piątek, 23 sierpnia 2019

Montaža kovinskih konstrukcij

  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža kovinskih konstrukcij za gradbene objekte

Posebna težava pri vgradnji frezal je njihova večja fleksibilnost. Zaradi tega je gradnja kmetije izjemno ranljiva med dviganjem in namestitvijo. Stojalo je sestavljeno iz tankih palic, namenjenih za prerazporeditev sil iz enotne obremenitve na zgornjo tetivo stojišča z nosilci na koncih spodnjega pasu. Zaradi velike velikosti je pritrditev stojal na nosilce nemogoča. Zato se napetost v paličicah med namestitvijo razlikuje od tiste, ki jo zagotavlja projekt. Zato za montažne kmetije vadite naslednje metode.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža žerjavnih žarkov

Crane žarkov se namestijo takoj po namestitvi stolpcev v montažno celico. Pri dvigovanju žerjavnega žarka držite dve zamavi. Sprejemniki, ki sprejemajo žarek na višini, so na odrih ali ploščadih, na montažnih stopnicah. Strukturo ohranijo od stika z že nameščenimi elementi in jo pred namestitvijo obrnejo v pravo smer. Pravilnost spuščanja žarka se nadzoruje s sovpadanjem tveganj vzdolžne osi na nosilcu in konzolu ter s tveganjem predhodno nameščenega greda. Odstopanje od navpičnice se odpravi z namestitvijo kovinskih oblog pod žico. Žarek je začasno pritrjen s sidrnimi vijaki.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža žerjavnih žarkov

Te žarke se namestijo po namestitvi par stolpcev. Med dviganjem se žarek drži z dvema zamudama. Za sprejem na višini inštalaterjev se nahajajo na odru, ploščadi in montažne stopnice. Naloga delavcev je, da se nosilec ne dotika prej uveljavljenih konstrukcijskih elementov in da mu daje želeni položaj. Za nadzor spusta žarka obstajajo tveganja na konzoli. Za odpravo navpične deformacije se uporabijo jeklene obloge, nameščene pod žarki. Sidrni vijaki se uporabljajo za začasno pritrditev žarka.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Montaža kovinskih stebrov - bistvo procesa

Tehnologija vgradnje kovinskih stebrov se praktično ne razlikuje od vgradnje podobnih konstrukcij iz armiranega betona. Kovinske stebre so v glavnem nameščene kot celota, medtem ko so večje količine sestavljene iz posameznih elementov, medtem ko so varilni deli uporabljeni enako trdni spoj kovinskih stebrov. Takšne spojine zagotavljajo enako moč šiva in navadne kovine. S kombinacijo od konca do konca so razpršeni.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Profesionalna montaža kovinskih konstrukcij

Zgradba, ki se bo uporabljala kot industrijski ali proizvodni obrat, se lahko gradi s kovinsko gradnjo, ta metoda gradnje nestanovanjskih objektov pa je trenutno v povpraševanju. Seveda lahko montažo in montažo kovinskih konstrukcij opravljamo samo strokovnjaki, ki že dolgo delajo na tem področju, zgradbo pa lahko gradimo na kateri koli vrsti tal, zaradi česar je gradnja na zahtevo v vsakem podnebnem okolju.
  Montaža kovinskih konstrukcij

Proizvodnja kovinskih konstrukcij (kovinske konstrukcije)

Proizvodnja kovinskih konstrukcij (kovinskih konstrukcij) za gradnjo poslovnih objektov (hipermarketi, supermarketi, distribucijski kompleksi, skladišča, hangari ipd.)

czwartek, 22 sierpnia 2019

Preizkusite strešno ožino

  Preizkusite strešno ožino

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Preizkusite strešno ožino

Standardi strehe iz valovitega tla

Obstajajo posebne zahteve za premaz valovitega tla. Ta material je trpežen, cenovno dostopen in lahek. Lahko se namesti na industrijske in domače zgradbe, poleg tega pa so ločene komunalne sobe pogosto zgrajene iz profiliranih plošč. Profesionalni parket je izdelan s hladnim najemom jeklenih zvitkov. Ta premaz ima zagotovilo trajnosti in moči, poleg tega pa se ta tehnologija lahko uporablja tudi v vseh vremenskih pogojih.

Preizkušanje strehe na ožini in kako barvati opeko v notranjosti hiše

Tehnična naloga za popravilo strešnega preskusa strehe za prehod snip. strešna kritina In preizkus strehe v ožji snijeg. Strehe 8 črk: streha - odeje. Okolje mora ustrezati zahtevam streh SNiP 2.03. Podpisujte testiranje strešne ograje: vzorec izpolnite in. zgradbe in tehnološke platforme strešne ograje SNiP
  Preizkusite strešno ožino

Preizkus strehe z metodo razlitja vode, kupite streho v Samari

Dejanje preizkušanja strehe z metodo razlitja vode Objavljeno: metoda za testiranje betona vse. Možnost dosledne uporabe vode v načinu prehoda. Dejanje preizkušanja strehe z metodo prelivanja vode na strehi z metodo preskusa polnjenja.
  Preizkusite strešno ožino

Območje Zaliv je pripravljeno za izvedbo državnega programa za izgradnjo mostu preko Kerčeve ožine zaradi zanesljive zaščite sistema TN-KROVLYa Classic z ECOPLAST

V tovarni Kerch "Zaliv" v Republiki Krim se je končalo gradnja novega ladjedelništva in rekonstrukcije cevi in ​​jeklenih trgovin. Dela na strehah dveh faz s skupno površino 24.000 m². Barvna PVC membrana poslovnega razreda ECOPLAST V-RP Green kot del izolacijskega sistema TN-ROOF Classic je postala prevleka za novo streho rastlin. Projekt modernizacije tovarne Zaliv je še en korak k izvedbi gradnje mostu čez Kerčevo ožino z udeležbo zanesljivih zaščitnih materialov iz korporacije TechnoNICOL.

Popularne posty