sobota, 12 maja 2018

Namestitev sprednjih plošč

  Namestitev sprednjih plošč

Tehnologija vgradnje sprednjih plošč

V prvi fazi dela se prepričajte, da zaprete vse razpoke in napake na površini ter se znebite plesni in gliv. Namestite leseni ali kovinski okvir (zaboj) okoli oboda stavbe. Zahvaljujoč okvirju površina ni treba dodatno poravnati.
  Namestitev sprednjih plošč

Z uporabo dekorativnih ploščic

Za hitro in zanesljivo je značilna zaključna gradnja s tiru z uporabo dekorativnih ploščic. Pri uporabi te metode so sosednji listi čvrsto pritrjeni zaradi posebnih žlebov. Šiv ostane skrit.
  Namestitev sprednjih plošč

Namestitev sprednjih plošč

Ekipa s certifikatom Alta pozna 100%, kako delati z našimi izdelki. Prednje plošče, ki jih namestijo, vas bodo prosili že vrsto let. Kakovost namestitve jamči proizvajalec!
  Namestitev sprednjih plošč

Namestitev dvižnega droga Dyuke-R

Docke-R plinth stranišče je polimerni material, ki ga proizvaja tehnologija visokotlačnega litja, ki se uporablja za dokončanje fasade celotne zgradbe ali za dekoracijo podstavka ali posameznih arhitekturnih elementov. Zanj so značilne naslednje operativne prednosti:
  Namestitev sprednjih plošč

Namestitev okvirja in hiše. Uvodni video

Tehnologija vgradnje hiše na okvirju, ki je predmet tehnologije, traja 3 dni. Ponujamo vam, da se seznanite z video materialom, da bi cenili vse prednosti KMEW plošč.
  Namestitev sprednjih plošč

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.

Namestitev cene kovinskih stranic za delo

  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Zidna izolacija in stransko vgradnja

Naslednji korak je namestitev izolacije, ki je pritrjena z mozniki tipa diska. Izolacija je zaščitena z difuzijskim filmom, ki se nanaša neposredno na izolacijski material ali v razmiku nekaj centimetrov. Naslednja faza je namestitev dodatnih elementov, nato polaganje tesnilnega materiala in končno namestitev kovinskega tlaka samega. Paneli so nameščeni, začenši z vogala hiše. Pritrditev je narejena iz sredine plošč, postopoma se premika na robove. Začetni pas služi kot prva vrstica materialnih obeskov, naslednja pa je že pritrjena z njim.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Stroški dela brez izolacije

Montaža brez stenske izolacije je nekoliko cenejša od uporabe izolacijskih materialov. Postopek vgradnje surovih materialov je nekoliko poenostavljen:
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Navodila za dekoracijo doma s tiru naredite sami

Orodje in oprema

Pred samodejnim vgradnjo stranskega tirna vozila se prepričajte, da imate na razpolago potrebno orodje. Tukaj so:
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Cena tiru tiru

Stroški vgradnje tulca na ključ so odvisni od materiala in vrste stranskih plošč (vinil, kovine, kleti), arhitekturne kompleksnosti fasade in višine dela. Tudi na stroške talne obloge vpliva na uporabo izolacije.
  Namestitev cene kovinskih stranic za delo

Namestitev vinilne strani

Namestitev vinil tiru ima svoje značilnosti. Zaradi PVC-ja je s spreminjanjem temperature okolice zelo enostavno spremeniti velikost, zato morate delati, ko nastavite reže med ploščami: 6 mm poleti, 10 mm pozimi. Izvedba montažnega dela s vinilnimi stranicami je potrebno nenehno nadzorovati gostoto pritrdilnih elementov na fasado in jih premikati v desno in levo. Odprtina enega milimetra med pokrovom in tiru bo preprečila deformacijo vinilnih plošč med vgradnjo. Vinil stranske plošče so pritrjene od središča do robov, pritrditev pa mora biti izvedena v središču perforacij. Pri nizkih temperaturah ni priporočljivo namestiti vinskega tlaka, ker postane krhka.

Zidna izolacija zunaj cene

  Zidna izolacija zunaj cene

Kako toplota izgine iz vašega stanovanja?

Bistvo je, da lahko vsa gradnja hiše, ki vas ščiti pred zunanjim okoljem, spremlja prodor mraza. Okna, stene, streha, klet, klet, vhodna vrata, tla. Temperaturna razlika med prostorom in zunanjim okoljem (ulice) - višji je ta indikator, večja je toplotna izguba. Tudi dejavnik, kot so lastnosti ovoja stavbe, je izredno pomemben. Stene lahko ustvarjajo toplotne izgube do 30% izgube, ki jih ustvarijo vsi elementi stavbe. To je posledica velike površine sten. Uporaba grelnih naprav vas lahko močno prizadene in ali bo to dovolj učinkovita metoda. Bolje je, da naredimo visoko kakovostno izolacijo, to bo najbolj donosna in pravilna možnost.
  Zidna izolacija zunaj cene

Zakaj je potrebno izolirati stanovanje zunaj?

Če izolirate stanovanje zunaj hiše, si zagotovite dobro toplotno izolacijo in zvočno izolacijo. Takšna izolacija se šteje kot najbolj učinkovita in pogosta med potrošniki. Izolacija zunanje stene ima več pozitivnih lastnosti:
  Zidna izolacija zunaj cene

Stroški stenske izolacije pene

Pri izračunu stroškov izolacijskih plošč iz polistirena (pene) upoštevamo debelino in znamko plošče, značilnosti stenskih površin (reliefne fasade), material stene, dolžino pobočij, ojačane konstrukcije z mrežo, zmes mavca in drugih potrošnih materialov.
  Zidna izolacija zunaj cene

Zakaj je vredno izolirati stene zunaj?

Sodelovanje s strokovnjaki, registriranimi v Udu, je pomembno za lastnike zasebnih in večdružinskih hiš. Naročanje fasadne izolacije z mojstri YouDo boste cenili:
  Zidna izolacija zunaj cene

Zagrevanje stanovanj zunaj

Ta storitev nudijo tudi strokovnjaki našega podjetja. Ukvarjamo se z izolacijo stanovanj, sten hiš in fasad stavb od zunaj v Tambovu več kot deset let. V tem času smo na stotine stanovanj v našem mestu bolj prijetno, toplo in udobno za življenje.
  Zidna izolacija zunaj cene

Visoka profesionalnost

Uporabljeni materiali izpolnjujejo vse sodobne standarde zanesljivosti in varnosti, niso strupeni in niso nevarni za okolje. Življenjska doba traja dvajset let, po kateri se zahteva podaljšanje ali delna zamenjava.

Gradnja 9-nadstropne stavbe

  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Koliko bo projekt 9-nadstropne stavbe v družbi GENPROEKT stala

Kupec lahko kupi pripravljene standardne projekte ali pa raje posamično oblikuje dokumentacijo. Že obstoječi dokumenti upoštevajo vse značilnosti takšnih stavb in so v celoti pripravljeni za izvedbo. Le majhne spremembe lahko rahlo povečajo ceno projekta.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Izračun pristanišča

Opis gradnje

Stopnišče je plošča z debelino 90 mm. Okvirjen po obodu z rebri višine 220 mm. Sprednji rob 320 mm visok. ima vzdolž celotne dolžine štrline, ki podpira stopnice. Velikost mesta v smislu 1450h3080. Vzdolžna rebra imajo projekcije 140 mm. za podporo mestu na steni.

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Oddelek 2. Informacije o projektu gradnje

1. Cilj projekta: gradnja 9-nadstropne stanovanjske stavbe (vključno z 8 stanovanjskih nadstropjih) z inženirskimi komunikacijami na naslovu: na ulici Klubnaya, 40 v Zavolzhsky okrožju mesta Yaroslavl.
  Gradnja 9-nadstropne stavbe

Volumetrično povečanje v hiši po metodi armiranih betonskih polic

Stanje zadeve

1. Pomemben del stanovanjskih zgradb trenutno sestavljajo stare zgradbe, ki ne izpolnjujejo potrebnih življenjskih potreb. Njihov videz, različna okna, štrlečimi balkoni in loggiami, nadstropja prvega nadstropja ne izpolnjujejo sodobnih arhitekturnih zahtev, ustvarjajo sivo, grdo videz. Nekoč so bili zgrajeni na najboljših delih mesta in trenutno se nahajajo na območjih z razvito infrastrukturo in oblikujejo cestne povezave. Rekonstrukcija takšnih hiš je pomembna in potrebna stvar.

Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

Popravilo poslovnih prostorov

Popravilo je neizogibna stopnja, skozi katero redno poteka vsaka soba in stavba. Komercialne zgradbe in prostori potrebujejo popravilo manj pogosto kot stanovanjski objekti, vendar zahtevajo večja vlaganja, da bi jih uredili.
  Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

Značilnosti popravil in zaključnih del v poslovnih prostorih

  • Vaše poslovanje je odvisno od ureditve prodajnega prostora, morate pravilno izračunati stroške notranje opreme in nakupa materiala.
  • Treba je skriti vso opremo in komunikacije.
  • Pomembno je, da oblikujete vhodno skupino, ker je obraz trgovine.
      Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

    Prednosti naših zaključkov

    Najbogatejša izkušnja in najvišja usposobljenost. Naši strokovnjaki so pravi strokovnjaki z veliko zalogo znanja; od časa do časa izboljšujejo svoje znanje in spretnosti, kar jim omogoča, da sledijo spremembam na področju gradbenih materialov in tehnologij;
      Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

    Zapeljiva zasnova

    Nenavadna in lepa recepcija iz praktičnih in izvirnih materialov bo vedno pritegnila pozornost kupcev. Poleg tega so priročne pomožne sobe in dvorana za stranke. Treba je pozoren na pisarne za zaposlene ali različne gospodinjske sobe. Vsako popravilo trgovin v Sankt Peterburgu je mogoče narediti v precej kratkem času, da ne bi prekinili postopka ustvarjanja dobička kupca.
      Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

    Popravila stavb in objektov

    Popravila zgradb in objektov Popravila pisarn Popravila stanovanj Popravila hišic Demontažna dela Zaključna dela Elektroinštalacijska dela Vodovodna dela Mavčno sadje Talne estrihe Popravilo elit Popravila hotelov Popravila servisnih delavnic Projektni projekt Cenik
      Popravilo poslovnih prostorov v Sankt Peterburgu

    Pomoč pri nepremičninski agenciji pri izbiri poslovnih nepremičnin

    Izposoja komercialnih prostorov v St. Petersburgu je najbolje opraviti s pomočjo strokovne agencije. Samo strokovnjak vam bo pomagal pri izbiri prostorov. Najem poslovnih nepremičnin v Sankt Peterburgu bo prinesel dohodek, če se izbira prostorov približuje profesionalizmu. Agent vam bo pomagal izbrati pisarniški prostor, ob upoštevanju vseh zahtev stranke.

Soočanje s fasado cene klinker ploščic

  Soočanje s fasado cene klinker ploščic

Klinkerjeva fasada - časovno preizkušena tehnologija

Gradivo, imenovano "klinker", se je pojavilo na zahodu Nizozemske, na Nizozemskem, pred več kot dvema stoletjema. Pojav tega načina zaključka je posledica pomanjkanja surovin iz kamna in kamna v teh regijah.

Tehnologija obloge fasade klinker ploščice

Klinker povečuje obstojnost fasad stavb zaradi svoje visoke odpornosti proti abraziji, jih lahko zaključimo z javnimi površinami, raznolikost tekstur in barv pa vam omogoča, da predstavite obstoječe zgradbe.

Proizvodnja fasadnih klinker ploščic

Osnova za izdelavo ploščic je ognjevarna skrilavca. Ne sme vsebovati kalcijevih karbonatnih soli in drugih nečistoč, ki zmanjšujejo odpornost na visoke temperature in inertnost v jedkih okoljih. Da bi ploščica odporna proti zmrzali in vlagi, se streže pri temperaturi 1300. Njena naravna barva je rumeno-rjava, barve fasade klinker plošč pa so lahko drugačne palete.
  Soočanje s fasado cene klinker ploščic

Zaključna fasada s termopaneli iz klinker ploščic - lepota in toplina vašega doma

Za oblaganje stavb uporabljamo fasadne termopanele, ki so material, sestavljen iz podlage iz ekspandiranega polistirena in dekorativne površine iz klinker ploščic, ki realno simulira opeko ali kamen. Zaključevanje fasade hiše s termopaneli vam omogoča hkratno ogrevanje stavbe in ji daje estetsko privlačnost. Debela podlaga ekspandiranega polistirena (pena) zagotavlja učinkovito toplotno izolacijo prostora, poleti zmeraj toplo in udobno temperaturo. Opeka je izdelana iz gline po tehnologiji enojnega ali dvojnega pečenja pri temperaturi nad 1300 ° C. Glede na proizvodno tehnologijo ta material pridobi različne lastnosti:
  Soočanje s fasado cene klinker ploščic

Vrste klinker plošč, odvisno od uporabe

Klinkerjeva ploščica se uporablja ne samo, če se sooča s stavbami, zato je mogoče razlikovati več vrst tega materiala:
  Soočanje s fasado cene klinker ploščic

Kje se uporabljajo prezračevane fasade klinker ploščic

Tečajne fasade s klinker ploščami se uporabljajo pri novogradnji in obnovi starih stavb. Klinkerjeve fasade so enako primerne tako v naravni pokrajini kot v arhitekturi urbanega okolja.

Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Kakšna popravila lahko naredite

Vodovodarji Moskve, registrirani na spletni strani Yuda, ponujajo celotno paleto storitev. Izvajajo kot kapitalske naloge - varjenje cevovodov do 100 metrov, ogrevalne sisteme, obsežne vodovodne instalacije na montažo in demontažo sanitarnih izdelkov. Tudi strokovnjak lahko izvede številne preprostejše vodovodne instalacije:
  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Vodovodna instalacija: izboljšali bomo vaš dom

Ena od ustreznih storitev mojstra - bila in ostaja vgradnja vodovodne instalacije. Našim mojstrom, ki so strokovnjaki na področju montažnih in montažnih del, lahko zaupate namestitvi vseh elementov - od jacuzzija z letalsko masažo do običajne pipe. Kvalifikacija poveljnika vpliva na kakovost dela, odvisno od tega, kako hitro in natančno bo izvedena namestitev. V zaupanje v nas, boste pozabili na težave s vodovodno opremo.
  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Spodaj so cene za vodovodne dejavnosti. Prihranite lahko do 40%, tako da pustite brezplačno aplikacijo za primerjavo cen na portalu StroyBirzha.
  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Cena vodovodnih del vključuje:

  • Odstranite kanalizacijo
  • Demontaža vodovodne napeljave
  • Odstranjevanje vodovodnih cevi
  • Montaža WC-ja
  • Namestitev umivalnika
  • Namestitev kadi za tuš
  • Namestitev kad
  • Namestitev mešalnika
  • Vgradnja ventilov
  • Polaganje cevi za vodo
  • Polaganje cevi za kanalizacijo.
Vodovodna oprema (ponori, kopalne kadi, pipe, sanitarije, bideji) ni vključena v ceno.
  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Lastnosti vodovodnega dela

Vodovodna dela vključujejo vrsto ukrepov za vgradnjo vodovodnih sistemov, demontažo starih objektov, zamenjavo kanalizacijskih cevi in ​​popravilo grelnih radiatorjev. Dolga življenjska doba vseh vodovodov je odvisna od kakovosti uporabljenih materialov, uporabljene opreme in strokovnosti obrtnikov. Če ne želite ponoviti vsega čez pol leta, se obrnite na strokovnjake. Naši strokovnjaki so pripravljeni na takšno delo:
  Cene za vodovodne dejavnosti v Moskvi

Vodovodni stroški

Vodovodna dela se plačujejo v skladu z osnovnim cenikom, ki je zbranih v informativne namene in morda ne ustreza trenutni realnosti zaradi hitro spreminjajočega se gospodarskega položaja.

Notranja dekoracija stanovanjske hiše

  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Ozadje in njihove sorte

Najbolj priljubljena možnost, ki se že dolgo uporablja za notranjo dekoracijo sten, je bila stena. Wall-papir, kot je mogoče, so primerni za zaključek dnevnih prostorov v hiši.
  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Obloge za notranje zidove

Jasno je, da bodo izbirni materiali izbrani predvsem glede na funkcijo prostora. V tistih, kjer gospodinjstva porabijo veliko časa, je treba posebno pozornost nameniti okolju prijaznim premazom. Plastika in ozadje z umetno komponento niso primerne, pa tudi materiali, ki lahko pod vplivom sončne svetlobe sproščajo strupene snovi - narejene s smolami in formaldehidi.
  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Kaj lahko okrasite stene znotraj hiše

Če boste končali zidove v opečnati hiši, v kateri boste redko in le poleti, v nobenem primeru ne smete uporabljati suhih zidov, ker "ne maram" vlago in temperaturne spremembe. Ni treba lepiti sten z ozadjem, ker tudi brez ogrevanja ne morejo zdržati dolga obdobja. V tem primeru je najprimernejši zaključek "mokri omet" (opis spodaj).
  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Kako okrasiti leseno hišo znotraj?

Lesene hiše so povsod v primestnih in podeželskih območjih. V naravnem okolju te stavbe izgledajo harmonično in naravno.
  Notranja dekoracija stanovanjske hiše

Korak za korakom navodila za notranjo dekoracijo lesene hiše

Upoštevanje pravilnega zaporedja dela ne bo samo prihranilo časa, temveč tudi preprečilo preračunavanje in stroške, povezane z njimi.

1. korak: obdelava lesa z antiseptiki

Projekti strešnih krov brezplačno

  Projekti strešnih krov brezplačno

Nagnjene strehe ↑

Uradno, štrleče strehe štejejo z nagibom več kot 12 °. Njihova raznolikost je ogromna in omejena le s fantazijo. Seveda je bolj kompleksna oblika strehe zasebnih hiš, dražji so. Na podlagi prakse zasebne stanovanjske gradnje so bile oblikovane glavne vrste streh nizkogradnje.
  Projekti strešnih krov brezplačno

Strehe so odvisne od konstrukcijskih značilnosti

Torej, če govorimo na splošno, so vse strehe strukturno razdeljene na ravne in ravne glede na njihove značilnosti. Tisti in drugi imajo številne prednosti in slabosti.
  Projekti strešnih krov brezplačno

Strehe fotografij zasebnih hiš in njihovih sort

Pri oblikovanju stavbe je pomembno izbrati pravo strešno konstrukcijo, začenši z obliko stavbe in njenim namenom. Obstajajo različne vrste streh, ki se razlikujejo po številu pobočij in bokov. Razmislite o glavnih.
  Projekti strešnih krov brezplačno

Projekti hiš z dvukhskatny streho

Počitniške hiše z dvojno pobočno streho imajo spektakularen videz in bogato izbiro strešnih kritin. Praktični in relativno poceni za izvajanje, so takšni projekti nedvomno vredni pozornosti.
  Projekti strešnih krov brezplačno

Značilnosti hiše s podstrešjem

Ena izmed najpomembnejših značilnosti hiše s podstrešjem je dobra toplotna izolacija, saj je zgornji del objekta podvržen temperaturnim spremembam. Enako pomembno je, da skrbimo za hidroizolacijo prostora. Dvignite lahke materiale za podstrešje. To velja tudi za streho, notranjo dekoracijo in celo pohištvo. Ne preobremenite temeljev in sten zaradi morebitnega pojava razpok.
  Projekti strešnih krov brezplačno

Do-it-yourself spletno oblikovanje strehe

Streha stavbe je eden od najtežjih elementov. Njegova zasnova vedno traja veliko časa in truda. Zato lahko z uporabo te storitve veliko olajšate svoje delo.

Hišno opažne plošče

  Hišno opažne plošče

Okrasitev fasade hiše s kamnitimi ploščami - foto galerija

Prav tako vam predstavljamo več možnosti za zaključek fasade hišnih plošč pod kamnom. Oglejte si fotografije in izberite želene možnosti.
  Hišno opažne plošče

Trdnost pritrditve plastičnih plošč

Kot že omenjeno zgoraj, s fasadami hiše s plastičnimi ploščami z lastnimi rokami ne bo prišlo do otipljivih težav za osebo, ki ve, kako delati z materialom in orodjem.
  Hišno opažne plošče

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.
  Hišno opažne plošče

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.
  Hišno opažne plošče

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.
  Hišno opažne plošče

Obloga fasade s plastičnimi ploščami

Plastične plošče za fasado hiše so pravzaprav ena od vrst tlakov, izdelanih pod visokim pritiskom iz polipropilena. Rezultat je trpežen, trden material. Obloge fasade hiše so odporne na vodo, zanesljivo ščitijo stene pred vplivi zunanjega okolja, so odporne proti temperaturnim nihanjem in UV sevanju. Plastični tiru je trajni material, ki ne izgubi videza in funkcionalnih lastnosti celotnega življenja.

Popularne posty