sobota, 12 stycznia 2019

Betonski estrihi na dvorišču

  Betonski estrihi na dvorišču

Priprava za glavna dela

Kopanje velikega dela tal - delo je dolgotrajen in dolgotrajen, tehnologija pa vključuje tak proces in verjetno ne bo brez nje.
  Betonski estrihi na dvorišču

Predhodno delo

Najprej morate izravnati tla in se znebiti zgornje plasti zemlje s koreninami trave. Nato pripravite blazino ruševin, ki je nato maksimalno stisnjeno - v ta namen dodamo majhno plast peska za stiskanje od zgoraj. Debelina sloja ruševin je najmanj 15-20 centimetrov. Pogosto je ta plast še bolj debela, še posebej, če se poleg ruševin v njej uporabljajo tudi gradbeni odpadki - zlomljene opeke, ostanki starega betonskega tlaka in podobno. Obstajajo tudi nasprotni primeri - če je tla na dvorišču težka, tampirana, brez trave, potem lahko poskusite brez ruševin.
  Betonski estrihi na dvorišču

Betoniranje dvorišča z lastnimi rokami: pripravljalno delo

Težko je z roko zlagati ogromno količino tal, vendar brez tega ne moremo rešiti vprašanja, kako betonirati dvorišče. Načeloma lahko nalijte skladbe in blazinice na vrhu poravnane baze. Samo v tem primeru boste morali dodatno dostaviti zemljo, kar je precejšen finančni strošek. Na splošno si oglejte razmere, če je ladjedelnica neplodna osnova in brez dodajanja rodovitne zemlje ni dovolj, potem je betoniranje možno brez odstranjevanja zemlje.
  Betonski estrihi na dvorišču

Pripravljalne faze

Če želite storiti vse v redu, morate pripraviti dobro mesto. Ladjedelnica mora biti skrbno načrtovana. Natisnite, kateri del bo betoniran in kateri del je namenjen zasaditvi zelenih površin. Načrtujte kraje, kjer bodo položene vrtne poti, kamor boste parkirali avto itd. Če imate dovolj prostora, načrtujte poti, da lahko udobno hodite, tj. Po najkrajši poti. V nekaterih državah pri ustvarjanju parka uporabite ta način. Pred polaganjem parkskih parkov je park nekaj časa odprt za obiskovalce. V tistih krajih, kjer so ljudje potopili poti in utrdili poti in ulice.
  Betonski estrihi na dvorišču

Pripravljalna dela pred prelivanjem betonske mešanice dvorišča

Pred betoniranjem je treba s površine dvorišča odstraniti šibke sloje tal, po katerih je celotno območje napolnjeno z ruševinastim slojem debeline okoli 200 mm. Klesan kamen je temeljito stisnjen. Z močnim betoniranjem tal se lahko izvede brez dodatnega drobljenega kamna.
  Betonski estrihi na dvorišču

V beton betonirajte z lastnimi rokami na dvorišču

Betoniranje na lokalnem območju je nekoliko drugačno, recimo, iz betoniranja tal na velikih površinah v trgovinah in podjetjih. Če slednji potrebujejo jasno območje glede na horizontalno raven, potem je na vrtu ali na dvorišču skoraj nemogoče vzdrževati obzorje. Ta odtenek je povezan s terenom. Zato morate pozabiti na tradicionalne ravni in ravni ter se naučiti, kako napolniti dvorišče z betonom na ravni ravni.

piątek, 11 stycznia 2019

Zaključek socialnih stanovanj

  Zaključek socialnih stanovanj

"Severna dolina": apartmaji v okrožju Vyborg od razvijalca

Nov stanovanjski kompleks "Severna dolina" v okrožju Vyborg od razvijalca "Glavstroy-SPb" - eden izmed najbolj ambicioznih in ambicioznih projektov na trgu nepremičnin v Sankt Peterburgu. To je razvojno urbano območje s sodobno infrastrukturo: lastnimi vrtci in šolami, rekreacijskimi površinami, parkirišči, novimi cestami in inženirskimi omrežji. Stanovanjski kompleks "Northern Valley" se nahaja v bližini postaje podzemne železnice Parnas in slikovitega Shuvalovskega parka.
  Zaključek socialnih stanovanj

Apartmaji v južnem mestu

Ne glede na stanje na trgu nepremičnin, stanovanja v južnem mestu so v stalnem povpraševanju. Njihove stranke so precej široko paleto ljudi, od katerih so večinoma študenti in mlade družine. V vsakem primeru - to je priložnost, da si zagotovite ločeno stanovanje po razumni ceni.
  Zaključek socialnih stanovanj

Sanja o novem domu? Kupite ga zdaj

Samarski trg nepremičnin še ni imel tako donosen, cenovno ugodnih ponudb. GK "Finstroy" je rešil številne težave, zaradi česar se stroški novih stanovanj v udobnih soseskah pogosto povečujejo na neverjetne zneske. Zato lahko zdaj kupite stanovanje, pripravljeno za končno popravilo, ne da bi celo imeli izjemno visok dohodek.
  Zaključek socialnih stanovanj

Nove zgradbe v Tyumenu od razvijalca

Na regionalnem trgu nepremičnin se vsako leto povečuje povpraševanje po novih stavbah v Tyumenju od razvijalca. V mestu in sosednjih območjih se stalno gradijo nove hiše in celotni stanovanjski kompleksi, kar zagotavlja stabilno širitev primarnega stanovanjskega trga in oživlja prodajo novih stavb.
  Zaključek socialnih stanovanj

Kaj je za besedami elit, poslov, udobja, gospodarstva

Čas, ko je stanovanje v Hruščovu s kovinskimi plastičnimi okenami, stretch stropom, mavčastim kaminom in stebri v gotskem slogu, se imenuje elita, ki je že zdavnaj odšla, a mnogi ljudje so ostali nekoliko previdni glede poslovnega razreda in elit. Pomanjkanje jasne klasifikacije stanovanj ni ustrezalo tako kupcem kot dobrovernim razvijalcem. Na srečo je zdaj v preteklosti, vsaj v zvezi z novimi zgradbami.
  Zaključek socialnih stanovanj

Ali obstaja vredna alternativa?

Obstaja! Druga možnost je, da je vredno razmisliti o možnosti nakupa stanovanja v predmestju Moskve, na primer, v bližnji moskovski regiji. Dobro razvita infrastruktura moskovske regije vam omogoča, da precej hitro pridete na katerokoli osrednje območje kapitala, kar precej ne poveča dolžine bivanja na poti, za razliko od prebivalcev osrednjih območij kapitala. Toda nižji stroški odkupljenih stanovanj, čudovite pokrajine zunaj okna, čistega zraka in jutranje tišine bodo več kot plačali nazaj to rahlo neprijetnost.

czwartek, 10 stycznia 2019

Polaganje marmornatega kamna v hotelu

  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Pluse pristanišča iz marmorja, položenih na okvir

Mramorna tla, nameščena na okvirju, imajo prazen prostor med podnožjem tla, na katerem je nameščen okvir, in talne plošče. Ta prostor vam omogoča, da pod tlemi prosto postavite vse inženirske komunikacije (električna napeljava, kabli, varnostni sistemi in upravljalci itd.).
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Kje kupiti namizni pokrov iz naravnega granita ali marmorja v Moskvi

Za izdelavo delovne plošče skupina KAM uporablja tradicionalne vrste kamnov - marmorja, granita, travertina. Vsak od njih ima svoje značilnosti. Na primer, granit se odlikuje po svoji dolgotrajnosti in trajnosti, ki zagotavlja univerzalnost svojih izdelkov. Granitni pulti so v kuhinji pogosto zahtevani, saj so v takih prostorih izpostavljeni še posebej intenzivni uporabi. Življenjski naravni vzorec in različni odtenki granita vam omogočajo, da ustvarite prave mojstrovine, ki se samodejno spreminjajo v glavni akcent notranjega ansambla.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Projektni projekt, vizualizacija

Z bogatimi izkušnjami pri delu z naravnim kamnom, ki ima visoko usposobljenost, naš specialist za oblikovanje lahko izvede projekt katere koli kompleksnosti - od preproste kuhinjske delovne plošče do ustvarjanja notranjosti hotelov, poslovnih centrov itd. Kreativni potencial našega oblikovalca vam omogoča ustvarjanje notranjosti, ki v celoti ustreza vašim zahtevam in prednostim. Računalniška 3-D vizualizacija je najučinkovitejši način za vizualno prikazovanje naročnika projektu na realen način. Zaradi svoje naravne lepote, edinstvene barvne palete, moči in trajnosti - naravnega kamna bo odlična dekoracija za vašo notranjost.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Možnosti dekoriranja stenskih površin

Velik izbor dekorativnih končnih materialov, ki so na voljo danes v trgovski mreži Yekaterinburg, omogoča Yuda strokovnjakom, da okrasijo notranjost prostorov na izviren način s katerim koli proračunom, dodeljenim za popravila. Mojstri Yuda vam bodo povedali o značilnostih materiala - prednosti in slabosti, ceni itd.
  Polaganje marmornatega kamna v hotelu

Izravnalne in dekorativne kompozicije

Vse vrste ometov lahko razdelimo na dve široki kategoriji. Prvi od njih so potrebni za skrivanje nepravilnosti, in drugi - za končno obdelavo površin. Razlikujejo se v debelini uporabljene plasti, saj opravljajo popolnoma različne funkcije. Izravnalne spojine so osnova in okrasne pokrivajo, da izboljšajo estetske značilnosti.

Plin iz preprog

  Plin iz preprog

Plinska preproga iz litega železa

Plinska preproga iz litega železa je cevovodna oprema za plinovode, namenjena zanesljivi zaščiti pomembnih inženirskih omrežnih vozlišč na točkah njihovega izhoda na površino. Izdelek, ki ga ponujamo, je iz sive litine znamke SCh-20 v dveh velikostih. Velika preproga ima osnovni premer 390 mm, pokrivalo 240 mm in višino 230 mm. Majhna preproga iz litega železa na isti višini ima podlago s premerom 235 in pokrovom 125 mm.
  Plin iz preprog

Uporaba

Velika plinska preproga je potrebna za zaščito plinovodov, ki dosežejo površje zemlje. Namestijo se na naftovodih, naftovodih, plinovodih, vodovodnih omrežjih itd. Vgrajen je na posebno betonsko ploščico, ki ji omogoča potapljanje.
  Plin iz preprog

Plinska preproga iz litega železa

Kot je znano, pri polaganju cevi za transport vode, olja ali plina, da bi zagotovili varnost, so nameščene krmilne ali regulacijske naprave. Da bi zaščitili opremo pred tovorom in hkrati omogočili dostop do inšpekcijskih ali popravljalnih del, so nad njo postavljene tako imenovane plinske preproge na posebni betonski podlagi. Te naprave obsegajo ohišje iz litega železa, jekla ali polimerov in pokrov, pogosto z običajno ključavnico.
  Plin iz preprog

Izdelava inšpekcijskih žlebov iz sestava polimer-peska, palčk iz polimerov, loput za plastiko

Izdelava loput za polimerne materiale, lopute iz umetne mase, vhodi za vročo vodo, plinske preproge iz kompozitov iz peska.

Inšpekcijske lopute, vhodi za nevihto, plinske preproge, izdelane iz kompozicije polimerne peska, so najnovejši revolucionarni razvoj podjetja VSB-Transport LLC. Ti izdelki so ustvarjeni kot alternativa proizvodom iz litega železa.
  Plin iz preprog

Kondenzat, plin iz preprog

Kolektorji kondenzata

Kondenzacijski past je tehnološka naprava za zbiranje in odstranjevanje kondenzata, vode in težkih ogljikovodikov iz plinovodov (jekla in polietilena). Kaj omogoča, da se čim več in hkrati poveča učinkovitost sistemov oskrbe s plinom. Kopičenje tekočine v cevovodu lahko povzroči hidravlične udarce. Kot rezultat - izpadanje ali odpoved opreme. Praviloma so kondenzacijske pasti nameščene v spodnjih odsekih poti in v glavi cevovoda, kjer pade glavni del kondenzata.
  Plin iz preprog

Funkcije in prednosti litega železa

Med gradnjo hiše ali načrtom ulice malo misli o tem, kje bo voda padla v dežju. Ustvarjanje posebnih odprtin, ki so zaščitene z dovodom litega železa, vam omogočajo, da se znebite vode brez napora in popolnoma zaprete kanalizacijo.

środa, 9 stycznia 2019

Tape temelj narediti sam video

  Tape temelj narediti sam video

Gradimo kaseto z lastnimi rokami

Tračna podlaga, za razliko od vijaka, se lahko uporablja pri gradnji prostorov s kletnim podaljškom, kot tudi v kletnih in podzemnih prostorih.
  Tape temelj narediti sam video

Nalepka Fundacije Nalivanje

Za zapolnitev temelja je potrebno uporabiti le tiste naprave, ki lahko brizgajo malto iz katerega koli kota opažev. Ne pozabite na dodatni pladenj. Preden jo napolnite, je potrebno zmes doseči do želene konsistence.
  Tape temelj narediti sam video

Pripravljalna dela za zapolnitev temelja

Začni z delom. Zasnova nizke gradnje je širina 400 milimetrov. Pred izvajanjem dela se preučujejo posebnosti mesta, upoštevajo višinske razlike. Če za označevanje ni posebnih merilnih naprav (teodolita), lahko to naredite z improviziranimi sredstvi. Po načrtu, v skladu z načrtom, zunanji perimeter, kljukice ali ojačitve (stebri) v gredo v vogalih, pravokotni kot preverimo z goniometrom. Na stojalih okoli oboda se raztezajo linija ali niz. Notranje označevanje se izvede na enak način (ob upoštevanju širine odmika, na primer 400 mm).
  Tape temelj narediti sam video

Kako vliti trak temelj

Trakove fundacije se najpogosteje uporabljajo v zasebni stavbi pri gradnji hiš, garaž, kopališč. Je cenejši kot trdna podlaga, medtem ko je bolj funkcionalna kot osnova za pilote in je idealna za stavbe s kletjo.
  Tape temelj narediti sam video

Kako vliti temelje pod hišo z lastnimi rokami - tehnika + video

Pri individualni stanovanjski gradnji so najpogostejši temelji trakov, saj idealno opravljajo svoje naloge na skoraj vseh vrstah tal, niso preveč zapleteni za samoplodovanje in so prav tako relativno poceni. Še ena pogosta vrsta je zbirke, ki se uporabljajo na mobilnih tleh. In prva faza urejanja takšnih temeljev bo natančen izračun potrebne količine gradbenega materiala, njihov nakup in dostava na gradbišče. Smotrno je, da takoj kupite celoten obseg gradbenih materialov, tako da jih ne boste motili z dodatnimi nakupi med delom in imate čas za dokončanje celotnega dela v eni topli sezoni.
  Tape temelj narediti sam video

Fundacija traku. Kratek izlet

Vsestranskost, zanesljivost, relativna enostavnost izdelave - vse te značilnosti v celoti opisujejo trakove osnove, ki so precej pogoste vrste podporne strukture za široko paleto predmetov, začenši s hišami v državi in ​​konča s kopeli in ograji. Ta temelj je armiranobetonski temelj, izdelan po obodu zgrajenega predmeta, ki služi za razdelitev tovora na tla. Postopek traja veliko časa, je zelo dolgotrajen in če se priporočila ne upoštevajo, morda ne bo privedla do pričakovanih rezultatov.

wtorek, 8 stycznia 2019

Osnova pod valjanim trate

  Osnova pod valjanim trate

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.

Kaj je pokrov travnik ↑

Biologi potrjujejo, da naravno oblikovanje dovolj visokokakovostnega in gostega pokrova travnika iz travnikov ni lahka naloga. Potrebovali bodo čas in trud. Seveda pa se pričakovanje mnogih let dela in pričakovanj ne ustavi veliko. Toda danes obstaja preprostejša možnost - umetna trava. Njegov nakup ni poceni. Ampak hitro lahko ustvarite travnato območje na vaši parceli, okrasite vrt, cvetlični vrt ali dvorišče. Po nekaj tednih po polaganju bo dobil rezultat - odlično trate.

Polaganje trate ob dežju

Ko se izlije močan dež, se trnja potopi, zemlja, na kateri jo načrtuje, se pretvori v umazanijo. Polaganje trate v dežju je resen problem. Previdno pripravljeni v suhem vremenu, osnova pod trate, na kateri bi lahko hodili tiho, začne izgledati kot močvirje v dežju, in tla pod nogami - padati. Polaganje v dežju lahko privede do nastanka različnih nepravilnosti, ki lahko kasneje ostanejo na mestu.
  Osnova pod valjanim trate

Optimalni pogoji priprave zemlje za travnik

Osnova prihodnjega trate je treba takoj pripraviti ob sejanju semen. Če zapustite ploskev, se ne poseže, nato pa čez 3-5 dni začnejo rasti pleve. To je naravni naravni proces, ki ga je mogoče upreti samo s sajenjem travne trave. Najboljši čas za pripravo zemlje za travnik in nadaljnjo setev od maja do oktobra v suhem vremenu.
  Osnova pod valjanim trate

Končno sproščanje in izravnavanje

Potem, ko ste poteptali po tleh, ga morate znova sprehajati z rakejem, da bi izmerili novo nastale nepravilnosti in odstranili kamenje. Tukaj moram opozoriti: bolj ko delate z rake, več kamnov se pojavi na površini. Vendar vam ni treba, da bi zemljo pretvorili v neke vrste fin prah; mora izgledati kot vrh sadnega peclja, posuta s peskano drobtino, medtem ko ostane precej gosta znotraj.
  Osnova pod valjanim trate

Izbira trate

Kakovostni travnik ima številne značilnosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri. Travnik, ki ga gojijo strokovnjaki, ne vsebuje nobenih vidnih plevelov, ima gosto travnati pokrov brez plešastih madežev. Visoka kakovost valja je povezana tudi z gostoto trate, ki je težko zlomiti z rokami. Razviti koreninski sistem trave travnjakov mora biti dobro razvejan, kar omogoča, da se vse korenine v valju držijo v eni gosti plasti, ki bo držala debelino tanka. Skratka, če ste v vrtnem središču dvignili valjano travo čez rob in se začnejo raztrgati in razkrojiti, potem je ta izdelek slabe kakovosti.

Tehnologija polaganja ploščic

  Tehnologija polaganja ploščic

Korak 2 - Kiti in glavna hrapavost

Majhne razpoke in nepravilnosti je treba napolniti z lopatico ali lopatico ali zatesniti z izravnalno maso. Pred polaganjem ploščic je potrebno uporabiti osnovni premaz, ne glede na vrsto substrata. Globinsko penetracijsko sredstvo ali lepilna emulzija se nanese s širokim čopičem ali barvnim valjčkom. V prostorih z visoko vlažnostjo zraka ali v vlažnih prostorih, kjer je možno brizganje vode, se dodatni izolacijski sloj nanese na podlago.
  Tehnologija polaganja ploščic

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:

Razlika ploščice iz običajne keramike

Oba sta izdelana iz praktično iste tehnologije, vendar je ploščica bolj trpežna in bolj kakovostna - oziroma ploščice imajo veliko višjo ceno kot keramika. In vsa stvar je majhna razlika v proizvodni tehnologiji: keramika preprosto strežejo v visokotemperaturnem načinu peči, toda ploščice so tudi prekrite z glazuro, ki ima svoje prednosti.
  Tehnologija polaganja ploščic

Nanos za fugiranje

  1. Nekatere terakotne talne ploščice imajo porozno strukturo, lahko pa jih obarvajo ali razbarvajo. Zato pri nakupu izberite kompatibilnost barve in barve.
  2. Za glazirane keramične ploščice se lahko fugiranje nanaša v katerikoli barvi.
  3. Ko je lepilo za ploščice popolnoma suho 1-2 dni, je treba ploščice brisati.
  4. Po sušenju raztopite vijake po prostoru s silikonom. Pick up silikona glede na barvo injekcije.
  Tehnologija polaganja ploščic

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. Bilo je grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je bila plast iz malte primerna debelina. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če dnevno izdelam dva kvadrata. In če ne, potem se bom vznemirila.«
  Tehnologija polaganja ploščic

Priprava površine

Pravzaprav vse ni tako težko. Prvič, znebimo se starega vodovoda, nato pa vzamemo kladivo in dleto v svoje roke in začnemo premagati staro ploščico. Mirsovetov opozarja, da bi morali sprejeti previdnostne ukrepe: rokavice postavite na svoje roke, da se ne bi razrezali na ostre robove in na oči - očala, ki vas bodo zaščitila pred prahom in majhnimi letečimi kosi ploščic. Ko je ploščica pokvarjena, je treba z istim dletom odstraniti ostanke starega lepila.

niedziela, 6 stycznia 2019

Cenik za zaključna dela lesene hiše

  Cenik za zaključna dela lesene hiše

Vrste končnih materialov iz naravnega lesa

Danes so proizvajalci pripravljeni ponuditi velik izbor končnih materialov iz lesa. Nove vrste, ki spreminjajo naše razumevanje zmogljivosti tega starodavnega gradbenega materiala, se dodajajo že razvitim in tradicionalnim. Tako so nedavno pojavili leseni ozadje gusvarblok, ki ima več kot 2 milijona vrst plošč, kar omogoča ustvarjanje velikega števila edinstvenih slogov in slik. Notranja dekoracija bo v svoji vlogi vedno edinstvena in zelo individualna. Glavne vrste končnih materialov iz naravnega lesa:
  Cenik za zaključna dela lesene hiše

Dokončanje lesenih hiš

Vsaka lesena hiša, najsi gre za hišo iz bara ali hišo - potrebuje končno obdelavo. Lesene hiše imajo svojo edinstveno mikroklimo, ki zagotavlja material sam. Zato morajo imeti materiali, ki se uporabljajo pri dekoriranju teh hiš, tudi določene lastnosti. Odvisno je od dobro izbranih materialov in pravilno izvedenih zaključnih del, ali vam bo hiša že več let zadovoljna s svojo lepoto in udobjem.
  Cenik za zaključna dela lesene hiše

Vrste lesa in tesarstvo v leseni hiši

Zaključna dela v leseni hiši so notranja in zunanja dela. Če govorimo o postavljeni stavbi, se izvaja celoten obseg mizarskih in tesarskih del. Med popravilom ali restavratorskim delom se delo izvaja s posameznimi elementi notranjega ali zunanjega dela.

Zunanji zaključek lesene hiše

Po končanem gradbenem delu se odjemalci vprašajo, ali se morajo potruditi z visokokakovostnim zaključkom lesene hiše zunaj. Odgovor je preprost: vredno je! Z vsemi raznovrstnimi gradivi lahko stavbi daste edinstven videz, ki vam bo pomagal pri izstopu med drugim. Poleg tega so rešene številne težave: toplotna učinkovitost se izboljša, tako da lahko pri prihranku prihranite, stene pa dodatno zaščitijo pred učinki dežja, snega in sonca. Glede na vaše želje vam lahko ponudimo različne končne tehnike:
  Cenik za zaključna dela lesene hiše

Kaj je dokončanje hiše?

Dokončanje hišne hiše na ključ - kompleks ukrepov, ki se izvajajo za izboljšanje tehničnih značilnosti in videza stavbe. Vključuje več stopenj, začenši z mletjem hlodovine, ki se zaključi z notranjim in zunanjim slojem s posebnimi materiali.

Notranja dekoracija lesene hiše: hitro in učinkovito

Okolju prijaznost, "topla" tekstura, naravnost in trpežnost - prednosti lesa, tradicionalnega gradbenega materiala. Zunaj je struktura vedno videti spektakularna, notranjost lesene hiše pa zagotavlja vzdušje udobja, pomaga ustvarjati ugodno mikroklimo skozi vse leto.

Popularne posty