wtorek, 24 lipca 2018

Projekti visokih stanovanjskih stavb

  Projekti visokih stanovanjskih stavb

Oblikovanje stanovanjskih zgradb: od ideje do podrobnega razvoja

Vsakim strankam zagotavljamo individualni pristop, upoštevamo vse želje in komentarje. Prišli ste k nam s podobo prihodnosti vašega stanovanjskega kompleksa in pustite - s projektom, se izognili najmanjšim podrobnostim.
  Projekti visokih stanovanjskih stavb

Tipični projekti visokih stavb

Sodobni urbani razvoj, tako ali drugače, uporablja standardne projekte večnadstropnih stavb. Razumni pristop k oblikovanju vam omogoča združevanje enotnosti oblikovalskih in načrtovalskih rešitev, preizkušenih in zasnovanih v široki seriji z določeno plastičnostjo postavitve tipičnih blokov in različnih elementov arhitekturnega videza. To vam omogoča, da optimirate stroške oblikovanja, poenotite tehnološke cikle gradnje objektov in sčasoma dosežete določeno znižanje stroškov gradnje.
  Projekti visokih stanovanjskih stavb

OBLIKOVANJE STANOVANJSKIH APARTMAJEV

V razmerah sodobnih velikih mest je pomembnost gradnje večnadstropnih stanovanjskih zgradb pridobila ogromne razsežnosti. Z rastjo mest rastejo potrebe prebivalcev v novih, sodobnih in udobnih stanovanjih.
  Projekti visokih stanovanjskih stavb

Oblikovanje večnadstropnih stanovanjskih stavb (do vključno 25 nadstropij, opeke, monolitnih in montažnih monolitov)

Visoke stavbe - največja vrsta gradnje. Morajo izpolnjevati številne zahteve: funkcionalne, konstruktivne, umetniške.
  Projekti visokih stanovanjskih stavb

Informacije o načrtovanju stanovanjskih stavb

Oblikovanje hiš in stanovanjskih kompleksov, vikend in hiš. Sestava projektne dokumentacije. Izvedba projektnih del. Projektna podpora.
  Projekti visokih stanovanjskih stavb

Komsomolsk-on-Amur Town Planning Board pregledal dva projekta večnadstropnih stanovanjskih stavb

Svet mestnega načrtovanja v Komsomolsku na Amuru postaja vse večji utež in avtoriteta. Njeno redno srečanje je potekalo 17. oktobra pod vodstvom župana Andreja Klimau. V njem so veljali projekti dveh večnadstropnih stanovanjskih stavb, ki bodo zgrajene v mestu Mladi na račun zasebnih investitorjev. Zgradbe so že odobrile stranke. Oleg Frolov, član, predsednik mestne oblasti Zveze novinarjev, je govoril o srečanju Sveta v časopisu Dalnevostochny Komsomolsk.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty