sobota, 4 sierpnia 2018

Gradnja avtopralnic na ključ

  Gradnja avtopralnic na ključ

Dokumenti za pranje avtomobila se hitro obdelajo

Montažne stavbe pod pranje avtomobila niso kapital, kar vam omogoča, da poenostavite postopek odobritve. Za oblikovanje takšnih struktur potrebuje minimalno količino dovoljenj.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Samopostrežna avtopralnica kot podjetje

Ob upoštevanju skladnosti z osnovnimi zahtevami za lokacijo, tehnično komponento itd., Je obdobje izplačila pomivanja 1-1,5 let, dobičkonosnost - ROM več kot 83%.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Frame tehnologija za gradnjo avtopralnic

V sodobni gradbeni praksi so nosilne in zapiralne strukture maksimalno poenotene in olajšane. To pomeni, da morajo biti okvir in stene stavbe sestavljeni iz sklopa posebnih delov, od katerih je vsak skladen z montažnim in funkcionalnim standardom. Vse strukture in strukture se lahko sestavijo iz takega sklopa - ta rešitev zmanjša čas in stroške gradnje.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Pranje avtomobilov - gradnja hitro in zanesljivo

Gradnja avtopralnic vključuje celoten sklop gradenj na razvoj svojih projektov in nadaljnjo gradnjo. Poleg tega je takšna gradnja precej draga in zahteva odobritev številnih dovoljenj. Odprta avtopralnica iz kovinskih konstrukcij ali operativna gradnja avtopralnice na ključ je lahko odlična alternativa vsem tem dogodkom.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Možnosti za razvoj samopostrežnih avtopralnic

Samopostrežna avtopralnica je sodoben center za čiščenje, kjer voznik dobi priložnost za uporabo profesionalne opreme za brezkontaktno pranje za zmerno fiksno plačilo.
  Gradnja avtopralnic na ključ

Gradnja že izdelanih avtomobilskih pranjev na osnovi kovinskega ogrodja

Dober avto lastnik ve, da avto zahteva stalno skrb. Pomembno je, da redno opravljate inšpekcijske preglede na bencinski postaji, pa tudi redno pranje avtomobila. Umazan, neurejen avto postane predmet nasmeha. Vsakdo je večkrat videl besede "pranje me" na prašnem telesu. Zato je pranje avtomobilov zelo donosen posel.

Definicija preureditve

Kaj je preureditev stanovanja in kakšne osnovne korake vključujejo?

Začeti se mora s pripravo in sprostitvijo prostorov, ki jih je treba popraviti iz pohištva, prenosnih gospodinjskih predmetov itd. Dovolj je, da vse presežke prestavimo v drugo sobo.
  Definicija preureditve

Kako pripraviti prostore za obnovo

Kakovost kozmetičnih popravil in udobje njegovega izvajanja sta odvisna od tega, kako se temeljito pripravite na tako odgovoren dogodek. Ustrezna priprava za popravilo te stopnje je prav tako pomembna, da v procesu izvajanja ne trpijo površin, ki ne potrebujejo popravila, in pohištva, ki ostane v prostoru.
  Definicija preureditve

Kaj je vključeno v vzdrževanje sobe?

Rutinsko vzdrževanje prostorov je popravilo, ki vključuje čiščenje končnih premazov in materialov ter obnavljanje različnih inženirskih naprav v prostorih - oskrba z vodo, oskrba s plinom, električno ožičenje in oskrbo s toploto. Tekoča popravila so lahko načrtovana in nujna. V vsakem primeru se izvedejo le tista dela, ki jih naročnik potrebuje v tem trenutku.
  Definicija preureditve

Kakšna je specifičnost prenove doma

Redecoration je najboljša možnost z omejenimi finančnimi možnostmi in nepripravljenostjo, da preživite veliko časa pri postavljanju vaše hiše v red. Ali pa morda ne boste potrebovali radikalnih sprememb, preprosto želite posodobiti notranjost, ji dati svežino, nekaj izvirnosti v oblikovanju. Potem je to vaša možnost. Takšna popravila ne vključujejo razstavljanja, namestitve vseh objektov, sanacije prostorov, zamenjave komunikacij. Nekaj ​​"kozmetike" - tapete za vezane plošče, prebarvane stene, okenske okvirje - in vaš dom postane udoben in osvežen.
  Definicija preureditve
  Definicija preureditve

Upoštevajte, kaj je vključeno v preureditev določenih vrst konča

Talna obloga. Ne vplivamo na napravo talne obloge, saj nadomeščamo le plašč. Za izdelavo del izbrala najbolj poceni in učinkovito možnost. Torej, če je dno talne obloge v dobrem stanju, se dekorativni premaz položi neposredno na plošče po predhodnem polnjenju obstoječih rež.

Navadna lesena okna Cena

S steklom namesto oken z dvojno zasteklitvijo

Okna drevesa so uporabila sodobne pečate, ki bodo udobno zaščitile hišo od osnutkov. Vendar preprosto steklo (brez dvojnega zasteklitve) ne zagotavlja zanesljive zaščite pred mrazom in hrupom.
  Navadna lesena okna Cena

Poceni okna za dajanje in hišo razreda "Gospodarstvo"

Počitniška hiša - kraj, kjer se ljudje sprostijo od mestnega vrveža, uživajo v bližino narave. Pogosto hiše v državi nimajo posebnih zahtev glede toplotne in zvočne izolacije, zato ni potrebe po porabi denarja na lesenih oknih. Poceni okna dati - odlična rešitev za zasteklitev stavb, ki se uporabljajo samo v topli sezoni.
  Navadna lesena okna Cena

Zgodovina lesenih oken

Prva okna z dvojnimi stekli so se pojavila pred 10 leti. V starih časih so bili uporabljeni navadni leseni okvirji z vstavljenimi slinicami iz sljude. To je bilo takrat dovolj, da je osvetlilo prostore in zaščitilo pred različnimi padavinami. Le nekaj sto let pozneje je začel proizvajati lesena vrata in okna, da bi ohranili toploto v prostoru.
  Navadna lesena okna Cena

Pripravljeni smo, da svojim strankam predstavimo:

  • Lesena okna z dvojno zastekljenimi okni.
  • Kopalniška okna
  • Windows ODR TU
  • Enotni okenski elementi

Koristno je, da veste:

Okna so glavni vir toplotne izgube: pokrivajo skoraj 20% površine ovojnice stavbe, s čimer se izgubi do 50% toplotne energije, porabljene za ogrevanje. Na območjih z ožjimi podnebnimi razmerami in znatnimi hitrostmi vetra - do 70% ali več.
  Navadna lesena okna Cena

Lesena okna - mit in realnost

Tradicionalno je v Rusiji zaradi udobja obdelave in visokih toplotnih izolacijskih lastnosti les vedno bil glavni gradbeni material. Lesena okna ustvarjajo toploto in udobje v vašem domu, ki uživajo lastnikom s svojo lepoto. Ampak z eno vrsto zasteklitve ni povezano s toliko legend in mitov, tako kot z lesenimi okni. Poskusimo jih razumeti glede zaslug.
  Navadna lesena okna Cena

Od proizvajalca kupite lesena okna

Z absolutno prevlado plastike na trgu za nakup lesenih oken je, čeprav majhna, vendar težavna. Nakup visoko kakovostnega izdelka, ki ustreza vsem zahtevam modernosti, je dokaj težka naloga.

Zidarski bloki Cena

Cena je odvisna od številnih podrobnosti in dejavnikov vpliva, kot so:

  • stenski tip (nosilni ali notranji)
  • vrste uporabljenih blokov (gazirani beton, plinski silikat, ekspandirana glina, pena beton, trden blok)
  • stopnja zidarstva (upoštevana je možnost dekorativnih del)
  • vodilni časi
Polistiren beton je eden najboljših gradbenih materialov.
  Zidarski bloki Cena

Polaganje plinskih silikatnih blokov, polaganje sten, cene, stroški dela v projektu LLC

Plinski silikat je material v obliki umetnega kamna, v katerem so enakomerno porazdeljene porene celice. Bloki iz gaziranega betona so izjemno trdni in okolju prijazni, če ni krčenja. Poleg tega je treba omeniti njihovo nizko ceno.
  Zidarski bloki Cena

Polaganje lahkih agregatov, stroškov (cene) polaganja, kako dati?

Bloki Ceramites se pogosto uporabljajo za gradnjo stanovanjskih in industrijskih prostorov. Ugodno se razlikujejo v visokih operativnih, tehnoloških značilnostih. Takšni bloki imajo sprejemljive stroške.
  Zidarski bloki Cena

Koliko je blok

Cena blata je odvisna od njegovih dimenzij, odsotnosti ali prisotnosti praznin in njihove količine. Njeni stroški vplivajo na proizvodno tehnologijo, vrsto površine in količino serije, vendar je glavni kriterij stroškov merilo moči materiala. Območje, na katerem se proizvaja umetni kamen, ima velik vpliv.
  Zidarski bloki Cena

Vrste in značilnosti betonskega betona

Glede na kakovostne lastnosti gaziranega betonskega bloka ni samo cene, temveč tudi tisto, kar bo temelj, saj se razlike blokov gaziranih betonov začnejo z načinom sušenja:

Kaj dobite pri naročanju stenskih zidov v Artauju?

Na zahtevo razvijalcev v zadnjih letih se vedno bolj izvaja bavarsko polaganje. Ta vrsta opečnega opeka je pravilna mešanja v steni opek različnih barv (običajno rdeče-rjave odtenke). Bavarski zidovi se uporabljajo za: zidne zidove; zidarski opečni stebri; notranja dekoracija; obrnjeni kamini; krajinsko oblikovanje itd. Takšne kombinacije opek iz različnih barv dajejo hiši "starinski" videz in se popolnoma prilega fasadam nemških zgradb v Königsbergu-Kaliningradu. Poleg tega strokovnjaki Artau ustvarijo:

Cene obnovitve na meter

Izračun stroškov popravil od 4500 do 6000 m. na mat. od 3000 do 5000 m str.

Visoka kakovost popravila brez nepotrebnih težav. Ta popravilo se izvaja za izboljšanje udobja in udobja v apartmaju.
  Cene obnovitve na meter

Obnovitev stanovanja na ključ: ustvarjanje udobnosti z rokami izkušenih strokovnjakov

Po zaključku vseh večjih faz popravilnega dela pride do preloma dejavnosti čiščenja. To vključuje lepljenje ozadij in namestitev dekorativnih elementov notranje opreme, nameščanje streh in svetilk. Vse to je zadnja faza dela, da bi vaš dom pripeljal do prijetnega, čistega in lepega pogleda.
  Cene obnovitve na meter

Kaj vključujejo preoblikovanje na ključ?

Prva je; posodabljanje notranjosti, ki daje svežino sobi. V nasprotju s kapitalom ne vključuje kompleksnega dela, povezanega z intervencijo v strukturnih elementih strukture: rušenje ali sanacija sten, zamenjava vodovodnih in kanalizacijskih cevi, ožičenje in tako naprej. str.
  Cene obnovitve na meter

Cene za popravilo stanovanj, pisarne v Moskvi in ​​Moskvi. Cene za obnovo, mestne hiše, hiše v državi, stroški popravil v novih stavbah

Skupaj z naročnikom se določi vrsta potrebnih popravil:
  Cene obnovitve na meter

Cene za popravilo stanovanj v Krasnodar.

Koliko stane popravilo stanovanja? Pogosto smo to vprašanje preprosto vprašali na prvi pogled. Toda tudi pristojni strokovnjak, tehnolog, inženir ne bo mogel hitro odgovoriti na to logično in navidezno preprosto vprašanje. Lahko dobite hiter in natančen odgovor na ceno posameznih zaključnih del. Na primer: koliko stane za lepilo ozadje, parket ali laminat, omet stene itd., Lahko izveste na cenik spodaj.
  Cene obnovitve na meter

Preprosto preureditev prostorov

Skoraj vsakdo je doživel preureditev stanovanja. To je najpogostejša in preprosta oblika popravila in je razdeljena na lahka in globoka. Z majhnimi roki in omejenim proračunom so lahka kozmetika (idealna za popravilo stanovanja) idealna. Praviloma vključuje barvanje stropa in tapetanje sten.

Polaganje granitnega kamna

  Polaganje granitnega kamna

Priprava podlag za polaganje brez mehanskega pritrditve

Torej, osnova, na kateri bodo plošče položene, mora biti gladka, močna, brez razpok in umazanije, brez snovi, ki zmanjšujejo njegovo lepilo.
  Polaganje granitnega kamna

Vgradnja granitnega kamna na navpično podlago

Granit v obliki kamna, ki ima samo eno ravno stran, se pogosto uporablja za obloge različnih podpornih zidov in ograj, ostalo pa je kompleksen naravni relief. Ali je kamen popolnoma neskladen. Za obloge se najpogosteje uporablja frakcija 20-40 cm. Zelo je dobro, da izberete material ročno, da dobimo estetski rezultat. Če za polaganje nima nobenih ravnin, se kladivo razcepi na 2-3 dela, ki imajo ravne robove. Namestitev se izvaja na enega od treh najbolj priljubljenih načinov:
  Polaganje granitnega kamna

Sheme polaganja granitnih tlakovcev

Spodaj so najpogostejše možnosti za tlakovanje s tlakovci granita in približna poraba tlakov za tlakovanje v vsaki shemi
  Polaganje granitnega kamna

Izbira in polaganje granitnega tla - vse, kar morate vedeti!

26.01.2013 Naravni kamen je najstarejši gradbeni material, ki je večkrat potrdil svojo praktičnost in dekoracijo. Uporaba naravnih materialov v obrnjenih stenah in postavitev tal v notranjost hiš in stanovanj je nedavno postala še posebej priljubljena možnost. O pozitivnih lastnostih naravnega kamna lahko govorimo večno, seveda pa je glavna prednost naravnost tega materiala, pa tudi možnost obnavljanja in popravljanja kamna.
  Polaganje granitnega kamna

Kako izvajalci Yudu

Če se odločite, da obnovite fasado zasebne hiše ali okrasite tremo koče z granitnim kamnom, se obrnite na umetnike duuda. Nudijo širok spekter storitev za polaganje granita v obliki plošč ali tlakovcev. Specialisti, registrirani v Udu:
  Polaganje granitnega kamna

Tlakovana tehnologija

Obstaja določeno zaporedje ukrepov, ki jih je treba opraviti, da bi dobili odličen rezultat. Postopek namestitve je sestavljen iz več pomembnih korakov:

Striženje strehe

Opredelitev in sestava SNIP

SNIP je dokument, ki vsebuje niz pravil in predpisov, ki so regulativni po naravi in ​​vedno vključujejo konstrukcijsko stran od zasnove z gradnjo stavbe, njeno opremo pa z vsemi potrebnimi načini.
  Striženje strehe

Podstrešje (ploska) gradnja

Najbolj oddajani v uporabi so zgradbe različnih vrst poševnih, tj. nagnjene strehe. Njihova konfiguracija je oblikovana iz ukrivljenih ravnin, ki se imenujejo pobočja, njihov vir pa so splavi, podporniki in letve.
  Striženje strehe

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.
  Striženje strehe

Ali je mogoče izvedeti popravila glede na SNiP

Trenutni SNiP za mehke strehe je bil razvit leta 1979. Po njegovem mnenju v zimskem času ni mogoče opraviti dela na postavitvi in ​​remontu mehkih streh. Dejstvo je, da je za popolno popravilo potrebno popolnoma razstaviti staro streho, posušiti streho in šele nato začeti postavljati nov material.
  Striženje strehe

Pismo ministrstva za gradbeništvo Rusije o statusu SNiP

Vprašanje statusa SNiP, zakonitosti njihove uporabe, nenehno izhajajo iz oblikovalcev. Voditelji NormaCS so se odločili poslati uradno zahtevo ministrstvu za gradbeništvo Rusije.
  Striženje strehe

To vključuje kresnice 2 26 76.

V prvi polovici leta na področju gradbeništva sem se pogosto moral ukvarjati z izračunom naklona strehe po SNIP 2 26 76. Ta dokument je sestavljen iz splošne določbe in standardov, ki se uporabljajo na strehi različnih materialov. Na koncu je v tem dokumentu prikazan kratek seznam gradbenih izrazov.

Zidarstvo naredi sami

  Zidarstvo naredi sami

Uporaba lahkih konstrukcij

Polaganje lahkih sten se uporablja za zmanjšanje porabe opeke in zmanjšanje mase zidov. Zidarstvo je lahko sestavljeno iz dveh paralelnih žličk z zavojem v 3-5 vrsticah, včasih več.
  Zidarstvo naredi sami

Zidna zidarska tehnologija

Kateri koli način zidanja s svojimi rokami je bil izbran, je še vedno, po nekaj linij, ki jih je treba povezati. Zahvaljujoč spoju, šiv postane veliko bolj zanesljiv in gosti. V neposredni odvisnosti od uporabljenega orodja lahko šivi dobijo natančno podobo, ki je potrebna.
  Zidarstvo naredi sami

Zidarstvo s svojimi rokami - kje začeti

Mnogi bodo odgovorili, da se opeka začne v prvi vrsti. Na nek način so prav, toda v resnici začetek vsega je hidroizolacija osnove sten - strešni material je položen na temelj. To se naredi, da bi izolirali opeko pred učinki vlage v tleh - brez nje bo absorbirala vodo in propadla med zmrzali. Prva vrstica opeke je postavljena na vodoodpornost, in ne smete skrbeti, da stene hiše ne bodo tesno povezane z osnovo. Velike opečne stene bodo trdno in varno stojale brez tega.
  Zidarstvo naredi sami

Prva faza: označevanje in faktura

Za delo uporabite končne ali zagonske kiti. Če površina potrebuje pesek, ki razlikuje začetni kiti, je bolje, da ga vzamete. Ta rešitev je primernejša za posnemanje, kljub temu, da bo tekstura dodatno ustvarjena. Če želite prikazati opečateno opeko, vzemite končno kiti, ki zagotavlja popolnoma gladko površino.
  Zidarstvo naredi sami

Polaganje na način

Najtežje od treh glavnih načinov polaganja - polaganje v stiku. Ta metoda se uporablja za izgradnjo najbolj kritičnih struktur, ki nosijo glavno obremenitev. Prav tako opravlja polaganje kaminov, peči. Tudi za izkušenega zidarja je ta metoda najbolj zamudna.
  Zidarstvo naredi sami

Osnovna pravila za izvedbo zidarstva

Da bi opeka v celoti rešila naloge, ki so ji dodeljene, je zaželeno, da se v procesu izdelave držijo osnovnih zahtev.

Rušenje in demontaža stavb in objektov

  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Rušenje stavb. Odstranjevanje konstrukcij

Rušenje in rušenje stavb in objektov, drugih objektov s pripravo lokacij za novo gradnjo ali rekonstrukcijo obstoječih objektov je zdaj zelo priljubljena. Demontaža stavb se izvaja neodvisno od strukturnih materialov, vključno z lesenimi, opečnimi, panelnimi, trdnimi zgradbami različnih zahtevnosti. Pred začetkom dela naš depot vozil prejme dovoljenja za rušenje stavb, pripravo mesta za te vrste dela ter odpira in zapiše dovoljenje za izvoz in odstranjevanje gradbenih odpadkov in tal.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Demontaža vseh predmetov - visoka kakovost, nujnost, varno

V našem arzenalu, sodobni posebni opremi in zahtevanem številu izkušenih zaposlenih, zato izvajamo rušenje stavb v kateremkoli obsegu in v najkrajšem možnem času.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

Včasih je težje uničiti kot graditi

Za porušitev nizke gradnje s prostim dostopom do njega, ki ni v bližini stavb, katerih poškodba je nesprejemljiva, je enostavna za izvedbo. To je mogoče storiti s pomočjo eksplozivov, pa tudi zelo pogosta metoda v naši državi - udarci ogromnega kovinskega jedra, ki visi na kablu. Kabel je navadno pritrjen na nosilec žerjava ali bagra. Kovinske konstrukcije je mogoče razstaviti tudi na drobce preprosto s pomočjo žerjava in rezalnika plina.
  Rušenje in demontaža stavb in objektov

RAZVOJNO DELO NA RAZŠIRITEV STAVB IN KONSTRUKCIJ. RAZVOJNE STORITVE.

Moderno mesto, z že uveljavljenim zgodovinskim in kulturnim ansamblom, razvita infrastruktura, je kompleksen živi organizem

Oglejte si video razstavljanja stavb in objektov

Video 1 (600 kb) | Video 2 (600 kb) | Video 3 (600 kb) | Video 4 (700 kb) | Video 5 (600 kb) | Video 6 (850 kb) | Video 7 (780 kb) | Video 8 (920 kb)

Namestitev strehe upravne stavbe

  Namestitev strehe upravne stavbe

Vgradnja bitumenske strešne kritine na cementno-peskovno blazino.

Ta vrsta strehe se uporablja za proizvodne delavnice, poslovne stavbe in strukture. Uporablja se kot nov glavni premaz, le da smo specializirani za popravilo nadgradnje strehe. Pred polaganjem bituminoznega materiala je izdelan estrih, katerega debelina mora biti najmanj 70 mm, v primeru manjše velikosti je cementni pesek ojačen z jekleno mrežo. Značilnosti namestitve strehe tukaj pomenijo pravilno namestitev pobočij, postavljena je podlaga za hidroizolacijo. Ta streha je odlična za velike zgradbe, cenovno dostopna in vzdržljiva.

Jeklene konstrukcije, projektiranje, proizvodnja in montaža

Kovinske konstrukcije se uporabljajo za gradnjo industrijskih zgradb, modularnih stavb, športnih in javnih zgradb. Z gradbeno tehnologijo kovinskih konstrukcij lahko hitro zgradite široko paleto tipov stavb in inženirskih konstrukcij, okvirjev in platform, ograj in stopnic.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Značilnosti nekaterih vrst strešnih kritin

Da bi zagotovili hidroizolacijo objektov v zadnjih letih, se vedno bolj izbira naprava mehke strehe. Njegova podlaga je steklo iz steklenih vlaken in kot zunanji sistem se uporabljajo ploščice, PVC membrane ali valjani materiali, sestavljeni iz slojev strešnega materiala, stekla in strešnih materialov. V zadnjem primeru se za namestitev proizvaja z lepljenjem materiala valja na podlago in ga segreva z baklami.

Krovstvo v Tyumenu

Gradnja v Tyumenu se trenutno razvija in pridobiva zagon, gradijo pa se tudi novi stanovanjski in industrijski objekti. Obstaja veliko področij dejavnosti, ki so temeljnega pomena pri oblikovanju videza celotne stavbe. Eno od teh področij je strešno delo.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Pripravljalna dela pri montaži zložene strehe

Za postavitev zložljivega pokrova potrebujemo naslednja orodja in potrošni material: žico, nohte, kljuke, vijake, kovinske delavke in lesena kladiva, merilna orodja, kovinske škarje. Če je načrtovana namestitev prevlečenega zložljivega strešnega tipa, so potrebni posebni stroji.
  Namestitev strehe upravne stavbe

Rekonstrukcija upravne stavbe

Kot kaže praksa, prenova upravne stavbe ni vedno zmožna rešiti vseh potreb lastnika, ki so nastali med njegovim delovanjem. Sčasoma se lahko zaradi strukture, specifičnosti njegovega dela spremeni, morda bo treba spremeniti tehnične in ekonomske parametre.

Popularne posty