sobota, 17 marca 2018

Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

  Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

Gradnja profiliranega lesa

Prednostna dejavnost našega podjetja je gradnja profiliranega lesa na ključ. In to storimo po najnižjih cenah v regiji.
  Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

Kupite hišo iz bara v Sankt Peterburgu

Z nami lahko kupite poceni hiše iz bara. Nudimo projekte hišnih hiš na ključ za naše stranke brezplačno. Izbor te ali tiste strukture lahko izberete tako, da ocenite skice projektov in jih primerjate s pripravljenimi hišami, kjer so ljudje že dolgo živeli, ki so imeli čas, da cenijo kakovost naših izdelkov in življenja v naravnem okolju za človeka, s svojimi očarljivimi aromami in vonjavami, sončno svetlobo in njihove okoliške naravne pokrajine.
  Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

Prednosti gradnje lesa

Trenutno gradnja hiš iz bara po ceni zavzema povprečno "nišo". Seveda lahko zgradite strukturo in veliko ceneje. Vendar pa je pri izbiri možnosti pomembno razumeti finančne stroške, potrebne za izolacijo, hrupno izolacijo in končno obdelavo koče. Če želite hišo, bo naložba minimalna.
  Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

Značilnosti oblikovalskih rešitev za hišne ključavnice na ključ:

  • projekt je ustvarjen na način, ki maksimizira lepoto materiala, pokaže enostavnost in harmonijo oblik;
  • Pri izračunu parametrov hišnih hiš upoštevamo značilnosti tega posebnega materiala;
  • v procesu gradnje hiš iz profilirane letvice je zunanja stran sten ligirana s perurom, upoštevana je možnost uporabe okvirne tehnologije;
  • Med gradnjo se les dopolnjuje z lesom, kamni in drugimi gradbenimi in končnimi materiali.

Prednosti hiš iz profiliranega lesa

Končane hiše iz profiliranega lesa imajo številne prednosti, nizka cena pa ni najpomembnejša od njih.

ZAKAJ SMO PRIČAKOVANI

GC "Priozersky lesa" se vedno osredotoča na glavne mednarodne standarde kakovosti, uporablja najboljšo evropsko opremo, uvožene komponente, lepilo in barvo vodilnih svetovnih proizvajalcev.
  Gradnja hiš iz lesa St. Petersburg

Cene za hiše iz suhega lesa

Stroški močnega dela hiše (stene, predelne stene, gables) je 18-25% višji od stroškov podobnega sklopa naravnega vlažnega lesa. Toda dvakrat bolj poceni kot niz lepljenih lesenih hiš istega dela.

Zidarski elementi

  Zidarski elementi

Zidarski elementi

Opeke in kamni pravilne oblike so omejeni na šest strani. Spodnji in zgornji se imenujejo postelj, dve stranski pa sta večji - z žlico, dve stranski pa sta manjši - rob
  Zidarski elementi
  Zidarski elementi

Elementi in osnovne lastnosti zidov

Opeka ali kamen ima obraze, ki se imenujejo zgornje in spodnje postelje, dolga stran - z žlico, kratka stran - Presečišče obrazov se imenuje robovi.
  Zidarski elementi

Splošna ideja o zidu: 5. Pravila za rezanje. Zidarski elementi

Opeka se razlikuje od ruševin v pravilnosti zloženih vrstic. Ta značilnost je tudi naravni kamen, ki ima strogo standardne dimenzije in pravokotno obliko.
  Zidarski elementi

Pravila za rezanje in zidarski elementi.

Pravila za rezanje. Sile, ki delujejo na zidu, v glavnem upirajo kamen sam, saj je rešitev v zidu manj trajna kot kamni, povezani z njim. Slednji se dobro upirajo le tlačnim silam. Za uporabo te lastnosti kamnitih materialov in za zagotovitev pravilnega delovanja zgradbe je potrebno kamenje v zidu urediti v skladu s pravili rezanja.
  Zidarski elementi

Tehnologija gradnje procesov

Izdelava osnovnih gradbenih procesov. Delo v zimskih razmerah. Temelji tehnoloških naprav. Tehnologije naprave polnjene piloti. Tehnologije naprave polnjene piloti. Nadaljuj. Tehnologija monolitnega betona in armiranega betona. Tehnologija armiranja in betoniranja gradbenih konstrukcij. Posebne metode betoniranja. Zidarska tehnologija.

Gradnja 2-nadstropne hiše

  Gradnja 2-nadstropne hiše

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Gradnja 2-nadstropne hiše

Osnovna orodja in materiali

  • Oprema za betoniranje temeljev;
  • 13 kock iz betona;
  • Bitumenska mastika;
  • Gidroizol;
  • Plošče iz macesnih 200x50 in 150x50 4 metra v dolžino (na vseh konstrukcijah je bilo porabljenih okoli 27 kock);
  • Kladivo in velik kvadrat;
  • Vezan les FSF 6;
  • OSB 18,3 mm (grobo tla), 12 mm (strešne kritine) in 9 mm (stenske obloge);
  • Rockwall lahke batts;
  • Tyvek Soft;
  • Clay Moment (5 pakiranj) in lepilo Titibond (12 pakiranj);
  • Vijaki za vijake 50-60 mm, vijaki, vijaki in čepi;
  • 2 pomočnika, kot tudi skupina strešnikov (4 osebe).
  Gradnja 2-nadstropne hiše

Prednosti hiše okvirja

Tehnologija okvirnega ščita gradnje državnih hiš, za našo državo je precej nova. Zdaj se je ta tehnologija hitro razvijala zaradi nastanka novih vrst gradbenih materialov.
  Gradnja 2-nadstropne hiše

Gradimo poceni kmečke razrede hiše za hiše

  • Pomembni prihranki so doseženi zaradi nizke obremenitve na temelju.
  • Posebna oblika in uporaba izolacije omogočata udobno in toplo stavbo za bivanje.
  • Sestav je izdelan kot "konstruktor" iz že pripravljenega tovarniškega elementa. Objekt je lahko pripravljen za zaključna dela v 2-4 tednih, odvisno od velikosti in kompleksnosti projekta.
  • Gradnja objekta se izvede kadarkoli v letu, ne glede na vremenske razmere.
Kako je cena hiše na ključ na ključ?
  Gradnja 2-nadstropne hiše

13. Obnova stare hiše.

Imel sem veliko vprašanj o popravilu starih adobe hiš. Da ne bi ponavljala znova in znova, sem zapisal vse nastajajoče probleme in metode za njihovo reševanje. Če niste našli svoje težave tukaj - pišite mi, jo bom vključil tukaj, če je mogoče.
  Gradnja 2-nadstropne hiše

Ožičenje v hiši

  Ožičenje v hiši

VVG kabel - možnosti, dekodiranje in značilnosti

Vsa ožičenja niso popolna brez žic in kablov. To velja ne samo za stanovanjske stavbe in stanovanja, temveč tudi za industrijske zgradbe in objekte. V današnjem članku želim pozornost nameniti kablovskim izdelkom in še posebej, da upoštevamo kabel VVG. Ta kabel je na voljo v več različicah, kar dokazujejo predponi "ng", "LS", "frls" na koncu oznake. Kaj pomenijo vse te spremembe...
  Ožičenje v hiši

Namestitev skritih žic: podroben opis

To je najpogostejša pot. Zelo je varna in z lepo dekoracijo stene - estetsko prijetna. Žica je v posebnem plašču, ki se upira gorenju, tako da požari ne ogrožajo, namestitveni koraki pa so preprosti. Toda spet obstajajo pomanjkljivosti: v primeru okvare je zelo težko določiti njegovo mesto in po ugotovitvi, da je potrebno ponovno uničiti del stene z lastnimi rokami.
  Ožičenje v hiši

Enofazna ali trifazna - kaj je bolje?

Trenutno poraba električne energije v zasebnih domovih nenehno narašča. Že v sredini dvajsetega stoletja je bilo število električnih aparatov omejeno na električni štedilnik, par gospodinjskih aparatov in več žarilnih žarnic.
  Ožičenje v hiši

Izbira žic in zaščite za ožičenje v stanovanju

Kako izbrati zaščito za ožičenje

Ožičenje v stanovanju omogoča obvezno namestitev RCD-ja. Naprave za preostale tokove bodo varovale ožičenje in lastnika pred kratkimi stiki in tokovi uhajanja.
  Ožičenje v hiši

Namestitev odprtega in skritega ožičenja zasebne hiše

Po vseh pripravljalnih delih lahko nadaljujete direktno na vgradnjo električnih napeljav z uporabo predhodno pripravljenega vezja.
  Ožičenje v hiši

Orodja za ožičenje

V teh orodjih ni ničesar nadnaravnega in so v hiši vseh, razen morda za XI (klešče za odstranjevanje izolacije). Če ste zamislili, da bi električarja z lastnimi rokami, potem je treba te roke zaščititi, še vedno bodo koristne, CSI pa bo poleg tega znatno pospešila delo in odstranila nadaljnjo alergijo na žičnate odtoke))), kot je na spodnji sliki. Poleg orodij XI potrebujete: izvijač, rezila za žice ali rezalnik kabla in pisarniški nož.

Popravilo zaliva

  Popravilo zaliva

Nujnost, ne muha

Če površina, namenjena za tla, ni dovršena, lahko to povzroči nepredvidljive posledice. Denar, ki ga vložite v vidni del popravila, lahko izgubite, če vam "zaničuje" pomanjkanje pozornosti na estrihu.
  Popravilo zaliva

priljubljene recepte)))) ali kako nadomestiti konkreten stik

Zasebni mojster, Rostov-on-Don, vse vrste inženirskih, gradbenih in zaključnih del. Naročanje na kanal https://www.youtube.com/user/VitaliyLyzhetskiy Affiliate program http://join.air.io/vitaon razvojna pomoč kanala Kartica Sberbank 4276520017147964 WebMoney denarnica rubelj R 224279398540 Yandex denar 41001574438818

4. Obdelava ploščic in mavčnih plošč

Na tej stopnji popravila v novi stavbi bodo novi lastniki stanovanj odrezani s suhim zidom. Ta sodoben finišni material je kot nalašč za gradnjo različnih struktur: kanalov, stebrov, stropov na več ravneh, pa tudi vseh vrst niš in lokov.
  Popravilo zaliva

Kaj je potrebno za okrepitev pokritosti

Idealno je, da je treba stari razpadajoči estrih odstraniti na tla in na svojem mestu je treba postaviti novo plast betona. Vendar je ta postopek precej zapleten in traja dolgo, tako da lahko olajšate popravke razpok in drugih napak z uporabo naslednjih materialov in orodij:
  Popravilo zaliva

Materiali za popravilo betona na osnovi PMMA www.decora.prom.ua

na www.decora.prom.ua CALL +380503308709 IN +380965400006!!! Ukrajina, Simferopol, Vinnitsa, Lutsk, Dnepropetrovsk, Donetsk, F
  Popravilo zaliva

Glavne faze popravila z lepilom

Prva faza talne obloge z lepilom, kot je že omenjeno, velja za pripravljalno delo. Pri pripravljalnih delih ni potrebno samo pripravljati potrebnih materialov in orodij, temveč tudi, da celotno območje osvobodimo ruševin in onesnaževanja. Da bi površina popolnoma brez prahu, lahko damo vodo in jo odstranite s čopičem ali krpo. Ko je površina popolnoma suha, lahko izpraznite in šele nato nadaljujete z osnovnimi popravili.

Steklo steno pod ozadjem

  Steklo steno pod ozadjem

Značilnosti kitov za različne vrste stenskih zaključkov

Kot pri tapetiranju in ob barvanju sten je glavni namen gnetenja doseči najbolj ravno površino, gladko kot ogledalo. Kljub temu obstaja nekaj razlik v tehnologiji delovne uspešnosti.
  Steklo steno pod ozadjem

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Steklo steno pod ozadjem

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Steklo steno pod ozadjem

Kaj je vključeno v kiti sten pod ozadjem?

Za pridobitev stenske površine, ki je enakomerna in primerna za lepljenje, je dovolj, da ga prebodite 2-krat, to je s kiti, ki jo vstavite v 2 sloja. Dela se izvajajo na naslednji način:
  Steklo steno pod ozadjem

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Steklo steno pod ozadjem

Kako kiti stene pod ozadje. Priprava zidov

Stene so urejene tako, da so enake, in tako lahko potem lepite tapete na njih. Toda dejstvo je, da je njihovo začetno stanje lahko tako slabo, da je lahko prezgodaj razmišljati o tem, kako zidati zidove, ker najprej morate v njih vtakniti globoke luknje, nato omet in šele nato iti naravnost v kiti. Zato vam priporočam, da se najprej seznanite s svojim prispevkom. Postopek priprave zidov za ozadje, v katerem je jasno predstavljen načrt za delo s stenami, in kit je le eden od korakov.

Nepremičninske agencije Moskva seznam

  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Moskovske nepremičninske agencije

Ta stran vsebuje seznam nepremičninskih agencij v Moskvi in ​​Moskvi, ki objavljajo oglase na naši spletni strani. Če v opisu agencije ugotovite netočnost, nas obvestite.
  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Nakup in prodaja mestnih nepremičnin

Če ste se soočili z nalogo nakupa, prodaje ali zamenjave stanovanj v Moskvi, vam bo naša nepremičninska agencija ponudila ugodne pogoje sodelovanja in takojšnje izpolnjevanje določenih nalog. Poleg tega vam je na voljo obsežna baza podatkov o nepremičninah v Moskvi, v kateri lahko preprosto najdete seznam zanimivih predmetov.
  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Seznam storitev nepremičninskih agencij

Delamo s primarno, sekundarno, komercialno in primestno nepremičnino. Predlagamo, da se seznanite s seznamom storitev nepremičninske agencije Moscow Lights:
  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Agencije za nepremičnine

Če zastopate nepremičninsko agencijo, lahko uporabite posebne povezave. Po registraciji boste prejeli demo dostop do vašega osebnega računa - strokovno orodje za delo realtorja, kjer lahko izvedete plačilo in povežete polni dostop
  Nepremičninske agencije Moskva seznam

Agencija za nepremičnine "Zhilstroy-service" vam bo pomagala:

  • nakup / prodaja stanovanjskih in nestanovanjskih prostorov (na primarnem in sekundarnem trgu);
  • najem ali zakup primestnih nepremičnin in nestanovanjskih prostorov;
  • zamenjava stanovanja (stanovanje, soba, hiša);
  • registrirati lastninske pravice v FRS MO;
  • urediti privatizacijo zemljišč in stanovanj;
  • organizirati katastrsko evidenco zemljišč in zemljišč;
  • kupiti stanovanje v hipoteki po nizki obrestni meri;
  • organizirati naročanje hiš;
  • formalizirati lastništvo zemljišča;
  • najem ali najem sobe / apartmajev v Lyubertsy, Lytkarino ali Dzerzhinsky.

Kako sestaviti video strop Armstrong

  Kako sestaviti video strop Armstrong

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Več o stropu Armstrong ↑

Če sem iskren, ko govorimo o nemožnosti ustvarjanja izvirnega modela v prvih besedah, smo zelo pretirano. Armstrongovi stropi so na voljo v različnih barvah, njihova tekstura pa je najbolj raznolika: od preprostega matiranega do zrcala. Zato ustvarjanje edinstvenega dizajna ni tako velik problem. Še posebej, ker so stropne plošče Armstrong popolnoma neodvisne drug od drugega. Lahko jih kadarkoli nadomestijo z novimi ali paneli druge barve, z dodatnimi zračnimi rešetkami ali svetilkami, ki popolnoma spremenijo videz stropa.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Korak številka 3. Popravite vogalne stene

Zelo pomembno je, da pri nameščanju velikega robovega kota vedno stojite ob steni. Če jih povežete v vogalih, jih obrnite na štiridesetih stopinjah ali jih naredite od konca do konca.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Armstrongova navodila za namestitev stropa

Armstrongovi stropi v našem času so postali zelo priljubljeni zaradi nizkih stroškov in trajnosti. Zgornje meje Armstronga so zelo priljubljene. Uporabljajo se zaradi svoje nizke cene in trajnosti. Poleg tega se namestitev takšne zgornje meje izvede čim prej. Da bi pravilno zgradili strukturo z lastnimi rokami, morate slediti preprostim pravilom in predhodno označiti.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Armstrongova montaža stropnih nosilcev

Namestitev podpornih tirnic za te strope je najtežja tehnična naloga. Izvesti ga je treba strogo v skladu z navodili, v nasprotnem primeru ne boste mogli pravilno namestiti celotne strukture.
  Kako sestaviti video strop Armstrong

Postavitev okvirja in ožičenja

Najnižja ali najbližja talna prekrivna točka se nahaja in razdalja, potrebna za pritrditev podnožja stropa, se odloži. Po tem se oznaka uporablja tudi s pomočjo hidro-nivoja ali laserske naprave, izdelana znamka se podvoji na stenah in v drugih vogalih prostora.

Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Pisarna najem v Moskvi: splošni trenutki.

Mnogi imajo veliko težav, ko morajo poiskati sobo. V preprostih poslovnih nepremičninah (npr. Za trgovino ali frizerski salon) je veliko podrobnosti, podrobnosti, odtenki in razlike. Iskanje velja za pravilno, če bodo pogoji najemodajalcev za vas najbolj donosni s finančne in tehnične strani vprašanja. Če se lahko pogodba hitro podpiše in če lahko ta soba ustreza vsem vašim zahtevam in prostor za najem lahko izpolnjuje pogoje, potem je to precej dobro.
  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Prednosti Office centra na postaji podzemne železnice Aviamotornaya

Ali nameravate kupiti pisarno na Ryazanski aveniji ali pa morate kupiti pisarno na avtocesti Entuziastov? Ponujali vam bomo še donosnejšo rešitev:
  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Nakup pisarniških prostorov poceni v BC "FRESH"!

Dobrodošli na spletni strani sodobnega poslovnega centra FRESH, ki se nahaja v poslovnem okrožju jugozahodnega dela Moskve. Želite kupiti pisarniški prostor? Iščete veliko? Drži! Z veseljem vam bomo povedali o našem poslovnem središču in vam priporočamo zanimive možnosti pri nakupu pisarniških nepremičnin. Če ste zainteresirani za prodajo pisarniških prostorov, ste prišli na pravo mesto!
  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Nakup pisarne v Moskvi: najem in prodaja prostorov

Če vas zanima najem ali nakup pisarne v Moskvi pod ugodnimi pogoji, se obrnite na nas. Pomagali vam bomo pri nakupu ali najemu pisarne na katerem koli območju Moskve. Trenutno imamo obsežno bazo podatkov o poslovnih nepremičninah. Zato smo z našo pomočjo najem in prodajo nestanovanjskih prostorov v Moskvi izvedli čim prej.
  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Nakup - donosna naložba v času krize

Kot pravijo investicijski svetovalci, "cenejši je denar, bolj dobičkonosen je nakup." Trenutno je po devalvaciji rublja ta pravilo v redu za nakup nepremičnin. Zakaj zdaj?
  Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Nakup pisarniških prostorov v Moskvi

Če nameravate kupiti pisarno v Moskvi, bo izbira pisarniške lastnine zelo pomembna prednostna naloga, saj trenutno obstaja veliko ponudb, vsi imajo svoje prednosti in slabosti in ni enostavno ugotoviti vseh odtenkov.

Popularne posty