sobota, 9 czerwca 2018

Odstotek pripravljenosti za gradnjo

  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Sredstva v gradnji

ONS je nedokončana zgradba ali zgradba. Poleg prostorskega opisa - koordinate značilnih točk in glavne značilnosti (površina, dolžina, globina itd.) So opisane s stopnjo pripravljenosti (odstotek).

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Priznavanje stroškov za gradbene pogodbe

Stroški, povezani z izvajanjem pogodbe o gradbenih delih, sestavljajo tri skupine, ki so nato razdeljene v ločene podskupine:

Težave pri ocenjevanju gradnje v teku

V sedanji svetovni praksi nedokončani objekti imajo redko funkcionalnost, prav tako je nemogoče ustvariti dobiček v obliki najema in iskati napovedi prodaje podobnih zgradb in objektov z ustreznim odstotekom pripravljenosti. Zato je vrednotenje nepopolnih naloga dolgotrajen, saj od ocenjevalca zahteva, da ima posebno znanje in izkušnje za natančno razvrstitev predmeta, določi glavne parametre, ki neposredno vplivajo na končno ceno, in izbere metodološke pristope, ki lahko najbolj natančno odražajo tržno vrednost.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

Dovoljeno za uporabo

Subvencijo se lahko uporabi: a) za financiranje gradnje stanovanja v obliki ločenega stanovanja z visoko stopnjo tehnične pripravljenosti (več kot 70%); b) za nakup stanovanjskih prostorov v obliki ločenega stanovanja na trgu nepremičnin.
  Odstotek pripravljenosti za gradnjo

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.

Monolitna gradnja tutoriala

  Monolitna gradnja tutoriala

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne konstrukcije in ena od njegovih lastnosti, saj je skozi opaž, da gradnja bodočega objekta pridobiva trdnost, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.
  Monolitna gradnja tutoriala

1. UČINKOVITO ARMATURA ZA MONOLITIČNO IZDELAVO

1.1 Bar armaturni trak

Pri izdelavi monolitnega armiranega betona se ojačitvena letev s premerom 10-40 mm uporablja predvsem za ojačitev (tabela 3).
  Monolitna gradnja tutoriala

Monolitna gradnja učbenik torrent, vaš železniški 2009 torrent Ruska različica

Lep pozdrav, moje ime je Daniel, proektabc.ru - avtorski vir o oblikovanju hiš. Teoretične in praktične osnove gradnje Učbenik zagotavlja analizo in značilnosti različnih toplotnih, vodotesnih in stenskih. 27. april 2011 Konstruktivne rešitve za monolitne zgradbe. Primeri uporabe opažev v monolitnih konstrukcijah. Učbenik ed. GBPOU RO "RSK" / Specialty 08.02.01 Gradnja in obratovanje zgradb in objektov.
  Monolitna gradnja tutoriala

Tehnologija črtanja

V tem poglavju upoštevamo tehnologijo temeljnih temeljev monolitnih temeljev. Armirani beton in butobeton se štejeta za materiale. Ta vrsta je bila izbrana za obravnavo iz več razlogov:
  Monolitna gradnja tutoriala

Oblikovanje hiše - tehnologija

Primarna naloga je izbrati ustrezno gradbeno tehnologijo: število nadstropij, gradivo sten, konstruktivno shemo stavbe. Ko ustvarite tehnično nalogo, morate preiti na risanje skiciranih risb, vendar se bomo osredotočili na gradbene tehnologije:

1.3.1 Zasnovana stanovanjska hiša v Krasnodarju, odvisno od gospodarskih, urbanističnih in regulativnih zahtev ter ob upoštevanju načina gradnje in uporabljenih gradbenih materialov in objektov sodi v skupino večnadstropnih stavb.

Blok s 15 nadstropji ima 42 stanovanj. Vsak odsek ima ločeno vtičnico, namenjeno zagotavljanju potrebnih funkcionalnih povezav. Vhod v klet je iz prvega nadstropja.

Strešni zidovi spb

  Strešni zidovi spb

Kaj potrebujete za kiti?

Glavno merilo za kakovostno popravilo in zaključna dela je povsem ravna površina. Pripravi temelje, da dober mojster posveča posebno pozornost. Torej, gnetenje površine stene ali stropa, ki mu sledi mletje, ustvarja gladko in gladko podlago, primerna tudi za barvanje, tudi za barvanje ozadja.
  Strešni zidovi spb

Datumi dela

Da bi ocenili časovni okvir za polnjenje sten in stropov, je potrebno temeljito pregledati vaše prostore. Povabite našega mojstra za komentiranje! Naredil bo potrebne meritve, vam svetoval o fazah dela in potrebnih materialih. Prav tako se strinjate glede pogojev popravila.
  Strešni zidovi spb

Stenski nivelacijski kiti

Težave kiti se pogosto uporabljajo pri konstrukcijah in popravilih, da se odstranijo površinske nepravilnosti s padcem do 15 mm. Material bo omogočil nivelizirati osnove in doseči estetsko privlačnost, jih pripraviti na poznejše tapete ali slikanje.
  Strešni zidovi spb

Začetna faza priprave sten in stropov za kit

Vsaka oseba, ki vsaj enkrat v življenju naleti na popravilo, ve, da je nemogoče končati stene in strop, ne da bi pripravljali, kako pravilno površino. Če želite to narediti, morate izvesti kiti, ki se izvaja v treh fazah:
  Strešni zidovi spb

Mavec deluje v Sankt Peterburgu St. Petersburg, kiti in omet stene

Mavčno delo

Vsi v teoriji vedo, kaj ometajo. To sta dva, tri mavca na kvadratni meter stene, veliko vlage in vse to je zelo dolgo, drago in umazano. Tako se je zgodilo.

Ocenjena popravila in končna obdelava

Po zbiranju seznama (ocene) dela, potrebnega za dokončanje in popravilo, tabela prikazuje obseg in ustrezne stopnje za vrste dela. Množimo količino po ceni, dobimo stroške za vsak posamezni položaj popravil. Na koncu ocene se dodajo in dodajo se dodatni stroški, ki jih ne upoštevajo stopnje za delo v sobi, na primer za dostavo in dvigovanje materialov (odvisno od lokacije in števila nadstropij, prisotnosti dvigala itd.) Dobljeni znesek se imenuje cena popravil na ključ.

Notranja dekoracija koče

  Notranja dekoracija koče

Zunanjost dekoracija koče

Zunanjost dekoracija vikend je ogromno polje za uresničitev najbolj drznih zunanjih idej. Vendar se moramo zavedati, da ima zunanjost zelo specifičen funkcionalni namen. Naši strokovnjaki bodo storili vse, da bi hiši dali posamezne lastnosti, ne da bi pri tem žrtvovali tako pomembne kazalnike kot toplotna kapaciteta in prepustnost hlapov.
  Notranja dekoracija koče

Kaj iskati pri izbiri storitve

Notranja dekoracija vikend zahteva odgovoren pristop, saj je potrebno upoštevati veliko malih stvari, ki bodo nato vplivale na kakovost življenja. Kaj morate biti pozorni pri zaključku koče v notranjosti:
  Notranja dekoracija koče

Notranja dekoracija koče

Strokovnjaki Masters Home vam bodo pomagali uresničiti svoj načrt sanj. Izražate samo vaše želje in želje in najdemo najboljše rešitve za kakovostno izvajanje vaših idej, ki temeljijo na vaših finančnih zmožnostih.
  Notranja dekoracija koče

Novi trendi v dekoraciji koč

Zdaj na višini mode, mešanju slogov in svetlih barv, lahko podarite svojo domišljijo z izdelavo koče od znotraj. Kamni zarezi na lesenih stenah bodo videti zelo impresivno, pa tudi "kontrastne stene". Kaj je to? Razumljivo vprašanje je element dekorja, ko je eden od štirih sten izdelan iz svetlejše barve ali pa je okrašen s štukaturom, reliefi, barvnimi risbami. Značilno je, da je takšen poudarek na steni blizu stopnic, da bi ustvarili bolj zanimivo obliko.
  Notranja dekoracija koče

Koliko je notranja dekoracija hiše?

Koliko je notranja dekoracija hiše? Kje v Belgorodju kupiti zaključne materiale po ugodni ceni? Kako narediti ustrezno oceno za dokončanje hiše ali koče? V tem članku bomo podrobno analizirali vsa ta vprašanja in odgovorili, koliko stroškov dela notranjost vaše hiše.

Tehnologija gradnje mostov

  Tehnologija gradnje mostov

Načela sodobne gradnje mostov

Sodobna načela sodobne gradnje mostov so posledica skoraj neomejenih možnosti oblikovanja geometrijskih struktur. Sestavljeni so v izvedbi nadgradnje kot prednapeti armiranobetonski kontinuirni nosilec.

Kovinski most se razteza

Masovna uporaba kovinskih mostov se je začela sredi prejšnjega stoletja. Razlog za povečano zanimanje za to gradbeno tehnologijo je bila uvedba varjenja pri proizvodnji elementov mostov v podjetjih in začetek uporabe vijačnih tornih spojev namesto zakovičenih pri izdelavi elementov in montaže. Hkrati so bili uporabljeni jekleni trgi in žarki.
  Tehnologija gradnje mostov

Mostovi Daljnega vzhoda

JSC "Inštitut Giprostroymost" je v preteklosti tesno povezan z delom v Daljnem vzhodu. Veliko število mostov na cestah in železnicah Daljnega vzhoda je bilo zgrajenih po projektih Inštituta.
  Tehnologija gradnje mostov

2. SISTEMSKI INŽENIRING KOT METODOLOGIJA IZDELAVE TEHNIČNIH SISTEMOV

2.1. Sistemsko inženirstvo. Splošne določbe

V preteklem XX. Stoletju na področju znanstvenih spoznanj je jasno definirana smer gradnje (sinteze) različnih vrst "umetnih sistemov". Sistemske ideje so hkrati obsegale najrazličnejša področja znanosti in prakse.
  Tehnologija gradnje mostov

LESNI DELI IN MALI DIZAJNI DELI

Rimske oboki nikoli niso zagovarjali strehe; bili so neposredno tlakovani, ki je dobil nagib, ki zagotavlja odtekanje deževnice. Rimljani niso videli točke v prostoru pod streho strehe, kar je samo po sebi prekrivalo; Tako so rimske stavbe pokrite z loki ali špirovci.

Sistemi premazov mostov

Razvili smo izdelke za hidroizolacijo in premaze za mostove in parkirišča na več ravneh "Lemmastiks", "Lempruf" in "Lemfalt" so se izkazali za zanesljive in trajne materiale

Navodila za montažo profilirane strešne kritine

  Navodila za montažo profilirane strešne kritine

Prekrivanje med listi valovitega

Pri nameščanju valovite strehe obstajajo posebna pravila, ki urejajo velikost vzdolžnega prekrivanja med ploščami prevleke, ki preprečujejo puščanje strehe. Kot dizajn letve je prekrivanje odvisno od kota strešnega koša.
  Navodila za montažo profilirane strešne kritine

Profilirana folija: dodatna oprema, lastnosti

Prvi list valovitega talnega obloga je poravnan na strehah in koncu in je pritrjen z vijakom s tesnilnim podložko na grebenu. Po tem se drugi list položi in uskladi s prvim. Med seboj so pločevine pritrjene v vzdolžnem prekrivanju z vijaki z vijaki s tesnilno oblogo. Po pritrditvi treh ali štirih listov jih je treba poravnati vzdolž črte strehe in šele nato pritrditi na zaboj. Vsak naslednji popis bo pokrival prejšnji.
  Navodila za montažo profilirane strešne kritine

1. Postopna namestitev strešnih kritin ↑

Ob upoštevanju dejstva, da je namestitvena tehnologija strešne kritine s profesionalnim tlakom precej preprosta, pa pri delu s svojimi rokami potrebujete največjo usklajenost in natančno izvajanje priporočil, ki so navedena v korakih po navodilih za profesionalne talne obloge.
  Navodila za montažo profilirane strešne kritine

Vrste profilov za streho

Odvisno od videza se razlikujejo: visoka ali nizka, simetrična ali asimetrična. Oblika je lahko zaobljena, trapezna in sinusoidna. Na voljo tudi z pocinkano ali polimerno prevleko.

Naprava letve za montažo strokovnega lista na streho

Pri polaganju profesionalnega tlaka na strehi je pritrjen na poseben zaboj. Izdelan je iz lesenega lesa, predhodno obdelanega z antiseptikom ali iz kovinskega profila z debelino stene največ 2 mm. Ta omejitev je posledica dejstva, da boste sicer morali vrtati luknje za namestitev vsakega strešnega vijaka. Na kovinske vijake je poseben košček, lahko pa je le kovina debela do 2 mm. Višina letve, to je razdalja od ene vodoravne palice do druge, je določena z nosilnostjo valovitega kartona. Navedeno je v tabeli.

Namestitev strešne valovite plošče

Navodila za montažo

Pri vgradnji strehe iz profesionalnega tlaka je potrebna obrezhetka. Zaboji so iz jeklenih nosilcev ali desk. Profilirana folija se praviloma uporablja za strešne kritine v stavbah, kjer je naklon manjši od 12 m. Če je na pobočju več listov profilirane folije, se določi količina horizontalnega prekrivanja, odvisno od kota strehe. (tab. 1).

Koliko stane za zapolnitev stopnic

  Koliko stane za zapolnitev stopnic

Betonska priprava

Da bi se vse pravilno opravilo in potem vam služilo za nedoločen čas brez kakršne koli posebne škode in ustreznega popravljalnega dela, je treba izbrati ne samo materiale, temveč tudi določiti, v katerih razsežnost je treba mešati celotno vsebino rešitve. Rešitev za betonske malte za korake vključuje naslednje materiale:
  Koliko stane za zapolnitev stopnic

Zakaj izbrati betonsko verando

Koraki za tremo so vsi lastniki stanovanj z betonom. Gradnja ne zahteva posebnih veščin, orodja ali opreme; vse, kar potrebujete, je priprava konkretne rešitve in gradnja opažev. To je le ena od številnih prednosti pri izbiri betonskega veranda:
  Koliko stane za zapolnitev stopnic

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Koliko stane za zapolnitev stopnic

Prednosti betonskih stopnic

Omenili smo že, da so lahko takšne stopnice tako znotraj kot zunaj hiše. To je posledica dejstva, da je armiran beton, za razliko od lesa in kovine, visoko odporen proti obrabi. Popolnoma se upira spremenljivim vremenskim razmeram in mehanskim stresom. On se ne boji nobene vlage ali korozije, ali žuželk ali plesni.
  Koliko stane za zapolnitev stopnic

Zakaj je betonsko stopnišče boljše? ↑

Uporablja se pri izdelavi materiala popolnoma dopušča vse intenzivno izkoriščanje, betonske stopnice v zasebnih hišah so urejene znotraj in zunaj.

Izračun betonskih stopnic za zasebno hišo

Pogled na stopnice je odvisen od predmeta gradnje in domišljije razvijalca. Treba je zapomniti: bolj zapleten načrt - težji so izračuni in proces namestitve opažev.

Stene in strop naprave

  Stene in strop naprave

Leseni žarki

Zelo so primerni za posameznega razvijalca, saj vam omogočajo, da brez mehanizma za dviganje (les ima majhno težo in visoko trdnost) in je dovolj poceni. Les je enostaven za obdelavo.
  Stene in strop naprave

Lesena oplata za stene, strop in fundacije

Najbolj priljubljena opažev za stene, tla in temelje - les. Glavna letala takšnih oplaščenj so izdelana iz lesenih ščetk različnih dimenzij. Leseni palici se uporabljajo kot ležaji in pritrdilni elementi. Elementi takšnih opažev so pritrjeni z žičnimi zvitki, kravatami in podstavki. Opažne tla, tramove in loke podpira okrogli les. Ker se oplaščenje nanaša na stacionarno, večina njenih elementov ni mogoče ponovno uporabiti.
  Stene in strop naprave

1. PODROČJE UPORABE

1.1. Tehnološki zemljevid je bil razvit za izdelavo opažnih del za gradnjo monolitnih sten in talnih oblog tipičnega nadstropja z uporabo 16-nadstropne stanovanjske stavbe v Leningradu.
  Stene in strop naprave

Konstrukcijske lastnosti in načini namestitve opažev

Zložljivi opaž sestavljajo posamezni ščitniki in njihovi podporni deli, rebra, bori, estrihi itd. Na višini opažnih plošč podpirajo stojala (enojna ali zapletena) z ojačitvami in vezi, ki tvorijo gozdove.
  Stene in strop naprave

Sestavljanje okvirja plošče nad osnovo. Pritličje

Pred montažo kleti, kletnih tleh, temeljnega traku, betonske stene prekrije sloj izolacije bitumna ali strešnega materiala. Glej sliki 2 in 3.
  Stene in strop naprave

Univerzalna naprava

Ta vrsta vam omogoča, da namestite strukture katere koli širine, dolžine in debeline. To je posledica dejstva, da so vsi konstrukcijski elementi opremljeni drug z drugim, imajo visoko trdnost in precejšnjo vzdržljivost. Na splošno je zasnova sestavljena iz takih nosilnih elementov:

Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši

  Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši

Namestitev okvirja pod suhim zidom na leseni strop

Lahko izdelate okvir iz kovine ali lesa. Ne bo bistvene razlike. V vsakem primeru boste morali narediti strukturo, ki bi morala biti neodvisna od sten. To se bo izognilo deformaciji med krčenjem in krčenjem strukture. V leseni hiši, da bi svoje zaboje za strop je precej preprosta. Potrebovali boste kovinski profil ali lesene palice s profilom 30x40 mm. Namestiti jih je treba pravokotno na nosilce, na razdalji 40 cm drug od drugega. Ta razdalja je dovolj, da varno pritrdite liste suhih zidov.
  Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši
  Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši

Montaža mavčnih plošč na leseni strop

Drywall je vrsta materiala, ki je zelo priljubljen v gradbeništvu. To je predvsem posledica sposobnosti namestitve struktur na več ravneh in istočasno skrivajo različne komunikacije pod njimi.

Ali je možno pritrditi suhozid na leseni strop

Seveda je to mogoče, toda nemogoče je reči o nekaterih odtenkih. Na primer, namestili ste okvir, ga obložili in končali. Ali popravilo ni bilo ročno, in zgornji del je namestil mojster. Za nekaj časa je vse dosledno gladko in čez nekaj časa nastanejo razpoke na sklepih. Razstaviti moramo in namestiti nov strop, a po določenem času se pojavijo razpoke. Kaj storiti?
  Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši

Naprava stropov v podobnih hišah

Če želite strop pravilno narediti, morate imeti idejo o sprednji strani prihodnjega dela. Za to morate vedeti njegovo zasnovo. To je precej preprosto in je sestavljeno iz naslednjih plasti, od spodaj navzgor:
  Kako obložiti stropno mavčno ploščo v leseni hiši

Sestavljanje mobilne osnove

Glavno delo ne bo začelo z uporabo označevanja ali priprave tal za delo z njo, temveč z izdelavo risbe. Potrebno bo natančno izračunati pritrdilne točke suspenzij in velikost profilov.

Oblikovanje apartmaja foto studio

  Oblikovanje apartmaja foto studio

Notranja dekoracija majhnega apartmaja

Večina od nas ne bo vedno mogla samostojno razmišljati skozi notranjost enosobnega stanovanja pravilno, pogosto pa se morajo obrniti na pomoč profesionalnih notranjih studiev. To še posebej velja za razvoj projekta, saj je zelo težko združiti vse funkcije v majhnem prostoru. Majhen apartma mora imeti rekreacijsko površino, delovno površino, prostor za obroke, otroško površino in obenem mora biti prostor za vsakogar majhen! Ni lahka naloga... Ampak vam ni treba skrbeti, dal bom veliko nasvetov in pravil o ureditvi in ​​popravilu majhnega stanovanja, ki bo predmet občudovanja drugih.
  Oblikovanje apartmaja foto studio

Enosobno hruščovsko območje

Praviloma v Hruščovih hišah pravzaprav ne živijo samo starejši ljudje, temveč tudi mlade družine, zato je najboljša možnost za vsakogar, da radikalno in preobrazijo, kajti kljub majhnemu obsegu vsi mladi želijo živeti v lepem stanovanju.
  Oblikovanje apartmaja foto studio

3. Oblikovanje dvosobnega stanovanja na površini 40 m2 - fotografija in načrt

Če je bila v predhodni zasnovi enosobnega apartmaja 40 m2, je bila izbira v korist velike kuhinje in kopalnice, tukaj v korist prostorne spalnice. Vendar pa, kot vidite, je bila med dvorano in posteljo tudi stekleno pregrado, tako da je bila hiša videti prostorna in svetla. In mimogrede so v tej zasnovi apartmaja imeli pomembno vlogo tudi modne geometrijske ploščice!
  Oblikovanje apartmaja foto studio

Notranjost studio apartma - udoben in prostoren

Studio je idealna rešitev za lastnike majhnega apartmaja. Združite sobo s kuhinjo, dobite dodaten prostor. Res je, za to boste morali raztrgati steno, ki ločuje ta dva prostora, na mestu, kjer lahko namestite prozoren zaslon, vrata z drsnimi vrati ali pultom.
  Oblikovanje apartmaja foto studio

Pasti oblikovalskega enosobnega apartmaja

Zelo pogosto pozabljamo na ogromno kopičenje stvari, ki so prisotne v mejah vsakega povprečnega stanovanja. Razmislite o tem, kje boste shranili:
  Oblikovanje apartmaja foto studio

Kako oblikovati notranjost majhnega stanovanja

V pripravah na prihajajoče popravilo ali nakup novega pohištva je vredno spraševati, kakšne spremembe bodo imele koristi za majhna stanovanja in kaj se jim je treba izogniti. Glavni dejavnik za nakup notranjosti mora biti funkcionalnost in praktičnost. Lepe možnosti pohištva najdete v številnih različicah, vendar bodo samo funkcionalni in prostorni predmeti pripomogli k varčevanju prostora.

Polaganje kablov v stanovanju

  Polaganje kablov v stanovanju

Pravila o ožičenju ↑

Električar v stanovanju z lastnimi rokami - stvar, ki zahteva večjo pozornost na opravljeno delo, strogo izvajanje varnostnih standardov in pravil za namestitev.
  Polaganje kablov v stanovanju

Odprite električno napeljavo

Odprto polaganje električnega kabla se uporablja pri nujni obnovi električne napeljave in pri posodobitvi veznega diagrama.
  Polaganje kablov v stanovanju

Namestitev skritih žic: podroben opis

To je najpogostejša pot. Zelo je varna in z lepo dekoracijo stene - estetsko prijetna. Žica je v posebnem plašču, ki se upira gorenju, tako da požari ne ogrožajo, namestitveni koraki pa so preprosti. Ampak še vedno obstajajo pomanjkljivosti: v primeru okvare je zelo težko določiti svoje mesto in po določitvi je potrebno ponovno uničiti del stene z rokami.
  Polaganje kablov v stanovanju

Postavitev internetnega kabla v stanovanje s pomočjo YouDo mojstrov

Preden začnete nameščati internetni kabel, morate določiti lokacijo računalnika in usmerjevalnika. Internetni kabel izbranega ponudnika se zažene v apartmaju in nato odpre v potrebne prostore. Vse naprave je mogoče povezati ne le z metodo vodnika, temveč tudi z uporabo WiFi. Za to mora usmerjevalnik zagotoviti ustrezno funkcijo. Vsi strokovnjaki YouDo so strokovno usposobljeni, zato namestitev internetnega kabla v vašem stanovanju ne bo dolgo.
  Polaganje kablov v stanovanju

Povezava priključkov

Ta stopnja je precej preprosta, potrebno je priključiti vse vtičnice in stikala v stanovanju. V ta namen se v shts namestijo podrožetniki in posebne škatle. Priporočamo, da te elemente "zasadite" na alabasteru, ker se hitro in zanesljivo drži stene.
  Polaganje kablov v stanovanju

Rekonstrukcija, zamenjava električne napeljave v stanovanju.

Kaj se nanaša na rekonstrukcijo, popravilo električne napeljave v stanovanju? To je bodisi popolna zamenjava električne napeljave v stanovanju bodisi polaganje novih dodatnih ožičenja.

Popularne posty