sobota, 11 maja 2019

Od ometanja opečne stene zunaj

  Od ometanja opečne stene zunaj

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Od ometanja opečne stene zunaj

Značilnosti dajanja ometa

Za omet je najboljša površina stena z majhno hrapavostjo, ki zagotavlja visokokakovosten oprijem materiala. Razširjena glina in opeka so odlični za nanašanje fasadnega ometa. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba z znatnimi padci nivoja predhodno izravnavo podlage izvajati z uporabo malte za cementno pesek in ojačitvene mreže. Predpriprava omet na gladki površini za boljšo oprijem in nato fino obdelavo. V lesenih hišah, pred ometanjem fasade hiše na stenah, namestijo izolacijske ali zvočne izolacijske plošče: mineralna volna, celično plastiko, izolacijsko izolacijo itd.
  Od ometanja opečne stene zunaj

Tehnološke odtenki.

Ometanje zidov na zidove v skladu z SNIP je treba izvajati pri vlažnosti, ki ne presega 70%. Ali trdite, da je omet, kadar je prepreden? Ne najemaj teh psevdo-dekoraterjev! Upoštevajte tudi temperaturo: dovoljeno območje je od +5 do +30 stopinj. Gostujoči delavci so pripravili "pravilo", v skladu s katerim je vroče bolje. Ja, raztopina se suši hitreje v toploti, in to je bolje samo za delavce, ne pa tudi za kupca. Na površini se pojavijo razpoke in ne bo sledi lepote.

Zunanji omet domov z lastnimi rokami.

Ko se odločite za primernost ometov in izbiro ustrezne sestave, nadaljujte z delom. Na začetku je fasada vredno raziskati, ugotoviti število in globino poškodb na površini, prisotnost razpok, pobočij.
  Od ometanja opečne stene zunaj

Proces mavčenja sten hiše

Prva operacija, ki jo je treba opraviti, je vstaviti svetilnike. Prepričajte se, da so svetilniki varno in pravilno vstavljeni, lahko nadaljujete z ometom. Sami ometamo zidove, zato smo za začetek pripravljali malto. Z raztopino napolnite tretji del žlice in dodajte mešanico, tako da mešate vse z gradbenim mešalcem. Rešitev mora biti precej gosta, ne bi smela odtekati iz lopatice.
  Od ometanja opečne stene zunaj

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.

piątek, 10 maja 2019

Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Projektni projekt dvosobnega stanovanja v vasi Murino

Zasnova 2-sobnega stanovanja na severu St. Petersburga je bila izvedena za mladega poročenega para, ki se bo v bližnji prihodnosti pripravljal na starše. Glavna naloga, ki jo je rešil naš studio, je bila potreba po združitvi majhnega prostora v stanovanju s kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in otroško sobo.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Najboljše možnosti popravila za 2-sobno stanovanje: fotografija

Tukaj lahko razmislite o nekaterih najboljših možnostih za popravilo vašega stanovanja. Zahvaljujoč objavljenim fotografijam lahko sami izberete primerno možnost ali pa upoštevate eno od izvedenih idej o že izvedenih projektih.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Najboljši notranji slogi za dvosobno stanovanje

Izbira notranjega sloga je zelo individualna. Osnova za izbiro bi morala biti osebni preferenc pri estetiki in udobju. Tehnične značilnosti prostora, možnost prostora, čeprav manjša, je treba še vedno upoštevati pri izbiri notranjosti.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Optične iluzije pri oblikovanju 3-sobnih apartmajev 2016

Optični učinki in iluzije so pomembni ne le pri oblikovanju majhnih stanovanj. Med fotografijami novega leta 2016 si lahko ogledate veliko zelo prostornih apartmajev, kjer oblikovalci spretno igrajo z domišljijo. Ogledalni koridorji, neobstoječ portal, previdno prikrito kot ozadje za fotografije na vratih - vsi ti elementi so zlahka zavajajoči. Ampak, ker je že dolgo znano, da odrasli uživajo v igri kot otroci, optični učinki zaznavajo vsi z velikim zanimanjem. Konec koncev, kdo med nami ne želi biti vsaj za trenutek v Alice's Looking Glass?
  Oblikovanje 2 x apartmaja apartmaja fotografijo

Oblikovanje faz v dvosobnem stanovanju

  • seznanitev s tehničnim načrtom, merjenje stanovanja;
  • risanje inženirske opreme in komunikacijskih risb;
  • če je potrebno, načrt za demontažo predelnih sten;
  • nov načrt projekta apartmaja;
  • priprava sistemov osvetlitve, vključno z vtičnicami, stikali, drugimi elementi;
  • skice pohištva in drugih oblikovalskih elementov;
  • vizualizacija objekta;
  • neposredno popraviti.

Dvonadstropni projekt hiše

  Dvonadstropni projekt hiše

Zakaj dvonadstropne hiše še vedno ne izidejo iz mode?

Predvsem je namen projekta dvonadstropne stanovanjske stavbe ustvariti naravno optimalno območje prostora: v prvem nadstropju so ti skupni prostori - jedilnica, kuhinja, v drugem nadstropju - zasebni apartmaji lastnikov: spalnice, otroške sobe. To je značilna zasnova dvonadstropne hiše, vendar to ne pomeni, da bi morali slediti le tej uveljavljeni strukturi zoniranja. Izberite projekt in na njej ustvarite notranjost in lokacijo prostorov, ki so pravi za vas.
  Dvonadstropni projekt hiše

Naročite projekt dvonadstropne hiše z nami, prihranite in zmagajte

Dovolite si neomejeno svobodo, cenite prostornost in udobje novega stanovanja. Naši izkušeni arhitekti so razvili za vas projekte vikend v dveh nadstropjih, ob upoštevanju želja prejšnjih kupcev. Mansions in majhne hiše z garažo, kaminom, podstrešjem, bazenom - vse to bo postalo resničnost za vas v bližnji prihodnosti.
  Dvonadstropni projekt hiše

Pripravljeni projekti zasebnih hiš

Pri načrtovanju gradnje koče na 2 nadstropja, prihodnji lastnik poskuša poiskati projektni katalog z načrtom in fotografijo, da bi vizualiziral njen rezultat. Našim predlogom je priložen celoten paket dokumentov, vključno z navedbo arhitekturnega sloga stavbe. Rešitev na ključ vsebuje vse, kar je potrebno za izgradnjo polnopravnega drugega nadstropja moderne hiše:
  Dvonadstropni projekt hiše

Kako kupiti projekt dvonadstropne hiše

Na naši spletni strani si lahko ogledate končne projekte dvonadstropnih hiš v Yekaterinburgu. Vsaka od njih ima visoko kakovostno vizualizacijo in osnovne pomembne informacije. V oddelkih vsakega projekta si lahko ogledate natančne dimenzije, ločeno risbo prvega in drugega nadstropja, ki vam omogoča, da vidite in ocenite lokacijo sob v koči in dodatne informacije:
  Dvonadstropni projekt hiše

Posamezna zasnova okvirjev

Kakovost oblikovanja hiše je odvisna od dobrega počutja v njej. Da bi se izognili sprejemu številnih napak, je priporočljivo uporabljati storitve izkušenih strokovnjakov, ki bodo sodelovali pri pripravi osebnega projekta. Vemo, kako urediti dnevno sobo in kako povezati hišo s spletno stranjo, kamor lahko naredite balkon / teraso in kuhinjo.
  Dvonadstropni projekt hiše

Projekti dvonadstropnih hiš

Projekti dvonadstropnih hiš so danes še posebej priljubljeni v stavbi države. Zaradi hiše ali koče ima dve nadstropji, stanovanjsko območje je razdeljeno glede na želje lastnikov. Dvonadstropna hiša vam omogoča optimalno območje prostora. Najpogostejša distribucija je v nočnih in dnevnih območjih. V prvem nadstropju je jedilnica, kuhinja, dnevna soba, v drugem nadstropju so najpogosteje spalnice in otroške sobe, ki se štejejo za nočno območje.

środa, 8 maja 2019

Notranja zaključna kopel

  Notranja zaključna kopel

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Notranja zaključna kopel

Notranja dekorativna kopel naredi sami

Danes se tradicionalna ruska kopel postopoma preoblikuje. Ljudje so začeli več pozornosti nameniti udobni in estetski strani vprašanja. Zato je notranjost, ustvarjena v tej vrsti prostora, začela igrati veliko vlogo. Glede na to, da sodobne kopeli obsegajo vsaj parno sobo, pralnico in prostor za počitek, je treba vedeti, v katerih od teh prostorov se uporablja eden ali drug končni material. Danes obstaja veliko primernih materialov, ki se bodo prilegali, da notranja dekoracija kopalnice z rokami.
  Notranja zaključna kopel

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je potrebno v garderobi uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.

Izbira primernih materialov

Kakovost notranjih dekoracij kopeli je neposredno povezana z materialom, izbranim za zaključna dela. Gradbeni trg predstavlja ogromno število gradbenih materialov za dekoracijo lesenih prostorov in kopeli. Te vključujejo:
  Notranja zaključna kopel

Kopeli zahvaljujoč zaključku

Torej, pravilno opremljena kopel iz katere koli druge, razen trdega lesa, materiala, bi vdihnila v kopalnico predvsem zaradi dekoracije sten. Potrebno je ustaviti izgubo toplote s stropa, tako da zrak pod njim ni preveč nasičen z vlago, a ko se malo ohladi, takoj spustite na tla. Polovica dobi največ: mora biti varen, npr. ne spolzka, higienska, topla, še posebej odporna proti razpadanju, plesni, škodljivci, zagotavlja pretok vode in hkrati - ne moti prezračevanja talne obloge, drugače bo vlažil celotno strukturo. In bazna podlaga, kot je znano, ni priporočljivo delati nad 200 mm.
  Notranja zaključna kopel

Stenske obloge

Odgovoriti bi moral biti na izbiro lesa za obloge. Iglavci so najbolj odporni proti razpadanju, toda ko so ogrevani, lahko sprostijo smolo. Zato jih je bolje uporabiti v oblogi garderobe ali pranja. Od listnatih vrst ima hrast najboljšo odpornost, vendar je zmočen in postane spolzka. Pomemben dejavnik pri izbiri podloge - estetska stran vprašanja. Cedar, hrast in jelša imata bogato temno barvo, medtem ko imajo macesen, gaber in smreka svetlejšo barvo.

wtorek, 7 maja 2019

Monolitni trakovi

  Monolitni trakovi

Pomembno je vedeti pri namestitvi

Okrepitev daje visoki kakovosti in stabilnosti v strukturi. Premer palic mora biti v razponu od 1 cm do 1,6 cm. Okrepitev se lahko izvede na način, kot je:
  Monolitni trakovi

Monolitni trakovi, armirane betone, cenovne (vrednostne) naprave

Monolitna trakovna podlaga je armaturno betonska plošča, ki se položi na celotno površino stavbe. Skupaj s ploščo položimo več slojev armaturne mreže. Zaradi velike površine plošče je dosežen enakomerni tlak na tleh. Odtaljevanje in zamrzovanje tal ne bo negativno vplivalo na zasnovo, potopitev bo majhna.
  Monolitni trakovi

Okrepitev traku temelj

Ko sami gradite zasebno hišo, morate imeti specializirano znanje o tem, kako okrepiti podlago traku. Pravilno izbrana in nameščena v armaturo temeljev bo zagotovila prihodnjo zgradbo z visoko trdnostjo, odpornostjo proti obrabi in odpornostjo na seizmike.

Vrste temeljev trakov, materiali in značilnosti

Temelji trakov so zasnovani tako, da so razdeljeni v monolitne, montažne in kombinirane. Po vrsti uporabljenega materiala - ruševin, ruševin, opeke in betona. Prav tako obstajajo kontinuirni (neprekinjeni) in prekinljivi trakovi trakov. Upoštevajte, da so oblike temeljev traku vzdolžnih profilov pravokotne in trapezne. Širina traku temelj ne sme biti manjša od debeline stene, ki leži na njej. Praviloma je širina osnove 10-15 cm več. Razmislite glede na vsako od teh vrst trakovi trakov.
  Monolitni trakovi

Predelani trakovi.

Za izdelavo temeljev iz predformiranega traku z uporabo armiranobetonskih blokov različnih velikosti. Na dnu osnovnega pasu, izdelanega iz peska z debelino najmanj 15 cm, izdelamo betonsko pripravo in na cementni malti postavimo betonske bloke. Odvisno od višine sten traku in oblikovnih značilnosti, ojačani monolitni pasovi so izdelani v zidu, kar daje traku dodatno moč. Polaganje betonskih blokov začnejo voditi iz vogalov, z ligacijo navpičnih spojev, skrbno jih napolnite s tekočo raztopino. Ta vrsta temeljev ni primerna za stavbe s kletjo, kot Voda prodre v šive med bloki, zato so hidroizolacijski ukrepi v tem primeru zelo dragi in neučinkoviti.
  Monolitni trakovi

Opaževalna dela

Opaž se imenuje oblikovalnih in podpornih elementov, ki po montaži v delovni položaj tvorijo obliko za polaganje betonske mešanice. Oblika oblikovanja je na gradbišču, ob upoštevanju konfiguracije temeljev. Glavni namen opažnega materiala je, da beton dobi želeno obliko, dokler se ne strdi. Odkar opaž mora biti toga, lahko nosi vgrajene dele in celo okrepitev. Iz oplate je odvisna kakovost betonske površine. Tudi s pomočjo opažnega betona lahko dobimo posebne lastnosti (hidroizolacijo ali dekorativno), v ta namen pa lahko uporabimo stalno oplato.

poniedziałek, 6 maja 2019

Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

  Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Projekt dvo-družinske hiše opeke K 482-8 - 322,8 kvadratnih metrov. m

Predstavljamo vam ekonomično rešitev za velik, udoben tristopenjski projekt za dvo-družinsko hišo. V kleti je veliko število komunalnih prostorov zasnovanih za potrebe velike družine in kotlovnice. Prva in podstrešna tla projekta hiše imajo enako simetrično postavitev in obsegata dve sobi, dnevno sobo s kuhinjo s shrambo, kopalnico, WC za goste in dvorano. Vhodi v oba stanovanja imajo skupno stopnišče, zunaj glavnega obsega projekta hiše. Ta hiša je zelo primerna za družino, ki jo sestavljajo ljudje različnih generacij.
  Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Projekti hiš za dve družini z ločenimi vhodi

Sosedov ni vedno mogoče izbrati med premikanjem ali nakupom zemeljske ploskve. In graditi hišo za dve družini, si lahko vedno blizu bližnjima. Sodobni projekti omogočajo različne modele. Kljub velikemu številu razvitih standardnih projektov dupleksnih struktur je racionalno individualno zasnovati državno hišo in krajinski prostor okoli nje. To bo omogočilo upoštevanje posebnosti življenjskega sloga vsake družine.
  Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Kako bodo lahko sodobni projekti hiš za dve družini združili sorodnike

Končni projekti hiš za 2 družin z garažo vam omogočajo, da uresničite različne želje in sanje. Vse, kar je sanjalo v sanjah, je bilo v sanjah, ki so jo že izvedli arhitekti.

Dve družinski hiši s podstrešjem

Če želite dobiti ne samo udobno veliko hišo, temveč tudi posebno lepo, potem lahko preučite hišne modele s podstrešjem, ki se razlikujejo od drugih z edinstvenimi zunanjimi rešitvami. Kot rezultat, dobite svetlo fasado z dodatnim prostorom, ki ga lahko uporabljajo predstavniki dveh družin. V omrežju si lahko ogledate končne projekte hiš za dva lastnika z različnimi vhodi, med katerimi so hiše z zrcalno sliko. To je potrebno, če obe družini želita živeti v enakih pogojih.
  Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Hiša iz bara na dveh družinah na ključ z različnimi vhodi

Pri izgradnji lastnega doma je treba odgovorno pristopiti, da izberete najbolj udobno, varno in praktično možnost. Pomemben dejavnik pri izbiri projekta so stroški in nadaljnji stroški poslovanja hiše.
  Projekt hiše za dve družini z različnimi vhodi

Dve družinski hiši - živimo skupaj

Dvo-družinski domovi so idealna rešitev za velike družine. Mentalnost naše države je takšna, da se različne generacije pogosto trudijo priti v isto hišo ali stanovanje, kar vodi do stalnega prepira na domačem tleh. Da bi se izognili temu problemu, se ustvari hiša z dvema hišama z dvema vhodoma. Hiša z različnimi vhodi bo omogočila vsakomur, da živi skupaj, kot ena velika družina, vendar pa mora ohraniti ločeno kmetovanje, imeti svoj osebni prostor.

niedziela, 5 maja 2019

Analiza trga nepremičnin 2017

  Analiza trga nepremičnin 2017

Test: Kaj naj bi bil moj idealen apartma?

Udobje je subjektivni koncept. In v zvezi z izbiro stanovanj, vedno deluje pravilo "vsakomur - svojemu". "RG" in Agencija "NDV-Nepremičnine" vam ponujajo majhen test in ugotovite, kakšen apartma bi moral biti idealen za vas.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Mesta bodo zgrajena z majhnimi hišami z dostopom do javnega prevoza.

Največji problem, s katerim se srečujejo župani mest, je dostopnost nepremičnin v Združenih državah. Mnogi od njih rešujejo tako, da gradijo majhne hiše, ki zavzamejo malo prostora, da lahko gradijo čim več, pa tudi z razvojem javnega prevoza, tako da se ljudje lahko odmaknejo od centra mesta, vendar imajo še vedno dostop do nje.

Vodilni analitik pri CIAN Alexander Pipin:

- Odhodno leto je bilo precej predvidljivo na stanovanjskem trgu moskovske regije. Trg se je še naprej prilagajal novim gospodarskim razmeram in ni prišlo do novih pomembnih dejavnikov. Kaj se je zgodilo leta 2016? Cene stanovanj na primarnem in sekundarnem trgu so dosegle "dno", medtem ko se je povečal odstotek ljudi, ki kupujejo stanovanja s hipotekarnimi posojili. Poleg tega se je povečalo število poslov z novimi stavbami. To se je zgodilo iz dveh razlogov: prvič, razvili so se številni novi projekti, nato pa se je povprečna raven potrošniških značilnosti novih kompleksov v kapitalu zmanjšala, začenši s povprečno velikostjo stanovanja.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Najbolj vroči trgi: ZDA, Azija in Evropa

Največji svetovni trgi nepremičnin v letu 2017 bodo Vietnam, Nemčija, Indija in Združene države Amerike. Barcelona, ​​Bangalore, Bangkok, Budimpešta, Los Angeles, Madrid, Manila, Mumbai, Istanbul, Ho Ši Minh, Šanghaj in Shenzhen se bodo še naprej aktivno razvijali med mesti.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Trg nepremičnin v letu 2017: strokovne napovedi

Na predvečer spremembe leta je običajno povzemati rezultate in načrtovati, velik del medijev pa je bil z veseljem storjen. Ekonomski položaj države kot celote, pa tudi spremembe v cenah in povpraševanju po nepremičninah, so najbolj temeljito analizirali strokovnjaki. Slednji, kot verjamejo mnogi analitiki, so dober pokazatelj položaja, to je z dejavnostjo obiskovalcev z velikih strani o novih stavbah v bližini Moskve, kot je KvartiraZaMkad, ne morete le oceniti ravni blaginje Rusov, temveč tudi napovedati trend prihajajočega leta 2017.
  Analiza trga nepremičnin 2017

Analitika trga nepremičnin

"," filter ": false," panels_info ": {" class ":" WP_Widget_Text "," raw ": false," network ": 0," cell ": 0," id ": 0," widget_id ":" 3e1ef8db-b91e-442e-afc6-60f60380d5c1 "," style ": {" class ":" "," widget_css ":" "," stanje podatkov ":" "," oblazinjenje ":" "," ozadje ": "", "background_image_attachment": "0", "background_display": "ploščice", "border_color": "", "font_color": "", "link_color": ""}}}, {"title": ", "text": "Izberite razdelek:

Odstranitev tal

  Odstranitev tal

Kako začeti razstavljati tla?

Pred začetkom dela poskrbite, da imate na voljo nabor orodij. Odvisno od vrste orodij za tlake za demontažo je lahko drugačna. Toda v vsakem primeru za zaščito dihal ne pozabite na respirator. Potrebovali boste tudi rokavice za zaščito rok pred nepotrebnimi odrgninami in kosi ter klobukom.
  Odstranitev tal

Demontaža betonskih tal

Demontaža betonskih podov je v prvi vrsti sestavljena iz razstavljanja v majhne delce za naknadno odstranitev po cesti. Ena od možnosti za takšno demontažo je diamantno rezanje, skozi katerega se lahko hitro in učinkovito razstavljanje betonskih tal izvede. S pomočjo diamantnega rezanja se razstavljanje betonskih tal lahko izvaja na težko dostopnih mestih in v razmerah omejenega prostora.
  Odstranitev tal

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče začeti, dokler se stara ozadje ali barva ne odstranita popolnoma. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.
  Odstranitev tal

Kako razstaviti staro tla: značilnosti razreza betonskih baz

Beton ni les, niti cementni pesek. Lomljenje ni tako enostavno, tudi z uporabo močnega žetona. Takšni estrihi v stanovanjskih prostorih praviloma ne delajo - to je prednostna naloga industrijskih prostorov, v katerih je nameščena težka in močna oprema. Običajno je to ojačana podlaga tla, ki postane glavni problem - brez betonskih ojačitev, beton dobro pade, če pa je ojačitev, to je resničen problem, ki ga je mogoče rešiti le s trdim delom z uporabo močnega žerjava (po možnosti pnevmatskega). Kot možnost, bo šel in električno, le strokovno, ki lahko delajo brez odmora za zelo dolgo časa.
  Odstranitev tal

Odstranitev tal in njegovih lastnosti

Če razstavite leseno tla, je nujno, da je prostor aparat za gašenje požara. Razstavljena tla, ki jih ne boste več uporabili, jih je treba zložiti v voziček ali nosila, saj vreče za smeti niso primerne za te namene: hitro se porušijo, ko se smeti vzamejo do kraja natovarjanja.
  Odstranitev tal

Koliko stane razstavljanje betonskega dna?

Če želite izvedeti, koliko stane razstaviti bazo v stanovanju v Permu, si oglejte cenike izvajalcev Yude za cene različnih vrst rušenja in s tem povezane storitve. Če želite določiti natančne stroške dela, mora poveljnik obiskati spletno mesto. Strokovnjak bo izvedel potrebne meritve, določil stanje estriha in pripravil oceno, nato pa poklical končno ceno za storitev.

Popularne posty