sobota, 7 kwietnia 2018

Okrepitev monolitnih stebrov

5. VGRADNJA LESNIH KONSTRUKCIJ

5.1. Sprejem lesenih konstrukcij je treba opraviti v skladu z zahtevami iz. 1 in 5. Pri sprejemu lepljenih lesenih konstrukcij je treba upoštevati tudi zahteve GOST 20850-84.

Izračun monolitnega prekrivanja: prosite za pomoč ali premagajte sebe?

Ni dvoma, da je najboljša možnost za gradnjo monolitne plošče, da jo izvede v skladu s planom. Izračun načrtovanja, ki ga izvajajo strokovnjaki, ima nekaj prednosti:
  Okrepitev monolitnih stebrov

Vgrajeni deli za monolitne armirane betonske konstrukcije

Peikko ponuja široko paleto vgrajenih izdelkov, ki izpolnjujejo merila kakovosti in varnosti armiranobetonskih konstrukcij. Uporaba certificiranih, testiranih izdelkov Peikko pomaga povečati zanesljivost in donosnost gradnje. Inovativne tehnologije Peikko zagotavljajo hitro in varno vgradnjo vseh armiranobetonskih konstrukcij.
  Okrepitev monolitnih stebrov

Fundacija za monolitni okvir: priljubljene možnosti za temelje hiš

V primeru, da je zgrajena monolitna okvirna hiša nizkega števila nadstropij in njegova masa relativno nizka, je ena izmed možnih rešitev razporeditev steznega traku, ki lahko, če so vsi postopki pravilno izvedeni in uporabljajo kakovostne materiale za toplotno in hidroizolacijo, lahko dokažejo visoko kazalci moči in zanesljivosti. Poglabljati temelj monolitne stavbe bi morali biti pod ravnijo zamrznitve tal in v skladu s tem višji ta indikator, več sredstev bo treba porabiti za ureditev takšne temelje.
  Okrepitev monolitnih stebrov

Fundacija in gradnja tal

Naročiti temelj - prefinjenost zemlje, stopala, monolitne plošče, ojačitev. Cenitev osnovnih del 2017. Naročite monolitne stene, stebre, tla
  Okrepitev monolitnih stebrov

1 - montažne betonske plošče; 2 - monolitni beton; 3 - kovinska zvijača; 4 - povratne zanke

Hkrati je priporočljivo razširiti obseg uporabe monolitnih struktur fundacij zaradi povečanja tehnične ravni monolitnega temeljnega inženiringa. Predelane in montirane monolitne temelje se priporočajo za uporabo v študiji izvedljivosti, ki potrjuje ustreznost njihove uporabe v skladu s Smernicami za izbiro rešitve za oblikovanje temeljev.

Notranja dekoracija z lastnimi rokami

  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Kako narediti namestitev v leseni hiši?

Kakšne so lastnosti suhih zidov v leseni hiši? Vse težave, ki jih premagamo, je posledica dejstva, da se "živi" les zmanjšuje in diha, in če se prvi proces postopoma zmanjšuje, se drugo nadaljuje skozi celotno življenje lesne hiše. Od tu sledite nekaj pravil.

Dokončevanje: dokončanje končnega dela

Zaključna dela (zaključna dela) je ena izmed zadnjih faz gradnje hiše, zahvaljujoč se ji stene in strop končajo. Zaključek sten in stropov hiše se praviloma zaključi, ko so zidovi postavljeni in zaščiteni pred atmosferskimi dejavniki: stropi so urejeni, streha je postavljena in nameščena streha.

Faze notranje opreme na domu

Treba je opozoriti, da je drevo odličen gradbeni material. Če stene nimajo pomembnih pomanjkljivosti, jih je mogoče pustiti brez resne konca: dovolj je, da namakate material z raztopino za senco. Lesene stene praviloma praviloma ne ustrezajo okusom lastnika stanovanj in zahtevajo dodatno dodelavo za estetiko. Če želite nadaljevati s pravilnim zaključkom, je potrebno zdravljenje lesa z antiseptično raztopino.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.
  Notranja dekoracija z lastnimi rokami

Dokončanje lesene hiše v notranjosti: tla

Tla v leseni hiši so najpogosteje narejena iz talnih oblog, krovov ali talne plošče, na fotografiji so na voljo različne možnosti. Macesen in cedra se smatrajo kot najbolj trpežne in trpežne, odporne na abrazijo. Tla teh vrst lesa bo dolgo prosim njihov videz.

Cenik gradbenih del

  Cenik gradbenih del

Cenik po vrstah gradbenih del. LLC "SK-popravilo"

Spodnja tabela prikazuje stroške za vsako vrsto popravil in gradbenih del. Prav tako se lahko seznanite s stroški popravila stanovanj in domov na ključ, kot tudi stroškov popravila nestanovanjskih prostorov na ključ (pisarne, poslovni prostori ipd.)
  Cenik gradbenih del

Kaj je vključeno v koncept "konča"?

Zaključna dela vključujejo celoten obseg gradbenih in dekorativnih dejavnosti, na katerih sodelujejo oblikovalci, inženirji, vodovodarji, električarji, plasteri, slikarji, izdelovalci ploščic. Proces vključuje:
  Cenik gradbenih del

Cenik za dokončanje gradbenih del

Zaključna dela prenesejo ceno pisarne in druge. Trendi sodobnega trga: cene popravilnega očesa, 2003)], do vaše. Cenik za popravila in gradbena in zaključna dela: Prenosna cena.
  Cenik gradbenih del

Zaključna dela v Kemerovem

Izvedemo celoten kompleks obnovitvenih del v Kemerovu, razvijamo projektni projekt in najemamo na novo pripravljen apartma na ključ. Prizadevamo si za reševanje organizacijskih in pravnih ter tehničnih vprašanj, ki se pojavijo pri prenovi stanovanj. Vaše sodelovanje pri postopku popravila stanovanja v Kemerovu je lahko minimalno.
  Cenik gradbenih del

Gradnja in popravilo ključavničarjev

Popravila na ključ je sestavljena iz del, ki strankam omogočajo, da predmet predložijo izvajalcu v njegovi prvotni obliki in jo dobijo nazaj v nov popoln videz v skladu z ocenami, ki temeljijo na opravljenem delu.
  Cenik gradbenih del

Koliko stanejo gradbena dela: organizacija in izvedba?

Vedno je težavno in težko organizirati gradbena dela - tudi če gre za izgradnjo majhnega podaljška ali garaže. Ne bi smeli dovoliti, da bi se potegnili, morate vedeti pravila za izbiro strokovnjakov in imeti vsaj splošne informacije o pravilnem zaporedju dela.

Linolej za delovanje

  Linolej za delovanje

Obseg antistatičnega linoleja

Uporaba antistatičnega linoleja je zelo obsežna. Zlasti prevodni linolej se uporablja na objektih, ki delujejo z eksplozivnimi snovmi, operacijskimi sobami, prostori z visoko precizno opremo itd. V skoraj vseh projektih je ta material zabeležen kot linolej za medicinske pripomočke in linolej za operacijske dvorane. Za popolno zaupanje v varnost dela na industrijskih objektih je zelo pomembno, da je odpornost talne obloge enaka v vseh točkah. Vrednost upora za celotno življenjsko dobo tal naj ostane nespremenjena, saj je več kot eno človeško življenje včasih odvisno od kakovostne talne obloge v industrijskih zgradbah.
  Linolej za delovanje

Linolej v pisarni glavnega zdravnika

Kot je znano, mora biti urad vodje zdravstvene ustanove brezhiben. Zato lahko v pisarni glavnega zdravnika položite linolej, ki združuje takšne lastnosti, kot so lepota parketa, modularnost talne ploščice in izredna praktičnost laminata.
  Linolej za delovanje

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Linolej za delovanje

Homogeni in heterogeni komercialni linolej

Po svoji strukturi je komercialni linolej dveh vrst - homogenega komercialnega linoleja in heterogenega komercialnega linoleja.
  Linolej za delovanje

Vrste antistatičnega linoleja

Tla, ki imajo antistatične lastnosti, so lahko izdelane z različno zmogljivostjo toka, pa tudi z različnimi lastnostmi vzdržljivosti. Slednje določajo debelina izdelka, kot tudi višina površinske zaščitne prevleke. Obstajajo:
  Linolej za delovanje

Polnjenje prekrivanja

  Polnjenje prekrivanja

Kako pravilno ojačati talno ploščo z lastnimi rokami?

Zelo pomembno je pravilno izračunati ojačitev in potrebno debelino plošče. Glede na konstrukcijske obremenitve se izbere premer ojačitve. Pogosteje je v razponu od 8 do 14 mm. Priporočljivo je, da uporabite vroče valjani jekleni ojačitvi razreda A3, da zagotovite pravilno trdnost talne plošče.

Polnjenje monolitne talne plošče

Polnjenje talnih in podstrešnih tal ni možno brez posebne opreme, ki je betonska črpalka. Ta stroj je sposoben črpanja betonske raztopine na višino 56 metrov.

Pogoji za vlivanje monolita

Treba je opozoriti, da je betonska tla mogoče samo v stavbah z močnimi stenami. Njena prelivanje v hiše z lesenimi stenami je nesprejemljivo, v stavbah s pregradami lahkih materialov pa se monolitna plošča lahko vlije šele po tem, ko so pod njim postavljene dodatne jeklene ali armirano betonske podpore. Poleg tega bi morali stavbe s takimi mesti zgraditi na trdnem tleh in trdnem temelju. Če stavba, ki jo gradite, ne izpolnjuje teh pogojev, morate zavreči talno ploščo z betonom.
  Polnjenje prekrivanja

Okrepitev monolitnega prekrivanja

Za okrepitev monolitnega prekrivanja z lastnimi rokami, da bi bila odporna proti upogibanju, upogibanju in stiskanju, se uporablja ojačitev palic. Za povezovanje armaturne mreže potrebujete:
  Polnjenje prekrivanja

Izračun moči talnih plošč

Da bi pravilno izračunali trdnost talne plošče, je treba upoštevati veliko dejavnikov, od samega ploščnega materiala, armaturnega dela in izračuna vse možne obremenitve.

Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Vmesni stroški

Predhodne stroške lahko sami izračuna, na naši spletni strani je cenik za popravilo stanovanj. Izračun je narejen na podlagi sq.m. glede na tabelo je vse v njej zelo preprosto in jasno. Izberite vrsto prostora, nato kakšno vrsto popravila in dodatno delo, na primer, vodovod, namestitev prezračevalnih in električnih vodov.
  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Stroški popravila stanovanja

Prvo vprašanje, ki se pojavi pri pripravi na popravilo, je vprašanje njegovih stroškov. Da bi natančno ocenili stroške popravil, se je treba dogovoriti o sestavi in ​​obsegu dela ter pripraviti oceno; vendar se predhodna in groba ocena lahko opravi na podlagi prakse.
  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Oblikovanje prenove stanovanja v Moskvi: stroški projekta in dela na kvadratni meter

Vsak projekt se ocenjuje posamezno, odvisno od števila stopenj, ki jih sestavljajo. Katere so faze in kako se ocenjujejo?
  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Koliko bo kozmetično popravilo

Stroški preureditve nepremičnin v Moskvi bodo nepomembni, saj je ta vrsta notranjih dekoracij precej preprosta in ne zahteva znatnih naložb. Glavni namen te metode je osvežitev notranjosti stanovanja, da se skrijejo napake na stenah in stropu.
  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Popravila stanovanj v novi stavbi

Popravila v novih stavbah so v veliko povpraševanje, ko se za novo pridobljeno stanovanje želijo popraviti "zase". Nekateri odjemalci, ki se zavedajo, da ne bodo zadovoljni z vzorčnim popravilom, pridobijo stanovanja brez dokončanja. V takih primerih lahko ponudimo celoten nabor potrebnih storitev: od polaganja komunikacij do posameznih oblikovalskih rešitev za načrtovanje prostorov.
  Stroški popravila stanovanja v Moskvi na kvadratni meter

Kako hitro dobiti ustrezne informacije

Če želite izvedeti dejansko ceno popravila določenega apartmaja, izpolnite preprost obrazec za izračun. Traja manj kot 1 minuto. Vaše podatke bomo prejeli in vas poklicali, da bi vas seznanili s stroški popravila in odgovorili na dodatna vprašanja. Hitro in brezplačno. Če ste že načrtovali proračun za popravila, vam bomo ponudili možnosti za njegovo izvedbo.

Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

1. Postopna namestitev strešnih kritin ↑

Ob upoštevanju dejstva, da je namestitvena tehnologija strešne kritine s profesionalnim tlakom precej preprosta, pa pri delu s svojimi rokami potrebujete največjo usklajenost in natančno izvajanje priporočil, ki so navedena v korakih po navodilih za profesionalne talne obloge.
  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

Materialna priljubljenost

Material za strešne kritine iz trpežnega jekla s hladnim profiliranjem je zaradi svoje konfiguracije značilna precej visoka trdnost - trde rebri zagotavljajo odpornost proti profilnim zunanjim obremenitvam.
  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

Prednosti in slabosti profesionalnega lista

Strokovni list je dragocen predvsem zato, ker ga lahko postavite tudi na precej ravno streho, kjer drugi materiali niso več primerni. Enostavno, priročno, dostopno. Prav tako je praktično: za primerjavo ugotavljamo, da so modne mehke ploščice bolj neprimerne zaradi nepričakovane točke, vendar se sneg in led zlahka spustita na močno kovinsko streho.
  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

Značilnosti polaganja

Profilirani profilni listi se začnejo z desnim koncem. Če je postavljena krovna streha, je treba pločevine postaviti na obe strani, začenši z najvišje točke na ploščadi.
  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

Gradnja strehe valovite plošče: izbira profiliranega lista

Konstrukcijo strehe in nagnjenost nagiba najpogosteje izberejo razvijalci iz estetskih razlogov. Toda, ne da bi se podrobno zaustavili pri izbiri valovitega strešnega kritina, je treba reči, da je izbira materialov za vse osnovne elemente strehe odvisna od izbire profiliranega lista.
  Namestitev valovite strehe z lastnimi rokami

Prednosti montažnega materiala

Pravilna strešna kritina ima nekaj prednosti. Preden ugotovite, kako pravilno pokrivati ​​streho z ogrodjem, se morate odločiti, kako dobro je ta material. Veliko ljudi išče odgovor na vprašanje: ali je mogoče strešno streho pravilno izdelati iz valovitih tleh z lastnimi rokami ali pa morate vključiti skupino gradbenih posadk? Torej, glavna prednost uporabe profilirane folije je, da lahko streho sami izdelate z lastnimi rokami brez veliko truda, ker se vse naredi zelo enostavno in enostavno.

Mavčne stene za slikarstvo

  Mavčne stene za slikarstvo

Kako izračunati, koliko materiala je potrebno za poravnavo sten?

Na embalaži, ki prodaja mavec, poraba pisnega materiala na 1 kvadratni meter. Za približen izračun:
  Mavčne stene za slikarstvo

Faza 1: izravnavanje sten in njihovo ravnanje

Če naj bi bilo preprosto barvanje stene, bi bilo treba največja prizadevanja usmeriti v odpravo vseh možnih nepravilnosti. Kot možnosti lahko uporabite naslednje načine:
  Mavčne stene za slikarstvo

Kdaj lahko naredim le kiti?

Vprašanje je zelo primerno, zlasti za lastnike starih stanovanj, kjer ravnovesje vogalov in sten včasih povzroči smehne napade. Put je pomemben v več primerih:
  Mavčne stene za slikarstvo

Načini kiti stene ↑

Za kakovostna popravila je potrebno izvesti postopek gnetenja površin pred končno obdelavo. Če želite vedeti, kako pravilno zidati stene, morate najprej obravnavati načine gnetenja. Obstajajo naslednji načini: začetni kit, kiti svetilnik, končna kita in kiti za razpoke. Vsako od teh metod izvajajo različne vrste kiti in se uporabljajo za posebne namene. Preden vpijete stene za slikanje ali ozadje, morate izvesti začetni kiti in poravnati stene.
  Mavčne stene za slikarstvo

Polnjenje kot zaključna faza

Ta stopnja je potrebna, če pri izravnavi osnove ni bil narejen noben niz ukrepov, ki bi omogočil gladko površino (glajenje, glossing itd.). Takšni premazi niso povsem idealni, ne samo zaradi pomanjkanja zaključnih del, temveč tudi zaradi razločljivosti uporabljene raztopine.
  Mavčne stene za slikarstvo

Priprava zidne površine

Najprej odstranite stari premaz, ki ga lahko predstavljate z ozadjem, ploščicami, barvami. Po umivanju prahu in umazanije. V primeru starega ometa ga izvlecite. Zaželeno je, da površino obdelamo z anti-glivicami in plesni.

Vgradnja cene strehe na m2

  Vgradnja cene strehe na m2

Streha valovitega, skrilavca, strešnega klobučevina: glavne značilnosti

Krovstvo zahteva strokovno znanje in spretnosti. Tkanina za montažo materiala je pogosto pocinkana folija. Včasih je material za popravilo streh dodatno obarvan. To omogoča:

NAMESTITEV CIKLUSNE CENE NA M2 2016

Izvajamo strešno kritino, uporabljamo napredne tehnologije in naše dolgoletne izkušnje. Ta sveženj nam omogoča doseganje visokih rezultatov. Z dobrim rezultatom mislimo na kratek čas, da zaključimo montažo strehe, pomanjkanje streh s slabo kakovostjo strešne opreme in uravnoteženo ceno za namestitev strehe.
  Vgradnja cene strehe na m2

Kako je namestitev materiala?

Masters Yuda iz Kazana ponuja nizke cene za delo na mehki strehi. Namestitev strešnega materiala na strehi hiše s strani strokovnjakov Yude poteka v naslednjem zaporedju:
  Vgradnja cene strehe na m2

Cene strešnih kritin in strešnih kritin od "Stroy Invest"

Cena za vgradnjo 1 m2 strešna ključavnica - od 400 p / m2!

(cena brez drenažnega sistema, vložitev kapi).
  Vgradnja cene strehe na m2

Kaj določa ceno kvadratnega metra strešnega dela

Izračun prihodnjih stroškov se opravi na podlagi pregleda objekta in priprave projektne dokumentacije. Cene strešnih kritin, opravljene v Nižnem Novgorodu ali v drugi večji metropoli države, so odvisne od naslednjih dejavnikov:
  Vgradnja cene strehe na m2

Krovska dela v Moskvi

Ker se ukvarjate z izboljšavo hiše, dobite visokokakovostne strešne kritine in sprednje materiale, računajući na to, da vam bodo služili vsakih deset let.

Sanacija cisterne cene St. Petersburg

  Sanacija cisterne cene St. Petersburg

Kako je obnovitev fasade?

Obnova opečne stene se lahko zahteva tudi v zaprtih prostorih in pred sprednjo stran stavbe. Če želite pregledati pomanjkljivosti opeke, ugotoviti vzroke za razpoke in jih odpraviti, bodo kvalificirani strokovnjaki, registrirani na spletnem mestu YouDo, prišli do vas ob dogovorjenem času.
  Sanacija cisterne cene St. Petersburg

Želite zmanjšati stroške gradnje? Ti - nama!

Gradnja je ena izmed najdražjih proračunskih postavk stranke. Bolj zapletena je tehnologija, na kateri se opeka izvaja v Sankt Peterburgu, cena za to se dosledno spreminja, odvisno od dodajanja deleža opeke v principu zidanja.
  Sanacija cisterne cene St. Petersburg

KRATEK PREGLED REKONSTRUKTIVNIH SISTEMOV ZA VODO IZPOLNJEVANJE FASADOV:

Mehanski odrez

Vodoravno rezanje se izvede skozi celotno debelino stene z uporabo ustrezne žage, in tanka kovinska plošča ali sintetični material se uvede vzdolž rezalne linije kot pregrada.
  Sanacija cisterne cene St. Petersburg

Obnova fasade

Pred začetkom restavratorskih del izvajamo diagnostiko. Potrebno je skrbno preučiti fasado, stanje zunanjih sten, stopnjo njihove obrabe, kakovost materialov, kar bo omogočilo prepoznavanje vseh napak. To bo odgovorilo na vprašanje, ali so obnovitvena dela potrebna na celotni površini sten ali le na določenih odsekih.

Loft v starem skladišču v St. Petersburgu: pravi poudarek na preteklosti

Da bi ohranili starodavne značilnosti notranjosti, toda pomožni slog bo pripomogel k praktičnosti in modernosti. Popravilo predrevolucionarnih stavb bo skrbno in nežno ustvarilo nov prostor, poln zgodovine, brutalen in funkcionalen.
  Sanacija cisterne cene St. Petersburg

Popularne posty