poniedziałek, 9 lipca 2018

Pripravljeni projekti mestnih hiš brezplačno

  Pripravljeni projekti mestnih hiš brezplačno

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je razvoj kopalnice: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.

Kaj izbrati: gradnja dvonadstropne hiše lesa ali opeke?

Ne morete se odločiti, kaj želite dati prednost: dvonadstropna hiša iz bara ali zgradbe iz opeke? Poskušali bomo olajšati vašo nalogo in vam povedali prednosti in slabosti gradnje hiš in teh materialov.
  Pripravljeni projekti mestnih hiš brezplačno

Projekti hiš na ključ s cenami

Gradnja hiše na ključ, ki temelji na enem od standardnih projektov, ki so jih razvili izkušeni arhitekti Unix Stroy je najboljša kombinacija visokokakovostnih in dostopnih stroškov. Projekti, predstavljeni v katalogu, vam omogočajo, da izberete primerno možnost za vsak okus.

Kako bodo lahko sodobni projekti hiš za dve družini združili sorodnike

Končni projekti hiš za 2 družin z garažo vam omogočajo, da uresničite različne želje in sanje. Vse, kar je sanjalo v sanjah, je bilo v sanjah, ki so jo že izvedli arhitekti.
  Pripravljeni projekti mestnih hiš brezplačno

Pripravljeni projekti hotelov in mini hotelov

Oblikovanje in izgradnja hotela je težka sistemska naloga. Potrebno je natančno določiti naloge, ki jih mora hotel opraviti, kjer se bo nahajal, koliko gostov je treba vročiti.
  Pripravljeni projekti mestnih hiš brezplačno

Cene nepremičnin v Minsku

Nepremičnine v Minsku stalno vodijo v cenah in prehitevajo regionalne centre (to pa velja za nove stavbe in za "sekundarni trg stanovanj"). Še posebej visoki stroški različnih življenjskih prostorov na "elitnih" območjih in hišah, kot tudi nedavno priljubljeni stanovanjski kompleksi. Najdražji apartmaji, ki se prodajajo v Minsku in Minsku, se nahajajo na aveniji Pobediteley, v središču in v Uruchye mikrodistru. Tudi cena za stalinki je dosledno visoka. Celoten padec cen oznak na trgu nepremičnin, čeprav je znižal stroške skoraj vseh stanovanj, vendar je še vedno prepuščal zgoraj omenjene predmete v vodstvu.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty