sobota, 1 czerwca 2019

Dekoracija prostora za počitek v kopeli

  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Raznolikost slogov

Danes se v državi gradi vedno več kopališč, kjer lahko ne samo delate na vrtu ali vrtu, ampak tudi dobro počitek in okrepite svoje zdravje. Kar se tiče oblikovanja, je treba s posebnim poudarkom izbrati notranjost. Zasnova se mora pritožiti na lastnike kopalnice in v celoti izpolnjevati njihove zahteve. Upoštevajte slogovne smeri, ki se najpogosteje uporabljajo pri ustvarjanju zasnove prostora za počitek.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Zunanje funkcije

Kopalnica je praviloma sestavljena iz štirih sob: parne sobe, tuš kabine, garderobe in prostorov za počitek. Sprostitvena soba omogoča udobnejšo obiskanje kopalnice, omogoča sprostitev in počitek, klepetate na skodelici čaja ali kozarcu piva, pripravite se na kopalne postopke v parni sobi. Prostor za rekreacijo se uporablja tudi za obnovitev ravnovesja telesne temperature pred odhodom v zimskem času, da se ne ohladi. Drugo ime počivališča je čakalna soba.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Osnovna pravila pri oblikovanju sobe za počitek v kopalnici

Glavna zahteva za pohištvo in dekoracijo katere koli kopeli, ki se uporablja za dekoracijo prostora, je visoka stopnja odpornosti na povišane temperature in vlažnost. Hkrati se soba za počitek ne bi smela nameščati zelo blizu parne sobe in ne sme takoj izhajati iz njegovih vrat, saj bi morale biti sobe čakalnica, vestibul, pranje, mini bazen. Kljub temu so lahko še vedno ekstremni pogoji v počitniški sobi, zato morate izbrati kakovostne in primerne materiale. Ne pozabite, da morajo biti tudi lepi. Stil notranjosti lahko izberete na podlagi lastnih želja.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Bathhouse - gostišče

Če soba v počitniški sobi vam omogoča, da postane popolno majhno stanovanje za 1-2 oseb, potem bi bilo odlična možnost za ločeno namestitev za obisk prijateljev in sorodnikov. V taki sobi bi bilo dobro postaviti kavč, omarico, TV in morda narediti majhno kuhinjsko nišo z električno opremo in mizo (drsna ali visi, če prostor ni dovolj prostoren).
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Projekt kopeli s prostorom za počitek, njegov namen

Odločili ste se za izgradnjo kopalnice in se odločili, da boste zagotovo potrebovali kopalnico s prostorom za počitek. Gradnja katerekoli konstrukcije je težko izvedljiva brez projekta. Če ste lasten graditelj in oblikovalec, morate poznati vse potrebne standarde za namestitev prostorov v kopalnici.
  Dekoracija prostora za počitek v kopeli

Ogenj v sobi

Prisotnost vira živega ognja bo v počitniški sobi dal toplino in individualnost. Sedite po parni sobi s skodelico čaja ob kaminu s sanjami vseh delovnih ljudi. Če pogledamo ogenj, se oseba sprosti in dobi energijo in energijo. Kamin je lahko ne samo na naravnem lesu, ampak tudi električni. V nekaterih notranjostih ustvarjajo imitacijo kamina, ustvarja vzdušje miru.

Potapljaški odtok

Metoda vožnje s piloti

Uhajanje pilotov je moč statističnega vpliva na vrhu temeljev pilotov neposredno s težo zemlje, to je od vrha do dna. Prednik te metode se lahko šteje za metodo vožnje, ki se je pojavila prej.

Kdaj in zakaj so potrebni kupi?

Vlečenje pilotov - potopitev armiranobetonskih konstrukcij v tleh z nanosom na njih navpične statične obremenitve. Ta tehnologija je boljša od običajnih načinov potapljanja produktivnosti svaypo, zaradi česar je na vseh področjih gradnje zelo zahtevana.

80. Potopitev pilotov z vdolbinico, vibroinjektiranje.

Potopite piloti, tako da varno pritisnete na bližnje zgradbe in objekte. Postopek vdolbine izvedejo ustrezne naprave, ki potopijo kup. Ko je naprava izpostavljena težini naprave ali kombinaciji teže in vibracij. Enota, ki deluje samo po teži, je nameščena na 2 goseničnih traktorjih. V ta namen so nameščene in pritrjene vodoravna puščica in vitla za dviganje na vodoravnem okvirju enega od njih. Na drugem vlečnem traktorju, ki s pomočjo sistema kablov in blokov stisne kup. Enota za stiskanje pilota razvija silo do 350 KN in med premikom je lahko 13-15 pilotov dolga 6 metrov. Sestava povezave je 4 osebe.
  Potapljaški odtok

2. DOLOČITEV SPREMENLJIVOSTI IN POTREBNA DOLŽINA DIPINGA PILESA S STATIČNIM VHODOM

2.1. Nosilnost in zahtevana dolžina potopitve pilotov s statično nakliko oblikuje organizacija na podlagi materialov inženirskih in geoloških raziskovanj, odvisno od konstrukcijskih značilnosti temeljev ter vertikalnih, vodoravnih in trenutnih obremenitev, ki delujejo na njej, in so povezane z dovoljenimi deformacijskimi vrednostmi stavbe. Pri tem se upoštevajo rezultati preskusov zemljišč in preskusnih pilotov, če so bili izvedeni, izkušnje s postavitvijo stavb, zgrajenih v bližini stavb, kot tudi pogoji, ki lahko vplivajo na nosilnost pilotov in količina njihovega prepiha pod obremenitvijo (prisotnost šibke zemlje, polnjenje območja, kopanje v bližini pilotov itd.)
  Potapljaški odtok

Izkušnje pri uporabi vtisov v Omsku

Članek je posvečen primerjavi uporabe metode pilus-vtisov pri uporabi različnih vrst opreme za vtiskanje pilotov. Izvedli smo analizo rastlin.
  Potapljaški odtok

Vse genialno je preprosto

In zdaj si podrobneje ogledamo, kako so piloti potopljeni z vdolbinico. Za začetek je nameščena oprema in naloženi so bloki, ki izvajajo funkcijo protiutež. Palice so navpično nameščene in varno pritrjene v vpenjalni napravi. Potem so potopljeni v tla do globine približno enega metra (zaostanek je zaradi statistične obremenitve) in se izklopi. Nato je drog palice nameščen v zgornjem položaju, kup je ponovno pritrjen in postopek ponovnega pritiska v tla se ponovi. In tako - dokler kup ne preneha potopiti v tla. Slednje se postopoma stisne okoli koničaste palice.

czwartek, 30 maja 2019

Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Nizko rast stanovanjskega kompleksa v Vsevolozhsk okrožju (Vsevolozhsk) od razvijalca.

Ozemlje mesta Vsevolozhsk in Vsevolozhsk okrožju je idealno za udobno primestno življenje. To je posledica ne le dobrega geografskega položaja in odličnega ekološkega stanja v regiji, ampak tudi dobro razvite socialne infrastrukture. Uživate lahko v vseh koristih mestne infrastrukture, brez žrtvovanja mirnega in udobnega življenja v sodobni majhni stanovanjski zgradbi. Zato vsako leto stanovanjskih kompleksov in novih stavb v Vsevolozhsk (Vsevolozhsk okrožju) so v naraščajočem povpraševanju. Povpraševanje ustvarja dobavo, možnost gradnje stanovanj v Vsevolozhsk pritegne pozornost mnogih razvijalci v regiji.

Nizka gradnja v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji

Nizka rast gradnje se je pojavila v Rusiji nedavno, vendar je uspelo pridobiti veliko popularnost. Ta koncept sam vključuje nizke stanovanjske stavbe (do 5 nadstropij), mestne hiše (običajno 2 nadstropja) in samostojne hiše. To pomeni, da je namenjen tistim ljudem, ki cenijo osebni prostor in potrebujejo dodatno udobje. Živite bližje naravi, uživajte v svežem zraku in miru, hkrati pa uživajte vse prednosti civilizacije v obliki razvite infrastrukture in najsodobnejših gradbenih standardov - kaj bi bilo bolje?
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Nove stavbe Vsevolozhsk okrožju

Spodaj je fotografski katalog novih stavb okrožja Vsevolozhsk. V podrobnih podatkih o vsaki novi stavbi boste našli splošen opis stanovanjskega kompleksa, lokacijo na zemljevidu okrožja Vsevolozhsk, projektni projekt in fotografije gradbenega napredka ter mnenja in komentarje uporabnikov. Za nekatere nove stavbe so bili objavljeni najuspešnejši in dobro premišljeni načrti apartmajev ter aktualni oglasi za prodajo stanovanj.
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Apartmaji - nove stavbe od razvijalca v Vsevolozhsk

Kompleks je sestavljen iz štirih 6-nadstropnih zgradb za 266 1-2-3-sobnih apartmajev in parkirnega mesta za 86 metrov. Od tega:

Apartmaji v Vsevolozhsk

Lepa narava, jezera in iglavci ter hkrati razvili infrastrukturo in bližino Sankt Peterburga. Če želite živeti v naravi, ni potrebno iti daleč od velikega mesta.
  Nizko rast gradnje Vsevolozhsk okrožju

Kako izbrati nizko stopnjo stavbe na področju Len za vas:

1. Določite razred stanovanj

Odločite se, kakšen razred stanovanja lahko kupite in za kakšne namene boste uporabili. Na primer, lahko kupite stanovanje v kompleksnem kompleksu udobja. Prijeten kraj, okolju prijazen, z dobro prometno dostopnostjo, visokokakovostnimi gradbenimi materiali. Ponudbo bo dopolnila bogata notranja infrastruktura, vendar visoka, primerljiva z mestom, ceno, zahtevnimi sosedi in visokimi stroški vzdrževanja.

Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Poskrbite za popravilo strokovnjakom

To je vedno bolj priljubljena storitev na trgu oken. Vzrok je ne samo zaradi mehanskih poškodb starih oken, ampak tudi zaradi njihove kakovosti, kot tudi potekelega delovnega časa in neupoštevanja operativnih pravil.
  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Sprejem in pisanje

Vgradnja plastičnih oken se zaključi z registracijo opravljenega dela. Pred podpisom stranka preveri sistem zapiranja in odpiranja, poskrbi, da ni prask, čipov in razpok. Ploščice morajo biti tesno povezane s profilom, brez vrzeli. Vgradnja plastičnih oken se izvaja v skladu z GOST, zato je kakovost storitev in materialov vedno najboljša.
  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Prednosti plastičnih oken

Gotovo je vsak od vas in nekdo, ki je večkrat razmišljal o popravilu stanovanja ali hiše. In kakšno popravilo brez zamenjave oken? Najbolj zanimiva stvar je, da kljub veliki priljubljenosti plastičnih oken po vsem svetu niso vsi postali njihovi lastniki. Da bi vam pomagali ugotoviti, ali želite postaviti plastična okna ali ne, se bomo pogovarjali o svojih prednosti in slabostih. Morda vam bo naša zgodba pomagala, da se boste končno odločili za zamenjavo oken.
  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Neodvisno popravilo PVC oken in oken

Popravila oken lahko naredite z lastnimi rokami. Razmislite o položaju povprečne zapletenosti. Na primer, steklo se je zlomilo v plastičnem oknu. In ste se odločili, da popravite plastična okna sami. Imate težko in dolgotrajno delo. Ni dovolj samo, da razstavite stekleno enoto, zamenjate lomljeno steklo z novim in ga zatesnite s tesnilom. Taka popravila steklenih paketov je obsojena na neuspeh. Dejstvo je, da med pospeševanjem steklene enote, poseben silikagel, ki je obdano med očala in namenjen za njihovo sušenje, zbira vlago iz zraka.
  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Vzdrževanje plastičnih oken: če jih je treba popraviti v Moskvi?

Delovanje okenskih in balkonskih prosojnih izdelkov iz plastike, aluminija in lesa predstavlja dnevni vpliv zunanjih dejavnikov negativne narave. Hude zmrzali, nenormalno segrevanje, dež, sneg, vetrovni veter - vse to ne more vplivati ​​na stanje dvojno zastekljenih oken iz PVC, aluminija in lesa. Zaradi atmosferskih vplivov tesnila ne uspejo, napeljave ne uspejo, in še mnoge druge napake so možne. Za rešitev tega problema omogoča pravočasno popravilo plastičnih oken. PVC, AL ali lesena okna lahko ne uspe zaradi:
  Brezplačna zamenjava oken v Moskvi

Izboljšajte kakovost življenja z novimi okni

Danes je že težko predstavljati življenje s starimi mračnimi okni, na katerih je potrebno toliko energije porabiti za njihovo segrevanje, čiščenje in slikanje. Za razliko od preprostih lesenih oken so PVC okna postala ena najbolj naprednih prosojnih struktur. Imajo številne prednosti, zaradi katerih so PVC okna že vnesli skoraj vsak dom.

środa, 29 maja 2019

Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Popravljanje v novem stanovanju

Če ste se odločno odločili kupiti stanovanje od razvijalca ali ste to že storili, si morate trdno predstavljati, kaj stanovanje kupujete in kakšna popravila boste morali opraviti s svojim stanovanjem. Poglejmo skupaj.
  Kako začeti popravilo v novi stavbi z grobo obdelavo

Posebnost popravila v novi stavbi

Pri načrtovanju popravil v novi stavbi je treba opozoriti, da profesionalni gradbeniki ne priporočajo uporabe predragih materialov za dokončanje novega stanovanja. To je posledica dejstva, da bo v nekaj letih stanovanje še vedno podvrženo krčenju, kar lahko deformira končne materiale, ki jih bo kasneje treba zamenjati. Zato je najbolje takoj upoštevati možnost ponovne oživitve po približno 4-6 letih, če je hiša monolitna; in po približno 2-3 let, če je hiša opeke.

wtorek, 28 maja 2019

Kako postaviti votlo blazinico

  Kako postaviti votlo blazinico

Kaj je treba upoštevati pred začetkom dela?

Če se izvede samozaposlitev, se lahko stroški gradnje znatno zmanjšajo. Dovolj je, da izberete visokokakovostne žlindre in se naučite, kako pravilno voditi polaganje.
  Kako postaviti votlo blazinico

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.
  Kako postaviti votlo blazinico

Značilnosti materiala

Obseg brizgalnega bloka je precej širok, glavna pa je njihova uporaba pri izgradnji koče, države ali države. To je posledica dejstva, da se hitrost gradnje gradnje blokov blata večkrat poveča, njihovi stroški pa ostajajo nizki. Pogosto so garaže zgrajene iz blokov žleze, izdelane so razširitve in postavljene ograje in predelne stene. V vsakem primeru je treba opozoriti, da za kakršenkoli namen se ne uporabljajo bloki žerjavov, je nujno voditi visoko kakovostno hidroizolacijo, da bi izključili neposredni učinek vlage. Za vsako možnost dela v gradbeništvu obstaja vrsta navodil, je nemogoče upoštevati vse.
  Kako postaviti votlo blazinico

Značilnosti izbire blazinice in zidne konstrukcije

Žlindarski kamen se proizvaja iz cementa, peska, vode in polnil: žlindre plavže, perlita, ekspandirane gline itd. Moč, odpornost proti zmrzovanju, poroznost materiala je odvisna od sestave in količine slednjih. Pred nakupom morate pojasniti prisotnost potrdila o kakovosti, da izključite prisotnost nevarnih koncentracij strupenih snovi. Obstaja tveganje za nakup izdelkov, ustvarjenih v obrtniških razmerah, čeprav so nekoliko cenejši od tovarniških. Toda brez profesionalne opreme in znanja o pravilni proizvodni tehnologiji ni mogoče ustvariti izdelka, ki ustreza tehničnim specifikacijam GOST.
  Kako postaviti votlo blazinico

Zidne stene blazinice: izračun materiala.

Bloki žlindre, za razliko od pene blokov, se proizvajajo v standardni velikosti - 39x19x19 cm, kar je približno štiri opeke ali polovica velikosti za predelne stene.
  Kako postaviti votlo blazinico

Sestavljamo sebe - polagamo stene blokov z roko od A do Ž, video

Žlindrični kamni so odličen gradbeni material, ki ima številne prednosti, ki so postali priljubljeni med poletnimi prebivalci in lastniki hiš. Začnimo z dejstvom, da je ta lahki kamen enostavno narediti z lastnimi rokami, kar vam bom povedal, prav tako pa je enostavno opraviti samoploščenje blokov. Ne boste potrebovali ekipe graditeljev, in če želite zgraditi garažo, državno hišo ali bolj resno gradnjo, potem lahko to storite sami. Začeli bomo, in razumeli bomo, kako postaviti blok in kakšna orodja potrebujemo za to.

Brick Loggia ograja

  Brick Loggia ograja

In hočeš, in lepo - prednosti in slabosti balkona opeke

Vendar ima tak material kot opeka svoje šibke točke. Njegova glavna pomanjkljivost, ki v nekaterih primerih onemogoča njegovo uporabo, je veliko teže. Kot veste, balkon lahko prenese le omejeno obremenitev, ker leži na eni podpori, za razliko od notranjosti. Mimogrede, tu ostaja loža v zmagi, saj ima kar tri točke poudarka, zaradi česar lahko prenese veliko večje teže.
  Brick Loggia ograja

Materiali, projektiranje, gradbene kode

Logistična ograja je zasnovana za izvajanje zaščitnih funkcij. SNiP in GOST zagotavljata namestitev ograj, da se zagotovi varnost ljudi. Lahko se zaneseš na to, tako da človek ne bo mogel padati z zemlje.
  Brick Loggia ograja

Možnosti ograje za balkon

Za pravilno vgradnjo ograj danes obstaja veliko materialov. Glavni dejavnik pri njihovem izboru je običajno izbor glavnih komponent, ki omogočajo upoštevanje arhitekturnih značilnosti hiše. Nekateri obrtniki raje namestijo balkon kot dekorativni element (postal bo svetel del hiše), drugi pa poskušajo zgradbo v celoti ustrezati značilnostim stavbe in postati neločljiv del tega objekta. Vendar pa v vsakem primeru bodite pozorni na dekoracijo stavbe. Vrtnarjenje ta soba s pomočjo okrasnih rastlin vam omogoča, da ga izberete in naredite vrhunec celotne stavbe.
  Brick Loggia ograja

Druga vprašanja o tej temi

  • Balkonska zasteklitev s panoramskim oknom Delite svoje izkušnje na balkonih za spajanje / zasteklitev. Obstaja balkon, ki ga je treba glazirati, del balkona bo dodan v dnevni prostor. Obstaja dvom o toplotni izolaciji tega okna, njegove dimenzije pa bodo 218 x 270 cm. Kako izolirati...

    Na kaj lahko postavite parapet?

    Brickwork

    Opeka je zanesljiva in precej priljubljena možnost, ki je prednostna iz več razlogov. Prvič, opeka je izbrana, če ima parapet višino do 1m, kar ni dovolj samo za namestitev okna, ampak tudi nevarno. Drugič, če je potrebno povečati ograjo med sosednjimi balkoni. Tretjič, parapet kovinskih palic je šibek in ni namenjen za pritrditev okenskega profila.
      Brick Loggia ograja

    Prednosti in slabosti

    Opeka je močan, trpežen material, ki je odporen na neugodne vremenske razmere. Če je izbrana opeka, je tudi lepa in elegantna, zato ne potrebujete dodatnega zaključka. Glede na to, da ga boste morali prenesti v svoj kraj svojega stanovanja, bo to lažje narediti, kot da bi se obesili z velikimi bloki in ploščami. Prav tako lahko naredite opeke katere koli višine in debeline, ki je za vas primerna, kar je pomembno ne le za montažo parapetov, ampak tudi za polaganje predelnih sten s sosednjih balkonov ali loggijev, kjer so razdelke pogosto prvotno narejene iz nerazumljivega materiala dvomljive kakovosti.

poniedziałek, 27 maja 2019

Namestitev strehe iz gibljive ploščice

Ali je mogoče položiti skodle s svojimi rokami?

Fleksibilna ploščica je praviloma izdelana iz steklenih vlaken, na kateri se od dveh strani uporablja sloj bituminoznega materiala. Na sprednji strani so skodle prekrite z mineralnimi materiali, kot so bazaltne obloge, ki zaščitijo ploščice pred mehanskimi in vremenskimi vplivi ter ustvarijo čudovit videz. Na notranji strani pločevine je samolepilni sloj, ki olajša namestitev, premaga vetrne obremenitve in poveča tesnost.
  Namestitev strehe iz gibljive ploščice

Podnebne značilnosti vgradnje mehke ploščice

Za montažo skodel, zima ni najboljši čas, ker po priporočilih proizvajalcev tega materiala ne bi smeli položiti pri temperaturah pod + 5 stopinj. S. Dejstvo je, da je skodelica (plošča s 3-4 "ploščicami") pritrjena na leseno podlago s pomočjo nohtov in samolepilne plasti, ki je na hrbtni strani skodle. Za trdno lepljenje skodle z osnovo in skodlami sosednjih vrst, ki zagotavljajo neprepustnost premaza, je potrebna sončna svetloba, ki postopoma "topi" samolepilno plast. In sonce v zimskem času, žal, ni dovolj. Še več, v mrazu so skodle postane krhke, kar ne dovoljuje, na primer, namestitve ploščic s prekrivajočimi drsalkami in grebeni.

Prezračevalna naprava ↑

Skodle - hermetični, vetrovni in neprepustni strešni material. Zato strešna kritina zagotavlja obvezno organizacijo prezračevanja strešnega prostora. Če je podstrešje prezračeno, zadostuje prezračevanje lukenj v žlebovih. Ko je streha združena na špirovce, je nasprotna tirnica nameščena z debelino 35-40 mm, na njej pa je pritrjena škatla. Kanali zraka se oblikujejo med posameznimi kraji. Na dnu zraka vstopi v vezivo, na vrhu pa pride skozi posebne naprave: zračen greben ali prezračevalnik. Ni potrebno, vendar je priporočljivo postaviti hidroizolacijsko membrano med škarjivo in nasprotni žarek, saj stane malo.
  Namestitev strehe iz gibljive ploščice

Nianse vgradnje mehke ploščice

  • Postopek namestitve se začne z dnom strešnega naklona.
Prva vrstica je obrnjena navzdol. Uporabite lahko tudi poseben lepilni trak. Polaganje prve vrstice je izvedeno z orientacijo glede na nagib strehe.
  Namestitev strehe iz gibljive ploščice

Uporaba skodle

Materiali bitumenskih kosov že vrsto let se aktivno uporabljajo v gradbeništvu v evropskih državah. Poleg visokih tehničnih in operativnih značilnosti, prilagodljiva ploščica privlači možnost ureditve streh s kompleksnimi arhitekturnimi oblikami. Bitumenske ploščice so na zahtevo ne samo v zasebnih, ampak tudi v komercialni gradnji.
  Namestitev strehe iz gibljive ploščice

Montažna preproga

Na celotni površini strehe je pokrita plast oblog preproge. Obloga preproge je postavljena vzporedno s previsom strehe s prekritjem najmanj 10 cm. Podlogo za oblogo se pritrdi s pomočjo posebnih strešnih žebljev, ki se kockajo v intervalih 20 cm.

niedziela, 26 maja 2019

Popravila kavarn in restavracij

  Popravila kavarn in restavracij

Prednosti dela z "Int-Ext"

Po našem razumevanju je popravilo barov ali restavracij predvsem ustvarjanje rešitev, ki harmonično združujejo estetiko in visoko raven praktičnosti. Z drugimi besedami, notranjost teh institucij bi morala pritegniti obiskovalce in hkrati zagotoviti udobje osebja. Da bi dosegli ta učinek, skrbno razmišljamo o vseh podrobnostih pri zaključku, od izbire najbolj praktičnih gradiv do pristojnega načrtovanja in namestitve opreme in pohištva.

Lastnosti restavracije

Če imate lastno restavracijo, boste morali posodabljati svojo podobo veliko prej kot če bi bila običajna hiša. Ustvarjate nova pravila za obisk restavracije, privabljanje novih strank s pomočjo inovacij in inovacij ter uporabo novih vzvodov v restavracijskem poslovanju - vse to in vključuje tako stvar kot popravilo restavracij na ključ. Če se odločite za izvedbo popravil v vaši restavraciji, morate najprej prepričati, da restavracija resnično potrebuje popravila.

Razlogi, da se potopite v popravilo restavracij, različnih
  Popravila kavarn in restavracij

Materiali in tehnologija

Med popravili v objektu stranke lahko uporabimo oba predložena gradiva in priporočamo najbolj praktične tehnologije ter v določenih pogojih zaključimo stranki. Inženirska dela z električnimi napeljavami in vodovodnimi instalacijami se izvajajo s pomočjo najzanesljivejših naprav, zaključna obdelava pa se lahko uporabi vsak material, ki ustreza ciljni politiki organizacije in izbrani obliki institucije. Ne sramujemo se, da bi naročniku povedali, če napačno pri izbiri materialov za svojo restavracijo - ker je kakovost rezultata odvisna od našega dela.
  Popravila kavarn in restavracij

Popravila kavarn in restavracij

Ključno vprašanje pred odprtjem restavracije ali kavarne je, kako okrasiti notranjost in kakovostno ter privlačno popravilo. Celo s konkretnim razumevanjem splošnega koncepta institucije, popravilo kavarne in restavracije, skupaj z razvojem notranje opreme, je vredno zaupati strokovnjakom.

Le takšen pristop zagotavlja kvalitativno študijo vseh nianse in podrobnosti, ki jih ni mogoče samostojno opraviti. Če lastnik restavracije še ni dokončno odločil o slogu zasnove prostora, ne morete storiti brez pomoči oblikovalskega studia.
  Popravila kavarn in restavracij

Notranji slogi za podjetja za gostinstvo

Sodobno restavriranje restavracij odlikuje obilo dekorativnih elementov in nenavadnih notranjosti, kot glavni cilji: privabiti potrošnike in poudariti individualnost.
  Popravila kavarn in restavracij

Popravila kavarn in restavracij

Vsako popravilo kavarn in restavracij brez izjeme je najprej edinstven projekt, ki vključuje izvedbo izvirne zasnove in inženirske rešitve, ki ustreza formatu institucije, njenemu konceptu.

Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Zunanji omet domov z lastnimi rokami.

Ko se odločite za primernost ometov in izbiro ustrezne sestave, nadaljujte z delom. Na začetku je fasada vredno raziskati, ugotoviti število in globino poškodb na površini, prisotnost razpok, pobočij.
  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Kako ometati svetilnike ↑

Če imajo stene večje nepravilnosti, projekcije ali druge napake, potem morate na omarah opraviti omet, če želite seveda popolnoma ravno, vodoravno in navpično površino.
  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Fasadni omet: tehnološke prednosti

Vsi sodobni materiali za obloge iz fasade imajo precej pomembno prednost, zahvaljujoč njihovi uporabi, kljub nenaravnosti, tako rekoč, - to je enostavna in hitra namestitev, ki praktično ne zahteva posebnih kvalifikacij. V zvezi s tem se seveda izgublja zaključna fasada z ometom, saj je ta proces precej dolg in težak. Zaradi tega, da bi oseba svobodno opustila vse vrste inovacij, se mora seznaniti s prednostmi "zastarelih" tehnologij. Kaj nam daje uporabo ometa za fasado?
  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Slabosti zaključnega ometa

Najpomembnejša in velika pomanjkljivost je netrajnostni odnos do okolja. Navsezadnje, ne glede na to, kako lahko ustrezno fasado obrišete s svojimi rokami ali z rokami strokovnjakov, medtem ko opazujete ali ne opazujete celotne končne tehnologije, bo omet še vedno imel nestabilne indikatorje pogojev okoljske spremembe. Z drugimi besedami, bo dovzetna za vlago, zaradi katere se bodo pojavile navpične in vodoravne razpoke, pa tudi delaminirana območja in pike. Zaradi zaključka fasade z ometom poceni cenovne kategorije je potrebno ponoviti zaključna dela vsake 3 leta.
  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Značilnosti dajanja ometa

Za omet je najboljša površina stena z majhno hrapavostjo, ki zagotavlja visokokakovosten oprijem materiala. Razširjena glina in opeka so odlični za nanašanje fasadnega ometa. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba z znatnimi padci nivoja predhodno izravnavo podlage izvajati z uporabo malte za cementno pesek in ojačitvene mreže. Predpriprava omet na gladki površini za boljšo oprijem in nato fino obdelavo. V lesenih hišah, pred ometanjem fasade hiše na stenah, namestijo izolacijske ali zvočne izolacijske plošče: mineralna volna, celično plastiko, izolacijsko izolacijo itd.
  Kakšen omet je bolje ometati fasado hiše

Katera fasada je raje?

Prihranite denar in čas ter lahko naredite lepo, trajno fasado, če vnaprej mislite na vse nianse gradnje. In kar je najpomembnejše, pravi projekt bo priložnost za kvalitetno ogrevanje hiše. Izolirane fasade so lahko prezračevane ali ne. Njihova naprava je odvisna od tega, kaj je načrtovano v zgornjem nadstropju hiše. Pomembno je narediti tako fasado, ki bo všeč. Obenem je treba spomniti, da bo hiša lepa, stilsko vzdržna.

Popularne posty