sobota, 8 września 2018

Prekrivanje betonskih stropov

  Prekrivanje betonskih stropov

Zunanja ureditev kleti

Za gradnjo groba se lahko uporabljajo različni gradbeni materiali, kot so les, beton, naravni kamen, opeka ali plošče z njihovim nadaljnjim polnjenjem. Klet se lahko uporablja kot običajno shrambo. Preko podlage kleti se prekrivajo v obliki talne plošče na predhodno sestavljenih tramovih in na vrhu prekrita z izolirnim materialom.
  Prekrivanje betonskih stropov

Kako narediti prekrivanje kleti v garaži?

Kako zgraditi klet v garaži, da bi imela zaupanje v varnost oskrbe? Najprej, da izključimo višje sile, se načrt kleti kaže v projektu izgradnje garaže.
  Prekrivanje betonskih stropov

Ogrevanje stropa nad ogrevano kletjo

Če je klet ogrevana, so vse njene stene izolirane in temperaturna razlika med prostorom, nameščenimi eno nad drugo, ne presega nekaj stopinj, izolacija kletnega dna pa je izvedena na enak način, da izolira podne pode. In ker je polaganje izolacije na tleh preprostejše in cenejše kot na stropu kleti, se delo opravi na ta način.
  Prekrivanje betonskih stropov

Naprava zračnega dela

Nadzemni del ali pokopališče je lahko precej preprosto v obliki majhne predsobe, ki ščiti loputo, včasih pa je celotna soba, ki opravlja določene funkcije - poletna kuhinja, gazebo. Primitivno klet organiziramo tako:
  Prekrivanje betonskih stropov

Zmanjšanje toplotne izgube skozi garažna tla

Izolacijo kleti v garaži je treba izvesti celovito, to je izboljšanje izolacijskih lastnosti tal, stropa in sten. O izolaciji sten in streh v garaži smo že napisali od znotraj. V nasprotnem primeru želeni učinek ne bo dosežen. Tla garaže hkrati delujejo kot streha za klet. S horizontalnim prekrivanjem pride do največje izgube toplote.
  Prekrivanje betonskih stropov

Monolitna armiranobetonska plošča klet strop

Jasno je, da morajo pred betoniranjem armiranega betonskega tla plošče izdelati oplaščenje in ojačitev. In tudi popravite vse police. Opaž je izdelan iz vezanega lesa, odpornega na vlago, ki je nameščen na ploščah, razpon med njima pa je približno 60 cm. Gradimo opaž, tako da bodoča plošča prekriva stene kleti ali čopela za 15-20 cm.

Replacement riser Cena

Kako je načrtovana zamenjava ogrevanja v stanovanjih in stanovanjskih zgradbah.

Pred pričetkom načrtovane zamenjave grelnikov v hiši bomo pripravili sobo in odstranili vse pripomočke za milo in ril ter vse krhekne predmete za notranjost, da ne bi prišli do umazanije z iskrami in prahom pri rezanju kovine. Ko je vse pripravljeno in voda iz dvižnika je izsušena, kaj naredi vodovodar Zheka, smo posekali dvižni vod in v stanovanju očistili cev za distribucijo vode.
  Replacement riser Cena

Montaža kovinskih cevi

Pri nameščanju sistemov za ogrevanje, odplake in oskrbo z vodo je praviloma treba zamenjati dvižne naprave za dovod tople in hladne vode, ogrevanje in odplake. Zamenjava vsakega dvižnika bo strošek razstavljanja od 5.200 do 7.200 rubljev z materiali. Ta postopek neizogibno zahteva izklop vodovodnega sistema.

Vzroki obrabe na ogrevalnih ceveh

Poleg glavnih dejavnikov, ki preprosto potrebujejo zamenjavo dvižnikov, je tudi estetski trenutek. Na primer, pri zamenjavi starih cevi z novimi, ne bodo vsi zadovoljni, da bi videli staro obrabljeno dvižno napravo, čeprav je tudi v uporabi. In drugi pomemben dejavnik, ki lastniku hiše / stanovanja potiska drastične spremembe, je prenova prostora, v kateri postaja nekdanja lokacija avtoceste precej neudobna. V vsakem primeru je bila vaša popravila:
  Replacement riser Cena

Zamenjava hladilnika. Postopni postopek

  • hiter pregled dvižnika;
  • razvoj namestitvenega načrta;
  • izklopite hladno vodo;
  • lepo razstavljanje obrabljene cevi;
  • priprave spojev, ki lahko vključujejo varjenje;
  • operativno namestitev nove cevi v strop, ki ji sledi priključek na avtocesto;
  • vključitev hladne vode s testiranjem vseh šivov in sklepov
Zamenjava dvižnika za vročo vodo se izvede v istem zaporedju, vključno s končnim preverjanjem celovitosti vseh priključkov.
  Replacement riser Cena

Polaganje in namestitev cevi

Zamenjava cevi v stanovanju je lahko potrebna v primeru fizičnega poslabšanja, prenove ali v prisotnosti trajnih blokad, kar kaže na znatno zmanjšanje notranjega premera cevi.
  Replacement riser Cena

Značilnosti zamenjave dvižnih plošč

Spreminjamo dvižne postaje na celotnem stopnišču, in lahko v ločenem stanovanju, tako hladno kot vročo vodo. V vsaki hiši je stojalo za vodo. To je kraj priključitve na vodovodni sistem. Pogosto je ta povezava maskirana z lažnim panelom in oseba, ki živi v stanovanju, ne more uganiti o svojem obstoju. Toda njegovo stanje, še posebej, če hiša ni nova, je treba zamenjati. V hišah stare stavbe je riser običajno narejen iz kovine, cevi so slabo povezani, običajno niso pobarvani, verjetno je križišče rjavkasto in v slabem stanju.

Stropni valj barve

  Stropni valj barve

Ključne značilnosti

Dimenzije valjev

Barvni valji so zasnovani ne samo za barvanje, ampak tudi za belo pranje, kot tudi za polnjenje različnih površin. To orodje je zelo lahka, enostavna za uporabo, priročna. Velikost valjev je velika, srednja in majhna. Veliki valji praviloma delajo profesionalne slikarje, saj takšno orodje zahteva določeno spretnost in spretnost.
  Stropni valj barve

Izbira barvnega valja

Za lažji tako dolgotrajen postopek, kot je barvanje stropa, je treba izbrati pravo delovno orodje. Valji so sestavljeni iz bugla (kovinska palica, na kateri stoji vse), valja in ročaj. V trgovinah lahko najdete valje z različnimi dolžinami palice in ročaja:
  Stropni valj barve

Izberemo barvo za strop ↑

Najprej, seveda, morate ugotoviti, katero barvo barve strop, ker gre za to debelo mešanico lakov, olj in barv, ki določa enostavnost in preprostost slikanja.
  Stropni valj barve

Kako barvati stropni valj

Previdno preberite navodila za izbrano barvo in jo razredčite, natančno upoštevajte navodila v navodilih. Zdi se, da barve ni treba razredčiti z vodo. V tem primeru preprosto zmešajte barvo. Najboljše od vsega, če vzamete s šobo mešalnik za električni vrtalnik in zmešajte barvo na to. Pri pripravi barvnih koncev.
  Stropni valj barve

Pripravljalni dogodki: nakup materiala in potrebnih orodij

Pri odločanju o izbiri: barve ali pobelite površino, morate upoštevati posebnosti prostora, kjer se načrtuje popravilo. Z gospodarskega vidika, da pobelite strop - najcenejši in najbolj dostopen način za osvežitev prostora. Vendar pa je ta možnost v kuhinji in kopalnici popolnoma nesprejemljiva zaradi visoke vlažnosti. Za take prostore je bolje uporabiti barvo na vodni osnovi. Barvani strop se lahko opere.
  Stropni valj barve

Težave s slikarstvom in njihovo rešitvijo

Najpogostejša težava barvanja stropa se lahko šteje za videz temnih lis, ki postanejo opazne po sušenju barvne kompozicije. Nekateri neizkušeni obrtniki skušajo odpraviti težave s ponovnim slikanjem, vendar ne dajejo veliko rezultatov.

Slikanje zunanji omet

  Slikanje zunanji omet

PVA na osnovi emulzijske barve

Vodna emulzija barve, ki temelji na PVA, je precej priročna možnost za barvanje sten v "poceni in jezen" slog, in tudi z dobrim videzom . Čeprav ta vodna emulzija ni bogata z izbiro barv, je preprosto ustvarjena za prostor, v katerem ni potrebe po posebni zasnovi in ​​nasičenosti barv. Pomembno je vedeti, da materiala iz vodne emulzije ne moremo uporabljati v prostorih z visoko vlago, pa tudi v tistih mestih, kjer jih je mogoče podrgati z mokrimi robčki.
  Slikanje zunanji omet

Značilnosti slikanja fasad iz opeke

Opečnata fasada izgleda, lahko rečemo, celo veličastno in zahvaljujoč porozni strukturi samega materiala, takšne stene dobro dihajo. Glavna stvar je, da ne izgubite te lastnine. Slikanje vam prav tako omogoča skrivanje napak na zidu.
  Slikanje zunanji omet

Glavne faze slikanja

Le na prvi pogled se lahko zdi, da je barvanje fasade gradbenega procesa preprosto in preprosto, zato je na voljo vsem. Vendar pa, kako je, vendar brez pomoči strokovnjakov tukaj, kljub temu, ne more storiti. In čeprav vsakdo lahko barva fasado, lahko samo profesionalec to naredi enostavno in učinkovito, pri tem pa prihrani denar kot lastnik stanovanja.
  Slikanje zunanji omet

Katere naloge naj deluje zunanja barva?

Glavno vprašanje pri izbiri barve za fasadno delo je: zakaj je treba izbrati barvo za zunanjo zaključno obdelavo in zakaj je postavljena v ločeno kategorijo. Odgovor na to vprašanje je precej preprost: zunanja barva za zunanje delo, njegove lastnosti so primerne za zahtevnejše delo in pogoje delovanja. Takšna zmes mora biti odporna na zunanje vplive, vremenske razmere in agresivno okolje. Zato ima ta tip barve svojo ločeno kategorijo in edinstveno sestavo.

Barva za delo na betonu

Zunanja barva na betonu zagotavlja zanesljivo zaščito pred različnimi negativnimi vplivi in ​​površino zagotavlja odlično odpornost na različne umazanije.
  Slikanje zunanji omet

Tehnologija slikanja ometa na fasadah

Bolje je, da z velikimi površinami mehansko očistite z uporabo zračne krtačke, kar lahko naredite z valjčkom na dolgi palici, vendar bo delo trajalo veliko dlje. Še več bo potrebno:

Talno gretje za armiranje estrihov

  Talno gretje za armiranje estrihov

Kdaj potrebujete ojačevalni estrih?

Ojačani estrih je pravzaprav poseben primer betonskega izdelka, ki lahko vzdrži tlačne, upogljive in natezne obremenitve. Ojačitveni elementi, vgrajeni v telo estriha, opravljajo naslednje funkcije:
  Talno gretje za armiranje estrihov

Potreba po okrepitvi

Po definiciji uporaba ojačitve prispeva k znatnemu zmanjšanju vibracij in dinamičnih obremenitev, ki delujejo na estrih. Razširitveni sklepi so okrepljeni, njihovo širjenje se prepreči med delovanjem.
  Talno gretje za armiranje estrihov

Zakaj okrepiti talne estrihe

Toda po sušenju lahko postane krhka in propada pod vplivom močnega mehanskega pritiska in vibracij. Beton je zelo trpežen pri stiskanju, vendar bolj občutljiv pod dinamičnimi obremenitvami na njej ali pod napetostjo. Za take primere, ko estrihe dajejo razpoke, ni neobičajno. Da bi se temu izognili, je ojačitev talnega estriha izvedena z uporabo materialov z višjo trdnostjo kot betonom.
  Talno gretje za armiranje estrihov

Uporaba in polaganje armaturne mreže za talni estrih

Pred polaganjem dekorativne talne obloge se izvede talni estrih, da se gladi površina. Pod estrihe lahko namestite toplo dno (električno in vodno ogrevanje). Poleg tega talni estrih daje trdnost tla in vam omogoča enakomerno porazdelitev tovora. Da bi bili nepogrešljivi pri gradnji, ampak bolj ranljiv beton (zlasti estrih debeline manj kot 8 cm) se ni razpokal in se sčasoma ni zrušil, ker je ob različnih vrstah tovora izdelal ojačitveni estrih.
  Talno gretje za armiranje estrihov

Glavne metode in načela okrepitve

  1. Povezan okvir debeline žice, ojačitvene ali kompozitne palice;
  2. mrežasta jeklenka, varjena s celicami 10-20 cm ali polimerom (polipropilen);
  3. disperzivna (večna) ojačitev raztopine z dodatki iz vlaken;
  4. kombinacija armaturne mreže in razsoljevanja v razsutem stanju.
V tem primeru morate upoštevati osnovna pravila:
  Talno gretje za armiranje estrihov

Kaj je okrepitev?

Okrepitev, predvsem, je način za povečanje trdnosti materialov, njihove nosilnosti. Z drugimi besedami, sposobnost odpornosti na povečane obremenitve na konstrukcijah, posledice vibracij, krčenja. Ojačani talni estrihi postanejo odporni proti razpokam, podaljša se tudi rok uporabnosti tega dizajna.

Okrepitev obraza

  Okrepitev obraza

Indikacije in kontraindikacije

Ker biološka ojačitev obraza vključuje boj proti starostnim spremembam kože, strokovnjaki priporočajo, da se ženske, ki so se obrnile na 35 let, vendar še ne stara 50 let, sklicujejo nanjo. V tem starostnem okviru bo ta postopek dosegel največjo učinkovitost. Indikacije vključujejo:
  Okrepitev obraza

Kaj je okrepitev obraza?

Okrepitev obraza je metoda injekcije za korekcijo oblike obraza ovalne ploskve. Izraz okrepitev ni s področja kozmetologije. Uporablja se na katerem koli področju, ko gre za krepitev z okvirjem. Profesionalni estetiki trdijo, da je 90% lepote obraza odvisno od jasnih, gladkih in elastičnih obraznih kontur. Da bi izgledali mlajše, ni dovolj, da bi odstranili neželene gubice in gubice na obrazu, ki igrajo pomembno vlogo, ki preprosto izginejo s starostjo.
  Okrepitev obraza

Ne-kirurška ojačitev s filamenti iz biološko razgradljivih materialov

Danes se bioniti uporablja za dviganje. To so niti za ojačitev obraza, ki se v povprečju 6 mesecev raztopijo. Ampak ne samo raztopiti. Namesto tega zapustijo okostje iz kolagena in elastinskih vlaken, ustvarjenih v tem času.
  Okrepitev obraza

Zgodovina in bistvo postopka

Izraz okrepitev prvotno ni bil s področja kozmetologije. Uporablja se na katerem koli področju, ko je treba nekaj povedati o krepitvi nekega z nekim okvirom. V kozmetologiji obrazna bio-ojačitev ni prvi postopek, ki so ga začeli izvajati, da bi okrepili kožo, obrazne konture in s tem tudi pomlajevanje.
  Okrepitev obraza

Bio-ojačitev obraza - bistvo postopka in tehnike

Biolifting je najbolj nežna, vendar hkrati učinkovita možnost zaostritve kože obraza. Vsaka druga vrsta armature vključuje uvajanje tujka v telo. Tudi če bodo tokovi absorbirani s časom, ostaja dejstvo, da je ta material tuj do telesa.
  Okrepitev obraza

Biohardiranje s hialuronsko kislino

Ko je bio-ojačitev z biogelom na osnovi hialuronske kisline, koža dobi močno vlago in koža se gladi. To je ne-kirurški pripomoček. Koža postane opazno mlajša, polt se izboljša. Obdobje rehabilitacije po tej vrsti bio-ojačitve je kratko, saj so polnila hialuronske kisline zelo biokompatibilni.

Popravilo upravne stavbe

  Popravilo upravne stavbe

Rekonstrukcija upravne stavbe

Kot kaže praksa, prenova upravne stavbe ni vedno zmožna rešiti vseh potreb lastnika, ki so nastali med njegovim delovanjem. Sčasoma se lahko zaradi strukture, specifičnosti njegovega dela spremeni, morda bo treba spremeniti tehnične in ekonomske parametre.
  Popravilo upravne stavbe

Rekonstrukcija, gradnja in popravilo upravnih in javnih stavb in objektov

Obnova javnih zgradb za razne namene je ponavadi nekoliko težja od nove gradnje, saj se morate ukvarjati z obstoječimi strukturami, ki so bili najpogosteje dostojno dostojni, imajo utrujenost, škodo zaradi korozije ali nepravilnega delovanja.
  Popravilo upravne stavbe

Rekonstrukcija starih upravnih stavb po sodobnih zahtevah

Morda ste opazili, da gradnja v mestih in še posebej v Moskvi poteka: gradijo se nove hiše, stanovanjske stavbe, upravne in industrijske stavbe. Toda malo ljudi se je spraševalo, kaj se je zgodilo s temi zgradbami skozi čas. Seveda se levi delež zgrajenih stanovanj popravlja pravočasno in se redno vzdržuje. Vendar obstajajo tiste stavbe, ki ne opravljajo svojih osnovnih funkcij, so zastarele, razpadle. V tem primeru je za izvedbo drugega vetra v takšno strukturo izvedena rekonstrukcija.
  Popravilo upravne stavbe

Kaj je vključeno v vzdrževanje sobe?

Rutinsko vzdrževanje prostorov je popravilo, ki vključuje čiščenje zaključnih premazov in materialov ter obnavljanje različnih inženirskih naprav v prostorih - oskrba z vodo, oskrba s plinom, električno ožičenje in oskrbo s toploto. Tekoča popravila so lahko načrtovana in nujna. V vsakem primeru se izvedejo le tista dela, ki jih naročnik potrebuje v tem trenutku.
  Popravilo upravne stavbe

Remont industrijskih zgradb in stanovanjskih stavb

Kapitalsko delo je potrebno, če trenutno stanje zgradbe ne dovoljuje, da se ga varno uporablja za ljudi v notranjosti. Odvisno od težav, ugotovljenih med diagnozo, lahko vključuje:
  Popravilo upravne stavbe

Remont upravnih zgradb

Ob remontu upravnih stavb povzročajo številne nevšečnosti zaradi potrebe po zamenjavi ogrevalnih, vodovodnih, prezračevalnih in kanalizacijskih sistemov. Plus popravilo strehe. "Comfort +" zmanjša nevšečnosti na minimum. To so čisto profesionalni razvoj.

Zidna izolacija

  Zidna izolacija

Značilnosti izolacije od znotraj

Glavni problem notranjih zidnih izolacij je dejstvo, da se sama stena ne segreje in celo začne zamrzniti več. To vodi k dejstvu, da se rosišče, to je kraj, kjer se vlaga iz toplega zraka v prostoru začne kondenzirati, še bolj približuje notranjemu robu stene ali na njegovo površino. V tem primeru bo kondenzat neizogibno privedel do vlažnosti in uničenja samega stene in končne plasti, poslabšanja toplotnoizolacijskih lastnosti izolacijskega materiala in posledično tudi toplotne izgube, ki so še večje, in še večja vlaga. Večina poškodb zaradi vlažnosti bo na stenah opeke.
  Zidna izolacija

Ogrevanje sten od znotraj z mineralno volno

  • 1. Površinska obdelava s temeljnim premazom.
Takšna obdelava se izvaja zaradi boja proti plesni, plesni, ki lahko kasneje negativno vpliva na izolacijo.
  Zidna izolacija

Tekoča keramična izolacija

Tekoča toplotna izolacija AKTERM lahko izvede izolacijo betonskih zidov in drugih struktur tega materiala ter stropa, površin iz plastike, lesa, kovine. Ogrevanje železne garaže s temi materiali se lahko izvaja pri vseh temperaturnih pogojih okolja z univerzalno modifikacijo AKTERM Nord, ki lahko izvaja barvo do -25 ° C.
  Zidna izolacija

Ecowool in stenske izolacije znotraj in zunaj

Ecowool je zanesljiv način izolacije hiše od toplotne izgube. Toplotno izolacijsko plast lahko uporabimo tako zunaj kot v notranjosti stavbe. In najpogosteje uporabljena mokra in mokra-lepilna metoda ecowool škropljenja. To vam omogoča, da dosežete naslednje prednosti pred drugimi načini izolacije:
  Zidna izolacija

Zunanja in notranja izolacija stene.

Obstajajo zunanja in notranja izolacija zunanjih sten stavbe. Z zunanjo toplotno izolacijo je hiša "zavito" zunaj, z notranjo izolacijo, izolacija pa je nameščena na notranji strani sten. Izbira tipa izolacije je odvisna od specifične situacije.

Osnovna načela uporabe odsevnih TIM za izolacijo doma

Osnovala sem načela uporabe odsevne izolacije med izolacijo moje hiše, kot sledi.

Barve stene barve na vodni osnovi

  Barve stene barve na vodni osnovi

Pripravljalna dela

Sproži se vsa prekrivna površina. Prav tako čisti prostor, ki je blizu nje 1,5 m. Najbolje je, da se trak tesni na stropu in na sosednjih stenah na stičišču s poslikano površino in položi tla. V tem primeru je zaželeno zapreti tla meter od stene.
  Barve stene barve na vodni osnovi

Tehnika stenske slike

Potrebno je pripraviti prostor za slikanje. Potrebno je označiti meje obarvane površine z molarnim trakom. Zlasti vrata in okenski okvirji, kot tudi stropna površina, ki meji na stene.
  Barve stene barve na vodni osnovi

Priprava zidov za slikarstvo

Da bi dosegli želeni rezultat, to je brez trakov, je treba pripraviti stene za lakiranje, predprodukcijo takšnih vrst dela kot omet, kit in osnovni premaz. Upoštevajte, da morajo biti stene pred slikanjem trdne, gladke, suhe in čiste.
  Barve stene barve na vodni osnovi

Priprava zidov za slikarstvo

Danes je eden od najbolj preprostih, cenovno dostopnih in estetskih načinov dekoriranja stanovanja barvanje sten. Visoka priljubljenost tovrstnega zaključnega dela je precej razložljiva z uporabo novih tehnologij, novih barvnih kompozicij in posledično s popolnoma spremenjenim izgledom poslikanih zidov. Barvanje vam omogoča, da v hiši ustvarite edinstveno vzdušje in neprekosljivo udobje. Raznolikost barv za stene in možnosti sodobnega niansiranja, predstavljene v sodobnih barvnih katalogih (TVT, RAL, NCS itd.), Vam omogočajo, da izberete pravo senco in stopnjo sijaja za katero koli površino.
  Barve stene barve na vodni osnovi

Barve stene barve na vodni osnovi

Slikanje sten z barvo na vodni osnovi je najpogostejša možnost za njihovo dekoracijo. Če želite ugotoviti, kako barve stene brizgamo z vodo, svetujemo, da pozorno upoštevate ta članek.
  Barve stene barve na vodni osnovi

Vodna barva: izbira barve

Izvirna barva vodne emulzije je bela. Za pridobitev želenega odtenka boste potrebovali vodno emulzijo in steklenico barvne sheme. Če želite raztopino razredčiti doma, morate barvno shemo z majhno količino barve zmešati, temeljito premešati in postopoma preliti preostalo barvilo, ki se nenehno meša z mešalom.

Popularne posty