sobota, 1 września 2018

Zunanji opečni stebri

  Zunanji opečni stebri

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Zunanji opečni stebri

Nekaj ​​opečnih sten opečnih sten

V primerjavi z leseno hišo, opeko, izstopa zaradi svoje nepretrganosti do različnih zaključnih materialov, poleg tega pa poleg ometnega učinka ometa zagotavlja dodatno zaščito. Toda, da bi dosegli največji učinek, je treba delo opraviti v skladu z naslednjo tehnologijo:
  Zunanji opečni stebri

Prednosti zunanje izolacije

Zakaj je priporočljivo izolirati stene zunaj? Ta okoliščina je povezana s tako imenovano točko rosišča - ko na določeni temperaturi nastane kondenzacija na stenah stanovanjske stavbe. Pri namestitvi izolacijskih materialov (npr. Iz penaste plastike) iz notranjosti ostane vsa vlaga pod njihovo plastjo, kar vodi v nastanek gliv, plesni in drugih težav.
  Zunanji opečni stebri

Izolacija mineralne volne

Ogrevanje opečne hiše z mineralno volno se izvaja po naslednjem vrstnem redu. Na prvi stopnji se obreshetka izvaja na celotni steni. Za to so uporabljene palice iz iglavcev.
  Zunanji opečni stebri

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Zunanji opečni stebri

Razlike v dekorativnih zmeseh

Silikatne raztopine so tekoče, se lahko uporabijo takoj po odprtju posode. Toda njihova glavna pomanjkljivost je majhen izbor barv. Poleg tega je treba takšne mešanice nemudoma porabiti, sicer se bodo hitro izsušili. Ta fasadni omet zagotavlja odlično vodoodpornost in se ne boji mehanskih poškodb.

Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

Elementi ogrevalnega sistema

V večini primerov zasebne hiše ogrevajo sistemi za ogrevanje vode. To je tradicionalni pristop k reševanju vprašanja, ki ima nedvomno prednost - univerzalnost. To pomeni, da se toplota prenaša v vse prostore skozi hladilno sredstvo in se lahko segreva z različnimi viri energije. Pri izbiri kotla bomo še bolj upoštevali njihov seznam.
  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

Ogrevanje vode. Načelo delovanja. Elementi gradnje.

Shema je zaprta zanka, zgrajena okoli grelnika - kotla. Kot elementi prenosa toplote se uporabljajo vodni grelci. Voda, segrevanje v kotlu na približno 75 ° C, vstopi v ogrevalni krogotok. Z uporabo radiatorjev toploto do okoliškega zraka, ohlajena voda spet vstopi v kotel, za nadaljnje ogrevanje. Nato se cikel ponavlja.
  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

Kako narediti zasebno hišo z lastnimi rokami?

Na žalost ni natančnega "recepta" za ustvarjanje udobnosti v hiši in pogosto ni tako enostavno doseči prijetno vzdušje.
  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

Ogrevanje s paro hišo

Sistem je podoben prejšnjemu, vendar se v tem primeru toplota prenese z uporabo pare. Treba je opozoriti, da je bil pred stoletjem ta sistem zelo razširjen, danes pa je prepovedano uporabljati v stanovanjskih in javnih zgradbah. To je posledica dejstva, da so površine grelnih naprav zelo vroče, kar povzroči opekline, in vsaka kršitev integritete sistema povzroča negativne posledice.
  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

... kako narediti vodo ogrevanje doma z lastnimi rokami, tudi če tega nikoli nisi storil?

Preprosto pojdite iz ene točke za navodila (glejte spodaj ali v desnem podoknu za krmarjenje) na drugo, ne da bi manjkali ničesar.
  Ogrevalni sistem zasebne hiše naredi sam

Kaj lahko ogrejete s plinskim kotlom?

Sistemi za ogrevanje plina v zasebnih domovih se varno uporabljajo za ogrevanje vode za bazen. Ustvarjajo sisteme s segretimi tlemi, ogrevani rastlinjaki. Takšna oskrba s toploto je resnično univerzalna in zelo učinkovita. Temperatura se vzdržuje na danem nivoju v vseh sobah enako. Uporabite ogrevanje plina v državi - je praktično in varno.

Stene naprave mavčne plošče

  Stene naprave mavčne plošče

Vrste suhih zidov za gradnjo predelnih sten ↑

  • Drywall - troslojni list iz mavca (razred G4), ki je z obeh strani zlepljen z debelim papirjem. Širina listov je 1200 mm, dolžina je od 2000 do 3000 mm, debelina pa od 6 do 12,5 mm. Glede na namen sobe lahko izberete ustrezno različico suhih zidov, razdeljenih na vrste:
1) navadna mavčna plošča (GCR);
  Stene naprave mavčne plošče

Drywall Sheet - idealna kovinska pokrivala

Mavčne plošče (mavčne plošče) se pogosto imenujejo mavčne plošče ali suhi omet. Njihov glavni namen je proizvodnja visečih stropov, različnih vrst predelnih sten in stenskih oblog.
  Stene naprave mavčne plošče

Namestitev plošč iz mavčnih plošč

Potreba po namestitvi mavčnih plošč vsakdo razmišlja o svojih zmožnostih in finančnih možnostih. Morda ste gledali gradnjo pregradnih zidov. V tem primeru lahko dobite vtis o enostavnosti in preprostosti tega postopka. To je pravzaprav pravi vtis, tehnologija za montažo pregradnih plošč omogoča, da to storite sami.
  Stene naprave mavčne plošče

Anatomija septuma iz GCR

Ne glede na vaše ideje, mesto ali velikost, so vse mavčne plošče navadno standardizirane. Temelji na trdnem okvirju iz lesenih tramov ali bolj pogosto iz pocinkanega kovinskega profila. Uporaba slednjih je bolj priljubljena zaradi dejstva, da zelo olajša oblikovanje, brez zmanjšanja, medtem ko je njegova moč.
  Stene naprave mavčne plošče

Kako začeti nameščati particije?

Naprava iz mavčne plošče za mavčne plošče zagotavlja prisotnost okvirja, na katerem so mavčne plošče pritrjene na obeh straneh. Na svoji trdnosti in trdnosti je odvisna stabilnost celotne konstrukcije, zato je na tej stopnji treba biti zelo previden pri meritvah in spremljati enakomernost vsake podrobnosti.
  Stene naprave mavčne plošče

Zaporedje vgradnje zidov mavčne plošče to storite sami

Izvedemo označevanje položaja predelne stene ali stene na tleh. Če je prostor velik na območju, zelo zapleten projekt itd., Potem lahko označite lokacijo navpičnih (stojalnih) profilov in vrata na tleh, če je načrtovana v steni mavčne plošče.

Izdelava korakov iz betona ceno

  Izdelava korakov iz betona ceno

Prednosti betonskih stopnic

Omenili smo že, da so lahko takšne stopnice tako znotraj kot zunaj hiše. To je posledica dejstva, da je armiran beton, za razliko od lesa in kovine, visoko odporen proti obrabi. Popolnoma se upira spremenljivim vremenskim razmeram in mehanskim stresom. On se ne boji nobene vlage ali korozije, ali žuželk ali plesni.
  Izdelava korakov iz betona ceno

Betonske monolitne stopnice v domovih

Tisti, ki gradijo lastno zasebno hišo, imajo pogosto vprašanje: kje najti izvajalca za izdelavo betonskih stopnic? Da se to vprašanje ne postavi v težave, priporočamo, da se najprej odločite za nekatere točke. Morate vedeti, kje bodo nameščene stopnice, njegove prihodnje oblike in velikosti ter se odločite za videz bodočih stopnic: kakšne bodo dekoracije in ograje. Po tem bo naš strokovnjak odgovoril na preostala vprašanja in vam poslal strokovnjaka za začetek postopka izdelave stopnic.
  Izdelava korakov iz betona ceno

Izdelava betonskih stopnišč

Monolitne betonske stopnice veljajo za najbolj trpežne. S kakovostno proizvodnjo takšne lestve služijo že desetletja: se ne bojijo težkih vremenskih razmer, so odporne na napetosti in se skladno prilegajo v vsak prostor.
  Izdelava korakov iz betona ceno

Prednosti monolitnih betonskih stopnic

Da bi odpravili dvome o izvedljivosti proizvodnje v hiši betonskih stopnic, je treba navesti vse prednosti njihove uporabe:
  Izdelava korakov iz betona ceno

Značilnosti cen:

  • Cena stopnic vključuje stroške dela in materiala.
  • Stroški izdelave lestve ne vključujejo stroškov prevoza (za predmestje, območja itd.), Delajo na napravi ali, če je potrebno, okrepijo podporne površine stopnišča, odstranijo gradbene odpadke iz objekta.

  Izdelava korakov iz betona ceno

Proizvodnja monolitnih betonskih stopnic v Kijevu

Betonsko stopnišče prinaša določen življenjski slog, okus in značilnosti svojega lastnika. Nič ne barve prostora tako, da so betonske stopnice primerno načrtovane in nameščene v vesolju, saj je njihova zasnova obsežna in zapletena, da so neopažena, njihova namestitev pa je podobna umetnosti.

Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Prednosti in slabosti aluminijastih profilnih oken

Že omenili smo fleksibilnost aluminijastega profila, s katerim lahko ustvarjate okna in vrata različnih stilov in oblik, ki bodo v vsaki notranjosti videti super. Pomembno vlogo ima njegov videz. Vendar pa to niso najpomembnejše in prepoznavne prednosti lesenih in plastičnih oken, ampak naslednje:
  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Kaj so "topli" in "hladni" aluminijasti profili?

"Topel" aluminijasti profil je sistem, sestavljen iz dveh ekstrudiranih aluminijastih profilov, ki so med seboj povezani z vložki iz poliamida, napolnjenega s steklom.
  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Aluminijasta okna profila

Že dolgo je znano, da so aluminijasta okna in druge aluminijaste strukture odporne na vse naravne vplive, niso popolnoma dovzetne za korozijske in temperaturne razlike, odporne na obrabo in trajne, kot ustreza kovini.
  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Aluminijasto vitraž: značilnosti in uporaba

Moderna vitražna okna so izdelana s sistemom zasteklitve in paletiranega stekla. Okvir je sestavljen iz navpičnih stebričkov in vodoravnih nosilcev, za polnjenje pa se uporablja steklo ali dvojno zastekleno okno. Takšni modeli se pogosto uporabljajo za dekoracijo fasad komercialnih in industrijskih zgradb, bencinskih črpalk, pa tudi stanovanjskih hiš in vikend.
  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Priprava mesta za namestitev

Pred montažo je potrebna pripravo lokacije za sestavljanje elementov v montažne oznake, kot tudi za izbiro orodij in naprav za izvedbo seznama del.
  Kako namestiti aluminijasta vitražna okna

Prednosti aluminijastega vitražnega stekla

  • Lepota in individualnost;
  • Slog in pritožba;
  • Zanesljivost in varnost;
  • Proizvajalnost in raznovrstnost oblik izdelkov;
  • Lahkotnost in ergonomija;
  • Trajnost uporabe;
  • Barvanje praktično v kateri koli barvi po katalogu RAL;
  • Izvedba naročil z velikimi strukturami;
  • Ne rja, ravnodušna do vlage;
  • Niso vir požarov in ne oddajajo škodljivih izdelkov zgorevanja za ljudi;
  • Najvišji higienski standardi;
  • Enostaven za uporabo in ne izbirljiv pri negi in vzdrževanju.

Odstranjevanje estriha

  Odstranjevanje estriha

Metode za demontažo betona in cementnega estriha

Cena za demontažo talnega estriha bo odvisna od količine potrebnega dela in orodja, v procesu pa se lahko uporabljajo perforatorji, čepi, rezalna kolesa in dleto. To pomeni, da so cene razstavljanja betonskega estriha odvisne od metode:
  Odstranjevanje estriha

Stroški razstavljanja

Vsak samozavestni graditelj strokovnjak izračuna stroške dela s pripravo ocen. Skoraj vse vrste dela obstajajo osnove cen. Glavna stvar je določiti količino in vrstni red dela.
  Odstranjevanje estriha

Načini dela

Odvisno od volumna, pogojev in časovnih omejitev, razstavljanje cementnega estriha poteka s pomočjo ročnega orodja, vlačilcev in perforatorjev, diamantnega rezanja. Učinkovite metode so tradicionalno ekonomične glede finančnih stroškov, vendar niso zelo obetavne za velika območja, z veliko debelino estriha. Poleg tega se pri uporabi perforatorjev ali vlačilcev pride do vibracij, ki lahko motijo ​​celovitost obeh tal in samih objektov.
  Odstranjevanje estriha

Ali potrebujem oceno za popravilo tal?

Trdi, da ocena vam omogoča, da nastavite samo proračun predmeta in zelo približno. Ampak nemogoče se je strinjati s to izjavo, saj razvoj ocene "na ključu" pomeni vse vrste popravil. Dobro pripravljena ocena bo pomagala:
  Odstranjevanje estriha

Zaključek

Glede na potrebo po posebni opremi, ki ni v vsakem domu, in sorazmerno nizkimi stroški gradbenih del, je pametneje, da se demontaži stare estrihe zaupa obrtnikom. Takšen strošek lahko prenese vse ocene. Ampak, če je obseg dela majhen, se resnično ukvarja s problemom sami.
  Odstranjevanje estriha

Demontaža sten v stanovanju

Morda ste v vašem stanovanju odločili, da ne samo standardne popravke, temveč tudi prenove? Potem ste na pravi poti! V naši državi je veliko let porabilo gradnjo stanovanj s stropi, ki so zelo nizke. Kaj naj rečem o majhnih kuhinjah in ozkih hodnikih? Toda nihče niti o tem ni razmišljal. Glavna stvar je bila, da gradnjo dokončate pravočasno in ni pomembno, da načrtovanje sploh ni popolno.

Značilnosti zasnove visokih stavb

  Značilnosti zasnove visokih stavb

10 Značilnosti zasnove temeljev visokih stavb

10.1 Zahteve tega oddelka se nanašajo na zasnovo temeljev stavb višine več kot 75 m, vključno z višino stavb v sestavi različnih talnih kompleksov.

Kaj je treba upoštevati pri ustvarjanju projekta

Oblikovanje zgradbe z visokim rastom zahteva pridobitev dovoljenj in upoštevanje številnih dejavnikov. Kaj morate najprej opozoriti, če je načrtovana stavba višja od 75 metrov?
  Značilnosti zasnove visokih stavb

Oddelek za ojačani beton. Zgodovina oddelka

Oddelek za ojačane betonske konstrukcije je bil ustanovljen leta 1930 in organiziral Siberijski gradbeni inštitut. Prvi vodja oddelka je bil profesor N.I. Molotilov, največji specialist na področju projektiranja in izvedbe armiranobetonskih konstrukcij v Sibiriji.
  Značilnosti zasnove visokih stavb

Hiša ozemlje in njegova priprava

Zaključna faza v tehnologiji gradnje stavbe je ureditev mesta v bližini hiše. Tu govorimo o gradnji igrišč, sajenju dreves, organiziranju kluba, polaganju talnih plošč in tako naprej. V Moskvi je ta stopnja zaradi povečanih tovornih površin namenjena ključni pozornosti.

Temelji visokih zgradb

  • Domov /
  • Novice /
  • Temelji visokih zgradb
Visoke stavbe so v izgradnji že skoraj sto let, vendar še vedno ni jasne razvrstitve na svetu. Če so v New Yorku, Tokiu ali Šanghaju nebotičniki zgrajeni iz izključno gospodarskih razlogov (predrago zemljišče), v Evropi, Rusiji ali Združenih arabskih emiratih obstajajo nekoliko drugačni razlogi - prihajajo v ospredje osebne ambicije ali vprašanje političnega ugleda. Lahko si vzamete podobo s slavnimi staljinističnimi nebotičnicami, od katerih je najbolj znana - glavna stavba Moskovske državne univerze z višino 239 metrov spire - skoraj pol stoletja je bila najvišja stavba v Evropi in zadela Guinnessovo knjigo rekordov.

ZNAČILNOSTI OBLIKOVANJA IN KONSTRUKCIJE STANOVANJSKIH OBJEKTOV

Klasifikacija stanovanjskih stavb

Stanovanjska gradnja v Rusiji ima bogate zgodovinske tradicije, ki jih je mogoče zaznati na primer številnih stanovanjskih stavb v mestih naše države, ki pripadajo različnim obdobjem in arhitekturnim slogom.

Konstrukcija pregrad

  Konstrukcija pregrad

Gradnja sten predelnih sten iz blata iz pene ali blokov v utorih v apartmaju.

Naslednji in, nedvomno, pomemben korak v popravilu stanovanja po demontažnem delu je postavitev sten in predelnih sten iz pene in blazinice in utora v stanovanju. Kot je pokazala praksa sten, je opeka dala pot do pene in blazinice za utor in notranjost apartmajev med popravili. In tudi za stroške polaganja pene ali blazinice za utor in utor je cenejša od polaganja opeke in je veliko hitrejša za namestitev blokov.
  Konstrukcija pregrad

Vrste notranjih predelnih sten

Odlična varianta prostora za razmestitev so različne preoblikovalne predelne stene - drsna, drsna, zložljiva mehka in trdna zložljiva. Lahko jih namestimo kjerkoli, na primer, da bi razlikovali kuhinjo in jedilnico, spalnico in garderobo, hodnik in dnevno sobo.
  Konstrukcija pregrad

Značilnosti popravil

V procesu remonta, prenove hiše ali stanovanja v novi stavbi, bodo umetniki Yuda ne samo razstavili stare notranje stene, temveč tudi zgradili nove. Strokovnjaki bodo izvedli gradnjo predelnih sten za prostorske cone v enoposteljnih apartmajih ali v primeru kombiniranega kopališča in stranišča. Strokovnjaki bodo premaknili steno balkona, da bo prostor večji.
  Konstrukcija pregrad

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Konstrukcija pregrad

Cena namestitvene cene

Redki stroški prenove brez namestitve particij, katerih cena je popolnoma individualna. Nihanja na povprečnem strošku so odvisna samo od vas, materiala, ki ga želite uporabiti, in na zahtevanih kvadratnih metrih.
  Konstrukcija pregrad

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.

Slikarska dela v apartmajih

  Slikarska dela v apartmajih

Kako je sodelovanje?

Lahko zaprosite za pomoč od zasebnih mojstrov Jude, ko je potrebno prenoviti stanovanje v Moskvi: v stanovanjski zgradbi ali v novo stavbo, ki je bila pred kratkim naročena. Prav tako je treba izbrati najprimernejši način popravila apartmaja iz možnosti:
  Slikarska dela v apartmajih

Kaj je vključeno v koncept "konča"?

Zaključna dela vključujejo celoten obseg gradbenih in dekorativnih dejavnosti, na katerih sodelujejo oblikovalci, inženirji, vodovodarji, električarji, plasteri, slikarji, izdelovalci ploščic. Proces vključuje:
  Slikarska dela v apartmajih

Cene za popravilo stanovanj v Krasnodar.

Koliko stane popravilo stanovanja? Pogosto smo to vprašanje preprosto vprašali na prvi pogled. Toda tudi pristojni strokovnjak, tehnolog, inženir ne bo mogel hitro odgovoriti na to logično in navidezno preprosto vprašanje. Lahko dobite hiter in natančen odgovor na ceno posameznih zaključnih del. Na primer: koliko stane za lepilo ozadje, parket ali laminat, omet stene itd., Lahko izveste na cenik spodaj.
  Slikarska dela v apartmajih

Koliko je kvadratni meter popravila v novem stanovanju?

Zelo težko je na to vprašanje nedvoumno odgovoriti, na končni strošek vplivajo vrsta in obseg dela, obseg poslovanja, vrste uporabljenih gradbenih materialov in kompleksnost dela z njimi, posamezne značilnosti projekta in drugi dejavniki.
  Slikarska dela v apartmajih

Naloga zaključka

Zaključna dela so zadnja faza celotnega procesa popravil. Naloga dokončanja dela je dati stanovanje ali hišni končni videz. Poleg tega pravilno izveden konča ščiti površino pred škodljivimi učinki zunanjih naravnih dejavnikov, mehanskim stresom, ščiti pred korozijo, plesni, plesni, vlago. Po drugi strani pa lahko visokokakovostna obdelava izboljša akustiko v prostoru, izmenjavo zraka, sončno razsvetljavo.

Dejavnosti, ki vključujejo popravilo doma

So obsežne in raznolike. Cene za popravila in gradbena dela so odvisne tudi od območja in kaj je treba storiti v zaprtih prostorih. Torej, spustite se v podjetja, dodelite osnutek in poštena dela. Vsaka vrsta se izvaja v fazah, odvisno od potrebe po določenih aktivnostih in željah naročnika.

Popularne posty