sobota, 26 maja 2018

Okrepitev dela

  Okrepitev dela

Zahteve za armiranje jekla

Potrebno je pridobiti ojačitev v skladu s specifikacijo projekta, ki navaja blagovno znamko, premere, težo zahtevanih elementov. Vse izdelke morajo spremljati potrdila o kakovosti.
  Okrepitev dela

Načini priključitve priključkov

A. Najenostavnejša in zato pogosto uporabljena varianta povezovalnih armaturnih palic v prostorske in ravne okvirje je mehanska povezava ojačitve (priključek brez varjenja) ali pletenje ojačitve, to je povezava posameznih palic z uporabo pletenja.
  Okrepitev dela

Glavne stopnje okrepitve v monolitnih konstrukcijah

Ojačitvena dela v monolitnih konstrukcijah predstavljajo približno 50% celotnega obsega dela, ki vključuje sklop ukrepov za vgradnjo v končno lego, pa tudi proizvodnjo in zlaganje v obliki izlivanja betonskih ojačitvenih elementov armiranobetonskih konstrukcij.

6.2. Okrepitev dela

VKLJUČENE ZAHTEVE ZA IZDAJO POTRDILA O SPREJEMU V ARMATURNO DELO ZA IZDELAVO DEJAVNOSTI AKTIVNOSTI, RAZEN POSEBNI NEVARNIH IN TEHNIČNIH KOMPLEKSNIH OBJEKTOV IN DEJAVNOSTI TEHNIČNEGA KOMPLEKSA
  Okrepitev dela

Armature delo na avtu v Moskvi

Popravila avtomobilov igrajo ključno vlogo. Navsezadnje je za hitro vrnitev voznika v običajen življenjski ritem potrebno odpravljanje težav. Promet je že dolgo veliko in priljubljeno prevozno sredstvo za mnoge. Tisti, ki še nimajo avtomobila, jih nameravajo kupiti. Zato najmanjša napaka in motnje zahtevajo hitro popravilo.
  Okrepitev dela

TEHNIČNI DEL

1. Norme te izdaje predvidevajo nabavo armaturnih palic in izdelavo prostorskih armaturnih kletk za izdelavo armiranobetonskih izdelkov in konstrukcij v montažnih armiranobetonah, opremljenih z dvigalnimi in transportnimi mehanizmi, strojnimi orodji, škarjami, varilnimi stroji, napravami in orodji za delo v zaprtih prostorih ali v odprtih mnogokotniki.

Površinsko polnilo

  Površinsko polnilo

ZAHTEVE ZA KAKOVOST DELOVANJA DELOV.

Zahteve za kakovost. Površine, ki morajo biti kiti, je treba posušiti, očistiti iz kapljic raztopine, prah; kraje rezanja vozlov in zsmolov, razpoke in nepravilnosti z maščobnimi pastami. Trdni kit se proizvaja samo na površini.
  Površinsko polnilo

Priprava površine stene za kiti

Glavna stvar - poskrbite, da je površina sten popolnoma čista. Odstraniti je treba masti, barve ali saj. Seveda ne bi smelo biti padajočega sloja mavca, ostankov lestvice, voska ali dela oplaščenja. Sploh ne začnite zamrzniti zamrznjenega stropa in sten. To absolutno ni priporočljivo.
  Površinsko polnilo

Zaključni zidovi stene in strop v stanovanju.

Zagon končnega kita sten in stropa med popravilom je treba opraviti z začetnim delom za izravnavo sten in stropov v stanovanju, šele potem sledi zaključni premaz na stenah in stropu. Končni premaz sten in stropov je obraz stanovanja in odvisno od tega, kako kompetentno in učinkovito bo polnilo odvisno od obraza vaših stropov ali sten in morajo biti popolnoma ravne in gladke. Če naredite napako v kateri koli od stopenj, naj bo poravnava, gnetenje ali uporaba premaznega sloja v nasprotju s tehnologijo za obdelane površine, so rezultati morda razočarani.
  Površinsko polnilo

§ E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY
  Površinsko polnilo

§ 96. Gradbeni slikar 3. kategorije

Značilnosti dela. Izvedba enostavnih del na slikanju, lepljenju in popravljanju površin. Rezanje boughs in zsmolov s spuščenimi razpokami. Priprava in mletje polnilnih sestavkov. Postavljanje površin z roko. Izravnava kiti sestava, ki jo uporablja mehanizirana metoda. Površine za nanašanje s ščetkami, valji, brizgalnimi pištolami z ročnim menjalnikom. Brušenje premazanih, pobarvanih in ometanih površin. Ročno premazovanje površin z bitumenskimi lakami. Ročno obrezujte robove ozadja. Nanos lepila na površino. Prereževanje sten s papirjem. Kuhalno lepilo.

DIY popravilo železne strehe

  DIY popravilo železne strehe

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.

Pregled vzrokov in načinov popravila puščanj v kovinskih ploščicah, keramiki, pločevini, mehkih in skrilavih strehah

Uhajanje strehe se nanaša na izredne razmere. Življenje v hiši, kjer so po taljenju snega ali drugem dežju stropi in stene prekriti z vlažnimi pikami, ni le neprijetno, temveč tudi nevarno.
  DIY popravilo železne strehe

Popravilo kovinskih streh

Če želite jasno predstaviti stanje zgornjega dela hiše in predvideno količino popravil, morate pregledati streho. Postopek se opravi dneva takoj po dežju s podstrešja. Tako bodo možne kršitve prevleke in vseh puščanj jasno vidne na lumnu. Nujne lokacije so označene s kredo in prenesene v shemo, po kateri se pripravi načrt in ocena prihodnjega dela.
  DIY popravilo železne strehe

Kdaj začeti popravljati streho hiše?

Daljše in bolj boleče boste odložili popravilo, dražji bo strošek. Potem najmanjša naložba ne bo dovolj, boste morali organizirati večji remont strehe na hiši.
  DIY popravilo železne strehe

Namestitev hišne strehe iz profesionalnega tla

Streha je običajno postavljena v vrstice od spodaj navzgor. Začnemo s spodnjega kota, vsak naslednji list je postavljen na vrhu prejšnjega s prekrivanjem približno 20 cm. Zaželeno je, da se sklepi izolirajo s tesnilno maso. Če je zaradi precejšnje dolžine stavbe brez prečnih spojev nemogoče narediti, je bolje, da pločevinke položite v vodoravno smer.

Popravite trussing sistem

Celotna streha se drži na ramenih nogah, prevzamejo breme moči snega, dežja in vetra ter seveda težo strešnega materiala. In če so špirovci poškodovani, potem ne smete oklevajte. Problem je treba takoj rešiti.

Montaža mavčne plošče na stropu

  Montaža mavčne plošče na stropu

Priprava in izračun projekta za vgradnjo stropov iz mavca

Če pravilno načrtujete in izračunate projekt, ne boste samo prihranili denarja pri nakupu materialov, temveč boste lažje odgovorili na vprašanja prijateljev in sorodnikov, kako namestiti suhomontažo na strop. Če želite ustvariti projektni projekt, boste morali na papir prenesti natančno kopijo prostora v zmanjšani lestvici. Označite kraje komuniciranja, če jih imate. Tako boste lahko izračunali zahtevano količino materialov in prikazali shemo postavitve GCR.
  Montaža mavčne plošče na stropu

Navodila za montažo za mavčne plošče GYPROC (Giprok)

Korak za korakom algoritem za namestitev spuščenega stropa na dvojni enoslojni okvir z dvoslojno oblogo GCR.
  Montaža mavčne plošče na stropu

Postopek namestitve mavčne plošče ↑

Naprava visečega stropa mavčnih plošč se začne z meritvami prostora, na podlagi katere se zasnuje zasnova okvira in lokacija plošč. Najprej je treba določiti zasnovo stropa, upoštevati možnosti za svetlobno napravo.

Kaj je potrebno pri delu?

Ko je načrtovana izdelava stropa, je potrebno vnaprej pripraviti materiale in orodja. Iz orodij bodo potrebna naslednja imena:
  Montaža mavčne plošče na stropu

Navodila za namestitev

Če namestite strop mavčne plošče, morate upoštevati nekaj navodil, ki bodo pomagala pravilno in pravilno delo. Niso precej drugačne od zahtev za standardno vgradnjo mavčnih stropov, vendar imajo svoje značilnosti.
  Montaža mavčne plošče na stropu

7 skrivnosti, ki omogočajo visokokakovostno namestitev

Vgradnja suhih zidov omogoča dobesedno 1 dan, da funkcionalno razdeli življenjski prostor ali popolnoma preoblikuje izgled katere koli sobe. Stroški namestitve mavčnih plošč so nizki, vendar če želite prihraniti denar in si pridobiti zaupanje v kakovost opravljenega dela, lahko sami obvladate ta proces, tako da upoštevate podrobna navodila za namestitev Knauf drywall. Začetek.

Odstranjevanje gradbenega odpadka

  Odstranjevanje gradbenega odpadka

Ali je mogoče izvoziti majhno količino gradbenih odpadkov?

Če govorimo o ducat različnih vrečah, je pristop strogo individualen in ker se odstranjuje gradbenih odpadkov v regijo, potem bodo stroški prevoza pogosto tako dragi kot za tako majhno količino. Možno je, da se v takšni situaciji smiselno združite s svojimi sosedi, tako da bo vse to cenejše.
  Odstranjevanje gradbenega odpadka

Odstranjevanje in odstranjevanje smeti v Chelyabinsk

Vsak od nas sanja, da živimo v čistosti in udobju. In ta zahteva je samica za hišo in stanovanje ter za ulico. Zato skrbno gledamo na primestna območja in skrbimo, da se na dvoriščih okrog stanovanjskih zgradb razprši toliko smeti.

Kaj je gradbeni odpadek?

Vse to so odpadki rušenja, popravila (ni pomembno, ali so popravila izvedena v ločenem stanovanju ali v veliki sodobni stavbi) ali gradnja: odlomki opek, plošč, vodovodnih instalacij, cevi, kosi ometa, ozadje.
  Odstranjevanje gradbenega odpadka

Kaj je gradbeni odpadek?

Strinjam se, da je v današnjem času gradnja novih objektov, popravilo ali demontaža starih stavb izboljšanje našega stanovanja sestavni del sodobnega življenja. Vsak od nas je sodeloval v tem procesu: nekdo dela v gradbeni organizaciji, nekdo popravi v državi ali v stanovanju in vsakdo se sooča s potrebo po izvozu velike količine odpadkov, ki nastane na vseh stopnjah gradnje ali popravila.
  Odstranjevanje gradbenega odpadka

Odstranjevanje gradbenega odpadka

V sodobnem in razvijajočem se svetu čiščenje gradbenih odpadkov je naravni zaključek gradnje in popravila. In vsako pravilno organizirano delo vključuje čiščenje gradbenih odpadkov.

Movers 36 ponujajo odstranitev gradbenih odpadkov z nakladanjem v Voronežu

Po potezi ne želite, da bi dal veliko ur življenja, da bi staro sobo v božjo obliko? Namesto tega nameravate čim prej urediti stvari, ki se prevažajo na novo mesto? Pišite nam in prejeli boste:

Facing stroj

Priprava materialov in opreme

Ne upoštevamo ljubiteljev tega primera - popolno prilagoditev avtomobila ali delni styling. Ne, to je njihovo poslovanje in stanje duha. Za večino lastnikov avtomobilov je avtomobilska obloga potreben ukrep, ko so se pojavile nepopravljive spremembe v standardni opremi, tj. ona je nepreklicno poškodovana.
  Facing stroj

Potrebna orodja

Oblazinjena salonska koža, velur, Alcantara, preproga ali usnjena je treba izdelati v določenem zaporedju. Za to boste potrebovali naslednja orodja, ki jih boste morda morali kupiti:
  Facing stroj

1. PODROČJE UPORABE

1. 1. Tehnološki zemljevid je bil razvit na napravah za peskanje namakalnih kanalov z vgradnjo betonskih alepolitov s pomočjo nadgrajene drsne vibroforme M B-1 5A za škropilnico "Kuba "(Glej Dodatek 1).
  Facing stroj

Brezplačni zasebni oglasi na spletni strani Brez Dnepropetrovsk: pošljite oglas

Pohitite, da pošljete oglas brezplačno v Dnepropetrovsk! Ne traja veliko časa, obrazec za izpolnjevanje je intuitiven. Dovolj je, da oglas dokončate in ga hranite "na zemljevidu" (ne pozabite posodobiti), da boste dobili pomemben odgovor.

Grenfellov stolp je bil izbran za shranjevanje ognja

Pri popravilu londonskega visokoregalnega stolpa Grenfell leta 2014 so najprej želeli uporabiti ognjevarne plošče z vsebnostjo cinka, nato pa jih zamenjali s cenejšimi aluminijastimi.

Podrobnosti na spletni strani: news.tut.by

Kaj je blok pene (pena beton)

Pena beton je vrsta celičnega betona, katerega porozna struktura nastane kot posledica kemične reakcije v raztopini cementa, peska in vode, ki nastane pri dodajanju penilnega sredstva.

Popravilo estriha

  Popravilo estriha

Nujnost, ne muha

Če površina, namenjena za tla, ni dovršena, lahko to povzroči nepredvidljive posledice. Denar, ki ga vložite v vidni del popravila, lahko izgubite, če vam "zaničuje" pomanjkanje pozornosti na estrihu.
  Popravilo estriha

Glavne vrste poškodb tla v estrih

Ko je talna obloga odstranjena, ni pomembno, ali je linolej ali kaj drugega, pod njim so takoj poškodovane več vrst škode:
  Popravilo estriha

Orodje in materiali za popravilo estriha

  • Perforator;
  • Pravilo je;
  • Gletarec;
  • Grater;
  • Čopič ali valjček za osnovo;
  • Cement;
  • Penetriranje praška;
  • Mešanica za estrih "Bulk floor" (2 v 1: estrih in razsutem stanju).

Popravite estrih svoje grozdje

S pomočjo ravni in pravil smo našli neravnovesje tal. "Pit" kasneje bomo izpolnjevali, "hribi" in "hribi" ustrelil z uporabo udarec.
  Popravilo estriha

Najpogostejše napake v estrih betonu

Ponavadi je estrih popravljen, če želijo zamenjati talne obloge. Če je estrih samo zaključna obloga (v kleti, garaži, v skladišču), jo je potrebno popraviti takoj, ko je odkrita škoda.
  Popravilo estriha

Stara površina

Stari cementni pesek ima lahko razpoke, čipe ali praznine z odvajanjem iz betonskega dna. Najprej je treba površino estriha preveriti zaradi vidnih poškodb. Potem morate vzeti kovinsko debelo palico in nežno potegniti celotno površino talne estriha. Če so detajli ali prazna območja, bo zvok prisluškovanja na teh mestih gluh, drugačen od zvoka dobrega kravato. V primeru poškodb na velikih površinah, ki zasedajo več kot tretjino površine tal, je bolje odstraniti staro cementno pesek in jo zamenjati z novim. Če gre za nepomembno škodo na majhnih mestih, je predmet popravila.

Snip pri gradnji zasebne hiše

  Snip pri gradnji zasebne hiše

SNiP za gradnjo zasebne hiše IZhS

Če je zemljišče dodeljeno za individualno stanovanjsko gradnjo, se na njih lahko gradi samo stanovanjska stavba, ne pa poslovna stavba in struktura.

Počitniška hiša: glavne določbe SNiP

Začnimo s preprostim, saj za dacho velja manj stroga pravila v primerjavi z zgradbo, ki ima status stanovanjske stavbe. Če boste zgradili kočo, potem morate vedeti - višina stropa v sobah mora biti vsaj 2,2 metra.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Razdalja med hišami in drugimi predmeti

Razdalje in lokacijo gospodarskih enot glede na druge ureja SNiP 30-02-97, da se zagotovi požarna varnost. Opisuje pravila in predpise o lokaciji in postavitvi pri gradnji zasebnega sektorja in vrtnarskih združenj. Prva stvar, ki jo morate upoštevati pri ustvarjanju projekta, je potrebna razdalja med hišami.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Kdo nadzira skladnost z gradnjo zasebnih hiš

Upoštevanje splošne konstrukcije in posebnih pravil in predpisov, ki urejajo gradnjo posameznih gospodinjstev, nadzorujejo različne lokalne organe za izdajanje dovoljenj. Glavni dokument, ki določa zaporedje razvoja in koordinacije celotnega paketa gradbene in projektne dokumentacije v posamezni stanovanjski gradnji, je Republiški gradbeni zakon RSN 70-88.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Ustanovljeni standardi

Ker je postal lastnik zemljišča, namenjenega individualni stanovanjski gradnji, je treba ugotoviti norme za gradnjo, razumeti, kako se dogaja postopek načrtovanja in izgradnje zasebne stanovanjske gradnje. Nujno je vedeti, kaj pravijo o gradnji SNiP 2016. Konec koncev so glavni gradniki gradbene kode za razvijalce.
  Snip pri gradnji zasebne hiše

Kode stavb pri načrtovanju ograje

Veliko lastnikov državnih hiš postavlja ograje okoli svoje lastnine, s poudarkom samo na lastnih mnenjih. Toda tak malomaren pristop lahko privede do vseh vrst težav, ki jih je včasih treba rešiti samo na sodišču.

Betonski estrih

  Betonski estrih

Kaj je estrih?

Estrih, predvsem, igra vlogo podlage za vsako tla: keramične ploščice, laminatne talne obloge, parket, linolej, parketna plošča, samonivelirna polimera. Na betonskem prekrivanju prekrivajo tudi enakomerno porazdelitev tovora in istočasno povečuje moč hišne konstrukcije.
  Betonski estrih

Funkcionalni namen

Tla za beton - potrebna stopnja pri izvedbi gradbenih del in zlasti zaključnih del. Najprej z uporabo tega sloja lahko poravnate grobo bazo v stanovanju ali hiši. Posledično se na ravno površino dovajajo materiali različnih vrst, s skoraj nobenimi omejitvami: laminat, parket, linolej, preproga, samonivelirne mešanice. Skladno s tem zaključna plast, izdelana na vrhu surovega, bo omogočila daljšo oblogo.

Pogoji za izlivanje betonskega estriha

Izdelava talne estrihe zagotavlja določene pogoje: odsotnost razpok in globokih žlebov v stropih, površina očiščena iz razbitin in prahu, razporeditev toplotnih in hidroizolacijskih plasti, kompetentna ojačitev. Poleg tega težina betonskega dna ne sme povzročati prevelikih obremenitev na tleh, sicer se škoda ne more izogniti. Vse to je potrebno razmišljati in pripraviti vnaprej in šele nato nadaljevati v glavni delovni proces.
  Betonski estrih

Kaj je del DSP?

Tla iz cementnega peska sestavljajo elementarne komponente, ki pa kljub temu zagotavljajo grobo prevleko visoke trdnosti. Standardna sestava delovne rešitve vključuje očiščen rečni pesek in cement. Za izboljšanje mehanskih lastnosti raztopine pa se lahko v njeno sestavo dodajo plastifikatorji in druge sintetične komponente. Zahvaljujoč jim lahko izboljšate značilnosti DSP in s tem povečate čas delovanja.
  Betonski estrih

Kako v stanovanju narediti talni estrih z lastnimi rokami

Običajno je poveljnik betonskega estriha, izdelanega z navadnim betonom ali betonom s standardnim cementnim agregatom, lahko cement od vseh vrst M400. Največja debelina estriha je približno 15 mm. Izlivanje tega estriha na gramoz ali prod.

Soočanje s kamnom

  Soočanje s kamnom

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Soočanje s porcelanskimi lončnicami se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavanjem. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Soočanje s kamnom

Izbira materiala in značilnosti delovanja

Če želite dobiti informacije o kakovosti porcelanastih ploščic, jih je treba na oprijemljivem mestu opraskati z ostrim predmetom. Kot sečišča zareze mora biti približno 60 °. Če dodatnega slikanja ne izsledite na robustnem mestu, je ploščica kakovostne.
  Soočanje s kamnom

Namestitev porcelana ploščice na fasado hiše

Tehnologija vgradnje fasade porcelanskega lonca je podobna tehnologiji namestitve z drugimi vrstami oblog. Stena fasade mora biti najprej posušena in ravna, saj bi bila ploščica bolje postavljena na takšno površino.
  Soočanje s kamnom

Prednosti in slabosti končne obdelave s porcelanskimi lončarji

Načeloma je obrnjeni material za stene in fasade hiš podoben človekovi vrhnji oblačitvi, saj opravlja podobno funkcijo. Tako kot ljudje se hiše ponavadi razlikujejo drug od drugega ne samo v konfiguraciji in velikosti, ampak tudi v zunanjih "oblačilih". Na trgu so na voljo tako poceni kot tudi zelo dragi končni materiali. Za nekatere od njih je značilna izrazitost, medtem ko drugi izgledajo precej skromno. Stopnja zaščite pred okoljskimi dejavniki je lahko tudi drugačna. In med takšnimi ogromnimi oblogami za fasade iz porcelanega lončenja je morda največje povpraševanje lastnikov stanovanj in poslovnih nepremičnin.
  Soočanje s kamnom

Soočanje s fasadami stavb s porcelanskim lončarjem

Da bi lahko uporabili porcelansko lončevino za zunanjo dekoracijo, je treba obloge fasad izvesti z uporabo posebne tehnologije. Dokončanje poteka bodisi z lepljenjem porcelanastih ploščic do fasade ali s postavitvijo suspendiranih prezračevanih fasadnih konstrukcij.

Ozadje s slikarstvom

  Ozadje s slikarstvom

Kakšne ozadje so primerne za slikanje

Celotna skupina ozadij, primernih za slikanje, se odlikuje po globokem reliefu površine in odsotnosti večbarvnega vzorca. Imenujejo jih strukturne in so v svoji izvirni obliki prikazane v beli barvi, manj pogosto v pastelnih nežnih tonih. Takšna ozadja so lahko izdelana iz različnih materialov v različnih kombinacijah:

Prednosti čarovnika za ozadje

Vsi vedo, da je popravilo povezano z veliko neprijetnostmi in finančnimi stroški. Tako navidezno preprosta naloga, kot da bi pritrjevala ozadje s sliko, lahko sama po sebi skriva številne odtenke in odtenke, ne da bi vedela, kaj je lahko zelo razočarana v rezultatu in pokvariti dragocen gradbeni material.
  Ozadje s slikarstvom

Nenavadni načini slikanja netkanih ozadij

Poleg tradicionalne tehnologije barvanja, obstaja več načinov za uporabo dekorativni premaz na ozadje z netkani podlagi.
  Ozadje s slikarstvom

Pravila za pritrjevanje ozadja na papirju za slikanje

Ozadja s papirno podlago so lepljena s praktično enako tehnologijo kot običajni tanki papirji. Edina razlika je v uporabi posebnega lepila.

Kako lepiti ozadje za slikanje, tako da ne poškodujete teksture

Kakršna koli strukturna ozadje, ki je lepljena na poseben način, jih ne smete utrjevati s suho čisto krpo, saj lahko na ta način poškodujete vtiskovanje. Preden začnete delati, dobite mehak, a precej elastičen pramen ali barvni valj in s pomočjo teh preprostih naprav lahko gladko ozadje izpopolnite v odlično stanje. Lepilo za ozadje, ki temelji na netkanih tkaninah, se uporablja samo za steno, ki zagotavlja znatne prihranke in enostavnost zaključnih del.

Predelne stene v hiši gaziranega betona

  Predelne stene v hiši gaziranega betona

Ponovna izgradnja in gradnja

Glede na nizko trdnost gaziranega betona je treba izračunati, koliko bi morali biti predelne stene: na primer stena plinskega bloka mora biti več kot 200 mm za stenske omare. Za vgradnjo stikala in vtičnic dovolj 100 mm.
  Predelne stene v hiši gaziranega betona

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.

Notranje mavčne plošče

Poseben sistem za vgradnjo ogrodnih predelkov iz mavčnih plošč (GKL), ki vključuje vse potrebne elemente, vam omogoča, da hitro opravljate delo.
  Predelne stene v hiši gaziranega betona

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Predelne stene v hiši gaziranega betona

Tehnologija gradnje pregrad iz gaziranega betona

Značilnost konstrukcije notranjih sten gaziranih betonskih blokov v primerjavi z zunanjimi nosilnimi strukturami je uporaba vibracijskih blazinic in začasnih vodil, ki zagotavljajo podporo za montažo stene.
  Predelne stene v hiši gaziranega betona

Vgradnja pregrade iz gaziranih betonskih blokov

Blokirani betonski bloki zavzamejo vodilni položaj kot material za vgradnjo notranjih predelnih sten. In obstaja veliko razlogov. To je dobra zvočna izolacija, prijaznost do okolja, požarna odpornost, enostavnost vgradnje, plinski beton je enostaven za pregledovanje in izvajanje komunikacije, precej enostavno, poceni itd. Vse to naredi skoraj idealen material za namestitev predelnih sten.

Popularne posty