sobota, 7 lipca 2018

Soočanje s kamnitimi cenami

  Soočanje s kamnitimi cenami

Kateri kamni so primernejši za dokončanje hiše

  • Marmor;
  • Skrilavec;
  • Granit;
  • Apnenec.
Za pripravo dela na zaključku tako pomembnega dela hiše kot kleti vabimo visoko usposobljene strokovnjake, ki delajo za prebivalce Sankt Peterburga in Moskve. Svoje storitve lahko uporabite, če izpolnite prijavo na naši spletni strani. Lahko ostanejo obrnjeni v klet naravnega kamna reke (veliki prodniki). Njegova oblika je privlačna, tekstura je izvirna in edinstvena, lahko ustvarite odlične kompozicije iz nje. Ta material odlikujejo dobre hidroizolacijske lastnosti, močna mineralizacija iz stalnega stika z vodo, ki ne dovoljuje, da bi kamenje pustile v odmrznjeni in deževnici.
  Soočanje s kamnitimi cenami
  Soočanje s kamnitimi cenami

Soočanje s kletjo v hiši: materiali in tehnologija

Ob robu hiše se praviloma opravlja skupaj z izolacijo kleti. Pravilna tehnologija, ki vam omogoča učinkovito doseganje ciljev - ogrevanje kleti hiše, furnirja z naravnim ali umetnim kamnom na izolaciji, je sestavljena iz naslednjih obveznih tehnoloških postopkov:
  Soočanje s kamnitimi cenami

Stroški umetnega kamna za klet

Za okraševanje vaše lastne strukture je nujnost in užitek, s katerim se srečuje vsak kupec. To vprašanje je treba obravnavati s povečano pozornostjo, saj le pravilno izbrani splošni slog in materiali omogočajo doseganje želenega rezultata. Dekoracija kleti z umetnim kamenjem bo zagotovila hiter in visokokakovosten učinek.

Variante soočajo s kletjo v hiši

Danes se za dekoracijo uporabljajo različni gradbeni materiali, od katerih ima vsaka svojo funkcionalno funkcijo. Med možnimi možnostmi so:
  Soočanje s kamnitimi cenami

Tehnologija, ki je obrnjena proti pločniku z naravnim kamnom

Soočanje z ničelnim ciklom stavbe se opravi, potem ko ima naprava zanesljivo slepo območje okoli oboda. Ko je krčenje tal mogoče, je priporočljivo namestiti kovinski kotiček na dnu.

Gradnja 3-nadstropne stavbe

  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Zidanje v monolitni tehnologiji

Zidanje na monolitno tehnologijo. Beton se vlije v trajno oplato Velox. Horizontalna ojačitev je izdelana iz kompozitne ojačitve 12 mm, navpične - jekla 14 mm
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Modularna gradnja v Evropi

V večini evropskih držav se je gradnja modelov zelo razširila. Kavarne, supermarkete in hotele iz modulov je mogoče videti dobesedno na vsaki ulici v številnih evropskih mestih. Tudi modularne zgradbe iz blok zabojnikov se pogosto uporabljajo kot domovi za delavce na različnih gradbiščih, mobilnih pisarnah. V takšnih hišah so začasno postavljeni ljudje, ki iz kakršnega koli razloga potrebujejo stanovanja.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Oddelek 2. Informacije o projektu gradnje

1. Cilj projekta: gradnja trosobne stanovanjske stavbe (str.4) z inženirskimi komunikacijami na naslovu: ozemlje, ki ga omejujejo Klubnaya St., Teplovy Lane, Kavkazskaya St. v Zavolzhsky okrožju mesta Yaroslavl.
  Gradnja 3-nadstropne stavbe

Gradnja hiše gaziranega betona

Gradnja katere koli stavbe se začne z osnovo. Za 1-2-nadstropno stanovanjsko hišo je dovolj globine temeljev 1,8 m in širine 40 cm. Kopali smo luknjo za temelj vzdolž celotnega perimetra in izračunamo volumen betona.

Pregledi filtrov vode

Kateri filter za čiščenje vode je bolje kupiti?

Neizkušenim kupcem je enostavno izgubiti med različnimi ponudbami na trgu - vodilni proizvajalci ponujajo nepremične in mobilne filtre različnih zmogljivosti in stroškov. Kateri bi izbrali? Dejansko je nemogoče nedvoumno odgovoriti na to vprašanje: vsaka vrsta filtra ima prednosti in slabosti. Izbira je potrebna glede na vaše potrebe.
  Pregledi filtrov vode

Pregledi filtrov za čiščenje vode bodo pomagali pri izbiri?

Mnogi ljudje po branju pregledov o filtrih za čiščenje vode odločijo, za katere proizvajalce se odločijo. Vendar, da bi čistilni element v celoti opravljal svojo glavno funkcijo, ga je treba izbrati na podlagi njegovih glavnih značilnosti.
  Pregledi filtrov vode

Filtri za vodo - objektivna potreba? ↑

Kateri filter vode je boljši? To je zelo obsežno vprašanje, na katerega je skoraj nemogoče najti dokončni odgovor. Neupoštevna namestitev prvega filtra iz najbližje prodajalne verjetno ne bo rešila situacije, pravzaprav pa je lahko, da je filtrirana voda na splošno neprimerna za pitje.
  Pregledi filtrov vode

Čistilna voda Maxion Keosan KS-901

V svetu postaja vprašanje čiščenja vode pred onesnaževalci vse bolj nujno. Strokovnjaki so ugotovili več kot 750 vrst onesnaževal v pitni vodi. Keosan KS-901 pretočni vodni filter je bil ustvarjen za reševanje številnih težav, povezanih s pridobivanjem čiste pitne vode v razmerah sodobne resničnosti, prisotnosti ogromnih količin patogenih mikrobov in škodljivih nečistoč v vodovodni vodi.
  Pregledi filtrov vode

Kako sem kupil vodni filter

To se je zgodilo popolnoma po nesreči. Nisem si mislil, da bi tak dan kupil nekaj filtrov. Pravkar sem odšel v veliko veleblagovnico, da bi vzel naročilo iz točke izdaje ene spletne trgovine. Po starih ruskih tradicijah je na vratih izdajatelja visel znak "zaprt za 5 minut". Tako sem imel nekaj časa kolobrodit v veleblagovnici, gledam steklene zaslone z dolgimi prodajalci.

Namen filtra za čiščenje vode

Tukaj lahko pomagaš filter za čiščenje vode. Pri izbiri, ne pozabite, da ni univerzalnih filtrov. Pri izbiri morate upoštevati določena merila, ki temeljijo na posebnih okoliščinah:

Vgradnja zaprtih struktur

  Vgradnja zaprtih struktur

Montaža ogradnih struktur (stene, streha)

Zaprta struktura stavb in objektov so gradbene konstrukcije: stene, stropi, strešne kritine in predelne stene, ki omejujejo obseg zgradbe (zgradbe) in ga razdelijo v ločene prostore. Glavni namen zaščite (ograje) prostorov zaradi temperaturnih učinkov, vetra, vlage, hrupa, sevanja, dostopa nepooblaščenih oseb.

10.1. Namestitev, ojačitev in demontaža konstrukcijskih elementov in zaprtih objektov zgradb in objektov

Zahteve za potrdilo o sprejemu za delo na namestitev, armature in demontažo konstruktivnih elementov in varstvo modelov stavb in objektov za gradnjo, obnovo, popravila gradbenih investicij (RAZEN zelo nevarno in tehnično zahtevnih objektov, jedrskih objektov)
  Vgradnja zaprtih struktur

Ograje za toplo stavbo

V zadnjem času se v gradnji tople, montažne zgradbe in objektov široko uporabljajo sendvič plošče. Ta inovativni material ima številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi gradbenimi materiali. Na primer, plošča debeline 10 cm ima enake toplotnoizolacijske lastnosti kot stena s plinastimi silikatnimi bloki debeline 75 cm ali 170 cm debeline opeke; To kaže, da se stroški prevoza gradbenih materialov zmanjšajo, uporaba dvižne opreme pa prihrani veliko denarja. Poleg tega, pod gradnjo sendvič plošče ne zahteva masivni temelj, kot če bi gradili opečne hiše.
  Vgradnja zaprtih struktur

Vgradnja ograjenih prostorov

Lahke obodne strukture v Perm Krajih so našle široko uporabo v civilni in industrijski gradnji, ki se uporabljajo v obliki polnjenja ali obešanja zunanjih sten na stavbnih stavbah iz armiranega betona ali kovinskih konstrukcij. Ogromna uporaba takšnih polnil je posledica izračun za ohranjanje toplotnih virov v zgradbi z uporabo sodobnih materialov za toplotno zaščito, ki se uporabljajo za vzdrževanje notranjih mikroklimatskih pogojev.
  Vgradnja zaprtih struktur

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.

Polaganje porcelanskih ploščic na tla

  Polaganje porcelanskih ploščic na tla

Prednosti pločnikov na prostem

Da bi razumeli vprašanje, kako postaviti porcelanske lončke z lastnimi rokami, morate najprej upoštevati lastnosti materiala. Porcelanasta ploščica ugodno odstopa od alternativnih keramičnih prevlek tal in sten. To je predvsem posledica naslednjih lastnosti:
  Polaganje porcelanskih ploščic na tla

Izravnavanje tal in sten pred polaganjem

Porcelanska lončnica je precej zgusna in zahtevna snov. Lahko ga položite le na popolnoma pripravljeno površino: čisto, ravno, gladko. Šele potem bo služil že vrsto let, ne bo tresk in pokazal najboljših lastnosti: izjemna moč in vzdržljivost.
  Polaganje porcelanskih ploščic na tla

Nasveti o postavitvi ploščic

Porcelana ploščice imajo veliko možnosti barv in velikosti. Z uporabo ploščic različnih velikosti in odtenkov lahko ustvarite zapletene vzorce, ki bodo dali vašo tla individualnost in edinstvenost. V spodnjih shemah lahko združite obe ploščici iste barve in uporabite različne odtenke. Toda obstajajo nekatere tanke stvari, ki jih morate vedeti:
  Polaganje porcelanskih ploščic na tla

Lepilo za porcelanske ploščice

Korogranit sklad, kot je navedeno zgoraj, samo na posebnih lepilnih sestavih. Med komercialno dostopnimi ni nobenih slabih, odgovor na vprašanje, kdo je lepilo za porcelansko keramiko, je boljši, je odvisno od namena prevleke in kraja njegovega delovanja.
  Polaganje porcelanskih ploščic na tla

Neodvisno polaganje porcelanaste ploščice

Postopek namestitve porcelanskih ploščic se mora začeti s projektiranjem in načrtovanjem. To bo omogočilo izvedbo pravilnega izračuna količine potrebnega materiala in potrošnega materiala. Zdaj obstaja veliko shem z različnimi barvami in velikostjo osnovnega materiala. Slika je lahko v obliki mozaika, posebnih slik itd. Prav tako bo oblikovanje projekta omogočilo določitev velikosti enote porcelanskega lončenja.

Whitewash s Kohlerjem

  Whitewash s Kohlerjem

Kakšne barve dobite z mešanjem barv s pijanim filtrom

Ker je apno in kreda belo perilo belo, se barve mešajo med osnovnim belo in pigmentom (beli + pigment). S to kombinacijo barve dobimo v pastelni paleti. Količina dodanega barvila določa senco končne barve.
  Whitewash s Kohlerjem

Kako razredčiti apno za belo pranje

Zdaj je precej težko najti mojstra, ki bo prevzel to delo, ker delo ni najčistejše in za nizko plačo nihče ne bo delal. Torej se moraš obarvati. Delo sama po sebi sploh ni težka naloga, ampak zelo neprijetna, in kar je najpomembnejša, umazana. Pred delom je treba tla in pohištvo pokriti s filmom, če ni mogoče popolnoma izprazniti prostora. Prav tako pripravite zaščitno obleko.
  Whitewash s Kohlerjem

Kako pripraviti pred nanosom apna?

S precej nizko ceno za beljenje sten z apnom, se pred slikanjem ne izvaja posebna priprava. Po njenih značilnostih se apnenčasta malta dobro prilepi na stene. Dobro se drži pri ponavljajočem in naknadnem barvanju, za razliko od krede.
  Whitewash s Kohlerjem

Lime strop: priprava rešitev (video)

  • Priprava raztopin za belo pranje
  • Pripravljalna dela s stropom
  • Postopek beljenja stropa
  • Uporabljajte pršenje
  • Nekaj ​​koristnih nasvetov
Do sedaj nekaj uporabljajte samo kot strop. Toda v zadnjem času je bila apnenadna pobarvanost najbolj priljubljena metoda površinske obdelave. Edina nesporna prednost, ki jo še vedno ima, je nizka cena. Je okolju prijazen material, zadostuje, da se preprosto nanaša na površino.
  Whitewash s Kohlerjem

Odstranjevanje starega bela s stropa

Od stropa lahko odstranite stara bela s strgalom. Strop lahko tudi očistite s katero koli raztopino, odvisno od tega, kateri sestavek je bil uporabljen za belo pranje. Če je bila uporabljena raztopina krede, jo je veliko lažje izperite kot premaz na osnovi apna. Če želite izvedeti o sestavi bele pene, je precej preprosta, samo držite roko na stropu in, če se roka umazanija, lahko sklepamo, da je bila bela pena izdelana iz kredne raztopine.
  Whitewash s Kohlerjem

Priprava stropa za proces

Ne glede na to, katero metodo izberete, bodisi kredo, apno ali barvo, vendar preden začnete belo pranje morate pripraviti svojo površino. Kaj je vključeno v ta del dela:

Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

  Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

Prednosti umetnega kamna

Umetno dekorativni kamen ima veliko pomembnih prednosti v primerjavi s svojimi nasprotniki v naravi, kar pomeni najnižjo ceno in veliko lažjo težo. Zaradi tega, ki med prevozom in namestitvijo močno vpliva na udobje. Zato naravni kamen v svoji moči ni nič manj kot kamen iz umetnega materiala.

Dekorativni kamen v vašem stanovanju

Dnevna soba

Tukaj, da povabite drage ljudi, je v tej sobi, ki se pogosto zbira v celotni družini, to je dnevna soba, ki jo želim narediti še posebej udobno, nenavadno in zanimivo.
  Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

Razlikovalne lastnosti

Dodatni bonus, in ne eden, so značilnosti obloge iz kamna. Za kuhinjo je zelo pomembno, da je gradbeni material za stene odporen proti vlagi, ne absorbira vonja kuhalnih posod in se enostavno spira. To ne upošteva odpornosti proti obrabi in dostojnega videza.
  Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

Dekorativna dekoracija kamnitih zidov

Umetni kamen v kuhinji je zelo zahteven, saj popolnoma posnema materiale naravnega izvora in po ceni je veliko cenejši od svojih kolegov.
  Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

Elegantne moderne kuhinje

Začnemo z najbolj nepričakovano možnostjo - kombinacijo kamnitega zidu s sodobnim notranjim slogom. Ta združitev lahko obrne glave in ustvari fascinanten center za osredotočanje pozornosti v najbolj običajno kuhinjo. Kamniti zid lahko pripeljete v že oblikovano sodobno notranjost - preprosto ustvarite kontrastni naglas. Toda kuhinja z obstoječimi kamnitimi zidovi lahko postane pravi mojstrovina, kar je enako mogoče doseči s pomočjo zanimive otoške mize, ustrezno izbranega pohištva in sodobne razsvetljave.
  Dekorativna dekoracija kamnitih zidov v kuhinji

Prednosti uporabe kamna v notranjosti

Okrasni kamen je še posebej priljubljen pri zaključku kuhinje. To upravičuje dejstvo, da ima ta material veliko prednosti:

Naprava strehe keramičnih ploščic

  Naprava strehe keramičnih ploščic

Polaganje keramičnih ploščic naredite sami

Polaganje keramičnih ploščic z lastnimi rokami je teoretično mogoče, vendar brez izkušenj je skoraj problematično. Upoštevati je treba, da se delo izvaja na višini, ki je varna in povečuje njihovo zapletenost.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Prednosti, pomanjkljivosti in pravila namestitve keramičnih ploščic

Streha ploščic (keramika) je trpežna, trpežna, požarna odpornost in prijaznost do okolja. Je varčen, ker se popravilo zmanjša na preprosto zamenjavo posameznih poškodovanih ali padelih ploščic, kar je zelo redko. Streha, prekrita s takšnim materialom, izgleda zelo impresivno, še posebej mansarda.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Značilnosti trnovega sistema

Skobeljni sistem pod streho keramičnih plošč ima specifičnost zaradi teže strešnega materiala. Naravna ploščica je desetkrat težja od kovinske ploščice, obremenitev na kvadratni meter strehe pa znaša približno petdeset kilogramov.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Cena namestitve strehe keramičnih ploščic

Nekaj ​​stvari lahko tako vznemirijo vzdušje romantične Evrope z udobnimi ulicami in nepozabnimi kraji, kot so naravna lončena streha. Lepota in obstojnost sta glavna značilnost takega premaza.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Montaža keramičnih ploščic, strešne kritine, cena naprave v projektu OOO

Prvič se je v Asiriji začela proizvajati ploščice. To je eden najbolj zanesljivih in tradicionalnih premazov za stavbe. Med gradnjo hišic je opazno še posebej veliko povpraševanje po keramičnih ploščicah. Kljub temu, da je cena takšnega strešnega materiala relativno visoka, povpraševanje po tem okolju prijaznem materialu z dolgo življenjsko dobo narašča.
  Naprava strehe keramičnih ploščic

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pred polaganjem

Začnimo torej. Kljub številnim prednostim pa ima naravna plošča precej težo in povečano krhkost, zato zahteva posebno pozornost pri načrtovanju in namestitvi:

Popravilo fasade hiše

  Popravilo fasade hiše

Obnova zgodovinskih stavb

Poseben problem je popravilo fasade stavbe z zgodovinsko vrednostjo. Da bi prihranili denar, popravljamo stene hiš, ki sodijo v kategorijo starih, izvedemo z zamenjavo zgodovinskega apnenčastega sloja s cementnimi plastmi. Rezultat tega "popravila" - razpoke na sprednji strani hiše. Obnova fasade stare hiše zahteva drugačen, bolj temeljit in premišljen pristop in seveda uporabo ustreznih materialov.
  Popravilo fasade hiše

Kako je popravilo fasade

Seveda je v prisotnosti take škode bistvenega pomena popravilo fasade stavbe. Vendar pa se seznam del, ki se izvajajo v eni ali drugi stavbi kot del popravila, razlikuje glede na material in potrebe naročnika.
  Popravilo fasade hiše

Cene za popravilo fasade vikend

Stroški popravil in barvanja fasade določajo vrsto stavbe in stroške barvnega materiala. Za popravilo fasade koče lahko uporabite različne gradbene materiale, izbira je odvisna od želja in zmožnosti kupca.

Popravljanje fasad hiš v Moskvi kot ohranjanje arhitekturnega ansambla Pri naročanju popravila fasade je treba razumeti, da gre za celoten seznam del, vključno z restavratorskimi deli, kot so obnova in rekonstrukcija ter omet, barvanje, obloge in tako naprej.
  Popravilo fasade hiše

Preurejanje fasade

Redekoriranje fasade stavbe omogoča strukturi, da vrne svoj prvotni videz, da izboljša zaščitne lastnosti sten. Pogosto plezalci na višini. Popravilo fasadne obloge je lahko precej zapleteno, na primer pri popravljanju sten fasade stavbe, ki ima zgodovinski pomen.
  Popravilo fasade hiše

Popravilo fasade stavbe v Moskvi

Stroški fasadnih del so odvisni od stopnje škode na stenah in vrste popravila (kapitala ali kozmetike), kot tudi novih zaključkov in zahtevnosti njegove namestitve. Popravljanje fasade hiše vključuje več obveznih korakov.

Podstrešje

  Podstrešje

Ideje za urejanje podstrešja različnih vrst

Da bi podstrešni prostor postal izviren in ne kot stotine podobnih projektov, je treba pri dekoraciji uporabiti različne dekorativne tehnike. S preprostimi tehnikami načrtovanja je mogoče pomanjkljivosti v podstrešni strukturi spremeniti v prednosti.
  Podstrešje

Podstrešni klapni ploščo

In kljub temu postava ostaja najbolj priljubljena pokrivala z drevesa. Get tako pokritost ni težko. Če želite končati s preprostimi veščinami gradbenih del, lahko to naredite sami. Izdelke, kupljene za obloge, bi bilo treba najprej obdelati z zaščitnimi sredstvi: antiseptiki, zaviralci ognja itd. Lamele, ki so po takem postopku dobro posušene, ostanejo na podstrešju približno en dan, prilagojene mikroklimi sob.
  Podstrešje

Praktični zaključni nasveti

Njihova notranja podstrešje - stvar estetskega zaznavanja in denarnice. Delili bomo praktične nasvete o tem, kako obložiti podstrešje z mavčno ploščo, blokado, imitacijo stojala, ploščo in pokazati nekaj zanimivih in uporabnih idej o tem, kako uporabljati kombinacijo navadnih materialov in različnih tehnik v oblogi, da spremenite dolgočasen, značilen konec v ekskluzivno in izvirno notranjost.
  Podstrešje

Namestitev okvirja in vmesno delo

Ko govorimo o gradivu, priporočamo, da kupite standardni kovinski profil pod okvirjem, ampak da se odločite za tanjši suhomontažni premaz, ker vam od njega ne bo treba ustvariti nosilne površine (vse, kar moramo obesiti na stene ali strop, bomo obesili na tramove, ki so vedno na podstrešju).
  Podstrešje

Pripravljalna faza pokrivanja prostora

Preden obložite podstrešje s suhim zidom, se prepričajte, da je pripravljen za nadgradnjo. Spomnimo se, da nad tisto sobo obstaja streha, in odvisno od njenega stanja, kako udobno boste v sveže izdelani sobi in kako dolgo bo trajalo.

Popularne posty