sobota, 19 maja 2018

Gradnja garažnega kompleksa

  Gradnja garažnega kompleksa

Moskovske oblasti so na zahtevo državljanov zavrnile gradnjo garaže na več ravneh v središču prestolnice.

Kot je določeno v Moskomstroyinvest, je bila gradnja načrtovana na ulici. Gilyarovsky, ow. 64.
  Gradnja garažnega kompleksa

Na zahodu Moskve bo dokončal gradnjo garažnega kompleksa z FOKom

Komisija za urbanistiko in zemljišča (SLC) v Moskvi je podaljšala čas gradnje za garažni kompleks v glavnem mestu Ljubljane, poroča Interfax Real Estate.
  Gradnja garažnega kompleksa

Nekatere splošne določbe o organizaciji garažnih kompleksov

Načrtovanje in organizacija uspešnega začasnega in stalnega postavljanja avtomobilov je neločljivo povezano s transportno in načrtovalno zgradbo mesta, vzorci gibanja vozil in pešcev. Še posebej akutna je težava shranjevanja osebnih avtomobilov v osrednjih območjih velikih mest, pa tudi v bližini krajev množičnih obiskov. Zmogljivost parkiranja, postavljene v središču mest in v nekaterih velikih upravnih, javnih, zabavnih, športnih objektih in zgradbah, mora biti do 15% celotne ocenjene flote zasebnih avtomobilov v danem mestu.

5. Sestava, znesek in postopek za prispevke članov garažne zadruge

5.1. Članarine plačujejo člani zadruge v gotovini. Prijavnina ni vključena v vzajemni sklad in se ne povrne, ko član zapusti zadrugo.
  Gradnja garažnega kompleksa

Kako začeti načrtovanje garaže v lasti

Na garaži lahko naredite samo, če se nahaja na tleh, posebej za ta namen. In to bi morali biti ustrezni dokumenti.
  Gradnja garažnega kompleksa

StoriesSkandals, intrigues, preganjanje: Kako MSU gradi Ramenki

Vela se je naučila, zakaj gradijo komercialna stanovanja na univerzi in kako se domačini borijo z gradnjo na njihovem območju.

Kiti ali kiti

  Kiti ali kiti

Kaj je kit in kit

Kiti - praškasta ali pastozna mešanica, sestavljena iz preplavljenega sadra, krede, lepila iz lesa in različnih mineralnih polnil, ki se uporablja kot material za popravilo za izravnavo površin pred lakiranjem in drugimi vrstami premazov.
  Kiti ali kiti

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomično kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.
  Kiti ali kiti

Kiti in kiti: splošni opis

Kiti je mešanica praškaste ali pastaste. Vsebuje naslednje sestavine: prebarvani mavec, čista kreda in lepilo za les. Tukaj so dodana tudi druga mineralna polnila. Takšna zmes je potrebna za dokončanje zaključka površine, preden je pobarvan ali prekrit z ozadjem.
  Kiti ali kiti

Obesek v hipermarketu Saray

Kiti ali kiti je plastični material, ki je sestavljen iz veziva in polnila in se uporablja kot osnovni premaz za površino, povečanje oprijema z dodelavo ali v dekorativnem oblikovanju. Razlikovanje med suhimi in pripravljenimi pripravki: prva je suha mešanica, ki se pripravi neposredno pred uporabo z dodajanjem ustrezne količine vode, ki se prodaja v vrečah in vrečah, druga pa se prodaja kot pasta v plastičnih vedra ali kozarcih.
  Kiti ali kiti

Vrste fasadnih ometov

Postavitev sprednjega ometa je precej priljubljena vrsta zaključka. Sestave fasadnih ometov so sestavljene tako, da njihove kakovostne značilnosti omogočajo njihovo uporabo pri delu na prostem.
  Kiti ali kiti

Priprava površine za kit

Ta tehnologija omogoča oblogo stavb, katerih zunanje stene so lahko izdelane iz različnih materialov - vse vrste opeke, pene ali aeratornega betona, armiranega betona in celo naravnega lesa. Priprava in ometanje sten rezultira v idealni površini, brez nepravilnosti in popolnoma pripravljen za poznejše barvanje.

Office zgornje meje fotografije

  Office zgornje meje fotografije

Ploščica za lažji strop Armstrong. Značilnosti stropnih ploščic.

Plate ali plošče - glavni element stropa armstrong. Odgovoren je za videz celotnega stropa.
  Office zgornje meje fotografije

Pisarniške stropne naloge

Ni skrivnost, da raznolikost prostorov postaja pisarniški prostor: sobe v posebej zgrajenih stavbah, del stanovanja, nekdanje kleti in tako naprej. Zato lahko stropni strop v pisarni opravlja različne funkcije:
  Office zgornje meje fotografije

Pisarniški stropi: zahteve za prevleke, mavčne plošče, raztegne in obešene vrste

V tem članku bomo poskušali ugotoviti, kakšne vrste dekoracije stropa v pisarnah so danes najbolj priljubljene, in zakaj so postali najbolj priljubljeni zastaralni stropi v pisarni.
  Office zgornje meje fotografije

Materiali za pisarniške strope

Drywall Idealen za ustvarjanje kompleksnih večplastnih struktur katerekoli oblike. Poleg tega so mavčne plošče lahko kombinirane z drugimi materiali, kar vam omogoča izvajanje najzahtevnejših projektov.
  Office zgornje meje fotografije

Drywall - fantazirati z obliko stropa

Z uporabo suhih zidov lahko uresničite idejo, tudi najbolj drzne. Ravni in valovite linije, gladke krivine površin, zrcaljene podrobnosti dekorja - vse to je v moči mojstra, ki dela s suhim zidom. Vsak element se naredi posamično, ob upoštevanju značilnosti posamezne sobe. Na zahtevo kupčevega stropa se lahko plasti, kot tudi z niše ali projekcijami znotraj. Dekorativni elementi in luči odlično okrasijo.
  Office zgornje meje fotografije

Prednosti kasetnih stropov

  • Trajnost Za izdelavo elementov takšnih konstrukcij se uporabljajo samo visokokakovostni pretekli posebni obdelovalni materiali, tako da so odporni na mehanske dejavnike, vlago, gnitje.

Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

  Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

Oblikovanje dvosobnega stanovanja v panelni hiši

Če je vaše enosobno stanovanje v panelu nenadoma zahtevalo popravila, potem bi bila najprimernejša rešitev za najem visoko strokovnih strokovnjakov, ki bodo poceni razvili individualno oblikovanje notranjosti in izvedli celovito paleto prenove stanovanj na osnovi ključa. Kako najti takšne strokovnjake, in kakšni so njihovi razlikovalni znaki? - to vprašanje je na dnevnem redu vsakega, ki je v vaši situaciji.
  Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

Nasveti za splošno oblikovanje

  1. Style Za stanovanja v panelnih hišah najbolj primerna notranjost v slogu minimalizma, svetel etnični slog, država. V prostorih mora biti veliko svetlobe in prostora.
  2. Zmešajte stanovanje. Če je koča ali garaža - vse dodatne stvari tam. Če nimaš kje iti, ampak stvari so dobre, a povsem nepotrebne - jim dajte v dobrodelne namene.
  3. Vhodna dvorana. Uporabite kompaktno pohištvo: otomansko posteljo, omarico, mizo + omarico za čevlje (čevelj). Videli boste, koliko prostora je sproščeno!
  4.   Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

    Priprava ekskluzivnih projektov

    V primeru izbire primerne zasnove stanovanja bo končni rezultat popravil pripomogel k udobnejšemu izgledu prostora in dodajanju novih funkcionalnih področij. Ustvarjanje notranjosti poteka z uporabo različnih sodobnih oblikovalskih tehnologij. Obračanje strokovnjakom za pomoč stranki prejme zajamčeno korist:
      Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

    Ponovni razvoj Hruščov: previdnost

    Tako da v procesu prenove stanovanja v Hruščovu ne kršite nobenih uradnih predpisov in normativov, bodite pozorni na naslednje dve točki prenove.
      Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

    Oblikovanje - projekt trosobnega stanovanja: fotografije, oblikovalski nasveti

    Trosobni apartma zaradi svoje velike površine omogoča, da v notranjost vključi različne ideje oblikovanja. Vendar je treba upoštevati, da bo za popravila v trosobnem stanovanju plošče ali nove stavbe potrebno veliko časa in denarja. Če proračun za popravilo ne zagotavlja profesionalnega oblikovanja projektov 3-sobnega apartmaja, je vredno ogledati različne fotografije in video posnetke končnih projektov notranjega oblikovanja trosobnih stanovanj v novi stavbi ali v panelnih hišah. Izražajo najboljše oblikovne ideje za vaše stanovanje.
      Oblikujte dvosobno stanovanje v hiši

    Vsebuje dvosobno obliko

    Dvo-sobno stanovanje je odlična priložnost za prevajanje praktično vseh projektov, če je ustrezno prilagojena postavitvi. Še bolje, razvite popolnoma prilagojeno in popolno popravilo na ključ. Tako se lahko stara stanovanja v panelni hiši spremeni v najmanjših podrobnostih.

Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

Popravilo 3-sobno stanovanje: stroški dela

Kaj so danes tri-sobni apartmaji in njihova popravila?

To so praviloma standardni apartmaji z majhno kuhinjo in temnim in precej dolgim ​​hodnikom. Prav tako je treba upoštevati veliko razliko na območju vseh prostorov. Čeprav je postavitev 3-sobnega apartmaja očitna prednost, včasih celo želite spremeniti. Za to je veliko razlogov, ki so praviloma drugačni. Na primer, delitev starih staršev ali rojstvo otroka. V tem primeru je ponovni razvoj apartmaja neizogiben. Načini, ki jih oblikovalci ponujajo danes, veliko število. Obstajajo standardne možnosti za ponovni razvoj, vendar lahko naredite nekaj izvirnega.
  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

Koliko stane za dokončanje in popravilo trosobnega stanovanja na ključ z materiali

Ureditev kraja bivanja je stvar odgovornosti. Zahvaljujoč aktivnemu razvoju gradbenih tehnologij in širjenju obsega končnih materialov se zdi, da nove priložnosti izboljšujejo videz notranjosti.
  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja
  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

Prednosti naročila s strokovnjaki

Tipično ohišje v devetih ali brezhnevkah bo obnovljeno, da bo ustrezalo vsem vašim zahtevam. Checkout in ugotovite, da so stroški popravila na kvadratni meter lahko na mestu Udat. Izpolnite prijavo in kmalu brezplačni mojstri se bodo obrnili na vas. Naročanje velikega preoblikovanja od izvajalcev Yuda, imate naslednje prednosti:
  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

Popravilo trosobnega stanovanja

Neodvisno popravilo trosobnega stanovanja lahko traja nedoločen čas in prinese negativno v vaše življenje. Da bi to preprečili, zaupajte strokovnim delavcem!
  Popravi ceno 3-sobnega apartmaja

Značilnosti popravila trosobnih stanovanj

Popravilo 3-sobnega stanovanja ni lahka naloga, saj morate postaviti vse, kar potrebujete za prijetno življenje v majhnem prostoru. Najprej morate pogledati, ali potrebujemo preureditev stanovanja ali večjega.

Polaganje laminatov na meter

  Polaganje laminatov na meter

Stroški pripravljalnega dela

Potrebno je osvoboditi prostor sobe iz pohištva in drugih predmetov, odstraniti stare talne obloge in podstavek. Nadalje se določi stopnja poslabšanja tal, mora biti čim gladka in popolna. Če ima tla dobro podlago, bodo stroški bistveno manjši. V nasprotnem primeru obstaja več možnosti za izravnavo površine in njihove ocenjene stroške:
  Polaganje laminatov na meter

Stroški čarovnika za storitve

Skupna cena za namestitev novega tlaka je določena s številom kvadratnih metrov. Koliko stane ležati 1 m2? laminatni tla? To vam bo povedal točno cenik čarovnika. Obstajajo cene za vsako vrsto dela.

Polaganje laminatov v Moskvi. Kaj vpliva na ceno

Pomembno vprašanje pri popravilu tal je strošek materiala in storitev. Seveda imajo vsi materiali svojo ceno, nekateri so cenejši - drugi so dražji. Če potrebujete polaganje laminata, katere cena je povsem sprejemljiva, se obrnite na mene.
  Polaganje laminatov na meter

Značilnosti polaganja laminata

Preprost na prvi pogled, postopek polaganja laminata na tla ima veliko odtenkov. Le njihova profesionalna izvedba lahko zagotovi dobro oprijemljivost vsakega elementa prevleke in ravne površine celotnega platna. Prvi korak je priprava temelja. Samo pravilna podlaga brez udarcev, lukenj in razpok odpravi krče in okvare posameznih elementov laminata. Talni estrih vam omogoča, da površino poravnate pred polaganjem talne obloge.
  Polaganje laminatov na meter

Polaganje laminata v mestu Samara.

Laminatni podi so sodobna talna obloga na osnovi iverne plošče ali lesonitne plošče, ki s svojo teksturo posnema les različnih pasem, ki ima odlične estetske in fizikalne lastnosti. S profesionalno namestitvijo se ta material ne razlikuje od naravnega parketa ali lesenega tla, vendar je za razliko od nje preprost in nepretrgan pri vzdrževanju in obratovanju, garancijsko obdobje njegove uporabe pa je odvisno od proizvajalca in vrste prevleke od 20 do 50 let.
  Polaganje laminatov na meter

Značilnosti polaganja laminata

Laminat, katerega priljubljenost vsako leto narašča, je panel (ali trak), ki meri 200 do 1400 mm. Vsak tak trak iz vseh štirih koncev ima ključavnice posebne oblike, zaradi česar se izvede zanesljiva povezava plošč med seboj.

Hollow plošče naredite sami

  Hollow plošče naredite sami

Primer izračuna monolitne talne plošče

Preden nadaljujemo s proizvodnjo plošče, je zaželeno, da se izračuna. Nato bo izveden primer izračuna talne plošče za deformacijo.
  Hollow plošče naredite sami

Kako pravilno ojačati talno ploščo z lastnimi rokami?

Zelo pomembno je pravilno izračunati ojačitev in potrebno debelino plošče. Glede na konstrukcijske obremenitve se izbere premer ojačitve. Pogosteje je v razponu od 8 do 14 mm. Priporočljivo je, da uporabite vroče valjani jekleni ojačitvi razreda A3, da zagotovite pravilno trdnost talne plošče.
  Hollow plošče naredite sami

Nekaj ​​prednosti izdelave plošče

Samolepilne monolitne betonske plošče se ukvarjajo ne le, če fizično ni drugega. Včasih je v ospredju arhitekturna, tehnološka, ​​projektna in ekološka primernost. Omeniti velja, da so v takih primerih še posebej opazne prednosti te metode.

Monolitna armiranobetonska tla z lastnimi rokami

Monolitna armiranobetonska tla so ena najtrajnejših tipov tal, vendar zahteva tudi veliko časa in denarja.
  Hollow plošče naredite sami

Montažna tla iz armiranobetonskih plošč

Najpogosteje so izdelani iz krožnih votlih plošč, ki jih odlikuje sprejemljiva cena, manjša teža, izboljšana toplotna izolacijska lastnost v primerjavi z monolitnimi. Prekrivanja so hitro nameščena in široka paleta vam omogoča izbiro plošče za potrebe kupca. Edina pomanjkljivost je obvezna uporaba žerjava.
  Hollow plošče naredite sami

Votlo jezgre: tipi in kaj je vsaka od njih namenjena

Talne plošče se lahko razlikujejo med seboj na tri načine - oblika, premer praznin in splošne mere. Glede na te razlike so bile vse votle talne plošče razdeljene na 15 tipov, od katerih je vsaka dobila lastno oznako.

Gradnja blokov pene

  Gradnja blokov pene

Zunanjost in notranjost

Ne glede na to, kako visoke so pene bloki, se še vedno bojijo vlage. Hidroizolacija sten kopeli je, da so impregnirani z vodoodbojnimi spojinami, od znotraj pa dopolnjuje polaganje posebnih filmov.
  Gradnja blokov pene

Gradimo kopel iz pene betona

Blok pene lahko izrežete z žico. Praviloma pri namestitvi pritrdilnih elementov ni posebnih težav. Te prednosti pene blokirajo danes enega najbolj priljubljenih materialov. Od tega lahko preprosto zgradite kopel s svojimi rokami.
  Gradnja blokov pene

Prednosti in slabosti blokov pene

Gradbena kopel iz blokov pene je precej tvegan dogodek. Ta material nima samo porozne strukture, njegove porene celice pa imajo neenotno strukturo in volumen in so naključno razporejene znotraj bloka. Zato so termofizične in mehanske lastnosti pene blokov heterogene po celotni prostornini izdelka.
  Gradnja blokov pene

Zakaj sam blok pene ni primeren za kopanje?

Dejstvo je, da je v kopalnici velika vlaga, ki je glavna ovira za takšno konstrukcijo. Zaradi porozne strukture pene betonski bloki aktivno absorbirajo vlago, kar povzroči postopno zmanjšanje njihove moči, kar vodi k hitremu uničenju.
  Gradnja blokov pene

Kako zgraditi kopel iz pene blokov?

Splošne informacije

V tem članku ne bomo podrobno razmišljali o vsaki stopnji gradnje kopalke s peno, kot posamezno so bile v celoti upoštevane faze ustvarjanja kadi.
  Gradnja blokov pene

Kako izbrati pene blokov za gradnjo kopeli

Torej, gradimo kopel iz pene. Zakaj natančno od njega? Ima veliko prednosti. Na primer, pene bloki se danes aktivno uporabljajo predvsem za izolacijo vseh tal - sten, stropov, tal in streh. To je lahka in poceni material, ki nastane s kombiniranjem cementne malte in penjenja. Pogosto se uporablja za gradnjo nosilnih, zunanjih sten manjših poletnih hiš, v katere spada kopalnica. V vseh njenih značilnostih je pena skladna z gradbenimi standardi, poleg tega pa so njegove toplotne zaščite dva do trikrat višje od tistih iz najvišje kakovosti opeke. Ja, in graditi kopel iz samega pene blok je povsem resnična.

Lesena okna pregledi

  Lesena okna pregledi

Leseni eurovendi: glavne prednosti

Lesena okna prihranijo toploto bolje. Naravne lastnosti lesa so nepogrešljive v podnebnih razmerah v Rusiji: zlahka zadrži kapljice z -50 stopinj Celzija na +50.
  Lesena okna pregledi

Leseni eurovendi z dvojnim steklom

Se spomniš, kako so se začele tvoje najljubše ruske filmske zgodbe? Tako je pripovedovalec odprl okna lesa, oziroma rolete in začel zgodbo. Od takrat mnogi od nas povezujejo lesena okna s toplino, harmonijo in udobjem. Odrasli smo že davno, standardna okna iz lesa pa so se nekoliko spremenila, poseben odnos do njih pa se ni spremenil. Vsakdo, ki želi ustvariti v svojem domu edinstveno vzdušje udobja, bo vsekakor izbral lesena okna z dvojno zastekljena okna, ne pa s plastičnimi ali aluminijastimi koluti.
  Lesena okna pregledi

Pripravljeni smo, da svojim strankam predstavimo:

  • Lesena okna z dvojno zastekljenimi okni.
  • Kopalniška okna
  • Windows ODR TU
  • Enotni okenski elementi

Koristno je, da veste:

Okna so glavni vir toplotne izgube: pokrivajo skoraj 20% površine ovojnice stavbe, s čimer se izgubi do 50% toplotne energije, porabljene za ogrevanje. Na območjih z ožjimi podnebnimi razmerami in znatnimi hitrostmi vetra - do 70% ali več.
  Lesena okna pregledi

Materiali za izdelavo lesenih oken

  • Macesen;
  • Hrast;
  • Pine;
  • Meranti.
Zahvaljujoč moderni tehnologiji in visokotehnološki opremi lahko izdelujemo okna s 50-letno življenjsko dobo. Lesena okna proizvajalca vam omogočajo, da hkrati kupite izdelke za celotno hišo in hkrati dobite trajni izdelek.
  Lesena okna pregledi

Lesena okna v Kirovu in njihove prednosti

Zdi se, zakaj se gradbena industrija ponovno vrne v okenske konstrukcije iz lesa, ker v zadnjih letih mnogi pozornost namenjajo plastičnim izdelkom in PVC rešitvam. Vendar pa sta vsaj dva razloga, zakaj so lesena okna boljša od plastičnih oken:
  Lesena okna pregledi

Aliexpress sadilniki lesene škatle Pregledi

Aliexpress je najboljše mesto, kjer lahko najdete uporabne lesene zabojnike. Tu lahko preberete najbolj celovite ocene, ocene in komentarje ljudi, ki so jih kupili in uporabili. Imamo resnične potrošniške preglede različnih vrst lesenih zabojnikov, vključno s 24 plastičnimi pregledi krme, 30 okenskih pregledov in še več. Naši pregledi lesenih zabojnikov vam bodo pomagali narediti najboljši nakup.

Popularne posty