sobota, 24 listopada 2018

Tehnologija pobiranja

  Tehnologija pobiranja

Vrste ozadij in značilnosti njihovega lepljenja

Sodobna ozadja so na trgu predstavljena v precej širokem razponu, kar potrošnikom omogoča izbiro materiala in lastnosti, ki so nepogrešljive v pogojih določene sobe.
  Tehnologija pobiranja

Priprava zidov za tapetiranje

Ozadje se začne s pripravo površine. In če želite, da je premaz označen kot "visoka kakovost", je v tej fazi, da boste morali vložiti največ napora. Če je podstavek izdelan iz mavčne plošče (mavčne plošče) - njegova kakovost je praviloma že precej dobra - na zidove mavčnih plošč morate le greti. Če je treba ozadje zlepljati na običajne stene, je površina predhodno očiščena, posušena, pripravljena in nato ometane sestavine (npr. "Trn") prinašajo želeno gladkost. Vse to smo podrobno razpravljali v gradivih o poravnavi sten, vbrizgavanju in, seveda, mazanju.
  Tehnologija pobiranja

Značilnosti netkane ozadje ↑

Kljub temu, da netkani ozadje ni drugačen v videzu drugih vrst ozadij, to ni navaden material. Okrasni sloj vinila se nanese na njih ne na papirju, temveč na netkani material, ki je zlepljen na papirno podlago. Flizelin - netkani material, dobljen s stiskanjem vlaken. Ima amorfno strukturo, zato ohranja visoko stabilnost v vseh smereh. To zelo olajša delo z materialom. Masa platna je prav tako zmanjšana, tako da imajo netkani ozadji praviloma širino, ki je dvakrat večja od običajnih platen - 1 m 6 cm.
  Tehnologija pobiranja

Lepljenje vinilnih ozadij z lastnimi rokami.

Tehnologija lepljenja vinilnih ozadij je na splošno podobna tehnologiji lepljenja vseh drugih vrst ozadij. Najprej morate pripraviti zid: očistite ga iz ostankov starih premazov (odstranite koščke starih ozadij, očistite barvo z lopatico), poravnajte, popravite razpoke. Pravilno lepljenje vinilne tapete je možno samo na čisti in suhi steni.
  Tehnologija pobiranja

Tehnologija lepljenja netkanih ozadij.

Prvi korak je narediti oznake na stenah. Začnite z vogala (tukaj bo ozadje lepljeno z prekrivanjem). Izmerite en meter na obeh straneh kota in na tej razdalji narišite navpične črte. Iz teh vrstic izmerite širino ozadja in povlecite naslednje vrstice (označili bodo mesto sklepa). Nadaljujte z označevanjem vseh sten.

Predhodna priprava je pomemben vidik!

Da bi naredili vse pravilno in ne naredili napake, morate skrbno pretehtati pripravljalne procese. Na primer, treba je čim bolj natančno izračunati število zvitkov ozadij, ki jih boste potrebovali za lepitev prostora.

piątek, 23 listopada 2018

Krajinsko obalno območje

  Krajinsko obalno območje

9.3. Krajinsko obalno območje

V mejah obalnih zaščitnih trakov je skupaj z uveljavljenimi omejitvami prepovedano pluti zemljišče, odlagati odlagališča iz erodiranih tal, pasejo domače živali in organizirati poletne tabore in kopališča zanje.

Faze dela pri urejanju krajine

Celoten proces je razdeljen na dve fazi. Prvič, specialist, ki je šel na spletno mesto predlaganega dela, zbira informacije, potrebne za oblikovanje načrta za sajenje. Pri tem se upošteva sestava in narava tal v območju in smer prevladujočih vetrov. Ni nič manj pomembno, da bi ocenili posebnosti reliefa, saj je v fazi izdelave del na izboljšanju ozemlja mogoče narediti potrebne spremembe. In, seveda, se pogovarja o osebnih željah s stranko in njegovimi družinskimi člani.
  Krajinsko obalno območje

Obseg dela na obalni pokrajini

Treba je začeti z integriranimi ukrepi za zaščito bank, ki bodo varovali pred poplavami, erozijo in mehanskimi poškodbami na ozemlju in šele nato nadaljevali z vprašanjem izboljšanja pokrajine. Po tem bodo strokovnjaki podjetja Bereukourepleniye-PVC LLC pomagali pri izvajanju kakovostnega in najučinkovitejšega. Ta storitev je pomembna za lastnike in najemnike obalnih zemljišč, ki uporabljajo ozemlje za organiziranje poletnih kavarn ali rekreacijskih površin. Zasnovan pristop k pripravi travnikov, ekskluzivnim možnostim za tlakovanje, zunanjo razsvetljavo, ki je premišljena do najmanjših podrobnosti, in namestitev arbov nikakor ni popoln seznam naših storitev.
  Krajinsko obalno območje

Čiščenje in čiščenje vodnega območja in vodovarstvenih območij iz gospodinjskih odpadkov in plavajočega onesnaževanja.

Območja varstva voda so v bližini vodnih območij naravnih in umetnih vodnih teles (rek, jezer, rezervoarjev ipd.), V katerih je določen poseben način uporabe, da se prepreči onesnaževanje, onesnaževanje, izčrpanost in utrjevanje vodnih objektov, ohranitev habitatov živali in rastlin svet, ki zagotavlja naravni in rekreativni potencial, figurativni kompozicijski prostorski izgled mesta.
  Krajinsko obalno območje

Seznam gradnje, rekonstrukcije, remonta in popravila avtocest regionalnega ali medobčinskega pomena Krasnodarskega ozemlja, ki so opravili postopek javnega razpisa od 1. junija 2017

  Krajinsko obalno območje

Gosadmtekhnadzor nadaljuje "beach" racije na moskovski regiji

Po rezultatih inšpekcij, opravljenih na severu regije, so bile kršitve odkrite samo na plažah okrožja Solnechnogorsk in mestnem okrožju Mytishchi.

Strešna ojačitev

  Strešna ojačitev

Kdaj potrebujete ojačevalni estrih?

Ojačani estrih je pravzaprav poseben primer betonskega izdelka, ki lahko vzdrži tlačne, upogljive in natezne obremenitve. Ojačitveni elementi, vgrajeni v telo estriha, opravljajo naslednje funkcije:
  Strešna ojačitev

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine z valovitimi ploščami vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.

Fiber: prednosti uporabe

Fiberglass armatura tla estrih je priljubljena med profesionalnimi gradbeniki. Za vlakna je značilna nizka električna prevodnost, dolžina vlaken od 0,02 do 0,19 cm in premer do 25 mikronov. To je umetni material, na površini katerega se uporablja mastna snov, ki pomaga izboljšati prodor v dokončano malto. Prednosti ojačitve vlaken so precej:
  Strešna ojačitev

Naprava suhe spojke strehe z razuklonko

Med gradnjo in popravilom industrijskih, stanovanjskih ali gospodinjskih stavb je potrebno ustvariti najmanj minimalen nagib strehe. Če naredite povsem ravno streho, potem bo v zvezi z odtekanjem popolnoma neučinkovita, na površini se bo nabirala vlaga in lahko poškoduje streho. Prej ali kasneje se bodo stagnacijske cone pojavile na ravni strehi, mestih, kjer se bo kopičilo deževalo in se spremenilo v luže, ki bodo sčasoma rasle v prave močvirje, ki se izsušijo le v močni in daljši toploti.
  Strešna ojačitev

streha kovinskih ploščic in valovita

Namestitev kovinskih strešnih kritin in valovitega strešnega kritina se prične s sistemom obloge, prekrito s filmom za zaščito pred parno zaporko, zaboj je izdelan iz lesa, predhodno obdelanega z antiseptikom, vgrajenih elementov iz sistema za odvodnjavanje, nato prekritih s kovinskimi strešnimi kritinami ali valovitimi tlemi s pomočjo strešnih vijakov s tesnilno gumijasto podložko.
  Strešna ojačitev

Plastična mreža

Tradicionalno se v gradbeništvu uporabljajo kovinske rešetke. Okrepitev rahlo natovorjenih struktur, ki so jih imeli, je trenutno nerazumno. Plastična ojačitvena mreža za estrih je poceni, njegova cena je običajno red velikosti nižja od kovinskih konstrukcij. Toda v smislu učinkovitosti ni slabše od kovinskih protipostavk, če se uporablja pri gradnji:

czwartek, 22 listopada 2018

Notranja ureditev zasebne hiše

Notranjost zasebne hiše pred in po popravilu

Najpogostejši problem majhnih zasebnih hiš je pomanjkanje prostega zraka v vesolju. Razlog za to so lahko majhna okna, preveč svetla zadušna barvna shema, masivno pohištvo, zavese itd. Ko ste izkoreninili ta vzrok, lahko notranjost zasebne hiše postane bolj svobodna in elegantnejša.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Moderna zasnova zasebne hiše - splošni trendi leta 2016

Trenutna stopnja razvoja stanovanjskega oblikovanja lahko imenujemo obdobje kombinacije nasprotij. Uživamo v priročnosti, ki jih predstavljajo nove sodobne tehnologije, vendar nas tudi zamujajo narava in preprosto udobje, ki daje starševskemu domu. Enako nas občuduje razkošje klasičnih slogov - baročni, rococo, imperij itd. - in navdihujoča izraznost minimalizma. Naučili smo se videti lepoto v grobem industrijskem slogu in namesto skrivanja industrijskih elementov stanovanja smo začeli poudarjati svoje vintage in romantične dekor.

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.

Umetniške tehnike, ki tvorijo notranjost hiše

Izbira arhitekta za ustvarjanje sodobne notranje notranjosti, kupec išče nekoga, ki lahko kreativno in profesionalno premaga trg, predlaga funkcionalno rešitev in svetel ustvarjalni projekt, tudi če zahteva resna vlaganja. Kompleksen in skrben proces ustvarjanja notranjosti doma se začne z območjem in določa sestavo postavitve. Ena glavnih nalog arhitekta je doseganje harmonije pri urejanju notranjih prostorov.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Zakaj bi šel v studio Atelier?

Pristop k oblikovanju zasebne hiše je treba obravnavati resno, saj je to kraj, kjer boste preživeli večino časa. Okoljski prostor vpliva na dobro počutje in razpoloženje osebe. Gotovo ste opazili, da če vam položaj ni všeč, se stvari počasi počnejo in ustvarjalna energija je skoraj izčrpana.
  Notranja ureditev zasebne hiše

Country house design

Raznolikost razporeditev hiš v državi se zelo razlikuje od standardnih rešitev za običajne stanovanjske komplekse. Dodatna značilnost oblikovanja hiš je prisotnost več nadstropij. Prvotno postavljene arhitekturne značilnosti, kot so geometrija hodnikov, spalnice, dnevne sobe in kopalnice, nalagajo omejitve pri izbiri slogovnih rešitev za celotno notranjost in takoj postavijo določeno konceptualno vzdušje.

środa, 21 listopada 2018

Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

Rešitev predprojektnih nalog

Oblikovanje trgovskih podjetij v začetni fazi vključuje reševanje številnih vprašanj, vključno z izbiro in študijem prihodnjega trgovinskega območja, pripravo tehničnih specifikacij, koordinacijo urbanistične dokumentacije. Rešitev predprojektnih nalog vključuje:
  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

Stroški oblikovanja nakupovalnih centrov od 600 p. m2 (vsi deli)

Oblikovanje katerega koli nakupovalnega in zabaviščnega centra vključuje več stopenj. To je potrebno, da bo nakupovalni center čim bolj primeren za osebje in obiskovalce centra. Pogoji trgovine in zabave bi morali biti čustveno udobni. Pomembno vlogo bodo imeli gospodarski stroški obratovanja stavbe.
  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

Dinamično razvija trg

V velikih mestih, zlasti v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, trgovino sestavljajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi obiskovalci, katerih pretok se nenehno povečuje. Zaradi hitrega razvoja številnih mest in izgradnje novih območij, ki so oddaljena od centra, je treba vzpostaviti infrastrukturo, vključno z gradnjo trgovskih centrov.
  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

OBLIKOVANJE TRGOVINSKIH IN TRGOVINSKIH CENTROV

Oblikovanje nalog oblikovanja

Ustvarjanje uspešnega trgovinskega ali nakupovalnega centra je v veliki meri odvisno od tega, kako se ocenjuje stanje in določijo naloge za vsakega udeleženca v procesu - arhitekti, gradbeniki, oblikovalci, inženirji in tehnologi, dobavitelji opreme, svetovalci in strokovnjaki za poslovne nepremičnine. Ker se izkušnje z ustvarjanjem maloprodajnih objektov v Rusiji še vedno ustvarjajo, na začetku tega poglavja želimo povedati o najpogostejših napakah v zvezi z organizacijo procesa oblikovanja.
  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

SPORAZUM, DOVOLJENJA

Usklajevanje in strokovno znanje projektne dokumentacije je proces reševanja prihodnje gradnje z državnimi in komunitarnimi službami, strokovnimi organizacijami.
  Oblikovanje nakupovalnih kompleksov

Oblikovanje nakupovalnih in zabavnih kompleksov

Poleg vseh vidikov oblikovanja nakupovalnih centrov ima oblikovanje nakupovalnih in zabavnih kompleksov lastne značilnosti. Funkcije trgovanja s takšnim projektom so osnovne in bi morale povprečno okrog 70% celotne površine. Hkrati je treba ustvariti ugodne razmere za operaterje zabavnega dela, upoštevati je treba vse njihove tehnološke zahteve in zagotoviti ustrezno izolacijo nakupovalnega dela z zabavnega dela. Tu je razvoj enotnega koncepta še pomembnejši kot pri načrtovanju običajnega nakupovalnega središča.

wtorek, 20 listopada 2018

Debelina pregradnih zidakov

  Debelina pregradnih zidakov

Debelina opeke, katere opeke je treba izbrati za gradnjo

V sodobni gradnji opeke se razlikuje ena, pol in dvojna opeka. Velikost ene navadne opeke je 250x12x65 mm, uvedena je bila v uporabi v prvi polovici prejšnjega stoletja (leta 1925 je bila ta standardna velikost določena v regulativni dokumentaciji). Malo kasneje smo uporabili eno-in pol ter dvojno opeko, njihova velikost je 250x120x88 in 250x120x138. Z vidika stroškov je veliko bolj učinkovito uporabljati dvojno ali eno-in pol opeke za zunanje stene.
  Debelina pregradnih zidakov

Kaj so opeke?

Obstajajo različne vrste opeke, odvisno od zahtev, ki se nanjo nanašajo. Običajno obstajajo štiri vrste: lahka, trdna, okrepljena, z obrnjeno plastjo.
  Debelina pregradnih zidakov

Naknadna zaključna stena z opečnimi zidaki

Ker se zidne stene redko prilegajo blizu stropa, je treba preostalo vrzel zatesniti z mešanico cementne malte in opečnega prahu, za katerega lahko uporabite neizogibno zbrane odpadke zlomljene opeke. Če površina predelka ni prekrita z ometom ali drugim premazom, je treba spojke med opeko izbrisati s posebno dekorativno raztopino. Priporočljivo je, da ga vzamete v kontrastni barvi, šivi pa morajo imeti enako debelino. Potem bo površina pregrade lepo in zelo estetsko.
  Debelina pregradnih zidakov

Standardna debelina opeke

Ne glede na vrsto opeke se uporablja za gradnjo struktur, za določitev debeline stene je precej preprosta. V skladu z uveljavljenimi standardi mora biti ta parameter večkratnik polovice dolžine, tj. 12 cm
  Debelina pregradnih zidakov

Vrste notranjih predelnih sten

Odlična varianta prostora za razmestitev so različne preoblikovalne predelne stene - drsna, drsna, zložljiva mehka in trdna zložljiva. Lahko jih namestimo kjerkoli, na primer, da bi razlikovali kuhinjo in jedilnico, spalnico in garderobo, hodnik in dnevno sobo.
  Debelina pregradnih zidakov

Načini povečanja toplotnega inženirstva in izolacije opečnih zgradb

• Povečana debelina opečne stene, polaganje podpornih struktur "v dveh opekah". Standardne dimenzije elementov omogočajo strukture z debelino 51 cm, ob upoštevanju debeline šiva. • Gradnja opečnih zidov z notranjo zračno blazino. To je ime za tehnologijo dobrega polaganja, ki je sestavljena iz dveh sten v eni opeki in praznega prostora med njimi. Polnjena je v procesu steniranja z ekspandirano gline, organske izolacije, polistirenske pene, žlindre, lahkih betonskih mešanic. Zaradi prisotnosti votline se teža strukture zmanjša in izolacija se poveča.

poniedziałek, 19 listopada 2018

Luksuzni domovi v predmestju

  Luksuzni domovi v predmestju

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Luksuzni domovi v predmestju

Posestva za prodajo

Prodaja elitnih primestnih nepremičnin - eno od področij dela agencije Soho Estate. Razkošno in udobno dvorišče zunaj metropole vam bo omogočilo, da pobegne iz mestnega vrveža, hkrati pa zagotovite vse prednosti civilizacije in sposobnost, da v vsakem trenutku hitro pridete v prestolnico. Nakup luksuznih primestnih nepremičnin - pomeni zagotoviti udobno življenje in dostojno okolje za sebe in vašo družino.
  Luksuzni domovi v predmestju

Kupite elitno hišo v Moskvi ali Moskvi

Agencija za nepremičnine Apple ponuja pomoč pri nakupu elitne hiše izven mesta ali v Moskvi. Osebni svetovalec bo izbral za vas donosno stanovanjsko možnost, ki bo ustrezala vsem zahtevam za idealno lastnost.
  Luksuzni domovi v predmestju

Elite hiše Kievskoye Highway

Želite kupiti luksuzno hišo na avtocesti Kijevu? Nudimo vam največje možnosti za dosego. Premium hiše v bližini Kievka niso neobičajne, vendar je število ponudb nekoliko manjše kot na tako prestižnih območjih kot New Riga in Rublevka. Tukaj, vzdolž avtoceste Kijeva, lahko najdete hišo velikega območja in atraktivno arhitekturo ob reki, ob gozdu - v prijetnem tišini in prijetnem kraju za življenje. Avtocesta pripada avtocestam regije Moskve, s katerimi lahko hitro prideš do mesta. V njegovi okolici lahko kupite mestno hišo, stanovanje v primestnem LCD-ju in razkošno vilo. Mnogi uspešni poslovni ljudje izbirajo v korist ločene hiše v naselju.

Elite hiše v Moskvi

Glavna prednost odločitve o nakupu luksuznih vikend v moskovski regiji je priložnost, da živimo v ekološki čistem kraju blizu treh jezer in reliktnih gozdov. Na obrežju jezer so mesta za počitnice na plaži, pohodništvo in kolesarjenje, v bližini pa parki za aktivno preživljanje prostega časa.
  Luksuzni domovi v predmestju

Elite hiše v Moskvi

Ena od specializacij naše agencije je prodaja luksuznih hiš v regiji Moskvi. Uporabite pomoč strokovnjakov za nepremičnine, ki vas bodo našli na idealni lokaciji na območju z odlično prevozno povezavo, na precejšni razdalji od industrijskih objektov, v vasi z dobro razvito infrastrukturo.

niedziela, 18 listopada 2018

Visoke stavbe

Nosilne konstrukcije večnadstropnih stavb

Večstanovanjske stavbe se pogosto uporabljajo za podjetja, ki proizvajajo svetlobo, hrano, kemično industrijo, svetlobno tehniko in izdelavo instrumentov. Visoke stavbe primerjajo ugodno z nizkogradnjo objektov za znatno manjše površine stavb in dolžino inženirskih omrežij. Večstanovanjske stavbe se uporabljajo predvsem za gradnjo podjetij s sorazmerno lahkimi tehnološkimi napravami (do 2,5 tf / m2).
  Visoke stavbe

Delo na višini: orodje

Oseba skoro rahlo dviga na višino - z njim vzame le najbolj potrebno. Vzpon se izvaja s pomočjo posebnih blokov in protiutež, ki se gibljejo vzdolž stene objekta.

Kako izračunamo oceno?

S sklenitvijo pogodbe bo naročnik zagotovo strokovnjakom zagotavljal tehnično nalogo, ki bi kazala na cilje in cilje raziskave. Šele po skrbnem preučevanju tega dokumenta lahko strokovnjaki začnejo razvijati program dejavnosti in proračun. Izvedba dela zagotavlja široko "vilico" cen. Pri izračunu stroškov geodetskih del upoštevajte:
  Visoke stavbe

Koristi obodnih struktur

  • Hitrost namestitve;
  • Celoletna uporaba;
  • Enostavnost in enostavnost namestitve;
  • Pomanjkanje mehanizmov dviganja;
  • Dobičkonosnost in preprostost zaščitnih modelov;
  • Zmanjšanje stroškovno učinkovite strani projekta;
  • Požarna odpornost;
  • Prijaznost do okolja;
  • Visoka stopnja toplotne in zvočne izolacije;
Treba je omeniti raznolikost rešitev za notranjo postavitev okvirno-monolitnih struktur. Oblikovanje sten na podlagi okvirja lahko prihranite do 10% uporabne površine.
  Visoke stavbe

Kovinska konstrukcija

Severozahodna tovarna kovinskih konstrukcij (SZZMK) se že dolgo uspešno ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo, gradnjo kovinskih konstrukcij za različne namene in stopnje zahtevnosti. Proizvodnja kovinskih konstrukcij za gradnjo montažnih zgradb se izvaja s pomočjo varjenih spojev s polavtomatskimi napravami. Jeklene konstrukcije so trajnejši in praktični materiali, še posebej v zadnjem času pa se pogosto uporabljajo.
  Visoke stavbe

IZMENJAVA IZKUŠNJE: znanstvene publikacije, knjige, diskusije, mnenja

Laboratorij za kovinske konstrukcije TSNIIS jih. V.A. Kucherenko (podružnica raziskovalnega in razvojnega centra za gradbeništvo OJSC) ima bogate izkušnje pri podpori namestitve edinstvenih objektov. V bistvu so to spektakularne strukture velikega razpona, kot so pokritost Grand Sports Arena v Luzhniki, ledena palača na Khodynki, Indoor Speedway Center v Kolomni in mnogi drugi.

Betonski podi

  Betonski podi

↑ Pogoji za namestitev betonskega dna na tla

Tla po tleh določajo nekatere zahteve na tleh samih. Tla morajo biti suha, raven podtalnice mora biti na globini najmanj 4-5 m, tla pa ne smejo biti mobilna. Betonski dno na tleh je smiselno narediti v primeru, ko projekt hiše nudi klet ali klet. Poleg tega naj bi bila hiša stanovanjska in ogrevana v hladnem obdobju, saj pozimi zamrzne tla, s čimer se poveča obremenitev temeljev in deformira struktura.
  Betonski podi

Betonska tehnologija tal

Beton je dovolj poceni in zaradi tega in na voljo materiala je z njim enostavno delo. Ne zahteva posebnih veščin in znanj. Tehnologija polaganja betonskega dna je preprosta. Zahvaljujoč temu lahko sami delate sami, prihranite pri storitvah strokovnjakov. Glavna stvar je seznaniti se s tehnologijo, z zalogami vseh potrebnih materialov in orodij ter pripraviti ozemlje. Lahko delate sami ali pa lahko pomagate partnerju, če želite hitreje spopadati.
  Betonski podi

Kaj zapelje betonska tla

Proizvodnja betonskih podov z zagotovljeno visoko kakovostno kupljeno gradivo in strogo spoštovanje proizvodne tehnologije lahko izvedemo ročno. Ključni pogoji, ki veljajo za gradbeni material, v katerem bo betonska podlaga zanesljiva in močna, so:
  Betonski podi

Sestava betonskega dna na tleh

Kar zadeva uporabljene materiale, je betonska tla, ki leži na tleh, sestavljena iz več plasti. V večini primerov so to plasti: rečni pesek, drobljen kamen ali ekspandirana glina, grobi betonski estrih, hidro in toplotna izolacija, fino cementni estrih.

Polaganje svežega betona

Po oplaščenju in namestitvi armature nadaljujte z polaganjem betonske mešanice. Dostava na beton je izvedena v betonskih mešalnikih iz tovarn, ki proizvajajo gotovi beton z ustrezno kakovostjo. Praviloma je v betonskem estrihu premičnost P2, to ustreza ugrezu stožca 6-10 cm
  Betonski podi

Naprava industrijskih betonskih tal

Industrijska betonska tla imajo najširši obseg, so pomembni in včasih preprosto potrebni in so edina možna možnost za ureditev talnih oblog v delavnicah in na drugih objektih podjetij v avtomobilski industriji, metalurgiji in strojništvu. Pomembna so tudi betonska tla v industrijskih zgradbah objektov hrane in lahke industrije, v nakupovalnih središčih, skladiščih itd. Ta seznam se lahko dolgo časa nadaljuje z najrazličnejšimi objekti v funkcionalnem namenu, za katere je smiselno izbrati napravo betonskih tal.

Popularne posty