sobota, 21 lipca 2018

Zaključite parno kopel v kopalnici

  Zaključite parno kopel v kopalnici

V kakšnih okoliščinah so trim parne sobe

Kot veste, v parni sobi je najvišja temperatura v zgornjem delu. Bliže stropu je višja temperatura pare. Z ustrezno razporeditvijo prezračevanja se dovod svežega zraka v parno sobo od zunaj pojavi od spodaj, ki se, navzgor, segreje do želene temperature naraščanja. Ogrevana para, ki kroži skozi parno sobo, se spusti. Na poti, odneha svojo toploto in, ko je dosegel najnižjo raven, ima najnižjo temperaturo.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Toplotne izolacije parne kopeli

Toplotna izolacija je odvisna od materiala, iz katerega je izdelana kopel. Če je lesena blokada, potem dodatno segrevanje ni potrebno. Toda zaradi krčenja s časom se med dnevniki pojavijo vrzeli. Zato jih je potrebno ustrezno rezati z lanom ali mešanico gline in žagovine.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Materiali za stene in strope

Pred začetkom dela se morate odločiti za uporabljene materiale in upoštevajte, da morajo biti okolju prijazni. Poleg tega je obloga parne sobe dolžna zadovoljiti oko, postavljeno za počitek in sprostitev. Vse te zahteve so v celoti skladne z lesenimi materiali, kot so obloge ali plošče iz lesa. Ti izdelki so nameščeni na pripravljenem zabojčku brez uporabe kovinskih nohtov, ki lahko pri segrevanju spali telo počivalca v kopeli. Zato je sistem za pero in utor, ki je predviden v izvedbi obloge, idealen za oblogo za parno sobo.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Zaporedje zaključevanja s paro

Začnimo z glavno stvarjo, z velikostjo parne kopeli v kopalnici in kako jo pravilno izbrati. Nekaj ​​nasvetov o tem, kako se pri izdelavi ne sme napačno izmeriti s parametri parne sobe.
  Zaključite parno kopel v kopalnici

Kaj morate vedeti pri zaključku stropa in sten

Univerzalna možnost za zaključek parne sobe se šteje za podlogo. Enostavne besede - obloge. Tak material se lahko kupi in proizvaja neodvisno.

Domov okrasitev zunanjih možnosti

  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Dokončanje hiše s termopaneli

Termopaneli so sestavljeni iz dveh slojev, iz poliuretanske izolacije in klinker plošč, ki opravljajo vlogo zaščite pred zunanjimi dejavniki in estetsko preoblikovanje hiše, se imenujejo tudi sendvič plošče.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Obloga hišnih oblog zunaj

Lesene hiše iz lesa, hlodov (s staranjem) ali montažnih panelnih konstrukcij so pogosto obložene s ploščo - relativno poceni in zelo visokotehnološko leseno gradivo za montažo. Izdelan je iz lesa, zato je okolju prijazen izdelek. Na trgu je veliko vrst stenskih oblog za zunanjo dekoracijo hiš - blok hiše, ameriški, pod eurobarjem itd. Vsi se razlikujejo po videzu. Blok hiše posnema zaokroženo hlodovino, Američan je podoben "šarniku", opažev pod eurobar pa je imitacija lepljenega laminiranega lesa. Na sliki so prikazane hiše, ki so obložene z različnimi vrstami hlačnic.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Domov okrasitev zunanjih možnosti

Katere so možnosti za zaključek fasade hiše?

Gradbeno tržišče je sedaj kot kalejdoskop, to je nenavadno bogat izbor različnih materialov, ki so namenjeni pomoči zasebnim lastnikom stanovanj in različnim tehnologijam, v skladu s pravili in tehnologijami, s katerimi se izvaja fasadna dekoracija hiš.

Montažne zgradbe Kazahstan

  Montažne zgradbe Kazahstan

Hitro zgrajene zgradbe iz sendvič panela v Astani!

Zahtevani material za gradnjo montažnih zgradb - sendvič plošče. Kljub dejstvu, da je material še vedno precej "mlad", sodobni inženirji oblikujejo ambiciozne sendvič plošče za stanovanjsko in industrijsko uporabo.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Prednosti modularne konstrukcijske metode

Gradnja montažnih objektov, na ključ zgradbe - večstopenjski gradbeni tehnologiji, s katerimi lahko po razumni ceni in hitro gradite hiše, komunalne zgradbe, proizvodne zmogljivosti. Naročite montažne modularne zgradbe v Moskvi, jih lahko ocenite:
  Montažne zgradbe Kazahstan

Širitev poslovanja v Kazahstanu: najem ali gradnja?

Danes v Kazahstanu je infrastruktura skladiščno-logističnih kompleksov mlad segment komercialnega trga nepremičnin - začela se je aktivno oblikovati šele pred nekaj leti, vendar še vedno ni pripravljena za zadovoljevanje potreb poslovanja v visokokakovostnih prostorih za skladiščenje blaga.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Praktična in poceni gradnja montažnih zgradb, skladišč, hangarjev.

Sly Američani so v 50. letih prejšnjega stoletja začeli uporabljati tehnologijo brez okvirja. Takšne stavbe so dobro uveljavljene med vojno z Irakom, ko je bilo v vseh pogojih na terenu treba nemudoma in poceni ustvariti domove in poljske kuhinje za borce. Do današnjega dne gradnja montažnih zgradb, skladišč, pisarn in hangarjev uživa zasluženo priljubljenost v več kot šestdesetih državah po vsem svetu. Danes je ta vrsta stavbe na voljo ruskim potrošnikom.
  Montažne zgradbe Kazahstan

Sklenjeni sporazumi:

  1. Sporazum med vlado Tyumenske regije (Ruska federacija) in akimatom regije Mangystau (Republika Kazahstan) (sklenjen 25. novembra 2010);
  2. Sporazum o sodelovanju med vlado Tyumenske regije (Ruska federacija) in akimatom severnozahožinske regije (Republika Kazahstan) v trgovinski in gospodarski, znanstveni, tehnični, humanitarni in socialni sferi (sklenjen 17. maja 2011);
  3. Sporazum med Upravo občinskega okrožja Golyshmanovsky v Tyumenski regiji in državno ustanovo "Aparatura župana okrožja Tayinshinsky v severnozahodni regiji" o vzpostavitvi sestanskih mestnih odnosov (sklenjen 21. avgusta 2012)
  Montažne zgradbe Kazahstan

Oprema za proizvodnjo gaziranega betona Kazahstan

Postavljena je bila avtomatska linija za proizvodnjo blokov iz ne-avtoklaviranega betonskega betona v Kazahstanu, Astani.

Fotografija v pritličju

Katere sobe se nahajajo v kleti

Obstaja veliko idej, ki so lahko na nižji ravni hiše. Bolje je, če to niso tiste sobe, v katerih spijo in zato večino svojega življenja preživijo, temveč bivalni prostori občasnih bivanja, ki opravljajo določeno funkcijo. To vključuje domači kino, biljardno sobo z barom, savno z bazenom, vinsko klet, otroško igralnico, telovadnico, zimski vrt in garažo. Glede zadnjih štirih različnih strokovnjakov obstajajo utemeljeni dvomi.

Popravila in obnova kleti

Torej, zamisel je odobrena, projekt je pripravljen, sprejemamo dovoljenja. Zdaj lahko pričakujete proces popravila in opreme podzemnih prostorov. Kaj natančno bo treba storiti, je odvisno od prihodnjih funkcij, trenutno stanje in parametrov prostora.

Zasnova prvega nadstropja hiše: pravi slog

Spoštljivi angleški klasiki, prijeten Provence ali lakonični minimalizem? Za oblikovanje prvega nadstropja zasebne hiše bo ustrezala vsakemu slogu. Glavna stvar je, da ustreza splošnemu konceptu stanovanjskega oblikovanja in je všeč vsem gospodinjstvom.
  Fotografija v pritličju

Video na "zanimivih idejnih policah"

Če je v kleti veliko prostega prostora, zakaj tukaj tukaj ni opremljeno, na primer domače gledališče, telovadnica ali soba za igre?
  Fotografija v pritličju

Oblika kleti v hiši

Zasnova kleti zasebne hiše je odvisna predvsem od njegovih funkcij. Tehnični vidiki ostajajo nespremenjeni: že v fazi gradnje je treba skrbno pretehtati hidroizolacijo in prezračevanje. Tudi že v fazi priprave projektnega projekta v pritličju je treba posebno pozornost nameniti razsvetljavi in ​​ogrevanju.

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.

Koliko cigaret potrebujete za ograjo

  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Ena opeka ne gradi stebra

Naslov označuje smer misli, ko upoštevamo male stvari. Seveda ne boste postavili opeke na travo in jih ne postavite drug na drugega v obliki kolone. Postavljen je temelj ograje, ki je sposoben držati razpon razpona in upreti obremenitvi z vetrom. Za opravljanje te naloge brez ojačitve bo potrebna velika poraba materiala. Stebri so obsežni in masivni. Izjemno težko najti načrtovano rešitev za odstranitev temnega sloga takšne ograje.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Označevalna mesta za nosilce in gradnjo temeljev

Po določitvi števila stebrov je potrebno krepiti kabel med dvema ekstremnima točkama in natanko pod njim označiti kraje za vrtanje tal pod jedri. Če je naprava načrtovana za podlago ograje, se stebri stebrov med gradnjo betonirajo.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Koliko opeke na kvadratni meter pri gradnji hiše?

- Pred izračunom števila opek, ki bodo potrebni za gradnjo hišne stene, se morate odločiti za debelino bodočih sten. Na primeru standardne opeke BARRUM, velikosti 250 * 120 * 65 mm. V eno opeko lahko postavite debelino stene 250 mm, dve opeki 510 mm, tla opeke 120 mm, eno in pol opeke 380 mm in s tem širina stene, ki je postavljena v dveh in pol opek, bo 640 mm.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Zakaj je pomembno, da takoj dobimo opeko?

Vsaka opeka spremeni barvo iz serije v serijo v večji ali manjši meri zaradi spremembe barve naravnega materiala, iz katerega je izdelan v različnih obdobjih leta. Opeka je obarvana precej natančno in spremembe v odtenkih iste barve iz serije v serijo so minimalne, vendar na fasadi je opazno.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Potrošnja opeke glede na način polaganja

Pred pričetkom izračuna je potrebno izmeriti zahtevane posnetke ograje, določiti njegovo višino in debelino. Optimalna višina ograje je od 0,5 m do 3,5 m.
  Koliko cigaret potrebujete za ograjo

Za katere ograje navadno uporabljajo opečne stebre

V zadnjih letih so v Rusiji zelo priljubljene ograje valovite plošče v kombinaciji z opečnimi oblogami, saj je to razmeroma ekonomična in privlačna možnost. Tudi ti stolpi so široko uporabni v kombinaciji z lesenimi razponi. Najbolj modna možnost je ograje iz kovanega železa z opečnimi stebri. Res je, da takšna struktura ne varuje mesta pred radovednimi očmi, a je zagotovo zelo impresivna.

Koliko stane razstaviti hišo iz bara

  Koliko stane razstaviti hišo iz bara

Kako lastnikom pripraviti hišo za analizo?

1) Preden razstavite hišo, ga morate prekiniti. Izpad električne energije, če je merilnik v hiši, lahko opravi samo pooblaščeni električar. Če je hišo dobavljen plin, je treba stopiti v stik z regionalno plinsko industrijo. Kupec lahko običajno odklopi hišo, ki se razstavlja iz dovodne vode, tako da izklopi ventil na dovodni cevi.
  Koliko stane razstaviti hišo iz bara

Koliko stane razstaviti ali drugače povedati staro hišo - vsakdo, ki je prišel v "dediščino" prejšnjih lastnikov, je o tem razmišljal stara zgradba.

Avtor besedila je lahko porušil staro hišo in še vedno prihranil pri tem.

Koliko stane za rušenje in razstavljanje stare lesene hiše

Cena razstavljanja hiše je odvisna od narave opravljenega dela (do tal ali kopanja temeljev, razstavljanja hiše ali privlačenja gradbene opreme). Poleg številnih dodatnih storitev (sortiranje, odstranjevanje mesta, zbiranje smeti in drugo).

Nov dom za teden

Ena od poceni in montažnih zgradb je okvirna hiša. Zgrajen je na osnovi lesenega ogrodja. Notranja dekoracija se izvaja z uporabo usmerjene plošče, cementne plošče, vezanega lesa, stenske obloge, suhih zidov. Za zunanjost hiše je bila uporabljena opeka, tiru, barva, fasadni omet in ploščice, ki posnemajo polaganje naravnega kamna.
  Koliko stane razstaviti hišo iz bara

Koliko stane razstaviti hišo

Mnogi so zaskrbljeni, koliko stane razstaviti hišo - končni strošek je odvisen od številnih dejavnikov in je določen na kraju samem, potem ko ga pregleda strokovnjak.

Izbira materiala za stene lesene hiše

Trenutno je velik izbor stenskih materialov. Tu in lepljeno, profilirano in zaobljeno hlodovino in sesekljane hiše iz brunaric. Kljub dejstvu, da je drevo v osnovi, pa bo cena vsakega tipa materiala stene drugačna. V tem članku ne bomo upoštevali prednosti in slabosti tega ali tega materiala zidov, je treba omeniti le, da je globlji obseg tehnološke obdelave materiala nižji strošek gradnje hiše.

Notranje predelne stene iz pene

  Notranje predelne stene iz pene

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:
  Notranje predelne stene iz pene

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Notranje predelne stene iz pene

Osnovna pravila za zidanje

Ko se prašek posuši, je potrebno lepilo raztopiti (upoštevati morate navodila na embalaži, ker je lepilo danes drugačno in če je kaj narobe, lahko to povzroči najbolj negativne posledice). Lepilo je treba skrbno uporabiti na bloku, ki ga je treba položiti na dno tla. Upoštevati je treba, da je pri izdelavi notranjih pregrad z lastnimi rokami treba med gradnjo povezati vrstice. Če želite to narediti, morate zamenjati začetni blok vrstice, tako da uporabite celoten blok v eni vrstici za to, polovico v drugi vrstici in tako naprej. Da bi preverili vertikalnost polaganja pene betonskih razdelkov, morate uporabiti nivo zgradbe ali plumb.
  Notranje predelne stene iz pene

Osnovna pravila za vgradnjo predelnih sten iz pene

Pena betonski bloki so razdeljeni na toplotno izolacijo (D300-D500), strukturno toplotno izolacijo (D600-D900) in strukturo (D1000-D1200). Za izdelavo predelnih sten primerni bloki, označeni z D600 in zgoraj. Razred moči, ki ga imajo - od B2,5.
  Notranje predelne stene iz pene

Notranje predelne stene iz pene

Izbira gradbenega materiala za gradnjo notranjih predelnih sten v korist pene blokov je zagotovljena z lastnostmi, ki so optimalne pri izbiri materiala za gradnjo predelnih sten znotraj stanovanja.
  Notranje predelne stene iz pene

Potrebno orodje za blokiranje pene

Značilnost pene betonskih blokov je, da so zelo enostavni za ročaj z ročnim orodjem in električnimi orodji. In če želite, da se delo hitro premika, morate vnaprej pripraviti vsa orodja za polaganje pene. Poglejmo, kakšno orodje za polaganje blokov pene, ki jih morda potrebujete.

Namestitev cene oken

  Namestitev cene oken

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.
  Namestitev cene oken

Faze namestitve plastičnih oken po GOST

Namestitev plastičnih oken po GOST-u dovoljujejo usposobljeni strokovnjaki. Raven usposabljanja ocenjujejo vodilni proizvajalci PVC profilov. Vsi inštalaterji morajo imeti z njimi potrdila o nameščenih izdelkih.

PVC tehnologija za montažo oken

Najprej je nujno, da se iz okna, ki ga želite izdelati in namestiti, opravite meritve. Po demontaži starega okna je pomembno, da se kakovostno pripravi odprtina s pomočjo hitro utrjevalnih cementnih kompozicij, poliuretanske pene in izolacije iz folij.

Kakovost namestitve plastičnih oken je pomembnejša od lastnosti komponent

Lahko vas preseneča, vendar lahko z gotovostjo v našem polju z gotovostjo rečemo: če vzamete drago in kakovostno okno, vendar jih postavite narobe, bo učinek veliko slabši od namestitve poceni oken, ki so jih postavili dobri obrtniki v vseh na pravila.
  Namestitev cene oken

Opis vgradnje plastičnih plošč na okenske proge

Stranske in zgornje PVC plošče so nameščene s pomočjo zaganjalnega profila, ki je pritrjen na okvir, ali pa ga vstavite v utore, ki so bile predhodno izdelane v peni.
  Namestitev cene oken

Profesionalna montaža plastičnih oken. Skrivnosti spretnosti

1. Namestitev PVC oken v primeru zamenjave se začne z razstavljanjem starih okenskih sistemov, ki so na sredini žagani s krožno žago ali žico. Potem se okvir s pomočjo nosilca odstrani iz okenske odprtine, pri čemer se mesto pristanka novega profila očisti iz ometa, opeke itd. Ni pomembno, katera okna so zamenjana: lesena ali plastična.

Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

  Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

Izbira soočenega materiala

Okrasitev fasade s pomočjo profilirane pločevine je precej privlačen in zanesljiv način pokrivanja, ki učinkovito ščiti stavbo pred prekomerno vlago, neugodnimi vremenskimi razmerami, mehanskimi učinki. Hkrati na začetku dela je treba jasno opredeliti, kakšno fasado bo treba narediti.
  Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

Glavni koraki in zaporedje dela pri polaganju

Namestitvena dela z valovitimi tlemi začnemo izvajati z namestitvijo okvirja, ki vključuje potrebne kovinske profile. Zaradi majhne teže profilirane folije se za pritrdilne elemente uporabljajo enostavne in lahke strukturne strukture. Tehnologija profiliranega oplaščenja je sestavljena iz naslednjih korakov:

Kdaj je storitev na voljo?

Pogoji izvajanja dela s profesionalnim tlakom se lahko razlikujejo glede na različne značilnosti naročila. Ta parameter vpliva zlasti na naslednje dejavnike:
  Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

Obloga fasad s profesionalnim tlakom s hkratnim segrevanjem

Razširjeno masovno segrevanje fasade stanovanjskih zgradb je posledica zaostrovanja standardov za varčevanje z energijo v skoraj vseh državah, pa tudi zaradi znatnega povečanja cen energije v zadnjih 15-20 letih.
  Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

Namestitev strehe pločevine.

Zaradi velikega razpona (debelina kovin, višina valov, barv) je med krovci veliko povpraševanje. Namestitev tega materiala ne traja veliko časa, vendar ima določeno zaporedje ukrepov, odvisno od tega, ali je streha nosilec ali ne.
  Obloga stavbe s strokovnim listom z izolacijo

Specifikacije in vrste materialov

Torej, preden obrišete hišo s kovinskim profilom, morate preučiti glavne tehnične lastnosti tega materiala. Torej, kovinski profil ali valovita je vsestranski material, ki se uporablja predvsem za izvedbo gradbenih del. Izdelan je iz hladno valjane kovine, ki je vroče pocinkano. Da bi izboljšali mehansko togost in dali materialu visoko estetsko učinkovitost na stopnji izdelave, je valovita plošča opremljena z vzdolžnimi grebeni (trapezni ali valovit), ki so rebra.

Fotografija hiše na hiši

  Fotografija hiše na hiši

Mala hiša s površino manj kot 100 m² M.

Male koče hiše, fotografije in projekti, ki so predstavljeni v tem oddelku, so namenjeni predvsem rekreaciji in kratkotrajni sezonski nastanitvi v poletnih mesecih.
  Fotografija hiše na hiši

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.
  Fotografija hiše na hiši

Vrste slogov in notranjost hiše

V najbolj splošnem smislu, stil notranje opreme hiše ali stanovanja je mogoče opredeliti kot kombinacijo arhitekturnih značilnosti, dekor in barvne rešitve, ki so harmonične za zaznavanje. Ustvarjajo jih pod vplivom nacionalnih značilnosti (arabski, japonski, angleški stil itd.) Ali epohe razvoja družbe (minimalizem, viktorijanski, gotski stil). Ni smisla, da bi navedli vse smeri, vendar je vredno opisati najbolj priljubljene med njimi.
  Fotografija hiše na hiši

Katere sobe so v hiši, kamor lahko postavite panoramska okna?

Posebna priporočila za namestitev panoramskih oken ne obstajajo. Vse je odvisno od osebnih preferenc, kot tudi od mesta, kjer se odpre najbolj ugoden in lep razgled.
  Fotografija hiše na hiši

Notranjost klasičnih slogov: fotografije

Ko gre za slog za notranjost hiše in koče, je klasika skoraj vedno prva stvar, ki prihaja na misel. Za klasični slog je značilen miren, spoštljiv in zadržan. To območje je najbolj primerno za tiste, ki želijo obrniti svojo kočo v družinsko rezidenco z zgodovino. Seveda, če hočeš dobiti notranjost ekonomskega razreda, potem so fotografije domov v klasičnem slogu zelo pomembne za vas. Dejstvo je, da se klasika šteje za precej draga za izvedbo smeri. Toda klasična notranjost praktično nima življenjske dobe.
  Fotografija hiše na hiši

Prodaja hiš in hiš v državi Moskvi od lastnikov

Če želite kupiti hišo v predmestju v najbolj ugodnih razmerah, vam ni več treba spremljati številnih oglasov na različnih mestih. Dovolj je slediti rednim posodobitvam našega kataloga. Imamo hiše na območju Moskve od lastnika, ki jih lahko kupite po najnižji ceni na trgu.

Popularne posty