sobota, 3 marca 2018

Kako zajeti video na mehki strehi

  Kako zajeti video na mehki strehi

Rabljen material in orodje za mehko streho

Za mehko streho je značilna večja fleksibilnost, zato jo lahko dodate eni osebi. Orodje za to je najpogostejše:
  Kako zajeti video na mehki strehi

Prednosti mehke ploščice

Pokrivanje strehe z mehkimi ploščicami zmanjša mehanski učinek mase strešnih materialov na zaboj in strešni sistem. Masa tega strešnega materiala je le 8 kg / m2, medtem ko njegova ekvivalentna keramika tehta okoli 45 kg / m2. Streha je narejena iz mehke ploščice z nagibom v dovoljenem razponu od 12 do 90 °, v drugih primerih pa uporabite drug material za strešne kritine. Glavne prednosti skodle so naslednje:
  Kako zajeti video na mehki strehi

Nianse vgradnje mehke ploščice

  • Postopek namestitve se začne z dnom strešnega naklona.
Prva vrstica je obrnjena navzdol. Uporabite lahko tudi poseben lepilni trak. Polaganje prve vrstice je izvedeno z orientacijo glede na nagib strehe.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Materiali za montažo

Mehka strešna kritina je poenoten koncept za valjane materiale, polimerne membrane, skodle in posebne mastike, ki se uporabljajo pri strešnih delih.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Priprava strešne osnove za vgradnjo

1. Naprava za dekoriranje pod skodlami

Na podlago so mehek ploščice postavljene precej stroge zahteve. To mora biti togo, trdno in enakomerno (razlike v višini ne smejo biti večje od 1-2 mm). Krupnoshchitovoy tla je položen z vrzeljo šivov, za njegovo pritrditev z uporabo samoreznih vijakov ali brušenih nohtov. Pri nameščanju lesenega tla morate pozorni na drobce letnih obročev in položiti material, tako da so obrnjeni navzdol. Če se montaža osnove OSP-3 ali vezanega lesa opravlja v hladni sezoni, med pločevinami pustite razmik 3 mm. To se bo izognilo deformaciji tla med toplotno širitvijo materiala poleti.
  Kako zajeti video na mehki strehi

Podrazdelek - mehka streha.

Spoštovani obiskovalec, ste v kategoriji mehke strehe! Tu se zbirajo informacije o mehki strehi in se lahko seznanite z materiali, ki se uporabljajo za napravo mehke strehe. Na voljo bodo diagrame mehke strešne naprave, kako lahko dejansko naredim mehko streho in kako, kako popraviti mehko streho, kako narediti zaboj za mehko streho in še veliko več. Na splošno tukaj zbirajo skoraj vse informacije, ki jih je treba poznati. Zahvaljujoč tej kategoriji, vi sami z lastnimi rokami lahko izdelate mehko streho.

Osnova temeljnih blokov

Prednosti blokov temeljev

Je zelo trpežna in zanesljiva. Ne pozabite, da je maksimalna življenjska doba dosežena z dvojno izolacijo iz krogle. Poleg tega je priporočljivo zagotoviti izolacijo kleti.
  Osnova temeljnih blokov

Način, da prihranite denar

Obstaja majhen trik za zmanjšanje materialnih stroškov s postavitvijo blok temeljev za gradnjo nizko rast. Za to so stenski bloki zloženi z majhnimi presledki (ne več kot 70 cm). Te vrzeli so napolnjene s tlemi in previdno tampirane. Treba je zagotoviti, da se vsi vertikalni sklepi nahajajo nad bloki. Takšne strukture imenujemo prekinitvene osnove.
  Osnova temeljnih blokov

Uporabljena oprema za polaganje

Za namestitev blokovskega temeljev za hišo je potreben določen nabor materialov in orodij (ne enako kot trak ena), kar omogoča shranjevanje blokov z največjo učinkovitostjo in udobjem.
  Osnova temeljnih blokov

Pomanjkljivosti v okviru osnutka

Kljub navedenim pozitivnim značilnostim tega materiala ima tudi svoje pomanjkljivosti. Na primer, za gradnjo konstrukcij, izdelanih iz težkih blokov, morate uporabiti posebne stroje za polaganje, kar bo privedlo do nepotrebnih finančnih stroškov.
  Osnova temeljnih blokov

Pomanjkljivosti osnove penastih elementov ↑

Seveda ima pripomoček temeljev blokov veliko prednosti, med katerimi je na prvem mestu seveda tudi hitrost namestitve. Toda ta prednost je prav tako pomanjkljivost, saj so stroški predkonfekcijskih temeljev skoraj za 30% višji od monolitnih. Poleg tega se lahko cena za izdajo poveča za dodatnih 20-25%, če izberete velike blokade za gradnjo, katerih prevoz in namestitev zahtevajo dodatne stroške.
  Osnova temeljnih blokov

Koliko bo gradnja takšne temelje?

Da bi ga določili, je treba narediti preproste izračune, ki vključujejo stroške samih blokov, armaturno mrežo, cement, pesek ali posebno lepilo. Poleg stroškov uporabe gradbene opreme in plačila delavcem, zaposlenim pri gradnji fundacije.

Naprava spenjača tla na polipeni

Namestitev pene pod estrih

Zaradi nizke teže in posebne strukture je namestitev penaste plastike pod talno estrihe zelo enostavno in hitro. Za delo boste potrebovali nivo zgradbe, vodila (svetilnike), pravilo ali tirnico, lopatico, žico ali gradbeni nož, raztopino za izravnavo (beton, cementno pesek ali samo-nivojska mešanica), hidroizolacijo (film ali mastiks), lepilni trak, penasta plastika.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Priporočila strokovnjakov za izvedbo estrihov ob uporabi pene

Med izvajanjem del je potrebno upoštevati specifična tehnološka vprašanja in priporočila.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Izdelujemo talne estrihe s peno

1. V prvi fazi je potrebno površino s pomočjo specializiranih suhih mešanic, ki se prodajajo na trgu, ali betona, povišati. Prednaplastna plast mora biti med 3 in 5 cm.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Prednosti pene

Uporaba tega toplotnega izolatorja za tla omogoča zmanjšanje stroškov materiala (cena je na voljo), zmanjša stroške namestitve (hitro izvedejo izolacijo), zmanjšajo stroške ogrevanja (v prostoru ohranja toploto).
  Naprava spenjača tla na polipeni

Orodje in materiali

Polaganje pene pod tlemi z lastnimi rokami je odličen način za zaščito pred poletno toploto in zimskim hladom. Majhna teža med delom ne povzroča težav, obdelava ne zahteva uporabe posebnih orodij.
  Naprava spenjača tla na polipeni

Betonska izolacija površine

Betonska tla, kot katera koli druga površina za vzdrževanje zahtevane temperature v prostoru, zahteva izolacijo. Toda namestitvena tehnologija v tem primeru za hiše brez kleti in s kletjo je lahko drugačna. Upoštevajte vse možnosti.

Velikosti opeke

  Velikosti opeke

Opeka: standardne velikosti

Preden začnete opisati metode izračuna opeke, morate razumeti standardne dimenzije tega materiala. Opeka sestoji iz 6 površin: 2 riti, 2 žlice in 2 postelj. S svojo standardno velikostjo lahko najdete tabelo 1.
  Velikosti opeke

Nasveti za polaganje kamnitih zidov

Včasih se mnogim začetnikom pričakuje, da je polaganje opek je preprosto. Daleč od tega, obstaja veliko trikov za pravilno delovanje z opeke.
  Velikosti opeke

Zidarstvo nadzor kakovosti

Vsak sodoben graditelj mora poznati dimenzije uporabljenega gradbenega materiala in biti seznanjen s tabelo množljivosti. Preverite skladnost med postavljeno zidavo in izračunanimi navpičnimi parametri v skladu s tabelo množnosti najmanj 2-krat na vsak meter višine stene. Videz stene, način polaganja in višina vseh postavljenih konstrukcij morajo ustrezati delovnim risbam.
  Velikosti opeke

Standardne velikosti stavbne opeke

Pri odločanju o vrsti zunanjosti za svoj dom, mnogi lastniki prenehajo pri izbiri opeke kot podlago za zunanjo zasnovo.
  Velikosti opeke

Vrstna sekcija dimnika 270x140 mm

Na splošno opečna cev ne zahteva ločenega naročila in je povsod na približno enak način v skladu s splošnimi načeli.

Določitev števila opek v kocki

Koliko je število opeke v 1 m3 polaganja odvisno od velikosti opeke, ki neposredno vpliva na količino opeke, in to - na količino v kocki. Tako, da bi izračunali koliko opeke v enem kubičnem metru, morate vedeti o velikosti uporabljenih opek.

Postavitev cene zunanje kanalizacije

  Postavitev cene zunanje kanalizacije

Postopek namestitve sistema oskrbe zunanjih kanalizacijskih omrežij v teoriji:

V skladu s predpisi SNiP 3.02.01-87 je treba pri gradnji kanalizacijskih kanalizacijskih kanalizacij izvajati zemeljska dela, namestitev jarkovskih zidov, odvodnjavanje in zmanjševanje vode.

Značilnosti dela

Pred gradnjo kanalizacije bodo strokovnjaki Yuda določili način vgradnje, ob upoštevanju okoljskih in sanitarnih standardov. Naši izvajalci sestavljajo projekt ob upoštevanju značilnosti tal, lokacije hiše, delovnih pogojev.

Montaža kanalizacije v zasebni hiši

V našem času je ureditev kanalizacije v zasebni hiši enaka potreba kot vodovodna in namestitev ogrevanja. Kanalizacijski sistem omogoča udobno bivanje v zasebni hiši, ki ni povezana s centralnim kanalizacijskim sistemom. V koči ni težko voditi odplak, če je v bližini centraliziran kanalizacijski sistem. Če takega sistema ni, bo treba skrbeti za strukturo avtonomnega sistema čiščenja, ki bo obdeloval odpadne vode.

V kakšnih okoliščinah deluje zunanja kanalizacija?

Vsaka oprema, ki deluje "na prostem" pozimi in poleti, je izpostavljena stalnemu vplivu negativnih dejavnikov. Elementi zunanje kanalizacije so vgrajeni v zemljo in delujejo v še hujših pogojih:
  Postavitev cene zunanje kanalizacije

Tehnološka montaža zunanjih kanalizacij

Vgradnja zunanjih kanalizacijskih omrežij se začne z namestitvijo greznice (greznice), nato pa so naprave za čiščenje odplak priključene na notranji sistem. Običajno se začne namestitev, kjer se odplakajo odplake.
  Postavitev cene zunanje kanalizacije

Naprava zunanje kanalizacije zasebne hiše

Najenostavnejša, vendar, pozorna, ne najbolj pravilna različica zunanjega kanalizacijskega sistema, vključuje polaganje cevi za odvajanje v običajnem greznici. Že stoletja je tovrstna rešitev uporabljala stranišče na ulici. Ampak časi se spreminjajo, danes pa greznica pod kanalizacijo ne more samo obvladati ogromne količine odpadne vode, temveč lahko sosedje najprej posveti pozornost, nato pa tudi okoljevarstvenike. Iz zgoraj navedenega sledi, da je treba odtoke še vedno obdelati (očistiti), preden se odvedejo v okolje. Dejansko je zunanji kanalizacijski sistem lahko predstavljen kot niz čistilnih naprav in cevovodov za njihovo dostavo. Ločeno šteje nevihta kanalizacijo.

Stranišče za ceno fasade

  Stranišče za ceno fasade

Potrebujete ponudbo za montažo tiru?

Samo izpolnite obrazec, da pokličete merilnika, in vas bodo poklicali nazaj. Pokličite žetona za izračun plačanega tujka. Vendar pa boste ta denar vrnili, ko boste prejeli popust ob sklenitvi pogodbe za vgradnjo tiru.

Navodila za dekoracijo doma s tiru naredite sami

Orodje in oprema

Pred samodejnim vgradnjo stranskega tirna vozila se prepričajte, da imate na razpolago potrebno orodje. Tukaj so:
  Stranišče za ceno fasade

Kako izračunati količino stranišča za dekoracijo doma

Ustvarite lahko hišni projekt in izračunate potrebno količino tiru za končanje na spletu z uporabo Alta-Plannerja. Pri izračunu je potrebno določiti in upoštevati celotno površino stavbe, profilov, kotov, trakov. Za vsak slučaj priporočamo, da za okoliščine višje sile potrebujete malo več materiala.
  Stranišče za ceno fasade

Stage soočene

Stranski stranski tir omogoča, da spremenite načrt in zaščitite stene zgradbe pred škodljivimi vplivi okolja. YouDo artist vam bo pomagal izbrati pravo vrsto stranske prevleke. Na gradbenem trgu obstajajo različni materiali za zunanjo dekoracijo stavb. Na primer, vinil stranico je enostavno namestiti. Je vodotesen in ima široko paleto barv, različno teksturo.
  Stranišče za ceno fasade

Cena tiru tiru

Stroški vgradnje tulca na ključ so odvisni od materiala in vrste stranskih plošč (vinil, kovine, kleti), arhitekturne kompleksnosti fasade in višine dela. Tudi na stroške talne obloge vpliva na uporabo izolacije.
  Stranišče za ceno fasade

Tiru pod log, kamen in opeko

S teksturo se stransko stran lahko opravi pod logom, pod kamenjem ali pod opeko. To je cenejša imitacija naravnih materialov s široko paleto barv. Trakovi s teksturo so lahko uporabljeni za zunanjo dekoracijo stavb, kot tudi v zaprtih prostorih. Oglejte si poduktsii s fotografijami.

Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

  Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

Zahteve za nepremičnine

Pomembno je razumeti, da vsak kreditni inšpektor Gazprombanke najprej izračuna vsa tveganja, ki jih banka prevzame, in se zato čim bolj zavarovati pred morebitnimi izgubami.
  Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

Pogoji za pridobitev posojila

Te programe postavlja banka, ki je ustvarjena posebej za mlade. Vsako hipotekarno posojilo iz Gazprom banke lahko označimo kot sledi:
  Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

Hiše v gradnji na hipotekarno posojilo Gazprombank

Gazprombank predlaga uporabo nakupa stanovanja v hiši v izgradnji na hipoteko. Pogoji so tesno povezani s prejšnjimi, vendar so nekatere manjše razlike. V tem primeru bodo obrestne mere za uporabo posojila v tradicionalni ruski valuti (v oklepajih - obrestne mere po registraciji lastninske pravice):
  Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

Prednosti posojila za gradnjo hiše

To je bilo že omenjeno na začetku članka. Posojilo za stanovanjsko gradnjo vam bo pomagalo v veliko hitrejšem obdobju, kot če bi prihranili denar za izpolnitev svojega sanja - lastne hiše v vaši državi.
  Hipoteke za gradnjo hiše Gazprombank

Kalkulator posojila Gazprombank

  • Hipotekarni kalkulator
  • Kalkulator avtomobilskih posojil
  • Kalkulator OFBU "Agresivno"
-> Gazprombank je ena največjih bank v Rusiji. Banka predstavlja vse vrste kreditnih programov (potrošniški krediti, hipoteke, avtomobilska posojila, kreditne kartice).

Povratne informacije uporabnikov, ki zaprosijo za posojilo

Dolgo je izbral banko, v kateri je hotel vzeti potrošniško posojilo. Posledično sem aplikacijo poslala več bankam hkrati. V eni uri so odgovorili vsi banke. Kot rezultat, sem izbral posojilo iz ruskega standarda z najnižjo obrestno mero.

Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Asfaltiranje dvorišč, cest, ploščadi!

Umetni pokrovi omogočajo izboljšanje območja za prevoz ali šport, hojo ali rolanje, kolesarjenje in skuterje. Ne glede na namen spletnega mesta, asfaltiranje mora biti popolno.
  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Naši asfaltiranje in urejanje krajine

Izvajamo delo tako v Moskvi kot tudi v Moskvi in ​​drugod po svetu. Prejeli smo veliko pozitivnih povratnih informacij iz Moskovskih predelov: Alekseevsky, Altufevsky, Butyrsky, Losinoostrovsky, Yaroslavsky, Lianzonovsky, Fidoskinsky, kot tudi Vidnoe in Južno Medvedkovo.
  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Visokokakovostno asfaltiranje parkirišča

Neupoštevanje teh zahtev lahko povzroči slabo kakovost prevleke, ki se zaradi različnih vremenskih in mehanskih vplivov kmalu začne počasi poslabšati in se zelo poslabšati. Zato morajo strokovnjaki zaupati delu na asfaltiranju parkiranja.
  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Asfaltiranje cest in območij v Moskvi

V ceno polaganja asfalta v Moskvi je potrebno postaviti dostavo materiala. Uporabljamo lasten park posebne opreme, ki nam pomaga oblikovati ugodno ceno in zagotavljati pravočasno in kakovostno delo.
  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Osnovna načela asfaltiranja različnih lokacij

Asfaltiranje - polaganje asfalta na predhodno pripravljeni osnovi. Pravila za pripravo razlogov bodo obravnavana v nadaljevanju. Asfaltiranje vključuje naslednje korake:
  Asfaltiranje v Moskvi in ​​Moskvi

Za nas, kakovost in uspeh!

Visokokakovostna popravila cest in gradbena dela ter asfaltiranje lokacij s strani podjetja "DSK Capital" so že večkrat prejeli visoke ocene pri cestnem pregledu OATI in skoraj vseh kupcev družbe.

Začasne ceste v gradbeništvu

  Začasne ceste v gradbeništvu

VSN 2-105-78 Navodila za izgradnjo začasnih cest za gradnjo cevovodov v težkih razmerah (na poplavljenih in mokrih območjih)

MINISTRSTVO ZA IZDELAVO PODJETIJ
  Začasne ceste v gradbeništvu

Kako so začasne ceste zgrajene?

Znano je, da nič ni trajnejše kot začasno. Zato začasna cesta najpogosteje postane trajna. Dostopne poti do gradbišč v mestu so posejane s tako imenovanimi asfaltnimi žetoni (to je mešanica recikliranega asfalta in bitumna). Dojenček postane površina ceste, s čimer se izboljša njegova prepustnost. Za krepitev majhnih močvirnih območij v primeru gre za odpadne opeke, ker skoraj nič ne stane. V prisotnosti močvirnega zemljišča se uporabljajo tudi trakovi, ki omogočajo prevoz premagati težke odseke ceste. Poleg tega se v mokriščih uporablja tudi stelja, ki izvaja tudi drenažne funkcije.
  Začasne ceste v gradbeništvu

Sezonska gradnja ceste

Gradnja začasnih sezonskih cest je najpogosteje povezana z nižjimi deželi Sibirija in Daljnega severa, ki se lahko premika le v določenih mesecih leta. Na nižinskih plitvih ravnicah teh regij ni možnosti za izgradnjo polnih cest s trdimi površinami, zato so le začasne ceste vodene z najpreprostejšim in najcenejšim polnjenjem ter najcenejšo platno, ki se v eni ali dveh sezonah delovanja vpije v močvirje.
  Začasne ceste v gradbeništvu

Obseg začasne ceste

Gradnja začasnih cest je upravičena pri gradnji različnih objektov. Omogoča vam vzpostavitev prometnih povezav in začetek gradnje, ne da bi morali čakati na gradnjo drage glavne ceste.

Zakaj potrebujemo začasne ceste?

Gradnja začasnih cest je potrebna, če v objektu za gradnjo ali popravilo ni stalnih dostopnih cest. Naprava za začasno dostopno cesto se izvaja tako, da je v vsakem trenutku na mestu / objektu modno, da zagotovi prevoz vsakršne tonaže, tudi ob upoštevanju neugodnih podnebnih razmer (pozimi s snežnimi padavinami, deževno sezono).
  Začasne ceste v gradbeništvu

Gradnja začasnih cest

Začasne ceste so najpogosteje zgrajene za čas gradnje, vendar se pogosto zgodi, da se začasna cesta izkorišča dovolj dolgo po gradnji.

Popravila strehe v trgovini

  Popravila strehe v trgovini

Kaj morate vedeti o popravilu strehe?

Vsi izkušeni strešniki ne skrivajo svojih poklicnih sposobnosti. Mi bomo na primer z veseljem delili z vami naše znanje!
  Popravila strehe v trgovini

Popravite kovinsko streho

Če opazite očitne znake potrebe po popravilu strehe (npr. Mehanske poškodbe) ali sumite na težave v sami talni strukturi (npr. Na stenah na podstrešju se pojavi gliva), se obrnite na nas za nasvet. Stroški popravila strehe so precej demokratični, zagotovili pa bomo tudi izvajanje ukrepov, ki bodo pomagali odpraviti napako hitro, zanesljivo in brez dodatnih stroškov.

Prednosti privabljanja strokovnjakov za popravilo trgovine:

Samo strokovnjaki lahko izvajajo pravilno namestitev številnih inženirskih komunikacij in opravljajo druga popravila, ki zahtevajo znanje o masi nianse in značilnosti dela.

Značilnosti storitev izkušenih strokovnjakov

Na spletnem mestu youdo.com so registrirani zasebni mojstri in uradna podjetja, ki se profesionalno ukvarjajo s popravilom in namestitvijo mehke strehe po nizkih cenah. Strokovnjaki izvajajo celoten zaključek streh stavb in prostorov z različnimi nameni:

Remont streh in streh

Utrujenost, ki je nameščena v prostoru pod streho, duši, kozmetični konec se poslabša, sledi oblike plesni na stenah? Kapitalska popravila strehe bodo pomagala rešiti te težave. Ta postopek se izvaja v stopnjah:

Ogrevanje fasade hiše

  Ogrevanje fasade hiše

Zakaj je treba fasado hiše ogreti zunaj?

V sodobnem času brez ohišja ni mogoče dodatno toplotno zaščititi. Najboljša rešitev bi bila zunanja izolacija fasad hiše ali stanovanja. V enem padcu se lahko znebite številnih težav, prav tako pa prihranite tudi na električni in glavni plin.
  Ogrevanje fasade hiše

Ali je treba zunanjo fasado ogrevati?

Vsak lastnik stanovanj želi porabiti za izolacijo, čim manj denarja in dela sami, hkrati pa zagotoviti, da se izolacija fasade opravi pravilno in učinkovito. Kot je prikazano na sliki spodaj, veliko stenskih materialov ni tako toplo in jih je treba izolirati z visoko kakovostjo. Poskušali bomo odgovoriti na vprašanje: kako sami izolirati fasado hiše in katere materiale je najbolje uporabiti za izolacijo fasade v tem članku.
  Ogrevanje fasade hiše

Kuharske stene in izolacija

Kako pravilno izolirati fasado najlažji način? Delo bi se moralo začeti s pripravo sten stavbe. Odstranijo vse štrleče predmete in začasno odstranijo zunanjo ožičenje, če obstaja.
  Ogrevanje fasade hiše

Ogrevanje fasade "tanek ometni sloj" (mokra fasada)

Toplotna izolacija po sistemu "mokre fasade" je ena od najpogostejših tehnologij in je namenjena nizkogradnji z izolacijo, popravilom ali obnovo stavb in objektov, stanovanjskih zgradb.

Penoplex za izolacijo zunanjih sten

Zaradi visokih lastnosti toplotne izolacije penoplex za izolacijo zunanjih sten daje veliko večji učinek pri izolaciji zunanjih zidov stavb kot drugih materialov - pene in mineralnih izolacij. Njene glavne prednosti so:

Popularne posty