sobota, 23 czerwca 2018

Razmerje betona, da izpolnite dvorišče

Pripravljalna dela pred prelivanjem betonske mešanice dvorišča

Pred betoniranjem je treba s površine dvorišča odstraniti šibke sloje tal, po katerih je celotno območje napolnjeno z ruševinastim slojem debeline okoli 200 mm. Klesan kamen je temeljito stisnjen. Z močnim betoniranjem tal se lahko izvede brez dodatnega drobljenega kamna.

Priprava za glavna dela

Kopanje velikega dela tal - delo je dolgotrajen in dolgotrajen, tehnologija pa vključuje tak proces in verjetno ne bo brez nje.
  Razmerje betona, da izpolnite dvorišče

Predhodno delo

Najprej morate izravnati tla in se znebiti zgornje plasti zemlje s koreninami trave. Nato pripravite blazino ruševin, ki je nato maksimalno stisnjeno - za to dodamo majhno plast peska za prevleko od zgoraj. Debelina sloja ruševin je najmanj 15-20 centimetrov. Pogosto je ta plast še bolj debela, še posebej, če se poleg ruševin v njej uporabljajo tudi gradbeni odpadki - zlomljene opeke, ostanki starega betonskega tlaka in podobno. Obstajajo tudi nasprotni primeri - če je tla na dvorišču težka, tampirana, brez trave, potem lahko poskusite brez ruševin.

Pripravljalne faze

Če želite storiti vse v redu, morate pripraviti dobro mesto. Ladjedelnica mora biti skrbno načrtovana. Natisnite, kateri del bo betoniran in kateri del je namenjen zasaditvi zelenih površin. Načrtujte kraje, kjer bodo položene vrtne poti, kamor boste parkirali avto itd. Če imate dovolj prostora, načrtujte poti, da lahko udobno hodite, tj. Po najkrajši poti. V nekaterih državah pri ustvarjanju parka uporabite ta način. Pred polaganjem parkskih parkov je park nekaj časa odprt za obiskovalce. V tistih krajih, kjer so ljudje potopili poti in utrdili poti in ulice.
  Razmerje betona, da izpolnite dvorišče

Konkretni izračun

Najprej se morate odločiti, koliko betona potrebujete za izdelavo betonskih plošč ali betoniranje betona, vstopa itd. Pri izračunu količine betona ni nič težje.
  Razmerje betona, da izpolnite dvorišče

Faza 2. Vloga ojačitve pri betoniranju

Ne glede na debelino betona, tudi če je nadnaravno, ima beton težnjo po razpokanju. Praviloma se pojavijo razpoke na mejah povezave betonskih delov, ki so napolnjene z intervalom dneva. Verjetnost razpokanja je zelo visoka, če v delu ni ojačitve ali kovinske mreže v betonu, tudi če je med delom prešlo več kot 24 ur.

Popravila zgrajene strehe skladišča

  Popravila zgrajene strehe skladišča

Stroški popravil

Po pregledu škode bo Master Yuda predlagal optimalne možnosti obnove strehe. Če je delna zamenjava mehke strehe nepraktična, bo kakovosten remont poceni. Cena del se določi posamično in je odvisna od dejavnikov, kot so:
  Popravila zgrajene strehe skladišča

Ima popravljalna skladišča

Skladišče ima lastne posebnosti. Njihova popravila so praviloma izredno preprosta glede na uporabljene materiale: njeni lastniki se ukvarjajo s funkcionalnostjo, ne pa z videzom. Toda ob istem času vzdrževanje takih prostorov ni vedno poceni zaradi velikega kvadratnega in višine stropa. Dodatna zapletenost je lahko popravilo skladišča, ki ne preneha z delom. Delovni žerjavi žerjavov, nakladalci in delavci skladišča s vozički ne olajšajo življenja gradbenikom, ki popravljajo prostore. Vendar pa se lahko z neizmernimi izkušnjami in dogovorjenim načinom delovanja te neprijetnosti zmanjšajo.
  Popravila zgrajene strehe skladišča

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Popravila zgrajene strehe skladišča

Kakšna je zgrajena streha?

Zidana streha je valjani hidroizolacijski material, ki je izdelan iz polimernih bitumnih komponent. Ta vrsta strehe se učinkovito uporablja za kritje stanovanjskih zgradb, industrijskih in poslovnih stavb, skladišč. Različne lastnosti materiala zagotavljajo uporaba posebnih praškov zgornjega sloja - grobih ali drobnozrnatih, ki so narejeni iz drobovja, sljude ali peska.
  Popravila zgrajene strehe skladišča

Remont mehke strehe

Mehka streha nima posebne vzdržljivosti, vendar če sledite preprostim pravilom po remontu, vam bo v celoti služila več desetletij. Z delom za njegovo popravilo je mogoče samostojno obvladati, vendar le, če imate zaupanje v svoje sposobnosti in potrebno orodje.

2. TEHNIČNI PREGLED, DELOVANJE STREŠKOV IN STREŽA

2.1. V skladu s Pravili in predpisi za tehnično delovanje stanovanjskega sklada se kontrola tehničnega stanja strehe in zlasti strešne preproge izvaja z rednimi in izrednimi pregledi [4].

Knauf suhi talni estrih

  Knauf suhi talni estrih

Knauf suhi estrih

Popolnoma ravna tla z odlično zmogljivostjo v kratkem času - je resnična in dostopna vsem. Toplo ravno in okolju prijazno tla bo osnova za udobje vašega doma. Knauf talne obloge je sodobna in zanesljiva rešitev problema priprave površine za talne obloge.
  Knauf suhi talni estrih

Kratek opis tehnologije namestitve suhe Knaufove vezice.

Recimo, da v celotnem stanovanju opravljamo estrih, je talna višina najmanj, se uporabijo listi iz mavčnih vlaken 2500x1200x10mm.
  Knauf suhi talni estrih

Kdaj naj se uporabi Knauf estrih?

Šteje se, da je skorajda idealna rešitev za stanovanjski apartma, še posebej, če je potrebno poravnati v ločenih prostorih, medtem ko suhi podi Knauf popolnoma izključujejo mokre procese (vlaga je glavni uničevalec v razsutem stanju); položi suho tla, lahko takoj položite laminat ali preprogo.
  Knauf suhi talni estrih

Kako sam proces samodejno izvaja:

  1. Čiščenje in priprava osnove.
  2. Polaganje roba lopute.
  3. Hidroizolacijska površina.
  4. Uskladitev razsutega materiala.
  5. Zapiranje GVL kvadrata.
  Knauf suhi talni estrih

Kaj je Knauf tla

Talne obloge Knauf imajo več imen: Knauf suhi estrih, Knauf nadstropje. To je celoten sklop materialov, ki se uporabljajo za polaganje posebnega dizajna, ki nadomešča cementno zalivanje tal. Suha tla odlično poravnajo površino z vsemi razlikami zaradi možnosti polnjenja ekspandiranih glinenih žetonov (od 1 do 20 cm ali več). Talni komplet vključuje:
  Knauf suhi talni estrih

Suha estriha Knauf.

Suha tla Knauf je sodoben in zanesljiv način izravnave tal z razširjenim polnjenjem glinenih z naknadnim polaganjem na vrhu GFBL (talni elementi), ki so podlaga za polaganje zaključne prevleke. Hitrost vgradnje suhega estriha in hitrost zagona prostorov sta Knaufova tla nepogrešljiva rešitev v sodobni gradnji.

Osnutek hiše

Osnutek zaključkov stanovanjskih apartmajev

Osnutki dela v stanovanjskih apartmajih se izvajajo, da se odpravijo nepravilnosti sten, stropa in tal. Na ta način se pripravi osnova za zaključek stanovanja: barvanje sten in stropov, tapetništvo itd.

Lep konec v novi stavbi

Nova stavba z drobnim koncem je primerna za življenje takoj po prejemu ključev. Ta možnost zaključka se pogosto uporablja v apartmajih ekonomskega razreda, ko kupec vlaga vsa sredstva pri nakupu stanovanj in je pripravljen, da nekaj časa odloži stanovanje po svojem okusu.
  Osnutek hiše

Kakšna dela so vključena v grobo obdelavo stanovanja?

  • Mavčne stene v vseh predelih apartmaja, razen WC-ja in kopalnice (ena soba s kombinirano kopalnico). Z njim bodo stene primerne za tapete, za barvanje in za ploščice.
      Osnutek hiše

    Če najem apartmaja z grobim konča je v pogodbi o skupni gradnji, kaj to pomeni?

    Groba obdelava implicira potrebo po nadaljnjem popravilu. Praviloma je stanovanje polje v tem primeru delno ali popolnoma ometane stene. Vendar je možnost možna, če je njihova površina na splošno opeka ali beton. Tla imajo samo estrih, v prihodnosti pa boste morali postaviti laminat, parket, linolej ali katerokoli drugo prevleko, da bi izbrali lastnika.
      Osnutek hiše

    Dokumentiranje postopka za sprejem stanovanja

    Dokument, ki odraža pomanjkljivosti prejetega stanovanja, se imenuje ogledni list ali okvarjen seznam - razvijalec mora izdati tak dokument, ko sprejme stanovanje. Bolj podroben dokument je, večja je verjetnost imetnika delničarjev v primeru konflikta, da brani svoje pravice na sodišču. V okvari je treba navesti:

    Kaj pomeni končna zaključna stanovanja?

    Kaj pomeni končna obleka? To vprašanje postavljajo številni potencialni kupci stanovanj v novih stavbah. Končna obloga je nekaj, kar je med najmanjšo končno obdelavo v sobi in največ.

Cisterna ograja cena

  Cisterna ograja cena

Namestitev opečne ograje

Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.

Stroški ograje z opečnimi stebri valovitega

Fotografije kažejo ograjo z opečnimi stebri ali z valovitimi tlemi, očarani z lepoto in bogastvi oblikovalskih rešitev. Za hitro in brezhibno in kvalitativno gradnjo opečne ograje je postala norma. Podjetje, ki nenehno obnavlja čistost lastnega poslovnega ugleda, zasluži vašo pozornost. Zbral je tehnični potencial, ki je skupaj z zlatimi rokami mojstrov in daje resnično veličastnost.
  Cisterna ograja cena

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Cisterna ograja cena

Tehnološke značilnosti gradbenega in instalacijskega postopka

Vsak 2,25 metra (mesta namestitve za opečne stebre za ograjo) se razprostira z izrezom 40x40x130 cm. -15 cm je postavljena betonska znamka M-300. Pri gradnji opečne ograje za vgradnjo vgrajenih delov se nujno uporabljajo poli, katerih cena je odvisna od premera. Običajno se uporabljajo profili dimenzij 60x60x2 mm. Stojala so nameščena v pripravljene jame in varno pritrjena po nastavitvi betona.
  Cisterna ograja cena

Potrošnja opeke glede na način polaganja

Pred pričetkom izračuna je potrebno izmeriti zahtevane posnetke ograje, določiti njegovo višino in debelino. Optimalna višina ograje je od 0,5 m do 3,5 m.

Slikarstvo

  Slikarstvo

Točke nadzora v procesu barvanja avtomobila

Veliki plus v slikarstvu je prisotnost posebne komore ali prostora, v katerem je minimalen prah in nič ne pade s stropa. Preden barvate avto, ga morate razstreliti iz prahu, nato ga prekriti in zalepiti s pokrovom, barvnim papirjem in lepilnim trakom. Nato razmastite površino z anti-silikonom.
  Slikarstvo

Popusti na slikovnih avtomobilskih delih

Ne glede na to, kako skrbni in previdni je lastnik avtomobila, je zelo težko popolnoma zaščititi površino avtomobila pred poškodbami, praskami, škodljivimi vplivi vremenskih razmer ali slabe površine ceste. Danes je obnovitev poškodovanega dela celoten sklop del na odpravljanju napak in vračanju izgubljenega videza, vključno s celo barvo. Slikanje delov je preprosto nepogrešljivo za avtomobilske navdušence, ki želijo hitro in poceni vrniti neokrnjeni videz poškodovanega avtomobila.
  Slikarstvo

Polno slikarstvo: popust na delo 20%

Naročite celotno sliko avtomobila in dobite 20% popusta! To storitev uporabljajo tisti, ki so utrujeni od videza avtomobila in želijo jo spremeniti, pripraviti avtomobil za prodajo ali pa preprosto posodobiti bledo barvo. Izraz je omejen. Pohiti!
  Slikarstvo

Pripravljalna dela

Pred slikanjem avtomobila je potrebno pripraviti prostor, v katerem bo delo opravljeno. Da bi zagotovili visoko kvaliteto delovanja, prostor ne sme vsebovati virov prahu in onesnaževanja.

Prednosti prašnega premaza

Barve za barvanje prahu so pobarvane z uporabo visokokakovostnih potrošnih materialov. Naši strokovnjaki strogo upoštevajo vse tehnološke procese, zato je pridobljen premaz:
  Slikarstvo

Imamo najboljše in najsodobnejše tehnologije, ki nam omogočajo najboljše prašno barvanje predmetov katere koli kompleksnosti po najboljših cenah!

Pripravljeni smo ponuditi našim strankam -

Vlivanje betonskega dna

  Vlivanje betonskega dna

Kako pravilno ojačati talno ploščo z lastnimi rokami?

Zelo pomembno je pravilno izračunati ojačitev in potrebno debelino plošče. Glede na konstrukcijske obremenitve se izbere premer ojačitve. Pogosteje je v razponu od 8 do 14 mm. Priporočljivo je, da uporabite vroče valjani jekleni ojačitvi razreda A3, da zagotovite pravilno trdnost talne plošče.

Polnjenje monolitne talne plošče

Polnjenje talnih in podstrešnih tal ni možno brez posebne opreme, ki je betonska črpalka. Ta stroj je sposoben črpanja betonske raztopine na višino 56 metrov.
  Vlivanje betonskega dna

Izračun moči talnih plošč

Da bi pravilno izračunali trdnost talne plošče, je treba upoštevati veliko dejavnikov, od samega ploščnega materiala, armaturnega dela in izračuna vse možne obremenitve.
  Vlivanje betonskega dna

Pogoji za vlivanje monolita

Treba je opozoriti, da je betonska tla mogoče samo v stavbah z močnimi stenami. Njena prelivanje v hiše z lesenimi stenami je nesprejemljivo, v stavbah s pregradami lahkih materialov pa se monolitna plošča lahko vlije šele po tem, ko so pod njim postavljene dodatne jeklene ali armirano betonske podpore. Poleg tega bi morali stavbe s takimi mesti zgraditi na trdnem tleh in trdnem temelju. Če stavba, ki jo gradite, ne izpolnjuje teh pogojev, morate zavreči talno ploščo z betonom.
  Vlivanje betonskega dna

Okrepitev monolitnega prekrivanja

Za okrepitev monolitnega prekrivanja z lastnimi rokami, da bi bila odporna proti upogibanju, upogibanju in stiskanju, se uporablja ojačitev palic. Za povezovanje armaturne mreže potrebujete:
  Vlivanje betonskega dna

Kaj morate vedeti o ojačitvi tal

Za izvedbo armature betona uporablja armirano jekleno palico. Debelina je od 8 do 14 mm debeline do 150 mm. Pri nakupu že pripravljenih talne plošče je treba upoštevati dejstvo, da se proizvajajo v tovarnah trdne, rebraste in votle. Še posebej priljubljena je zadnja možnost. To je posledica dejstva, da so zaradi praznin v betonskem monolitu takšne plošče sorazmerno majhne teže, odlične izolacijske zmogljivosti, slabe absorpcije zvoka in dobro vzdržujejo deformacije.

Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

  Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

Pogoji hipoteke za gradnjo zasebne hiše v Sberbanku leta 2017

Posojilni produkt Sberbank ima nedvomno dostojanstvo - nizke letne obrestne mere, ki jih bo posojilojemalec moral plačati za uporabo izposojenega denarja. V letu 2017 je najmanjši odstotek za uporabo posojila 12,50%. Poleg te koristi so še druge:
  Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

Hipoteke za izgradnjo hiše v Sberbank: pogoji

To hipotekarno posojilo je zagotovljeno izključno za gradnjo stanovanjske hiše. Treba je omeniti, da se ta vrsta hipotekarnih posojil šteje za najbolj tvegano, saj zagotavlja omejeno število bank. Hkrati je strošek takega posojila precej visok in samo Sberbank daje priložnost tistim, ki želijo financirati izgradnjo doma, je razmeroma poceni.
  Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

Možne možnosti posojanja

Zadolžena sredstva za izgradnjo lastnega doma lahko dobite pri ruskih bankah , upoštevajoč dejstvo, da vaša finančna blaginja izpolnjuje navedene zahteve. Tukaj je nekaj možnosti:

Prednosti posojila za gradnjo hiše

To je bilo že omenjeno na začetku članka. Posojilo za stanovanjsko gradnjo vam bo pomagalo v veliko hitrejšem obdobju, kot če bi prihranili denar za izpolnitev svojega sanja - lastne hiše v vaši državi.
  Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

Pregled pogojev posojila za gradnjo stanovanjske hiše

Med hipotekarnimi programi Sberbank ni le posojil za pridobitev končnih stanovanj, posojilojemalci imajo dostop do posojila za gradnjo hiše. Razvrščen je kot stanovanjski kredit. Za pridobitev posojila za samostojno gradnjo stanovanjske hiše banka za kreditojemalce določi naslednje in precej standardne zahteve:
  Hipoteke za gradnjo hiše Sberbank

Vojaška hipoteka - nakup stanovanj v gradnji

Za vojaško osebje, ki so člani akumulativnega hipotekarnega sistema za nakup stanovanj v gradnji po nižji obrestni meri:

Pošiljanje strešne fotografije

  Pošiljanje strešne fotografije

Naprava strešnih previsov, njihovih prednosti in namena

Prevlada se imenuje spodnji del strehe, ki štrli čez raven sten hiše. Ščiti temelj in stene pred dežjem. Njegova širina se lahko razlikuje od 40 centimetrov do meter. Načeloma v skladu z gradbenimi predpisi ni potrebno izdelati veziva za ta del stavbe.
  Pošiljanje strešne fotografije

Binder materiali

Zgornja načela so osnovna in na njih lahko ločimo več vrst materialov, primernih za to vrsto gradbenih del.
  Pošiljanje strešne fotografije

Katere vrste streh potrebujejo pritrditev previsov

Vse vrste strešnih streh morajo imeti zavese. Najprej se to nanaša na "toplo" streho in podstrešne premaze, da preprečimo izgubo toplote. Kljub temu pa "hladne" strehe zahtevajo tudi nalaganje previs, vendar z obveznim prezračevanjem. Pri nameščanju prezračevanih streh je treba upoštevati, da so na strehah z enim ali dvema vratoma nameščeni le na strani previsne ploskve, in na kolkih, kjer imajo vsa pobočja pobočje, so vsa prevleka stisnjena.
  Pošiljanje strešne fotografije

Možnosti strešnega lista

Odvisniki in prevleke (prekrivanja) strehe z vrha pokrivajo kapi. Od konca, od dna do zaščite pred padavinami in lepoto, so oplaščeni z lesom, plastiko ali kovino. Končna obdelava je izbrana na podlagi estetskih praktičnih premislekov. Izbira materialov je zdaj raznolika.
  Pošiljanje strešne fotografije

Kako je namestitev?

Vrtnica je poravnana po izdelavi strešnega okvirja in robovi špirovcev so prilagojeni zahtevani velikosti. Noge s krilci so se videle vzdolž črte in prva letev je pritrjena na njih.
  Pošiljanje strešne fotografije

Kaj so reflektorji, njihove vrste in uporaba

Soffits so končane dekorativne plošče, posebej prilagojene za odlaganje spodaj na štrlečih strešnih prevlekah. V bistvu soffits strop stran. Prevedena iz italijanščine, beseda soffit pomeni strop.

Cena betonske estriha za delo

  Cena betonske estriha za delo

Estrih v Moskvi in ​​cena dela na m2

Zasebni mojster bo opravil vsa dela za izravnavo tal in urejanje betonskega estriha v stanovanju, zasebni hiši ali pisarniških prostorih (trgovina, skladišče, garaža itd.). Livarne se izvajajo hitro, zelo učinkovito in po dostopnih cenah na kvadratni meter, nudijo popuste. Klic - dogovorili se bomo!
  Cena betonske estriha za delo

Za kaj je estrih?

Med gradnjo stavb je nemogoče izogniti raznim napakam. Najpogostejši so neenakomernost tal, ker so talne plošče vedno postavljene ravno stranjo navzdol, tako da je stanovanje na spodnjem tleh gladko strop.
  Cena betonske estriha za delo

Samostojni talni estrih

Samonivelirna samorazlivna estrih se uporablja kot podlaga za zadnje talne obloge. Samonivelirna samonivelirna tla se razprostirajo po celotni površini, kar ustvarja povsem gladko površino.
  Cena betonske estriha za delo

Betonski estrih na lesenem tleh: kako narediti estrih?

Demontaža ni potrebna! V primeru potrebe po betoniranju na lesene nosilce se več pozornosti nameni pripravljalni fazi: prikrite vrzeli med ploščami (lahko uporabite montažno peno ali epoksidno smolo), spojnice med stenami in tlemi obdelamo z tesnilom.

Vrste in stroški estrihov

1. Cementni pesek - najlažje dostopen, odpravlja nepravilnosti in razlike v višini 2-6 cm, tako da ne izlije svoje sosede na podlagi vnaprej položenega filma iz polietilena ali povzroči prah. Po napravi potrebujete do 28 dni za moč in sušenje.

Kako izračunati ceno naprave industrijskih betonskih tal na kvadratni meter?

To lahko storite sami na spletu. Na mestu je kalkulator za izračun stroškov. Vendar bo v tem primeru znesek približno. Če natančno rečemo, koliko stane za polnjenje tal s betonom, bo lahko le strokovnjak po pregledu predmeta, razvoju projekta in izdelavi ocene.

Cev za prevoz plina na ceni mesta

  Cev za prevoz plina na ceni mesta

V katerih primerih je potreben prenos cevi za plin?

Najlažja možnost - popravilo v kuhinji. Pogosto so gejzirji v kuhinji neudobni, zlasti zaradi ergonomskih vgrajenih aparatov ali vgrajenih omar v kuhinji. Praviloma stolpec prehaja sredi ene od kuhinjskih zidov in hkrati je nekaj centimetrov od same stene.
  Cev za prevoz plina na ceni mesta

Tisti, ki so prebrali to stran, so zanimali tudi:

  • Mnenja o kuhinji Irma Stolplit
  • Sadik 82 v Lyubertsy pregledih
  • Natashinskaya ribniki Lyubertsy cafe
  • Lyubertsy lepota 2008 oddaja
  • Zamenjava vozniškega dovoljenja v prometni policiji Lyubertsy

  Cev za prevoz plina na ceni mesta

Kako premakniti plinovod v hiši?

Pogovorite se s strokovnjakom, kjer želite namestiti opremo, tako da bo med namestitvijo upošteval vaše želje. Specifičnost tega dela je v tem, da je treba blokirati pretok plina v hišo, nato pa temeljito izpihovati plinovod. To lahko spretno izvede samo mojster. On bo lepo in hitro odrezal potrebni del cevi in ​​ga namestil na pripravljeno mesto.
  Cev za prevoz plina na ceni mesta

Izkušeni plinski mojster v Sankt Peterburgu in LO

Strokovna pomoč izkušenih obrtnikov o vseh vprašanjih, povezanih z opremo za plinsko oskrbo gospodinjstev (peči, stebri) in oskrbo s plinom (montaža / demontaža plinskih cevi, certificiran varilni aparati itd.)!
  Cev za prevoz plina na ceni mesta

Postopek ali kje začeti prenos cevi za plin v stanovanju: cena, koordinacija, projekt

Proces pogajanja o prenosu ni enostaven, če pa se je pojavila potreba po takšnih ukrepih, morate začeti s sklicevanjem na strokovnjake. Če želite premakniti plinsko cev v stanovanje in ne boste imeli težav z nadaljnjim delovanjem, potrebujete:
  Cev za prevoz plina na ceni mesta

Dovoljenja za prenos cevi

Za začetek dela, povezanega s plinskimi komunikacijami, boste najprej morali pridobiti več naslednjih odobritev:

Popularne posty