sobota, 17 listopada 2018

Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Pripravljalne dejavnosti

Glede na to, da se mnogi bralci prvič ne ukvarjajo s popravilom stanovanja (hiše), avtor meni, da je treba omejiti le na seznam vseh potrebnih dejavnosti, ki se izvajajo pri pripravi sten za dekoracijo. Če želite narediti ali preskočiti določeno fazo, se vsakdo odloči samostojno, odvisno od gradiva baze, stopnje poslabšanja, specifičnosti delovanja prostorov in številnih drugih dejavnikov.
  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Obseg uporabe materiala

Drywall je kompozitni material, izdelan v obliki listov z visoko fleksibilnostjo in trajnostjo (mavčna plošča). Veliko značilnosti materiala je odvisno od njegovega tipa. In pogled je izbran za specifične parametre prostora: v kopalnici in kuhinji se uporablja vlaga, ki ni vlažna v spalnici ali hodniku.
  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Obstajajo trije načini za delo z brezvodnimi instalacijami brez okvirja

  1. Če so nepravilnosti majhne (do 4 mm), se namestitev suhih zidov na stene izvede z uporabo raztopine kita in sadre. Uporablja se sredi plošč in vzdolž robov.
  2. Če so nepravilnosti od 4 do 20 mm, so plošče pritrjene s pomočjo lepila, ki se nanese na list v vrstah z razdaljo 35 cm.
  3. V primeru stenskih nepravilnosti do 4 cm so mavčne plošče razdeljene v trakove širine 10 cm in pritrjene z lepilom. Nadalje sloj iz integriranih plošč, ki pritrjuje s kitom, ohranja znotraj.

Zahteve za delo s suhim zidom z namestitvijo brez okvirja

Površina mora biti gladka in trajna, brez glivičnih poškodb, vidnih pomanjkljivosti.
  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Material za oblogo brez okvirja s suhim zidom

  • Za lepljenje listov mavčnih plošč na steno se uporablja Knaufovo gradbeno lepilo: Knauf-Perlfix.
  • Montažno lepilo lahko nadomestite s kiti: KNAUF-Fugen.

Tri tehnologije stenske obloge brez okvirja

Odvisno od stene obstajajo tri tehnologije brezbarvne stenske obloge s suhim zidom.
  Stenska dekoracija s suhim zidom brez okvirja

Ali se lahko pritrdim neposredno na steno?

Vgradnja okvirja iz lesenih letev ali kovinskega profila zahteva tudi čas in določene kvalifikacije, saj je natančnost meritev zelo pomembna tukaj. Manjše napake v izračunih je težko popraviti v drugih fazah namestitve. Stroški okvirja zmanjšujejo razliko v ceni med "mokro" metodo zaključka in "suhim" ometom. Lesne deske so cenejše, vendar zahtevajo dodatno predelavo in niso vedno v prodaji.

piątek, 16 listopada 2018

Tuš kabine s kadjo

  Tuš kabine s kadjo

Odjava in dostava

Za nakup tušev in kopeli v Moskvi in ​​drugih ruskih mestih naročite na spletu. Dostava bo na voljo naslednji dan (po potrditvi prijave) v primernem času za vas. Plačilo se opravi kurirju v gotovini.
  Tuš kabine s kadjo

Prednosti in slabosti

Višina takšnih kopeli je običajno 40 cm, kar zagotavlja udoben položaj osebe. Odvisno od velikosti kopalnice ali kombinacije s kopalnico, lahko izberete vzdolžno ali kotno možnost. Slednji, z dobro funkcionalnostjo, prihrani prostor in prostor, kar omogoča dodatno namestitev pralnega stroja ali pohištva v majhni kopalnici. Sodobna oblika tuš kablov je zelo raznolika, vsaka gostiteljica bo lahko izbrala glede na njegov okus.

Ponudba obsega in storitve

Tuš kabine ruske proizvodnje, predstavljene v našem katalogu na kovinskem okvirju, so opremljene z akrilnim pladnjem, steklenimi vrati in panelom s sanitarnimi napravami. Zaprta kabina lahko ustvari učinek savne s kondenzacijo pare v zaprtem prostoru, ki zagotavlja sposobnost:
  Tuš kabine s kadjo

Kupite topleče v Tyumenu za vse

Udobna vodovodna instalacija, ki se uporablja že vrsto let in je trenutno najbolj priljubljena, cenovno dostopna in ekonomična. Tuš kabine so postali sestavni del sodobne kopalnice, ki je v njem malo prostora. Danes na vodovodnem trgu lahko najdete razne vrste tušev, kot elitne izdelke, namenjene lastnikom prostornih apartmajev in kabinam gospodarskega razreda za lastnike skromnih kopalnic.
  Tuš kabine s kadjo

Kako nam je kdaj prišlo, da kupimo tuš?

Zgodba o mojem prvem znanju s tuš kabino kot razredom naprav se je začela v Moskvi, kjer sem nekoč prispel k sodelovanju v enem dogodku. V hotelu sem bil napačno postavljen v apartma, kjer je bil nameščen ta čudež tehnologije. Samo nekaj ur mi je bilo iz suite poslano v običajno sobo, vendar je bilo tokrat dovolj, da bi uživali obilo priložnosti, da se splash med tuširanjem brez strahu, da bo voda na tleh!
  Tuš kabine s kadjo

Kotni prhe

Ekonomični, nepretrgan kupci imajo priložnost kupiti poceni tuš. Modele kategorije proračuna predstavljajo majhni kotni izdelki z minimalno funkcionalnostjo, ki so ločeni od preostalega kopalnega prostora samo za eno predelo. Majhni tuši so idealni za sodobne apartmaje. Ti priročni izdelki lahko okrasijo kopalnico. Takšna vodovodna instalacija je izjemno zanesljiva pri uporabi. To trdijo številni potrošniki, ki so že kupili poceni prhe za dajanje stanovanja ali stanovanje.

czwartek, 15 listopada 2018

Mavec deluje

  Mavec deluje

Vrste ometov

Izvedba notranjih in zunanjih popravil in zaključnih del vključuje tako obvezen postopek uporabe mavca. Ustvarjanje zaključne plasti na različnih površinah zgradb in objektov omogoča poravnavo sten, stropa ali fasade stavbe, povečanje njihove toplotne izgube, zmanjšanje prepustnosti zraka in zaščito pred izpostavljenostjo okoljevarstvenim dejavnikom.

Zakaj je vredno vzpostaviti stik z Apollo98?

Mavčne stene, katerih cena se spreminja v številnih gradbenih podjetjih v mestu, tukaj vas bo poceni strošek, saj se uporablja mehanizirana metoda. Strokovnjaki Appolon98 so visoko usposobljeni in se stalno izboljšujejo za nove tehnologije. Ekipe so opremljene s sodobno opremo, lahko se ponašajo s čudovito izkušnjo.
  Mavec deluje

Mavec v Vladimirju

Mavec izravnava stene in strop s plastjo majhne debeline (če površina zahteva velik sloj za poravnavo, potem bo potreben omet), tapetanje sten in ozadij za slikanje, barvanje stropa in uporaba različnih dekorativnih premazov na stene.
  Mavec deluje

Stroj za omete

Pojav modificiranih suhih gradbenih mešanic je povzročil številne pomembne pozitivne spremembe v tehnologiji gradbenih in zaključnih del. Zaradi raznolikosti vrst in namena lahko mešanica prinese popravila in gradbena dela na kvalitativno drugačni ravni. Posebne lastnosti rešitev, pridobljenih iz mešanic, so omogočile znatno povečanje produktivnosti dela in povečanje kakovosti površin, ki jih je treba obdelati.
  Mavec deluje

Cene za mavčne stene v Čeljabinsku

Cena ometnih del je na straneh našega spletnega mesta. Tukaj boste našli stroške ometnih del na kvadratni meter tako z materialom in brez njega (po vaši presoji). Cena na meter za ometno delo se izračuna tudi glede na površino in kakovost površine, na kateri bo omet uporabljen. Drug parameter, ki vpliva na ceno mavčnih zidov - površina delovne površine.

Katere težave se soočajo z neizkušenim ometom?

Mavčne manjše nepravilnosti za vse, tudi tiste, ki še niso videli ometa, in niso imeli lopatice v svojih rokah. Toda, ko se pojavijo vprašanja: kakšna vrsta ometa, kako pravilno jo razredčiti, kaj storiti, če ni dovolj izkušenj za reševanje resnejših težav na steni ali kaj težje - na stropu? Iz tega se najpogosteje odrežejo in praviloma popravi zamudo. Iz te situacije lahko izberete samo dva načina: razvrstite stvari in poskusite sami opraviti ometno delo ali povabite strokovnjaka.

środa, 14 listopada 2018

Polaganje laminata na leseno tla

  Polaganje laminata na leseno tla

Priprava tal za polaganje laminata

Pogost problem, ki ga lahko naletimo pri polaganju talnih oblog, je neenakomeren pod. To lahko preverite s pomočjo ravni, ki vam omogoča, da določite področja nepravilnosti za njihovo nadaljnjo odpravo.

Glavne pomanjkljivosti lesenih podov

Namestitev laminatnih talnih oblog na leseno tla je možna samo na ravno in trdno površino. Glede na tehnologijo je dovoljena razlika 1 mm na vsakih 2 m. To je posledica izdelave laminirane plošče. Ima ključavnice na robovih, ki se morajo tesno prilegati sosednjim trakom laminata.
  Polaganje laminata na leseno tla

Polaganje laminata na leseno tla z lastnimi rokami

Pri popravilu stanovanja se pogosto pojavlja situacija, ko je treba stara lesena tla prekriti z novimi tlemi, na primer laminatnimi tlemi. Strokovnjaki organizacij, vključenih v popravilo, v tem primeru zagotovite, da je pred polaganjem laminatnih ploščic potrebno popolnoma razstaviti stari premaz in izdelati nov betonski estrih, ki je poravnal tla. Vendar pa je razstavljanje in delo z vijačenjem pogosto veliko dražje od novega premaza, zato se postavlja vprašanje: kako položiti laminat na leseno tla, ne da bi ga razstavili?
  Polaganje laminata na leseno tla

Izvedljivost polaganja laminata na lesenem tleh

Odgovor na vprašanje, ali je laminat mogoče položiti na leseno tla, je najpogosteje odvisen od moči baze. Večina potrošnikov, ki želijo zaključiti tla na osnovi laminatov, dvomijo v možnost namestitve letvic na lesena tla in razmišljamo o razstavljanju lesenih talnih oblog.
  Polaganje laminata na leseno tla

Priprava pred polaganjem laminata

Preden daste laminat, preverite razpoložljivost potrebnih orodij v tem procesu, saj bomo naredili vse, kar smo sami. Za blokiranje laminatne plošče potrebujemo kladivo, svinčnik in ravnilo, žago na levi ali sestavljalno ploščo, klini za distančnik pa bodo pomagali zagotoviti vrzeli v stenah. Za montažo osnovnih plošč na zadnji stopnji priročnega laminatnega izvijača.

Polaganje laminata diagonalno: video

Naslednji video prikazuje diagonalno postavitev lastnega laminata. Njen plus je, da vizualno širi prostor. Ampak bodimo iskreni, ta vrsta namestitve ni za vsakogar. To je posledica dveh odtenkov. Prvič, diagonalna paluba zahteva veliko pozornost in pozornost pri delu z merilnim trakom in žico. Drugič, ni vsakdo všeč videz takšne talne obloge, in šivi so bolj opazni. Ta kratek videoposnetek vam bo pokazal vse najpomembnejše odtenke.

Rušenje betona s ceno jackhammerja

  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Rušenje betona z žerjavom

Demontaža betona - priljubljena naloga v sektorju gradnje in popravil. Kljub dolžini uporabe materiala se pogosto zahteva uničenje betona. Ta dela morajo izvajati samo strokovni delavci, saj bo potrebna precejšnja fizična moč in posebno usposabljanje. Ko globina betonskega pločnika preseže petnajst centimetrov, je potrebna posebna oprema: na primer, eden od načinov za izvedbo demontaže betona je žerjava.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Demontaža betona: estrih

Druga vrsta rušenja je razstavljanje talne estrihe. Ta proces zahteva posebne veščine in potrpežljivost. Potreben je estrih, če se na betonskem tleh pojavijo razpoke in nepravilnosti, postalo je potrebno tla spuščati, komunikacije segati pod tla in zahtevajo popravilo itd. Odstranitev betonskega betonskega estriha je mogoče opraviti ročno in "strojno".
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Demontaža sten v stanovanju

Morda ste v vašem stanovanju odločili, da ne samo standardne popravke, temveč tudi prenove? Potem ste na pravi poti! V naši državi je veliko let porabilo gradnjo stanovanj s stropi, ki so zelo nizke. Kaj naj rečem o majhnih kuhinjah in ozkih hodnikih? Toda nihče niti o tem ni razmišljal. Glavna stvar je bila, da gradnjo dokončate pravočasno in ni pomembno, da načrtovanje sploh ni popolno.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Za rušenje betonskih konstrukcij in cene lahko spreminjamo!

To je res, ker je končna številka vedno odvisna od kompleksnosti predmeta. Strinjam se, da je ena stvar porušiti konkretno razdelitev in še nekaj drugega, da bi dosegli, na primer, razstavljanje posode iz litega železa z genojem, prekrito s betonom.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Odstranitev trakove osnove

Trak temelj - vrsta temeljev, ki je zaprta zanka iz betona ali armiranega betona. Položi se pod vse nosilne stene stavbe, s čimer se enakomerno porazdeli težka obremenitev stavbe na tleh vzdolž celotnega oboda. Razstavljanje traku temelj lahko izvedemo s konvencionalno udarno metodo in brezstopenjsko metodo, opisano zgoraj, z uporabo armiranega betonskega prekinjevalca.
  Rušenje betona s ceno jackhammerja

Razstavljanje dela. Demontažna cena

Kaj je razgradnja? Če nameravate kaj spremeniti v stanovanju, pisarniškem prostoru, hiši, najprej se te ali druge strukture, obrnjene obloge in oprema odstranijo, zlomijo, odstranijo. V ta namen se opravlja rušenje. Ponovna izgradnja stanovanja ali hiše bo nujno zahtevala demontažo. Napačno je domnevati, da se bo kdo na prvi pogled spopadal s tako preprosto zadevo. Dejansko je treba demontažna dela izvajati tako, da okolje ne trpi in vse, kar se ne bo spremenilo.

wtorek, 13 listopada 2018

Vrste zunanjih domov

  Vrste zunanjih domov

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilno - morate imeti vsaj daleč idejo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Vrste zunanjih domov

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko bodisi trdno, ko je celotna fasada končana in delno, ko so le še nekateri elementi hiše obrnjeni.
  Vrste zunanjih domov

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Vrste zunanjih domov

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!
  Vrste zunanjih domov

Nekaj ​​o izgledu zgradb

Praviloma je razporeditev fasade slikarska dela ali namestitev vgrajenih sistemov. V prvem primeru izvajamo barvanje, omet ali fasado. Lahko ga prevlečete z že obarvano že pripravljeno mešanico ali pa barvno plast nanese na že pripravljeno površino.
  Vrste zunanjih domov

Obloga fasade z ometom

To je eden najstarejših načinov rafiniranja in izolacije fasade. Sodoben omet vam omogoča ustvarjanje teksturnih površin, ki jih lahko pozneje obarvate. Glavni namen ometa - poravnava sten. Danes se za te namene uporabljajo različne mešanice gradbenih materialov: cementno-peskovna malta, mešana mavca ali apnena malta. Zaščita zunanjih sten je precej dolgotrajen proces. Za popoln rezultat morate uporabiti mešanico primerne sestave in lastnosti.

poniedziałek, 12 listopada 2018

Lepa hiša v notranjosti

  Lepa hiša v notranjosti

Najlepše domove s podstrešjem. Fotografija znotraj

V zadnjih letih so notranji oblikovalci precej prostovoljno obrnili prostor pod streho v domače kino, bare, salone, omare in telovadnice. Podstrešje je odličen kraj za okrasitev spalnice ali otroške sobe. V sodobnem svetu se podstrešna soba ne šteje izključno kot prostor, ki ga naseljujejo boemci. Če menite, da fotografije hiš zunaj in znotraj, potem najlepši notranjosti praviloma imajo stavbe s podstrešjem.
  Lepa hiša v notranjosti

Dejanski dizajnerski slogi hiš in vikend: fotografije znotraj in zunaj

Karizmatični sodobni, plemeniti klasiki, rafinirani baročni, razkošni art deco - kakšen stil naj izberejo za okraševanje hiše? In kje začeti? Pregledovanje fotografij hiš in vikend po načrtovanju popravil znotraj in zunaj.
  Lepa hiša v notranjosti

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.
  Lepa hiša v notranjosti

Novi in ​​najnovejši dizajn

Arhitekturne modernistične znane bralcem. V tem slogu so ohranjene sodobne hiše, ki so prestale proces arhitekturnega preoblikovanja in semantične obnove ter predstavljene publiki v novi obliki. Za ta trend je značilna uporaba Art Nouveau, Art Deco, Minimalism ali Pop Art v notranjosti.

Okrasne blazine. Fotografiranje z 60 blazinami

Okrasni vzglavnik, kljub svoji nepretrganosti, lahko spremeni slog notranjosti, ki ga ne prepozna. Dovolj je kupiti blazine v orientalskem slogu, nizko kavarno in volneno preprogo, zdaj pa imate notranjost z izrazitim orientalskim znakom. Dodajte še nekaj svetlejših dodatkov in vaša soba ne prepozna! In cena te izdaje praviloma ni tako velika. Torej, upoštevajte. In za navdih, kot vedno, gledamo na naš izbor fotografij. 60 blazinic, prekinjenih s tematskimi fotografskimi nabori. Upoštevajte, da so številni modeli dejansko pokrovi na vzglavniku in so ročno izdelani. Rože in botanični odtisi
  Lepa hiša v notranjosti

Klasični slog: eleganca, razkošje in eleganca

Klasični stil vedno ostane v povpraševanju, je utelešenje spoštovanja, miru in trajnih idej o udobju in udobju. Zasnova koče v klasičnem slogu ne sprejema vrveža, poceni konča in namig lažnih v obliki umetnih materialov. Le "samozadostni" dragi materiali: marmor, plemenit les, naravne tkanine, štukature, vse, kar ustvarja vzdušje resničnosti, elegance in bogastva.

Monolitna plošča

  Monolitna plošča

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Monolitna plošča

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.
  Monolitna plošča

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Monolitna plošča

Monolitna osnovna plošča - splošne informacije

Uporaba monolitne temeljne plošče je potrebna, če je tla nestabilna in obstaja tveganje za razpoke ali poškodbe stavbe. To so razlogi:
  Monolitna plošča

Kako pravilno ojačati talno ploščo z lastnimi rokami?

Zelo pomembno je pravilno izračunati ojačitev in potrebno debelino plošče. Glede na konstrukcijske obremenitve se izbere premer ojačitve. Pogosteje je v razponu od 8 do 14 mm. Priporočljivo je, da uporabite vroče valjani jekleni ojačitvi razreda A3, da zagotovite pravilno trdnost talne plošče.
  Monolitna plošča

Prednosti osnove plošče

Zaradi velikega območja osnove plošče in prisotnosti prostorske ojačitve je osnovni tlak na tleh znatno zmanjšan (približno 0,1 kg / cm2). Poleg tega naprava te vrste temeljev omogoča enostavno prenašanje spremenljivih obremenitev, ki se pojavijo pri različnih premikih tal. Z drugimi besedami, plošča ima visoko nosilnost. Na primer, 63-metrski stolp dvigala ostankinskega stolpa stoji na monolitni osnovni plošči z debelino le en meter.

Popularne posty