sobota, 1 grudnia 2018

Demontaža delovne cene spb

Funkcije rušenja

Vsako popravilo se začne s pripravo delovnega mesta, ki je razstavljanje starih konstrukcijskih elementov. Lahko so stara okna, vrata, plen, ozadje, tla, pa tudi popolna demontaža objektov.
  Demontaža delovne cene spb

Ali je to delo enostavno?

Vsako stavbo ali prostor mora biti odstranjen prej ali slej. Zamenjava zastarelih končnih materialov, strešnih kritin, tal, vodovodnih in svetlobnih naprav, cevovodov in drugih gospodarskih služb, rušenje predelnih sten med sanacijo, demontažo sten (cena na m2 je lahko precej visoka) je težko oceniti. Glavni cilj je priprava na popravilo, ki bo izboljšala operativno in estetsko kakovost prostora. Praviloma je rušitveno delo del prenove. To je zelo pomembna faza, odvisno od kakovosti in pismenosti, odvisno od tega, kako veliki bodo stroški lastnika za prihajajoča popravila, ali lahko doseže načrtovani rezultat in, seveda, ali bo stavba utrpela škodo.
  Demontaža delovne cene spb

Kako izvajamo razstavljanje

Najpomembnejša stvar, ki si jo je treba zapomniti, je zelo kakovostna izvedba celotnega dela. Vedno poskušamo opravljati naloge čim natančneje. Algoritem našega sodelovanja z vami je naslednji:
  Demontaža delovne cene spb

Demontaža sten in predelnih sten, razstavljanje stanovanj

Pred začetkom popravil ali gradbenih del je pogosto potrebno pripraviti predmet za gradnjo in dodelavo, in sicer razstavljanje ali demontažo. Demontažna dela se običajno izvajajo, kadar je potreben ponovni razvoj prostorov. Profesionalno razstavite tla in stene prostora je izjemno pomembno za naslednje delo po demontaži.
  Demontaža delovne cene spb

Strokovno razrezovanje in rušenje stavb, objektov, prostorov

Strukturo lahko sami zgradite in razstavite, če imate znanje, izkušnje, fizične sposobnosti in orodja. Masters ljubitelje teh procesov v vsakdanjem življenju je dovolj. Manjša demontažna dela v hiši ali stanovanju so izvedli številni lastniki, ki se ukvarjajo s kozmetičnimi ali kompleksnejšimi popravili njihove nepremičnine. Vendar pa za ljubitelje ni mogoče uporabiti vseh vrst rušitvenih del in ne vsakdo želi narediti umazanega in zapletenega dela.
  Demontaža delovne cene spb

Zavzemite razstavljanje strokovnjakom

Ni skrivnost, da so demontažna dela najbolj dirljiva, najhuje in težja stopnja popravila. Za nepripravljene ljudi, ki niso naleteli na ta proces, je pogosto težko oceniti, koliko časa in napora bo treba porabiti za demontažo, če se izvaja neodvisno. Zato priporočamo, da se obrnete na strokovnjake.

piątek, 30 listopada 2018

Stanovanje popravilo fotografija download

  Stanovanje popravilo fotografija download

Popravi fotografije | Zaključevanje fotografij | Popravite pred in po

Na tej strani se lahko seznanite s fotografijo popravil in dekoracij, stanovanj in drugih prostorov (popravilo novih stanovanj, starih hiš, popravila na ključ). V tem delu so predstavljene fotografije obeh kozmetičnih popravil in popravila evropskega kakovostnega načrtovanja. V nekaterih delih galerije popravil najdete album fotografij "Faze popravil" - popravilo pred in po njem. V galeriji so fotografije majhnih apartmajev, fotografije kopalnic po popravilih, oblikovanje kopalnic in stranišč ter druge fotografije prostorov po popravilih. Če vam je všeč slog dizajna stanovanja ali hiše, lahko za osebno uporabo naložite fotografije. *
  Stanovanje popravilo fotografija download

Dejanske barvne sheme v notranjosti lepih apartmajev

Pravi fotografiji lepih stanovanj kažejo, da so svetle barvne rešitve sedaj v modi. Mlečne in kremaste odtenke so pogosto razredčene s tonami kapučina, zaradi česar se dobi topel sestavek, v svoji spokojnosti, ki spominja na udobno kavarno na eni od osrednjih stez v starodavnem mestu. Bež črno-beli pogosto obarvajo svetli poudarki. Vijolična in modra so še vedno pomembna. V nekaterih notranjostih najdete zamegljene odtenke zelene barve. Torej, med fotografijami notranjosti lepih stanovanj, katerih projekti so bili razviti leta 2017, lahko najdete naslednje barvne rešitve:
  Stanovanje popravilo fotografija download

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali stanovanju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, pisarno, jedilnico itd.
  Stanovanje popravilo fotografija download

Kako hitreje in ceneje popraviti novo stavbo?

Stroške popravil in časovnega razporeda je vedno mogoče zmanjšati. Seveda, v razumnih mejah: to ni o nakupu cenejših materialov, temveč o kompetentnem pristopu k izdaji.
  Stanovanje popravilo fotografija download

Agencije za nepremičnine

Če zastopate nepremičninsko agencijo, lahko uporabite posebne povezave. Po registraciji boste prejeli demo dostop do vašega osebnega računa - strokovno orodje za delo realtorja, kjer lahko opravite plačilo in povežete polni dostop
  Stanovanje popravilo fotografija download

Lesena okna za vile

  Lesena okna za vile

Dvojno zastekljena okna z drevesa za hiše v državi

Poceni lesena okna - najboljša možnost za zasteklitev hišo. Ne samo, da bodo postali organski element stavbe, temveč se bodo v celoti spopadli z vsemi pomembnimi funkcijami. Zasnova varčevanja z energijo je zagotovljena z visokokakovostnimi tesnili in različnim številom fotoaparatov. Ko je vreme hladno, bo toplo zrak ostalo v zaprtih prostorih, in ko bo vroče, se hiša ohladi. Poleg tega odlična zvočna izolacija omogoča poceni lesena okna, da ovirajo prodor neželenega hrupa v hišo.
  Lesena okna za vile

Poceni okna za dajanje in hišo razreda "Gospodarstvo"

Počitniška hiša - kraj, kjer se ljudje sprostijo od mestnega vrveža, uživajo v bližino narave. Pogosto hiše v državi nimajo posebnih zahtev glede toplotne in zvočne izolacije, zato ni potrebe po porabi denarja na lesenih oknih. Poceni okna dati - odlična rešitev za zasteklitev stavb, ki se uporabljajo samo v topli sezoni.
  Lesena okna za vile

Ponudite, da izkoristite

Visokokakovostna okna na zemlji z dvojnimi stekli imajo odlično odpornost proti zmrzovanju in toplotno izolacijo. Zato, če vam je ljubše letos počitek v državi, mraz in osnutek ne bo vam neudobno.
  Lesena okna za vile

Lesena okna dati!

Okna niso le obvezen del hiše, zaščita pred vetrom in prepihom, priložnost za prodor svetlobe. Windows je najprej duša hiše, ki odraža vse, kar je skrito znotraj, in prehaja vse znotraj, ki je zunaj. Oblikovanje oken in materiala, iz katerega so izdelani, je velikega pomena ne le z vidika estetike, kakovosti in učinkov na zdravje, temveč tudi s strani notranjega udobja posameznika poleg nekaterih materialov. Ta trenutek je še posebej pomemben, ko gre za deželo, kočo v naravi ali kočo. Konec koncev, gremo tja, da se sprostimo, si pridemo do svežega zraka, sprostimo, uživamo v naravnosti narave, pozabimo na mesto in njegovo "asfaltno džunglo".
  Lesena okna za vile

Lesena okna za vile

Za mnoge dacha ni le zemljišče, na katerem lahko gojijo zelenjavo in sadje, ampak tudi počivališče od mestnega vrveža in enotnosti z naravo. Zato mora vsa država hiša strukturo izpolnjevati določene zahteve, in okna niso nobena izjema. V koči okna ne opravljajo samo funkcije vremenske zaščite, temveč tudi proti nepovabljenim gostom med vašo odsotnostjo.
  Lesena okna za vile

Lesena okna ekonomskega razreda

Lesena okna danes postajajo vse bolj priljubljena. To ni presenetljivo, saj imajo predstavljiv videz, odlične funkcionalne lastnosti in so varne za zdravje ljudi. Še posebej priljubljena lesena okna gospodarstvo, ki so pogosto nameščene v državi in ​​druge podobne zgradbe.

czwartek, 29 listopada 2018

Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Značilnosti izolacije od znotraj

Glavni problem notranjih zidnih izolacij je dejstvo, da se sama stena ne segreje in celo začne zamrzniti več. To vodi k dejstvu, da se rosišče, to je kraj, kjer se vlaga iz toplega zraka v prostoru začne kondenzirati, še bolj približuje notranjemu robu stene ali na njegovo površino. V tem primeru bo kondenzat neizogibno privedel do vlažnosti in uničenja samega stene in končne plasti, poslabšanja toplotnoizolacijskih lastnosti izolacijskega materiala in posledično tudi toplotne izgube, ki so še večje, in še večja vlaga. Večina poškodb zaradi vlažnosti bo na stenah opeke.
  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Kako izolirati stene v sobi v vogalu stanovanju

Debelina izolacije je odvisna od območja prebivanja, materiala sten hiše (opeke ali plošče) in se lahko spreminja od 5 do 20 centimetrov. Da ne bi prišlo do napake v debelini izolacijskega sloja, uporabite kalkulator za izračun debeline izolacije za stene na naši spletni strani. Ne pozabite kupiti grelnika z majhnim robom, da celotno steno pokrijete v celoti.
  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Baterije za centralno ogrevanje

Na vprašanje o tem, kako odpraviti "zmrzali" v stanovanju, mojster Aleksej Zykov je pojasnil, da bi moral biti lastnik premoženja prisoten ne samo za odpravo toplotnih izgub, ampak tudi za doseganje zadostne ogrevalne moči. Zlasti Alexey Zykov meni, da je drugo nalogo mogoče rešiti z namestitvijo bimetalnih baterij. Če to ni dovolj - lahko uporabite talno ogrevanje in infrardeče grelce.
  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Tehnologija notranje izolacije

Lastniki, ki poznajo izolacijo zasebnih hiš zunaj, izolacija sten v stanovanju ni videti nekaj novega. Delovne površine so predhodno očiščene in izravnane tako, da se plošče materiala bolje prilegajo.
  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Notranja izolacija sten stanovanj - "za" in "proti"

Treba je opozoriti, da notranja metoda izolacije sten stanovanj ni tako neškodljiva, kot se zdi na prvi pogled in jo je treba uporabiti le kot skrajni ukrep. Obstajajo preprosto brezupne situacije in ne toliko materialno, kot v banalni nedostopnosti tega slabega zidu, na primer, ko sta konca dveh stavb skorajda tesna. Tudi z vso pripravljenostjo (vašim in sosedom) delo na izolaciji zunaj stavbe kot tehnološko natančnejši ukrep postane preprosto nemogoče. To vodi k iskanju kompromisnih možnosti.
  Kako izolirati mrzlo steno v stanovanju

Stiropor in pena

Najbolj poceni in priljubljen material za notranjo izolacijo sten je seveda pena. Nakup pene, bodite pozorni na označevanje (PSB-C-15; 25; 35; 50). Številke po pismu označujejo gostoto materiala. Stene zasebne hiše imajo bolj gosto peno, pri mestnih stanovanjih pa so manj goste.

środa, 28 listopada 2018

Krovstvo v regiji Leningrad

  Krovstvo v regiji Leningrad

Krovska dela vključujejo:

  • Merjenje objekta, priprava ocen.
  • Oblikovanje nosilcev in strešnih kritin.
  • Vgradnja strešnih sistemov vseh zahtevnosti.
  • Vgradnja toplote.. hidro in zvočna izolacija streh in mansard.
  • Vgradnja in popravilo vseh vrst streh.
  • Oblikovanje in namestitev drenažnih sistemov.
  • Načrtovanje in namestitev snegozaderzhateli, lestev in strešnih ograj.
  • Proizvodnja nestandardnih strešnih elementov.
  • Vgradnja sistemov za preprečevanje zaledenitve.
Visokokakovostna izvedba strešnih konstrukcij je odvisna od usposobljenosti strokovnjakov-plezalcev in strešnikov, ki izvajajo strešna dela.
  Krovstvo v regiji Leningrad

Montaža strehe v Sankt Peterburgu

Namestitev strehe je stvar odgovornosti in ne poceni, prihranki na tem področju se lahko spremenijo v še večje stroške ali frustracije. Kvalitetna streha vam bo že vrsto let služila in zaščitila vaš dom pred kakršno koli manifestacijo narave: močan veter in močna deževja. Hkrati nepravilno delo ali uporaba neustreznih materialov lahko povzroči trajno popravilo ali spremembo celotne strehe.
  Krovstvo v regiji Leningrad

Stroški strehe

Natančni stroški strešne kritine se določijo po odhodu našega strokovnjaka na objekt. Upoštevamo oblikovalske značilnosti strehe, materiala strešne kritine, dela, ki ga je treba opraviti na objektu.
  Krovstvo v regiji Leningrad

Orodje za montažo kovin

Da bi zagotovili, da bo proces potekal čim bolj učinkovito in brez zamud, se morate posvetiti prisotnosti vseh potrebnih orodij za strešne kritine. Oglejmo si, katera orodja potrebujemo za gradnjo strehe iz kovine:
  Krovstvo v regiji Leningrad

Popravila strehe zasebne hiše: kdaj bo morda potrebno?

40, 50, celo 100 let... To so obdobja, v katerih bodo, kot graditelji obljubljajo, streha ostala nedotaknjena. Te številke pa niso naključno sprejete. Sodobna strešna kritina je resnično sposobna služiti toliko, da se izkažejo znanstvene raziskave in praktične izkušnje. Seveda govorimo o materialih izvirne proizvodnje in pravilni kakovosti.
  Krovstvo v regiji Leningrad

Ko streho potrebuje popravilo

  • v strešni piti je opaziti stratifikacijo, po možnosti videz golega steklenih vlaken
  • skozi razpoke in otekanje preproge
  • obstaja poškodba enotnega sistema strešne pite na območju priključkov.
  • očitna heterogenost zgornje zaščitne črte na površini itd.
Razlogi so lahko seveda drugačni. Vendar pa so metode gradnje in obnove mehke strehe, pa tudi vrste dela, neposredno odvisne od narave poškodb in splošnih značilnosti obrabe.

wtorek, 27 listopada 2018

Zemeljska snip

  Zemeljska snip

Snip za zemeljska dela

Celoletni gradbeni proces poteka v težkih podnebnih razmerah. Celoten kompleks inženirskih / gradbenih procesov od ničelnega cikla do zagona objekta zahteva večjo pozornost in skladnost s skupnim podjetjem. Da bi dosegli visoko kakovost pri prenosu objektov, je treba posebno pozornost posvetiti postopni izvedbi vseh izkopnih del v skladu s SNIP na pooblaščeni lokaciji.
  Zemeljska snip

ZEMLJA DELA V ZIMSKIH POGOJIH

4.38. V zimskem obdobju je dovoljeno izvajati razvoj izkopov in rezerv v neokrnjenem pesku, gramoznih in kamnitih tleh; v glinenih tleh z vlažnostjo v mejah, navedenih v tabeli. 1, razvoj utorov s globino več kot 3 m; gradnja nasipa koncentriranih rezerv; naprava mound peščenih tal v močvirjih; potapljanje; krepitev pobočij nasipov regulativnih struktur in rečnih korit z odmetavanjem kamenja, betonskimi ploščami itd.; naprava globokih drenažnih kosov.
  Zemeljska snip

Zemljišča za zemeljska dela

Razvija se projekt za izdelavo del (CPD) za izkopna dela, ki določajo postopno gradnjo na globini izkopavanja izkopa, izbiro potrebne opreme in njene količine, opredelitev nevarnih območij in ukrepov za zaščito delavcev.
  Zemeljska snip

Gradnja in popravila. Gradnja objektov in objektov, gradbena dela. Pripravljalna dela; razstavljanje in rušenje; rušenje; zemeljska dela; zidne opečne zidove; monolitno delo; temelje in stolpce; fiksno oplaščenje.

Znano je, da je za to posebno obdobje gradnje potreben večji del vloženih sredstev. Obsežne izkušnje na področju gradnje objektov in konstrukcij različnih velikosti in kompleksnosti objektov v številnih klimatskih in krajinskih pogojih nam omogočajo, da ne izpolnjujemo le zahtevane visoke ravni kakovosti, temveč tudi dosežemo visoke stopnje finančne učinkovitosti gradnje.

6. ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI PROCESOV

6.1 Splošne zahteve

1. Pri delu z bagri morate voditi SNiP 12-04-2002 "Varnost dela v gradbeništvu. Del 2. Gradbena proizvodnja" SNiP 12-03-2001 "Varnost dela v gradbeništvu 1. del Splošne zahteve", kot tudi določena pravila v priročniku za uporabo bagra. V primerjavi z bagrom je treba namestiti na ravno načrtovano mesto. Delo na pobočjih ni dovoljeno.
  Zemeljska snip

Izkopna dela snip rk

Pomembno je bilo, da delamo tam, kjer dajejo stanovanje kot odkritje, saj se nam je zdelo, da ne bi mogli uporabljati duhovnih načel, če ne bi sprejeli zemeljskih površin. Mnogo stvari, ki jih je težko verjeti.

Projekti počitniških hiš

  Projekti počitniških hiš

Projekti majhnih hiš v državi

Glede na standardne projekte državnih hiš je enostavno opaziti, da je nesporno najljubša enostenska stavba s podstrešjem. To je časovno preizkušena različica hiše, hkrati pa lahko zavrnete hozblok, ker zaloge in gospodinjske potrebščine lahko shranite na podstrešju.
  Projekti počitniških hiš

Splošna priporočila o izbiri projekta hiše v državi

Danes so projekti hiš v eni od najbolj zahtevnih smeri oblikovanja in oblikovanja. Za mnoge so počitniške hiše že dolgo neizogibne lastnosti luksuza ali običajnega muha, ampak so postale nujnost. Konec koncev je na svoji poletni koči lahko resnično odmaknite od onesnaženja mestnega plina in večne razburjenosti, uživate v naravi, uživate v svežem zraku in pridobite moč za naslednji delovni teden. In za tiste, ki jim ni dovolj samo preživela v poletni koči, se bo selitev iz mesta odličen izhod.
  Projekti počitniških hiš

Projektna dokumentacija

V zadnjem času so najpogostejši domovi 6x6, projekti in fotografije pa jih je mogoče najti na internetu. Tisti, ki nameravajo graditi državno hišo te velikosti, bodo nekoliko enostavnejši, saj lahko izberete najprimernejši pripravljen projekt in ga vzamete kot podlago. V nasprotnem primeru je potrebno samostojno pripraviti projekt in pripraviti projektno dokumentacijo ali pa poiskati pomoč ali nasvet strokovnjakov.
  Projekti počitniških hiš

Projekti državnih hiš s podstrešjem 6x6: kako izbrati najprimernejše?

Če že imate zemljišče, lahko takoj preidete na najpomembnejšo točko bodoče gradnje - načrtujete hišo. Praviloma morajo lastniki zemljišč preučiti številne projekte državnih hiš s podstrešjem 6x6, preden se zavedajo načrta te enostranske ali dvonadstropne hiše, ki v celoti izpolnjuje njihove zahteve. Včasih morate narediti posamezen projekt.
  Projekti počitniških hiš

Več o projektih okvirnih hišah

Gradnja okvirnih hiš je rešitev za tiste, ki želijo prihraniti denar, vendar niso pripravljeni žrtvovati kakovosti. V takšnih zgradbah so optimalno kombinirani stroški, hitrost gradnje in trajnost. Predstavljeni projekti državnih hiš kažejo, da je okvir iz barja in njegovo kritje s ploščami CIP. Te hiše imajo naslednje prednosti:
  Projekti počitniških hiš

Načrtovanje prostora dacha

Standardne velikosti za primestno območje 6 hektarjev ali 600 kvadratnih metrov so: 25 do 25 metrov, od 20 do 30 metrov ali od 15 do 40 metrov. Upoštevati je treba tudi, da je gradnja hiše dovoljena ne manj kot tri metre od sosednje parcele, 3 metre od prehoda in 5 metrov od ceste. Upoštevajoč zgoraj navedeno, je za lokacijo hiše zelo malo prostora, zato morate biti previdni glede izbire, saj stehtali vse možnosti za projekte, ob upoštevanju lokacije poletnih stavb in postavitve vrtnih in krajinskih elementov v prihodnosti.

poniedziałek, 26 listopada 2018

Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno imeti na razpolago vrsto posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Polaganje blokov betonskega betona

Tehnologija polaganja betoniranega betona je preprosta, vendar morate skrbno spremljati vse faze dela. V tem primeru bo delo hitro zaključeno, betonirana stena bo pridobila zahtevane lastnosti. Najprej morate pripraviti bloke in lepilo za polaganje. Okrepitev se uporablja za prvo vrsto, tako da se v zgornji del blokov razrežejo posebne reže, v katere se položijo ojačevalne palice in plast lepila. Lepilo se uporablja tudi za končne dele, po katerem se sosednji bloki tesno pritisnejo drug proti drugemu. Sestavina se po površini porazdeli z zobatim glavkom. Velikost zob glavnice mora biti približno 4-5 mm. Lepilo nanesemo s plastjo 3 mm.
  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Zidna tehnika za gazirane betonske bloke

Zidarstvo notranjih predelnih sten in povezanih sten

Konstrukcija notranjih pregrad in konjugacija sten se izvede s pomočjo fleksibilnega priključka iz nerjavečega jekla. Vgrajen je v križišču sten in predelnih sten. Material je nameščen na obeh koncih v obeh stenah. Kot rezultat, bi morali imeti šiv, ki je pritrjen z nohti. Priporočam zlaganje povezav v vsako drugo vrsto blokov, da bi zagotovili zanesljivo povezavo sten hiše.

niedziela, 25 listopada 2018

Parkirna gradnja

  Parkirna gradnja

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.

Gradnja sodobnih parkirišč

Sodobni parkirišča lahko razdelimo na tri glavne skupine: enostopenjske gigantne ali kovinske garaže, ločeno parkirno mesto in garažna polja ter odlične podzemne garaže in parkirišča. Kateri izbrati je že manj akutno vprašanje, kajti vse bo odvisno od kraja, kjer je stavba zgrajena, od vrednosti zemljišča, na kateri bo nameščena, in s tem do solventnosti stranke. Parkiranje je danes pomembno, kot še nikoli prej, na račun nizkih stroškov in njihove gradnje. Gradnja enostopenjskih garaž je že potopljena v pozabo, ker bi takšne strukture zasedli preveč prostega prostora, kar pa ne moremo reči o sodobnem večstopenjskem parkiranju avtomobilov.

SPORAZUM, DOVOLJENJA

Usklajevanje in strokovno znanje projektne dokumentacije je proces reševanja prihodnje gradnje z državnimi in komunitarnimi službami, strokovnimi organizacijami.
  Parkirna gradnja

Hipoteke za nakup garaže ali parkirišča v Sberbanci: značilnosti in razlike

Nakup garaže ni najbolj priljubljena vrsta hipotekarnega posojila, zato iskanje posameznih bank, ki ponujajo to storitev, ni enostavno. To posojilo pripada cilju, tako da lahko porabite denar, ki ga prejmete izključno pri nakupu garaže. In ne glede na to.
  Parkirna gradnja

Vrste in prednosti samonivelirnih tal

Najbolj priljubljeni so premazi na osnovi poliuretana in epoksidnih smol. Prvi so značilni odpornosti proti mehanskim poškodbam, trajnosti. Niso izpostavljeni strupenim medijem, jih je enostavno pranje, zato se pogosto uporabljajo v proizvodnji. Za slednje je značilna trajnost, nizka cena, vodoodpornost, ki omogoča uporabo v prostorih z visoko vlažnostjo. Tla za parkiranje imajo številne prednosti.
  Parkirna gradnja

Zahteve za načrtovanje podzemnega parkirišča

Oblikovanje podzemnega parkiranja zahteva upoštevanje številnih podrobnosti. Najprej vključujejo varnost, priročnost delovanja, izdelljivost, hidroizolacijo, razpoložljivost potrebnih inženirskih sistemov, zadostno širino vhodov in izhodov, višino stropov in še veliko več. Pogosto ni enostavno izpolniti vseh zahtev, zato morajo biti strokovnjaki vključeni v gradnjo podzemnega parkirišča.

Popularne posty