sobota, 28 lipca 2018

Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Koliko stane namestitev gradbenih zidov?

YouDo umetniki opravljajo namestitev mavčnih plošč stene v Voronežu med kozmetično, ključavnico remont. Običajna in vlago odporna mavčna plošča je poceni, vgrajena je hitro. Mavčni material v eni ali več plasteh vedno izgleda estetsko prijeten.
  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Kakšni so stroški gradnje predelnih sten

Prvič, stroški gradnje particij se razlikujejo glede na dejavnike, ki vplivajo na njihovo določanje cen in so glavne sestavine politike oblikovanja cen. Ti kazalniki vključujejo:
  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Tehnologije namestitve mavčne plošče predelne stene

Konstrukcija predelnih plošč iz mavčne plošče vključuje vgradnjo navpičnega okvirja ustreznih kovinskih profilov. Označevanje je na tleh in stropu, vzdolž katerega so postavljeni vodilni profili. Nadalje so pritrjeni vertikalni nosilci, na katere so pritrjeni listi suhih zidov.
  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Vgradnja mavčnih plošč na kovinski okvir.

Če je potrebno, zoniranje omejenega prostora majhnega stanovanja, pokončne mavčne plošče, ki ne predstavljajo nujno prazne stene, lahko pa so v obliki dekorativnih regalov z niše. Za konstrukcijo takšnih notranjih elementov naredite namestitev profilnega kovinskega okvirja, katerega moč zagotavlja stabilnost celotne konstrukcije. Oblikovani elementi mavčne plošče so izdelani posebej.
  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Namestitev plošč iz mavčnih plošč

Potreba po namestitvi mavčnih plošč vsakdo razmišlja o svojih zmožnostih in finančnih možnostih. Morda ste gledali gradnjo pregradnih zidov. V tem primeru lahko dobite vtis o enostavnosti in preprostosti tega postopka. To je pravzaprav pravi vtis, tehnologija za montažo pregradnih plošč omogoča, da to storite sami.
  Namestitev cisterne razdelkov mavčne plošče

Cena namestitvene cene

Redki stroški prenove brez namestitve particij, katerih cena je popolnoma individualna. Nihanja na povprečnem strošku so odvisna samo od vas, materiala, ki ga želite uporabiti, in na zahtevanih kvadratnih metrih.

Igra za gradnjo mostov

  Igra za gradnjo mostov

Železniški most 2 (železniški most 2)

Železniški most 2 (železniški most 2) - zgraditi železniške mostove in preveriti njihovo nosilnost z različnimi vrstami vlakov.

Na naši spletni strani za brezplačne spletne igre je ser veliko zabavnih igrač, imenovanih "Build a Bridge". Če ga že imate.

Galerija Uporabniki videoposnetkov Koraki za izgradnjo mostov Vaša videoigra "Building Bridges" je igrala več kot 2,5 milijona. Poly bridge ni igral ničesar na spletu in smo jih videli v vlogi ustvarjalcev igre o gradnji mostov in se sedaj navadili na "c. Če vam je všeč igre o gradnji mostov, potem ste naš kraj! Prenesite polni most za torrent - Poly Bridge torrent poly-bridges.ru.
  Igra za gradnjo mostov

Prenesite dodatne stopnje

Prenesite več sto dodatnih ravni iz delavnice! Izbirate lahko med različnimi zabavnimi uganki, ki so jih dodali drugi igralci, ki so vredni pozornosti in ustvarili svoje originalne in zabavne modele.

Prenesite igro mostograditelja: kako najti modemsko strojno programsko opremo v Androidu

Igre za gradnjo in razstreljevanje mostov: Igrajte eksplozijski most z dinamitom 3 Vaša naloga je najti najbolj ranljiva mesta na mostu ali drugem Bridge Builderu. Mostovi za izgradnjo igrišč vam ponujajo, da skušate zgraditi most čez brezno. Za gradnjo dodeljena določen znesek denarja. Potreba po gradnji. Joseph Brodsky. Pesmi in pesmi (glavna zbirka) Ta datoteka je del elektronske.
  Igra za gradnjo mostov

Poročilo o trgovski praksi

Fakulteta za management. Oddelek za trgovinsko organizacijo. O pripravništvu. Vsebina. Uvod 3. V tem razdelku lahko brezplačno prenesete dodiplomsko, študijsko, izobraževalno ali delovno izkušnjo. Varnostno podjetje • poročati o preddipski praksi na veleprodajnem podjetju. Poročilo o praksi: poročilo o praksi prodaje na drobno, poročilo o praksi, posebnosti in posebnosti. Antioksidativni učinek rastlin zaradi prisotnosti v sestavi flavonoidov, anthocyaninov, karotenoidov, vitaminov in mikroelementov, poročila o trgovinski praksi.
  Igra za gradnjo mostov

Urnik izklopa tople vode v Moskvi: koliko časa je vroča voda izklopljena?

Danes v Moskvi trajanje izpadov ni več kot 10 dni. Hkrati je bila v letu 2011 voda izklopljena za 14 dni in še prej - 21 dni. 10 dni je razumen čas za izklop vroče vode, ne da bi pri tem izgubili kakovost in zanesljivost moskovskega sistema za ogrevanje in ogrevanje.

Kako uporabiti kit na strop

  Kako uporabiti kit na strop

Priprava na delo ↑

Mojstri pravijo, da so zidovi veliko lažji. Razumljivo je, kajti med delom z zgornjo mejo roke, ki se dvignijo navzgor, se utrudijo, vrat pa postane opečen. Toda kiti stropa je narejen po istem principu kot kiti sten.
  Kako uporabiti kit na strop

Priprava in čiščenje stropa

Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
  Kako uporabiti kit na strop
  Kako uporabiti kit na strop

Predhodna priprava zgornje meje

Strop, ki ga morate izmeriti s kitom, je lahko drugačen. Če je stanovanje, v katerem se izvede popravilo, "vlažno", potem je lahko betonska tla, omet ali gradnja suhih zidov. To površino lahko napolnite in nato kiti. V že stanovanem stanovanju je situacija bolj zapletena: tukaj se morate najprej znebiti prejšnjih plasti dekoracije, temeljito očistiti barvo ali ozadje in poskušati izmeriti čim več.
  Kako uporabiti kit na strop

Odstranite stari pokrov

Delo s kiti se začne šele po tem, ko je stari premaz popolnoma odstranjen. Ni važno, če gre za plast barve ali preprosto pobesnelo, strop je treba očistiti na tleh. Najlažji način je, da odstranite belo pečico: površina stropa je navlaženo z vodo in daje premazu dobro nasičen z vlago. Petnajst minut kasneje lahko zlahka odstranite belino z lopatico, rahlo pritrdite ohlapne kose. Vse majhne koščke, ki ostanejo na površini, se operejo s krpo.
  Kako uporabiti kit na strop

Kiti materiali

Pri kitu obstajata dve vrsti mešanice gipsnih polimerov. Imenujejo se "Start" in "Finish". Začetni kit ima v svoji sestavi grobe frakcije. Zato je zasnovan za nanašanje grobega in debelega nivelirnega sloja. Z zelo velikim nivojem izravnave se "Start" uporablja v več prelazih, pri čemer se vsako sušijo. Debelina ene plasti je do 1-2 cm.

Balkonska obroba Cena

  Balkonska obroba Cena

Spletni izračun stroškov zaključka balkona ali lože

Če želite izvedeti stroške integrirane zaključite, izberite želeni material, vnesite velikost svojega balkona ali lože.

Izvajanje celotnega sklopa del na zaključku.

Po namestitvi zasteklitve balkona ali lože, pred naknadnim popravilom, obstajajo vprašanja glede izbire končnih materialov, stopnje izolacije, lokacije električnih naprav in pohištva itd. Naše izkušnje nam omogočajo, da določimo bonitetno preferenco kupcev pri izbiri materialov za popravilo. Za nekaj zamisli o končnem rezultatu si oglejte fotografije naših projektov.
  Balkonska obroba Cena

Skladiščenje lesene podloge

Če ste vnaprej založili s ploščo, potem je bolje, da jo postavite v suho sobo z nizko temperaturo. Pokrivni material ne sme biti izpostavljen soncu in vlagi. Najbolje je, da oblogo hranite v originalni embalaži. Lahko ga odpirate takoj, preden končate. Pred nanosom balkona z oblogo je potrebno ravnati z negorljivim sredstvom. To bo pomagalo zaščititi balkon pred trkom in naključnim ognjem.
  Balkonska obroba Cena

Leseni stenski opaž in strop

Za lepo dekoriranje balkonske obloge je najboljše. Lesena podloga velja za najbolj okolju prijazen in dobro obdelan material, je močan, trden, vzdržljiv, primeren za ponovno uporabo slikanja ali lakiranje.
  Balkonska obroba Cena

Cene za notranjo dekoracijo balkona in obloge lože s plastičnimi ploščami ali ploščo in stroški talnih oblog. Omarice in omare naprave na balkonu in ložah.

Cena vključuje materiale in delo.

Zaščita balkonov z PVC plastičnimi ploščami in ploščo, stroški dela

Čas poteka in veliko sprememb, vendar ostaja samo namen balkonov in loggijev enak. Šele zdaj te sobe poleg udobnega shranjevanja začasno nepotrebnih stvari postanejo udobne, udobne in zaščitene. Po popravilu balkona ali lože ni redko, da postane polnopravno nadaljevanje stanovanja, kjer lahko opremite počitniško sobo, majhen domači vrt ali študijo.

Projekti enodnevnih hiš s teraso

Terasa v hiši - prijeten kotiček za intimne pogovore.

Terasa postane raj za lastnike zasebne hiše. Tukaj lahko sedite tiho s svojimi gostovami in pogovarjajte s svojimi sorodniki na toplih večerih. Srečni lastniki tega oblikovanja, brez vremenskih razmer ne morejo pokvariti radosti srečanj ali željo po uživanju svežega zraka. Hiša s teraso vedno izgleda bogato in udobno. Običajno se nahaja na južni strani stavbe, tako da se prvi sončni žarki sprehajajo skozi okna in v vročini dneva se lahko skrijete pod krošnjami.

Projekti hiš s teraso

Hiša s teraso je odlična možnost za tiste, ki želijo udobno preživeti na svežem zraku. To ni samo praktično, ampak tudi estetski dodatek koči.

Projekti enodnevnih hiš s teraso

Želite imeti svoj dom? Potem se prepričajte, da si ogledate standardne projekte gospodarstva možnosti za takšne stavbe v enem nadstropju. Še posebej vas bodo zanimali hiše s teraso, kjer boste lahko počivali v vsakem vremenu in svoje prijatelje prejeli tudi pozimi, vsaj poleti.
  Projekti enodnevnih hiš s teraso

Projekti enodnevnih hiš s teraso

V prisotnosti velikega zemljišča ni problema pri varčevanju prostora in je mogoče zgraditi prostorno 1-nadstropno hišo s teraso. V tem primeru se vsi prostori nahajajo v isti ravnini, kar je racionalno in udobno, zlasti za družine z majhnimi otroki ali starejše osebe. Spletna trgovina Proekt-Shop ponuja nakupe enostanovanjskih hiš s teraso različnih velikosti in postavitev.
  Projekti enodnevnih hiš s teraso

Značilnosti enonadstropnih hiš

Izbira projekta za gradnjo posameznih stanovanj, morate razmišljati o njegovi funkcionalnosti, popolnosti prostorov. Enotne hiše imajo številne lastnosti:
  Projekti enodnevnih hiš s teraso

Spreminjanje in povezovanje na gradbišče

V katerem koli standardnem projektu doma lahko naredite spremembe in dodatke. To so lahko stenski materiali. Izdelujemo projekte hiš iz različnih materialov:

Notranje predelne stene iz cevi iz pene

Zaključna dela po izgradnji notranjih predelnih sten

Po dokončanju polaganja notranjih pregrad iz blokov iz pene je treba pred ometom napolniti končno steno. To bo zagotovilo dodatno jamstvo, da se uporabljeni omet ne bo odlepil ali razpadel.
  Notranje predelne stene iz cevi iz pene

Od katerih so odvisne cene

Proces gradnje sten pene blokov je precej zamuden, sestavljen iz več faz. Strokovnjaki, zastopani v podjetju Yudu, ne le neposredno postavljajo notranje predelne stene ali druge pene betonske talne plošče, temveč tudi:

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:

Notranje predelne stene iz pene

Izbira gradbenega materiala za gradnjo notranjih predelnih sten v korist pene blokov je zagotovljena z lastnostmi, ki so optimalne pri izbiri materiala za gradnjo predelnih sten znotraj stanovanja.
  Notranje predelne stene iz cevi iz pene

Osnovna pravila za vgradnjo predelnih sten iz pene

Pena betonski bloki so razdeljeni na toplotno izolacijo (D300-D500), strukturno toplotno izolacijo (D600-D900) in strukturo (D1000-D1200). Za izdelavo predelnih sten primerni bloki, označeni z D600 in zgoraj. Razred moči, ki ga imajo - od B2,5.
  Notranje predelne stene iz cevi iz pene

4. Predelne stene iz pene

Blok pene je podtip betona, ki nastane s penjenjem cementne raztopine. Ta vrsta betona ima odlične lastnosti. Ena od njegovih glavnih prednosti je visoka odpornost. Na primer, debela stena debeline šestdeset milimetrov, izdelana iz celičastega betona, je sposobna prezreti napad požara skoraj sto petdeset minut. Poleg odpornosti proti čezmernemu ogrevanju bi rad omenil tako značilnost betona, kot so izolacija in hrupna izolacija, ki se doseže s pomočjo zraka, vsebovanega v pore materiala.

Aparat za mehaniziran kit

  Aparat za mehaniziran kit

Stroj za polnjenje sten

Sodobna strojna uporaba kit je možna s pomočjo specializirane gradbene opreme, ki omogoča razprševanje dekorativne mešanice na površino sten in stropa. V razpršilno raztopino je dovoljeno dodati različne sestavine v obliki granul.
  Aparat za mehaniziran kit

Rešitev za gotovinsko postajo

Za polnjenje aparata, ki se uporablja kot mešanica v prahu, in končne sestavke. Najbolj priljubljene so mešanice cementa in gipsa. Poleg osnove vključuje tudi plastifikatorje in druge specializirane dodatke, ki izboljšujejo določene lastnosti raztopine (na primer sposobnost odpornosti na parazite ali elastičnost prevleke).
  Aparat za mehaniziran kit

Stroj za omete

Visokokakovostni zidovi ometov so odlična osnova za izvajanje vseh idej. Poleg tega učinkovito izvedeni omet občutno izboljša izolacijske in zvočne izolacijske lastnosti prostorov.
  Aparat za mehaniziran kit

Prednosti dekoracije sten stroja

Naprava za ometanje po meri je dobra rešitev, ne glede na količino dela, ki ga je treba opraviti. Poleg prihranka časa ima postaja tudi številne druge prednosti:
  Aparat za mehaniziran kit

Mehanizirane zidove ometov: značilnosti

Pred pričetkom uporabe mehanskih ometov na stenah je bil sam zaključni postopek sestavljen iz določenih stopenj - najprej je rotor gnetil raztopino ročno, nato pa je bila raztopina vržena na ravnino sten. Toda, seveda, oseba z vso svojo željo ni mogla ujeti celotne površine stene ali stropa. Medtem ko je bil del stene zravnan, je drugi že imel čas, da ga zgrabite.
  Aparat za mehaniziran kit

Primerjava strojnega in ročnega ometa

Študije so potrdile, da se kakovost in zanesljivost obdelav, izdelanih z roko in strojno, bistveno razlikujeta. Z ročnim načinom se uporaba raztopine izvaja na majhnih površinah 1-3 m2, poleg tega pa v večini primerov delavec opravlja mešanje enkrat na 40 minut - 1 uro. Prejšnja področja obdelane površine imajo čas, da se posušijo, zato celotna površina spominja na uganke, pri katerih so nekatera področja osušila, druge pa so začele zgrabiti, druge pa se uporabljajo. Razpoke so zelo verjetno nastale na mestih parjenja. Z mehanskim ometanjem sten celotna rešitev ima skoraj enako vlago in je v sestavi bolj monolitna.

Kovinski video za varjenje

  Kovinski video za varjenje

Varilni proces

Deepwater komora je namenjena za popravilo velikih predmetov. To je draga metoda, saj zahteva dodatno uporabo ladij, žerjavov itd.
  Kovinski video za varjenje

Video o "varjenju z ioni 1355 elektrodi"

Pojav razpok je možen ne le med varjenjem. Prisotnost razpok lahko zaznate tudi po koncu varjenja. Razlog za nastanek razpok je:
  Kovinski video za varjenje

Kaj upravičuje zanesljivost varjenja: osnove varjenja:

Z močjo ustvarjanja trajnih povezav varjenje zavzema vodilni položaj. To je zagotovljeno s segrevanjem zlitin različnih kovin z uporabo električnega loka, kar vodi do plastične deformacije uporabljenih materialov. V tem primeru pride do vzajemnega prodiranja osnovnih delcev elektrode v strukturo materialov, ki so povezani. Posledično nastanejo molekularne vezi z ultrahitrostjo.
  Kovinski video za varjenje

KLASIFIKACIJA VAROVALNIH METOD

Metode varjenja kovin so razdeljene v dve skupini: fuzijsko varjenje in tlačno varjenje. Prva skupina vključuje elektroobločno varjenje, pulzni lok, laser, kopel, elektroslag, plazmo, elektronski žarek v vakuumu, termit in plin. V drugo skupino - stik, plinska stiskalnica, ultrazvočna, difuzija v vakuumu, trenje, hladno varjenje, indukcijsko varjenje ali visokofrekvenčni tokovi.

Varjenje Najbolj branje

  • Proizvodnja železa in jekla
  • Plastika - proizvodnja plastike, sestave, lastnosti, varivost
  • Tehnološki procesi

Minimiranje spodrezov med varjenjem

  • visoko kakovost šiva, na primer na T-sklepih
  • geometrija konkavni šiv
  • zlasti prednostno, na primer, z dinamično naloženimi strukturami

Mala toplotno prizadeta območja zaradi kratkega, koncentriranega loka s koncentriranim sproščanjem toplote

  • zmanjšana materialna deformacija zaradi manjše distribucije toplote
  • zmanjšanje temperature vmesnih plasti in zmanjšanje sprememb v strukturi materiala
  • posebno prednostno, na primer pri varjenju
  • zmanjšanje obremenitve na filetnih zvarah

Stabilna smer obločnice

Vitražna fasadna tehnologija

  Vitražna fasadna tehnologija

Kaj je vitraž

Proizvodnja vitražnih oken z uporabo najnaprednejših tehnologij je kompleks del z uporabo prosojnih struktur s polnjenjem. Vitražno zasteklitev iz trdne steklene tkanine vam omogoča, da ustvarite različne oblike in velikosti za široko paleto svojih aplikacij. Poleg tega obstaja edinstvena priložnost, da kreativno uporabite številne načine za oblikovanje lastnega sloga pri oblikovanju arhitekturnih odločitev.
  Vitražna fasadna tehnologija

Prednosti te metode zunanjega dekoriranja

Za tiste, ki izberejo način zunanjega dekoriranja stavbe, je pomembno vedeti prednosti vsake razpoložljive možnosti. Panoramska zasteklitev fasad ima precej prednosti:
  Vitražna fasadna tehnologija

Kdaj se uporablja obarvano steklo?

1. Ko je treba fasado popolnoma ali delno napolniti. Delno polnjenje je vodoravno in navpično, kot je stopnica. Tudi steklena fasada lahko poudari poslovni slog upravnih zgradb.
  Vitražna fasadna tehnologija

Značilnosti zunanje zasteklitve

Vitražno okno stavb je zaznamovano s sposobnostjo oblikovanja velikih površin zaprtih struktur. Vitražna fasada je sestavljena iz sklopa stekla ali stekla, ki je nameščen na okvirju.
  Vitražna fasadna tehnologija

Prednosti steklenih zasteklitev:

  • relativno nizki stroški (v primerjavi z drugimi vrstami);
  • možnost vgradnje fasadnega zasteklitve iz notranjosti stavbe;
  • visoka hrupa izolacija.

Pomanjkljivosti vitražnih fasad:

  • potreba po okrepitvi okvirja z jeklenimi elementi (z veliko stekleno površino);
  • obrabo tjulnjev;
  • težave z obremenitvijo z vetrom;
  • potrebni so dodatni ukrepi za toplotno izolacijo.

Strukturno zasteklitev

Glede na to tehnologijo je fasada montirana brez zunanjih vpenjalnih elementov, izgleda trdno.
  Vitražna fasadna tehnologija

Vrste in tehnologije fasadnega zasteklitve

Običajno obstaja več vrst konstrukcij za izdelavo fasadne zasteklitve. Konstrukcije se razlikujejo glede na tip pritrdilnih in podpornih elementov, toplotno izolacijske in estetske lastnosti prosojne fasade.

Nepremičnine Krasnodar

  Nepremičnine Krasnodar

Prodaja nepremičnin prek agencije

Koristili bomo lastnikom hiš, stanovanj in parcel v Krasnodaru. Kot uspešen operater ruskega trga bo Etazhi lahko organiziral hitro in donosno prodajo nepremičnin. Najboljši marketinški programi - "All Inclusive" - ​​zmanjšujejo čas izpostavljenosti za en polčas in hkrati ohranjajo tržno vrednost predmeta.
  Nepremičnine Krasnodar

Kako iskati nepremičnine Krasnodar na naši spletni strani?

Zelo enostavno! Naša spletna stran ima zelo priročen iskalnik. Preprosto vnesite parametre, ki vas zanimajo, in takoj boste prejeli seznam primernih oglasov. Začnite tako, da določite območje, v katerem želite kupiti dom. Nato izberite vrsto: stanovanje (v novi stavbi ali na sekundarnem trgu), hiša. Preverite število sob / nadstropij, cenovnega razreda in druge pomembne parametre za vas. Zato bo sam sistem izbral več milijonov oglasov, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in finančnim zmogljivostim.
  Nepremičnine Krasnodar

PRODAJA NEPREMIČNIN V KRASNODARU

Gradbena in investicijska družba "Time" vam ponuja nepremičnino v Krasnodarju od razvijalcev in vlagateljev.
  Nepremičnine Krasnodar

Čas je za nakup lastnega življenjskega prostora.

Živeti v novih stavbah v Krasnodarju pomeni, da uživate vsak dan, uživajte v vremenu, udobnih pogojih in dostopnosti. Širok obseg stroškov, več kot tisoč možnosti, so realizirani in udobni enosobni ter prosti trosobni apartmaji v novih stavbah v Krasnodaru.

Move.ru: Nepremičnine v Krasnodarju in na Krasnodarskem ozemlju na enem portalu!

Dragi obiskovalci! Dobrodošli na informacijskem in analitičnem portalu Move.ru, najboljšem vodniku po svetu nepremičnin.
  Nepremičnine Krasnodar

Agencija za nepremičnine Krasnodar: 12 let na strani stranke

V izbor nepremičnin in hipotek, pravno podporo transakcij in drugih področij s področja nepremičnin smo se ukvarjali že več kot 12 let, kar čim bolj učinkovito delamo.

Odstranitev parketa z lastnimi rokami

  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Delna odstranitev parketa

Če morate samo delno odstraniti lesene matrice, jo prekrijete s kartonom in prekrivajte preostali del talnega obloga s filmom, tako da prah in ostanki ne pridejo na to. Objemite robove filma na tla z maskirnim trakom. Stare umre je treba zelo previdno odstraniti, da ne bi ujeli preostalega pokrova.
  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Kako odstraniti talne deske

Odstranitev parketa, kot vidite - postopek je precej trmast. Podno ploščo je razstavljeno osnovno. Takšen premaz na podlago umakne. Polaganje je izvedeno kot laminat - drug drugemu s pomočjo posebne ključavnice.
  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Dostop do parketa v bližini vratnega polža

Na področju vrat, ki vodijo do hodnika, kjer se konča parket in kjer je prag mogoče nameščen, je treba ta prag odstraniti, da pridete do parketa:
  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Potrebna orodja

Da bi razstavili podstavek in razstavili kos parket na podlagi mastike v domovih sedemdesetih, bo potrebna različna oprema. Skupina z bogatimi izkušnjami, registriranimi na spletni strani Yudu, bo prinesla orodja:
  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Odstranjevanje starega parketa v Sankt Peterburgu

Preden se izvedejo kakršne koli vrste parketov, je potrebno najprej pripraviti podlago in šele nato namestiti novo tla. Pri zamenjavi zgornje plasti prevleke: laminat, parket ali linolej, je potrebno odstraniti stari premaz, da sprostite podlago za nov parket ali drugo nadstropje za pripravo.
  Odstranitev parketa z lastnimi rokami

Odstranjevanje starega parketa je sestavljeno iz več faz:

Odstranitev sloja parketa

Najtežje je, da odstranite kos parket, še posebej, če je dobro zlepljen. Praviloma se parket ne odstrani popolnoma, ampak stratificira, razcepi. Nekateri poskušajo pospešiti postopek in s strgalom odstraniti parket. To ne bi smeli storiti, ker lahko napravo zlahka poškodujete z nohti ali vijaki, ki so lahko v starem parketu. Eden od izhodov - s pomočjo loparice, dleta, kladiva, metodično odstranite parket enega po enega.

Popularne posty