sobota, 20 października 2018

Fasadna izolacija

  Fasadna izolacija

Izbira materiala

Ogrevanje zidov hiše, lahko racionalno in ustvarjalno pristop k izbiri materialov. Ni smiselno izolirati vseh sten z materialom enake debeline. Združite izolacijo. Ker na južni steni pade več toplote, lahko uporabite grelec različnih debelin. Prepričajte se, da omejite dostop do vseh vrst glodavcev, segrevanje osnove fasadne ekstrudirane polistirenske pene. Za vogale vzemite debelejši sloj izolacije.
  Fasadna izolacija

Ogrevanje lesene fasade

Fasada lesene hiše je praviloma izolirana z mineralno volno ali ekstrudirano polistirensko peno. Da bi ohranili stene takšne hiše povsem toplo, ne postavljajte dodatnih radiatorjev. Samo izolacijo lesene fasade morate narediti.

Nekaj ​​besed v obrambi pene in stiropora

Pri odločanju, kako izolirati fasado opečne hiše, nekateri dvomijo o učinkovitosti penastih plošč in njene bližnje "relativne" - polistirenske pene, ki je prejela neutrudljiv naslov ne dihalnega, neekološkega in ognjevarnega materiala. Poleg tega se domneva, da se na njej lahko kopiči vlaga, tako imenovana "točka rosišča". Na srečo so se skoraj vse obtožbe proti tej vrsti izolacije dejansko izkazale za nevzdržne, ker:
  Fasadna izolacija

Ali je treba zunanjo fasado ogrevati?

Vsak lastnik stanovanj želi porabiti za izolacijo, čim manj denarja in dela sami, hkrati pa zagotoviti, da se izolacija fasade opravi pravilno in učinkovito. Kot je prikazano na sliki spodaj, veliko stenskih materialov ni tako toplo in jih je treba izolirati z visoko kakovostjo. Poskušali bomo odgovoriti na vprašanje: kako sami izolirati fasado hiše in katere materiale je najbolje uporabiti za izolacijo fasade v tem članku.
  Fasadna izolacija

Fasadna izolacija

Do nedavnega ni bilo nobenega odgovora na vprašanje segrevanja fasade večnadstropnih kamnitih, opečnih ali betonskih stavb. Ampak vse se spreminja - obstajajo tehnologije, ki omogočajo montažo izolacije, tudi z zunanje strani podpornih sten - kar je veliko bolj praktično in zanesljivo kot notranja izolacija.
  Fasadna izolacija

Izolacija fasade je najboljši način za zmanjšanje toplotne izgube

Ogrevanje fasade stavbe je najučinkovitejši način za zmanjšanje porabe energije. Kot veste, stene predstavljajo do 35% celotne toplotne izgube zgradbe. Po izolacijskih delih se mikroklima v prostorih bistveno izboljša in zmanjšajo stroški ogrevanja.

Poliuretanske plošče za ceno fasad

  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Značilnosti poliuretanskih fasadnih plošč

V sodobnem svetu postane vse bolj priljubljena in priljubljena obloga stavb s fasadnimi ploščami, proizvajalci pa ponujajo različne vrste plošč, ki se uporabljajo za obloge.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Fiber cementne fasadne sisteme

Ta material je prišel oddaljen od Japonske. Odlična okoljska učinkovitost izdelka zaradi odsotnosti azbesta in katrana v formuli. Material se lahko uporablja v industrijski in civilni gradnji. Poslovni in nakupovalni centri, okrašeni z vlakno cementnimi ploščami, dobro izgledajo. Dizajner bo enostavno izbral ali nastavil slog. Število nadstropij ni pomembno. Plošče so primerne za zunanje in notranje delo. Samo skrbi za material. Za čistočo in sijaj je pogosto dovolj dež deževnice. Pri vgradnji se uporabljajo posebne ključavnice - kljuke. Toda z debelino manj kot 14 mm lahko naredite z dekorativnimi žeblji ali vijaki.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Sprednji paneli Thermopan - donosna rešitev

Fasadne kovinske plošče TERMOPAN z izolacijo iz poliuretanske pene zagotavljajo odličen videz vašega doma in znatne prihranke v energetskih virih ter z minimalnim časom in denarjem.

Slabosti poliuretanskih plošč

Kljub znatnemu številu pozitivnih kakovostnih lastnosti plošče poliuretanske pene imajo nekaj pomanjkljivosti. Negativni odtenki so predvsem značilni za slabe plošče brezvestnih proizvajalcev.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Sprednji termopanel - kaj je to?

Če želite uporabiti obrazne opeke na objektu, vendar zaradi stroškov ali tehničnih težav to ni mogoče, potem so sprednje plošče za opečnato opeko možnost upoštevati. V Rusiji se fasadni termopaneli s klinker ploščami pogosteje uporabljajo pri gradnji in rekonstrukciji. Ta material (ti tudi imenovani opeke plošče) je tako priljubljen zaradi svojih edinstvenih značilnosti in razumne cene. Razumeli bomo, kakšni so stroški fasadnih panelov za opeko, cena je odvisna neposredno od debeline plošče in ploščice, ki jo izberete.
  Poliuretanske plošče za ceno fasad

Dokončanje hišnih fasadnih panelov v Tomsku

Izberite primerno za ceno, barvo in oblikovanje okrasne plošče je precej preprosta. Za popolno kombinacijo cenovno-oblikovalske kakovosti, morate določiti cenovno območje obloge, želeni videz in barvo fasade. Obstaja več skupnih vrst plošč:

Struktura strehe

  Struktura strehe

Montaža strešne strehe

Pred vgradnjo špirovcev pritrdite mauerlat na vzdolžne stene z uporabo sidrnih vijakov. Nato morate določiti optimalen prerez krakov, ki so odvisni od dolžine in razdalje med njimi. Če želite to narediti, lahko uporabite spodnjo tabelo, ki vam omogoča, da izberete prečni prerez nožev, odvisno od njihove dolžine. Če je potrebno, da je les imel drugačno širino in dolžino krakov, se zahtevana velikost doseže z združitvijo (gradnjo) s pomočjo pritrdilnih elementov.
  Struktura strehe

Predvsem - vreme v hiši

Streha - del stavbe, ki je neposredno izpostavljen vremenskim vplivom. Pravilno opremljena streha zagotavlja vzdržljivost celotne zgradbe. Za njene pomembne lastnosti, kot so odpornost na vodo, vodo in toploto, neprepustnost in moč. Za zagotavljanje dosledne vzdrževane zdrave mikroklime je potrebno zagotoviti visoko kakovostno streho s polno odgovornostjo in se nato ne bo lotevala dragih popravil.
  Struktura strehe

Prezračevalna naprava ↑

Skodle - hermetični, vetrovni in neprepustni strešni material. Zato strešna kritina zagotavlja obvezno organizacijo prezračevanja strešnega prostora. Če je podstrešje prezračeno, zadostuje prezračevanje lukenj v žlebovih. Ko je streha združena na špirovce, je nasprotna tirnica nameščena z debelino 35-40 mm, na njej pa je pritrjena škatla. Kanali zraka se oblikujejo med posameznimi kraji. Na dnu zraka vstopi v vezivo, na vrhu pa pride skozi posebne naprave: zračen greben ali prezračevalnik. Ni potrebno, vendar je priporočljivo postaviti hidroizolacijsko membrano med škarjivo in nasprotni žarek, saj stane malo.
  Struktura strehe

Pogoste napake pri nameščanju strešnih konstrukcij ↑

Pravilna struktura strehe je odvisna od številnih dejavnikov in vsi so znani profesionalnim strešnikom. Toda začetni mojstri pogosto naredijo številne napake, ki pozneje preprosto pokvari streho:
  Struktura strehe

Kovinska streha

Danes se takšno delo opravlja predvsem z uporabo kovinskih ploščic. V tem primeru so stroški strehe cena materiala in stroški montažnega dela. Ti stroški so neločljivo povezani s proizvajalcem kovinske plošče in njeno namestitveno površino. Bolj slavni proizvajalec in večji prostor, višja je končna cena.
  Struktura strehe

Navodila za namestitev profilnega lista

Za začetek lahko vsak strešni material položimo pod določenim kotom, kar zagotavlja kakovost svojega delovanja. Tisti, ki je vsaj enkrat postavil streho, ve, da je kot namestitve strešne kritine določen kot samega strešnega naklona.

Notranjost trim kopel video

  Notranjost trim kopel video

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je v pralni prostori potrebno uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.

Kateri materiali se uporabljajo za kopanje

Pomembno je pri gradnji kopalnice notranja dekoracija. Vsakdo lahko prikaže domišljijo, tako da postaja postane prijetna in udobna za sproščanje in plavanje. Notranja dekorativna kopel je zelo pomembna. Pristojna dekoracija garderobe, tuš kabina - to je pomembna faza v gradnji. Pri tem morate pristopiti s polno odgovornostjo, da kasneje vam ni treba ponoviti svojega dela. Enako pomembno pri gradnji ima izbiro končnih materialov.
  Notranjost trim kopel video

Kako in bolje, da okrasite parno sobo

Soba parne sobe je najtežja in zahtevna za izbiro materiala. Tu bo najvišja temperatura in vlažnost. Glede na to je treba končati izbiro končnih materialov le na naravnih surovinah.
  Notranjost trim kopel video

Kakšno pasmo in razred lahko izberete?

Nekatere vrste lesa, kot je bor, ponavadi vsebujejo smolnate snovi, ki pri visokih temperaturah na površju izstopajo, se topijo in dišijo veliko.
  Notranjost trim kopel video

Prihranite čas in vire

Običajno so kopalnice zgrajene iz hišnih hiš, vendar zaradi ohranjanja časa in virov nekateri tvorijo kopališča iz pragov. Smatrani so najcenejši material. Nekateri, da bi prihranili, uporabijo pragove, odpisane z železnice. Edina pomanjkljivost pragovi je, da jih obdelamo s kreozotom za zaščito lesa in je precej strupeno. Ampak kljub temu, nekateri še vedno gradijo kopeli iz njih.
  Notranjost trim kopel video

Stenske obloge

Odgovoriti bi moral biti na izbiro lesa za obloge. Iglavci so najbolj odporni proti razpadanju, toda ko so ogrevani, lahko sprostijo smolo. Zato jih je bolje uporabiti, ko pokrivajo garderobo ali pranje. Od listnatih vrst ima hrast največji upor, vendar je zmočen; Pomemben dejavnik pri izbiri podloge - estetska stran vprašanja. Cedar, hrast in jelša imata bogato temno barvo, medtem ko imajo macesen, gaber in smreka svetlejšo barvo.

Gradnja kleti z lastnimi rokami

  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Gradimo klet z lastnimi rokami

Kletna tla so del stavbe, ki je delno ali popolnoma zakopana pod tlemi. Klet je ponavadi opremljen s pomožnimi prostori ali garažo, vendar nekateri projekti vključujejo napravo v kleti kopeli, savno ali celo telovadnico z bazenom. Pri hišah, zgrajenih na majhnih parcelah ali na pobočju, je pritličje preprosto nenadomestljivo - omogoča vam bistveno povečanje uporabne površine stavbe, ne da bi širili gradbišče.
  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Dela, povezana z gradnjo temelja

Gradnja kleti z lastnimi rokami zahteva ustrezno konstrukcijo temeljev. Ko delate sami, morate izbirati med trakom in predponami. Globina temeljev je pomembna. Na primer, če je temelj visok 2 metra, potem je njegova globina večja od 15 cm. Po cementni grabi (10 dni) lahko nadaljujete s konstrukcijo pokrova.
  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Gradnja v začetni fazi

Najprej je treba kopati jarko, katere globina bo določena glede na to, kaj bo klet, in za kakšne namene se bo uporabljalo. Na splošno je mogoče izposojeno bager posebej izposoditi kopalnico, ki je lahko veliko cenejša od zaposlovanja delavcev z lopatami, ki bodo naredili vse za dolgo časa in njihove plače bodo na uro.
  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Vrste kletnih temeljev

Pogoji terena ne omogočajo, da bi točno temelj, ki je bil zasnovan in načrtovan. Med drugim se možnosti lahko razlikujejo glede na ozemeljsko prebivališče v drugi regiji.
  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Materiali za kletne stene

Najlažji način za gradnjo kleti z lastnimi rokami je uporaba temeljnih blokov. Takšna priljubljenost FBS je posledica dejstva, da je treba pripravljene bloke položiti le na pripravljeno površino (pogoji takšne konstrukcije za povprečno kočo ne presegajo enega dne z žerjavom).
  Gradnja kleti z lastnimi rokami

Kopanje jame pod pritličjem

V skladu z urejenimi dokumenti je višina kleti 2,5-3,0 m, po potrebi pa lahko višino povečate. Izkopavanja se kopajo do globine, do katere želite poglobiti prihodnje območje, plus prostor za vse potrebne komunikacije. Toda preden načrtujete to nadstropje, se morate odločiti, kakšne vrste tal na vašem spletnem mestu. Če je tla s površinsko podzemno vodo, globina jame ne sme preseči enega metra. Da bi pritličje bilo 2,5 metra in višje, morate dvigniti tla in odlagati odpadke. Vendar bo ta možnost dražja in ne ekonomična. Če na mestu pride do stagnacije vode, je treba v tem primeru izsušiti gradbišče in odtok.

Preureditev vhoda, za katerega stroške

  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Popravila na lastno pobudo

V praksi se kazenski zakonik pogosto ne mudi, da bi popravil ne le za tiste vhode, ki niso bili popravljeni pet let, ampak tudi v izrednih razmerah.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Če želite živeti lepo

Če bi se najemniki počutili, da morajo na svojem vhodu opraviti preurejanje, morajo imeti skupščino, na kateri naj določijo, koliko dela želijo storiti, nato pa se s pisno prošnjo prijavijo na stanovanjski oddelek. Strokovnjaki bodo izračunali znesek gradbenih materialov in stroške dela, in najemniki bodo objavili skupni znesek popravila. Po podpisu pogodbe z VSAKim lastnikom ali najemnikom v stanovanju pri vhodu lahko nadaljujemo z nakupom gradbenega materiala in nato opravljamo popravila.
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Zbiranje denarja za popravilo vhoda

Dom na vhodu je skozi apartmaje prejel predlog za izvedbo popravil, zbranih podpisov (5 nadstropij, 20 apartmajev). Zbrani v 1000r. iz apartmaja. Nismo podali svoje privolitve in se nismo naročili. Na splošno so popravila, zdaj pa grejo in zahtevajo denar! Kot se mi zdi, popravilo BREZPLAČNO mora narediti stanovanjski urad (ali TSZH) vsakih 5 let. Ker plačujemo za storitev "Vzdrževanje stanovanj." Od 14. septembra sem brez zaposlitve še vedno brez denarja. Kaj naj storim v tej situaciji? Ali ima višji porter pravico zahtevati denar od mene, za kar se nisem strinjal? Ali pa je že izsiljevanje?

Lahko prodajate sladoled, vendar ne morete: v Brestu na plaži stojnica deluje brez električne energije

Tako ravnanje ne ustreza lastniku prodajnega mesta ali obiskovalcem plaže. Brez sladoleda, ne...
  Preureditev vhoda, za katerega stroške

Ali ne morem plačati večjih popravil?

Ali ne morem plačati večjih popravil? Vprašanja o usodi prispevkov za prenovo stanovanjskih stavb odgovarja vodja pravne službe Sklada za razvoj in modernizacijo stanovanjskih in javnih gospodarskih služb Novosibirske občinske enote Julia Sivokhina.

Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.

Lepilo za polaganje betonskega betona

Glavne sestavine lepila (posebne lepilne mešanice ali tanki kavlji): cement, drobni pesek, polimerna veziva, modifikacijski aditivi, katerih prisotnost omogoča, da se raztopina ne strdi pri temperaturi -10 ° C.

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Tehnologija polaganja betonskega betona za lepilo

Polaganje blokov betonskega betona

Tehnologija polaganja betoniranega betona je preprosta, vendar morate skrbno spremljati vse faze dela. V tem primeru bo delo hitro zaključeno, betonirana stena bo pridobila zahtevane lastnosti. Najprej morate pripraviti bloke in lepilo za polaganje. Okrepitev se uporablja za prvo vrsto, tako da se v zgornji del blokov razrežejo posebne reže, v katere se položijo ojačevalne palice in plast lepila. Lepilo se uporablja tudi za končne dele, po katerem se sosednji bloki tesno pritisnejo drug proti drugemu. Sestavina se po površini porazdeli z zobatim glavkom. Velikost zob glavnice mora biti približno 4-5 mm. Lepilo nanesemo s plastjo 3 mm.

Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Koliko je razstavljanje

Za odgovor na to vprašanje je treba oceniti, kar vključuje izračun pričakovanega dela z izračunom količin in stopenj. Toda ker trenutno ni posebnih dokumentov za demontažo, ocenjevalci kot podlago upoštevajo kotacije za izdelavo takšnih del z uporabo splošnih gradbenih norm, pravil in citatov, ki zanje veljajo za faktor za razstavljanje kovinskih konstrukcij. Ta koeficient upošteva zapletenost dela, sestavo operacij, število delavcev, stroške dela, plače itd.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Vrste razstavljanja kovinskih konstrukcij

Pogosto je treba pri razstavljanju kovinskih konstrukcij rešiti več težav, ki se pojavljajo ob poti, ki otežuje celoten proces. Zapleti pri delu te vrste so lahko zelo različni. Na primer, stroške in čas razstavljanja lahko neposredno vplivajo na potrebo po razstavljanju objektov v stanovanjskih zgradbah ali proizvodnih obratih. Kompleksnost dela je odvisna tudi od velikosti in teže razstavljenih struktur in struktur.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Značilnosti razstavljanja kovinskih konstrukcij

Gradnja novih stavb ali njihova rekonstrukcija pogosto spremlja potrebo po razstavljanju kovinskih elementov konstrukcije. To so lahko zastareli elementi in proizvodna oprema, trgi, okvirji iz oblikovanih kovinskih delov.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Kdaj potrebujete strokovno demontažo jeklenih konstrukcij?

Morda boste morali naročiti te storitve, če boste morali rušiti staro stavbo ali, če je potrebno, zamenjati zastarelo in zlomljeno kovinsko strukturo velikih dimenzij. Običajno je precej težko obvladati tovrstno delo sami.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Značilnosti demontaže montažnih konstrukcij

Demontažo objektov, kot so hangarji, garaže, industrijski ali gospodinjski predmeti iz kovine, se opravi z namenom njihove naknadne namestitve na novem mestu. Če imajo navedeni predmeti zapletene vrste pritrditve, je treba odstranjevanje posameznih elementov opraviti ročno, sicer se nevarnost deformacije ali poškodbe posameznih elementov znatno poveča. Takoj, ko je razstavljanje kovinskih konstrukcij zaključeno, so vsi izdelki skrbno pakirani, nato pa temeljito protikorozijsko obdelajo na novem mestu. Z drugimi besedami, pred ponovno namestitvijo rabljenih kovinskih delov so napolnjene in pobarvane.
  Razstavljanje tehnologije kovinskih konstrukcij

Priprava za demontažo in rušenje

Demontažna dela se izvajajo tako, da sprostijo prostor za prihodnji razvoj in pri premikanju tovarne ali proizvodne enote. Zato vsak posamezni primer zahteva predhodno ustrezno pripravo. Treba je natančno preučiti predmet in pripraviti osnutek organizacije rušenja. To je temeljni dokument za delo pri odpravi ali delnem razstavljanju zgradbe ali zgradbe. Razvoj projekta vključuje:

Namestitev dvignjene talne cene

  Namestitev dvignjene talne cene

Značilnosti oblikovanja

Glavni element v napravi dvignjeni tla so posebne plošče. Lahko so izdelani iz različnih materialov. Na splošno je pri dekoraciji pisarn najbolj priljubljenih plošč iz iverne plošče z visoko gostoto, prekritih z jeklom. Za strežniške sobe se pogosto uporablja iz kalcijevega sulfata, ojačenega z vlakni ali vlakni, z antistatičnim vinilom, ki je v njih že tovarniško nameščen.
  Namestitev dvignjene talne cene

Antistatična tla za strežnike

Prostori strežnika in operaterja, v katerih se nabira visoka napetost, potrebujejo posebno talno oblogo. Olajšati mora statično napetost ali pa ga sploh ne nabirati. Dvignjena tla v takih prostorih morajo imeti odlične antistatične in električno prevodne lastnosti.
  Namestitev dvignjene talne cene

Prednosti dvignjenih tal:

  • možnost prilagajanja višine tal;
  • sprejemljive stroške dvignjenega dna in ceno njene namestitve;
  • preprostost naprave in storitve;
  • dostop do skritih komunikacij;
  • vzdržljivost;
  • širok spekter premazov;
  • visoke lastnosti toplotne in zvočne izolacije;
  • operativna varnost;
  • estetika
Smo uradni distributer proizvajalcev dvignjenih tal:
  Namestitev dvignjene talne cene

Strežnik: kateri podstavek je izbral?

V operacijskih sobah in strežniških sobah z enostavno preprogo ali linolejom ne bo delovalo. Tukaj potrebujete posebno prevleko, antistatično. Narašča, ko veliko opreme. Iz tega razloga je tako pomembno izbrati pravo talno oblogo. Za ta dvignjena tla smo pripravljeni ponuditi posebno antistatično prevleko. Njihova osnova sestoji iz kalicijevega sulfata, zato se ne nabira električna energija in med delovanjem ne povzroča težav.
  Namestitev dvignjene talne cene

Prednosti dvignjenih tal

Udobje. Ta vrsta nadstropij vam bo omogočila skrivanje vseh omrežij in komunikacij, hkrati pa poenostaviti dostop do njih, saj je dovolj, da dvignete več plošč in že dostopate do določenega spletnega mesta. Če želite opraviti kakršno koli obsežno delo, lahko strukturo hitro razstavite in po končani namestitvi znova namestite.
  Namestitev dvignjene talne cene

Značilnosti oblikovanja

Dvignjena tla so predvsem posebna plošča. Izdelana je iz različnih materialov. Na primer, pri dekoraciji pisarn najbolj priljubljenih ivernih plošč z zaščitno plastjo jekla. Za sobe s strežniki se zelo pogosto uporabljajo kalcijev ploščice z vlakni in vinilom.

Hiša na kmetiji za nakup

  Hiša na kmetiji za nakup

Prodaja hiš in hiš v državi Moskvi od lastnikov

Če želite kupiti hišo v predmestju v najbolj ugodnih razmerah, vam ni več treba spremljati številnih oglasov na različnih mestih. Dovolj je slediti rednim posodobitvam našega kataloga. Imamo hiše na območju Moskve od lastnika, ki jih lahko kupite po najnižji ceni na trgu.

Nakup hiše v predmestju: prednosti iskanja portala GdeEtotDom.RU

Zvezni nepremičninski portal GdeEtotDom.RU je priljubljena spletna stran, na kateri so objavljene ponudbe za nakup primestnih nepremičnin v moskovski regiji. Vsak mesec na stotine tisoč strank porabi oglase za prodajo hiš, vile in vikend.
  Hiša na kmetiji za nakup

Kupite hišo v Moskvi brez posrednikov

Nepremičninski portal GdeEtotDom.RU je glavna spletna stran za postavitev oglasov primestnih nepremičnin v moskovski regiji. Na stotine tisoč obiskovalcev na mesec, ki želijo kupiti zasebno hišo v vasi v moskovski regiji od lastnika, hišo za stalno bivanje brez posrednikov ali novo opečno počitniško hišo za počitnice v počitniški vasi, se obrnite k njej 24 ur na dan. Geografija uporabnikov mesta, ki iščejo kočo blizu Moskve obvoznice ali poceni hišo v vasi, ki je oddaljena od Moskve, je precej razširjena. To vkljucuje moskovce, ki nameravajo zapustiti mesto za praznike in prebivalce ruskih regij, ki se nameravajo približati prestolnici za stalno bivanje.
  Hiša na kmetiji za nakup

Vaša izbira je državna hiša.

Raznolikost ponudb na trgu nepremičnin je zelo velika. Če se obrnete na agencijo MCP, lahko kupite svoj dom sanj. Že dolgo časa prodajamo nepremičnine v regiji Moskvi, nenehno dopolnjujemo bazo podatkov o predmetih.
  Hiša na kmetiji za nakup

Kaj vpliva na izbiro države koče

Izbira koče v Sankt Peterburgu je odvisna od številnih posameznih dejavnikov. Prvič, kupec zanima udobje hiše in skladnost stanovanj z osebnimi potrebami. Zahteve za stopnjo izboljšanja so običajno blizu parametrov mestnega stanovanja. Združuje vse potencialne kupce nepremičnin v državi, željo, da bi živeli v prijetni, mirni vasi z razvito infrastrukturo, obkroženo z naravnimi lepotami.
  Hiša na kmetiji za nakup

Country Nepremičnine Tyumen

Zakaj ne vsakdo, ki ga potrebuje, ima primestne nepremičnine, ne vsakdo, ki ga je sanjal od otroštva? Večina odgovori, da nimajo tako velike vsote denarja ali se ne želijo zavezati s kreditnimi obveznostmi. Vendar pa, kot kaže praksa, ni toliko, če ni dostojnega depozita, kot v banalni neodločnosti in strahu pred birokratskim procesom.

Popularne posty