sobota, 10 listopada 2018

Lepilni mozaik iz mozaika

  Lepilni mozaik iz mozaika

Značilnosti samolepilnega mozaika

Samolepilni mozaik je inovativen premaz, ki je kombinacija več materialov. Sestavljen je iz dveh slojev: okrasnih zunanjih in samolepilnih podlag. Debelina ploščice ne presega 5 mm, standardne dimenzije elementa pa so 25 x 25 mm ali 10 x 10 mm. Dimenzije posameznega lista (ploščic) praviloma dosežejo 30 * 30 cm.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Spletna trgovina Mosaic

Kupi mozaik ploščice poceni dostave v Moskvi in ​​Rusiji

Mozaik ploščice - pridobiti individualnost, ekskluzivno, harmonijo dekoracije!

Za okraševanje hiše z eno najstarejših vrst dekorativne umetnosti - mozaik - to je prava odločitev. Stari način zaključevanja prostorov je še vedno uspešen premik oblikovanja. Zdaj lahko kupite mozaik vseh surovin, različnih barv, stilov in tem.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Velikosti in oblika kuhinjskega mozaika

Posamezni elementi, ki sestavljajo mozaično podlogo, imenujemo čipi ali tessera. Glede na obliko, material in proizvajalca se njihova velikost lahko razlikuje od 1x1 do 10x10 cm. Za dekoracijo predpasnika v kuhinji je najbolje uporabiti mozaik ploščice od 2x2 do 5x5 cm.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Mozaik za kopalnico in njegove vrste

Konvencionalno ga je mogoče razdeliti glede na vrsto platna, kalibra in materiala, iz katerega je izdelan. Kalibar je velikost elementov, ki sestavljajo mozaik. Vrsta platna je samo konvencionalno ime. Najprej je nameščen na mrežnem podstavku in se lahko uresniči tako z merilnikom kot tudi s kosom, lahko pa je tudi v obliki trdne mreže ali raztezanja. Lahko je različnih vrst: iz umetnega kamna ali naravnega stekla, keramičnih ploščic, ogledal, smaltov, lesa ali celo kovin.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Mosaic ploščice za kuhinjo: prednosti in slabosti

Vse je relativno in vrline mozaika v zvezi s tem niso nobena izjema. Again, glede na to, s čim primerjati. Na primer, če primerjate mozaik z ozadjem, potem, seveda, boste videli, da ima veliko prednosti. Če pa se osredotočite na standardno ploščico, bodo te prednosti veliko manjše. Po drugi strani pa sta mozaik in ozadje različna gradiva, najmanj pa jih je primerjati med seboj. Zato ga bomo primerjali s ploščicami. V primerjavi z njim, mozaik dekoracija kuhinje ni toliko prednosti.
  Lepilni mozaik iz mozaika

Korak 1. Izberite velikost in obliko

Torej, razmišljate o oblikovanju mozaičnih ploščic delovnega območja. Za to morate najprej opraviti meritve predpasnika in izračunati porabo materiala glede na velikost ploščice.

Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Instrukcje krok po kroku do wykończenia paneli balkonowych MDF

Cały proces platerowania składa się z dwóch części - układu ramy nośnej i bezpośredniego montażu paneli. Techniki wytwarzania poszycia profili i drewna mają pewne charakterystyczne cechy.
  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Czym są płyty MDF do galwanizacji

Płyty MDF produkowane są z odpadów drzewnych - zrębków i zrębków, połączonych ze specjalną prasą parową. Na wierzchu powierzchni płyt laminuje się folią, co zwiększa właściwości użytkowe tego materiału budowlanego. Takie panele są dostępne w trzech głównych typach, ale w razie potrzeby można je łatwo poprawić dzięki odpornym na wilgoć i ognioodporność.
  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Czym są panele MDF i gdzie są używane?

Płyty MDF to wióry prasowane razem z substancjami wzmacniającymi w wysokiej temperaturze i ciśnieniu. Okazuje się, że MDF jest materiałem naturalnym, w którym nie ma nic zbędnego. Dlatego, jeśli jest taka potrzeba, mogą schować zarówno biuro, jak i przestrzeń życiową, w tym balkon (patrz zdjęcie poniżej).
  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Wykończenie loggii, balkon z panelami MDF

Płyty MDF są produktem pochodzenia drzewnego, utworzonego przez prasowanie włókna drzewnego (wiórów) za pomocą substancji wiążących i wzmacniających w warunkach wysokiego ciśnienia i temperatury. Płyty MDF są laminowane folią dekoracyjną. Materiał ten ma jednolitą gęstość w całej grubości płyty, dzięki czemu może całkowicie zastąpić drewno bez jego wad (węzłów, zmiana kierunku włókien itp.).
  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Wykończenie balkonu wewnątrz paneli MDF

Ekonomiczne i estetyczne rozwiązanie

W trakcie prac nad upiększaniem i upiększaniem balkonów i loggii, właściciele mieszkań zawsze stają przed pytaniem, jaki materiał wybrać do wykończenia wnętrza. Panele na balkon MDF będą doskonałą opcją dla osób o różnym poziomie zamożności, ponieważ nie każdy może pozwolić sobie na wykończenie eurolowaniem lub innymi drogimi materiałami. Jednak przystępny koszt to nie jedyna zaleta tego materiału!
  Wykończenie balkonu za pomocą paneli MDF

Zalety paneli MDF:

  • Przyjazność dla środowiska. Przy produkcji paneli nie używaj szkodliwych boisk.
  • Dobra izolacja cieplna i akustyczna.
  • Nie wymagaj specjalnej opieki. Trzeba tylko wytrzeć od czasu do czasu wilgotną szmatkę lub specjalne środki, które są dobrze prezentowane na rynku.
  • Łatwa instalacja. Prosta konstrukcja ramy i wygodne mocowanie paneli do niej.
  • Różnorodność kolorów i wzorów dla każdego gustu.
Wady paneli MDF:

piątek, 9 listopada 2018

Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

  Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

Kako zaščititi notranja vrata med popravili

  • Domov
  • Za stranke
  • Koristni članki
  • Težave s vratom
  • Kako zaščititi notranja vrata med popravili
Seveda je najbolj pravilna rešitev namestitev vrat na koncu glavnih popravil, vendar v resnici to ni vedno tako. Pogosto so vrata že nameščena, lastnik pa se je odločil, da nekaj popravi v stanovanju, na primer, da se preoblikuje, barve stene ali jih obesi s suhim zidom.
  Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

Pravilna zaščita vrat in pohištva med popravili

Praviloma se izvajajo popravila v stanovanju ali hiši, ki sprostijo vse prostore. Izvedite pohištvo, odstranite vrata s tečajev, okenskih modelov ali jih sploh ne namestite, dokler se ne zaključijo glavni koraki popravila. Vendar pa obstajajo primeri, ko je potrebno nujno opraviti popravila, ne da bi izvajali pohištvo in ne da bi odstranili vrata in okna. V tem primeru so vrata trdnega hrasta, plastičnih oken in pohištva zahtevna zanesljiva zaščita.

Druga vprašanja o tej temi

  • Cel moje življenje sanjam o oknih od tal do stropa, prosim povej mi, ali je treba uskladiti takšne prenove?
Ali je treba te prenove uskladiti v vseh državnih institucijah?
  Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

Kdaj je bolje postaviti vrata

Notranja vrata so sestavljena iz vratnega krila, pritrjenega na okvir vrat, nato pa je celotna konstrukcija nameščena v odprtino v steni. Idealno je, če se vrata prodajajo skupaj z drogom in vsemi oznakami in kosi, ki so bili izdelani v tovarni s pomočjo natančnih stacionarnih mehanizmov.
  Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

Kako izbrati vhodna vrata v stanovanje?

Pred tem smo že ugotovili, kako ne bi prišlo do napake pri izbiri notranjih vrat, ob upoštevanju nakupa po določenih kriterijih. Zdaj je čas za vhodna vrata, ki niso le "obraz" celotnega apartmaja, temveč tudi najpomembnejši zaščitni mehanizem, ki preprečuje zunanjim vstopom v lastniški dom. Mnogi ljudje mislijo, da so vsa kovinska vrata že na začetku upa, in ni veliko razlike, kaj kupiti, v takih primerih samo pozorni samo na zasnovo. Kljub temu, kako izbrati vhodna vrata v stanovanje, brez napak, mora vsak lastnik vedeti, medtem ko ga vodijo ne samo s splošnim znanjem, temveč tudi z globljimi informacijami.
  Kako zaščititi vhodna vrata med popravilom

Vhodna jeklena vrata - zaščita železa

Vhodna vrata so zelo pomembna za celoten slog celotne hiše. To je tudi jamstvo za vašo varnost in najboljši način za zagotovitev dobrega ozračja doma. Zato, če se odločite za postavitev novih vhodnih vrat, je najbolje, da postavite kovinska vrata.

czwartek, 8 listopada 2018

Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Tehnološka karta na stenah plinskih silikatnih blokov in trdnih opek. Področje uporabe.

Tehnološki zemljevid je bil razvit za vgradnjo zunanjih sten z debelino 400 mm iz blokov plina in silikatov v upravnih in javnih zgradbah v skladu s TCP 45-1.03-161-2009 "Organizacija gradbene proizvodnje", SNiP 3.03.01-87 "Ležajne in zapiralne konstrukcije", TCP 45 -1.03-40-2006 "Varnost dela v gradbeništvu. Splošne določbe ", TCP 45-1.03-44-2006" Varnost dela v gradbeništvu. Gradbena proizvodnja. "

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.

Nosilna stena v troslojni zidovi

Nosilna stena je običajno narejena iz opek, betonskih blokov z vibriranjem, betonskih blokov betonskih ali betonskih betonskih betonskih plošč z gostoto 700 kg / m3 ali več. Debelina stene je 180-640 mm.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Priprava za zidani proces

V zasebni stanovanjski gradnji je praksa gradnje sten iz plinastih silikatnih blokov pogosta, ne da bi se zatekli k storitvam gradbenih organizacij. Konec koncev, lahko mnogi moški sami vgrajujejo zaklepanje vrat doma, ploščice tla in stene ter gradijo predel s plošče iz mavca. Podobno bo moška vztrajnost samostojno gradila stene in pregrade plinskih silikatnih blokov za hišo 1-2 tla in površino v načrtu 100-120 m2. Da bi to naredili, je dovolj, da imajo dovoljenja za gradnjo, stanovanjski projekt in majhno povezavo 3-4 ljudi, ki lahko držijo gradbeno orodje v svojih rokah.

wtorek, 6 listopada 2018

Nizka gradnja

  Nizka gradnja

Nizka gradnja v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji

Nizka rast gradnje se je pojavila v Rusiji nedavno, vendar je uspelo pridobiti veliko popularnost. Ta koncept sam vključuje nizke stanovanjske stavbe (do 5 nadstropij), mestne hiše (običajno 2 nadstropja) in samostojne hiše. To pomeni, da je namenjen tistim ljudem, ki cenijo osebni prostor in potrebujejo dodatno udobje. Če želite živeti bližje naravi, uživajte v svežem zraku in tišini, hkrati pa uživajte vse prednosti civilizacije v obliki razvite infrastrukture in najsodobnejših gradbenih standardov - kaj bi bilo bolje?
  Nizka gradnja

Oblikovanje nizkogradnje

Inženirski oddelek podjetja se ukvarja z oblikovanjem načrtov za elito in proračunsko stanovanje. Vsak primer velja za posameznika. Želje strank so podane v skladu z gradbenimi pravili. Družba ustvarja projekte, namenjene enodružinskim ali večdružinskim mestnim hišicam. Pri tem se upoštevajo posebnosti dejanske lokacije stavb na območju, izračunava se obremenitev na temelju, določi se vrsta strešnih materialov. Vse to ustvarja predpogoje za trdnost in trajnost stavb. Zasnova električnih in prezračevalnih sistemov, plina, vode in komunikacij kanalizacije omogoča hišo idealno za življenje.
  Nizka gradnja
  Nizka gradnja
  Nizka gradnja

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Nizka gradnja

Nizka gradnja

Sodobno življenje s svojimi hitrimi vzroki povzroča v velikih in srednje velikih mestih vse več zanimanja za primestne nepremičnine, katerih glavni cilj so nizke hiše.
  Nizka gradnja

Država nizko rast gradnjo

Nakup življenjskega prostora v stanovanjskem kompleksu Kivennapa North v okrožju Leningrad, Vyborgsky, dobite priložnost, da ostaneš na ekološko čistem območju, diha svež zrak, hkrati pa se ne počutite neudobno z državnimi cestami ali kakšnimi ruralnimi neprijetnostmi. Vse mestne komunikacije, ceste in parkirni prostori so zgrajeni in osmišljeni, da bi zagotovili udobno bivanje in dostop do vašega novega doma. Poleg vas bodo gozdni pasovi, parki in ulice povzročili hrup. Ni vam treba potovati, kot pravijo, naravi - živeli boste v neokrnjeni urbanizacijski vasi.

Okrepitev industrijskih tal

  Okrepitev industrijskih tal

↑ Zaključek

Tako je treba vsa dela, povezana z napravo industrijskih podov, izvajati strogo v skladu z vsemi pravili in predpisi. Zaželeno je, da tako betonsko podlago kot zaključni premaz izvede en izvajalec, saj je v tem primeru lastniku mogoče zavarovati zavarovanje pred morebitnimi težavami, ki so nastale zaradi dejstva, da prvi ne ustreza drugemu. Poleg tega je edini način ustvarjanja zanesljivih pogojev za izvedbo garancije prav tako pravočasno.
  Okrepitev industrijskih tal

Industrijska betonska tla

V vsakdanjem življenju se pogosto ne sprašujemo, kateri element stavbe je najpomembnejši in odgovoren. Na prvi pogled ni več ali manj odgovornih ali pomembnih strukturnih elementov. Nesporno je, da se pri gradnji vsakega predmeta vse naredi kakovostno, v skladu z normami in zahtevami, po našem mnenju pa je najpomembnejši element - to je tla. V večji meri to seveda velja za industrijske zgradbe, skladišča in parkirišča. Potreba po izvedbi popravil na slabo izvedenih ali strukturno nepravilno izbranih nadstropjih praviloma vodi v zaustavitev ali prilagoditev proizvodnih procesov in posledično na velike nevšečnosti in finančne izgube.
  Okrepitev industrijskih tal

Konstruktivne vrste ojačitve betonskih podov, industrijskih podov, betonskih industrijskih tal v Kazanu, industrijskih betonskih podov, industrijskih tal, armiranih podov, industrijskih talnih oblog, betonskih industrijskih tal z ojačanim zgornjo plastjo, nadstropij industrijskih zgradb, parkirišča, prevleke, ojačane talne ceste, betona talna cena betona

ODPIRANJE STEM
  Okrepitev industrijskih tal

Predvsem pa gre za hidroizolacijo industrijskih betonskih tal.

To se naredi s tlemi naprave na obstoječi osnovi. V vlogi hidroizolacije lahko sodelujejo polimerni filmi. Ustavi vstop vlage in znatno zmanjša verjetnost krčenja krčenja betona. Upoštevati je treba, da je hidroizolacija betonskega dna ena najpomembnejših faz dela pri napravi industrijskega premaza.
  Okrepitev industrijskih tal

Faze dela pri opravljanju talne ojačitve

Pri ojačitvi betonskega tlaka z jekleno ojačitvijo in cestno mrežo, pa tudi s kovinskimi vlakni, je treba pripraviti ojačitev. Postaviti ga je treba na ravno podlago na stojnicah (visokih stolih) na višini najmanj 3-3,5 cm od spodnje ali zgornje meje talne obloge.

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.

Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Kaj naj zgradim državno hišo

Ko načrtujemo gradnjo, postane vprašanje primarni problem: od česa naj zgradimo zasebno hišo? Vrste materialov za gradnjo na sodobnem trgu so precej raznolike.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Prednosti gradnje monolitnih hiš

Gradnja monolitnih hiš po tehnologiji, ki jo uporablja Stronex, zagotavlja ritem vseh faz dela v vseh letnih časih. Samo en žerjav in približno 20 sestavljavcev, ki uporabljajo nove tehnologije, postavijo do 5 tisoč kvadratnih metrov prostora v enem mesecu. Pri uporabi tehnologije monolitne konstrukcije se hitrost erekcije večnadstropnih objektov v primerjavi s tradicionalnimi tehnologijami večkrat poveča. Masa konstrukcije in poraba materialov se zmanjša za 40%.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Monolitna tehnologija gradnje okvirjev

Monolitna okvirna hiša: prednosti in slabosti

V zadnjem času se stanovanjska stanovanja v Rusiji hitro povečujejo. To je posledica dejstva, da se nepremičnine štejejo za idealno naložbeno postavko. Še posebej, ko se je ta položaj razvil v državi, je nepremičnina postala zelo priljubljena. Za gradnjo hiš z različnimi tehnologijami. Med vsemi možnimi možnostmi je postala zelo priljubljena tehnologija monolitnih okvirjev, ki ima svoje prednosti in slabosti.

Domov notranja fotografija

  Domov notranja fotografija

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko povzroči, da oseba pozabi na zaskrbljenost, očisti svoj um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.
  Domov notranja fotografija

Vrste slogov in notranjost hiše

V najbolj splošnem smislu, stil notranje opreme hiše ali stanovanja je mogoče opredeliti kot kombinacijo arhitekturnih značilnosti, dekor in barvne rešitve, ki so harmonične za zaznavanje. Ustvarjajo jih pod vplivom nacionalnih značilnosti (arabski, japonski, angleški stil itd.) Ali epohe razvoja družbe (minimalizem, viktorijanski, gotski stil). Ni smisla, da bi navedli vse smeri, vendar je vredno opisati najbolj priljubljene med njimi.
  Domov notranja fotografija

Klasični slog: eleganca, razkošje in eleganca

Klasični stil vedno ostane v povpraševanju, je utelešenje spoštovanja, miru in trajnih idej o udobju in udobju. Zasnova koče v klasičnem slogu ne sprejema vrveža, poceni konča in namig lažnih v obliki umetnih materialov. Le "samozadostni" dragi materiali: marmor, plemenit les, naravne tkanine, štukature, vse, kar ustvarja vzdušje resničnosti, elegance in bogastva.
  Domov notranja fotografija

Notranjost zasebne hiše pred in po popravilu

Najpogostejši problem majhnih zasebnih hiš je pomanjkanje prostega zraka v vesolju. Razlog za to so lahko majhna okna, preveč svetla zadušna barvna shema, masivno pohištvo, zavese itd. Ko ste izkoreninili ta vzrok, lahko notranjost zasebne hiše postane bolj svobodna in elegantnejša.
  Domov notranja fotografija

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.
  Domov notranja fotografija

Fotografije utelešenih notranjosti

Vse fotografije notranjosti so razdeljene v naslove po "sobah". Pomikanje po naši virtualni notranjosti - foto galeriji boste zagotovo našli nekaj primernega zase.

Soočanje s keramičnimi ploščicami

  Soočanje s keramičnimi ploščicami

Porcelan ploščice

Porcelan ploščica se proizvaja iz gline s pritiskom s kasnejšim žarjenjem. To daje trajnost, moč, odpornost proti mehanskim stresom, odpornost na vlago. Podstavek kleti je boljši od številnih drugih vrst zaključkov v smislu pritrditve hitrosti, in širok razpon barvnih odtenkov bo pomagal uresničiti vse oblikovalske odločitve.

Pripravljalna dela

Plezanje kletke v kletni kleti se pogosteje zgodi kot zaključna dela z drugimi materiali, zato upoštevamo vse ključne vidike namestitve njegovega primera. Med namestitvijo klinker ploščic je zelo pomembno skrbno pripraviti podlago, na kateri bo sčasoma nameščen material za ploščice. Pogoj baze je odvisen od trajanja delovanja cilja. Površina materiala, ki je v stiku s steno, mora biti povsem ravna, enako velja za površino stene.
  Soočanje s keramičnimi ploščicami

Zaključna osnova: majhna teorija

Klet je najbolj ranljiva točka zunanje stene hiše, saj je najbolj dovzetna za mehanske in atmosferske vplive. Da bi preprečili prodiranje vlage, se med bazo in steno položi hidroizolacija. Ruberoid se lahko uporablja kot hidroizolacijski sloj.
  Soočanje s keramičnimi ploščicami

Značilnosti porcelan ploščic

Ta material je naravni, čeprav je izdelan v tovarni. To je posledica sestave izdelka, v katerem ni umetnih sestavin. Njegova podlaga je glina, in samo njegove posebne vrste, ki jih odlikuje velika plastičnost.
  Soočanje s keramičnimi ploščicami

Soočenje s kletjo v hiši

Kvalitativno izvedena obloga kleti v hiši in njena zasnova je eno od garancij trajnosti in zanesljivosti postavljene stavbe hiše. Nekateri vrtnarji novic verjamejo, da se takšna zaključna dela izvajajo izključno za dekorativne namene, vendar pa je odvisno od njih, kako dolgo bo poletna hiša lahko ohranila ne le svojo privlačnost, ampak tudi odpornost na negativne zunanje dejavnike - najprej kot so vlaga, umazanija in ekstremi temperature. Kako je obloga kleti in temeljna hiša in kakšne materiale se pogosto uporabljajo pri tem delu?
  Soočanje s keramičnimi ploščicami

Soočanje s podstavek in pločniki

Cap - obvezen element za gradnjo katerega koli doma. Soočanje z osnovo stavbe, betonska ali ognjevarna ograja ali pritrdilna stena se načeloma ne razlikujejo. Če govorimo o bazi, bomo upoštevali obrnjenost vseh navpičnih površin. Klet je eden od najbolj ranljivih delov hiše, ki je prehod od temeljev do sten. Resno ga vplivajo vsi zunanji dejavniki - temperaturna razlika, padavine, talilna voda, ultravijolično sevanje.

Pritrditev marmorja na steno

  Pritrditev marmorja na steno

Pritrditev marmornatih plošč na steno

Za dekoracijo sten z obdelanimi marmornimi ploščami, ki so pripravljene za namestitev. Preden pritrdite marmorne plošče na steno, je treba določiti način namestitve. Na njegovo izbiro vplivajo velikost, teža, oblika in tekstura plošče. Za stenske obloge je marmor mogoče uporabiti v obliki posameznih plošč, kot mozaik ali marmorni medaljon.
  Pritrditev marmorja na steno

Dekorativne in tehnične lastnosti naravnega marmorja

Vsi smo navajeni, da vidimo marmor v občinskih ustanovah, ponavadi se pojavljajo hladne sorte tega kamna. In zato je v spomin mnogih državljanov ta kamen najprej siv ali bel s valovitim vzorcem. Toda v resnici ni. Marmor ima zelo širok barvni razpon, da lahko brezplačno izbirate marmor za fasado. Omejitve izbire morda pomenijo le proračun, ker fasada marmorja ni poceni užitek. In če govorimo o vrstah s povečanimi okrasnimi lastnostmi, se lahko cena znatno poveča.
  Pritrditev marmorja na steno

Trodelni stopnišč Eiffelni granit 3x9

Toda takšen medved s skrivno notranjostjo bo odlično darilo vsakemu prijatelju. Torej, lahko kupite na spletni strani Kako skrbeti za izdelke iz lisičjega krzna. Izdelki iz marmorja in granita Kijevu - Izdelava in prodaja izdelkov iz marmorja in granita. To vam omogoča, da steno mavčne plošče rafinirano občutljivo teksturo, prihranite pri teh primerih pri uporabi naravnega kamna.
  Pritrditev marmorja na steno

Marmorna obloga: tehnologija namestitve

Najbolj luksuzen način za dokončanje apartmaja je obrnjen proti stenam z marmorjem. To lahko storite s pomočjo strokovnjakov, takšna dela so zelo draga. Tudi ob stenah z marmorjem je tehnologija precej zapletena, brez priprave pa je zelo težko storiti sami.
  Pritrditev marmorja na steno

3. PRIPOROČILA ZA OBLIKOVANJE ZIDOV Z FACINGOM

3.1 . Pri izbiri vrste oblaganja sten stavb morajo biti upoštevane naslednja pravila: obloge morajo ustrezati arhitekturnim zahtevam, ustvarjati zadostno raznolikost in ekspresivno obliko fasad stavb. Način pritrjevanja obloge mora zagotavljati potrebno zanesljivost svojega sodelovanja s stenskim gradivom med delovanjem stavbe. Izbrani tip podloge mora biti ekonomsko upravičen.
  Pritrditev marmorja na steno

Prednosti obloge marmornih sten

Na vprašanje, zakaj je mogoče odgovoriti na marmor, navedite prednosti, ki jih ima ta naravni material. Med lastnostmi, zaradi katerih je marmor najboljši material za obrnjene stene v notranjosti, je mogoče razlikovati med naslednjimi značilnostmi:

Popularne posty