sobota, 14 kwietnia 2018

Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Garažno parkirišče z 20 posameznimi škatlami za shranjevanje avtomobilov in 88. mest za shranjevanje avtomobilov na odprtem parkirišču, ki se nahaja na strehi škatel do objekta "Večstanovanjski stanovanjski kompleks v 1. mikroregiji s HE

Izjava o projektu od 30. 6. 2015
  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja
  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Brezplačni zasebni oglasi na spletni strani Brez Dnepropetrovsk: pošljite oglas

Pohitite, da pošljete oglas brezplačno v Dnepropetrovsk! Ne traja veliko časa, obrazec za izpolnjevanje je intuitiven. Dovolj je, da oglas dokončate in ga hranite "na zemljevidu" (ne pozabite posodobiti), da boste dobili pomemben odgovor.
  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Poročilo o gradnji stanovanjskega kompleksa "Moskovsky" za junij 14

Od 14. junija je na gradbišču rezidenčnega kompleksa "Moskovsky" izdelana monolitna armiranobetonska plošča nad 22. nadstropjem, monolitne vertikalne strukture 23. nadstropja pa 70%. Izdelane kamninske stene 1. in 19-20 nadstropij. PVC okna se nameščajo na 18. nadstropju in vitražna okna v 16. nadstropju. Do 18. nadstropja je bila nameščena kovinska ograja balkonov in lož.
  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Šestletna Alesha Demchenko iz Bolokhova nujno potrebuje pomoč!

Zdravniki so diagnosticirali dečka s perinatalno poškodbo CNS hipoksične geneze in sindromom hudih motoričnih disfunkcij.
  Gradnja stanovanjske 25-nadstropne stavbe

Posojilo za gradnjo hiše za mlado družino

  Posojilo za gradnjo hiše za mlado družino

Pogoji ukrepanja za mlade družine v Sberbank

Posebna ponudba Sberbank za mlade družine ne zagotavlja nobenega delnega povračila denarja (subvencije) od države, čeprav je njegovo ime skladno z zveznim programom Mlada družina - dostopno stanovanje.
  Posojilo za gradnjo hiše za mlado družino

Pogoji hipoteke za gradnjo zasebne hiše v Sberbanku leta 2017

Posojilni produkt Sberbank ima nedvomno dostojanstvo - nizke letne obrestne mere, ki jih bo posojilojemalec moral plačati za uporabo izposojenega denarja. V letu 2017 je najmanjši odstotek za uporabo posojila 12,50%. Poleg te koristi so še druge:

Hipotekarni programi za mlado družino leta 2017

Zdaj, v večini primerov, za pridobitev cenovno dostopnih stanovanj za mlado družino, je treba zaprositi za hipoteko. Če se par odloči o tem, je treba skrbno izbrati banko.
  Posojilo za gradnjo hiše za mlado družino

"Mlada hipoteka" in značilnosti hipotekarnega posojila, ki uporablja tak program

Vodnik za hipoteko
  • Natisni
  • Vsi pogoji posojanja Hipotekarno posojilo za mlado družino v DeltaCreditu je neke vrste alternativa državnim programom, ki mladim pomagajo pri nakupu svojih domov. S pomočjo našega posebnega programa »Hipoteke za mlade« lahko hitro, učinkovito in, kar je najpomembnejše, ob upoštevanju okoliščin, ki so morda pomembne v prihodnosti, rešite stanovanjski problem. Bančni produkt upošteva vse dejavnike, ki se najbolj nanašajo na mlade pri vlaganju v hipotekarna posojila.
      Posojilo za gradnjo hiše za mlado družino

    Velikost subvencij, ki jih izda stanovanjski certifikat za mlado družino

    Znesek subvencij, ki se lahko zagotovijo na stanovanjskem spričevalu za mlado družino, ne presega 30% skupne vrednosti nepremičnin. Ampak, če imajo mladi starši otroka, se višina plačil poveča na 35%.

    Vrste in pogoji za registracijo hipoteke "Mlada družina"

    Program "Mlada družina" predvideva možnost nakupa nepremičnin s privabljanjem hipotekarnih posojil. Da bi se zanje prijavili, se morajo državljani registrirati pri občini, ker potrebujejo izboljšanje življenjskih pogojev in po prejemu svoje potrditve prejmejo potrdilo o subvencijah. Po tem morate izbrati banko in ji predložiti dokumente, ki jih določajo pogoji hipoteke.

    Popravila betonskega betona

      Popravila betonskega betona

    Priprava za glavna dela

    Kopanje velikega dela tal - delo je dolgotrajen in dolgotrajen, tehnologija pa vključuje tak proces in verjetno ne bo brez nje.
      Popravila betonskega betona

    Konkretne škode

    Beton je priljubljen tlakovanje, saj je relativno poceni in enostaven za namestitev. Vendar se na površini betona lahko pojavijo razpoke in plasti, ki se lahko zgubijo.
      Popravila betonskega betona

    Potreba po popravilu betonskega tlaka ↑

    Očitno je, da ne glede na to, kako trdna je tla, je nenehno izpostavljena najbolj raznolikim vplivom: mehanskim ali kemičnim. To povzroči nastanek pomanjkljivosti določene kompleksnosti na površini prevleke. Vendar pa sodobne tehnologije in materiali omogočajo uspešno odstranitev večine poškodb in vrnitev prvotnega estetskega videza tal iz betona.
      Popravila betonskega betona

    ↑ Popravilo razpok v estrihu

    Ena najpogostejših poškodb estriha - razpoke. Najpogosteje se pojavljajo na mestih z največjo napetostjo spojnika. Tudi v novo polnjenem estriju se lahko pojavijo razpoke, kar kaže na kršitev tehnologije sušenja estriha in neupoštevanja zahtev za konkretno rešitev.
      Popravila betonskega betona

    Konkretni izračun

    Najprej se morate odločiti, koliko betona potrebujete za izdelavo betonskih plošč ali betoniranje betona, vstopa itd. Pri izračunu količine betona ni nič težje.
      Popravila betonskega betona

    Železov beton - kaj je to?

    Betonski premaz je nenehno izpostavljen fizikalnim, kemičnim in mehanskim poškodbam, vplivajo pa tudi nenehne spremembe temperature (od vroče toplote do močne zmrzali), sončne svetlobe, dežja in drugih zunanjih dejavnikov, ki to škodujejo. Pojav razpok, delaminacija, luščenje pod vplivom okolja je precej neprijeten in jih želim izogniti. Za to in uporabite metodo železa.

    Mavčne in barvne površine

      Mavčne in barvne površine

    Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

    Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
      Mavčne in barvne površine

    Kako mavčne stene za slikarstvo

    Obarvane stene vedno izgledajo čedne, zato je danes ta način zaključevanja še vedno priljubljen. Proizvodni obrati proizvajajo veliko količino barvnih izdelkov različnih senc in kompozicije. Z izbiro barve težave ne bo, in ni pomembno, na katero površino nameravate uporabiti.

    Polnjenje kot zaključna faza

    Ta stopnja je potrebna, če pri izravnavi osnove ni bil narejen noben niz ukrepov, ki bi omogočil gladko površino (glajenje, glossing itd.). Takšni premazi niso povsem idealni, ne samo zaradi pomanjkanja zaključnih del, temveč tudi zaradi razločljivosti uporabljene raztopine.
      Mavčne in barvne površine

    Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

    Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
      Mavčne in barvne površine

    Zakaj potrebujem dekorativni omet in barvanje osnove kamna

    Osnova hišne osnove je praviloma opeka ali beton. Ti materiali so porozni po svoji strukturi in izpostavljenost nizkim temperaturam je preobremenjena s težavami. Vlaga, ki vstopa v zunanjo plast končnega materiala s temperaturo podzemne vode, uničuje tla in povzroča znatno škodo videzu stavbe.
      Mavčne in barvne površine

    § E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

    PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY

    Cene notranjih stanovanj

      Cene notranjih stanovanj

    Cene za notranjo dekoracijo podeželske hiše

    Naši mojstri izvajalci uporabljajo celovit pristop k delu, da bi dobili odličen rezultat v vsakem posameznem primeru. Zahvaljujoč tem kvalitetam izvajalci zagotavljajo:
      Cene notranjih stanovanj
      Cene notranjih stanovanj

    Koliko je notranja dekoracija hiše?

    Koliko je notranja dekoracija hiše? Kje v Belgorodju kupiti zaključne materiale po ugodni ceni? Kako narediti ustrezno oceno za dokončanje hiše ali koče? V tem članku bomo podrobno analizirali vsa ta vprašanja in odgovorili, koliko stroškov dela notranjost vaše hiše.
      Cene notranjih stanovanj

    Opremljena zasebna hiša - dodelava in njegove lastnosti

    Treba je spomniti, da se je vse izvedeno dejanje na zgrajenem objektu zaradi že razvite dokumentacije in zahtev kupca. Tako se je zgodilo, da je dekoracija hiše v notranjosti veliko bolj zaskrbljena za kupce, ki poskušajo ustvariti resnično izvirno in nenavadno notranjost v prostorih lastne koče.
      Cene notranjih stanovanj

    Zunanjost dekoracija koče

    Zunanjost dekoracija vikend je ogromno polje za uresničitev najbolj drznih zunanjih idej. Vendar se moramo zavedati, da ima zunanjost zelo specifičen funkcionalni namen. Naši strokovnjaki bodo storili vse, da bi hiši dali posamezne lastnosti, ne da bi pri tem žrtvovali tako pomembne kazalnike kot toplotna kapaciteta in prepustnost hlapov.
      Cene notranjih stanovanj

    Značilnosti zunanjih in notranjih zaključkov hišnih hiš

    Sodobne metode drevesne nege omogočajo znatno podaljšanje obdobja njegove uporabe. Poleg tega kupci dobijo odličen zunanji in notranji prostor. V samo nekaj mesecih so nestanovanjski prostori primerni za začasno ali stalno prebivališče.

    Montaža

      Montaža

    Civilna in montažna dela

    Gradbena in montažna dela je treba opraviti, potem ko je kupec dobil dovoljenje za njihovo izvedbo. Ne glede na vrsto gradnje , gradbena in inštalacijska dela obsegajo dve fazi:
      Montaža

    Gradbena in inštalacijska dela v Tyumenu

    V gradbenih in inštalacijskih delih v Tyumenu so skoraj vse dejavnosti za gradnjo objekta, do začetka obratovanja. Gradbena dela vključujejo:
      Montaža

    Civilna in montažna dela

    Civilna in montažna dela so kolektivni koncept, ki opisuje kompleks del pri gradnji ali rekonstrukciji stanovanjskih in industrijskih objektov. Delitev operacij v gradnjo in montažo je pogojena - in so medsebojno povezana. Tako je na primer nemogoče napolniti betonsko konstrukcijo brez predhodno sestavljene opažev ali namestiti kovinsko strukturo stavbe brez temeljev, zato se uporablja izraz "gradbena in montažna dela". Dekoracija prostorov, namestitev in zagon tehničnih in tehničnih sistemov se navadno obravnavata ločeno.
      Montaža

    Demontaža tehnoloških instalacij, opreme, cevnih peči, dimnikov

    Demontaža procesne opreme, zgradb, struktur predelave nafte in plina, kemičnih in drugih industrijskih podjetij. Preberite več
      Montaža

    Montaža in zagonska dela

    Vodja - montaža (nadzor in organizacijsko in tehnično vodenje vgradnje opreme s strani dobavitelja / izdelovalca ali pooblaščenega partnerja pri opravljanju inštalacije strokovnjakov naročnika / izvajalca) in naročanje del izvaja pooblaščeni osebje BPA LLC - geografsko porazdeljena strukturna enota (Almetyevsk, Azov, Ufa, Nizhny Novgorod), pa tudi zaposleni na proizvodni in storitveni službi (Lyubertsy, Moskovska regija), odvisno od opremo in sisteme, ki jih priskrbi tsifiki.

    Oskrba s plinom in pribor za plin

    Sistem oskrbe s plinom je namenjen zagotavljanju naravnega goriva v količini, ki je potrebna za potrošnike. Je kompleksen kompleks, ki ga sestavljajo plinovodi in pribor, ki je glede na namen razdeljen na več kategorij. Naši strokovnjaki imajo izkušnje pri namestitvi ventilov naslednjih tipov:

    Okna za okrepitev

      Okna za okrepitev

    Alternativni ojačitveni sistemi

    Profili za ojačanje kovin so večkrat kritizirani zaradi nizke toplotne učinkovitosti. Znano je, da kovina dobro izvaja toploto. Skupaj z ojačitvijo okenskega okvirja in elementov krila, imposts, jekleni profili pomenijo zmanjšanje izolacijskih lastnosti okna. Zaradi tega se še danes iščejo bolj donosne, kar zadeva zaščito pred zamrznitvijo, alternativo krepitvi podlage.
      Okna za okrepitev

    Ojačitvene linijske zahteve

    Glavne zahteve za armaturne obloge zagotavlja gost, zato je njihovo upoštevanje obvezno za vse brez izjeme. Ti vključujejo naslednje:
      Okna za okrepitev

    Osnova, ki izdaja rigidnost celotne strukture

    Plastična okna so precej težka, tudi enokomorna dvojna zastekljena okna, in težo dvokomornih dvojnih stekel povečuje za dodatnih 50%. Fizični indikatorji moči, ki jih ima navaden plastični profil, ne morejo zagotoviti varnega delovanja konstrukcij, so okvirji in krila neizogibno deformirani.

    Regulativne zahteve

    GOST 30674-99: "Okenski bloki PVC profilov" - normalizira debelino stene jeklenega profila 1,2 - 1,5 mm. V barvnih profilih - ne manj kot 1,5 mm. V profilih ni dovoljeno vgraditi ojačitve, katere dolžina ne presega 700 mm. Jekleni profil mora biti en kos za celotno dolžino plastike (minus 30 mm v vogalih za varjenje) in pritrjen z vijaki s korakom 400 mm.
      Okna za okrepitev

    Kakšen bi moral biti profil kakovosti

    PVC okenski profil je glavni podporni element plastičnega okna, ki ga zagotavlja geometrijska stabilnost, trpežnost in stabilnost.
      Okna za okrepitev

    Proizvodnja ojačevalnega profila

    Za izdelavo ojačevalnih profilov se uporablja debelina trakov od 1,2 do 2,0 mm. Ojačitveni profil je pocinkana jeklena cev pravokotnega prečnega prereza v obliki odprti zanki. Obstaja veliko vrst ojačitvenih profilov. Vsak od njih je zasnovan za specifičen profil PVC (strukture) in ima svojo obliko in velikost.

    Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    Natalia Koryakovskaya. Gretje

    Arhitekta PAM Vissarionov je oblikoval stanovanjski kompleks za Volgograd v obliki dveh ovalnih stolpov, katerih obseg je bil zasnovan na platformah, narezanih na skupnem drogu in razporejenih z različnimi koti.
      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    Veselov Kirill Aleksejevič

    Leta 2008 je diplomiral na univerzi v Nottinghamu (Univerza Nottingham) z diplomo iz managementa. Licenco združenja certificiranih potrjenih računovodij (ACCA).
      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    2. faza gradnje

    Objekt: "Stanovanja z vgrajenimi in pritrjenimi javnimi prostori: upravna, trgovina, medicina, gostinstvo. S podzemno parkirišče. "
      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    Garažno parkirišče z 20 posameznimi škatlami za shranjevanje avtomobilov in 88. mest za shranjevanje avtomobilov na odprtem parkirišču, ki se nahaja na strehi škatel za objekt "Večstanovanjski stanovanjski kompleks v 1. mikroregiji Hidroelektrarna

    Izjava o projektu od 30. 6. 2015
      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    Nastanitev za rusko družino

    Ministrstvo za gradbeništvo, arhitekturo in cestno upravljanje na Krasnodarskem ozemlju je v obdobju od 17. 17. 2014 do 11. 4. 2014 in od 23. 3. 2015 do 17. 4. 2015 izvajalo 2 izbora zemljišč, razvijalcev in stanovanjskih projektov. Skupna površina stanovanj ekonomskega razreda po rezultatih dveh selekcij je dosegla več kot 1100 tisoč kvadratnih metrov. metrov (več kot 22 000 stanovanj).
      Gradnja stanovanjskega kompleksa z vgrajenimi prostori

    Register dovoljenj za gradnjo stanovanjskih stavb, izdanih posameznikom

    Noben od spodaj naštetih razvijalcev ima pravico, da privabi vaš denar na stopnji gradnje stanovanjskih stavb (trenutno stanje dne 20.02.2014)

    Debelina betona

      Debelina betona

    Kaj lahko povzroči napake pri namestitvi estriha

    V primeru morebitnih kršitev tehnologije se zmanjša učinkovitost estriha. Izjemno pomembno je spremljanje odstopanja ravni tal, če ta številka presega 0,2%, nato pa bo konča nepopolno padla.
      Debelina betona

    Kateri materiali naj bodo za minimalni estrih?

    Za bazno enoto se uporabljajo cementno-peščena malta in betoni (lahka in celična), pripravljene suhe in izravnalne mešanice. Izberite eno ali drugo gradivo, odvisno od zahtevane kakovosti površine, ki pa je odvisno od vrste talne obloge.
      Debelina betona

    Najmanjša debelina estrihov. Kakšna je?

    Veliko obrtnikov skrbi za ta kazalnik. Dejansko lahko v nekaterih primerih presežejo normo izredne razmere. Na primer, če segrejete tla na balkonu, ne pretiravajte, poskušate tla nad sobo, ker takšna masa ne bo stala več kot en temelj.

    Debelina estrih cementnega tlaka

    Glavne prednosti estriha za cementno pesek so visoka trdnost in odpornost proti obrabi sorazmerno dostopno ceno. Ampak, da bi premaz imeli potrebne lastnosti, je treba debelino talne estriha natančno izračunati glede na obratovalne značilnosti prostora.
      Debelina betona

    Kaj je estrih?

    Estrih, predvsem, igra vlogo podlage za vsako tla: keramične ploščice, laminatne talne obloge, parket, linolej, parketna plošča, samonivelirna polimera. Na betonskem prekrivanju prekrivajo tudi enakomerno porazdelitev tovora in istočasno povečuje moč hišne konstrukcije.
      Debelina betona

    Faze priprave za glavno delo

    Osnovna priprava površine

    Stara estriha je razstavljena, še posebej, če že ima razpoke ali poškodovane kraje. Talne plošče se očistijo iz umazanije in prahu ter temeljijo. Prednamaza se vlije neposredno na tla in se po celotni površini izravnava z valjčkom ali ščetkami. Po tem bo trajalo do 5 ur, preden se prašek posuši.

    Prenos projekta rušenja ali demontaže

      Prenos projekta rušenja ali demontaže

    8. Delo na pripravi projektov za organizacijo gradnje, rušenja in demontaže stavb in objektov, ki podaljšujejo življenje in ohranjanje

    ZAHTEVE ZA IZDAJO POTRDILA O SPREJEMU DELU NA PRIPRAVO PROJEKTOV ORGANIZACIJE IZDELAVE, RAZŠIRITEV IN RAZVRSTITEV ZGRADB IN KONSTRUKCIJ, RAZŠIRITEV OBDOBJA DELOVANJA IN OHRANJANJA OBJEKTOV PROCESOV PROCESA
      Prenos projekta rušenja ali demontaže

    Izdaja gradbenega dovoljenja ali motivirane zavrnitve

    Vodja izvršnega odbora občine Tetyushsky odobri odločitev o izdaji ali zavrnitvi izdaje dovoljenja za gradnjo kapitalskih gradbenih projektov in ga pošlje v oddelek (2 dni).
      Prenos projekta rušenja ali demontaže

    Razvoj projektne dokumentacije

    • Predprojekt ali koncept
    • Urbano načrtovanje, načrtovanje in gradnja
    • Glavni načrt
    • Arhitekturna zasnova
    • Konstruktivna in volumetrična
        Prenos projekta rušenja ali demontaže

      VSEBINA PROJEKTNE ORGANIZACIJE DELOV ZA VODENJE ALI ODSTRANJEVANJE

    < Pri tem se upošteva gradnja podjetij, oskrba s toploto, seznam ukrepov za organizacijo spremljanja stanja stavb in objektov, projekta za organizacijo gradnje in projekta izdelave del. Armirani betonski bloki, ker vsebujejo ukrepe za izpolnjevanje zahtev tehničnih predpisov v gradbeništvu!
      Prenos projekta rušenja ali demontaže

    projekt za izdelavo dela ppr, brezplačen prenos, vzorec...

    Načrt organizacije namestitve strehe. (če ste zainteresirani, lahko prenesete ERP z risbami, ocenami v formatu Adobe Acrobat (904 kb, v rar arhivu... Oddelek 7 "Po potrebi se izvede projekt za organizacijo rušenja ali razgradnje projektov kapitalske gradnje..."
      Prenos projekta rušenja ali demontaže

    Projekt organizacije dela - kakšen je projekt organizacije dela

    Gradnja linearnih konstrukcij za glavne in intrazonalne kabelske komunikacijske linije (PPR). Tipična projektna dokumentacija o organizaciji in izdelavi tehnoloških kart in. Grafi potreb po delovnih virih za izvajanje določenih vrst dela.

    Popularne posty