sobota, 2 lutego 2019

Popravila skladišč Moskva

  Popravila skladišč Moskva

Ima popravljalna skladišča

Skladišče ima lastne posebnosti. Njihova popravila so praviloma izredno preprosta glede na uporabljene materiale: njeni lastniki se ukvarjajo s funkcionalnostjo, ne pa z videzom. Toda ob istem času vzdrževanje takih prostorov ni vedno poceni zaradi velikega kvadratnega in višine stropa. Dodatna zapletenost je lahko popravilo skladišča, ki ne preneha z delom. Delovni žerjavi žerjavov, nakladalci in delavci skladišča s vozički ne olajšajo življenja gradbenikom, ki popravljajo prostore. Vendar pa se lahko z neizmernimi izkušnjami in dogovorjenim načinom delovanja te neprijetnosti zmanjšajo.
  Popravila skladišč Moskva

Stroški popravil skladišč

V Moskvi se lahko stroški velikega popravila skladišč razlikujejo glede na smer skladišča, stopnjo težavnosti pri uporabi tehnologij in materialov, izbranih za končno obdelavo.
  Popravila skladišč Moskva

Posebne odtenke popravila skladišča

Pri popravilu industrijskih objektov obstaja več posameznih lastnosti. Na primer, izvajanje popravil brez ustavljanja proizvodnje. To velja, če prenehanje proizvodnje povzroči velike izgube. Poleg tega v nekaterih primerih tehnoloških procesov enostavno ni mogoče ustaviti zaradi specifičnosti proizvodnje. Tako se z izjemo primerov svetovne rekonstrukcije ali večjega remonta opravi popravilo industrijskih prostorov brez prekinitve proizvodnje.
  Popravila skladišč Moskva

Stroški popravila industrijskega ali skladiščnega prostora

Cena za popravilo industrijskih ali skladiščnih prostorov "na ključ", vključno z osnutkom materiala - od 20 000 str. / m² (od 50 m²)
  Popravila skladišč Moskva

Pomembne odtenki popravila skladišč

Za popravilo skladišč se pogosto uporabljajo materiali, kot so betonski bloki, armirano betonske plošče, profilirane plošče, opeke, sendvič plošče in valjane kovine. Vprašanje notranjih rešitev ni vredno, poudarek se spreminja v optimalno območje prostora na objektu, zagotavlja njegovo funkcionalnost in varnost dela. V zvezi s tem se v prvi vrsti obravnavajo naslednji vidiki:
  Popravila skladišč Moskva

Značilnosti popravil industrijskih prostorov

Včasih popravilo industrijskih prostorov prehaja brez ustavljanja proizvodnje, kar močno otežuje njegovo izvajanje. Ta pojav je značilen za popravilo pri podjetjih, saj lahko ustavitev njihovih dejavnosti povzroči znatne izgube. Prostor je popolnoma izpraznjen le za večja popravila, kar pomeni popolno obnovo zgradbe in prenovo opreme. Popravila tehničnih prostorov se izvajajo z uporabo ognjevarnih, negorljivih materialov in zmesi proti zdrsu.

piątek, 1 lutego 2019

Vgradnja prezračevalnega sistema

  Vgradnja prezračevalnega sistema

Vrste instalacijskih del na prezračevanju

Pred vgradnjo prezračevanja je treba izvesti nekatere vrste gradbenih del, predvsem pa so bile pripravljene podporne konstrukcije za ventilatorje, v prostorih prezračevalnih komor je bila zaključena zaključna obdelava (omet), pri montažnih odprtinah (hodnikih) so bili izvedeni pod vgradnjo ventilatorjev, prehod na mesto.
  Vgradnja prezračevalnega sistema

Analiza projekta z vključitvijo osebnega specialista

Že v začetni fazi, stranka komunicira z osebnim inženirjem, ki spremlja projekt na vseh stopnjah njenega izvajanja. Inženir skrbi za skladnost z vsemi zahtevami do uvajanja objekta v obratovanje.

Stroški namestitve prezračevalnih in klimatskih sistemov: izpušni pokrovi, grelci in tako naprej.

Ena od najpomembnejših prednosti pri uporabi prisilne zamenjave zraka je povečati učinkovitost celotnega prezračevalnega sistema. Zaradi povečane dovoda zraka se postopek izmenjave zraka izvaja veliko hitreje. Glavna razlika med prisilno prezračevanje in klimatizacijo iz naravnega je obvezna prisotnost različnih vrst ventilatorjev v vezju (odvisno od zahtev).
  Vgradnja prezračevalnega sistema

Značilnosti prezračevanja za različne vrste prostorov

Montaža prezračevalnih sistemov ima svoje lastne značilnosti glede na namen stavb in funkcijo prostorov. Na primer, namestitev prezračevalnih sistemov v različnih panogah in podjetjih se izvaja na osnovi zračnih kanalov z različnimi vrstami zaščite pred agresivnimi mediji in močnimi industrijskimi centrifugalnimi ali strešnimi ventilatorji. To lahko zahteva tudi lokalno prezračevanje posameznih enot in sistemov. Upoštevati je treba, da se ta vrsta storitev izvaja ob upoštevanju njihovih lastnosti: škodljivih izhlapevanja, emisij prahu, ohranjanja določene temperature okolja itd.
  Vgradnja prezračevalnega sistema

Oblikovanje prezračevalnega sistema

Vsako gradbeno delo, vključno z vgradnjo prezračevanja, se začne s preračunom in pripravo projekta. Pomembno je, da sami določite parametre sistema, ki bi jih želel izvajati, da bi dosegli najučinkovitejše kroženje zraka. To določa potrebo po izvajanju številnih nalog, vključno z:

Zagotavljanje standardov za vgradnjo prezračevalnih sistemov

Vsa dela v zvezi z vgradnjo prezračevanja je treba izvajati v skladu s predpisanimi regulativnimi predpisi ter s časovnim načrtom in shemami ožičenja, dogovorjenih s stranko v fazi načrtovanja. Montaža prezračevalne opreme je zapletena naloga, ki zahteva sodelovanje strokovnjakov različnih tehničnih profilov, pa tudi oblikovalce in arhitekte.

czwartek, 31 stycznia 2019

Priprava stropa za slikanje

  Priprava stropa za slikanje

Najboljša stropna barva ↑

Danes, ko se beljenje z apno in kredo praktično ne porabi, je odvisno od vas, da se odločite, katero barvo bo barvalo na stropu, tako zanimivo in težje. Sodoben potrošnik iz široke palete barv na vodni osnovi lahko izbere sestavo v skladu z njegovim funkcionalnim namenom in kvalitativnimi lastnostmi, vključno z:
  Priprava stropa za slikanje

Odstranimo stari premaz

Whitewash

Visokokakovostno barvanje zahteva vsaj visoko kakovostno stropno pripravo. Če postanete leni in zapustite staro prevleko, bo po slikanju takšnih krajev preveč jasno vidna, nato pa se bo stara barva še vedno zrušila in potegnila čez novo. Želite popoln strop - opravite usposabljanje v skladu s pravili.
  Priprava stropa za slikanje

Možnosti slikanja in njihove značilnosti

Preden nadaljujete do stropa, je potrebno ugotoviti, na katerih površinah je mogoče nanašati vodni premaz. Očitno je najbolj kompetenten način očistiti strop iz prejšnjega premaza. Ampak se vedno ukvarjamo s tem postopkom, sami opravljamo popravila?
  Priprava stropa za slikanje

Ocenite stanje zgornje meje

Po tem, ko je prostor pripravljen za delo, je potrebno oceniti stanje pokrova stropa. Preverite strop za puščanje, kot če jih ne odstranimo, je nesmiselno barvati strop. Rože madeže iz uhajanja na stropu očistijo z raztopino bakrovega sulfata. Poleg puščanja poglej, kakšno obliko strop ima: ravno ploščo ali strop s korakom na obodu. Ocenite tudi stanje čipov, razpok in šivov, njihovo dolžino in globino. Njihova prisotnost bo zahtevala omet.
  Priprava stropa za slikanje

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Priprava stropa za slikanje

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in se skušati uskladiti čim več.

Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.
  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Projekti dvonadstropnih opečnih hiš

Ko smo verjeli, da je tisti, ki ima dvonadstropno kočo, uspešen in ima nešteto bogastva. To prepričanje je potopilo v poletje, saj lahko danes vsakdo postane lastnik luksuzne hiše dveh nadstropij ali več. Stroški ne bodo obremenjeni, hiša bo ostala legenda in bodo podedovali vaši vnuki in njihovi otroci.
  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Pripravljeni projekti hiš in vikend arhitekta v. Tarasova Studio Alfaplan katalog projektov dvonadstropnih hiš in vikend pravočasno teče, gradbene tehnologije se spreminjajo, pojavijo se novi, bolj ergonomski najboljši hišni projekti. Projekti dvonadstropnih hiš so zelo priljubljeni in so odlična alternativa, če območje pozidanega območja ne omogoča gradnje enostranske hiše na želenem območju. Gradnja in načrtovanje hiš v državi in ​​hiši, vikend, mestnih hiš, kopališč itd.
  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Hiša s sprednjo garažo

Ogromna prostorna hiša, ki svojim prebivalcem zagotavlja udobje, udobje in udobje. Tu je skupna površina 212 m2, dnevni prostor - 178 m2, garaža za dve osebi, tri spalnice, več kopalnic, številne pomožne prostore, kjer lahko shranjujete orodja, gospodinjske predmete, vgrajene omare itd.
  Najboljši projekti dvonadstropnih hiš

Kako izbrati pravi material za gradnjo dvonadstropne hiše

Zelo težko je nedvoumno določiti, kateri sodobni gradbeni materiali so najboljši v smislu funkcionalnosti in estetike. Pomembno je izbrati projekt, ki združuje vse najboljše lastnosti in izbrane visokokakovostne gradbene materiale. Poleg tega se z ustrezno zasnovo v prihodnosti ne boste zmešali pri ogrevanju vašega doma v zimskem času in ne boste letno vlagali v dodatno hišno izolacijo.

środa, 30 stycznia 2019

Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Arhitekturno dediščino sovjetske dobe predstavljajo hiše stare fundacije: »stalinistična«, zgrajena od leta 1935 do 1960. in "Hruščov", masivno zgrajena od leta 1958 do 1985. Inženirji tega obdobja so težko uganili: pred koncem stoletja bi več električnih vtičev tekmovalo za pravico gledati iz vtičnice.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Električna napeljava in njegove posledice

Ko je namestitev električne napeljave v stanovanju izvedena s kršitvami, sčasoma žice začnejo iskricati, proizvesti poseben vonj in se pojavi velika verjetnost požara, v takšnih primerih je potrebna zamenjava električne napeljave.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Izračun stroškov zamenjave električne napeljave v stanovanju.

Pokličite zdaj, se boste posvetovali in individualno izračunali stroške potrebnega dela in storitev električnega inštaliranja. Izračunajte stroške električnega dela z materialom in brez stroškov potrošnega materiala. Cene za električno delo v Moskvi in ​​moskovski regiji se oblikujejo glede na njihovo zapletenost in količino dela.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Cene za elektroinštalacijska dela

Električna napeljava je kompleksen večstopenjski proces, ki zahteva natančne izračune, izbor visoko kakovostnih materialov in skladnost z vsemi varnostnimi zahtevami, kar vpliva na ceno električnega dela. Slabo opravljeno delo ali nepravilno izbrani izdelki kabelskega vodnika lahko povzročijo:
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Namestitev in zamenjava električnih napeljav

Vsak prebivalec stanovanja ali hiše potrebuje električno energijo. Brez tega prostor ne bo pokrit, električni aparati bodo delovali in tako naprej. Za to je na voljo posebna električna napeljava z izračunom preseka moči in kabla, ki je ločen od stikalne plošče v stanovanjih ali hišah. Sprememba električne napeljave se praviloma izvaja z uporabo kablov iz bakra, ki imajo najučinkovitejše karakteristike delovanja kot njihovi aluminijasti koluti. Obstajata le dve vrsti ožičenja: skrita in odprta.
  Zamenjava ožičenja v ceni apartmaja

Faze popolne zamenjave ožičenja v stanovanju

  1. 1. Izključitev žic.
  2. 2. Odstranite staro ožičenje.
  3. 3. Namestitev nove napeljave.
Za popolno zamenjavo električne napeljave v stanovanju zaupajte samo usposobljenim strokovnjakom. Ne pozabite, da nepravilna namestitev predstavlja nevarnost za vaše zdravje in življenje. Vodenje električnega dela v stanovanjskih stavbah je najpomembnejši dogodek, saj tam ni izhoda v sili, v primeru požara zaradi težav z električnimi omrežji pa lahko pride do katastrofalnih posledic.

wtorek, 29 stycznia 2019

Naprava monolitnega armiranega betona

  Naprava monolitnega armiranega betona

Monolitna podlaga: naprava monolitnih armiranobetonskih konstrukcij

Gradnja monolitnih temeljev je postala razširjena zaradi tako pomembnih kazalnikov kot zanesljivost, visoka raven povpraševanja in dolga življenjska doba. Ponavadi je monolitna podlaga razporejena med gradnjo blokov in opečnih hiš, postavitev stavb z več tonsko armiranimi betonskimi strukturami, pa tudi na zapletenih tleh. Ta podlaga se odlično spopada z velikimi obremenitvami nadzemnega dela stavbe in preprečuje nastanek in razvoj deformacijskih procesov v ležajnih in zaprtih strukturah konstrukcije.
  Naprava monolitnega armiranega betona

Oddelek 01. OSNOVE ZA NEPREMIČNINE IN KONSTRUKCIJE

Tabela 6-1. Montaža temeljev splošnega namena, stebrov, temeljnih plošč in temeljev trakov

Obseg dela: 01. Rezanje in namestitev plošč. 02 form Namestitev plošče. 03 Pritrditev oplaščenih elementov z ojačevalno žico in konstrukcijskimi žeblji. 05 Montažna oprema. 06 Polaganje betonske mešanice.
  Naprava monolitnega armiranega betona

Kako narediti in uporabiti opaž

Po zaključku dela pripravljalne faze se prične gradnja opažev za ploščo monolitne podlage. Tako, da se beton, ko se vlije, ne pušča betonskega mleka, za cementno mešanico pripravimo plast iz polietilenske folije.
  Naprava monolitnega armiranega betona

Orodja in materiali za izdelavo monolitnega armiranega betona

Vnaprej je potrebno vnaprej pripraviti vsa potrebna orodja in materiale, da se delovni proces ne prekine. Bodite pozorni na materiale, orodja za proces ojačitve. Potrebovali boste:
  Naprava monolitnega armiranega betona

Gradnja monolitne klete

Ali bo temelj zgradil samostojno ali s pomočjo strokovnjakov, mora vsak razvijalec odločiti na podlagi številnih parametrov. Upoštevati tehnično pripravljenost za gradbeno delo in poznati posebnosti izvedenih ukrepov. Za začetnike se lahko celoten proces dolgo časa zamuja, saj bo potreben čas za preučevanje številnih odtenkov, tudi v času izračuna, iskanje gradbenega materiala, najem opreme, pripravljalnih in osnovnih del.
  Naprava monolitnega armiranega betona

Monolitna plošča

Monolitna armiranobetonova podlaga pod celotno hišo se uporablja predvsem za zasebno gradnjo, ker Ta metoda je precej draga zaradi visoke porabe betonske rešitve in ojačitve. Monolitna plošča hkrati lahko deluje kot tla za hišo. Talna podlaga je na tleh ali peščenih tleh, kjer je nivo podtalnice dovolj visok. Monolitna kletna plošča je lahko plitva in globoka. Temelj te vrste se imenuje tudi "plavajoče". Temelj plošče nima šivov in razpok, zato je obremenitev od teže stavbe enakomerno razporejena po njej.

Ponovna namestitev cene sobe

  Ponovna namestitev cene sobe

Redecorating soba

Kozmetični in prenovljeni prostori strokovnih ekip v kratkem času. Izbira in dostava gradiva po ugodnih cenah in v primernem času. Visokokakovostno čiščenje po popravilu - pride in živi. Na splošno, vse, kar potrebujete in v najboljšem primeru.
  Ponovna namestitev cene sobe

ODLOČILI IZPOLNITI:

Najboljša možnost je začeti z usklajevanjem datuma in časa merjenja. Naš strojnik gre brezplačno na delovno mesto. Ocena in popoln seznam potrebnih materialov za popravila. Dogovor o popravilih in zaključnih delih.
  Ponovna namestitev cene sobe

Kozmetično popravilo lahko vsakdo privošči!

Takšne pomanjkljivosti, saj je strop zatemnjen v kuhinji ali neobrezan ozadje zlahka odpraviti z uporabo redecoration. Ali pa si morda samo utrujen zastareli dizajn pisarne ali trgovskega dna? To tudi ni problem. Zahvaljujoč preurejavanju, lahko spremenite katero koli sobo! Seveda, če to naredite sami, bo to naredilo veliko časa in truda, medtem ko je vse, kar je kakovostno, malo verjetno brez izkušenj in znanja o določenih tehnologijah. Najboljši način za izvedbo kozmetičnih popravil bo pritožba na strokovne delavce. Pomagali vam bodo pri varčevanju s proračunom, medtem ko ne boste izgubljali časa. Resnično lahko naredimo, da si prefinjeno poceni!

Prenova stanovanj v Moskvi in ​​Moskvi

Za moderno osebo igra pomembna vloga ne samo mesto, ampak tudi življenjske razmere. Mesta Moskovske regije so sodobna in obetavna mesta, katerih prebivalci še posebej cenijo udobje in kakovost svojega bivanja. Pogosto se popravilo ne konča dolgo. In to je posledica pomanjkanja spretnosti, časa in izkušenj. Zato je za pomoč pri strokovnjaku, ki bo delo opravljal učinkovito in pravočasno, pogosto najboljša rešitev za obnovo stanovanj v regiji Moskvi. Ker se mesto gradi z novimi hišami, so njeni prebivalci, ki živijo v prihodnosti, pogosto še preden se naselijo, zaposleni v popravilu in zaključku nove hiše.
  Ponovna namestitev cene sobe

Popravila stanovanj

  1. Talne obloge
  2. Tesarstvo
  3. Kiti stene
  4. Ozadje
  5. Peskanje in barvanje stropov
  6. Plaščana dela
  7. Mavčno delo
  8. Popravilo vseh nadstropij
  9. In druga dela

  Ponovna namestitev cene sobe

Faze preureditve prostora

Obnova prostora praviloma vključuje dekorativno dodelavo sten, talne obloge in stropa, ne da bi vplivala na inženirske sisteme in strukturne elemente stanovanja, v nasprotju s kapitalom. Če se odločite, da boste poiskali storitve strokovnjakov, vam bodo prihranili živce, čas in trud, rezultat pa bo več let. V korakih upoštevajte, kako bo prišlo do posodobitve:

poniedziałek, 28 stycznia 2019

Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Izbira materiala za stene in podporno strukturo

Precej resne zahteve veljajo za postavljene zgradbe - hiša ne sme imeti čudovitega videza, ampak tudi gradnja naj bi bila čim manj časa in stroškov. In, seveda, stavba mora obstajati že dolgo in ima visoko toplotno izolacijo. Te cilje lahko enostavno dosežemo z uporabo sodobnih, učinkovitih materialov in z upoštevanjem inovativnih gradbenih tehnologij.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Značilnosti hiše

Prizadevanja dveh moških so zgradili poceni hišo za stalno bivanje s pritrjeno garažo. Na začetku projekta ni bil vključen garažo in je bil pritrjen ob zaključku hiše.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Ni draga hiša ne sme biti:

  • Zelo majhna. Njegova velikost mora ustrezati potrebam vaše družine.
  • Neprijetno. Morati se soočiti z življenjskim slogom vaše družine.
  • Nizka kakovost. Uporabite lahko cenejše, vendar dobre tradicionalne rešitve. Te rešitve so praviloma lažje izvajati.

Kaj lahko shranite

1. Veliko lahko prihranite tako, da izberete hišni projekt, ki mora imeti stroškovno učinkovite rešitve za načrtovanje in strukturne elemente hiše.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Kako zgraditi hišo udobno in namestiti komunikacije?

Da bi zgradili hišo, ki je resnično udobna in primerna za življenje, je v njej potrebno montirati sodobne in visokokakovostne inženirske komunikacije: električna oprema, oskrba z vodo, kanalizacija in ogrevanje. Pred zaključkom notranjih zaključnih del je priporočljivo graditi vsa komunikacija, saj bo za namestitev ožičenja, opreme in cevi za oskrbo z vodo ali ogrevanje hiše potrebno izdelati luknje v stenah in predelnih stenah, jih vgraditi v stene itd. Večino teh del lahko storite z roko, in kako pravilno narediti, se lahko učite iz materialov izdelkov v naslednjih kategorijah:
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Izberemo ustrezen projekt, tako da s postopnimi navodili gradimo hišo z lastnimi rokami

Zame je bilo načelno, da bi izbrali možnost, ko lahko, vsaj z dela in materialnimi stroški, hitro in učinkovito zgradite polnopravno stanovanjsko hišo za družino.
  Zgradite hišo z lastnimi rokami poceni

Kaj je ceneje za gradnjo hiše: standardna gradbena tehnologija

Na splošno ni veliko tehnologij, ki vam omogočajo poceni gradnjo hiše z lastnimi rokami - jih lahko štejemo na prste ene same roke. Poleg njih obstajajo tudi druge tehnologije, vendar hiše, ki so jim narejene s pomočjo, bodisi veliko stanejo v gradbeništvu ali so kompleksne za samostojno gradnjo. Ne bomo se osredotočili na njih, ampak upoštevajte najbolj dostopne možnosti za poceni zasebne gradnje.

niedziela, 27 stycznia 2019

Vgradnja oplate ščitov

  Vgradnja oplate ščitov

Odstranljiva montaža opažev

Glavne sestavine so blokirni in pritrdilni elementi (opažne ključavnice). Glede na vrsto konstrukcije (panelna plošča, velika plošča) je lahko blok velikosti 90 * 60 cm in do 330 x 120 cm. Izračun potrebne velikosti plošč se izvede ob upoštevanju obsega konstrukcije. Za gradnjo majhne hiše ali gradnjo stropov, navadne opažne plošče z bloki 1,5 * 1 m. Je najboljša možnost.
  Vgradnja oplate ščitov

Montaža opažnih stolpcev

Pred začetkom dela se na površini betona nanese oznaka osi konstrukcij na mestu njihove lokacije. Običajno se namestitev izvaja na predhodno nameščeni ojačitveni kletki. Sestava ščita se izvaja z L-obliko (če je kolon univerzalen, uporabite kraljevski zatič in matica s fiksno velikostjo z vogalom). Na podoben način priključite bloke v spodnjem delu strukture. Drugi in naslednji nivoji se zbirajo z mobilnimi stolpi ali gozdovi. Če je stolpec višji od 4,2 metra, je treba pritrditi izravnalni vijak. Preverjanje se izvede s pomočjo ovratnic (tolrepov). Potem se konkretna raztopina napolni v sestavljeni sistem.

Namestitev osnovnega opaža

V osnovni napravi so najpogosteje uporabljali fiksno opažno oporo. Gradnja stalnih opaž je izdelana iz ščitov, podpornih odrov (stojala, okvirja) in pritrdilnih elementov. Krov, ki je v stiku s površino betonske konstrukcije, daje slednji želeno obliko in želene lastnosti. Pritrdilni elementi in odri omogočajo stabilnost opažev. Opažna dela za izdelavo temeljev izvajamo na izčrpen način, hkrati pa izdelujemo ojačitev in vlivanje betona.
  Vgradnja oplate ščitov

Konstrukcijske lastnosti in načini namestitve opažev

Zložljivi opaž sestavljajo posamezni ščitniki in njihovi podporni deli, rebra, bori, estrihi itd. Na višini opažnih plošč podpirajo stojala (enojna ali zapletena) z ojačitvami in vezi, ki tvorijo gozdove.
  Vgradnja oplate ščitov

Kaj in kako se lahko opravi kakovosten opaž?

Tukaj ni veliko možnosti. To so obrobne plošče, OSB plošče, votle pene in kovinski ščiti. Da bi opažni material za trakovno podlago, sestavljen z lastnimi rokami, postal zanesljiv in poceni, morate podrobno razmisliti o vsakem od njih.

Lesena oplata za stene, strop in fundacije

Najbolj priljubljena opažev za stene, tla in temelje - les. Glavna letala takšnih oplaščenj so izdelana iz lesenih ščetk različnih dimenzij. Leseni palici se uporabljajo kot ležaji in pritrdilni elementi. Elementi takšnih opažev so pritrjeni z žičnimi zvitki, kravatami in podstavki. Opažne tla, tramove in loke podpira okrogli les. Ker se oplaščenje nanaša na stacionarno, večina njenih elementov ni mogoče ponovno uporabiti.

Zasnova hiše po meri

  Zasnova hiše po meri

Zasnova hiše: nasveti in fotografije

1. Priprava barvne sheme: uporabite 3-4 osnovne odtenke

Ko oblikujete zasebno hišo z lastnimi rokami, morate upoštevati, kako vplivajo različni toni in odtenki. Barva ustvarja razpoloženje znotraj nas, lahko navdihuje ali pnevmatik, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. Poglej svojo zbirko fotografij notranjosti zasebne hiše - katere barve so najbolj opazne tukaj?
  Zasnova hiše po meri

Otroško sobo z lastnimi rokami

V iskanju materialov za otroški dekor, bodite pozorni na stare uganke. Iz njih lahko naredite zanimive aplikacije, tako da barvate podrobnosti, jih pritrdite na osnovno ploščo in jih postavite v okvir za fotografije. Baloni napolnjeni s helijem bodo zabavne dekoracije. Popravite nekaj takšnih kroglic na tleh, tako da se nahajajo na ravni otrokove oči. Šivate in lepite klobuke in dlake od preje do kroglic, pripravite smešne obraze - dekoracijo za otroško sobo opravite z lastnimi rokami.

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.
  Zasnova hiše po meri

Simfonija okusa: kakšen stil lahko izberete?

Preden začnete z načrtovanjem notranje opreme, morate najprej določiti slog, ki mu boste dali glavno vlogo v glasbenem delu vašega doma. Notranji slog je stvar okusa, zato jo izberite na podlagi osebnih preferenc in vrste vaše hiše ali stanovanja.
  Zasnova hiše po meri

Zasnova doma

Če želite narediti izvirno zasnovo hiše, potrebujete fantazijo in ekipo mojstrov. Lahko pa sami izvedete gradbeno delo, na primer s člani vašega gospodinjstva, da vodite elektriko ali tekočo vodo. Zlasti ta gradnja vam bo prihranila denar, prijetno vas bo presenetila.
  Zasnova hiše po meri

POWERBOOK

Plavalec je prišel z rednim čekom. Prinesel je pločevino v kanal in izjavil: ni oprijema. Vzrok je preprost: plastična mreža pod odzračevalno rešetko je zamašena s prahom. Vprašanje: zakaj te...

Popularne posty