sobota, 16 czerwca 2018

Barvanje lesene ograje koča vasi

  Barvanje lesene ograje koča vasi

Lesena ograja shtaketnik za ograje kraji mestne četrti in mestne hiše

Dokončani odseki lesenega shtaketnika so borovci, obdelani z antiseptično sestavo v avtoklavu pod visokim pritiskom. Septična cisterna prodre skozi celotno globino teh ograj.
  Barvanje lesene ograje koča vasi

Izbira polikarbonata na ograjih, ograje za kočo

Objavljeno dne 16. 12. 2015 | Objavil admin | Kategorije: Namestitev lesene ograje
  Barvanje lesene ograje koča vasi

Prednosti lesene ograje

Na srečo obstaja veliko vrst ograj, tako da lahko vsakdo izbere najbolj primerno možnost za sebe, vendar preden nadaljujete z njihovim opisom, morate poznati prednosti in slabosti lesenih ograj.
  Barvanje lesene ograje koča vasi

Konstrukcija lesene ograje: nasveti in triki

Vsebina

  • Vrste lesenih ograj
  • Izbira lesa
  • Priprava orodij
  • Tehnologija pritrditve okvirjev
  • Pripravljalna faza
  • Glavna faza gradnje ograje
  • Kako narediti ograjo trajno
Lesena ograja - preprost in poceni način za zaščito zemlje. Čeprav se je v zadnjih desetletjih pojavilo veliko več praktičnih in trajnih materialov, lesena ograja ne izgubi priljubljenosti.
  Barvanje lesene ograje koča vasi

Opis ograj iz profesionalne talne obloge

Ograje profesionalnih listov so ena izmed najbolj priljubljenih in donosnih vrst gluhih ograj. Aktivno se uporabljajo za ograje na različnih ozemljih: poletne hiše in kočijske vasi, industrijske objekte in začasne gradbene ograje.
  Barvanje lesene ograje koča vasi

3D ograje proizvajalca v Tyumenu

3D ograja je presečna kovinska ograja, izdelana v obliki rešetke z figured izrastki, ki opravljajo funkcijo dodatnih ojačitev. V Tyumenu so ograje 3D paneli nameščeni na objekte, kot so otroški in športni tereni, izobraževalne in zdravstvene ustanove, proizvodnja, skladiščenje in zasebna območja, vključno z letnimi počitniškimi hišami itd.

Globina komunikacijskega kabla

Zahteve pri izbiri lokacije poti

V tej fazi je treba začeti projekt polaganja kabla v tleh, uskladiti z lokalno upravo. Pri izbiri lokacije poti je treba upoštevati številne dejavnike, kot so bližina drugih komunikacij, presečišče parkov in trgov na kabelski progi, prisotnost stavb in objektov v gospodarske namene ter naslednje določbe
  Globina komunikacijskega kabla

OSNOVNE DOLOČBE ZA OBLIKOVANJE PLINSKIH LINOV

1. Splošne določbe

1.1. Oblikovanje optičnih komunikacijskih vodov za plinovode bi moralo temeljiti na zahtevah mednarodnih komunikacijskih linij, ki zagotavljajo njihovo visoko zanesljivost, funkcionalno odličnost in gospodarnost.
  Globina komunikacijskega kabla

6 SHEMI TOPLOTNE IN TOPLOTNE MREŽE

6.1 Izbira variante sheme toplotne oskrbe objekta: centralizirani sistemi za oskrbo s toploto iz kotlovnic, velike in majhne termoelektrarne in jedrske elektrarne (CHP, TE, NE) ali iz decentraliziranih virov toplotne oskrbe (DTT) - avtonomni, strešni kotli iz stanovanjskih toplotnih generatorjev se proizvajajo s primerjavo izvedljivosti možnosti.
  Globina komunikacijskega kabla

3. Podzemni kabelski vhod skozi gradnjo stavbe.

Kabelske vnose v zgradbe, kabelske konstrukcije in druge prostore je treba izdelati v cevi brez azbestnih cementnih cevi v nerjavljenih luknjah iz armiranobetonskih konstrukcij.
  Globina komunikacijskega kabla

Styling tehnologija DIY

Prišli smo na glavno vprašanje članka, v katerem bomo razmislili, kako naj električni kabel postavimo na tla sami. Da bi bila navodila priročna in razumljiva, jo bomo zagotovili po stopnjah.
  Globina komunikacijskega kabla

OBLIKOVANJE KARTOGRAFA DUBINA KABLA

22.28. Sestavljanje kartografije vključuje krepitev nadzora nad globino polaganja kablov med konstrukcijo CLS ter določitev dejanske globine kabla (glej točke 6.3 - 6.5).

Kako ometati opeko stene na balkonu

  Kako ometati opeko stene na balkonu

Značilnosti procesa mavca

V dekoraciji opeke ima svoje značilnosti. Če načrtujete notranjo dekoracijo z lastnimi rokami, je nujno, da jih poznate. Prvo pravilo je potreba po krčenju stene. Če je bila opeka pred kratkim položena, potem morate, preden začnete z ometom, dati določen čas za sušenje in zbijanje. V nasprotnem primeru bo na površini nastala pecina razpok in celo možno je, da bo omet na nekaterih mestih zrušen.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Klasifikacija dekorativnega ometa na zunanjih lastnostih

Mavec se prodaja kot suha ali pripravljena mešanica. To je polnilo, različne dodatke (antiseptik, zgoščevalec, topilo itd.) In raztopino veziva (bela cementa ali sintetična akrilna smola).
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Priprava končne plasti in druge faze dela

Tanka plastična mreža je nameščena na mokrem prvem sloju. Zajema končno plast. Tukaj je delo opravljeno lepo, sloj prevleke se prikaže na ravni žarnic, površina je previdno izravnana.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Priporočila primera

Če ima barvo, je treba najprej izbrati pod ton, s katerim bo stena naslikana kot rezultat. To bo dobilo najbolj podobno senco, ki ste jo izbrali za dekoracijo balkona. Če delo poteka počasi, ni nujno, potem je priporočljivo slikati z mehko čopičem. Na vseh težko dostopnih mestih, vogalih sten in šivov bo previdno slikala. Če je območje stene zelo veliko, lahko uporabite valjček ustrezne velikosti ali pnevmatskega pršila. Slikanje je treba opraviti zelo previdno, tako da zaradi tega ne morejo biti obarvana mesta - lahko povzročijo neenakomeren odtenek na zaključnem sloju in napake v strukturi prevleke.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.
  Kako ometati opeko stene na balkonu

Hitro se bom posvetoval (notranjost). Gospodinjstvo

Na kmetiji nihče nima... Še vedno je bolj živahen:) Lastniki mansard. Obstajata dve podstrešni sobi od 35 do 38 kV. Po dogovoru - prostori za starejše dečke. Stropi bodo zagotovo obloženi s ploščo, vendar se nismo odločili, kaj storiti s stenami... Tudi s ploščo? Ali pa je bolje uporabiti ozadje za nekatere naravne materiale - tkanino, kamen, reliefen omet? Če se vsi clapboard - hitro ne utrudijo? Ali je praktično? In kaj je mogoče storiti s podobnimi okni? Naj poskrbim, da jih bodisi...

Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kaj upravičuje zanesljivost varjenja: osnove varjenja:

Z močjo ustvarjanja trajnih povezav varjenje zavzema vodilni položaj. To je zagotovljeno s segrevanjem zlitin različnih kovin z uporabo električnega loka, kar vodi do plastične deformacije uporabljenih materialov. V tem primeru pride do vzajemnega prodiranja osnovnih delcev elektrode v strukturo materialov, ki so povezani. Posledično nastanejo molekularne vezi z ultrahitrostjo.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Faze izgradnje hiše iz kovine

Najprej se oblikuje projekt za prihodnji dom. Nato morate raziskati zemljišče za globino podtalnice in gostoto zemlje. Na podlagi tega se zaključi, kakšna bi morala biti podlaga.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Izbira materiala za ograjo

Litoželezni

Ta zasnova ograje - eden najbolj zanesljivih, in izgleda zelo "trdno". Vendar pa je priporočljivo, da ga uporabljate v zasebni hiši iz dveh razlogov. Prvič, precejšnja teža bo zahtevala gradnjo močnejših razponov - povečanje stroškov dela. Drugič, varjenje litega železa z lastnimi rokami ni lahka naloga. Če ustavite izbiro na njem, boste morali naložiti elemente in plačati veliko denarja za njih. Dejansko ni veliko storiti sami.
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Vrste domačih kovine

Profilirana kovina je dokaj fleksibilen gradbeni material, ki vam omogoča, da s svojimi rokami naredite najbolj zapletene oblike gazebov. Toda najbolj priljubljene so zdaj kvadratne (glavna velikost je 3 do 3 metre), pravokotne (praviloma so široke 3 metre in dolge do 7 metrov), šesterokotne in oktaedične, slednje pa imenujemo tudi "okrogle".
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kovinski okvirji delajo sami

Pred začetkom dela, najprej je treba pripraviti kovinske risbe za vrtnar, ki ga nameravate narediti. V bistvu je dovolj navadna skica "ročno", vendar je zelo pomembno, da dimenzijo vseh elementov in da jih ne upoštevate, kot nekateri preveč samozavestni mojstri naredijo: & # 128578;
  Kovinske konstrukcije, ki se sami varijo

Kako upravljati biser

Za dolgotrajno delo takšne oblike mora slediti pravilom požarne varnosti. Od plamenskega ognja do nekaterih lesenih delov konstrukcije (na primer, če je na transportnem ročaju lesena šoba) mora biti razdalja najmanj 20 cm. Tudi ti elementi se zdravijo z antiseptiki.

Raztopina polimera

  Raztopina polimera

Fasadni izolacijski sistemi

SISTEMI OGREVANJA FASADOV "Classic - MVS" in "Classic - PPS"

Izolacijski sistemi fasad "Classic - MVS" in "Classic - PPS" se uporabljajo za zunanjo izolacijo fasad stanovanjskih, javnih, upravnih in industrijskih objektov, tako novega kot tudi po rekonstrukciji, ki novim pogledom na fasado stavbe z novimi arhitekturnimi oblikami in ohranjanjem iz zunanjih okolje, hkrati pa izboljšuje izolacijske lastnosti. Fasadni izolacijski sistemi zagotavljajo visoko zvočno izolacijo, zmanjšajo stroške ogrevanja in klimatizacije na 60-65%, pomagajo zmanjšati debeline sten in olajšati temelj.

Pojasnilo.

Ta priporočila potekajo v skladu z dopisom št. 01 / 1-162 z dne 7. februarja 2006, LLC "Plant of Sealing Materials", Dzerzhinsk, Nizhny Novgorod po pogodbi številka 2-8861 od 12.05.2006
  Raztopina polimera

Vzroki za uničenje opeke

Opeka je trden monolit, ki stoji stoletja. Toda to trdnost sčasoma izgublja zaradi povsem objektivnih razlogov. Razlogi za uničenje zidarn veliko, ampak na prvem mestu, seveda, morate dati vodo. Opeka, zahvaljujoč porozni strukturi, lahko absorbira vodo. Ko ledena voda postane led, ki širi in uničuje opeke. Na enak način tudi voda uničuje cementno malto.
  Raztopina polimera

Načelo prodiranja cementne hidroizolacije in njenih prednosti

Hidroizolacijska cementno-peskana malta se že dolgo uporablja. To je tako imenovana ometna hidroizolacija. Uporablja se na stenah kleti od zunaj in od znotraj. Cementna malta dobro blokira dostop vlage do betonskih blokov, poleg tega pa na ometanih notranjih stenah kleti zlahka pritrdite ploščice ali barve.
  Raztopina polimera

CD 30 polimerna lepila in protikorozijska raztopina

Mleta za protikorozijsko zaščito armature in lepilne plasti med popravilom betonskih in armiranobetonskih konstrukcij

Polimerno spremenjeni cement kot elektroizolirani material za elektrotehnične sisteme

Pokazalo se je, da je bil razvit polimer. Določen je bil cement za elektroizolacijo. Prikazan je koncept možnosti polimerno modificiranega cementa.

Lesena okna

  Lesena okna

Galerija del

Vsako okno, ki ga naredimo, kot za sebe - v skladu z vsemi pravili GOST in tehničnimi zahtevami. Okna so zaključena z lesenimi okenski okvirji, montaža pa se izvaja v skladu s tehnologijo Profi-Line.
  Lesena okna

Profil in obdelava lesa:

Pravilen pristop k izdelavi profila lesenih steklenih oken zagotavlja maksimalno trdnost lesa, odpornost na nihanje vremenskih razmer in mehanske deformacije.
  Lesena okna

Nakup lesenih oken s steklom proizvajalca na debelo ali drobno! Protikrizne cene!

Leseni okvirji z dvojnim steklom te serije v pogojih osrednje Rusije so primerni za stanovanje, za državno hišo v državi, za kopanje in ne le...
  Lesena okna

Izbrali bomo in izdelali okno, ki je optimalno za vas:

od ene vetrnice do sodobnega - lesenega okna evropskega standarda z mehanizmom nagiba in obračanja v skladu z evropskimi standardi za nemško opremo. So enostavni za uporabo in primerni za državo in v mestu.
  Lesena okna

Leseni eurovendi z dvojnim steklom

Se spomniš, kako so se začele tvoje najljubše ruske filmske zgodbe? Tako je pripovedovalec odprl okna lesa, oziroma rolete in začel zgodbo. Od takrat mnogi od nas povezujejo lesena okna s toplino, harmonijo in udobjem. Odrasli smo že davno, standardna okna iz lesa pa so se nekoliko spremenila, poseben odnos do njih pa se ni spremenil. Vsakdo, ki želi ustvariti v svojem domu edinstveno vzdušje udobja, bo vsekakor izbral lesena okna z dvojno zastekljena okna, ne pa s plastičnimi ali aluminijastimi koluti.
  Lesena okna

Koristi

Ko gre za lesena okna s steklom, jih ni mogoče primerjati s tradicionalnimi modeli tesarstva. Osnova njihove zasnove je enaka PVC oken. Glavna razlika je, da se namesto plastike uporablja lesni profil, ki je zanesljivo zaščiten pred videzom glivičnega kalupa. Ta okna je treba kupiti za številne prednosti.

Gradnja visokih zgradb in objektov

Hiša ozemlje in njegova priprava

Zaključna faza v tehnologiji gradnje stavbe je ureditev mesta v bližini hiše. Tu govorimo o gradnji igrišč, sajenju dreves, organiziranju kluba, polaganju talnih plošč in tako naprej. V Moskvi je ta stopnja zaradi povečanih tovornih površin namenjena ključni pozornosti.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Gradnja hiše in nove tehnologije

Tehnologije, ki se uporabljajo pri gradnji sodobnih visokih stavb, so odvisne od obsega strukture geodetskih značilnosti zemljišča in funkcij, ki jih bo kasneje izvedla gradnja:
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Visoka gradnja

Ustanovitev temeljnih struktur in metod za izračun podlag za zagotovitev zanesljivosti moderne visokogradnje je ena glavnih dejavnosti NIIOSP. Inštitut je pomembno prispeval k izgradnji prvega metropolitanskega "visokogorja".
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Faze gradnje visokih stavb

Pred začetkom gradnje je potrebno iti skozi več stopenj načrtovanja visokih stavb, izpolnjevati vse potrebne standarde in jih dosledno odobriti v regionalnih primerih. Vse podrobnosti projekta morajo izpolnjevati tudi zahteve kupca, v vlogi katere je lahko vladna agencija ali posameznik.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

6 Arhitekturne in načrtovalne rešitve za visoke stavbe in kompleksov

6.1 Pri razvoju arhitekturnih in načrtovalnih rešitev za visoke stavbe in komplekse je treba upoštevati rezultate geotehnične ocene gradbišča, opisane v 8.1.1.6 in 8.1.1.7.
  Gradnja visokih zgradb in objektov

Glavne sestavine inženirskih raziskav za gradnjo visokih stavb

Inženirske raziskave za gradnjo visokih stavb, namenjene predvsem študiju lastnosti tal na ozemlju, namenjenem gradnji. V večstanovanjskih stavbah je na tleh močno pritisk na tleh, študije slabe kakovosti stiskljivosti lahko povzročijo uničenje temeljev in same zgradbe.

Stene za barvanje

  Stene za barvanje

Zakaj potrebujete prašno steno?

Priprava sten je potrebna za odstranjevanje prahu, zmanjšanje in enakomerno porazdelitev vpojnosti sten, kar omogoča enakomerno nanašanje lepila in barve. S prisotnostjo praška na materialu se njena adhezija povečuje, barve in laki se shranijo, izdelek postane odporen proti obrabi in vodoodporen. Primer služi kot zaščita baze za dolgo časa.
  Stene za barvanje

Zakaj je potreben zidni primer?

Premaz, ki prekriva površino, varuje premaze barve zaradi povečane oprijemljivosti. To zagotavlja dodatno vzdržljivost in vodoodpornost za vse izdelke, ki so z njeno pomočjo okrepljeni.
  Stene za barvanje

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Stene za barvanje

Orodja, ki so potrebna za polaganje sten

Če želite primerjati površino plošče, je potrebno orodje vnaprej pripraviti. Najprej boste potrebovali delovne rokavice, jih lahko uporabite tudi pri interakciji z vodo na osnovi barve. Za preprečevanje strupenih snovi je najbolje uporabiti zaščitno masko.
  Stene za barvanje

Faze pripravljalnega dela

Pripravljalna dela za barvanje sten so razdeljene v štiri faze. Prva faza je odstranitev starega konca. Tu je veliko odvisno od tega, kateri material je bil prej uporabljen za zid. Če je to ozadje, potem jih je treba popolnoma odstraniti, in steno proshpaklevat in očistiti.
  Stene za barvanje

Priprava sten in stropov za barvanje

Brez skrbne priprave osnove ni mogoče dobiti želenega rezultata. Navsezadnje tudi majhna napaka na površini sten ali stropa lahko negira vsa prizadevanja in celo najsodobnejša barva ne bo mogla skriti.

Notranjost kletne etaže hiše

  Notranjost kletne etaže hiše

Zasnova prvega nadstropja hiše: pravi slog

Spoštljivi angleški klasiki, prijeten Provence ali lakonični minimalizem? Za oblikovanje prvega nadstropja zasebne hiše bo ustrezala vsakemu slogu. Glavna stvar je, da ustreza splošnemu konceptu stanovanjskega oblikovanja in je všeč vsem gospodinjstvom.
  Notranjost kletne etaže hiše

Faze modernizacije kleti

Če se odločite za dokončanje prenove kleti, se pripravite na več dejavnosti. Dolgoročna prisotnost ljudi v polkrogni sobi zahteva ustvarjanje udobnih pogojev, za katere je potrebno izvesti naslednje inženirske sisteme:
  Notranjost kletne etaže hiše

Zaključek kleti v zasebni hiši

Kletna etaža v zasebni hiši je odličen kraj za ureditev rekreacijskega območja, domačega kina, knjižnice, biljarda ali igralne sobe ali garaže. Za uporabo pritličja z največjo koristjo je pomembno, seveda, skrbno pretehtati njegovo postavitev in končno obdelavo. Samo o tem, kaj bi lahko bila dekoracija kleti v zasebni hiši, in o tem se bo razpravljalo še naprej.
  Notranjost kletne etaže hiše

Prednosti zasebne hiše s kletjo so:

  • racionalna raba površine gradbenega zemljišča z namestitvijo dela poslovnih prostorov v klet;
  • kompaktnost hiše, preprosta komunikacija med gospodarskimi in stanovanjskimi deli;
  • izboljšanje estetskih in umetniških rešitev ter življenjskega udobja;
  • toplotna učinkovitost stanovanjskega dela hiše.

Pravila kleti v zasebnih domovih in stanovanjskih zgradbah.

  Notranjost kletne etaže hiše

Načrt za namestitev pohištva v deželi: prednosti in slabosti samorazvojnega načrta

Eden od najpomembnejših kriterijev za izgradnjo deželne hiše je njegov edinstven slog, edinstvenost in individualnost. Pri nakupu stanovanja ni možnosti, da bi prišlo do velikih sprememb v postavitvi in ​​namestitvi pohištva. Po dogovoru s pohištvom lahko izkaže, da je ta ureditev popolnoma nepraktična. Konec koncev, stanovanje ni toliko prostora.
  Notranjost kletne etaže hiše

Pritličje dražje nad tlemi

Prva stvar, ki mora imeti v mislih, če se pojavi zamisel, da ima klet v hiši, je dejstvo, da bo njegova gradnja stala več kot zgrajena nadstropje ali celo v večini primerov več kot povečanje površine stavbe hiše.

Popularne posty