procesu dela na predavanjih, pri opravljanju računskega in praktičnega dela ter samostojnega dela s pedagoško, regulativno in tehnično literaturo.
  Tehnologija gradnje stavb iz monolitnega armiranega betona

1. PODROČJE UPORABE

1.1. Tehnološki zemljevid je bil razvit za erekcijo v velikem panelnem opažu iz monolitnih armiranobetonskih konstrukcij (stene, tla) tipičnega tališča štirinadstropne stanovanjske hiše.

Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Ponudbe naše interakcije s stranko

Pogoji, faze popravila in vsi drugi pogoji za opravljanje storitev se odražajo v uradni pogodbi. Zagotavljamo izvedbo delovnega programa, strogo spoštovanje discipline na objektu in preglednost projektne in ocenjevalne dokumentacije, brez neprijetnih presenečenj.
  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Cene za izvedbo večjih popravil stanovanj:

Eno od glavnih meril, na podlagi katerih je izbran izvajalec popravil in zaključnih del v prostorih stanovanj v novih hišah, je raven zahtevanega nadomestila za opravljanje storitev. Mnogi kupci verjamejo, da bo celo preprosto preurejanje stanovanja potegnilo okroglo vsoto. Vendar poštene cene popravil še vedno obstajajo. Zdaj v Moskvi in ​​regiji obstajajo enotne cene, ki temeljijo na večini popravljalnih in gradbenih podjetij.
  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Faze prenove stanovanja

Remont stanovanja se začne z razvojem projektnega projekta, ki vključuje: merjenje prostorov, prepoznavanje potreb lastnika stanovanja, vizualizacijo, delovni načrti, specifikacije za zaključne materiale in pohištvo. Brez projektnega projekta, kakovostno popravilo preprosto ne bo mogoče.
  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Oblikovanje prenove stanovanj

Ponovni razvoj stanovanja zahteva odobritev projektne dokumentacije v ustreznih organih, odgovornih za delovanje stanovanjskega sklada. Izvedel obsežno delo na spreminjanju lokacije predelnih sten, sten in komunikacij. Ponovni razvoj vam omogoča ustvarjanje različnih območij v sobi, jih udobno povezati med seboj ali ograjo. Izvaja se majhen remont apartmajev, oblikovanje pa ustvarja povsem novo, popolnoma spreminjajočo se sobo.
  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Obnova stanovanja na ključ

Udobno in moderno stanovanje veliko pomeni vsakomur. Udobje doma zagotavlja komunikacijo domačinov, duševnega zdravja in duševnega zdravja, priprava na delo ali šolo, ploden počitek in vse stvari, ki živijo v polni in bogati družini.
  Popravila stanovanj v Moskvi na ključ

Naročite popravilo stanovanja v Moskvi

Obnova visoko kakovostnih stanovanj na ključ se začne z odstranjevanjem meritev neposredno na objektu, po katerem se z vami pogovorimo o načrtu dela, ki ga je treba opraviti, določite uporabljene materiale in pripravite oceno količine zahtevanega končnega materiala in obsega dela, ki ga je treba izvesti. Dokončanje in popravilo stanovanj pod ključem se začne z usklajevanjem datumov in datumov začetka del, takoj ko so podpisani potrebni dokumenti, poveljnik naroči materiale objektu, od trenutka njihovega prihoda pa strokovnjaki začnejo opravljati popravila.

piątek, 8 lutego 2019

Prednosti opečne hiše nad panelom

  Prednosti opečne hiše nad panelom

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti opečne hiše pred panelom: videoposnetek za montažo na mehko rolo

Prednost montažnih hiš glede na prednosti montažne hiše opeke. 15. marec 2013 Druga prednost montažne hiše je hitrost gradnje. Običajno je takšna hiša zgrajena od 3 do 12 mesecev, v nasprotju s. Zato, v primeru, da pred družbo V povprečju stanovanjske plošče.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Hiše so monolitne, plošče, opeke, blok. Kaj je bolje izbrati?

Danes ima stanovanjski trg monolitne, opečne, panelne in mešane hiše. Pri izbiri stanovanja mora kupec upoštevati ne le lokacijo hiše, površino, tla in postavitev stanovanja, temveč tudi razumeti, kje je panel, kjer je monolit, kaj je bolje in zakaj. Razmislite o vseh modelih.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Opečne stanovanjske stavbe

Stanovanjska večnadstropna opečna hiša lahko najdete kjerkoli v Moskvi. Ta petnadstropni Hruščov in stare hišice iz opeke z lesenimi tlemi, zgrajena v začetku dvajsetega stoletja. Stalinove hiše so bile večinoma zgrajene iz opeke, aktivno pa so bile postavljene devetostrelske opečne stolpi. Oddelne hiše za sovjetsko nomenklaturo so bile zgrajene izključno iz opeke. Te hiše so doslej do sedaj popolnoma ohranjene, celo Hruščov, ki je zgrajen iz opeke, so po nedavnih priznanjih mestnih oblasti sposobni stati več kot ducat let.
  Prednosti opečne hiše nad panelom

Prednosti opečne hiše

Skoraj vsaka oseba se sooča z stanovanjsko problematiko pri izbiri stanovanja, a je bolje: opečna hiša ali plošča? Večina ljudi se zanima za področje bivanja, značilnosti stanovanja, razpoložljivost socialne infrastrukture, ceno in datum dobave nove stavbe, ne pa gradbene tehnologije, ki je prav tako pomembna. Konec koncev, sedaj v gradbeništvu uporabljajo opeko, ploščo, monolite in bloke, ki se med seboj bistveno razlikujejo. Da bi bolje razumeli ploščo ali opečno hišo, je treba določiti glavne značilnosti teh materialov.

czwartek, 7 lutego 2019

Dokončanje banke

  Dokončanje banke

"Prestige je vse naše!"

Glavne naloge, s katerimi se sooča banka, so shranjevanje denarja, posojanje in brezgotovinska plačila. Število bank vsako leto narašča, a le nekaj tistih, ki so služili več kot ducat let. In, seveda, sčasoma se razpadajo in jih je treba popraviti. Zelo pomembno je upoštevati, da je za vse banke izjemno pomemben prestiž, zato so za popravilo postavljene visoke zahteve.
  Dokončanje banke

Toda ne pozabite na udobje

Vsak prostor banke, predvsem, mora ustvariti udobje in udobje za stranke. Vsak dan banka posluje na tisoče gotovinskih transakcij, obiskovalci morajo občutiti svojo varnost ne le iz bančne straže, temveč tudi iz sobe kot celote. Poleg tega je treba pri namestitvi varnostnih sistemov upoštevati, da morajo biti obiskovalci nevidni. V skladu s tem mora biti razdelek vratnih kril namestiti tako, da obiskovalci ne mislijo, da jim ni zaupana.
  Dokončanje banke

Zagotovljena pot do uspeha banke - popravilo

Na območju Moskve in regije nenehno narašča mreža podružnic bank. Kljub gradnji novih stavb obstajajo institucije na trgu, ki že več let delujejo. Seveda tako dolg čas vodi do staranja notranjih in inženirskih sistemov. Zato je popravilo obvezno. Vendar pa je treba upoštevati, da se za popravilo bančnih prostorov predlagajo posebne zahteve.
  Dokončanje banke

Kompleksna zasnova bančnih prostorov

V procesu kompleksnega oblikovanja bančnih prostorov razvijamo vso potrebno dokumentacijo za delo in nadaljnje certificiranje, in sicer:
  Dokončanje banke

Strokovno popravilo prostorov v Moskvi

Sčasoma se posamezni elementi nestanovanjskih in stanovanjskih zgradb postopoma uničijo, podporne strukture, zunanje in notranje ograje pa izgubijo svoje lastnosti. Pogosto celo majhna, vendar pravočasna preureditev ali notranja dekoracija pripomore k vzdrževanju ustreznih tehničnih sten, sten, stropov, stropov, vrat, oken. Celovita ali prenova stanovanjskih prostorov ali nestanovanjskih poslovnih objektov bo zagotovila priložnost za krepitev podpornih struktur, rekonstrukcijo komunikacijskih zmogljivosti in upočasnitev staranja.
  Dokončanje banke

Podrobnejša stavba banke "St. Petersburg"

Poslovni center "St. Petersburg Plaza" sestavljajo tri zgradbe - 21-nadstropna stavba banke "St. Petersburg" in dva ločena 9-nadstropna poslovna središča razreda A. Fasade pisarniških centrov spregledajo Neveško pristanišče, okna nudijo čudovit razgled na Glavno vodno območje v Sankt Peterburgu in zgodovinsko središče mesta. 90-metrski stolp - sedež banke - je edinstven dizajn izvirne oblike s popolnoma glazirano fasado.

Hiša ob morju

  Hiša ob morju

Izposoja hiše je boljša vnaprej

Da ne bi preživeli dragocenega časa za želeni počitek v iskanju udobnega stanovanja, morate to vnaprej skrbeti. Na Tvil.ru je na voljo širok izbor najemnih hiš tako za dlje kot tudi za daljše obdobje, ki ga je mogoče najeti za vsako obdobje in rezervirati vnaprej za poletje. To je enostavno izbrati najboljšo možnost, ki bo ustrezala vsem zahtevam gostov Krima do začasnih stanovanj za poletje. Cena dnevnega najema koče je odvisna ne le od lokacije in pogojev, ampak tudi od letovišča.
  Hiša ob morju

Najem hiš za najem v Odesi

Veliko Rave kritik je bilo napisanih o Odesi, vendar, kot pravi ljudska modrost, je bolje videti enkrat kot slišati stokrat. Sprehod po znamenitem Privozu, spomeniku Richelieu na Deribasovoj ulici in znamenitem potemkinskem stopnišču v bližini, skrivnostni katastropni Odesi bodo pustili neizbrisne vtise, da so v mestu. Toda, in seveda, Črno morje s svojimi znamenitimi plažami, kot magnet, pritegne na tisoče turistov.

Odstranite hišo v ključu Anapa

Mesto - letovišče Anapa - je sanje vsakogar, ki bo preživel počitnice ob morju. To je razumljivo, saj je Anapa resort, ki nikakor ni slabši od dragih krajev v tujini. Poleg tega mnogi sanje postanejo lastniki luksuznih nepremičnin v tem čudovitem kraju. Če postanete lastnik takšne hiše v Anapi "na ključ" in "sploh" - užitek, ki ni na voljo vsem, nato pa najamete hišo v Anapi na ključ - luksuz, ki je na voljo vsem.
  Hiša ob morju

Najem hiš in vikend v Odesi

Eden od najpomembnejših področij našega dela je bila najeti hišo v Odesi za najem. Poleti je najem hiš v Odesi priljubljena nastanitvena možnost. Cene za počitniške hiše in hiše v Odesi so v precej širokem razponu, odvisno od stopnje nastanitve, ki jo želite oddati.
  Hiša ob morju

Prazniki na Krim, zasebni sektor brez posrednikov, kako najamete hišo brez pristojbine?

Posredniki v zasebnem sektorju Krima so od pet do dvajset odstotkov stroškov stanovanj, v regiji Soči pa posredniki iz zasebnega sektorja prejemajo do 35 odstotkov stroškov najemnine. Strinjam se, zakaj bi morali v zasebnem sektorju plačati posrednika, ki nima nikakršne odgovornosti in obveznosti pred vami?
  Hiša ob morju

Zasebna namestitev

Abhazija je zadovoljna ne le s svojimi znamenitostmi, ampak tudi z nizkimi cenami stanovanj v letu 2017. Za vas smo izbrali najboljša mesta za udoben počitek, med katerimi lahko najdete najboljšo možnost glede na lokacijo in obseg storitev, od zasebnega sektorja do hotelov in gostiln.

środa, 6 lutego 2019

Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

  Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

Zahteve za industrijska tla ↑

Industrijska tla je zgradba, na kateri je celoten proizvodni proces in dejavnosti ljudi. Oblikovanje in materiali industrijskih tla se predpisujejo na podlagi bremena od shranjene obremenitve, intenzivnosti in vrste mehanskih vplivov talnih vozil in ločevanja prahu v skladu z ustaljenimi standardi.
  Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

Podi industrijskih zgradb

Vsa tla industrijskih zgradb morajo zaradi specifičnosti proizvodnje imeti določene lastnosti. Takšne zahteve narekuje dejstvo, da velik del različnih načrtov deluje na tla v industrijskih zgradbah - od gibanja vozil (avtomobilov, nakladalcev itd.), Ljudi, kot tudi različnih udarnih obremenitev, kemičnih in toplotnih učinkov itd. Zato je prva zahteva za tla industrijskih zgradb povečana odpornost proti obrabi in večja moč.
  Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

Kakšna je razlika med industrijskimi in civilnimi stavbami?

Poleg predhodno ugotovljenih značilnosti imajo industrijska polimera tudi estetske značilnosti, ki spodbujajo uporabo javnih prostorov, na primer upravnih, poslovnih prostorov itd. Obstaja velika izbira industrijskih premazov, ki zadovoljujejo vse želje naročnika, ob upoštevanju vseh tehničnih pogojev naprave, vzdrževanja in delovanja, betonskih tal v industrijskih zgradbah zahtevajo posebne pogoje vgradnje in naknadno vzdrževanje.
  Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

Podi industrijskih zgradb

Naprava industrijskih tla je pomembna za nadaljnje obratovanje prostorov. Morajo izpolnjevati naslednje zahteve: krepitev podlage, zaščita pred mehanskimi in kemičnimi obremenitvami, zaščita pred nastankom prahu, enostavno čiščenje, skladnost z zahtevami varnega obratovanja. Poleg tega se lahko na njih naložijo dodatne zahteve, kot so antistatične, nevtralne, kemične odpornosti in druge.
  Vrste talnih oblog industrijskih zgradb

Podi industrijskih zgradb

Talne obloge za industrijske zgradbe: lastnosti, zmogljivost

Vsi proizvodni procesi imajo precejšnjo obremenitev na tleh. Na tej podlagi morajo biti tla industrijskih stavb izdelana iz kakovostnih in trajnostnih materialov, nameščenih pod posebnim nadzorom. Povečane zahteve za tla so pogojene z varnostjo zaposlenih, ki delajo v proizvodnji.

Primerna tla za industrijske zgradbe

Tla za industrijske zgradbe so pod močnim stresom: težo težke opreme, gibanje opreme in ljudi, vlage in proizvodne komponente, ki padejo na tla, povišane ali znižane temperature. Pri odločanju, kateri industrijski tlak naj izbere, je treba upoštevati pogoje proizvodnje, naravo obremenitev in ekonomske vidike.

wtorek, 5 lutego 2019

Toplotnoizolacijski avtomobili

  Toplotnoizolacijski avtomobili

Poklicna izolacija

Imajo največjo učinkovitost. Njihov plus je enostavnost namestitve in demontaže. Ko je nastop hladnega vremena, se lahko taka izolacija nosi in poleti, nasprotno, odstraniti.

Toplotna izolacija avtomobila

Najpogostejša težava pri notranjskem segrevanju so osnutki, ki se pojavijo po deformiranju gumijastih tesnil. Če jih nadomeščajo cela števila, bo kabina imela konstantno pozitivno temperaturo, pod pogojem, da bo po zamenjavi vrzeli med vsemi deli karoserije enak in ne prevelik.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Zimske izlete naredite bolj udobno

V zimskem času, avto zahteva hiter zagon in maksimalno udobje. Vendar pa so inženirji pri ustvarjanju ne vseh avtomobilov zagotavljali možnost udobnega delovanja pri hudih zmrzah. Poleg tega sčasoma izolacija avtomobila izgubi svoje lastnosti. Zato mnogi razmišljajo o tem, kako izvesti izolacijo kabine in motornega prostora z lastnimi rokami.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Hrup "Niva": določi terminologijo

Ob upoštevanju zgoraj navedenega so se pojavili sumi (glej 1. in 2. točko), da bo delovanje avtomobila v zimskem obdobju podobno poletnemu, ravno nasprotno pa bo peč ogrevala kabino že dolgo in ni za to, da bo lahko zagotovil udobno temperatura kabine. To je, zame osebno, vprašanje kakovosti hrupa izolacije avtomobila preoblikovala v problem toplotne izolacije svoje kabine. Čeprav so te stvari medsebojno povezane.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Toplotna izolacija kombija s poliuretansko peno

Nezdravljiv pekel v avtu poleti, pozimi pa lahko zamrzneš, konstantno piščalke v ušesih od vetra. Zelo pozna to situacijo. In če je tudi komercialni avtomobil, lahko pri transportu različnih pokvarljivih izdelkov pričakujemo trajne motnje pri delovanju hladilne opreme in klimatizacije. Da, ta kombi zahteva učinkovito in sodobno toplotno izolacijo in hidroizolacijo. Obstaja rešitev! Toplotna in hidroizolacija kombija s posebnim materialom, imenovanim poliuretanska pena.
  Toplotnoizolacijski avtomobili

Kako narediti avtomobilsko akumulatorsko gretje z lastnimi rokami?

Zima letos pride v svoje zgodnje in vozniki že imajo težave z zagonom motorja zjutraj. Baterija stane celo noč v hladnem, in če je izpraznjena, moč za zaganjalnik morda ne bo dovolj. In pravi mraz je še pred nami. Kaj storiti? Spet morate vzeti akumulator domov za noč ali zjutraj in iskati nekoga, da osvetli avto. Obstaja alternativa v obliki izolacije akumulatorja. Kako uspešen je? Danes bomo poskušali ugotoviti. Upoštevajte tovarniške načrte izolacije, pa tudi ročne nastavitve.

poniedziałek, 4 lutego 2019

Tlakovane stene tlakovana ocena

  Tlakovane stene tlakovana ocena

Primer proračuna št. 4 (zaključna dela)

PRIMER USTANAVLJANJA OCENE št. 4 (zaključna dela): (Primeri se upoštevajo na podlagi cen teritorialne enote TER, podobno kot tudi cene FER-federalnih enot na podlagi referenčne ocene - regulativne osnove (nova izdaja))
  Tlakovane stene tlakovana ocena

Zakaj je bolje obrniti se na strokovnjake za razvoj ocen za stenske obloge?

Kvalificirani izvajalci svojim strankam zagotovijo maksimalno udobje in ponujajo nizke stroške dokumentacije. Strokovnjaki predlagajo naslednje:
  Tlakovane stene tlakovana ocena

Stenske ploščice

Polaganje keramičnih ploščic stene in tla ni zelo težko delo, ki zahteva posebne veščine in spretnosti. Vendar pa obstaja več načel, ki jih uporabljajo in jih vodijo, tudi začetniki se lahko popolnoma obvladajo z nalogo. Ne smemo pozabiti, da je stene s ploščicami zadnja faza dela, neke vrste ličila. Glavni del dela ostaja neviden, in sicer je kakovost zaključka odvisna od kakovosti skritih del (priprave osnove).
  Tlakovane stene tlakovana ocena

Mozaična stenska obloga

Če se pri izbiri stenske obloge želite izogniti tradicionalnim rešitvam, potem morate razmišljati o mozaiku. Ta edinstveni material zagotavlja popolno svobodo ustvarjalnosti in ustvarjanje edinstvenega videza vašega doma. Mozaik se praviloma uporablja v prostorih z visoko vlažnostjo - v kuhinjah, bazenih, savnah, kopalnicah. Idealen je tudi za dekoracijo majhnih arhitekturnih oblik - arbors, teras, podpornih sten, mangalny ploščadi. Mozaik na fleksibilnem matričnem podstavku je idealna rešitev za ukrivljene površine. Ploščice so lahko izdelane iz marmorja, granita in drugih vrst kamna, pa tudi stekla, plute, laminata.
  Tlakovane stene tlakovana ocena

Razporeditev ploščic in ploščic za polaganje

V nasprotju z istim sovjetskim časom se je pojavila velika raznolikost, tako sama plošča kot tudi risbe na njej, razpoložljivost sodobnih gradbenih materialov pa bo to ploščico trajno pritrdila na stene na tleh in, če želite, na stropu.
  Tlakovane stene tlakovana ocena

Polaganje ploščic Voronezh

Za razliko od zasebnih mojstrov tlakovcev, ki se ukvarjajo samo s polaganjem ploščic, opravljamo zaključno kopalnico, WC, kuhinjo in druge ključe na prostoru, kjer je potrebno polaganje ploščic. Izvajanje pločevine in drugega dela v objektu s strani enega izvajalca varčuje denar in čas za iskanje in usklajevanje dejavnosti različnih strokovnjakov (vodovodar, električar, končnik itd.) Preprečuje težave v primeru slabega dela in iskanje osebe, ki je odgovorna za poroko v mnogih strokovnjaki, ki v takih situacijah nagibajo k krivdi.

niedziela, 3 lutego 2019

Mehaniziran omet

  Mehaniziran omet

Mehanski omet

Mehansko ometno delo je tehnologija, ki vam omogoča prihranek časa pri dokončanju prostorov, pospešite gradbeni proces (omet). Rabljene ometne postaje se razlikujejo od razpršilnih črpalk do splošnih instalacij. V skladu s parametri vašega predmeta izberemo opremo, ki je primerna in učinkovita za uporabo. Dolgoročne strokovne delovne izkušnje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji omogočajo pozicioniranje mehanskega ometa kot hiter način za enakomerno in kvalitetno površinsko zaščito.
  Mehaniziran omet

Stroj za ometanje: številka tehnologije 1

Vse, kar je preprosto, je skoraj vedno genialno. Te besede se popolnoma nanašajo na mavčne postaje, ki proizvajajo mehanski omet, ker imajo stroji na splošno enostavno strukturo. Sestavljajo jih:
  Mehaniziran omet

Katere so prednosti mehaniziranega ometa?

Najprej je hitrost. Zdaj je mogoče pokriti ogromno površino na dan brez ogrožanja kakovosti. Seveda še ni mogoče v celoti odpraviti vloge osebe, vendar mehanizirano ometanje sten omogoča pridobitev drugih ugodnosti, ki jih je težko izvesti z izjemno ročno izvedbo.
  Mehaniziran omet

Cene za strojno zidane mavčne stene v Moskvi

Mavčno delo je sestavni del vsakega popravila, čim bolj enostavno kot kozmetična. Mavec gladi površino sten in stropa, s čimer odpravlja njihove slabosti, kot so razpoke, izkrivljanja in vdolbinice. To raven površine, zaradi česar je trdna podlaga za naknadno dekorativno dekoracijo prostora. Če je potrebno, plast ometa lahko opravlja tudi zaščitne funkcije (primer s fasado stavbe), deluje kot zvočna in toplotna izolacija, ko morate ustvariti prijetno mikroklimo v stavbi za produktivno delo ali sproščujoč dopust.
  Mehaniziran omet

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.
  Mehaniziran omet

Mehaniziran talni estrih

Vse potrebne manipulacije se izvajajo s pomočjo posebne opreme. Ta način je izbran pri delu z velikimi območji. Fizikalno delo poveljnika je zmanjšano, saj ga nadomesti pnevmatski napajalnik. Konec koncev, kupec dobi povsem ravno površino, izločijo se vsi udarci, luknje.

Popularne posty