sobota, 24 marca 2018

Namestitev faltsevy strehe

  Namestitev faltsevy strehe

Kakšna je šiva streha?

Streha, ki je izdelana iz posameznih kovinskih listov, se imenuje krat. V Rusiji se je zložena streha pojavila pred nekaj več kot 100 leti in hitro pridobila svojo priljubljenost. In s proizvodnjo mehanskih in električnih tesnilnih orodij (preden je šiv priključen le ročno), je bila njegova namestitev na voljo vsem. Glej sami:
  Namestitev faltsevy strehe

Povezave s povezavami - namestitvene funkcije ↑

Streha je dobila ime zaradi metode povezovanja pločevine med seboj. Posebno orodje za zloženo streho ovije kovino, ki ustvarja močan šiv z visoko izolacijo.
  Namestitev faltsevy strehe

Namestitev poudarja

Navodila za montažo faltseva streha se začne s potrebo po izbiri letve. Zaboj je lahko narejen iz kovinskega profila, plošče, lesene žarke, ki je nameščena od spodaj navzgor z določeno razdaljo. Zaboj mora biti čim bolj ravno, brez štrlin in depresij.

Navodila za montažo faltsevoy streho

Streha se lahko montira tako na ravno trdno podlago kot tudi na posebej izdelane zabojnike. Da se slike ne upognejo in oslabijo šiva, je treba opraviti mrežo ob upoštevanju razdalje načrtovalnega koraka. Trdna podlaga se uporablja za kompleksne strukture streh ali na mestih previs ali projekcij.
  Namestitev faltsevy strehe

Namestitev faltsevy strehe

V razvrstitvi sodobnih strešnih materialov zložena streha zavzema enega od vodilnih položajev. Takšna priljubljenost je posledica visoke zanesljivosti in estetike te vrste premaza.
  Namestitev faltsevy strehe

Pripravljalna dela pri montaži zložene strehe

Za postavitev zložljivega pokrova potrebujemo naslednja orodja in potrošni material: žico, nohte, kljuke, vijake, kovinske delavke in lesena kladiva, merilna orodja, kovinske škarje. Če je načrtovana namestitev prevlečenega zložljivega strešnega tipa, so potrebni posebni stroji.

Cena kita

  Cena kita

Stenski nivelacijski kiti

Težave kiti se pogosto uporabljajo pri konstrukcijah in popravilih, da se odstranijo površinske nepravilnosti s padcem do 15 mm. Material bo omogočil nivelizirati osnove in doseči estetsko privlačnost, jih pripraviti na poznejše tapete ali slikanje.
  Cena kita

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Cena kita

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.
  Cena kita

Trdna kiti: njegova cena, vrste, značilnosti, uporaba

Težki kiti so paste ali mešanice prahu, ki se uporabljajo pri zaključnem delu. Namenjena so za niveliranje sten pred nanosom končnih materialov ali slikanja, da bi odpravili površinske napake: depresije, razpoke, luknje. V svoji sestavi vsebujejo filmske tvorilce, pigmente in polnila. Kupite izdelke, ki ustrezajo kakovosti in značilnostim določene naloge, lahko le, če ste sposobni dobro spoznati vrste in poznati značilnosti.
  Cena kita

Priprava površine za kit

Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
  Cena kita

Kako uporabljati kit

Kiti se prodaja v trgovinah v obliki suhe mešanice, ki se na gradbišču razredči z vodo. Prav tako je narejen iz potrebnih komponent, še enkrat na gradbišču.

Gabionska montaža

  Gabionska montaža

Zbiranje gabionov poteka v več fazah:

1. stopnja zložene gabions. Paket je treba odpreti z gabions. Poleg tega je celotna konstrukcija postavljena na trdo, ravno površino in poravna gube.
  Gabionska montaža

Tehnologija polaganja gabionov: montažne gabions, polaganje gabionov, montaža gabionov, namestitev gabionov

Strokovnjaki, ki že dolgo delajo z gabionsi, so skrbno preučili njihove lastnosti in lastnosti, ugotavljajo, da je mogoče takšne strukture namestiti z uporabo lastnih virov. Nedvomno je pomembno, da se upoštevajo značilnosti projekta, raven njegove zapletenosti. Na primer, težko je okrepiti ogromno obalo, ustvariti zanesljivo podporo s pomočjo gabiona, zato je bolje, da ne tvegamo. Kar se tiče ograj, je to prava moč za začetnike. Da bi lahko neodvisno ugotovili, ali bi to morali storiti, je bolje upoštevati značilnosti namestitve, pravila za izvajanje tega postopka.
  Gabionska montaža

1 korak. Priprava fundacije

Kakšna bo osnova, je odvisna od predmeta, ki ga želite zgraditi iz gabinov. Majhne arhitekturne oblike, ograje do višine 1 m, ne zahtevajo posebne pritrditve v tleh in so nameščene na predhodno pripravljeni blazini ruševin. Če želite postaviti visoko, na primer dvemetrsko ograjo, je potrebna dodatna ojačitev s piloti, ki so globoko 1,7 m globoko v tla.
  Gabionska montaža

Step-by-step tehnologija namestitve žimnice

Kljub dejstvu, da so gabionske strukture že trdno uveljavljene pri uporabi lastnikov stanovanj in se uporabljajo povsod - od ustvarjanja dekorativnih struktur do konstrukcije podpornih zidov, igrajo neprecenljivo vlogo pri krepitvi pobočij.
  Gabionska montaža

Gabion, gabions, gabionove strukture, pocinkane, kubične, škatle in BETAFENCE vzmetnice

Škatle v obliki škatle in vzmetnice (gabionske konstrukcije), pocinkane, se pogosto uporabljajo tako v tleh kot v splošni konstrukciji. V številnih dobro znanih gradbiščih v Rusiji (Soči, Krasnodar, Kazan, Jekaterinburg) se pogosto uporabljajo gabions in žimnice v obliki škatle. Uporabljajo se kot prostostoječe stene okoli tovarne Gillette na Poljskem in kot akustični zasloni, ki uporabljajo vulkanski kamen (kamen) v trapeznih gabionskih strukturah v Haagu na Nizozemskem.
  Gabionska montaža

1. Splošne določbe in zahteve

1.1. Te smernice zagotavljajo uporabo gabion struktur pri načrtovanju nove gradnje, rekonstrukciji in zaščiti avtocest in prehodov skozi vodotoke iz nevarnih naravnih in umetnih procesov hidrometeorološkega in geološkega izvora.

Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Kaj je tako dober lepljen les?

Hiše iz lepljenega lesa so lahko najbolj neverjetni modeli, in tudi v tem primeru so hitro zgrajeni. In potem veliko, veliko desetletij stoji, kot da se nič ni zgodilo, ostalo zelo lepo, toplo in prijetno.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Poceni hiše iz lepilnega lesa Optima serije

Kompaktna hiša v finskem slogu. Zasnova hiše je skrbno zasnovana in sestavljena iz prostorov, potrebnih za udobno življenje majhne družine 3-4 osebe. Iz precej velikega skupnega prostora dnevne sobe, kuhinje-jedilnice, lahko greš na prostorno teraso, v dobrem, sončnem vremenu, lahko udobno sedi s svojo celo družino na skodelico kave ali milkshake. Hiša ima tri spalnice in udobno kopalnico. Velika okna polnijo hišo s svetlobo in zrakom.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Glulam za hišo

Preden govorimo o prednostih laminiranega furnirja, je treba v nekaj besedah ​​navesti, kako se proizvaja. Za proizvodnjo uporablja sodobno visokotehnološko opremo.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Gradnja hiš iz zakupljenega lesa od ključavnice do cilja

Lamelne žarke so izbrane za konstrukcijo na ključ. To pomeni, da vam ni treba čakati na krčenje hlodovine, preden nadaljujete s končnim zaključkom. Takšna hiša je zgrajena v eni sezoni.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Izdelava koč in hiš iz lepilnega lesa

Stavbe so okolju prijazne, izdelane so z najnovejšo tehnologijo. Počitniške hiše so narejene na osnovi naravnih varnih surovin, odlikujejo jih eleganten in predstavljiv videz. Konstrukcijske rešitve finskih arhitektov ostajajo dosledno priljubljene v stavbi hiše. Obdobje delovanja lepljenih lesenih hiš lahko doseže več kot sto let, zato so izbrani kot predniki.
  Hiše iz ključavnice na ključ, poceni

Fundacija

Hiša iz lepljenega lesa, kot katera koli druga lesena hiša, ne zahteva trdne temelje, ki jo je treba vliti. To bo dovolj lahki trak. Temelj stebra, vključno z vijačnimi piloti, se je zelo dobro izkazal pri gradnji hiš iz lepljenega laminiranega lesa: zanesljivo, hitro in poceni. Gradnja trakove temelj bo traja približno 3 tedne, kolonarski - samo nekaj dni. Z gradnjo laminiranega furnirja na temelju lahko prihranite ne samo čas, ampak tudi denar.

Hiše obložene profil stanja fotografije

  Hiše obložene profil stanja fotografije

Decking za stenske obloge

Profilirana jeklena pločevina je visokokakovosten univerzalni gradbeni material, ki se uporablja pri različnih gradbenih delih.
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Katero stavbo moram izbrati za hišo?

Decking je na voljo v precej širokem razponu, zato je pomembno razumeti označevanje materiala, da bi vedeli, katero vrsto je treba izbrati.

Izbira soočenega materiala

Okrasitev fasade s pomočjo profilirane pločevine je precej privlačen in zanesljiv način pokrivanja, ki učinkovito ščiti stavbo pred prekomerno vlago, neugodnimi vremenskimi razmerami, mehanskimi učinki. Hkrati na začetku dela je treba jasno opredeliti, kakšno fasado bo treba narediti.
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Splošne informacije o profiliranju

Profilna tla je kovinski jekleni pocinkani gradbeni material, ki se uporablja na skoraj vseh področjih industrije in gospodinjstva. Uporablja se za:
  Hiše obložene profil stanja fotografije

Izbira folij za izdelavo trimov

Pri izbiri gradiva za hišno obrezovanje morate najprej razumeti definicije in označevanje profiliranih listov. Različne vrste profilov geometrije profilov profila, ki določa širino in višino vgradnje pločevine. Pogosto v delu uporablja tako profile blagovnih znamk kot C8, C21, C44, kjer črka "C" označuje vrsto stenskih listov.

Izbira folije za hišo

Da bi pravilno razumeli proces pokrivanja stavbe, je najprej treba razumeti definicije in označevanje gradiva. Na primer, črka "C" označuje vrsto stenske obloge.

Dekoriranje dveh vikend

  Dekoriranje dveh vikend

Notranja dekoracija hiš

Notranja dekoracija katerega koli doma zahteva ne samo trdnost in trajnost, ampak tudi lepoto. Zato pritegnemo visoko kvalificirane oblikovalce za ustvarjanje notranjih rešitev, posvetimo veliko pozornost izboru končnih materialov in skrbno spremljamo celoten postopek popravil.
  Dekoriranje dveh vikend

Dekoracija znotraj koče

Notranjo dekoracijo vikend lahko razdelimo na dve obdobji. To so grobe in končne popravila. Izvajajo se v skladu s pogoji, določenimi v dokumentih. Dokončanje poteka v popolni odsotnosti pohištva in gospodinjskih aparatov.
  Dekoriranje dveh vikend

Okrasitev hiš in vikend

Zaključne faze gradbenih del so zaključna dela hiš in vikend. Dekorativne hiše je treba opraviti na praktičen in visokokakovosten način, saj je od nje ustvarjen prvi vtis o vaši hiši ali koči.

Apartmaji v južnem mestu

Ne glede na stanje na trgu nepremičnin, stanovanja v južnem mestu so v stalnem povpraševanju. Njihove stranke so precej široko paleto ljudi, od katerih so večinoma študenti in mlade družine. V vsakem primeru - to je priložnost, da si zagotovite ločeno stanovanje po razumni ceni.

Materiali za dokončanje koče

Primer je zunanja dekoracija kamnitih hiš. Naravni kamen je precej drag in dolgotrajen material pri delu in se običajno uporablja za socle. Ampak ne glede na to, kako je kamen soočen s hišo, umetno ali naravno, bo njen videz videti edinstven in predstavljiv zaradi teksture kamna.
  Dekoriranje dveh vikend

Klinker in polimerne ploščice iz peščenjaka

Če je ometana fasada postala dolgočasno, jo je mogoče obnoviti s klinker ploščicami. Izdelan je iz visokokakovostne gline z ekstrudiranjem. V velikosti je ta material primerljiv z žlico na strani opeke in ga zato posnema popolnoma. Opečne ploščice je značilna velika obstojnost in nizka absorpcija vode. Popolnoma ščiti fasade vikend od mehaničnih in naravnih vplivov.

Kompaktna betonska tehnologija

  Kompaktna betonska tehnologija

Tehnologija mešanja tehnologije

Betoniranje monolitnih stropov vključuje skladnost z gradbenimi kodami, pravili in zahtevami proizvodnega projekta. Kakovost opažnega, betonskega in armaturnega dela določi splošno tehnično raven postavljene konstrukcije, njeno zanesljivost in vzdržljivost.
  Kompaktna betonska tehnologija

Metode izdelave okvirja

Zaradi dejstva, da je betonska mešanica tekoča snov, se pri tvorbi produkta, v katerega je raztopina položena, uporablja opaž. Pri gradnji ograja se lahko uporabljajo vse vrste materialov, katerih izbira je odvisna od številnih parametrov:
  Kompaktna betonska tehnologija

Metoda brizganega betona se uporablja za:

  • konstrukcije čistih tankoslojnih struktur;
  • zaščita pobočij in pobočij;
  • popravila hidravličnih konstrukcij, predorov, mostov;
  • popravilo fasad zgradb in objektov;
  • tesnilni spoji, šivi, odprava površinskih napak;
  • strukturna ojačitev;
  • povečanje vodotesnosti, odpornost proti zmrzovanju, ognjeodporne lastnosti konstrukcij;
  • končne površine.

Metode za streljanje površine

Obstajajo dve glavni metodi betoniranja pod zračnim tlakom: suha puška in mokra.
  Kompaktna betonska tehnologija

Značilnosti tehnologije in opreme, ki se uporabljajo

Glede na opravljene naloge se uporablja vrsta opreme in možnost priprave in dostave betonske mešanice, metode mokrega ali suha streliva.
  Kompaktna betonska tehnologija

Ali je mogoče temeljiti z deli

Pri polnjenju trdne temelje hiše zahtevane količine betona pogosto presegajo več kubičnih metrov. Velika gradbena podjetja rešujejo ta problem s pomočjo težkih strojev - mešalnik in betonsko črpalko, z njihovo pomočjo se raztopina premeša in napolni v opaž. Vendar takšna oprema ni vedno dostopna zasebnim razvijalcem, poleg tega pa na majhnih območjih morda ni dostopnih cest za težko opremo. Mešalec betona bo pomagal delno rešiti problem, vendar so količine raztopine, pripravljene v enem bremenu, omejene. Hkrati imajo gradbeniki vprašanje: ali je mogoče zapolniti temelj v delih? Ali bo to vplivalo na uspešnost lastnosti in moč fundacije?
  Kompaktna betonska tehnologija

Betonske konstrukcije

Betoniranje struktur ni enostaven in zelo delovno intenziven proces, ki zahteva visoko natančnost izvajanja na vsaki stopnji dela. Končni rezultat je odvisen od kompetentne zmogljivosti tehnologije betona - trajne oblike in trajnosti.

Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Trdnost pritrditve plastičnih plošč

Kot že omenjeno zgoraj, s fasadami hiše s plastičnimi ploščami z lastnimi rokami ne bo prišlo do otipljivih težav za osebo, ki ve, kako delati z materialom in orodjem.
  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Obloga fasade s plastičnimi ploščami

Plastične plošče za fasado hiše so pravzaprav ena od vrst tlakov, izdelanih pod visokim pritiskom iz polipropilena. Rezultat je trpežen, trden material. Obloge fasade hiše so odporne na vodo, zanesljivo ščitijo stene pred vplivi zunanjega okolja, so odporne proti temperaturnim nihanjem in UV sevanju. Plastični tiru je trajni material, ki ne izgubi videza in funkcionalnih lastnosti celotnega življenja.
  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Okrasitev fasade hiše s kamnitimi ploščami - foto galerija

Prav tako vam predstavljamo več možnosti za zaključek fasade hišnih plošč pod kamnom. Oglejte si fotografije in izberite želene možnosti.
  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.
  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Vrste sprednjih fasadnih panelov

Vse obloge so sestavljene iz dekorativnega materiala, okvira in izolacije. Čeprav se stranske plošče razlikujejo po velikosti, barvi ali načinu namestitve, pa lahko med celo vrsto materialov obloge zlahka razlikujejo več vrst.
  Gradnja fasade hiše s plastičnimi ploščami

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.

Kako vliti osnovno ploščo video

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Monolitna osnovna plošča - splošne informacije

Uporaba monolitne temeljne plošče je potrebna, če je tla nestabilna in obstaja tveganje za razpoke ali poškodbe stavbe. To so razlogi:
  Kako vliti osnovno ploščo video

Namen, prednosti in slabosti plošče

Monolitna podlaga v obliki ene pločevine lahko vzdrži zelo velike obremenitve, kar je zagotovljeno s prisotnostjo armaturne kletke. Toda pogosto je ta varianta temeljev za gradnjo uporabljena v primerih gradnje dokaj lahkih predmetov. To se razlaga z dejstvom, da v nekaterih krajih struktura tal ne omogoča gradnje drugih vrst fundacij. Osnova plošče zmanjšuje verjetnost strganja stavbe, saj je večja površina baze, manjša nevarnost, da se bo hiša nekoliko zmanjšala zaradi precej velike obremenitve. Zato je ta podlaga najbolj priporočljiva na mestih, kjer se trguje ali šota.

Kaj morate vedeti o trakovih temeljih

Ta vrsta baze je izbrana za kopel, ko stavba ni težka, majhna, podzemna voda leži globlje od dveh metrov. Zaradi strukturnih značilnosti ima ta osnova nizek koeficient toplotne prevodnosti in ima veliko varnostno stopnjo. Poleg tega se lahko v prihodnosti pod kopalnico opremi s kletjo ali podzemno. Slabosti vključujejo višje stroške in daljše trajanje njegove proizvodnje.
  Kako vliti osnovno ploščo video

Katere so prednosti in slabosti?

Temelj plošče je trdna monolitna plošča ali armirano betonska mreža pod celotnim prostorom hiše. "Plavajoča plošča" ima prednosti in slabosti, ki bodo opisana spodaj.

Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Popravilo ogrevanja v hiši

V številnih zasebnih hišah deluje avtonomen ogrevalni sistem. Če se njegova namestitev in namestitev izvedeta pravilno, potem lahko deluje že zelo dolgo. Toda včasih celo najbolj zanesljiv sistem potrebuje ogrevanje v hiši, da bi odpravili manjše in svetovne probleme. V ogrevalnih sistemih se lahko oblikujejo:
  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Razlike popravljajo ogrevalni sistem zasebne hiše in stanovanja

Prebivalci stanovanjskih stavb s centralizirano oskrbo s toploto so imeli srečo, saj popravilo izvajajo specializirane javne službe. Lastniki apartmaja, ki usklajujejo čas dela s stanovanjskim oddelkom, odpravljajo le puščanje in zamenjajo radiatorje in komunikacije.
  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Kakovost ogrevalnega sistema v ohišju je še posebej pomembna, zato je treba vse težave odpraviti pravočasno, zato bo morda veliko ljudi popravilo ogrevanje v zasebni hiši. Običajno predvideva zamenjavo ogrevalnega kroga, obnovo cevi, namestitev ogrevane talne površine, kotle in peči ter popolno zamenjavo ogrevalnih sistemov. Obstaja veliko različnih naprav, zato se delo izvaja glede na njegove značilnosti in značilnosti ter specifične težave. Ponavadi jih morajo izločiti izkušeni in usposobljeni strokovnjaki.
  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Ogrevanje v zasebni hiši

Če ogrevalni sistem zasebne hiše že več let deluje, je čas, da sistem izperemo s kemikalijami. Sami je precej težko narediti. Zato se je potrebno obrniti na strokovnjaka, ki bo izbral potrebno rešitev in izvedel pranje s pomočjo posebne opreme.
  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Razlike popravijo ogrevanje v apartmaju in zasebni hiši

V stanovanjskih zgradbah s centraliziranim ogrevanjem se specializirane javne službe ukvarjajo s popravili. Prebivalci se najpogosteje soočajo s potrebo po odpravi puščanja ali zamenjave komunikacij in radiatorjev. Čas izvedbe teh del se mora predhodno dogovoriti s stanovanjskim uradom.
  Popravilo ogrevanja v zasebni hiši

Vgradnja ogrevanja v zasebni hiši

Učinkovita vgradnja ogrevalnih sistemov v zasebni hiši ni mogoča brez dobro izbranih radiatorjev. Na trgu so možnosti železa, jekla, aluminija in bimetala (aluminijeve zlitine z bakrom ali jeklom). Čeprav so bimetalni radiatorji najbolj univerzalni, njihova cena še vedno ugriza. Vendar ima vsaka vrsta pozitivne in negativne strani.

Popularne posty