sobota, 16 marca 2019

No, naprava

  No, naprava

Izbira mesta za prihodnost dobro ↑

Preden začnete kopati luknjo, morate izbrati prostor za prihodnjo strukturo. Obstajata dve metodi za določitev idealne lokacije: bio-lokacija in vodnjaki. Za prvo možnost je treba pripraviti medeninaste žične okvirje. Žica dolžine 50 cm in premera 2-3 mm je upognjena pod kotom 90 °, tako da je dolžina ene strani 10 cm. Pripravljeni okvirji so vzeti v obe roki, vendar niso trdno stisnjeni, tako da se lahko prosto vrtijo. Nato zaobšite celotno območje. V tistih krajih, kjer se sekata seka, voda prehaja najbližje površini zemlje. To bo idealno mesto za vodnjak.
  No, naprava

Standardi in zahteve

Pri proizvodnji okroglega betonskega obroča proizvajalci vodijo norme, predpisane v GOST 8020-90. Dokument opredeljuje glavne dimenzije, parametre, označevanje, pravila sprejema ter skladiščenje in prevoz za več vrst betonskih in armiranobetonskih konstrukcij, ki so sestavni deli vodnjakov. Te vključujejo:
  No, naprava

Naprava z dobro dno

Ko se prepričate, da je voda v izkopani vdolbini redno, morate črpati, če je mogoče, vso vodo, ki je tam zbrana s peskom, in na dnu namestite filter iz kamna in gramoza. Zgornji filter je zelo preprost. Najprej se položijo kamni, na njih se nabije sloj gramoza debeline 30-50 cm, ki bo služil kot filter. V nekaterih primerih je priporočljivo uporabiti geotekstilije za poravnavo dna vdolbine, ki bo uničil glinene delce in gline. Vendar pa izkušnje kažejo, da uporaba geotekstilij za razporeditev dna sploh ni potrebna, če je filter izdelan iz gramoza in dovolj kakovostnih kamnov.
  No, naprava

Prednosti lastne dobro ↑

Kot že omenjeno, je voda iz vašega vrtca bolj okusna, vendar to ni edina prednost. To je nekakšen varnostni sklad, ker celoten sistem ne more jamčiti za odsotnost okvar in nadaljnje prekinitve v oskrbi z vodo. Poleg tega se število potrošnikov povečuje in ni izoliranih primerov, ko centralizirana oskrba z vodo ne more obvladati velikih obremenitev. In če je mestna oskrba na lokaciji popolnoma odsotna in odprta voda je daleč, potem postane vodnjak edini in neprecenljiv vir vode.
  No, naprava

Dobro napravo v državi z lastnimi rokami ↑

Vdolbina je sestavljena iz treh delov. Zgornji del se imenuje vrh; srednji, najdaljši del - glavni trunk; del, ki je v vodi. Včasih naredijo tudi zvočnik - najnižji del stavbe, kjer se nabira voda. Pokrov ščiti vodo pred prahom, travo, padlim listjem, žuželkami, dežjem in snegom. Glavni prtljažnik preprečuje zmrzovanje vode pozimi. V sesalni vodi se shrani.
  No, naprava

Izračun količine greznic

Pri izračunu se upošteva značilnost dnevne količine odpadne vode, ki vstopa v septično posodo. Povečati ga je treba trikrat. To bo glavni pokazatelj.

piątek, 15 marca 2019

Dokončaj 2-sobno stanovanje

  Dokončaj 2-sobno stanovanje

Najboljše možnosti popravila za 2-sobno stanovanje: fotografija

Tukaj lahko razmislite o nekaterih najboljših možnostih za popravilo vašega stanovanja. Zahvaljujoč objavljenim fotografijam lahko sami izberete primerno možnost ali pa upoštevate eno od izvedenih idej o že končanih projektih.
  Dokončaj 2-sobno stanovanje

Dekoraterstvo 2 x apartmaja

Danes obstaja veliko končnih možnosti, imate izbiro in jih bomo lahko uresničili! Treba je zapomniti, da soba vizualno povečuje svetle barve, zato je bolje preprečiti izbiro na svetlem ozadju. Če je potrebno, lahko z lahkoto združimo spalnico in dnevno sobo. Za zaključek kopalnice je bolje uporabiti ploščice, ki so odporne na vlago in imajo lahko različne barve. Popravite in okrasite dvosobno stanovanje iz rutinskega procesa, da postanete zanimiv kratkotrajni dogodek, če ga izvajajo strokovnjaki!
  Dokončaj 2-sobno stanovanje

Popravite dvosobno stanovanje: stroške in pogoje

Izvedite celovito prenovo v dvosobnem apartmaju, morate vedeti, koliko sob potrebujete in kaj želite ob koncu prenove: večnamensko, udobno ali elegantno stanovanje. To je glavni dejavnik, zaradi katerega bodo spremembe izvedene, in ponovni razvoj.
  Dokončaj 2-sobno stanovanje

Popravilo dvosobnega stanovanja

Kdo ne želi hitro označiti housewarming stranke v popolnoma opremljenem dvosobnem stanovanju? Pravilno načrtovanje popravila dvosobno stanovanje je pomembno vnaprej. "22 kvadratov" opravlja katero koli specializirano delo, povezano z dokončanjem 2-sobnega apartmaja v novi stavbi v optimalnem kratkem času. Vsak možen "muh" lastnikov stanovanj! Slogovne nastavitve, izbira materialov, želja, da se prilegajo določeni količini - vse je podrobneje obravnavano na začetku. Določite svoje želje in posebne zahteve glede sodobne prenove dvosobnega stanovanja - vse življenje pretvarjamo.
  Dokončaj 2-sobno stanovanje

Koliko prenova stanovanj z grobim zaključkom: vodnik za kupce

Večina kupcev stanovanj, ki preučujejo več deset možnosti na sekundarnem trgu, niso vedno zadovoljni s tem, kar vidijo. Stare hiše, zastarela popravila, ki jih lastniki ne poskušajo posodobiti. Možnosti za odstranitev "sledi" nekdanjih lastnikov, če niso preveč čiste. Slepi vhodi. Vse to pogosto vodi stanovanje kupci odločitev za nakup stanovanja v gradnji.

Apartmaji v južnem mestu

Ne glede na stanje na trgu nepremičnin, stanovanja v južnem mestu so v stalnem povpraševanju. Njihove stranke so precej široko paleto ljudi, od katerih so večinoma študenti in mlade družine. V vsakem primeru - to je priložnost, da si zagotovite ločeno stanovanje po razumni ceni.

Lepljenje suhega zidu na steno

  Lepljenje suhega zidu na steno

Trije načini lepljenja suhega zidu na steno

Nazadnje, odmor, čeprav pijemo kavo in imamo ugriz, popravila so tako naporna in v ničemer sploh še ni na ideji... Mimogrede, morate poiskati informacije o tem, kako lepiti suhomontažni zid na steno, sicer se je vse spontano pojavilo - ideja popravila spalnico in nekako obsedeno v glavi. Verjetno zato, ker nisem prišel do drugega presenečenja za svojega zakonca, je na službenem potovanju in se bo vrnila ravno na čas za njen rojstni dan.

Postopek lepljenja suhih zidov (brez frameless metode)

Površina je premazana, očiščena iz prahu, štrleči deli, označeni. Pripravljamo prvo serijo našega lepila. Vsak proizvajalec piše priporočila za redčenje lepila, zato skrbno preberite navodila na embalaži. Stopnjo pretoka določimo glede na nepravilnosti in gnetemo lepilo. Pripraviti je treba takoj, preden so zidovi ometani s suhim zidom, ker se hitro nastavi za približno pol ure.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Kako lepiti drywall na steno

Torej, vsekakor vemo, da lahko na stene lepite suhozid, drugo vprašanje je kaj? Za lepljenje suhih zidov na steni se uporablja posebna suha mešanica Knauf-Perlfix (Perlfix). Ta struktura se razveže, kot lepilo za ploščice. Z doziranjem tega pearlfixa se doseže lepljenje lista suhega zidu na steno in istočasno njegovo poravnavo.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Kako lepiti fiberglass

Včasih se v tem primeru uporablja lepilo za ozadje. Toda lepljenje s tem materialom ne bo najučinkovitejše - bolje je kupiti formulacije za steklena vlakna. Suhe mešanice vsebujejo škrob, in v zameno je daleč od popolnega držanja steklenih vlaken. Zato morate izbrati zmes z vsebnostjo PVA, samo v razredčenem stanju. Včasih se fiberglass lepi na kiti, vendar se lahko pojavi okvara, kot so pajčev pas ali zračni mehurčki.

Lepljenje suhih zidov na ravnih stenah

Najpreprostejši in najbolj ekonomičen v smislu porabe materialov je lepljenje mavčnih plošč na ravnih stenah. Ti vključujejo stene z razlike v ravnini, ki ne presega 5 mm. Kot lepilo je priporočljivo uporabljati univerzalni omet KNAUF-Fugen. Ta kit na osnovi gipsa s polimernimi dodatki ima visoko duktilnost in se lahko uporablja v precej tanki plasti.
  Lepljenje suhega zidu na steno

Tehnologija lepljenja GKL na steno

  • Priprava "osnov"
Na žalost je splošno mnenje, da ni smiselno, da veliko časa preživimo, če ga prinesemo v želeno stanje, če bo pozneje preoblikovano. Posledično bo material za zaključek zaprl vse razpoke, nepravilnosti, tako preprosto, da očistijo površino, nato pa pritrdite suho sito z lepilom na steno.

środa, 13 marca 2019

Navodila za namestitev mehka streha

  Navodila za namestitev mehka streha

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Navodila za namestitev mehka streha

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevinke je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Navodila za namestitev mehka streha

Namestitev ploščic v težko dosegljiva mesta

Posebna pozornost in nadzor zahteva namestitev mehke strehe v območjih, ki mejijo na steno ali dimnik, v območju odprtin za polaganje cevi in ​​komunikacij na strešnem grebenu. Neupoštevanje tehnike namestitve na teh mestih lahko poškoduje tesnost in izgled prevleke.
  Navodila za namestitev mehka streha

4. Poraba adhezive mastike Fixer

  • konca strehe, prekrivanje materiala obloge - 100 g / m. n;
  • tesnjenje dodatkov - 750 g / m. n;
  • namestitev talne preproge - 400 g / m. str.
Plastika ne sme presegati 1 mm. Pripravljenega razredčila ni priporočljivo razredčiti s prekomerno količino posebnih topil, sicer lahko pride do mehurja in kapljanja na končnem premazu.

Kaj je ploščica s šilavico?

Torej, najprej se ukvarjamo s koncepti, da bomo jasnejši, kaj bomo razpravljali v nadaljevanju. Torej, osnova ploščice Shinglas je steklena vlakna, ki strešnemu materialu zagotavlja dovolj elastičnosti in gostote. Jasno je, da parameter elastičnosti neposredno vpliva na prožnost ploščice, končna kakovost izdelka pa je odvisna od gostote.
  Navodila za namestitev mehka streha

Vrste sodobnih materialov za prevleke

S pomočjo valjanih materialov s sintetično podlago z dvostranskim bitumenskim premazom se najpogosteje izvaja naprava ravnih streh. Valjčni premaz ima visoko odpornost proti vlagi in hlapi. V zadnjem času je bil glavni rubelj ruberoiden, vendar ima več pomanjkljivosti, kot so:

wtorek, 12 marca 2019

Barvo hiše izven izbire barve

  Barvo hiše izven izbire barve

Kakšno barvo hiše zunaj leta 2016? Nasveti, ideje in fotografije

Tukaj je nekaj splošnih nasvetov za izbiro barv za vaš dom, preden začnete pregledati priljubljene odtenke in kombinacije barv za fasado in streho:
  Barvo hiše izven izbire barve

Arhitekturna in oblikovalska usmeritev glede izbire barv

Torej, smer arhitekturnega oblikovanja. Njeno bistvo je, da čim bolj premaga stavbo na mestu, tako da izgleda skoraj brezhibno. In tu vse igra vlogo absolutno vse: velikost, podnebje, sosednje zgradbe in mikroflora mesta. Če želite to upoštevati pri izbiri odtenkov za slikanje, morate upoštevati naslednje nasvete.
  Barvo hiše izven izbire barve

Kaj je lahko odvisno od barve

Idealno je, da je videz hiše, tako znotraj kot zunaj, skladen z vašo osebnostjo, željami in okusi. Ampak se izkaže, da to ni edina stvar, ki določa barvo fasade.
  Barvo hiše izven izbire barve

Pravilna izbira barvnih shem doma

Najprej se morate odločiti, kaj pričakujete od svojega doma na splošno. Odvisno od funkcionalnih in estetskih zahtev, lahko začnete izbrati približno barvno lestvico. Če želite, da se premoženje ne bo izteglo proti splošnemu ozadju in naredilo eno samo kompozicijo s pokrajino, natančneje preglejte strehe zelenih ali rjavih odtenkov. Če bi nasprotno želeli, da bi bila hiša v nasprotju z okolico, bodo idealne rešitve strehe nasičenih vijoličnih, rumenih ali rdečih barv.
  Barvo hiše izven izbire barve

Moraš dati svojemu domu osebnost.

Kot vsaka oseba, ki ima lasten značaj in slog, mora imeti tudi svojo lastno individualnost. Zunanja zasnova se lahko ustvari po analogiji sosednjih hiš, ki temelji na geografski legi hiše ali pa je ogrodje domačega življenja, kar je značilno samo za vašo družino. Zunaj mora senca fasade dati svojemu domu elegantno in individualno. Zahvaljujoč utišani ali nasičeni barvni paleti bo vaš dom imel bleščeč videz. Potrebno je samo izbrati pravi stil in značaj doma. Za to je lahko primeren barvni program za dom. Od teh programov je mogoče razlikovati ColorUP iz Tikkurila.
  Barvo hiše izven izbire barve

Nacionalni in tradicionalni dejavniki izbire barve fasade

Opazili ste, da so v vročih državah, na primer v državah Bližnjega vzhoda ali Srednje Azije, bolj priljubljene barve hladne skupine - vse odtenke zelene in modre (zapomnite si fasade in kupole mošej v Samarkandu). Po drugi strani pa so na območjih s hladnim podnebjem pogostejši vsi odtenki rdeče in oranžne barve. Tipičen primer je narodni skandinavski ali slovanski vez ali slikarstvo. Te tople barve omogočajo, da oči počivajo od monotonije zasneženih pokrajin in ustvarijo barvno protiutež okoliškemu hladu.

Gradbena hiša je poceni

  Gradbena hiša je poceni

Hiše iz vrstice na ključ

Hiša iz bar - klasike ruske gradnje. V kateri koli državi in ​​celo v majhni regiji že poznajo (klasični, tradicionalni) pristopi k oblikovanju hiš in izbiri gradiva za stanovanjsko gradnjo. Poleg tehnologije in orodij za gradnjo so se skozi stoletja razvijali. V ruski verziji - to je nedvomno hiša lesa - z izrezljani drsalkami in platnenimi ploščami, okraski. Tehnologija in orodja domačega lesenega stanovanja, nastala iz ostrih osi, so bila stoletja poraščena, kar dokazujejo spomeniki lesene arhitekture Rusije, ki so se spustili k nam in so postali predmet občudovanja ne le tu, temveč tudi v tujini.
  Gradbena hiša je poceni

Hitro in učinkovito gradimo okvirno hišo!

Podjetja, ki se ukvarjajo s takimi hišami, ponujajo možnosti za gradnjo hiše različnih stroškov. Ne konstruiramo samo hiše, ne opravljamo samo dela, temveč naredimo hišo na ključ - od ustanovitve in konča z dekorativno končno obdelavo na zunanji in notranji strani.
  Gradbena hiša je poceni

Značilnosti oblikovalskih rešitev za hišne ključavnice na ključ:

  • projekt je ustvarjen na način, ki maksimizira lepoto materiala, pokaže enostavnost in harmonijo oblik;
  • Pri izračunu parametrov hišnih hiš upoštevamo značilnosti tega posebnega materiala;
  • v procesu gradnje hiš iz profilirane letvice je zunanja stran sten ligirana s perurom, upoštevana je možnost uporabe okvirne tehnologije;
  • Med gradnjo se les dopolnjuje z lesom, kamni in drugimi gradbenimi in končnimi materiali.

Prednosti hiš iz profiliranega lesa

Končane hiše iz profiliranega lesa imajo številne prednosti, nizka cena pa ni najpomembnejša od njih.
  Gradbena hiša je poceni

Hiše iz lesene konstrukcije po pravilih.

Z združevanjem sodobnih tehnologij in razvoja so lesene hiše, ki so narejene po meri, optimalna izbira za mnoge stranke na več načinov, vključno s stroški, časom gradnje in okolju prijaznostjo. Gradnja lesenih hiš Peterburga je tudi v povpraševanju, saj relativno majhna teža lesenih konstrukcij zmanjšuje obremenitev temeljev. Zaradi tega je gradnja lesenih hiš iz lesa St. Petersburg veliko bolj ekonomična z zmanjšanjem stroškov ustanove in stroškov, povezanih z gradbenimi deli.
  Gradbena hiša je poceni

Kaj je tako dober lepljen les?

Hiše iz lepljenega lesa so lahko najbolj neverjetni modeli, in tudi v tem primeru so hitro zgrajeni. In potem veliko, veliko desetletij stoji, kot da se nič ni zgodilo, ostalo zelo lepo, toplo in prijetno.
  Gradbena hiša je poceni

Hiša lesa: praktična rešitev za probleme v stavbah

Na prvi pogled se zdi, da na trgu obstaja veliko gradbenih tehnologij in materialov. Treba je obravnavati najbolj napredne načine, kako dragi ali dvomljivi.

poniedziałek, 11 marca 2019

Tehnologija polnjenja osnovne plošče

  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Orodja za osnove

Na žalost, tako kot katera koli druga, je začelo podjetje zahtevalo precejšnje naložbe. Stroški te fundacije bodo še posebej visoki. Rezultati trdega dela za dolgo časa bodo vidni in ponos na tako močan, trajni projekt vas bo preprosto absorbiral. Ta vrsta fundacije ves čas zaobide korak njenih tekmecev.
  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Prednosti osnove plošče

Zaradi velikega območja osnove plošče in prisotnosti prostorske ojačitve se pritisk temeljita na tleh znatno zmanjša (približno 0,1 kg / cm2). Poleg tega naprava te vrste temeljev omogoča enostavno prenašanje spremenljivih obremenitev, ki se pojavijo pri različnih premikih tal. Z drugimi besedami, plošča ima visoko nosilnost. Na primer, 63-metrski stolp dvigala ostankinskega stolpa stoji na monolitni osnovni plošči z debelino le en meter.
  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.
  Tehnologija polnjenja osnovne plošče

Monolitna tehnologija gradnje plošč

Monolitna fundacija je med gradbeniki znana kot univerzalna. Idealen je za gradnjo na neenakomernih tleh, kot so blazine za pesek, šotirne bobine in drugo. Glavna stvar, ki razlikuje monolitno podlago iz podobnih vrst betona, je betonska plošča. Skupaj z oplaščenjem je to en sam subjekt.

niedziela, 10 marca 2019

Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi talno podnožje na betonsko steno

V članku Kako izbrati podstavek za svojo sobo? Spoznali smo se s talno ploščadjo: naučili smo se, za katere talne obloge je potrebno izbrati eno ali drugo možnost, smo se malo pogovarjali o posebnostih pritrditve podstavka in o tem, na kar bi morali biti posebej pozorni pri nakupu. Zdaj pa ste končno pridobili tisto, kar ste iskali. Čas je, da se naučimo, kako popraviti podnožje v sobi brez pomoči, to je z lastnimi rokami. Ker obstaja veliko vrst ploščadi in vsak zahteva svoj pristop, bomo izbrali enega izmed njih, najpogostejšega, in sicer, bomo govorili o pritrditvi pokrova s ​​furnirjem s samoreznim vijakom na betonsko (ali opečno) steno.

Namestitev lesene plošče

Namestitev lesene obloge je zadnji korak pri popravilu talnih oblog. Toda brez osnovnih gradbenih spretnosti je namestitev lesene plošče preprosto nemogoča. Navsezadnje polje ni plastično in delo z njim je precej zapleten postopek. Zato se danes ne samo naučimo, kako popraviti leseno podnožje, temveč tudi v vizualnih slikah natančno preučiti vse podrobnosti tega postopka.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako izbrati barvo podstavka

Morda je najpomembnejša pri nakupu podnožja izbira njegove barve. Pri izbiri barve podstavka v trgovini zaradi razlik v barvni temperaturi svetlobnih virov se je zdelo, da barva plošče, ki ustreza tlemi in stenami, morda ni enaka senci. Zato, pobiranje barve, bi morali zgrabiti kos ozadja in talne obloge v trgovini, ki ga postavite na ploščo za ploščo, kar bo izbira veliko lažje. Če so stene ali tla pobarvane z barvo, potem jih je treba pri barvanju za vzorčenje natisniti majhen kos debelega papirja ali vezanega lesa, še posebej pri izbiri barve podstavka.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Končni trenutek dokončanja zgrajene hiše ali stanovanja je pritrditev podnožja na tla ali steno. Njihova naloga je, da skrijejo vrzeli ali žice, če obstaja kabelski kanal. Kako pritrditi podnožje na betonsko steno je mogoče razumeti tako, da določimo material, iz katerega je izdelan. Poleg tega se upošteva vrsta stenskega pokrova ali tla prostora, na katero bo pritrjen.
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Kako pritrditi podnožje na betonski zid: lastnosti in metode pritrditve

Podstavek na stičišču stene s tleh dopolnjuje notranjost prostora. Vsakdo, ki opravlja popravila, se zanima vprašanje: kako pritrditi podnožje na betonsko steno?
  Kako pritrditi podnožje na betonsko steno

Material za ploščice za pritrditev na tla

Za začetek je pomembno določiti, katera površina bo pritrjena. Obstajata dve možnosti: na tla ali na stene. Izbira je odvisna od značilnosti sten in materiala, izbranega za podno podnožje.

Popularne posty