czwartek, 3 października 2019

Lepo notranjost fotografij apartmajev

  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Dejanske barvne sheme v notranjosti lepih apartmajev

Pravi fotografiji lepih stanovanj kažejo, da so svetle barvne rešitve sedaj v modi. Mlečne in kremaste odtenke so pogosto razredčene s tonami kapučina, zaradi česar se dobi topel sestavek, v svoji spokojnosti, ki spominja na udobno kavarno na eni od osrednjih stez v starodavnem mestu. Bež črno-beli pogosto obarvajo svetli poudarki. Vijolična in modra so še vedno pomembna. V nekaterih notranjostih najdete zamegljene odtenke zelene barve. Torej, med fotografijami notranjosti lepih stanovanj, katerih projekti so bili razviti leta 2017, lahko najdete naslednje barvne rešitve:
  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Lepi apartmaji. Fotografije notranjosti 2016-2017 v klasičnem slogu

Drugi slog, ki je vedno povezan z opredelitvijo "lepih apartmajev", je klasika. Ta plemeniti slog trend danes je izredno redek v svoji čisti obliki. Poudarek na udobnosti in funkcionalnosti je privedel do določenega preoblikovanja klasike, ki je postala lažja. Današnji klasični slog se pogosto razredči z elementi art deco in sodobno.
  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Stilovi notranjosti lepih apartmajev. Fotografije 2016-2017

Na fotografiji: jedilnica dnevne sobe v lepem stanovanju v slogu Art Deco. Oblikovalci se zavedajo več stilov, ki vam, ko jih pravilno razlagamo, zagotavljajo lepo notranjost apartmaja. Art Deco vedno izgleda spektakularno, saj se ta slogovna smer nanaša na ekskluzivne in drage materiale, italijansko pohištvo znanih blagovnih znamk. V projektnih projektih, rešenih v tem slogu, lestenec sam lahko stane bogastvo. Klasična danes je najpogosteje v sodobni interpretaciji. Poznavalci minimalizma in preprostosti dekoracije praviloma izberejo sodoben slog. Loft tudi raje ustvarjalne narave.
  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Sodobne ideje in inovacije

Sijajne revije, listanje, skozi katere lahko najdete zelo zanimive ideje za popravila na fotografiji, kažejo, da bodo zlato, marmor, belo, sivo, vino in zlato v prihodnjem letu ostali v modi.
  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Trendi oblikovanja notranjih prostorov za leto 2016

Vedno smo domnevali, da so vodilni oblikovalski biroji, specializirane revije in notranji guruji vedno obdržali svoje razodetje do zadnjega, omamljanje javnosti s svojimi napovedmi za naslednje leto skoraj istočasno s Courantovo bitko.
  Lepo notranjost fotografij apartmajev

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.

wtorek, 1 października 2019

Kako pritrditi plastično podnožje na tla

  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Kako je pritrjen poliuretanski talni pult

Smo razmišljali o tem, kako naj naplavimo plastično podnožje in podstavek iz drevesa. Zdaj pa poglejmo, kako namestiti dekorativne elemente iz poliuretana. Najbolje bi bilo, da bi takšne trakove postavili na stene, brez kakršne koli dekorativne prevleke. Trak je prevlečen z lepilom, tesno pritisnjen proti steni in držan nekaj minut.
  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Kako izbrati barvo podstavka

Morda je najpomembnejša pri nakupu podnožja izbira njegove barve. Pri izbiri barve podstavka v trgovini zaradi razlik v barvni temperaturi svetlobnih virov se je zdelo, da barva plošče, ki ustreza tlemi in stenami, morda ni enaka senci. Zato, pobiranje barve, bi morali zgrabiti kos ozadja in talne obloge v trgovini, ki ga postavite na ploščo za ploščo, kar bo izbira veliko lažje. Če so stene ali tla pobarvane z barvo, potem jih je treba pri barvanju za vzorčenje natisniti majhen kos debelega papirja ali vezanega lesa, še posebej pri izbiri barve podstavka.
  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Kako pritrditi talno podnožje na betonsko steno

V članku Kako izbrati podstavek za svojo sobo? Spoznali smo se s talno ploščadjo: naučili smo se, za katere talne obloge je treba izbrati eno ali drugo možnost, se malo pogovarjali o posebnostih pritrditve podstavka in o tem, na kar bi morali biti posebej pozorni pri nakupu. Zdaj pa ste končno pridobili tisto, kar ste iskali. Čas je, da se naučimo, kako popraviti podstavek v sobi brez pomoči, to je z lastnimi rokami. Ker obstaja veliko vrst podnožja in vsak zahteva svoj pristop, bomo izbrali eno izmed njih, najpogostejše, in sicer, bomo govorili o pritrditvi pokrova s ​​furnirjem s samoreznim vijakom na betonsko (ali opečno) steno.
  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Izračun števila osnovnih plošč ↑

Namestitev nosilcev z lastnimi rokami sploh ni težko, morate natančno izračunati število podstavkov v metrih. Hkrati upoštevajte število vogalov (zunanjih in notranjih) in povezovalnih elementov. Če želite to narediti, uporabite merilni trak za merjenje prostora okoli oboda. Izhodne vrednosti izključite iz vrat. Nastala številka je deljena z dolžino izbranih plastičnih podstavkov. Rezultat delitve, ki je zaokroženo, označuje število profilov, ki jih je treba kupiti.
  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Kako pritrditi roke s svojimi rokami ↑

Najpogosteje v kuhinji, kot v kateremkoli drugem delu stanovanja, uporabljajo lesene ali plastične plošče. Aluminijske pletene plošče so tudi v prodaji, ki so idealne za kuhinjo v smislu kakovosti, vendar se ne vedno organsko prilegajo v notranjost.
  Kako pritrditi plastično podnožje na tla

Prednosti plastičnih podstavkov

Ko govorimo o tleh iz plastike, je težko prezreti njihove pozitivne lastnosti. Predstavljajo glavne razloge, zaradi katerih večina lastnikov stanovanj in stanovanj odloča v korist takšnega materiala. Najprej je treba opozoriti na fleksibilnost in duktilnost materiala, saj je enostavno namestiti, popolnoma razrezano na želeno velikost in ne zahteva dodatne obdelave.

Popularne posty