sobota, 20 stycznia 2018

Gradnja betonskih ograj

  Gradnja betonskih ograj

Dekorativne betonske ograje

Dekorativni betonski ograji imajo različne vzorce in oblike plošč, imajo drugačno teksturo in so pogosto naslikani. Masa dekorativne betonske plošče za ograjo je povprečno 60 kg, kolona pa je 90 kg. Namestitev takšne ograje se lahko izvede brez posebne opreme. Pri hitrosti namestitve je ena izmed najhitreje zgrajenih vrst ograje. Betonske ograje dekorativnih plošč se pogosto uporabljajo v zasebnih stanovanjih, v državi zaradi velikega števila odsekov.

Blokiranje gradnje državne ograje iz monolitnih armiranobetonskih plošč

Blok ograde monolitnih armiranobetonskih plošč so najpogosteje nameščene okrog proizvodnih obratov, vojaških enot, varnih tovarn itd. Vendar pa jih lahko najdemo tudi v poletnih počitniških hišicah. Glavna prednost takšne ograje nad opečnim ograjom ali tovarniškimi bloki je nižja cena. V povprečju je teža plošče večja od 800 kg. Zato dela na vgradnji velikih konstrukcij ni mogoče opraviti brez žerjava.
  Gradnja betonskih ograj

Katere so prednosti konkretne ograje?

Pred razlago nenavadnosti gradnje betonskih ograj je treba upoštevati vse očitne prednosti takšne ograje. Danes obstaja dobro uveljavljen stereotip negativnega odnosa do betonskih ograj, kljub dejstvu, da imajo številne nesporne prednosti pred kovinskimi ali lesnimi ograjami.
  Gradnja betonskih ograj

Tehnologija izdelave betonske plošče

  • V betonski mešalnik nalijemo majhen delni gramoz, ga napolnimo z vodo in ga speremo iz prašnih nečistoč. Voda je izsušena, obremenjujemo pesek, mešamo s cementom in vodo. Razmerje med materiali se določi na podlagi tehnologije izdelave ograje. Zato sestavo mešanice ali razviti sami, ali je kupljeno od prodajalcev obrazcev za ograje.
  Gradnja betonskih ograj

Prednosti betonskih ograj

Betonske ograje imajo več prednosti pred zgradbami iz drugih materialov. Med glavne prednosti takih ograj so:
  Gradnja betonskih ograj

Klasifikacija betonskih betonskih ograj

Običajno je zasnova takšne ograje sestavljena iz betonskih plošč, posebnih pritrdilnih elementov in betonskih stebrov, ki so potopljeni v tla. Najpogostejše izvedbe izvedbe so:

Tehnologija vožnje s piloti

Ujemanje priljubljenosti

Do danes, pri gradnji široko uporabljenih poplavljenih armiranih betonskih pilotov. In če se obrnemo k statističnim podatkom, potem dela na napravi iz armiranobetonskih pilotov predstavljajo 90% celotne količine pilotovega dela.
  Tehnologija vožnje s piloti

Reinforced Concrete Piling Technology

Načeloma je tehnologija armiranega betona pilota že več let ostala nespremenjena. V preteklih letih so nabrali obsežne izkušnje pri izdelavi pilotovega dela, pravi strokovnjaki pa ga poznajo s prefinjenji.
  Tehnologija vožnje s piloti

Opis naprave za vožnjo pilotov

Tehnologija čiščenja se začne s spuščanjem glave kladiva po namestitvi te strukture na funt in prilagajanju. Kup je potopljen v funtu s težo kladiva. Za zagotovitev pravilne smeri kupa se začetni udareči s končno energijo udarca. Nadalje se udarna energija kladiva postopoma povečuje. Kup vsake kapi pofuzhatsya za določeno vrednost, kar se bo zmanjšalo s poglabljanjem. V prihodnosti bo prišel čas, ko bo po vsaki zastavi gradnja financirana za enak znesek, kar se imenuje neuspeh.
  Tehnologija vožnje s piloti

Potegnite zajezitev

Metoda temelji na vijačenju jeklenih in armiranobetonskih pilotov z jeklenimi nasveti s pomočjo naprav, nameščenih na podlagi avtomobilov ali avtomobilskih traktorjev.

Za piling uporabljajo različne metode.

  • metoda udarca - vožnja s kladivom
  • metoda indentacije
  • Metoda vibracij - vožnja z vibracijami
  • vrtanje in montaža pilotov v vodnjaku (z uporabo vodilnega vrtanja)
  Tehnologija vožnje s piloti

Dinamično vožnjo pilotov

Tudi v antiki so bili v konstrukciji uporabljeni leseni piloti na šibkih, premičnih tleh. V Rusiji so bili običajno izdelani iz borovcev in, če je mogoče, iz macesnih, ki so bili pod mokrimi pogoji daljši od drugih lesenih materialov.

Primer izračuna bazena

  Primer izračuna bazena

Stroški oblikovanja in velikost sklede

Stroški načrtovanja in izgradnje bazena ter nadaljnji stroški poslovanja za njegovo vzdrževanje se izračunajo glede na dimenzije zgradbe.

Bazen toplotne izgube

Največji delež izgube nastane zaradi izhlapevanja nad površino. Odvisnost od temperature vode, stopnje senčenja, učinka vetra, obdobja leta, globine vode, barve sklede in oskrbe s svežo vodo, so energetske potrebe odprtega bazena od 200 Wh / m2 do 1000 Wh / m2 glede na površino sklede).
  Primer izračuna bazena

Možnosti za odvajanje prostorov bazena in njihove razlike.

Poleg vzdrževanja zahtevane temperature in vlažnosti v bazenu mora biti prezračevana. Izdelke človeškega življenja, vonjav in hlapov je treba odstraniti in namesto tega mora biti dobavljen svež, toplejši in prečiščeni zrak.
  Primer izračuna bazena

Faze gradnje polipropilenskih bazenov

Glavna faza v izgradnji bazena je kompetentna izbira lokacije bazena na lokaciji. Oblika in velikost bazena morata biti čim bližje arhitekturi vaše spletne strani. Pomembno je razmisliti o priročnosti pristopa do bazena, lokaciji rekreacijskega območja, prisotnosti voženj in lokacije opreme za pravilno delovanje bazena.
  Primer izračuna bazena

Norme parametrov zraka

Prezračevanje bazena bi moralo zagotoviti številne parametre, ki bodo skupaj ustvarili udobne pogoje, da bi oseba ostala v tej sobi v goleni obliki, med njimi:
  Primer izračuna bazena

3. SKUPINSKE PLANIRANJE IN PROJEKTNE ODLOČITVE

3.1. Velikost in zmogljivost kopeli za športno kopanje in univerzalne kopeli, namenjene za večkratno uporabo več vrst, je treba upoštevati v tabeli. 1.

Kako narediti opeko v notranjosti

  Kako narediti opeko v notranjosti

3. Previdnost pri pripravi je ključ do uspeha.

Površina pred slikanjem mora biti čista. Vse solne lise je treba očistiti s kovinsko krtačo (v nobenem primeru ne uporabljajte kisline!). Očistite steno z milnico in pustite, da se posuši: opeko potrebuje približno en teden, da iz izvora pridobi vso odvečno vlago.

Priprava površine

Ko boste sami barvali opeko, morate poskrbeti za pripravo obdelane površine. To je veliko bolj zapleteno kot postopek neposrednega obarvanja in doseči najboljši rezultat, je treba upoštevati številne zahteve za tehnologijo priprave.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Priprava površine

Znano je, da se na kakršni koli površini nalagajo posebne zahteve pred njenim videzom. In v primeru opečne stene, ki jo boste barvali, morate paziti, da opeka ne sme vsebovati soli, plesni in umazanije.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Čiščenje in priprava starih zidakov

Brickwork, še posebej, če je star, je treba najprej očistiti iz stare mavca in umazanije. Da bi to naredili, je dovolj, da raztopino kisa razpršimo z vodo ali raztopino majhne količine detergenta za pranje z vodo in 30 g soli na steni in jo obrišemo s krpo. Če je okužba močna, jih lahko poskusite s čistim čopičem, vendar je to treba narediti previdno in nekje na robu. Prepričajte se, da se opeka ne začne zrušiti, se premaknite na osrednji del stene.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Da bi opečna stena trajala dlje

Če imate prostor, kjer je gola, ne ometana opečna stena, ne bodite zastrašujoči. Ne bo vzela veliko težav. Edina stvar, ki jo je treba storiti, je, da se opeke ne ublažijo v prihodnosti in ne postanejo dolgočasne, obdelajte površino stene z zaščitno raztopino.
  Kako narediti opeko v notranjosti

Opeka na hodniku v obliki uličnega naglasa

Opeka v notranjosti je slabo postavljena na hodniku zaradi nepravilnosti sten, majhnega območja, prisotnosti skladišč. Edino, če živite v stari hiši, lahko postavite eno od sten z opeko. Tak redek dizajn v dvorano uvaja nestandardni "ulični" naglas.

Montažne stavbe

  Montažne stavbe

LMK konstrukcija na ključ

Danes so montažne modele LMK na vseh področjih človeške dejavnosti. Kovinski hangari v sodobni konstrukciji niso novi.
  Montažne stavbe

Prednosti montažnih okvirnih zgradb

Stroški montažnih zgradb INSI vključuje celoten sklop materialov za gradnjo (okvir, izolacija, fasadni materiali, komponente). Tudi v kompletu (absolutno brezplačno) boste dobili vse prednosti zgradb, zgrajenih z uporabo tehnologije INSI:
  Montažne stavbe

Katere so montažne stavbe

Katere so montažne zgradbe? Tako imenovane stavbe z okvirjem ali brez njega, s posebno zasnovo, ki omogoča gradbeno delo v vsakem vremenu in času leta. Najpogosteje se uporablja pri gradnji kovinskega okvirja. Stene in stropi so sestavljeni iz fiksnih opažev ali sendvič plošč. Pogosto se uporablja in tehnologija tako imenovanega sklopa.
  Montažne stavbe

Oblikovanje montažnih zgradb

Oblikovanje montažnih zgradb se izvaja na podlagi posebnih potreb na področju poslovanja, nastanitve in je neposredno odvisno od proračuna.
  Montažne stavbe

Kaj so montažne stavbe. Oblikovanje in koristi.

Predizdelane stavbe so gradbena tehnologija, ki je bila razvita pred nekaj desetletji in se je že dokazala. Ta tehnologija vam omogoča čimprejšnjo izgradnjo trdnih in trajnih zgradb vseh oblik in velikosti. Ob istem času bo njihova cena precej nižja, kasnejše vzdrževanje pa je veliko cenejše v primerjavi s stavbami običajne opeke in betona.
  Montažne stavbe

Gradnja montažnih zgradb s sendvič ploščami

V skoraj vseh regijah naše države se vedno bolj zgradijo montažne stavbe. To ne pomeni, da so takšne hiše prišle v modo. To je zelo pravi način za izgradnjo industrijske stavbe v zelo kratkem času. Ne glede na to, ali potrebujete nakupovalni center ali skladišče, industrijsko podjetje ali trgovino, ga lahko že v nekaj mesecih začnete uporabljati. Tehnične in operativne značilnosti takšnih prostorov so bistveno izboljšane. Tudi za stanovanjske zgradbe se uporablja ta gradbena tehnologija.

Cenik za polaganje opeke

  Cenik za polaganje opeke

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Cenik za polaganje opeke

Zakaj je potrebno zdravljenje z injektorjem?

Takšna priprava stene bo potrebna, če jo želite zaščititi pred zunanjim vplivom, povečati njegovo stabilnost in zanesljivost ter preprečiti negativne posledice:
  Cenik za polaganje opeke

Stopnje zidarskega dela

Obloga zidov zahteva zelo previden odnos - to je treba zapomniti, samo kvalificirani delavec lahko opravlja dobro delo. Stopnja za polaganje opeke se izračuna ob upoštevanju naslednjih parametrov:
  Cenik za polaganje opeke

Opečni zidaki

Lastniki lokacij, ki želijo zgraditi hišo "za vedno", vedno raje časovno preizkušene opeke. Ta material ne odlikuje le visoka raven ekološke čistosti in moči. Zidarska opeka vam omogoča, da ustvarite dobesedno monolitno strukturo, katere življenje se pogosto izračuna že stoletja.
  Cenik za polaganje opeke

Kako je gradnja peči

Najprej strokovnjaki opremijo trakove osnove (za to se izkoplje jarko in dvakrat vlije betonski jarki). Po popolnem sušenju je podlaga impregnirana s hidroizolacijsko raztopino.
  Cenik za polaganje opeke

Cementna malta za polaganje opeke

StroyGorod je trgovina z gradbenim materialom v Tomsku, priljubljena med razvijalci. S pomočjo našega spletnega vira se gradbene rešitve zagotavljajo tako velikim gradbenim bazam kot tudi instalacijskim in pogodbenim organizacijam ter posameznikom, ki imajo gradbene materiale (in celo po ugodnih cenah kot so naši!). Potrebni so za popravilo pisarne ali stanovanja.

Polaganje ploščic v novi stavbi

  Polaganje ploščic v novi stavbi

Številka faze 3 polaganje možnosti obrezovanja

Skoraj vse možnosti za polaganje ploščic v kopalnici zagotavljajo, da celo število ne more ustrezati. V tem primeru je presežek rezan z rezkarjem za ploščice (kako drugače lahko izrežete keramično ploščico)

Zaupajte strokovnjakom!

Postopek polaganja ploščic v kopalnici je zelo dolgotrajen. Težave se lahko pojavijo dobesedno "od nič". Za premagovanje vseh težav, ki jih potrebujete za določeno izkušnjo, pa tudi za veščine in sposobnosti. Zakaj plačati dvakrat?
  Polaganje ploščic v novi stavbi

Polaganje ploščic v kopalnici z lastnimi rokami

Kako pravilno ploščice, kje začeti popravila v kopalnici, kdaj namestiti kopel pred ali po polaganju ploščice, kaj storiti pred tleh ali steno. Metode in tehnologija polaganja ploščic...

Zaporedje popravila stanovanja

Nakup stanovanja je veliko veselje, vendar daleč od razloga, da se sprostite. Če ste se odločili sami popraviti, vam bomo povedali, kakšne faze dela in zaporedja popravil v vsaki sobi in apartmaju kot celoti.
  Polaganje ploščic v novi stavbi

Prednosti in pomanjkljivosti brezšivnega stylinga

Če ste zasnovali popravila s keramičnimi ploščicami, preden se odločite za namestitev po načelu brezšivne, morate ugotoviti, katere značilnosti ima ta tehnika, da ugotovite glavne prednosti in slabosti tehnologije.

Osnovna hidroizolacijska cena na delo

  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Tekoči kavčuk za hidroizolacijo temelj

Glavni material za hidroizolacijo temeljev je bitumen-polimerna emulzija, na vodni osnovi, ki je v Rusiji znana kot dvokomponentna tekoča gumijasta prevleka.
  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Hidroizolacija osnove hiše na ključ.

Ne glede na to, kako idealna je tla na gradbišču, nikoli ne bodo dovolj suha, da bi se izognili razmišljanju o hidroizolaciji temeljev. V kateri koli zemlji je vlaga. Ta in podtalnica ter padavine in gospodinjske odpadne vode. Vse v kompleksu zagotavlja stalni destruktivni učinek na temelju stavbe. Ali je mogoče premagati ta pojav? Lahko ustvarite drenažni sistem in izvedete popolno hidroizolacijo temeljev hiše in zgradb.
  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Obmazochnaya hidroizolacija za temelj

Površine, ki imajo neposreden stik z vodo, na primer stene kanalov, kleti, fundacije, rezervoarji itd., Potrebujejo zanesljivo vodoodpornost.
  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Fundacija hidroizolacije

Hidroizolacija temeljev je faza gradnje ali večjega remonta hiše, ki je izvedena ne glede na prisotnost ali odsotnost kleti in kleti. Storitev se naroči, da zaščiti stavbo pred notranjo poškodbo in prostorom pred poplavami, glivicami, vlažnostjo, vonjavami.
  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Variante soočajo s kletjo v hiši

Danes se za dekoracijo uporabljajo različni gradbeni materiali, od katerih ima vsaka svojo funkcionalno funkcijo. Med možnimi možnostmi so:
  Osnovna hidroizolacijska cena na delo

Kdaj potrebujete vodoodpornost?

Stroški hidroizolacije temelj za 1m2 v veliki meri odvisni od značilnosti tal. Na začetku je treba oceniti stopnjo zamrznitve, bližino podtalnice na površino itd. Glede na to je izbrana potrebna hidroizolacijska sestava.

Opeka hiša obrnjena tehnologija

  Opeka hiša obrnjena tehnologija

Značilnosti zidanih opek

Preden zgradite opečno steno, morate pripraviti preskusno različico brez rešitve. V deževnem vremenu ni mogoče izvesti. In če so opeke že posajene na malti in se je začelo deževati, potem je treba steno prekriti s polietilenom. V nasprotnem primeru se neurejena raztopina spere z vodo in obloga bo krhka.
  Opeka hiša obrnjena tehnologija

Skrivnosti zidanih sten iz zidanih sten in obloge iz opeke

Ne bomo upoštevali procesa postavitve zidov hiše iz pene blokov - v bistvu se ne razlikuje od opeke. Tako polaganje je še veliko lažje, ker bloki pene so lažji, zato imajo večje dimenzije. Lahke so žagane in oblikovane. Edine značilnosti, ki jih ne smete pozabiti - to je obvezna hidroizolacija pod steno. Ker se lahko uporablja kot hidroizolacija in navaden strešni material. Priporočamo tudi, da blokade pene ne povežete z raztopino, vendar s posebnim lepilom omogočajo, da šivi postanejo zelo tanki (do 3 mm), varno pritrjujejo pene in dodatno preprečujejo, da bi jih stisnili z vodo.
  Opeka hiša obrnjena tehnologija

Priprava za soočanje: izračuni in vezava

Torej, sooča se začne s preračunami. Praviloma je glavni del obrnjene opeke nameščen na stenah nad kletjo. Več opeke bo šlo v sklepe temeljev, kleti, vse vrste štrlečih delov in zunanjih okenskih oken. Izračun je približno 55 opek na kvadratni meter.

Potrebna orodja in zidarska tehnologija

Ker je opeko obrnjena proti fasadi, je potrebno vnaprej pripraviti orodja in gradbene materiale v zadostnih količinah. Poleg kupljenega materiala bodo potrebovali tudi naslednje naprave:

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.

Prednosti klasične opeke

Šteje se, da je to najboljša možnost za soočanje z deli, se pogosto uporablja tudi pri reševanju gradbenih problemov, kot so ograje, pločniki in postavitev temeljev. Ena od največjih prednosti je videz. Zidarstvo opečenih opek ne sčasoma ne bledi in ne zahteva nadaljnje obdelave.

Zaključni kit

  Zaključni kit

Priprava končnega kita za delo

V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomsko bolj smiselno kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.
  Zaključni kit

Kako uporabljati kit

Kiti se prodaja v trgovinah v obliki suhe mešanice, ki se na gradbišču razredči z vodo. Prav tako je narejen iz potrebnih komponent, še enkrat na gradbišču.
  Zaključni kit

Univerzalni kit za zaključevanje Baumit UniversalSpachtel

Pripravljena za uporabo, bela, trajna, s kratkim časom nastavitve, akrilna kita, ki se konča za notranjo in zunanjo uporabo. Za ročno in strojno uporabo.

Zaključni kit - kaj je to?

Zaključni kit - kaj je to? Poskusimo ugotoviti. Načeloma je to vrsta neke zadnje akorde pri pripravi površin za njihovo končno obdelavo. Dejstvo je, da je po mavčenju sten in stropa potrebno izločiti vse najmanjše pomanjkljivosti, ki so še vedno prisotne na njih, nato pa lahko nadaljujete na tapetiranje, barvanje ali sitotiskanje.
  Zaključni kit

Kako uporabiti končni kit

Koncni kiti se nanese preko osnovnega sloja startnega kita: odstranjuje številne napake in nepravilnosti stene. Mešanica se nanese v tankem sloju: povprečna debelina je približno 2 mm. Uporablja se šele po tem, ko je stena popolnoma posušena: ponavadi je ta čas 24 ur.

Priprava raztopine:

Zmes napolnimo v posodo s čisto vodo (s hitrostjo 6,0-7,0 litrov vode na 20 kg suhe mešanice) in mešamo na mehanski način do homogene mase (približno 5 minut). Raztopino stresamo 3 minute, nato pa ponovno premešamo 2 minuti. Konzistentnost kremastega kremastega, mastnega. Zmesi ni dovoljeno dodati nobenih tujih dodatkov. Z izgubo gibljivosti - za oživitev mešanice malte z mešanjem, brez dodajanja vode.

Namestitev fasadnega dekorja iz pene

  Namestitev fasadnega dekorja iz pene

Izdelava dekorativnih elementov fasade polistirenske pene

Ta tehnologija se že nekaj časa uporablja. Začelo se je pred približno 50 leti v Severni Ameriki, od koder se je širilo po vsem svetu.
  Namestitev fasadnega dekorja iz pene

Montaža blokov polimerov

Dekorativna zaključna fasada hiše se prične s poravnavanjem spodnjih površin, in sicer sten, okenskih pragov, jambov in zavesnih palic. Uskladiščenje opravi fasadni omet z uporabo svetilk.
  Namestitev fasadnega dekorja iz pene

Stiropor stiropora je...

Sprednji dekor iz polistirena (ali stirena pena) - je edinstven in vsestranski material, ima velik potencial. Fasadni dekor pene ima veliko uporabnih lastnosti:

Faze vgradnje fasadne dekoracije pene

Priprava površine

V tej fazi je treba posebno pozornost nameniti skrbnemu in skrbnemu izvajanju celotnega dela. To bo ključ za pritrditev moči in podaljšanje življenjske dobe dekorativnih elementov fasade. Pripravljena stenska površina za vgradnjo dekorativnega dela mora biti čista, izravnana in suha.
  Namestitev fasadnega dekorja iz pene

Tehnologija montiranja in ključne funkcije

Namestitev fasadnega dekorja iz polistirenske pene je dokaj enostaven proces, ki ne zahteva posebnih konstrukcijskih sposobnosti in vključenosti drage posebne opreme.
  Namestitev fasadnega dekorja iz pene

Fasadni dekor - univerzalna lepota

Fasadni dekor zunanjosti stavb je mogoče najti v zgodovini vseh časov in v vseh državah. Fasadni dekor naredi stavbo posebno in elegantno. Variabilnost kombinacij elementov fasadnega dekorja vam omogoča, da ustvarite edinstveno obliko vašega doma.

Popularne posty