sobota, 2 czerwca 2018

Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Izbira vodne barve za strop

Če se odločite, da je najboljša možnost za vas, da z barvami na vodni osnovi barvate strop z lastnimi rokami, potem imate težko nalogo: izberite veliko paleto izdelkov, ki bi vam ustrezali za ceno in kakovost. Danes na potrošniškem trgu najdete emulzijske barve z različnimi dodatki:
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Možnosti slikanja in njihove značilnosti

Preden nadaljujete do stropa, je potrebno ugotoviti, na katerih površinah je mogoče nanašati vodni premaz. Očitno je najbolj kompetenten način očistiti strop iz prejšnjega premaza. Ampak se vedno ukvarjamo s tem postopkom, sami opravljamo popravila?
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Kako pripraviti površino za slikanje?

Druga pomembna točka pri barvanju stropa je priprava površine. Biti mora popolnoma čista in suha. Staro belo pečenje je namočeno s pomočjo uriniranje ščetk na dolgem ročaju ali z razpršilcem vode sesalnika. Po tem se oplašči s širokimi lopaticami na betonsko podlago. Ko očistite vidni sloj belega prahu, ga spet očistite in pustite, da se posuši. Če je bila na stropni površini obešena ozadje, je treba vse lepilne ostanke sprati in očistiti.
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Izberemo barvo za strop ↑

Najprej, seveda, morate ugotoviti, katero barvo barve strop, ker gre za to debelo mešanico lakov, olj in barv, ki določa enostavnost in preprostost slikanja.
  Slikanje stropa z vodnim videzom barve

Kako barte strop z vodo na osnovi barve

Obarvanost je boljša za popoldne - površina se čez noč izsuši. Zjutraj bo mogoče uporabiti drugi sloj. Pred delom bo koristno videti sliko stropa z vodnim videzom barve. Potem vam bo veliko lažje predstaviti naslednje zaporedje dejanj.

Kako izbrati pravo emulzijsko barvo?

Za pravilno barvanje stropa morate izbrati kakovostno barvo na vodni osnovi. Sodobni trg ponuja široko paleto barv, ki se razlikujejo ne samo v kakovosti, temveč tudi v cenovnih kategorijah. Obstaja barva z različnimi dodatki:

Pri postavljanju tabel v skupinske prostore je potrebno razmisliti

  Pri postavljanju tabel v skupinske prostore je potrebno razmisliti

X. Osebna higiena

98. Osebje vrtca mora delovati v čistih, urejenih oblačilih in obutvi. Pred začetkom dela temeljito umijte roke, položite čisti kopalni plašč ali drugo posebno obleko, odstranite čevlje in previdno vzemite dlance pod kapo ali ruto. Tehnično osebje mora imeti ločeno jutranje obleke za čiščenje prostorov in čisto predpasico za distribucijo hrane. Pred vstopom v stranišče odstranite kopalni plašč in po izstopu temeljito umijte roke z milom in vodo; uporaba otroškega osebnega toaleta je prepovedana. Preden zapustite vrtec, je treba kopalni plašč odstraniti in odložiti v omari.

SANITARNA PRAVILA

naprave in vzdrževanje vrtcev (vrtci, vrtci, vrtci, vrtci)

***

"METODIČNA NAVODILA O SPREMLJANJU NAPRAVE IN OPREME ZAHTEV ZA ZDRAVNIKE ZA OTROKE S POMOČI FIZIKALNEGA IN MENTALNEGA RAZVOJA" (odobrilo Ministrstvo za zdravje ZSSR 25.05.78 N 1850-78)

METODIČNA NAVODILA O NADZORU NAPRAVE IN OPREME ZA ZDRAVSTVENE USTANOVE ZA OTROKE Z INVALIDNOSTMI FIZIKALNEGA IN MENTALNEGA RAZVOJA

Te smernice je razvilo glavno sanitarno-epidemiološko ministrstvo Ministrstva za zdravje SSSR in Inštitut za higieno otrok in mladostnikov Ministrstva za zdravje SSSR.
  Pri postavljanju tabel v skupinske prostore je potrebno razmisliti

SanPiN 2.4.1.1249-03 Sanitarne in epidemiološke zahteve za načrtovanje, vzdrževanje in organizacijo načina delovanja predšolskih izobraževalnih ustanov

DRŽAVA SANITARNO-EPIDEMIOLOŠKI
  Pri postavljanju tabel v skupinske prostore je potrebno razmisliti

Norme oblikovanja in zasedenosti vrtcev

Število in razmerje med starostnimi skupinami otrok v OS določi ustanovitelj glede na njihovo največjo zasedenost in standard higienske površine na enega otroka v skladu s standardi sanitarnih in epidemioloških pravil in standardov, glede na katere se standardi dajejo tudi zdravstveni pisarni v vrtcu.
  Pri postavljanju tabel v skupinske prostore je potrebno razmisliti

Priročnik za oblikovanje strokovnih pisarn

  1. Predgovor
  2. Gradnja pisarniških prostorov
  3. Pisarna
  4. Standardi pisarniške opreme
  5. Polaganje električnih omrežij
  6. Pisarniške particije
  7. Talne obloge
  8. Stropi
  9. Razsvetljava
  10. Ergonomski stoli
  11. Pisarniško pohištvo
  12. Preglednost: urad 21. stoletja

Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Stroški popravila stanovanja v ključni novi stavbi

Lahko je natančno povedati, koliko popravilo ali dekoracija stanovanja v novi stavbi stane šele po oceni. Ker je popravilo "odnushki", dvosobnega stanovanja ali katerega koli drugega prostora v novi hiši, je odvisno od številnih dejavnikov, kot so: površina objekta, število namestitev in namestitev predelnih sten, število vodovodnih instalacij, delo na električni in ploščadi, vrsta stropa in še veliko več.
  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Od katerih so odvisne cene

Če želite izvedeti, koliko stroški popravila v novi stavbi na ključ, ustvarite nalogo na Youdo.com, izberite izvajalca, ki ga želite, in počakajte na njegov prihod, da pripravite pogodbo in pripravite načrtovane ocene.
  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Stroški popravila stanovanja v Moskvi

Ni vsak lastnik stanovanj odločil, da ga neodvisno uredi, in stroški popravila stanovanja v Moskvi postane ključnega pomena.
  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Kako hitreje in ceneje popraviti novo stavbo?

Stroške popravil in časovnega razporeda je vedno mogoče zmanjšati. Seveda, v razumnih mejah: to ni o nakupu cenejših materialov, temveč o kompetentnem pristopu k izdaji.
  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Koliko stane popravilo stanovanja?

Finančna težava v popravilu je ena najpomembnejših. Daleč od vsakega ima neomejen proračun za ureditev stanovanja, zato morate skrbno ravnati z denarjem, da bi našli cenejšo možnost in hkrati sprejemljivo kakovost. Torej, koliko je popravilo stanovanja?
  Koliko je popravilo stanovanja v novi stavbi

Popravila novih stavb na ključ: cena, delo.

Seznam del, odvisno od pogoja in pripravljenosti stanovanja (brez zaključka, groba obdelava, zaključna dela), lahko vključuje različne vrste dela. Maxim, če je stanovanje najeti brez dokončanja, je lahko:

Polaganje porcelanskih ploščic

  Polaganje porcelanskih ploščic

Prednosti pločnikov na prostem

Da bi razumeli vprašanje, kako postaviti porcelanske lončke z lastnimi rokami, morate najprej upoštevati lastnosti materiala. Porcelanasta ploščica ugodno odstopa od alternativnih keramičnih prevlek tal in sten. To je predvsem posledica naslednjih lastnosti:
  Polaganje porcelanskih ploščic

Metode in možnosti za polaganje porcelana

Glede na to, na katero površino načrtujete namestitev porcelanskega lončevca z lastnimi rokami, se v praksi uporabljata dve vrsti dela, ki sta čim pogostejša, in sicer:
  Polaganje porcelanskih ploščic

Priprava keramičnih granitnih plošč za polaganje

Najprej morate skicirati načrt površine, na kateri boste položili keramični granit. Nato ocenite število pričakovanih ploščic na 1 kvadratni meter in izračunajte skupno površino vgradnje ter skupno količino potrebnih keramično-granitnih plošč. Ko kupite porcelan, vzemite dodatnih 8-10% skupnega števila plošč, da se zavarujete pred morebitnimi napakami pri izračunih in stiskanju med prevozom. Ne pozabite, da boste morali del strešnika neizogibno odrezati.
  Polaganje porcelanskih ploščic

Odločimo se o izbiri

Preden kupite porcelan, je pomembno, da določite vzorec na njem. Zdaj pa so na trgu celo cele slike tega materiala, vendar pred delom s ploščicami te vrste je zelo pomembno, da ga razgradite tako, da ustvarite risbo v najbližji sobi in v predelih za prenos delov v desno sobo.
  Polaganje porcelanskih ploščic

Vsebuje keramični granit

1. Porcelanska lončevina - material ni poceni, zato je zaželeno takoj izračunati potrebno število ploščic. Za udobje lahko pripravite tloris in natančno izračunate stroške glede na shemo. Toda v vsakem primeru, kupite porcelan ploščic z rezervoarjem - del bo nujno šel na obrezovanje, kar je neizogibno pri vsaki namestitvi.

Putty avto steklo

  Putty avto steklo

Priprava za uporabo materiala

Veliko spornosti o tem, kako pravilno pripraviti površino avtomobila za nanašanje kit s steklenimi vlakni. Menijo, da se lahko uporablja le za čisto kovino. Drugi pravijo, da je dovoljeno uporabljati neposredno na tleh in starih barvah. Kakorkoli, za razumevanje tega vprašanja je mogoče le s sklicevanjem na priporočila proizvajalca, ki je bila izdana ustrezni kit.
  Putty avto steklo

Auto steklo kiti napolni

V avtomobilskih trgovinah si lahko ogledate velik izbor avtomobilskega kita s steklenimi vlakni. Treba je pozoren na tako kiti, kot telo in novol. Kakšna je njihova prednost in kako jih uporabiti.
  Putty avto steklo

Car kit

Včasih obstajajo situacije, ko obstaja akutna težava pri takojšnjem popravilu avtomobila, vendar za takšne ukrepe ni sredstev. V tem primeru se morate zanašati samo na sebe. Za samostojno delo boste potrebovali naslednje lastnosti: potrpljenje, spretnosti in tudi najpomembnejše - čas. Kiti zahteva skrbno izbiro. Bolje je, da preživite čas, vendar dobili kakovosten rezultat. Tudi pritegnil pozornost epoksi kiti. Epoxy mešanica vam omogoča, da dosežete odlične rezultate pri popravilih avtomobilov.
  Putty avto steklo

Avto kiti s steklenimi vlakni navodila za uporabo

Če greste v avtomobilski kiti z napisi iz steklenih vlaken, ki se uporabljajo za popravila avtomobila, potem boste zagotovo potrebovali znanje pro.

Car kit. Vrste, pravila mešanja in nanašanja kitov za avtomobile


  Putty avto steklo

Car kit

Začnimo s kitom. Kiti bo prišel v priročno, če je karoserija poškodovana od globokih vdolbin do prask. To ne pomeni, da lahko popolnoma pozabiš na stvari, kot so ravnanje. Pravkar se zgodi, da je nemogoče narediti idealno površino z enim izravnavanjem, v takih primerih pa se lahko zateče k kitu. Trdi kit je razdeljen na več vrst glede na njegovo osnovo, in sicer:
  Putty avto steklo

Klasifikacija sodobnih kiti

Kiti za ceno avtomobila, v katerem je naš katalog nižji kot v drugih trgovinah, je razdeljen na različne tipe. Ta razvrstitev je zelo pogojna, vendar kljub temu pripomore k temu, da se z izbiro ne zmotite. Naši strokovnjaki so vedno z veseljem pomagali najti pravo smer pri nakupu določene sestave. Lahko kupite kita za avtomobile, ki izpolnjujejo vse potrebne značilnosti od nas.

Zidarska polovica opeke

  Zidarska polovica opeke

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo izolacije stavbe, preprečuje vdor vlage v glavne stene.
  Zidarska polovica opeke

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.

Dejavniki, ki vplivajo na stroške opeke

Obstajajo različni načini zidanja, eden najbolj ekonomičnih pa je namestitev pol-opečnih sten. Vendar je ta možnost primerna samo za tiste strukture, ki med delovanjem ne bodo imele resnih vplivov.
  Zidarska polovica opeke

Naročite polaganje v pol-opeko v Minsku

Pri popravilu je potrebno upoštevati, da je njena trdnost in stabilnost odvisna od debeline. Pri polaganju polovice opeke je debela 12 cm. Standardne, sprejemljive mere so 25-12-6 cm, kar pomeni, da je pregrada precej tanka. Če obstajajo dvomi glede njegove moči, se lahko struktura vedno okrepi - zato se uporablja armatura z ojačevalno mrežo. Takšna mreža je lahko cikcak ali pravokotna. Položeni so najmanj v vsaki peti vrstici.

Želite zmanjšati stroške gradnje? Ti - nama!

Gradnja je ena izmed najdražjih proračunskih postavk stranke. Bolj zapletena tehnologija, na kateri se opeka izvaja v Sankt Peterburgu, se cena za to stalno spreminja, odvisno od dodajanja deleža opeke načeloma do polaganja.
  Zidarska polovica opeke

Projekti hiš in vikend.

Za gradnjo objektov in objektov je potrebno izdelati projekt. To je glavno orodje za spremljanje kakovosti dela ali količine uporabljenega gradbenega materiala, brez katerega ni mogoče natančno izračunati in zgraditi nobene strukture.

Cena strešne naprave

  Cena strešne naprave

Cene strešnih kritin, stroški namestitve strehe.

Spodnja tabela prikazuje predvidene cene za strešna dela v sezoni 2016 - 2017. Stroški strešne kritine bodo odvisni od številnih dejavnikov: površine strehe in višine hiše, vrste strešne kritine, kompleksnosti strešne konstrukcije in konfiguracije strehe, oddaljenosti gradbenega objekta, možnosti in življenjskih pogojev rokovske ekipe na objektu ter drugih pogojev in podrobnosti.

Prednosti gradnje strehe iz kovine

Stroški naprave strešne kritine so v celoti izravnani z odličnimi lastnostmi delovanja materiala. Prednosti kovin vključujejo:
  Cena strešne naprave

Predvsem - vreme v hiši

Streha - del stavbe, ki je neposredno izpostavljen vremenskim vplivom. Pravilno opremljena streha zagotavlja vzdržljivost celotne zgradbe. Za njene pomembne lastnosti, kot so odpornost na vodo, vodo in toploto, neprepustnost in moč. Za zagotavljanje dosledne vzdrževane zdrave mikroklime je potrebno zagotoviti visoko kakovostno streho s polno odgovornostjo in se nato ne bo lotevala dragih popravil.
  Cena strešne naprave

Montaža naravnih strešnikov, strešne kritine, strešne naprave, cene v projektu LLC

Najbolj ekološki varni, trajni in okrasni privlačni strešni materiali so sorti naravnih ploščic.
  Cena strešne naprave

Pocinkani odtoki. Proizvodnja.

+7 (495) 504-37-45

  • HOME
  • CENE
  • IZDELKI
  • KONTAKT

Snežni ščitniki

Cevni snežni ščitniki - cenik
  Cena strešne naprave

Namestitev trnovega sistema

Namestitev kovinske strehe se začne z vgradnjo fasadnega sistema, ki vključuje tudi stroje, ki zaznavajo glavno obremenitev konstrukcije in jo prenesejo na steno cevi, in letev, na katero bodo pritrjeni strešni listi. V začetni fazi je pomembno določiti kot nagiba pobočij, ki mora biti najmanj 15 °.

Mavec za okna

  Mavec za okna

Apno za omet.

Gazirana apna je primerna za malto. Če uporabljate brezalkočo, potem se notranja pobočja na oknih z ometom izkažejo za slabo kakovost - površina se bo povečala. Rešitve s pravilnim apnom so primerne za lesene ali kamninske temelje. Apno se prodaja v specializiranih prodajalnah.
  Mavec za okna

Ročno izdelane omete. Pripravljalna dela

Preden delate na ometah z lastnimi rokami, morate zagotoviti zaščito naše nove okenske enote. Če imate plastična okna, so pogosto ometani z zaščitnim plastičnim trakom z imeni proizvajalca.
  Mavec za okna

Delo na mavčnih pobočjih naredi sam

Robove okenskega odprtina očistimo iz ostankov stare mavca z uporabo perforatorja ali dleta in kladiva. Odrezali smo presežek poliuretanske pene. Površino brez prahu, po kateri ne more preprečiti, da ga dodatno dopolnjuje z globokim premazom za impregnacijo.
  Mavec za okna

Mavčna vrata na pobočjih

Geometrija vratnih pobočij je nastavljena še lažje, ker v tem primeru ni treba prenesti nobenih posebnih kotov - moramo dobiti odprtino, katere obrazi so pravokotni na steno, v kateri je izdelana. Pred začetkom dela je pripravljalna faza:
  Mavec za okna

Kako popraviti notranje pobočja?

Zaključek pobočij iz plastičnih oken - ni nič podobnega ometu. "In če hočem plastične ali mavčne pobočje, jih moram ometati?" Sprašujete. Odgovor je: sploh ne. Toda vsaj malo urejeno je potrebno - tako, da se zlonamerne bakterije ne ustalijo za plastiko ali suhim zidom.

Kako je delo opravljeno?

Priprava pobočij

Površine pobočij so poravnane. Odstranite stare zasteklitve. Če so izbokline, plasti barve - so razdeljeni s kladivo, lopatico ali drugo orodje. Okoli novo nameščenih oken odrezajo ostanke pene.

Membranska streha

  Membranska streha

Kjer se uporabljajo membranske strehe

Mehke strehe te vrste še vedno niso dovolj priljubljene na domačem trgu zaradi visokih stroškov tako materiala kot tudi opreme za njihovo namestitev. Običajno se membrane uporabljajo na ravnih strehah ali z majhnim nagibom.
  Membranska streha

Vrste membranskih strešnih kritin

Membranska streha je razdeljena na tri vrste:
  1. PVC membrana
  2. EPDM membrana
  3. TPO membrana
PVC membrana je polivinilklorid (plastificiran polimer), ojačan z bistvenimi vlakni. V proizvodnem procesu dodamo 45 odstotkov plastifikatorjev za elastičnost in odpornost na visoke temperature. Če ne bi vedel, kaj sestavlja PVC membrana, bi definiral tako močno in zelo prilagodljivo plastiko.
  Membranska streha

Membranska streha pozimi

Polimerne membrane ne izgubijo svojih lastnosti, tudi če so izpostavljene nizkim temperaturam. Ne bojijo se bremena, s snegom in ledom. Ponavadi odstranjevanje snega ni potrebno, včasih pa je treba storiti (ko je oprema na strehi).
  Membranska streha

Membranska kritina: tehnologija polaganja ↑

Za večino polimernih strešnih kritin se uporablja varilni spoj. To je najbolj zanesljiva oblika pritrdilnih krpe. Za to uporabite ročno ali avtomatsko opremo, ki omogoča varjenje vročega zraka. Nekatere membrane so povezane samo s posebnimi topili ali lepilnimi trakovi. Drug način za montažo: mehanski. Pri tem prekrivajte vsaj 12 cm, pritrdite vijake s samosesalnimi vijaki s posebnimi dodatki, pritrdilne točke so varjene.
  Membranska streha

Značilnosti strešnega materiala

Naprava membranske strehe je zelo priljubljena zaradi udobja vgradnje in dolga življenjska doba - membranski premaz je zasnovan za 40 - 50 let obratovanja, ob upoštevanju vseh zahtev za vgradnjo.

Obloga lesene hišne opeke

  Obloga lesene hišne opeke

Pomembne lastnosti obloge

Leseno hišo je mogoče ojačiti z opeko šele po utrditvi temeljev: les je lahki material in za to so običajno izbrane lahke klete, ki preprosto ne morejo vzdržati povečane obremenitve. Za okrepitev temeljev se izkopljejo jarke okoli oboda stavbe, vzdolž robov, na katerih se vgradi opaž.
  Obloga lesene hišne opeke

Namen in prednosti zaključka opeke

Obešene lesene hiše so večkrat cenejše kot gradnja polnopravnih opečnih zidov, medtem ko se s strani ne bo mogoče razlikovati. Opeka - zelo trajen material, ki lahko služi skoraj za vedno. V zvezi s tem ima oblikovanje obrnjenega cilja več ciljev:
  Obloga lesene hišne opeke

Katera je opečna, je bolje

Pri različnih izhodiščih merila za izbor morda niso enaka. Na primer, je primerna oboda fasadne hiše s hiperprećno opeko in je obrnjena stena zgradbe žlindre pepela nesprejemljiva. Zato predstavljamo značilnosti, ki jih je treba upoštevati:
  Obloga lesene hišne opeke

Kako narediti opečne obloge v okvirju ali hiši iz bara

Soočanje z ogrodjem ali leseno podobo stavbe z opeko vam omogoča, da povečate zanesljivost fasade, ji dajejo privlačen videz in znatno povečajo svojo vrednost na sekundarnem trgu
  Obloga lesene hišne opeke

Primeri, ko ni potrebno izvesti popolne obloge sten z opeko

Zanesljiva podlaga hiše služi kot garant uspešnega dela. Biti mora zanesljiv in vzdržljiv, da prenese težo stene, ki s to oblogo postane veliko težja. Zato je pred polaganjem lesene hiše z opeko temelj utrdil ali prelil v novo, dodatno.
  Obloga lesene hišne opeke

Kako kakovostno postaviti leseno hišo z opeko?

Za začetek je to dobra možnost, da postanete vaš dom bolj privlačen in prijeten, pa tudi bolj zanesljiv in vzdržljiv. Toda glavna stvar je, da je to ena od možnosti za ogrevanje vašega doma.

Popularne posty