sobota, 8 czerwca 2019

Stopnišče dekoracijo

  Stopnišče dekoracijo

Udobne napeljave

Kavlji za težke vreče, ki se prodajajo v kateri koli trgovini s strojno opremo, stanejo peni. Preživite ne samo zase - kupite takoj za vse sosede na stopnišču. In ne kupujte samo - vijak. Vrnili ste se iz dela s številnimi otroškimi nahrbtniki, snemljivimi čevlji, paketi Auchan in poskusite najti ključe s svojim prostim prstom. In potem - tako darilo usode: dober sosed, ki je želel ostati anonimen, je za vrečo privil kavelj.
  Stopnišče dekoracijo

Dekorativno oblikovanje stopnic

Stopnišče je edinstven konstruktivni in umetniški element lesene notranjosti, ki vključuje najbolj neverjetne ideje in rešitve arhitekta. Možnosti dekoriranja stopnic so zelo raznolike.
  Stopnišče dekoracijo

Vodniki pri izbiri stopnic za stopnice ↑

Dejstvo je, da je obloga stopnic dekorativna oblika obstoječih lesenih okvirjev, kovinskih konstrukcij ali betonskih poti s stopnišči. Končni rezultat je treba kombinirati z optimizacijo operativnih značilnosti in z oblikovanjem udobnih pogojev. Pomemben argument, ki upravičuje prednost materiala in načina izvajanja, je vprašanje, ali je stopnišče mogoče dokončati z lastnimi rokami. Če povzamemo argumente "za" in odštejemo vse vidike z besedilom "proti", bo lastnik odločil.
  Stopnišče dekoracijo

Laboratorij za testiranje kakovosti olja

Stene glavnih industrijskih prostorov, laboratorijev, skladišč, kopalnic, tušev, shrambe in opreme za čiščenje pralnic - so obrnjene s keramičnimi ploščicami, tehnične prostore - pobarvane z vodno barvo, PF emajl za notranje delo; Prostori pisarn, garderobe, koridorja - pobarvani z vodno barvo. Tla vseh proizvodnih in skladiščnih objektov so samo-nivelirna, kemično odporna (serija 2.444-5.93). V kopalnici, kopalnici, prhanju, shrambi in napravi za čiščenje pralnic - za tla s hidroizolacijo. Stropi - slikanje z vodno emulzijo, sistemi vzmetenja Armstrong.
  Stopnišče dekoracijo

Obnova vhoda v apartmajski hiši

Na naši spletni strani podrobno pojasnimo, kako popraviti naše stanovanje. Najprej morate odtrgati stare ozadje ali odvrniti vse barve, nato izravnati stene, opraviti veliko lekcij na ometu, nato postaviti vse na svoje mesto, storiti enako s stropom, nato lepiti tapete... Vse se zdi zelo dolgo in monumentalno.
  Stopnišče dekoracijo

Maria Fadeeva. Kameleonska trdnjava

Vzhodno od železniške postaje Paveletsky, na mestu nekdanje tovarne pohištva, je projekt projekta delavnice Sergej Kiselev in partnerjev potekal za gradnjo velikega (112.600 m2 M) poslovnega centra. Stroga arhitektura steklene opeke zgrajenega kompleksa je zasnovana tako, da je njegova 11-nadstropna prostornina manj opazna - in hkrati predstavlja drago pisarniško površino, pol-zaprto, ograjeno iz pestrega okolja industrijske cone, ki se že več let spreminja v pisarno

piątek, 7 czerwca 2019

Geyser vodni filter

  Geyser vodni filter

Gejzir za vodne filtre

Vsi modeli filtrov so razviti na podlagi najnovejših domačih tehnologij. To je omogočilo izdelavo naprav, ki lahko zadržijo E. coli in nekatere vrste virusov. Poleg tega je prečiščena voda s posebnim vložkom primerna za dnevne kozmetične postopke.
  Geyser vodni filter

Kateri filter za čiščenje vode je bolje kupiti?

Neizkušenim kupcem je enostavno izgubiti med različnimi ponudbami na trgu - vodilni proizvajalci ponujajo nepremične in mobilne filtre različnih zmogljivosti in stroškov. Kateri bi izbrali? Dejansko je nemogoče nedvoumno odgovoriti na to vprašanje: vsaka vrsta filtra ima prednosti in slabosti. Izbira je potrebna glede na vaše potrebe.
  Geyser vodni filter

Kakšna je uporaba filtrov Geyser

Izjemno pogosti filtrirni vrči ne zahtevajo povezave s sistemom za oskrbo z vodo, zato jih popolnoma zmehča voda, odstranjuje železne nečistoče in prosti klorov iz njega. Namizni filtri so na voljo v več različicah, katerih uporaba je odvisna od stopnje in narave onesnaženosti vode. Kar se tiče reverzne osmoze Geyser filtri, so razdeljeni v skladiščenje in pretok, odvisno od modela, imajo različne zmogljivosti in ne odstranijo le kemičnih elementov in njihovih spojin, temveč tudi mikrobov in bakterij.
  Geyser vodni filter

Vodni filter Geyser Vega zelen

Filter jug ​​Geyser Vega se uporablja za kompleksno čiščenje in mehčanje trde vode. Pri proizvodnji filtra uporabljamo sodobno varno plastično hrano. Kartuša 502 za filtrirni vrč, sestavljena iz edinstvenega katalonskega materiala, ionske izmenjalne smole (za zmanjšanje trdote vode) in kokosovega premoga, odstranjuje rje, raztopljenega železa, organskih spojin, težkih kovin, klora in drugih vrst nečistoč. Vsebnost aktivnega srebra v neizbrisni obliki blokira širjenje bakterij. Vložek je privijačen v lijak sprejema v vrvici, ki zagotavlja tesno povezavo, ki preprečuje uhajanje izvorne vode.
  Geyser vodni filter

Opis Filtri filtra Geyser 3 IVS suite

Sistem za čiščenje vode Geyser-3 je kompaktno nameščen v najmanjši kuhinji, na umivalniku pa ostane le elegantna pipe. Geyser 3 gospodinjski filtri za vodo so sestavljeni iz treh zložljivih ohišij z zamenljivimi kartušami standardne 10 Slim Line, ki vam omogoča, da zanesljivo očistite vhodno vodo pred kontaminacijo. Le tanke kartuše lahko zagotovijo visoko stopnjo čiščenja in dolgo življenjsko dobo. Izbira visokokakovostnega gospodinjskega filtra za vodo lahko ohranite sebe in svojo družino.
  Geyser vodni filter

Filtrirajte gejzirsko evro tabelo

Prednost šobe je, da v posodo ni potrebe po predhodni pretok vode, dovolj je le, da ga odrežemo v cev in ga uporabimo. Enostavnost in učinkovitost takšnih naprav sta očitni. Vse šobe imajo približno eno popolnost. Sestavljen je iz naslednjih vozlišč:

Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.

Gradnja opečnih hiš in gradnja monolitnih hiš

V večjih mestih naše države, skoraj četrt stoletja nazaj, se je gradnja hiš začela z novo tehnologijo monolitne gradnje. Danes večina novih stanovanjskih kompleksov sestavljajo opečne monolitne hiše, ki so trajne in praktične. Poleg tega so takšne zgradbe individualno videti zaradi možnosti uresničevanja najbolj drznih arhitekturnih rešitev.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Svetlana Gulyukina, vodja trženja in oglaševanja za Rezidential Group, odgovarja:

Življenje hiš, ki so zgrajene na panelni tehnologiji, je približno 50-75 let. Hkrati je poleg fizične obrabe plošč samih kot konstrukcijskih elementov pomembna tudi življenjska doba panelnih spojev. V večini primerov je približno 30-40 let. Zato je kljub dobremu stanju nosilnih elementov v mnogih hišah industrijske sovjetske hišne stavbe nujno izvajal popravilo šivov.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Stanovanjski kompleks Novograd "Pavlino"

V bližnji predmestju, med reliktnimi gozdovi, gradi stanovanjski kompleks, ki izpolnjuje najvišje zahteve za sodobno stanovanjsko nepremičnino. Novograd "Pavlino" - odlična kombinacija visoke gradbene tehnologije, premišljen o podrobnostih koncepta in ugodne lokacije na okolju prijaznem območju.
  Gradnja monolitnega stanovanjskega kompleksa opeke

Sprejeto v obratovanje. Naseljen.

Nov stanovanjski kompleks na Budyonny Avenue Nov projekt je zaključen - gradnja stanovanjskega kompleksa monolit opek na aveniji Budyonny v bližini postaje podzemne železnice Semenovskaya. Vsaka kap, katera koli designna podoba je podrejena elegantnemu okusu in praktičnosti. Že videz hiše povzroča pozitivna čustva. Prvih dveh nadstropij je končano z granitom, vsi ostali pa so obloženi z opeko v kombinaciji z naravnim kamnom, ki poudarja veličastno veličino stavbe.

czwartek, 6 czerwca 2019

Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

  Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

Oblikovanje dvosobnega stanovanja v panelni hiši

Če je vaše enosobno stanovanje v panelu nenadoma zahtevalo popravila, potem bi bila najprimernejša rešitev za najem visoko strokovnih strokovnjakov, ki bodo poceni razvili individualno oblikovanje notranjosti in izvedli celovito paleto prenove stanovanj na osnovi ključa. Kako najti takšne strokovnjake, in kakšni so njihovi razlikovalni znaki? - to vprašanje je na dnevnem redu vsakega, ki je v vaši situaciji.
  Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

Nasveti za splošno oblikovanje

  1. Style Za stanovanja v panelnih hišah najbolj primerna notranjost v slogu minimalizma, svetel etnični slog, država. V prostorih mora biti veliko svetlobe in prostora.
  2. Zmešajte stanovanje. Če je koča ali garaža - vse dodatne stvari tam. Če nimaš kje iti, ampak stvari so dobre, a povsem nepotrebne - jim dajte v dobrodelne namene.
  3. Vhodna dvorana. Uporabite kompaktno pohištvo: otomansko posteljo, omarico, mizo + omarico za čevlje (čevelj). Videli boste, koliko prostora je sproščeno!
  4.   Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

    Priprava ekskluzivnih projektov

    V primeru izbire primerne zasnove stanovanja bo končni rezultat popravil pripomogel k udobnejšemu izgledu prostora in dodajanju novih funkcionalnih področij. Ustvarjanje notranjosti poteka z uporabo različnih sodobnih oblikovalskih tehnologij. Obračanje strokovnjakom za pomoč stranki prejme zajamčeno korist:
      Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

    Vsebuje dvosobno obliko

    Dvo-sobno stanovanje je odlična priložnost za prevajanje praktično vseh projektov, če je ustrezno prilagojena postavitvi. Še bolje, razvite popolnoma prilagojeno in popolno popravilo na ključ. Tako se lahko stara stanovanja v panelni hiši spremeni v najmanjših podrobnostih.
      Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

    Oblikovanje trosobnega stanovanja v panelni hiši

    Texterra 03/24/2017 Razširjena gradnja montažnih hiš je moderen in ekonomičen trend v gradbeništvu. Konec koncev, s pomočjo ogromnih armiranobetonskih konstrukcij lahko zgradite katero koli stavbo v kratkem času. Vendar pa standardne rešitve za načrtovanje v teh hišah puščajo veliko željo, saj nudijo najemnikom brezlične apartmaje z neudobnimi prostori.
      Notranjost 2-sobno stanovanje v hiši

    Oblikovanje - projekt trosobnega stanovanja: fotografije, oblikovalski nasveti

    Trosobni apartma zaradi svoje velike površine omogoča, da v notranjost vključi različne ideje oblikovanja. Vendar je treba upoštevati, da bo za popravila v trosobnem stanovanju plošče ali nove stavbe potrebno veliko časa in denarja. Če proračun za popravilo ne zagotavlja profesionalnega oblikovanja projektov 3-sobnega apartmaja, je vredno ogledati različne fotografije in video posnetke končnih projektov notranjega oblikovanja trosobnih stanovanj v novi stavbi ali v panelnih hišah. Izražajo najboljše oblikovne ideje za vaše stanovanje.

środa, 5 czerwca 2019

Membranska streha technoNIKOL cena

  Membranska streha technoNIKOL cena

Geomembrana. Kaj je to in kako se uporablja?

  1. Kaj je geomembrana
  2. Področje uporabe
    • krajinska dela
    • gradbena dela
    • Kako izbrati geomembrano

      Membranska streha technoNIKOL cena

    PVC strešna membrana za gradnjo in popravila

    PVC membrane so odlične za začetno napravo in za popravilo in obnovo mehkih streh. Zaradi lastnosti polimernega materiala je zdaj težko rešiti problem, ki se pojavi pri gradnji številnih stavb - ko se ogrevan prostor nahaja neposredno pod strešno preprogo. Ker je parna zapornica konvencionalne strehe redko absolutna, neizogibno nastala para povzroči, da se nabrekne in uniči. PVC strešna membrana ima 100-odstotni koeficient vodoodpornosti, vendar prosto prehaja para brez poškodb. Plus, specifična montaža membrane omogoča boljšo prezračevanje strešne preproge v notranjih plasteh.

    Značilnosti strešne membrane iz "TechnoNIKOL" ↑

    V nasprotju s konvencionalnimi hidroizolacijskimi folijami, ki izvajajo funkcijo izolacije pod streho, so PVC membrane pritrjene s fino plastjo. Ta rešitev vam omogoča, da hitro in dolgo časa daste streho skoraj popolno vodoodporno lastnost in prihranite na plasteh strešne pite, vendar povečuje zahteve glede lastnosti materiala.
      Membranska streha technoNIKOL cena

    Uporaba PVC membrane

    Krovne membrane se uporabljajo v industrijski in zasebni konstrukciji za pokrivanje ravnin strehe in sosednjih elementov - sten, podstavkov, dolin itd. Teoretično se lahko uporablja na kateri koli vrsti strehe, vendar zaradi neobčutljivega tehničnega videza zunanje plasti ni primerna za stavbe, ki ima zahtevek za umetniško vrednost ali namensko zasnovo. Približno 85% vseh PVC membranskih aplikacij so ravne strehe z majhnim nagibom in notranjo drenažo. Takšne strehe ustrezajo betonskim talam industrijskih in javnih zgradb.

    Naročite streho strokovnjakom

    Ne pozabite: neznanje tehnike namestitve PVC strešne kritine povzroči ostro poslabšanje delovanja strešne kritine z vsemi posledičnimi posledicami, do popolnega uničenja pod vplivom zunanjih dejavnikov. Uporaba brezplačne storitve - odhod poveljnika, boste prejeli točno ceno na m2 dela pri vgradnji membranske strehe, ob upoštevanju operativnih značilnosti strehe hiše, koče ali gospodinjskega kompleksa v bližini stanovanjske hiše. Visokokakovostna PVC membrana za strešne kritine po ceni proizvajalca je idealna rešitev pri postavitvi strehe s popolno odpravo tveganj, pa tudi jamstvo za dolgoletno delovanje brez ovir in omejitev.
      Membranska streha technoNIKOL cena

    Membrana za streho technoNIKOL cena, pogodbe do strehe

    PVC membrana v Moskvi gama TechnoNIKOL je PVC membrana za. Kaj je EPDM membrana za strešne kritine? Stroški EPDM membrane za streho. V povprečju cena. PVC membrana in sorodne komponente mehke strehe. strešni materiali.

    wtorek, 4 czerwca 2019

    Soočanje z pritličjem

      Soočanje z pritličjem

    Postopek zaključevanja talne obloge

    To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.
      Soočanje z pritličjem

    Soočanje s ploščicami v pritličju

    Obstaja veliko vrst ploščic za klet: klinker, kamnita plošča, polimerni pesek, na osnovi smole. Stena, za katero je bila izbrana klinkerasta ploščica, je zelo podobna steni, ki je obložena s klinkerskimi opekami. Po drugi strani pa je ploščica veliko lažja in tanka od opeke. Za vgradnjo ploščic te vrste zahteva elastično, odporno proti zmrzovanju lepilni sestavek, ki se nanese na ploščice in podnožje. Opeka ploščice je ravnodušna do vlage in ne potrebuje dodatne obdelave.
      Soočanje z pritličjem

    Katere sobe se nahajajo v kleti

    Obstaja veliko idej, ki so lahko na nižji ravni hiše. Bolje je, če to niso tiste sobe, v katerih spijo in zato večino svojega življenja preživijo, temveč bivalni prostori občasnih bivanja, ki opravljajo določeno funkcijo. To vključuje domači kino, biljardno sobo z barom, savno z bazenom, vinsko klet, otroško igralnico, telovadnico, zimski vrt in garažo. Glede zadnjih štirih različnih strokovnjakov obstajajo utemeljeni dvomi.
      Soočanje z pritličjem

    Izberite inovativen toplotni izolator PPU!

    Očitno je, da je izolacija kleti in slepe površine s poliuretansko peno nujna operacija v posameznem procesu toplotne izolacije, ker ovira gibanje slepe površine zaradi sprememb v strukturi tal. PUF ne dopušča oblikovanja hladnih točk na tleh, izloča toplotne izgube skozi tla, odpravlja vse puščanje in razpoke s peno. Bolje je, da izvedemo izolacijo slepega območja pene PU z brizganjem na gramozu, ki se vlije na vseh straneh obodnih struktur na betonskem zaščitnem traku. Takšna izolacija bo zelo učinkovita in trajna, z visokim koeficientom odpornosti proti kemičnim reagentom in nizko toplotno prevodnostjo.
      Soočanje z pritličjem

    Funkcionalnost kleti in kleti

    Osnova je element, ki logično nadaljuje temelje in služi kot plast med njim in maso stene. Običajno je iz monolitnega betona, blokov ali opeke, višina ni manjša od pol metra; če je pritličje urejeno - do dveh metrov.
      Soočanje z pritličjem

    Kopanje jame pod pritličjem

    V skladu z urejenimi dokumenti je višina kleti 2,5-3,0 m, po potrebi pa lahko višino povečate. Izkopavanja se kopajo do globine, do katere želite poglobiti prihodnje območje, plus prostor za vse potrebne komunikacije. Toda preden načrtujete to nadstropje, se morate odločiti, kakšne vrste tal na vašem spletnem mestu. Če je tla s površinsko podzemno vodo, globina jame ne sme preseči enega metra. Da bi pritličje bilo 2,5 metra in višje, morate dvigniti tla in odlagati odpadke. Vendar bo ta možnost dražja in ne ekonomična. Če na mestu pride do stagnacije vode, je treba v tem primeru izsušiti gradbišče in odtok.

    poniedziałek, 3 czerwca 2019

    Stucco fasadni video doma

      Stucco fasadni video doma

    Slabosti zaključnega ometa

    Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
      Stucco fasadni video doma

    Značilnosti fasadnega ometa

    Fasadni obliži, ki obstajajo na trgu končnih materialov, imajo različne lastnosti: vodoodbojni, toplotno izolacijski, protipožarni, zvočni in drugi. Vendar zunanja zaključna plast neizogibno zaznava vpliv zunanjega okolja, pesnika, mora imeti številne lastnosti in značilnosti.
      Stucco fasadni video doma

    Kaj morate vedeti o aerosistemu

    Za razumevanje bistva fasadnega ometa na gaziranem betonu je potrebno poznati tehnične parametre tega zidarskega materiala. Torej smo že poudarili vašo pozornost, da ima porozno strukturo, katere koli velikosti por pa lahko premerom od 1 do 3 mm. Ta funkcija betonskega betona daje tako pozitivnim kot negativnim lastnostim.
      Stucco fasadni video doma

    Značilnosti dajanja ometa

    Za omet je najboljša površina stena z majhno hrapavostjo, ki zagotavlja visokokakovosten oprijem materiala. Razširjena glina in opeka so odlični za nanašanje fasadnega ometa. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba z znatnimi padci nivoja predhodno izravnavo podlage izvajati z uporabo malte za cementno pesek in ojačitvene mreže. Predpriprava omet na gladki površini za boljšo oprijem in nato fino obdelavo. V lesenih hišah, pred ometanjem fasade hiše na stenah, namestijo izolacijske ali zvočne izolacijske plošče: mineralna volna, celično plastiko, izolacijsko izolacijo itd.
      Stucco fasadni video doma

    Kateri omet je boljši

    Odlična rešitev je perlitni omet za zunanje delo: enostavno je uporabljati, ima dobre zvočne izolacijske lastnosti in druge prednosti. Poleg tega tipa konča obstaja veliko drugih vrst ometnih zmesi, lahko pa se popravilo začetnika zlahka izgubi pri vseh vrstah ometa in njegovih parametrih.
      Stucco fasadni video doma

    Tehnološke značilnosti

    Zaželeno je načrtovati delo, ki se nanaša na vremensko napoved. V kateri koli mavčni sestavi je voda. Kakovost sten hiše je v veliki meri odvisna od enotnosti sušenja vsakega uporabljenega sloja. Zato so najboljši pogoji: brez vetra, normalne vlažnosti (v 55-65%) in pozitivne temperature od 5 do 25 ° C. Za druge obstaja nevarnost razpok na mrežastih ometih zaradi intenzivnega izhlapevanja vlage ali, nasprotno, njegove kristalizacije.

    Naprawa drewnianych domów Cena

      Naprawa drewnianych domów Cena

    Naprawa i restauracja starego drewnianego domu

    Drewniany dom to ciepła, wygodna i trwała konstrukcja przyjazna dla środowiska. Jednak, jak każdy inny budynek, staje się stary, jest narażony na negatywne skutki czynników środowiskowych, stopniowo tracąc swoją pierwotną świetność. Jednocześnie drzewo, będące doskonałym żywym materiałem i posiadającym mnóstwo plusów, charakteryzuje się jedną cechą - wymaga regularnej pielęgnacji.
      Naprawa drewnianych domów Cena

    Remont domu drewnianego

    Specjaliści z branży budowlanej zalecają przeprowadzenie gruntownej przebudowy drewnianego domu co najmniej raz na dziesięć lat. Wszystkie cechy techniczne drewnianej konstrukcji pogarszają się z czasem. Długotrwałe funkcjonowanie budynku daje rozczarowujące rezultaty:
      Naprawa drewnianych domów Cena

    Dlaczego muszę naprawić drewniany dom?

    Od najdawniejszych czasów drewno jest jednym z głównych materiałów budowlanych, aw czasach współczesnych jest wykorzystywane do budowy nie mniej niż nowych bloków piankowych i innych materiałów high-tech. Wysoka dostępność drewna ze względu na duże zbiory i niską wartość rynkową czyni go bardzo atrakcyjnym dla ludzi budujących domy wiejskie i domki letniskowe. Ponadto drzewo jest przyjaznym dla środowiska materiałem o masie użytecznych właściwości i wysokiej wytrzymałości mechanicznej.
      Naprawa drewnianych domów Cena

    Remont fundamentu starego drewnianego domu: główne etapy

    Rozważmy bardziej szczegółowo opcję, kiedy konieczne jest wzmocnienie istniejącej struktury. Potrzeba ta powstaje, gdy fundacja wytworzy jedną lub więcej pęknięć, które zagrażają reszcie budynku ze stopniową destrukcją.
      Naprawa drewnianych domów Cena

    Lista artykułów o naprawie:

    1. Przeniesienie drewnianego domu na miejsce (do innego miejsca) bez demontażu konstrukcji.
    2. Remont fundamentów pod drewnianymi domami.
    3. Napraw fundamenty z taśmą rozrywającą.
    4. Naprawa zwisających fundamentów taśmowych.
    5. Naprawa fundamentów z zatopionymi taśmami.
    6. Zwiększ wysokość fundamentów bez demontażu domu.
    7. Wymiana fundamentów bez demontażu domu.
    8. Wymiana fundamentów bez demontażu domu dzięki rozszerzeniu fundamentów pod przyszłe rozszerzenia.
    9. Demontaż starych fundamentów.
    10. Urządzenie wentylacyjne starej fundacji.
    11. Urządzenie poziomej i pionowej hydroizolacji starego fundamentu bez demontażu konstrukcji.
        Naprawa drewnianych domów Cena

      Jak wykonać naprawę samodzielnie?

      Oczywiście zdarza się również, że przyczyną deformacji i zniszczenia fundamentu mogą być okoliczności siły wyższej, takie jak na przykład stałe i rosnące powodzie spowodowane budową nowych wieżowców lub rozległych osuwisk. Trudno sobie z nimi poradzić samemu od strony technicznej i dość drogiej od strony materiałowej. We wszystkich innych przypadkach, podejmując wysiłek i poświęcając czas, możesz samodzielnie naprawić i wzmocnić fundamenty z taśmą.

    niedziela, 2 czerwca 2019

    Namestitev suhih zidov na steno

      Namestitev suhih zidov na steno

    Končna vgradnja suhih zidov na stene

    Pred izravnavo sten z mavčno ploščo je priporočljivo rešiti problem segrevanja prostora in zvočne izolacije. To je treba storiti še preden so zidovi pokriti s suhim zidom. Steklena volna, iztek, pluta, polistiren, ki se položijo v prazne votline podpornega okvirja, lahko delujejo kot taki materiali. Tudi na prejšnji stopnji je priporočljivo postaviti vse inženirske sisteme in komunikacije.
      Namestitev suhih zidov na steno

    Mavčne plošče mavčne plošče možnosti

    Obstajajo dva glavna načina zaključka sten hl: na okvirju in brez okvirja. Poleg tega lahko uporabite več možnosti za namestitev okvirja z različnimi profili. Vsaka od možnosti ima številne prednosti in omejitve v aplikaciji. Zato je za začetek smiselno analizirati značilnosti vsake strukture in izbrati najprimernejšo možnost za določeno sobo.
      Namestitev suhih zidov na steno

    Kako zmanjšati drywall?

    Uporablja se za ta konvencionalni gradbeni nož z zamenljivimi rezili. List mora biti nameščen na ravno trdno površino. Svinec označuje rezilno linijo in rezanje zgornje plasti kartona z nožem. Po tem se lista premakne vzdolž zarezne črte na rob nosilca in se nežno prekine. Vrnitev lista v prvotni položaj, se obrne na rob in ovine. S druge strani je tudi karton, vendar ne skozi. Če zavrtite pločevino in ga premaknete na rob nosilca, ga lahko končno izrežete.
      Namestitev suhih zidov na steno

    Vgradnja na lesene stene - popravilo starih predelnih sten

    Takšna tehnologija je morda potrebna v zelo številnih primerih, na primer, da mora stranka organizirati zračno režo in izolacijo, šivati ​​različne komunikacije vzdolž stene pod GCR ali pa preprosto ustvariti idealno površino za dodelavo.
      Namestitev suhih zidov na steno

    Priložite liste na želeno velikost

    Priporočljivo je, da se CC ne dotakne stropa in tla 3-5 mm: to bo izboljšalo zvočno izolacijo, CC pa ne bo zajezila vode v primeru manjšega puščanja. Če je tla in strop vodoraven, in kot, od katerega se pričnete navitja, je navpično, npr. Če je pravi kot, potem je dovolj, da izmerimo dve velikosti: višino pločevine in širino. Če tla niso v obzorju, najprej morate odrezati to pristranskost iz lista. To je potrebno, da ostanejo vsi ostali robovi listov pokonci (več: Kako izrezati suhomontažo in kako rezati posnetek na suhem zidu).
      Namestitev suhih zidov na steno

    Pravila za namestitev suhih zidov

    V tem trenutku, namestitev drywall - ena izmed najbolj ekonomičnih rešitev za popravila v stanovanju ali zasebni hiši. S pomočjo tega gradbenega materiala lahko zlahka znebite napak v stenah ali stropih in dosežete povsem ravno površino. Prav tako je učinkovit kot gradbeni material, iz katerega lahko izdelate loki, škatle za maskiranje komunikacij in drugih dekorativnih elementov. V tem članku bomo upoštevali tehnologijo pritrditve na stene in strop.

    Popularne posty