sobota, 29 września 2018

Kaj je boljši kit za avtomobile

  Kaj je boljši kit za avtomobile

Car kit

Včasih obstajajo situacije, ko obstaja akutna težava pri takojšnjem popravilu avtomobila, vendar za takšne ukrepe ni sredstev. V tem primeru se morate zanašati samo na sebe. Za samostojno delo boste potrebovali naslednje lastnosti: potrpljenje, spretnosti in tudi najpomembnejše - čas. Kiti zahteva skrbno izbiro. Bolje je, da preživite čas, vendar dobili kakovosten rezultat. Tudi pritegnil pozornost epoksi kiti. Epoxy mešanica vam omogoča, da dosežete odlične rezultate pri popravilih avtomobilov.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Vrste avtomobilskih kiti, odvisno od njegovih lastnosti in osnove

Izbira drugih vrst materialov bo omogočila boljšo orientacijo pri vprašanju, kakšno polnilo in kakšno sestavo je bolje izbrati za vsak primer posebej. Vrste kiti, odvisno od lastnosti, predstavljenih v tabeli. 1.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Priprava površine in polnilo

Pri čiščenju površine, ki je predmet slikanja, je potrebno začeti delo. Najbolje je, da je za to primeren topilo, ki bo takoj razmastilo področje, potrebno za delo. Potem ga moraš očistiti. V nobenem primeru ne smete položiti kiti na sijaj. Lahko ga uporabite z orbitalnim brusilnikom. Če se delo izvaja na težko dostopnih mestih, ga boste morali ročno izdelati z uporabo velikega brusilnika P60-P180. Sledi rji je treba obdelati s pretvornikom.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Izravnalni sloj za peskanje

Brušenje se nanaša bodisi ročno (z uporabo posebnega traku ali od papirja) ali z brusilnim strojem. Slednja metoda je bolj praktična in hitrejša, nekatere oblike pa je mogoče natisniti le ročno. Lopatico je treba sprati s topilom in krpo. Po poravnavi telesa ne sme biti korakov na meji plasti kitov, sicer se prašek enostavno ne lahko prelije ali skrči.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Torej, kiti avtomobil: priprava za polnjenje in barvanje.

Začnimo z dejstvom, da je površina skrbno pripravljena in očiščena iz korozije, spojena in pripravljena za gnetenje. Preden začnete, morate poznati glavno pravilo - debelina kitovega sloja ne sme biti večja od 2-3 mm; Debela plast je povezana z neizogibno razpoko, ki se bo pojavila zaradi velikih notranjih napetosti. Pred nanosom vsakega novega sloja se prepričajte, da je prejšnja popolnoma suha.
  Kaj je boljši kit za avtomobile

Faze avtomobilskega kita

Kiti avtomobil z lastnimi rokami je grob in konča. Treba je opozoriti, da debelina sloja kit ne sme presegati 2-3 mm. Če na karoseriji obstajajo resne pomanjkljivosti, je bolje, da jih odpravimo na tuljavo, vendar v nobenem primeru ne uporabimo debele plasti kiti, saj se bo slej ko prej pretvoril v razpoko.

Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Izbira izolacijskega polnila

Strokovnjaki menijo, da je izolacija zunanjih sten učinkovitejša. Toda v večnadstropnih stanovanjskih stavbah je praktično nemogoče opravljati delo samostojno. Toda uporaba suhega zidu kot grelnika lahko znatno prihranite pri najemanju delovne sile in dosežemo visoke toplotne izolacijske lastnosti. Na tej stopnji bo najpomembnejše vprašanje izbira izolacije. Trenutno uporabljamo:
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Kaj je podoben konec?

To je najpreprostejša oblika, ki omogoča postavitev grelnika, ki ste ga izbrali na steni, ga popravite in zaprite s popolnoma enakim materialom, pripravljenim za kakršnokoli dekoracijo. Seveda obstajajo tehnologije, ki vam omogočajo, da delate brez GCR-ja, vendar je daleč od dejstva, da boste z njihovo uporabo dobro shranili. Z uporabo, na primer, polistirenske pene in njene zunanje obloge, posebne mreže in ometov, izravnave in kita, ne boste zmanjšali stroškov.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Vrste notranje izolacije stene

Tehnologija notranje izolacije je enostavna in je sestavljena iz povečanja debeline sten od notranjosti zaradi materiala z zelo nizko toplotno prevodnostjo. Obstaja več variant takšne "nadgradnje" zidov, ki mejijo na ulico:
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Značilnosti izolacije od znotraj

Glavni problem notranjih zidnih izolacij je dejstvo, da se sama stena ne segreje in celo začne zamrzniti več. To vodi k dejstvu, da se rosišče, to je kraj, kjer se vlaga iz toplega zraka v prostoru začne kondenzirati, še bolj približuje notranjemu robu stene ali na njegovo površino. V tem primeru bo kondenzat neizogibno privedel do vlažnosti in uničenja samega stene in končne plasti, poslabšanja toplotnoizolacijskih lastnosti izolacijskega materiala in posledično tudi toplotne izgube, ki so še večje, in še večja vlaga. Večina poškodb zaradi vlažnosti bo na stenah opeke.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Kako izolirati stene od znotraj: mineralna izolacija in okvir za njegovo polaganje

Vse takšne izolacije, izdelane v obliki volne, so prepustni materiali in so najbolj primerni za notranje delo. Takoj rezervirajte - uporaba pene v prostoru ni zaželena. Kot pravilo, po določenem času takšna izolacija vodi do videza gliv, plesni in podobnih težav.
  Obloge mavčnih plošč ob izolaciji

Izolacija z drugimi materiali

Zunanja izolacija stanovanj se lahko izvede z uporabo drugih materialov. Najprej govorimo o mineralni volni. Zunanje segrevanje hiše je mogoče izvesti tudi s pomočjo posebne valjane izolacije, vendar morate biti pripravljeni na visoke stroške takega materiala.

Odstranitev betonske podlage

  Odstranitev betonske podlage

Ima rušitveni cement ali betonski estrih

Predstavljamo parket, laminat, podstavke, odstranjujemo linolej. Pripravite orodja, odvisno od izbrane metode razstavljanja. Delajo s svojimi rokami, najpogosteje uporabljajo ročne priprave. Poleg njih lahko najamete tudi kladivo za kladivo. Postopek uničenja betona je povezan z veliko količino cementnega prahu, ki škoduje organom vida in dihalnim očalom ter pripravi respirator. Ne pozabite na rokavice, da zaščitite roke pred poškodbami.
  Odstranitev betonske podlage

Orodje za odstranjevanje

Takšen proces, tako kot številne gradbene manipulacije, ne zahteva samo strokovnih spretnosti in specifičnih znanj, temveč tudi posebno opremo, ki je redko v navadi družine. Če želite odstraniti estrih, boste potrebovali naslednji popis:
  Odstranitev betonske podlage

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Odstranitev betonske podlage

Značilnosti betonskih podov

Betonski tlak je premaz na blažilni plošči, ki se prelije nad talno ploščo. Služi kot podlaga za toplotno in hidroizolacijo, polaganje drugega tla. Uporablja se tudi kot samostojna tla v garažah, delavnicah itd. S pomočjo betonskega estriha se tla izravnajo, šivi med ploščami so gladki. Debelina betonske blazine v stanovanjskih zgradbah je od 4 do 10 cm. V drugih prostorih je lahko do 20 cm. Lahko se ojača z mrežico. Nekatere komunikacije se lahko skrijejo v njej: npr. Tla z vodo.
  Odstranitev betonske podlage

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče začeti, dokler se stara ozadje ali barva ne odstranita popolnoma. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.

Demontaža betonskih in lesenih tal

Hitrost dela in njihovi stroški so neposredno odvisni od materiala, iz katerega je izdelana tla. Čim močnejši material, daljše bo delo, stroški dela pa se bodo povečali. Vse to bo vplivalo na ceno.

Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja hiše, kopalnice, koče

Vprašanja o gradnji vseh tipov hiš in kopalnic v državi: leseni iz lesa, plošče (okvir), kamen (iz pene blokov in opeke). Razprava o ocenah gradenj. Splošna gradbena vprašanja (kako zgraditi hišo), uporabljene tehnologije
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja zasebnih hiš v Novokuibyshevsk, Samara.

Gradnja državnih in stanovanjskih hiš na okvirni tehnologiji, ki je daleč najbolj optimalna in najhitreje rastoča gradnja hiš na trgu.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Gradnja lesenih hiš pod ključ v Novosibirsku, Berdsk, Akademgorodok in Novosibirsku regiji od projekta do temeljev in strehe

Edinstveni projekti lesenih hiš, poštena cena in začinjeni.

Gradnja lesene hiše je resna izbira, s katero se soočate z vami kot stranka projekta. Na začetku je treba odločiti o namenu uporabe prihodnje lesene hiše, na primer za stalno ali sezonsko življenje, s podstrešjem ali verando, garažo ali parkiriščem, kar bo vplivalo na izbiro projekta in končno ocenjene stroške vaših sanj. Za izgradnjo lesene hiše na ključ ni hiter postopek, začenši s pregledovanjem fotografij končanih projektov, izbiro števila nadstropij (enostranski, dvonadstropni) itd.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

HIŠE IN BANKE POD KLJUČU - okolju prijazno, donosno, lepo!

V naši regiji postaja vse bolj priljubljena gradnja kopaliških in hišnih kmečkov iz kleti na ključ. Glavni argumenti v njihovo korist so razumna cena in visoka kakovost. Mnogi prebivalci Sankt Peterburga in Leningradske regije so že zgradili hišo na ključ za sebe in svojo družino - to podjetje so zaupali strokovnjakom.
  Gradnja stanovanjske hiše in kopalnice

Prednosti lesene hiše lesa

Les je eden najbolj dostopnih in poceni materialov za gradnjo toplo, okolju prijazno in lepo nastanitev. Ugodno glede stroškov in kakovosti, že pripravljene hiše iz lesa že več let zasedajo vodilno mesto na ruskem gradbenem trgu.

Kako strešiti strop s suhim zidom sami

  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Oznaka stropa pred oblogo

Po zbiranju vsega, kar potrebujete za popravilo, lahko nadaljujete svojo prvo fazo - označite za kovinske profile, kar bo okvir. Pred tem morate pregledati zgornjo mejo, na katero boste mazali. Če so v njej resne luknje, jih je treba popraviti. Posebno pozornost posvečajte komunikacijskim sistemom: po vrstnem redu namestite cevi in ​​žice, ki se bodo uporabljali za priključitev lestence in svetilk. Celotna površina stropa (vključno s cevmi, če obstaja) je prednostno pripravljena za zaščito pred rjo in plesnijo.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kaj je potrebno za polaganje stropa

Mnogi, ki so kupili nov dom ali želijo moderno prenoviti, se morda zanima, zakaj je strop obrezal z ometom? Kakšna je uporaba druge vzporedne ravnine, na kateri je treba porabiti dodatno denar, čas in energijo?
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Vrste mavčnih stropnih sistemov

Osnovni material, s katerim se lahko zgladi strop z mavčno ploščo, je najpreprostejši in najcenejši mavčne plošče ali plošče iz mavčnih vlaken (mavčne plošče, mavčne plošče, mavčne plošče). V pritrdilnih elementih same plošče različnih vrst suhih zidov ni nikakršne razlike. V sistemih profilnih profilov obstajata dve glavni vrsti: enostopenjski in dvostopenjski.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kako obložiti strop s suhim zidom z lastnimi rokami?

Kako obložiti strop s suhim zidom - to vprašanje postavljajo številni lastniki. Če nameravate sami namestiti zgornjo mejo, vam bo to navodilo pomagalo pri obvladovanju vseh težavnosti težkega posla. Bodite pozorni na vse točke in vse bo delovalo!
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Poravnajte strop s suhim zidom

Idealno ravno strop, na katerem se pogled preprosto nima nič, da se držijo - ali to ni sanje mnogih lastnikov stanovanjskih nepremičnin? Mnogi od nas postavljajo visoke zahteve na prostore, pri čemer je videz stropa daleč od zadnjega pomena. Ena od rešitev je strop mavčnih plošč. V tem članku bomo postopoma namestili zgornji meji suhih zidov, ne da bi se zatekli k profesionalnim serviserjem.
  Kako strešiti strop s suhim zidom sami

Kako zapečatiti šive?

Na zadnji stopnji oblog se zaprejo šivi. Kot je navedeno zgoraj, za zapečatenje šivov je potrebno uporabiti kit. Če želite to narediti, morate kupiti suh kiti.

Drywall za pregled lepila

  Drywall za pregled lepila

Splošna tehnologija montaže lepil

Tehnologija polaganja suhih zidov brez okvirja, vendar le z lepilom, se odlikuje po več funkcijah. V tem primeru zahteva ne samo označevanje površine stene ali stropa, ampak tudi predhodno poravnavo. Sama oznaka kaže, kje in kako bodo listi postavljeni, ponavadi je mreža s črtami, ki segajo ločeno 60 cm. Sama tehnologija mavčne plošče sama predvideva, da se bodo pritrdile velike, trdne plošče, ne da bi jih prvič rezali. Toda v praksi se običajno izkaže, da se ne uporabljajo celi listi (dolžina katerih doseže 3 m), ampak kosi razrezani na primerne koščke.
  Drywall za pregled lepila

Kdaj uporabiti lepilo, in kdaj - s peno?

Če nameravate poravnati stene z ukrivljenostjo več kot 30 mm, ne morete storiti brez pritrditve pene. Če je ukrivljenost stene sorazmerno majhna, se lahko dezolasto lepilo pritrdi brez nevarnosti deformacije pločevine zaradi širjenja pene.
  Drywall za pregled lepila

Brezbarvna stenska obloga s suhim zidom

Pri brezkončnih oblogah se uporabljajo mavčni listi. Bolje je, da ne uporabite listov iz mavčnih vlaken (GVL) za pritrditev brez okvirja.
  Drywall za pregled lepila

Načini izbire sestave za vgradnjo suhih zidov

Izbira sestave za pritrditev materiala mora biti predvsem odvisna od stanja stene. Če stanje ni popolno in obstaja veliko nepravilnosti, depresij ali hillocks, in ni časa in želje, da bi se stene razkrojile, lahko pomaga le moderna sestava nove generacije, kot so Perlfix, Ceresit (Knauf) ali Siltek. Če je stena enakomerna in brez napak, bo najpogostejša mešanica, suha ali poliuretana.
  Drywall za pregled lepila

Trije načini lepljenja suhega zidu na steno

Nazadnje, odmor, čeprav pijemo kavo in imamo ugriz, popravila so tako naporna in v ničemer sploh še ni na ideji... Mimogrede, morate poiskati informacije o tem, kako lepiti suhomontažni zid na steno, sicer se je vse spontano pojavilo - ideja popravila spalnico in nekako obsedeno v glavi. Verjetno zato, ker ni prišel do drugega presenečenja za svojega zakonca, je na službenem potovanju in se bo vrnila šele na moj rojstni dan.
  Drywall za pregled lepila

Kako je celovito popravilo

Mojstri mesta Yuda izdelujejo zaključna in inštalacijska dela vseh zahtevnosti. Na svojih lokih, vratih, stropnih in stenskih površinah v stanovanjih, zasebnih hišah in drugih prostorih naredijo svoje roke, ki lepljajo suhomontažo.

Kako položiti ploščice na steno

  Kako položiti ploščice na steno

Polaganje in postavitev

Preden začnete postaviti ploščice na stene ali tla v kopalnici, se morate odločiti za postavitev projekta in ugotoviti, kje bodo končne elemente. V ta namen je priporočljivo, da na začetku izdelate zasnovo na papirju. Pri sestavljanju risb upoštevamo lestvico in natančne dimenzije ploščic. Tako lahko vizualno ocenite stanje in opravite potrebne prilagoditve.
  Kako položiti ploščice na steno

Začetek: projekti, izračuni ↑

Prvič, če je načrtovana prenova prostorov, potem morate najprej začeti projekt, v katerem so označene dimenzije novih predelnih sten, sten in vrat. Prav tako morate analizirati, ali se bodo cevovodi za oskrbo z vodo in kanalizacijo na nek način zaprli, razmislili o prezračevalnem sistemu in vnesli vse podatke v projekt.
  Kako položiti ploščice na steno

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Kako položiti ploščice na steno

Postopek polaganja keramičnih ploščic

Pri tem se konča vsa pripravljalna dela in lahko začnete polagati. Praviloma se polaganje začne z najbolj vidnim kotom kopalnice. Tlačno lepilo se nanese na steno in se razprostira z zrezano lopatico. Nato je rahlo pritisnila ploščico. Podobno zložite naslednjo ploščico. Treba je poravnati šive s plastičnimi križi in zagotoviti, da lepilo ne pade na konce ploščice. Če se to zgodi, je potrebno lepilo odstraniti pravočasno. V nasprotnem primeru se bo v prihodnosti motilo.
  Kako položiti ploščice na steno

Kako položiti ploščice. Polaganje ploščic v kopalnici na steni.

Zdaj se usmerimo neposredno na vprašanje, kako položiti ploščice in opisati postopek polaganja ploščic v kopalnici za ravno steno. Ob poti bom praznoval značilnosti tega procesa za neenakomeren zid.
  Kako položiti ploščice na steno

Kako postaviti ploščice na steno?

Križi se odstranijo, preden se lepilna raztopina končno strdi. Vodoravne črte se preverjajo z vodoravno črto, navpične črte pa se preverjajo z uporabo nivoja. Polaganje ploščic, morate strogo opazovanje ravni. Z uporabo trakov, ravni vsak ploščice. Potrebno je postaviti ploščico po predhodno pripravljeni shemi, saj lahko celo majhna pristranskost uniči celoten vtis.

Odstranitev cene kovin

  Odstranitev cene kovin

Recikliranje odpadnih kovin

Razstavljene kovinske konstrukcije se lahko prodajajo po ceni ostankov za nadaljnje pretaljevanje kovin ali kot ločeni, neodvisni elementi, ponovno uporabljeni v gradbeništvu.
  Odstranitev cene kovin

Odstranitev cene kovin

Razstavljamo kovinske konstrukcije po nizkih cenah. Končni stroški naročila se oblikujejo po pregledu in oceni objekta s strani upravitelja (izstop je brezplačen) in je odvisen od:
  Odstranitev cene kovin

Demontaža kovinskih konstrukcij

Razstavljanje jeklenih konstrukcij je precej zapleten proces, ker ima kovina visoko odpornost proti mehanskim stresom. Zato se nanaša na delo večje zapletenosti in ga morajo izdelati strokovnjaki.
  Odstranitev cene kovin

Demontaža kovinskih konstrukcij: cena na tono

Z visokonapetostnim razstavljanjem objektov uporabljamo metode industrijskega planinarjenja, ki brez uporabe drage opreme, pogosto na urbanih območjih, omogočajo razstavljanje najbolj zapletenih kovinskih konstrukcij. Po prejemu prijave pošljemo strokovnjaka, ki oceni obseg prihodnjega dela, pripravi načrt za razgradnjo, izbere potrebno količino dela, vrste orodij in opreme, usklajuje pogoje in podpiše pogodbo s predstavnikom stranke. Delamo ne le v Sankt Peterburgu, temveč v celotni Leningradski regiji.
  Odstranitev cene kovin

Glavne faze demontaže stavb

  1. Inšpekcija in analiza predmeta, izdelava jasnega delovnega načrta;
  2. Razvoj projekta in usklajevanje s strankami, mestnimi in komunitarnimi službami;
  3. Priprava predmeta za rušenje: zaustavitev komunikacij, namestitev ovir;
  4. Ročna demontaža kovinskih konstrukcij: zadrge, strehe, cevi in ​​majhne elemente;
  5. Postopna analiza sten in tal z vključitvijo posebne opreme, če je potrebno;
  6. Sortiranje gradbenih odpadkov in likvidacija temeljev;
  7. Recikliranje gradbenih odpadkov ali priprava konstrukcij za nadaljnji prevoz.
  Odstranitev cene kovin

Garancija za kakovost in varnost

Zakaj je potrebno razstavljanje ostankov skrbno in z velikim deležem odgovornosti? To je pomembno z varnostnega vidika. Ker težki stroji zahtevajo visoko natančnost pri izvajanju delovnih manipulacij. Druga odstranitev kovine se opravi previdno, tako da se po razstavljeni strukturi lahko prevaža in preda kot ostanek.

Gradbišča Moskva 2016

10 razlogov za delitev premoženja pred poroko

V Rusiji ni običajno sklepati pogodb za sklenitev zakonske zveze: praviloma je za ljubitelje neprimerno, da bi se pred poroko razpravljali o materialnih zadevah in delitvi nepremičnin, se zdi, da se taka težava ne bo pojavila...
  Gradbišča Moskva 2016

O razstavi

Razstavljavci imajo priložnost ponuditi svoje izdelke velikemu številu poslovnih obiskovalcev, ki se zanimajo za nakup gradbenih materialov in gradnjo končnih materialov. 64.490 ljudi iz 81 regije Rusije je obiskalo razstavo Worldbuild Moscow / MosBuild 2017.

  Gradbišča Moskva 2016

Brez prestopanja: razvijalec na spletu

Veliko sekcij spletnega foruma, na katerem so razpravljali o težavah najemnikov Tsaritsyna, so zaprta od radovednih oči. Na primer, ne vidite delov "Napredek gradnje Tsaritsyno-2". Če želite dostopati do razprav, se morate registrirati in za to morate vnesti številke hiše in razdelek, kjer ste kupili stanovanje. Nato bo podatke preveril oddelek za odvoz NDV in morda boste lahko komunicirali na spletu. Nisem dobil tega privilegija - očitno je bila preverjena verodostojnost informacij. Očitno, nenavadni so tukaj. To ostro nasprotuje forumom drugih razvijalcev, ki so odprti za potencialne kupce. Na uradni spletni strani HIC je večina novic na voljo samo udeležencem v skupni konstrukciji.
  Gradbišča Moskva 2016

Kličejo se pogoji za odpiranje novih postaj v moskovski metro

Glavno delo na novih postajah Lyublinsko-Dmitrovske linije moskovskega metroja naj bi bilo zaključeno pred koncem leta. Po njihovem zaključku bo potreben še dva ali tri mesece za zagon v novem oddelku.
  Gradbišča Moskva 2016

Metro v Balashikha: možnost gradnje in značilnosti

Metro postaja v klasični obliki v Balashikhi je skoraj nemogoča. Vendar pa obstaja dobra osnova za oblikovanje tako imenovane svetlobne metro. Lokacija naselja in že obstoječe ceste omogočajo ne le zagotovitev pristojnega prevoza prebivalcev, temveč tudi vključitev poravnave v projekt združitve 4 glavnih letališč: Vnukovo, Sheremetyevo, Zhukovsky in Domodedovo.
  Gradbišča Moskva 2016

Veselov Kirill Aleksejevič

Leta 2008 je diplomiral na univerzi v Nottinghamu (Univerza Nottingham) z diplomo iz managementa. Licenco združenja certificiranih potrjenih računovodij (ACCA).

Popularne posty