sobota, 11 sierpnia 2018

Koliko stane suh estrih?

  Koliko stane suh estrih?

Samostojna ocena stroškov za suhe estrihe

Preden začnemo graditi tla iz GFL na osnovi suhega estriha, se vsakdo zanima za ceno izdaje. Pri izračunu vseh potrebnih gradbenih materialov na primer 17-metrske sobe smo ugotovili, koliko materialov potrebujemo. Na koncu smo dobili tisto, kar potrebujemo:
  Koliko stane suh estrih?

Suha talna estava v Samari

Knauf suhi estrih

Tla lahko izravnate s cementnim estrijem... v 28 dneh. Toliko bo treba počakati, dokler se rešitev ne posuši. Pomagali vam bomo, da tla naredite celo v enem dnevu.
  Koliko stane suh estrih?

Idealen estrih za estrih po razumnih cenah

Ključ do kakovostnega in trajnega popravila je talni estrih, izdelan po pravilih. To je posledica dejstva, da skoraj vsa moderna tla zahtevajo popolnoma ravno površino. Poleg tega visokokakovostni estrihi omogočajo enakomerno porazdelitev obremenitve na izolacijski sloj.
  Koliko stane suh estrih?

Prednosti nadstropja Knauf (Knauf)

Nadstrešnica Knauf ne potrebuje sušenja. Po namestitvi nadstropja Knauf lahko nemudoma nadaljujete s postavitvijo talne obloge - linoleja, laminata, parketnih ploščic itd. Obremenitev prekrivanja suhega estriha je 3-4 krat manj v primerjavi z "mokrim" cementnim peskom.
  Koliko stane suh estrih?

Tehnologija suhih estrihov: posebnosti za gospodarstvo

Suh estrih je montažna podlaga za suho tla, izdelana s ploščami iz mavčnih vlaken. Ta tehnologija masivnih tleh prihrani čas in živce mojstrov in lastnikov nepremičnin. Upoštevajoč dejstvo, da v grobem 21. stoletju čas, ki ni dovolj, in sposobnost odpravljanja vzrokov stresa, cenimo več kot karkoli, je tehnologija suhe estrihe mogoče imenovati neprecenljivo.
  Koliko stane suh estrih?

Napolnite suho estrihe

Želja po nalivanju suhega estriha na ključ v St. Petersburgu se vedno bolj pojavlja od večjega števila strank naše organizacije. To nakazuje, da opravljena storitev ustreza kupcem. Metoda ima nedvomne prednosti pred tradicionalnimi metodami, in sicer:

Video na strehi naprave

  Video na strehi naprave

Izolacija strehe in strešne instalacije

Letvica je stisnjena na rafterski sistem, katerega višina se izračuna na podlagi značilnosti strešnega materiala - njegove dimenzije in togosti, način vgradnje. Če je predvidena uporaba fleksibilnih materialov (skodle, PVC folije, valjane bitumenske strehe), je treba izdelati neprekinjeno ravno tla.
  Video na strehi naprave

Namestitev podlage in podloge

Za zaščito strehe pred škodljivimi učinki kondenzata na letev, morate postaviti podlogo. Njena namestitev se izvaja le na robovih, kjer obstaja velika verjetnost infiltracije vode: na notranjih dolinah, v bližini cevi, do grebena.
  Video na strehi naprave

Naprava in elementi vpetja strehe

Spojna streha je sestavljena iz dveh nagnjenih ravnin, imenovanih pobočjih, povezanih v območju grebena in nagnjenih med seboj. Ta kot se imenuje kot strehe, odvisno od funkcionalnosti, mehanskih lastnosti strehe in izbire strehe. Na koncnih straneh pobočja tvorijo trikotnike. Imenujejo se strešne sponke.
  Video na strehi naprave

Namestitev sistema strešnih streh

Ko je zasnovana strešna kapica, lahko nadaljujete z montažo. Proces je razdeljen na stopnje in opis vsakega od njih. Poiščite nekakšna navodila po korakih, ki vsebujejo dodatne informacije o vsaki stopnji.
  Video na strehi naprave

Vsestranskost in prednost

Ondulin izvaja številne druge funkcije, zato se lahko uporablja tudi v drugih gradbenih delih. Uporablja se tudi za popravilo streh in obloge balkonov. Balkon zahteva trajen, a lahek material, ki zagotavlja zvočno izolacijo balkona. Poleg tega obstaja možnost njegove uporabe pri gradnji kopalnic, skladišč, državnih hiš, garaž, itd.
  Video na strehi naprave

Značilnosti gradnje strešne konstrukcije

Tehnična opredelitev strešne strehe v celoti odraža bistvo naprave. V njegovi sestavi je samo ena ravna ravnina, ki jo tvori prvotni sistem fuga. Oba robova noge so pod zanesljivo podporo, zato brezpogojno sodijo v kategorijo naslonny.

DIY zidarstvo enostavno in praktično

  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Vrste opečnih peči za hišo

Glede na razlike v masi in velikosti peči je treba izračunati moč osnove, njene napore in stroške. Vse je odvisno od tega, kaj točno lastniki pričakujejo od novega dizajna, ogrevanja hiše ali lepega dodatka za notranjost.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Nekateri triki z zidarskimi pečmi z lastnimi rokami.

1. Kako narediti popolno čisto polaganje.

Da ne bi izgubljali časa pri polaganju obrnjene linije, naj stalno spremlja malto na sprednji strani opeke - samo ga prilepite s trakom širine 60 mm. Po končanem delu, ko malta nastavi, jo odstranite in s trdim čopičem odstranite s čopičem po zidu.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Predhodni izračun peči

Pred izbiro projekta peči je potrebno izvesti predhodni izračun za prostore. Ponavadi temelji na prenosu toplote iz peči v kcal / uro. V procesu hlajenja peči se prenos toplote zmanjša, toda izguba toplote iz sobe tudi pade, ker tudi ohladi. Naloga izračunavanja je vzdrževanje temperature v prostoru do naslednjega ogrodja.

Temelj peči - pravila naprave

Globina temelja peči je določena na enak način kot pri postavitvi sten stavbe. Za polaganje temeljev lahko uporabite naslednje materiale: gramoz, zdrobljen opek, kamnitega kamna.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Predhodni izračuni

Toplotna moč peči

V toplih prostorih mora zadovoljiti potrebe prostorov, tako da hiša vzdržuje udobno temperaturo do naslednjega ogrodja. Prenos toplote peči je v veliki meri odvisen od njegove velikosti, saj opeka opravlja funkcijo toplotnega akumulatorja.
  DIY zidarstvo enostavno in praktično

Samostojno gradimo peč. Korak za korakom

Seveda se tako resen dogodek začne s preučevanjem izkušenj drugih ljudi. Naša spletna stran ponuja veliko idej in njihovih izvedb, zato ni pomanjkanja izbire. Z našim delom svetujemo, da ne boste zapletli svojega življenja in se odločite za preprosto preverjeno rešitev. Na primer, za majhen enoposteljni prostor lahko vlogo grelnika izvede kamin.

Popravilo kave

  Popravilo kave

Prednosti dela z "Int-Ext"

Po našem razumevanju je popravilo barov ali restavracij predvsem ustvarjanje rešitev, ki harmonično združujejo estetiko in visoko raven praktičnosti. Z drugimi besedami, notranjost teh institucij bi morala pritegniti obiskovalce in hkrati zagotoviti udobje osebja. Da bi dosegli ta učinek, skrbno razmišljamo o vseh podrobnostih pri zaključku, od izbire najbolj praktičnih gradiv do pristojnega načrtovanja in namestitve opreme in pohištva.

Popravila kavarn in restavracij

Ključno vprašanje pred odprtjem restavracije ali kavarne je, kako okrasiti notranjost in kakovostno ter privlačno popravilo. Celo s konkretnim razumevanjem splošnega koncepta institucije, popravilo kavarne in restavracije, skupaj z razvojem notranje opreme, je vredno zaupati strokovnjakom. Le takšen pristop zagotavlja kvalitativno študijo vseh nianse in podrobnosti, ki jih ni mogoče samostojno opraviti. Če lastnik restavracije še ni dokončno odločil o slogu zasnove prostora, ne morete storiti brez pomoči oblikovalskega studia.
  Popravilo kave

Lastnosti restavracije

Če imate lastno restavracijo, boste morali posodabljati svojo podobo veliko prej kot če bi bila običajna hiša. Ustvarjate nova pravila za obisk restavracije, privabljanje novih strank s pomočjo inovacij in inovacij ter uporabo novih vzvodov v restavracijskem poslovanju - vse to in vključuje tako stvar kot popravilo restavracij na ključ. Če se odločite za izvedbo popravil v vaši restavraciji, morate najprej prepričati, da restavracija resnično potrebuje popravila.

Razlogi, da se potopite v popravilo restavracij, različnih
  Popravilo kave

Popravila kavarn in restavracij

Vsako popravilo kavarn in restavracij brez izjeme je najprej edinstven projekt, ki vključuje izvedbo izvirne zasnove in inženirske rešitve, ki ustreza formatu institucije, njenemu konceptu.
  Popravilo kave

Popravila restavracij - pomagali bomo dvigniti vaše poslovanje na novo raven

Ena od najbolj specifičnih storitev v gradbeništvu je popravilo restavracij. Videz restavracije je najpomembnejši dejavnik za njegov uspeh.

Prostorna soba z izvirnim dizajnom, prijetnim vzdušjem, dobro toplotno izolacijo in prezračevanjem je prvi korak k temu, da je institucija konkurenčna in priljubljena.

Talne obloge Krasnodar

  Talne obloge Krasnodar

Polaganje ploščic v Krasnodaru

Izvedemo oba kompleksna popravila kopalnice in kopalnico, ločeno pa postavimo keramične ploščice, keramične ploščice na tla in stene. Naš mojster bo pravočasno in po dostopni ceni izvedel ploščice iz katere koli kompleksnosti.
  Talne obloge Krasnodar

Neposredna ploščica (Krasnodar)

Tile, ki ga izberete. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri tej zadevi. Ker glavni parameter vsake stvari ni videz, ampak kakovost. Rezultat ploščic v veliki meri odvisna od kakovosti ploščice. Z vidika prihrankov pri delu skladiščnika za ploščice je večja velikost ploščic bolj donosna.
  Talne obloge Krasnodar

Orodja za obloge

Kateri rezkalnik ploščic lahko izberete?

Pri delu s ploščicami je vedno treba uporabiti ploščice nenavadne dolžine ali širine. Če želite dobiti ploščico ustrezne velikosti, jo morate rezati. Rezalnik za ploščice je zasnovan posebej za ta namen. Ampak kdo je boljši: ročni ali električni rezalnik za ploščice?
  Talne obloge Krasnodar

Tlačno delo. Cene

V vsakem primeru, če želite imeti popolnoma gladke stene ali tla, prekrite s prekrasnimi dekorativnimi ploščicami, je bolje, da poiščete pomoč strokovnjakov. V tem primeru so stroški za delo s ploščicami odvisni od kompleksnosti površine obloge, vrste materiala, iz katerega je izdelana ploščica, in celotne količine dela.
  Talne obloge Krasnodar

Kako izbrati barvo ploščice za kopalnico

Barva sama lahko daje vsaki sobi slog in značaj, lahko pa tudi uniči svojo podobo. Zato je tako pomembno, da izberete popolne barvne ploščice za kopalnico. Na srečo vedno obstaja izbira - materiali za zaključevanje kopalnic so predstavljeni na trgu v najširši sorti, od steklenih ploščic do naravnih kamnov.
  Talne obloge Krasnodar

Ploščanje cen in drago

Trg tlakovcev je precej konkurenčen in zato je vedno cenejši in vedno dražji, v Krasnodru je povprečna cena, ki se razlikuje glede na izkušnje mojstra, delovne obremenitve in seveda odnosa do dela!

Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

  Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

Nekaj ​​nasvetov za polaganje plinskih silikatnih blokov

  • Začetni bloki morajo biti iz vogalov stavbe. Po tem se kabel poveže med vogali, s katerimi lahko upravljate ravno črto celotne vrste.

Posebne lastnosti plinskih silikatnih blokov

Več kot 50% strukture plinskih blokov so praznine (pore), v primerjavi s tradicionalnimi neteličnimi materiali, je tlak plinskih silikatnih sten na temelju manjši. Teža enega bloka tega materiala je približno 3-krat manjša od pregrade iz istega volumna.
  Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

Cementno-peskovna malta

Večina razvijalcev še vedno raje uporablja cementno-peskovito malto za polaganje sten. Blokirni elementi iz gaziranega betona za tako raztopino rahlo povečajo prihodnjo toplotno izgubo zaradi prisotnosti ti. "Hladni mostovi" pa vodijo, čeprav v nepomembno, cenejšo konstrukcijo. Strukturna trdnost pri uporabi cementnih ali lepilnih zmesi ostaja enaka. Pri uporabi cementnih peskovnih maltnih blokov za napravo je potrebno izvesti naknadno stensko izolacijo. Pri uporabi iste lepilne raztopine ni mogoče izvesti izolacije.
  Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

Stenska tehnologija

Polaganje blokov za gradnjo sten ni tako težko, kot se zdi, vendar to vedno zahteva temelj. Pred začetkom dela je potrebno betonsko površino pokriti s hidroizolacijsko plastjo, kot je plastična folija ali klobučevina. Takšen material je treba položiti v več plasti, po katerem se nanese raztopina cementa in prečiščenega peska, pri čemer mora biti razmerje sestavin za eno do štiri.
  Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

Značilnosti gradbenega materiala

Priljubljenost blokov je posledica dejstva, da ima ta material visoko trdnost, toplotno in zvočno izolacijo, nizko težo in polaganje plinskih silikatnih blokov z lastnimi rokami hitro in enostavno. Druga prednost tega materiala je, da jo proizvaja metoda rezanja niza, kar vam omogoča, da dobite natančne geometrijske dimenzije blokov, tako da lahko tudi začetnik dela.
  Kako polagati plinske silikatne bloke na cementno malto

Obodna oznaka stenskega polja

Za polaganje plinskega bloka se lahko uporablja kot cementna malta in lepilo za "profile" za plinske blokade. Če nameravate opraviti delo s pomočjo cementne malte, je treba upoštevati, da se v tem primeru ni mogoče izogniti nastajanju tako imenovanih "hladnih mostov", to je dodatnih toplotnih izgub preko mešalnih spojev. Prednosti te posebne možnosti - povečati moč celotne strukture.

Montažne jeklene zgradbe

  Montažne jeklene zgradbe

Praktičnost montažnih zgradb

Predizdelane stavbe so posebne strukture, katerih gradnja je relativno kratka. Ob zaključku dela kupec prejme popolnoma funkcionalno stavbo z vsemi potrebnimi komunikacijami. Montažne stavbe v Permu so priljubljene zaradi naslednjih prednosti:
  Montažne jeklene zgradbe

Značilnosti in prednosti montažnih zgradb

Montažne zgradbe kovinskih konstrukcij so kovinski okvir nosilnih lahkih jeklenih konstrukcij, dopolnjenih z navpičnimi in vodoravnimi priključki. Obloge sten in strehe, odvisno od namena stavbe, izvajajo sendvič plošče ali profilirane plošče.
  Montažne jeklene zgradbe

Gradbene tehnologije

Montažne kovinske zgradbe so praviloma nameščene za obdobje od 1,5 do 2,5 meseca. To pomeni, da je čas, porabljen za gradbena dela na tej tehnologiji, večkrat manj kot pri postavitvi objektov z drugimi metodami.
  Montažne jeklene zgradbe

Kovinske montažne stavbe fotografija

Montažne zgradbe iz kovinske fotografije si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Če želite narediti pravo izbiro in kupiti pravo stavbo, morate najprej dobro pogledati, če nimate posebnega načrta in ste pripravljeni razmisliti o tipični postavitvi montažne stavbe. Tudi, še posebej za vaše udobje, smo posebej zasnovali model v 3D, tako da lahko vidite in si ogledate zgradbo z vseh strani in si ogledate njegovo zunanjo notranjo stran.
  Montažne jeklene zgradbe

Prednosti montažnih okvirnih zgradb

Stroški montažnih zgradb INSI vključuje celoten sklop materialov za gradnjo (okvir, izolacija, fasadni materiali, komponente). Tudi v kompletu (absolutno brezplačno) boste dobili vse prednosti zgradb, zgrajenih z uporabo tehnologije INSI:
  Montažne jeklene zgradbe

Značilnosti vgradnje montažnih zgradb

Vsi strukturni deli stavb se proizvajajo in testirajo v tovarni. Po preskušanju moči delov in elementov se pošljejo na gradbišče. Pri načrtovanju konstrukcij in njihovih velikosti je nujno treba upoštevati možnost prevoza na delovišče.

Popravila in dekoracije Moskva

Zaključna dela: vrste in značilnosti

Do danes gradbena podjetja ponujajo gradbena, montažna in popravljalna dela ter zaključna dela, ki imajo med seboj precejšnjo medsebojno povezavo, vendar med njimi, kot je razvidno spodaj, obstaja velika razlika.
  Popravila in dekoracije Moskva

V najkrajšem možnem času, na visoki ravni kakovosti, bomo:

  • oblikovanje projektnega projekta;
  • izvajanje razstavljanja modelov;
  • gradnja novih sten in predelnih sten;
  • slikarstvo in ometanje;
  • namestitev visečih stropov;
  • električno delo;
  • vodovodna dela;
  • polaganje ploščic;
  • parketna dela;
  • druga zaključna dela.
Zagotovite, da je kakovost dela opravljena.
  Popravila in dekoracije Moskva

Delavci - delajo kot oblek

Ugled poklica, ki ga je znatno poškodovala znamenita televizijska oddaja, zahteva rehabilitacijo. Oblačilec ni zgolj gradbeno posebnost, oblačila so strokovnjaki, ki delajo s krznom, krojenjem, lesom in proizvodnjo kemičnih vlaken. Konstruktorji so najbolj zahtevni - gradbeniki, mizarji - predalniki. Delovni razpored obleke je lahko premik ali 5 dni, plača - fiksna plača ali akord. Vse je odvisno od kraja in narave dela.

Gradbena, popravljalna in zaključna dela v LLC TSK

Teoretično se naloga lahko upravlja neodvisno. Res je, da bo moral preživeti veliko časa. Potrebno bo kupiti potrebna orodja in materiale, da obvladate tehnike - in to ne zagotavlja kakovosti rezultata.

Popravila in zaključna dela

Najem obrtnika ali brigade za popravilo? Iščete kako nadzirati vse vrste popravil in zaključnih del? Povedali vam bomo, katere vrste popravil in zaključnih del so in kdo jih naredi.
  Popravila in dekoracije Moskva

ODPIRANJE:

Mavčne stene so potrebne za izdelavo ravne in ravne površine za namene naknadne uporabe tankih okrasnih premazov. Mavčno delo vključuje tudi številna dela pri pripravi zidov za prihodnja dela. Najprej se na stenah uporablja konkreten kontakt. Kakovostni betonski kontakt, igra vlogo vezne plasti med ometom in trdno površino, očiščeno pred umazanijo in barvnimi premazi. Običajno po obdelavi s konkretnim kontaktom stene postanejo rdeče. Poleg tega je na stenah nameščen profil svetlobe (znan kot svetilnik), ki služi kot vodilo za gladko ometanje sten. Profil svetlobe je nameščen z uporabo ravni, tako da lahko poveljnik stene meri čim bolj natančno.

Gradnja stanovanjske stavbe

Stanovanjski kompleks Novograd "Pavlino"

V bližnji predmestju, med reliktnimi gozdovi, gradi stanovanjski kompleks, ki izpolnjuje najvišje zahteve za sodobno stanovanjsko nepremičnino. Novograd "Pavlino" - odlična kombinacija visoke gradbene tehnologije, premišljen o podrobnostih koncepta in ugodne lokacije na okolju prijaznem območju.
  Gradnja stanovanjske stavbe

Regulativni pravni akti

  • "Za razvivawe na sistem na upravni propisi za obezbeduvawe na javni uslugi od strana na izvr {ni organi na dr'avna vlast" (Re {enie na Kabinetot na Ministerstvoto na Republika Tadžikistan od 16.06.2006 godina N 310)
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Delež gradnje hiš

    Cene za skupno gradnjo v Barnaulu so bistveno nižje od osnovnega ali sekundarnega stanovanjskega trga. To privlači soinvestitorje, da vlagajo svoj denar v skupno gradnjo. Navsezadnje, do konca hiše bo cena na kvadratni meter zelo narasla. Poleg tega je prodaja delnic stanovanj ugodne pogoje, ne le za nakup stanovanja, ampak tudi vlaganje denarja.
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Ilsur Metshin - za investitorje nepremičnin Molodezhnyja: "Seveda bi rad veselil drugih hiš"

    Začelo se je zapuščanje "Ozadja" na poreklu Noksinskega: hišna številka 1 "odmrznjena", hiša številka 3 obljublja, da bo minila do konca poletja
      Gradnja stanovanjske stavbe

    Začetek vgradnje vhodnih vrat v stanovanja stanovanjske stavbe v gradnji na naslovu: ul. Civil, 34 (stavba 1)

    Začetek vgradnje vhodnih vrat v stanovanja stanovanjske stavbe v gradnji na naslovu: ul. Civil, 34 (zgradba 1), kot tudi vgradnja kamnitih blokov odvodnega kanala za dima za individualno ogrevanje.
      Gradnja stanovanjske stavbe

    V okviru delovnega obiska ministra za delo in socialno varstvo Ruske federacije Maxima Topilina v Tulovski regiji sta se pogovarjala o oblikovanju neodvisnega sistema za ocenjevanje kakovosti institucij v regiji. Alexey Dyumin je opozoril, da se je zanašal na neodvisno oceno nevropsihiatričnih institucij v regiji, sprejela odločitev, da jih razširi.


Notranja zidna dekoracija

Obloge za notranje zidove

Jasno je, da bodo izbirni materiali izbrani predvsem glede na funkcijo prostora. V tistih, kjer gospodinjstva porabijo veliko časa, je treba posebno pozornost nameniti okolju prijaznim premazom. Plastika in ozadje z umetno komponento niso primerne, pa tudi materiali, ki lahko pod vplivom sončne svetlobe sproščajo strupene snovi - narejene s smolami in formaldehidi.
  Notranja zidna dekoracija

Notranja zidna dekoracija z lastnimi rokami

Možnosti zidne dekoracije

Stene so podporni stebri hiše, izolirani so pred hrupom in vremenskimi razmerami, delijo notranji prostor in delijo prostor v cone. Narava dekoracije sten je pomembna sestavina udobja in mora biti harmonično primerna za osebo, ki živi v tem stanovanju.
  Notranja zidna dekoracija

Značilnosti notranjosti dekoracije hiše gaziranega betona, plinskega silikata

Gazirani beton ima visoko prepustnost hlapi. To pomeni, da topli zrak iz prostora prehaja skozi debelino stene in se postopoma ohladi na zunanjo temperaturo zraka.
  Notranja zidna dekoracija

Kaj lahko okrasite stene znotraj hiše

Če boste končali zidove v opečnati hiši, v kateri boste redko in le poleti, v nobenem primeru ne smete uporabljati suhih zidov, ker "ne maram" vlago in temperaturne spremembe. Ni treba lepiti sten z ozadjem, ker tudi brez ogrevanja ne morejo zdržati dolga obdobja. V tem primeru je najprimernejši zaključek "mokri omet" (opis spodaj).
  Notranja zidna dekoracija

Ozadje in njihove sorte

Najbolj priljubljena možnost, ki se že dolgo uporablja za notranjo dekoracijo sten, je bila stena. Wall-papir, kot je mogoče, so primerni za zaključek dnevnih prostorov v hiši.
  Notranja zidna dekoracija

Kaj pa seks?

Ploščica - odlična za kopalnico, jo lahko postavite tudi v kuhinjo, hodniku ali v hrbet. Talne ploščice so trpežne, trpežne in enostavne za čiščenje. Med pomanjkljivostmi je mogoče opozoriti, da je tak premaz "hladen", zato je priporočljivo povezati sistem "toplo pod".

Popularne posty