sobota, 5 maja 2018

Ocene popravil verand

  Ocene popravil verand

Ocene za popravilo vhoda

Če so vsi najemniki odločili o ključnem koraku - za popravilo vhoda, morate vedeti, kako je ocena opravljena pravilno. Ta dokument vam omogoča, da se v prihodnosti izognete težavam pri popravilu.
  Ocene popravil verand

Ocene za popravilo vhoda

Danes žal žal niso vsi stanovanjski in vzdrževalni uradi primerni za skrb za vhod in zato je treba redno vzdrževati prostore, ki jih je treba pogosto uporabiti na račun samih prebivalcev.
  Ocene popravil verand

Ocene za popravilo vhoda

Zbrali so za popravilo vhoda in želeli vedeti, kaj vam bo to stalo? Potrebujete ponudbo za popravilo verande stanovanja? Na žalost je resničnost, da v zadnjih 20-25 letih v naši državi, niti iz ZhEKov, niti iz mestnih oblasti, ni peni dodeljen za popravilo vhodov. In vpliv časa, negativnih dejavnikov in nenadnih temperaturnih sprememb opravlja svoje delo, kar vodi v nastanek razpok na stenah, padanje ometa in drugih negativnih pojavov.
  Ocene popravil verand

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutno popravilo vhoda izvedeno v skladu z vnaprej določenim načrtom in roki. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanega dela.

Obnova vhodov

Danes so številni vhodi opremljeni z notranjim omaro in zunanji strani je težko vstopiti na verandi, pogosto prebivalci takih hiš ljubijo svojo verando, obesijo zavese na oknih, položijo cvetje na okenske police in tretirajo trem kot del svoje hiše.

Kakšno delo vključuje kozmetično popravilo verandi?

  1. Mavec - demontaža starih zaključnih materialov iz sten, stropov in tal, se izvaja nivojska plast ometa.
  2. Molar:

Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Enosmerni ogrevalni sistem ↑

Ožičenje linije, izdelane iz zaporedno nameščenih ogrevalnih naprav, se imenuje enocevni ogrevalni sistem. Hladilno sredstvo, ki deluje kot voda ali antifriz, ki se izmenično prehaja v radiatorje, vsakič odda nekaj toplote. Tako se v radiatorju, ki je na zadnjem mestu v tej verigi, vstopi voda nižje temperature. Da to ne vpliva na notranjo klimo, povečajte število odsekov v končni bateriji.
  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Kako lahko priključim radiatorje

Pred nameščanjem radiatorjev je treba natančno določiti, kako bodo baterije priključene na skupni sistem ogrevanja. Povezovalna shema grelnega radiatorja v stanovanju in zasebni hiši se lahko razlikuje.
  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Diagram ožičenja z enojnim cevom radiatorjev

Takšni sistemi so bili uporabljeni že zelo dolgo in imajo svoje nedvomne prednosti. Z enostavnimi besedami je shema enocevne povezave, ko je skozi vse prostore nameščena ena cev s toplotnim nosilcem in je zaprta zanka, na nje so priključeni vsi priključki z ogrevalnimi napravami, kot je prikazano na sliki:
  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Pritrditev radiatorjev na nosilno površino

Večina proizvajalcev opreme za toplotno inženirstvo v tehničnem listu radiatorja nudi izčrpna priporočila za njihovo namestitev in način pritrditve na osnovno površino. Ponavadi so vključeni tudi oklepaji in vse potrebne komponente za pravilno namestitev radiatorja.
  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Namestitev radiatorjev: kaj je kaj

Če stroške namestitve radiatorja v zasebni hiši s strani najemnih delavcev ne ustreza kupcu, sam poskuša to storiti. To je upravičeno, če na tem področju obstajajo izkušnje. Potem, po priporočilih, je izbrana zahtevana povezovalna shema. Izračuna najbolj gospodaren način ogrevanja.
  Vgradnja grelnih radiatorjev v zasebni hiši

Izvedba ogrevalnih sistemov na novih objektih

Če se je hiša ravno začela obratovati, ogrevalni sistem pa je odsoten kot tak, bo potreben kompleks storitev. Narejena je ne samo namestitev grelne baterije, ampak tudi polaganje cevi, kot tudi namestitev vseh potrebnih inženirskih omrežij, dodatne opreme in pomožnih naprav.

Prezračena fasadna naprava

  Prezračena fasadna naprava

Kaj je prezračevana hišna fasada?

Prezračena fasada je takšna tehnologija za izgradnjo fasade stavbe, kadar obstaja odprtina med steno in zaščitno dekorativno oblogo za kroženje zraka. Zakaj ta obtok? Da, tako da je gibanje zraka odneslo vlago, ki je prodrla iz prostora skozi steno v obliki pare in skozi okrasno podlogo.

Glavne plasti prezračevane fasade (neogrevane in izolirane)

Ali je prezračevana fasada izolirana z izolacijo ali brez nje, bo odvisna od njegove zasnove (število plasti, konstrukcija plašča itd.). Na prezračevani fasadi brez izolacije analiziramo glavne plasti in njihove značilnosti. Na prezračevani fasadi z izolacijo analiziramo značilnosti, vrste takšne fasade in glavne plasti. Napravo (kako izvedeti) obe vrsti prezračevane fasade bomo razpravljali v ločenem članku Ventilirana fasadna naprava.
  Prezračena fasadna naprava

Leseni zaboj (brez prvega, drugi iz bar) za neizolirano prezračevano fasado

Torej, za neizolirano prezračevano fasado, je za napravo letve potrebna palica 30x40 mm. Pravzaprav je izdelana le druga zaboj, prva (ker ni izolacije) ni potrebna. Diagram naprave je prikazan na sliki 2 spodaj.
  Prezračena fasadna naprava

Prednosti in slabosti prezračevalnih fasad

Da bi razumeli vse prednosti tega sistema zaščite zunanjih sten prostorov, potrebujemo znanje o napravi prezračevane fasade, kjer so pomembne številne značilnosti: material in debelina sten, najbolj domnevno znanje in izkušnje, njegova zasnova.
  Prezračena fasadna naprava

Tehnološka karta, zakaj je to potrebno?

Pri izdelavi tehnološkega zemljevida se upoštevajo geodetske značilnosti območja, na katerem se nahaja stavba, dejansko stanje stenske površine in nosilne stene. Z vožnjo in izvlačenjem sidrnega moznika se izračuna dopustni tovor na stenah stavbe. Routing mora temeljiti na:
  Prezračena fasadna naprava

Vrste ventiliranih fasad

Sistemi vgrajenih prezračevalnih fasad so zaključeni z različnimi vrstami strojne opreme, sidri, mozniki, toplotnoizolacijskimi materiali, vetrom, parno pregrado in drugimi membranami za fasadno izolacijo.

Začetna zgradba

  Začetna zgradba

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.
  Začetna zgradba

Kako začeti graditi zasebno hišo

Najprej se morate odločiti za primeren kraj za gradnjo. Izberete ste parcelo za izgradnjo zasebne hiše, ki jo vodi celotna površina hiše, ki jo boste gradili. Delež, ki je v zvezi s tem priporočljiv: od 1 do 10. Za hišo površine 100 m2 je potrebna površina 10 hektarjev.

Kako načrtovati hišo

Pogosto je postavitev zasebne hiše, ki se zdi optimalna v času načrtovanja, po zaključku gradbenih del neprijetno. Da ne bi bili v podobni situaciji, preberite o pravilnem načrtovanju hiše.

Kje začeti gradnjo?

Najprej morate ugotoviti, kdo bo zgradil vašo hišo. Če je izbira hišnega projekta nedvoumna, ker bi projekt morali opraviti le poklicni arhitekti, potem z gradnjo hiše, vse ni tako jasno, kot se zdi na prvi pogled.

Dovoljenje za gradnjo

Gradbeno dovoljenje je dokument, brez katerega ni mogoče zgraditi hiše in opraviti gradbenih del na pridobljenem kraju. Takšno dovoljenje lahko dobite pri okrožni upravi na mestu vaše spletne strani, potem ko zapustite ustrezno aplikacijo.

Kako začeti graditi hišo

Danes, da bi ustvarili čudovito hišo za svojo družino, ne boste imeli nobenih posebnih težav. Če želite to narediti, boste potrebovali dva ali tri osebe koristnih delavcev in približno tri mesece prostega časa.

Kako narediti Armstrong strop video

  Kako narediti Armstrong strop video

Kaj je dobro in kaj je slaba moč

Armstrong strop, poleg enostavne namestitve in nizkih stroškov, zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo. Inter-stropni prostor je obsežen, primeren je za namestitev svetilk in komunikacij. Dostop in popravilo stropa sta enostavna in ne zahtevata orodij.
  Kako narediti Armstrong strop video

Armstrong DIY strop namestitev

Ta članek bo razpravljal o enem od najbolj priljubljenih spuščenih stropov - Armstrong strop. Tukaj boste našli tehnologijo pritrditve stropa in Armstrongovih svetilk, ki so sestavni del tega.
  Kako narediti Armstrong strop video

Več o stropu Armstrong ↑

Če sem iskren, ko govorimo o nemožnosti ustvarjanja izvirnega modela v prvih besedah, smo zelo pretirano. Armstrongovi stropi so na voljo v različnih barvah, njihova tekstura pa je najbolj raznolika: od preprostega matiranega do zrcala. Zato ustvarjanje edinstvenega dizajna ni tako velik problem. Še posebej, ker so stropne plošče Armstrong popolnoma neodvisne drug od drugega. Lahko jih kadarkoli zamenjate z novimi ali s ploščami druge barve, z dodatnimi zračnimi rešetkami ali svetilkami, ki popolnoma spremenijo videz stropa.
  Kako narediti Armstrong strop video

Armstrong stropni sistem in komponente

Da bi bolje razumeli zasnovo in pravilno izvedli izračun Armstrongovega stropa, bomo za začetek obravnavali komponente in njihov namen. Ta stropni sistem šestih glavnih delov je nameščen - profil stene, vodilni profil, dolg preklop, kratka preklada, vzmetenje in okrasna kartica.
  Kako narediti Armstrong strop video

Prednosti in slabosti Armstrongovih stropov

Obseg Armstronga je precej širok: uporablja se za zaključevanje stropov na javnih mestih in pisarnah, športnih in kulturnih centrih, kavarnah in trgovinah. Prav tako se uspešno prilegajo oblikovanju stanovanj.
  Kako narediti Armstrong strop video

Armstrongova vgradna stropna vgradnja po korakih

Namestitev spuščenega stropa Armstrong lahko obvlada celo otroka. Če bi le imela moč, da bi vrtala luknjo s perforatorjem in uporabila raven hitrih pamet.

Parkiranje na več ravneh

  Parkiranje na več ravneh

Faze izgradnje parkirnega prostora na več nivojih

Parkirišča na več ravneh so že postala običajna v stanovanjskih in poslovnih okrožjih velikih mest, vendar ostajajo v velikem obsegu povpraševanja. Njihova organizacija zahteva velike finančne naložbe v načrtovanje in gradnjo.
  Parkiranje na več ravneh

Najbližje parkirišče Astron

Več kot 50 let je zgradilo več kot 50.000 zgradb Astron v 50 državah po vsem svetu. Več kot 1.000 stavb s fotografijami in kratkimi tehničnimi informacijami je že vključeno v posebno aplikacijo. Samo kliknite na zemljevidu in poiščite Astronove stavbe, ki so najbližje tebi.
  Parkiranje na več ravneh

Plitki parkirišča

Na napravi za odvodnjavanje na večstopenjskem parkirišču je ena od najpogostejših načinov uporabe plitvih globin. Parkirni pladnji izkazujejo dobro hidravlično učinkovitost, kar vam omogoča učinkovito odvajanje vode v krajih z omejeno višino.
  Parkiranje na več ravneh

Gradnja parkirišč

Gradnja parkirnega mesta je narejena iz tankoslojnih jeklenih konstrukcij. Odlikuje jih nizka masa in enostavnost delovanja z visokimi tehničnimi lastnostmi. Tako je moč v iztoku v kovini strukturnih elementov ni manjša od 350 MPa. To preprosto pomeni, da se lahko nepopravljiva deformacija profilov začne šele z obremenitvijo 3500 kilogramov na kvadratni centimeter. Zato je mogoče izdelati popolnoma varne večstopenjske parkirne prostore iz lahkih jeklenih konstrukcij.
  Parkiranje na več ravneh

V Zaporozhye zgradili parkirišče na več ravneh

Gradnja parkirnih mest bo rešila problem s parkirišči vozil in razbremenila glavne mestne avtoceste, ki predstavljajo največjo prometno obremenitev.
  Parkiranje na več ravneh

Kakšna naj bodo tla v podzemnem parkirišču?

Ob bogatih izkušnjah pri izdelavi polimernih tal za parkiranje priporočamo uporabo zaščitnih premazov v skladu s tehničnimi zahtevami vsakega parkirnega prostora.

Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Okrepitev estriha

Z vsemi raznovrstnostmi njegovih prednosti je beton precej krhk material, zaradi katerega lahko estrih iz njega pod vplivom mehanskih obremenitev in gibanj hitro postane neuporaben. Najbolj učinkovita rešitev tega problema je okrepitev estriha z izvajanjem ene od več tehnik.
  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Kdaj potrebujete ojačevalni estrih?

Ojačani estrih je pravzaprav poseben primer betonskega izdelka, ki lahko vzdrži tlačne, upogljive in natezne obremenitve. Ojačitveni elementi, vgrajeni v telo estriha, opravljajo naslednje funkcije:
  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Potreba po okrepitvi

Po definiciji uporaba ojačitve prispeva k znatnemu zmanjšanju vibracij in dinamičnih obremenitev, ki delujejo na estrih. Razširitveni sklepi so okrepljeni, njihovo širjenje se prepreči med delovanjem.
  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Zakaj okrepiti talne estrihe

Toda po sušenju lahko postane krhka in propada pod vplivom močnega mehanskega pritiska in vibracij. Beton je zelo trpežen pri stiskanju, vendar bolj občutljiv pod dinamičnimi obremenitvami na njej ali pod napetostjo. Za take primere, ko estrihe dajejo razpoke, ni neobičajno. Da bi se temu izognili, je ojačitev talnega estriha izvedena z uporabo materialov z višjo trdnostjo kot betonom.
  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Samostojni talni estrih

Samonivelirna samorazlivna estrih se uporablja kot podlaga za zadnje talne obloge. Samonivelirna samonivelirna tla se razprostirajo po celotni površini, kar ustvarja povsem gladko površino.
  Naprava je betonski estrih z ojačitvijo

Glavne metode in načela okrepitve

  1. Povezan okvir debeline žice, ojačitvene ali kompozitne palice;
  2. mrežasta jeklenka, varjena s celicami 10-20 cm ali polimerom (polipropilen);
  3. disperzivna (večna) ojačitev raztopine z dodatki iz vlaken;
  4. kombinacija armaturne mreže in razsoljevanja v razsutem stanju.
V tem primeru morate upoštevati osnovna pravila:

Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

  Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

Apartmajska hiša na lokaciji IZHS

Na nedvoumno vprašanje je nemogoče odgovoriti. Po eni strani je mogoča gradnja stanovanjske stavbe v oddelku IHD, po drugi strani pa obstaja en NE.
  Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

Kaj delajo umetniki?

Kvalificirani izvajalci Yuda imajo bogate izkušnje pri gradnji različnih hiš, vile, kopališč in drugih objektov. V svojih profilih lahko najdete fotografije že izvedenih projektov:
  Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

Pridobitev gradbenega dovoljenja za individualno stanovanjsko gradnjo

Vsak lastnik mesta prej ali slej razmišlja o tem, kako zgraditi svojo hišo ali drug objekt posamezne stanovanjske gradnje.
  Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

Gradbeni materiali: tehnologija, kalkulator

Znatno se poveča ali, nasprotno, zmanjša stroške gradnje zasebnih hišnih gradbenih materialov. Lahko kupite kakovostno oglaševano, in lahko kupite svoje poceni kolegi. Hkrati se bo cena za iste materiale različnih proizvajalcev bistveno razlikovala. Izbira za kupca.

Vse je resnično, če imate denar

Sergeja Magomedova ni mogoče pripisati kategoriji oligarhov. Je navaden podjetnik, katerega dobiček je odvisen le od njegovih prizadevanj. Sergej je po naključju razmišljal o svoji hiši, ko se je odločil kupiti kočo. Družina je našla zemljišče, zdelo se jim je idealno za gradnjo hiše, tako da bi lahko tam živeli celo leto.
  Koliko stane gradnja stanovanjske stavbe

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Mokra cena fasade

  Mokra cena fasade

Značilnosti fasadnega dela

Kljub celotnemu zaporedju dela in značilni strukturi mokrega fasadnega sistema je vsak projekt popolnoma edinstven. Količina proizvedenega dela je odvisna od številnih dejavnikov in vsaka od njih bo vplivala na končno ceno fasade mokrih hiš:
  Mokra cena fasade
  Mokra cena fasade

Tehnologija uporabe mokrega fasadnega sistema. Glavne faze

1. Priprava baze. Vgradnja izolacijskega sistema / vgradnja ometnega sloja se mora začeti šele po namestitvi strehe, namestitvi oken in vrat. Pred namestitvijo sistema je treba osnovo preveriti za navpična odstopanja in skupno ravnino. Če je potrebno, površino poravnajte z mešanico fasadnega ometa. Odstranite luske, razpokane dele fasade, očistite fasado plesni, gliv in osvetlitev. Stene fasade obdelajte s premazom v 1-3 slojih, da zmanjšate absorpcijo baze.
  Mokra cena fasade

Ogrevanje fasad mokro

Uporaba različnih sodobnih gradbenih izolacijskih sistemov lahko bistveno izboljša njihovo učinkovitost. Torej na primer segrevanje fasad z mokro metodo ima naslednje prednosti:
  Mokra cena fasade

Območje mokre fasade na ključ - tehnologija namestitve

Mokra fasada se imenuje mokra zaradi udeležbe mokrih procesov pri izdelavi del. V teh postopkih se uporabljajo suhe mineralne mešanice - lepilni sestavek za lepljenje izolacije in ojačitveni sestavek za ojačitev ravnine fasade na vrhu izolacijskega sloja.
  Mokra cena fasade

Kako se oblikuje cena mokre fasade?

V zadnjih letih se nagiba k povečanju števila industrijskih in javnih objektov, kjer so vgrajeni mokri fasadni sistemi, tj. ometna tehnologija uspeva boriti za distribucijo sil na trgu z nameščenimi prezračenimi fasadnimi sistemi.

Svetilke za osvetlitev fasad

  Svetilke za osvetlitev fasad

Vrste in metode razsvetljave stavb

Arhitekturna razsvetljava igra pomembno vlogo pri ustvarjanju nočnega videza mesta, zato se zdaj vse vrste virov svetlobe aktivno uporabljajo za ustvarjanje barvitih in spektakularnih učinkov.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava različnih vrst predmetov

Pri razvoju projekta arhitekturne razsvetljave strokovnjaki upoštevajo značilnosti strukture. Torej so poslovni objekti (pisarne, poslovni centri, banke itd.) Praviloma pokriti v celoti in vhod v njih je lahko napolnjen z drugačno barvo. Poleg nakupovalnih centrov, da bi pritegnili kupce, lahko namestite svetle reflektorje, ki tvorijo stebre svetlobe na nočnem nebu. Priporočljiva je tudi uporaba močnih svetlobnih naprav za osvetlitev novih stavb v fazi prodaje.
  Svetilke za osvetlitev fasad

LED osvetlitev

Najpogosteje se osvetlitev fasade uporablja za osvetlitev fasade. Ta vrsta razsvetljave ima veliko več plusov kot minusov. To pojasnjuje veliko povpraševanje po LED žarnicah.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Arhitekturna razsvetljava gradbenih fasad

Po našem mnenju je uporaba MGL reflektorjev za dekorativno osvetlitev gradbenih fasad preteklost zaradi uporabe visokokakovostne LED opreme, ki ima življenjsko dobo od 10 do 15 let, brez vzdrževanja, zamenjavo svetilke.
  Svetilke za osvetlitev fasad

Prednosti pritrdilnih elementov za fasadno razsvetljavo

Takšni izdelki za razsvetljavo imajo posebno obliko, ki se razlikuje od drugih vrst svetlobnih naprav. Njihov glavni namen je poudariti stene stavbe, čeprav jih mnogi zaradi prisotnosti LED svetilk zagotavljajo dovolj svetlobe za osvetlitev okolice. Obstajajo številne prednosti, ki jih imajo ulične svetilke:
  Svetilke za osvetlitev fasad

Uporaba LED fasadnih luči

Danes so fasadne LED luči za razsvetljavo stavb uporabljene ne le v mestih. Uporabljajo se za označevanje zasebnih hiš in domačij, kočinskih naselij. Svetilke za fasado hiše se trenutno uporabljajo povsod. LED fasadne svetilke za osvetlitev trgovin, restavracij, kulturnih centrov in celo nebotičnikov v največjih mestih sveta so postale nepogrešljiv del podobe mesta.

Popularne posty