sobota, 18 sierpnia 2018

Slikarska in zaključna dela

  Slikarska in zaključna dela

§ E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY
  Slikarska in zaključna dela

Kaj je vključeno v koncept "konča"?

Zaključna dela vključujejo celoten obseg gradbenih in dekorativnih dejavnosti, na katerih sodelujejo oblikovalci, inženirji, vodovodarji, električarji, plasteri, slikarji, izdelovalci ploščic. Proces vključuje:
  Slikarska in zaključna dela

Popravila stanovanj v Kudrovo

Strokovno popravilo stanovanj v Kudrovu pod ugodnimi pogoji!

Če želite udobno živeti v zelenem območju na oddaljenosti od industrijskih podjetij, hkrati pa uživati ​​ugodnosti moderne metropole, potem je najboljša možnost nakup stanovanja v eni izmed novih stavb v Kudrovo. V tem primeru se veselje nakupa lahko hitro nadomesti z anksioznostjo, od zavedanja potrebe po velikem delu dela, ki vam bo omogočila ustvarjanje resnično udobnih življenjskih pogojev. Gre za popravilo, ker se v 90% primerov prodajajo novi apartmaji brez dokončanja.
  Slikarska in zaključna dela

Naša cena: notranja dekoracija, ploščice, vodovodne dela v Voronežu

Naši strokovnjaki so pripravljeni za izvedbo različnih del, tako da popravilo in notranja dekoracija notranjosti vaše hiše v Voronežu izpolnjuje vaše želje in standarde kakovosti, je estetsko in edinstveno.

Finančni stroški

Zaključna dela so zelo drag proces, pogosto prevzame večino stroškov popravila. Glavni stroški tukaj so materiali, od katerih sta dva sklopa - potrebna in dekorativna. Če želite shraniti, lahko nekoliko zmanjšate drugi niz, ki je odvisen le od želja kupca.
  Slikarska in zaključna dela

Razvrščanje barv in lakov

Barve in laki so zapletene kemične spojine, ki po nanašanju na površino, ki jo je treba obdelati, posuši, da tvori zaščitno folijo. Oblikovani film se imenuje lak in lak. Njene glavne funkcije so površinska zaščita, ki ji daje privlačen videz, barvo in teksturo. Glavne vrste barv so:

Polaganje baze v 1 5 opekah

  Polaganje baze v 1 5 opekah

Kako opraviti polaganje "na pol opeke"

Tovrstni opeke se morajo začeti na vogalu stavbe. Preden začnete polagati, ne bo odveč, če boste na podlago postavili hidroizolacijski material. Tisti elementi, ki so prvič zaporedno nameščeni v vsako steno, morajo biti nameščeni tako, da so medsebojno pravokotni med seboj. Nadzor je potreben s pomočjo gradbenega nivoja.
  Polaganje baze v 1 5 opekah

Obstoječe vrste podstavkov, ki jih je mogoče izdelati iz opeke in zaspite

Treba je opozoriti, da se bo naslednja razprava osredotočila na klet, ko so stene končane in klet je izoliran. To je zelo pomembna opomba, saj se med delom lahko spremeni relativni položaj strukturnih elementov.
  Polaganje baze v 1 5 opekah

Preverite horizontalno raven temeljev z vodo

Najprej morate ugotoviti, kako gladko glede na tlorisno površino smo obrnili vodoravno površino temeljev? V ta namen bomo uporabili hidroenergetsko raven in najprej preverili vogale, nato celotno obmoèje na temelju. (med polnjenjem hidravličnega nivoja z vodo poskrbite, da v cevi ni mehurčkov, sicer meritve morda niso točne).
  Polaganje baze v 1 5 opekah

Gradnja kletne stene

In tu, pred vami je že pripravljena podlaga, iztrebljena z nivojem tal. Kaj je naslednje? In zdaj, s pomočjo hidravlične ravni, je treba določiti in označiti vodoravno črto - tako imenovano ničelno oznako.
  Polaganje baze v 1 5 opekah

Brick polaganje

Eden od namenov kleti je zaščititi stene pred vlago. Za te namene izvedite hidroizolacijo. Kot oviro za infiltracijo vlage lahko uporabite klobučevino. Raztegne se na temelju in nato postavlja kletni del.

Kako postaviti opeko z lastnimi rokami

Najprej preverimo nivo na vogalih in diagonale, ki se morajo ujemati, v nasprotnem primeru se bodo pojavile težave pri gradnji sten. Prve izkušnje pri polaganju, kot palačinka - komolca. Presežek raztopine je padel na tla in šive se je mogoče bolj previdno razmazati, vendar sem kmalu obvladal nekaj modrosti in stvari so šle hitreje in bolje.

Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.

Vrste in značilnosti kamnitih fasadnih panelov

Pripravljene fasadne plošče, ki izgledajo kot pravi divji kamen, se lahko formalno razdelijo na dve glavni vrsti. Tip 1 vključuje fasadne plošče iz PVC ali vinila. Te kamene plošče iz vinila in PVC imajo enotno strukturo. Fasadne plošče te vrste so najpogostejše, saj so njihovi stroški nekoliko nižji od plošč, ki pripadajo tipu 2.
  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Okrasitev fasade hiše s kamnitimi ploščami - foto galerija

Prav tako vam predstavljamo več možnosti za zaključek fasade hišnih plošč pod kamnom. Oglejte si fotografije in izberite želene možnosti.

Obloga fasade s plastičnimi ploščami

Plastične plošče za fasado hiše so pravzaprav ena od vrst tlakov, izdelanih pod visokim pritiskom iz polipropilena. Rezultat je trpežen, trden material. Obloge fasade hiše so odporne na vodo, zanesljivo ščitijo stene pred vplivi zunanjega okolja, so odporne proti temperaturnim nihanjem in UV sevanju. Plastični tiru je trajni material, ki ne izgubi videza in funkcionalnih lastnosti celotnega življenja.
  Okrasite fasado hišnih plošč pod kamnom

Zaključevanje kamna: katere kamnine se uporabljajo?

Za dekoracijo hiše se lahko uporablja naravni ali umetni kamen, pa tudi njegovo imitacijo. Med naravnimi kamni za zunanjo dekoracijo se običajno uporabljajo:

Prednosti in pomanjkljivosti obloge "kamen"

Ni pomembno, ali se gradi novo stanovanje in ali se stara popravlja - današnji tiru bo postal najbolj optimalna izbira zaključka za večino prebivalstva, zahvaljujoč razumni kombinaciji "kakovosti - stroškov". Tisti, ki hočejo dati svoj dom zanimiv videz, si prizadevajo zaščititi oblikovanje zidov pred negativnim vplivom vremenskih razmer, ustvariti določeno arhitekturno zasnovo v proračunski različici - vse to bo pripomoglo k uresničitvi zaključka tiru s kamnom.

Gradnja lesene terase

  Gradnja lesene terase

Kaj je terasa in za kaj je to?

V jedru je terasa nadaljevanje hiše, ki je nanj pritrjena. Oblika in namen območja sta lahko karkoli. Terasa se običajno uporablja kot prostor za sprostitev. Včasih pa opravlja možnost poletne kuhinje ali vrta, odvisno od zasnove.
  Gradnja lesene terase

V hišo pritrdimo teraso ali verando

Življenje v privatni hiši ali državi, ki živi prepričuje: potrebna je terasa. To vam omogoča, da doživite veselje, da ste na prostem, ne da bi se odrekli domačemu udobju.
  Gradnja lesene terase

Spodnja trima lesene terase

Prva faza je spodnji trak. Plošča 150 × 50 mm je nameščena po obodu mesta in pritrjena z mozniki do betona. V "gradu" smo rezali sklepe. Stranske plošče stebrov naredimo za 5 cm daljše od povprečne plošče. Izrezane luknje smo izrezali na obrobni plošči (na mestih pritrjevanja stolpcev), tako da jih kolona vnese z dvema stranskima ploščama in "sedi" na notranji plošči. Imeli bomo "zapletene" stolpce s skoznjimi luknjami.
  Gradnja lesene terase

Terasa in veranda: zakaj so zmedeni?

Nekateri vrtnarji mešajo koncepte "verande" in "terase". Prvič, ugotovimo, kakšna je razlika, ker bomo še naprej razmišljali o značilnostih montiranja le teras. Te stavbe imajo različne cilje in strukturo:
  Gradnja lesene terase

Začetek gradnje - gradnja temeljev

Terasa lahko obstaja kot ločen podaljšek ali ena strukturna celota z stanovanjsko hišo. V primeru, da je hiša zgrajena, je smiselno zgraditi teraso hkrati z zgradbo, ki uporablja en temelj. To je najboljša možnost, saj je celotna konstrukcija verande najbolj stabilna in trajna. Če hiša že obstaja, je zelo realno zgraditi teraso blizu nje na ločenem traku ali stolpcu.
  Gradnja lesene terase

Zunanja lesena terasa

Terasa, izdelana iz lesa, ogrevana z žarki sonca, privlači pogled - vabi na počitek in delajte na svežem zraku. Lastniki terase vedo, kako pomembno je skrbno izbrati zaključna gradiva za gradnjo, izbrati pravi projekt, tehnologijo in natančna gradbena dela.

Stroški namestitve fasadne dekoracije

  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Montaža poliuretanskega štukature in drugih vrst fasadnih dekor

Za visoko kakovostno namestitev in za odličen rezultat sta potrebni dve komponenti: izkušnje pri delu z lahkim dekorjem in opremo ter orodjem.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Dela, povezana z montažo fasadnih štukature

Obnova fasad

Preden začnete okrasiti zunanje stene, morate zagotoviti njihovo celovitost. Ob odkritju poškodb (razpok, čipov, plesni in plesni formacije) se izvede obnova fasadne površine.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Cena za montažo betona iz steklenih vlaken

Cena fasadnih del iz armiranega betona je odvisna od števila uporabljenih arhitekturnih elementov, stroškov celotnih modelov in oblike konstrukcij (preprostih ali štukatnih). To vključuje tudi stroške oblikovanja, brušenja in brušenja.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Montaža arhitekturnega dekorja iz polistirenske pene

Pred montažo je potrebno zagotoviti, da se površina nosilnosti očisti, da se odstrani iz gradbenega prahu, praznine in odstrani luščenje ometa. Površina stene mora biti ravna (največje dovoljene kapljice ne smejo presegati 10 mm na 1 kvadratni meter).

Stroški namestitve fasadnega dekorja

Stroški namestitve fasadnega dekorja pene so odvisni od velikosti hiše, števila nadstropij, kompleksnosti arhitekture zgrajene hiše. Raje izračunamo točnost na podlagi odobrenega projekta in po merjenju. Cena za vgradnjo fasadnega dekorativnega toka je odvisna tudi od pripravljenosti predmeta do dela. Noben gradbeni oder ni bil določen, potrebna je priprava hiše in okolice hiše za delo, če je potrebno pripravljalno delo v obliki izravnave zunanjih sten hiše, so vsa ta dela potrebna in pomembna ter imajo svojo ceno.
  Stroški namestitve fasadne dekoracije

Popravila in obnova štukature

Ena od naših aktivnosti je obnova štukature na fasadi z maksimalno natančnostjo. To delo najpogosteje opravljamo med obnavljanjem fasad stavb zgodovinskega pomena. V Moskvi je veliko takih hiš in vsak ima edinstveno dekoracijo štukature.

Kako betty betonski strop

  Kako betty betonski strop

Kiti materiali

Pri kitu obstajata dve vrsti mešanice gipsnih polimerov. Imenujejo se "Start" in "Finish". Začetni kit ima v svoji sestavi grobe frakcije. Zato je zasnovan za nanašanje grobega in debelega nivelirnega sloja. Z zelo velikim nivojem izravnave se "Start" uporablja v več prelazih, pri čemer se vsako sušijo. Debelina ene plasti je do 1-2 cm.
  Kako betty betonski strop

Nastavite stopnjo stropa kita.

Da bi to naredili, v najdeni spodnji točki vrtamo luknje z uporabo perforatorja za hitro namestitev in to tudi na najvišji točki stropa. Vtikače vstavimo in hitro privijmo vijak do konca, vendar tako, da je vijak pritrjen. Navsezadnje bomo na njej raztegnili najlonsko nit.
  Kako betty betonski strop

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanjskem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in se skušati uskladiti čim več.
  Kako betty betonski strop

Predhodna faza (za kritično neravne površine): stropni omet

Mavecni strop - proces, za katerega je značilna visoka delovna intenzivnost. In čeprav obstajajo številne različne metode za odpravo nepravilnosti v stropu, je izravnavanje stropa z ometom še vedno pomembno. In če se razlika v razponu približa 5 cm, potem je to edina možna rešitev pri pridobivanju visokokakovostnih popravil.
  Kako betty betonski strop

Nastavite stopnjo stropa kita.

Da bi to naredili, v najdeni spodnji točki vrtamo luknje z uporabo perforatorja za hitro namestitev in to tudi na najvišji točki stropa. Vtikače vstavimo in hitro privijmo vijak do konca, vendar tako, da je vijak pritrjen. Navsezadnje bomo na njej raztegnili najlonsko nit.
  Kako betty betonski strop

Betonski betonski stropi za barvanje naredijo sami

Če želimo po popravilu v prostoru privlačen strop in to dosežemo na razmeroma poceni način, bi bilo bolje, da se odločite za kiti in barte strop. Ta postopek bo veliko cenejši od postavitve visečih in spuščenih stropov.

Za nakup prevlek iz armiranega betona

  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Proizvodnja armiranobetonskih plošč

Po vrstah talne plošče so votle tiste v posebnih kovinskih oblikah (oplaščenje) z različnimi konci praznin. Predobdelana ojačitvena kletka se spusti v obliko, potem ko jo izlijete z betonom, se vstavijo poissoni - posebne cevi, ki definirajo votle oblike plošč. Pomembno je, katera oblika se uporablja - cena je neposredno odvisna od tega. Najpomembnejši kriterij za izbiro proizvajalca je kakovost izdelkov, ki jih potrdijo ustrezni certifikati. Na tej podlagi so bili izbrani proizvajalci talnih plošč - tovarna betona Râzan št. 2, Eco Yaroslavl.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Namen in vrste armiranobetonskih podov

Plošče predstavljajo strukturni del stavbe in se uporabljajo za ločevanje tal. Ker imajo nekatere statične in dinamične obremenitve, se povečajo zahteve glede moči teh izdelkov.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Kupite talne plošče v Novosibirsku

Nakup votle jedro talne plošče v Novosibirsku lahko na debelo in drobno. Uspešno sodelujemo z velikimi razvijalci, ki služijo dolgim ​​pogodbam in s posamezniki izpolnjujejo vaše enkratne potrebe.

Zanesljiva talna plošča za vse vrste konstrukcij

Ležajni elementi in tvorijo tog okvir zgradbe, ki je odgovoren za njegovo stabilnost, vzdržljivost in zanesljivost. Zato za vsako od njih posebne zahteve. Vključno z, katerega velikost mora ustrezati državi. standard.
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Proizvodna tehnologija talne plošče

Proizvodnja armiranobetonskih izdelkov poteka v strogem okviru tehnoloških zahtev za pogoje proizvodnje, kakovost surovin. Kot vsi betonski izdelki so talne plošče še daleč v stanje končnega izdelka. Zaporedje proizvodnega procesa je naslednje:
  Za nakup prevlek iz armiranega betona

Votle jedro armirane betonske plošče

Podjetje LLC SpetsPromZHBI predlaga kupovanje votlih jeder iz lastne proizvodnje, ki se izvaja v skladu z GOST 9561-91. Izdelamo lahko izdelke z dolžino od 1,7 m do 9 m, širino 0,7 m, 1 m, 1,2 m in 1,5 m z različnimi obremenitvami.

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

3. Zahteve GOST za jeklene izdelke. Komponente kovinskih konstrukcij. Zahteve SP 16.13330.2011.

Skupina pravil SP 16.13330.2011 je določila, da je za konstrukcije treba uporabiti oblike (koti, žarki, kanali), listi, širokopasovni univerzalni valjani in ukrivljeni profili s tehničnimi zahtevami po GOST 27772, GOST 14637, GOST 535, GOST 19281, ogljikove pločevine iz ogljika jeklo po GOST 16523 in povečano jeklo po GOST 17066, hladno oblikovani profili po GOST 11474, ukrivljeni zaprti kvadratni in pravokotni profili po GOST 30245, dolgi izdelki (krog, kvadrat, trak) po GOST 535 in GOST 19281, elektroforezirane cevi po GOST 10705 in GOST 10 706, vroče valjane cevi po GOST 8731.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij

Kljub dejstvu, da so same kovine negorljivi materiali, potrebujejo posebno protipožarno zaščito. Dejstvo je, da kovinska konstrukcija med podaljšanim vplivom visokih temperatur ne vzdrži obremenitve in kolaps. Za jeklene konstrukcije, ki opravljajo nosilno funkcijo, je lahko kritična temperatura 5000 ° C. Zato je zelo pomembno zagotoviti zanesljivo protipožarno zaščito.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij, zračnih kanalov, lesenih konstrukcij, kabelskih izdelkov

V skladu z gradbenimi predpisi in predpisi (SNiP 21-01-97) so stavbe in požarni oddelki razvrščeni glede na minimalno požarno odpornost.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

Kaj je kovinska protipožarna zaščita?

Protipožarna zaščita je sklop ukrepov, katerih namen je izboljšati požarno odpornost stavb in drugih struktur iz kovine. Hkrati morajo te zahteve izpolnjevati določen minimum, ki je opredeljen v SNiP 21-01-97.
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

Uporabljeni zaviralci gorenja

Med delom strokovnjaki uporabljajo sodobne snovi in ​​zmesi, ki povečujejo požarno odpornost na predmete. Glede na kemijsko sestavo so lahko premazni premazi zasnovani za določene površine:
  Ognjevarna obdelava kovinskih konstrukcij snip

Zakaj je potrebna protipožarna zaščita lesenih konstrukcij in elementov?

Ognjevarna obdelava lesenih konstrukcij je obvezen ukrep za preprečevanje požarov, zmanjšanje števila požarov in zmanjšanje količine materialne škode.

Polnilni stroj

  Polnilni stroj

Mavec z uporabo strojev

Strojni omet je značilen za visoko kakovost, natančnost in relativno nizke stroške dela. Tehnika omogoča ometavanje sten v velikih prostorih in v majhnih prostorih. Mnenje, da strojni omet lahko uporabljamo samo na velikih območjih, je napačen. Le v velikih prostorih je cena na kvadratni meter lahko manjša in uporaba ročnega dela v takšnih razmerah ni smiselna.
  Polnilni stroj

Strojne kitove stene: značilnosti in prednosti

Kiti se uporablja za niveliranje sten in stropov, kot tudi za odpravo manjših napak na površini. Prevleko lahko naredite gladko in tudi s pomočjo zagona ali konca kiti. Začetna vrsta materiala je v svoji strukturi groba, osredotočena na vdelavo razpok in drugih nepravilnosti. Zaključni kit se več uporablja za zaključna dela in zagotavlja nastanek popolnoma gladke površine za barvanje ali ozadje.
  Polnilni stroj

Kakšna je strojna metoda?

Strojno metodo izvede en vodja s posebno profesionalno opremo. Dodatne veščine tukaj niso potrebne, dovolj je, da se suha mešanica napolni v postajo. Naprava ima hermetične oddelke, kjer se zmes pomeša z vodo, nato pa se nanese na stene pod visokim pritiskom. Uporabili smo več šob, ki uravnavajo debelino in doslednost, kar omogoča uporabo na vseh vrstah površin.
  Polnilni stroj

Ovojni stroj ameriške opreme Graco Mark 7. Od 200 m2.

Obloga po stroju - visoka kakovost dekoracije sten

Uspeh vseh nadaljnjih zaključnih del je v veliki meri odvisen od kakovosti priprave sten za tapetiranje ali slikanje. Zato veliko kupcev raje stroj kit, ki se izvaja s pomočjo profesionalne opreme in zagotavlja odlične rezultate. Prenos kitov po stroju - storitev je danes zahtevana. Mehaniziran kit je še posebej pomemben pri delu na velikih območjih, saj ta metoda omogoča, da to nalogo opravite dvakrat hitreje.
  Polnilni stroj

Mehaniziran kit

Mehaniziran kit je uporaba specializiranih kitnih spojin s strojno opremo z uporabo specializirane opreme, ki omogoča, da se pod visokim pritiskom na stene in strope postavlja kit v obliki drobno disperzijske mešanice, tako da površina postane pripravljena za nadaljnje delo.

Partition Draft

  Partition Draft

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Partition Draft

Faze dela

Umetniki Yudu vedo, kako hitro in zanesljivo zgraditi novo opečno steno v stanovanju. Za polaganje opečnih mojstrov uporabite najboljše zidne materiale. Strokovnjaki za popravilo, ki jih boste našli s pomočjo storitve, bodo pomagali pri izbiri obrnjene opeke za zidanje razdelka in njegovo dostavo na predmet.
  Partition Draft

Pravilno polaganje opeke

Kljub vsem novostim, ki so danes poplavili gradbeni trg, je bil opek in ostaja eden najpopularnejših gradbenih materialov. Lahko gradite vse od opeke: od stanovanjske zgradbe do industrijskega skladišča. Obstajajo štiri glavne vrste opeke: keramični, silikatni, obrnjeni in ognjeodporni. Vsak od teh vrst ima svoje značilnosti in obseg.

Stopnje zidarskega dela

Obloga zidov zahteva zelo previden odnos - to je treba zapomniti, samo kvalificirani delavec lahko opravlja dobro delo. Stopnja za polaganje opeke se izračuna ob upoštevanju naslednjih parametrov:

Dela na napravi kamnitih objektov, ki jih izvaja naša organizacija:

  • Zidarska zunanja in notranja stena in predelne stene;
  • zidane stene in predelne stene betonskih blokov blagovne znamke "SIBIT";
  • zidovi iz soočenih materialov (obrnjene opeke, dekorativni bloki itd.) stene, ograje.
  Partition Draft

Zidni gradbeni materiali

Do danes je najbolj priljubljena gradnja opečnih hiš in gradnja opečnih sten. Opeke so glina, vretenčna in votla. Tako on in druge vrste odlično ščitijo pred učinki visoke in nizke temperature, odlično podpirajo mikroklimo, imajo naravno zvočno in toplotno izolacijo. Trdna opeka ima visoko odpornost proti zmrzovanju, kar omogoča, da se uporablja za podzemne in nadzemne strukture. Votla opeka se uporablja za obloge in v stavbah, kjer je potrebno olajšati gradnjo.

Zunanje pohištvo

  Zunanje pohištvo

Fasadna tehnologija

Tehnologija "mokra fasada"

" Mokra " fasada se imenuje, ker se ob mešanju gradbenih materialov z vodo oblikuje plast ometa. Fasada hiše se obdeluje z mešanicami ometa, ki se uporabljajo za ojačitvene naprave v obliki rešetke ali skodle.
  Zunanje pohištvo

Mavec je preprost in dekorativen

Klasična zasnova zunanjih sten je omet. Primeren za opeke, kamen, trdne ali lesene hiše. Moderne mešanice imajo številne prednosti:
  Zunanje pohištvo

Zunanji zaključek hiše: kakšna mora biti sodobna fasada

Sodobna oseba navaja kar nekaj zahtev za dokončanje zunanjih sten hiše, vendar ni tako veliko osnovnih - jih lahko štejemo na prste ene roke. Te zahteve veljajo kot osnova za sedanje zaključne materiale, ki jih zagotavljajo na en ali drug stopnji. Na splošno imajo skoraj vsi brez končnih materialov za fasado te lastnosti, kar nedvomno olajša izbiro - praviloma se sodobna oseba osredotoča izključno na videz, v ostalih pa na proizvajalca. Po eni strani je to dobro, toda po drugi strani ni povsem pravilno - morate imeti vsaj daleč idejo o tem, kaj namestite na fasadi, in ne samo, da sledite modi.
  Zunanje pohištvo

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Zunanje pohištvo

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko bodisi trdno, ko je celotna fasada končana in delno, ko so le še nekateri elementi hiše obrnjeni.
  Zunanje pohištvo

Materiali za zunanjo notranjo dekoracijo do-it-yourself

Začnimo z materiali, ki se uporabljajo za zunanjost hiše, jih primerjamo po ceni in ugotovimo, kakšen učinek lahko dobimo v eni ali drugi obliki. Če razdelite materiale, uporabljene v skupine, ki imajo podobne lastnosti, vprašanje o tem, kako preoblikovati fasado, nima bogate izbire odgovorov, samo trije glavni razredi!

Popularne posty