sobota, 30 czerwca 2018

Shranjujte gradnjo

  Shranjujte gradnjo

Kdaj in koliko je izdano gradbeno dovoljenje

Na podlagi dokumentov, ki jih je vložnik predložil in jih je prejela v drugih organizacijah, organ lokalne samouprave, odgovoren za zemljišče, preveri:

O dovoljenju za stanovanjske objekte

To je resen proces, ki zahteva usklajevanje z mnogimi vladnimi agencijami. Obstaja več pomembnih komponent, brez katerih ni mogoče pridobiti dovoljenja.
  Shranjujte gradnjo

Gradbene trgovine

Hitra in poceni gradnja je pogosto eden od glavnih pogojev za uspešno organizacijo lastnega podjetja. Najboljša rešitev za začetek poslovanja ali razširitev obstoječega prodajnega prostora je uporaba tehnologije gradnje montažnih zgradb.
  Shranjujte gradnjo

Izbira mesta za izgradnjo trgovine

Dobiček, ki ga prihodnja trgovina lahko prinese, je odvisna samo od njegove lokacije. Prva stvar, ki jo je treba preučiti pri izbiri lokacije prihodnje trgovine, je stopnja konkurence. To se naredi z analizo, ki kaže, ali v bližini obstajajo trgovine, ki ponujajo podoben obseg blaga ali storitev. Koliko takšnih trgovin? Kakšna je njihova paleta izdelkov? Kakšne so prednosti in slabosti tekmecev? Najbolje je, da jih osebno obiščete. Lahko opravite anketo strank in ugotovite stopnjo zadovoljstva s storitvijo. Prav tako je treba določiti zmogljivost trga in morebitne prihodke konkurenčnih trgovin.
  Shranjujte gradnjo

Gradnja trgovin, montažnih na ključ

Ena od smeri našega dela je gradnja ključnih tovarn na ključ. Zagotavljamo visoko kakovost z nizkimi stroški dela, zato povpraševanje po njih stalno narašča.
  Shranjujte gradnjo

Kaj storiti po odobritvi?

Takoj, ko je prejeto dolgo pričakovano dovoljenje, ima razvijalec 10 dni za prenos dokumentov v pooblaščeni organ. V tem primeru morajo dokumenti vsebovati naslednje podatke:

Zasnova hiše zunaj

  Zasnova hiše zunaj

Dejanski dizajnerski slogi hiš in vikend: fotografije znotraj in zunaj

Karizmatični sodobni, plemeniti klasiki, rafinirani baročni, razkošni art deco - kakšen stil naj izberejo za okraševanje hiše? In kje začeti? Pregledovanje fotografij hiš in vikend po načrtovanju popravil znotraj in zunaj.
  Zasnova hiše zunaj

Notranjost soba s kaminom: udobje pri utripanju ognja

Ogenj kamina lahko osebo pozabi na zaskrbljenost, očisti njegov um. Zato so kamini vgrajeni v hišah ali celo v apartmajih, ki hiši prinašajo pravo udobje.
  Zasnova hiše zunaj

Najlepše domove s podstrešjem. Fotografija znotraj

V zadnjih letih so notranji oblikovalci precej prostovoljno obrnili prostor pod streho v domače kino, bare, salone, omare in telovadnice. Podstrešje je odličen kraj za okrasitev spalnice ali otroške sobe. V sodobnem svetu se podstrešna soba ne šteje izključno kot prostor, ki ga naseljujejo boemci. Če menite, da fotografije hiš zunaj in znotraj, potem najlepši notranjosti praviloma imajo stavbe s podstrešjem.
  Zasnova hiše zunaj

Zasnova hiše v notranjosti

V počitniškem domu naj bo udoben, prijeten in praktičen. Zato mora vsak lastnik ustrezno dodeliti rekreacijska območja, sprejem, kuhinjo, kopalnico, toaletne prostore in druge uporabne objekte.
  Zasnova hiše zunaj

Lepe hiše: notranje in zunanje fotografije v različnih slogih

Udobno in udobno stanovanje ni več sanje. Vsak lastnik lahko ustvari edinstveno obliko. To potrjujejo številne fotografije lepih majhnih hiš znotraj in zunaj, ki so predstavljene v tem članku.
  Zasnova hiše zunaj

Novi in ​​najnovejši dizajn

Arhitekturne modernistične znane bralcem. V tem slogu so ohranjene sodobne hiše, ki so prestale proces arhitekturnega preoblikovanja in semantične obnove ter predstavljene publiki v novi obliki. Za ta trend je značilna uporaba Art Nouveau, Art Deco, Minimalism ali Pop Art v notranjosti.

Balkonska dekoracija Moskva

  Balkonska dekoracija Moskva

Notranja dekoracija lož in balkonov

Prej ali slej, toda vsakdo od nas mora rešiti problem notranjih dekoracij balkona ali lože. Težava se lahko nanaša na prenovo stanovanja, popravilo ali ureditev novih prostorov. Tako širok koncept kot notranja dekoracija balkona vključuje polaganje tal, stenskih oblog in stropa. Obseg dela lahko vključuje balkonsko izolacijo, namestitev omar in drugo pohištvo, eno od vrst žaluzij, električno delo.
  Balkonska dekoracija Moskva

Glavne vrste popravila lože

Če želite sami popraviti ložo, morate porabiti veliko časa in truda. Ampak brez ustreznih izkušenj in znanja, kakovostno popravilo delo je zelo težko.
  Balkonska dekoracija Moskva

Notranja dekoracija balkonov v Moskvi

Ko se problem zasteklitve reši z balkonom ali ložo, vsaka oseba razmišlja o dogovoru. Za estetiko in udobje se uporabljajo notranji trim balkoni in lože. Najpogosteje je sestavljen iz celotnega sklopa različnih del.
  Balkonska dekoracija Moskva

Dela na zaključku balkona ali loggie na ključ

"Prestige Balkon" zagotavlja storitev - balkon na ključ (v Moskvi in ​​Moskovski regiji). Enaka skupina visoko usposobljenih strokovnjakov bo upoštevala vse vaše želje in izpolnila celoten obseg del od merjenja do zaključka in dostave dela kupcu, vključno z:
  Balkonska dekoracija Moskva

Materiali za zunanjo dekoracijo balkonov na ključ

Vinil tiru

Vinil tiru je zdaj najbolj priljubljen material za to vrsto izboljšav. Prednosti zaključka balkona z veliko straniščem:

Uporabljeni materiali in cenovna politika

Pravilno izbrani izolacijski material, ki se uporablja za izolacijo balkonske sobe, je zagotovilo udobnih notranjih pogojev v katerem koli času v letu. Zaposleni v "Čudovitem oknu" uporabljajo samo kakovostne materiale, ki popolnoma varujejo pred vremenskimi vplivi, se zavzamejo malo prostora in imajo dobre zvočne izolacijske lastnosti. Delamo s penofolom, polipenim profilom in foamplexom - izpolnjujejo vse varnostne zahteve in so okolju prijazni.

Gradimo mostove knjigo

  Gradimo mostove knjigo

Gradbeništvo. Najboljše knjige leta 2017

Knjige leta 2017 v delu Gradbeništvo - izbor ciljne skupine bralcev, na katero vplivajo rating, komentarji in ocene za preteklo leto. Knjiga leta kategorije gradnje je najbolj priljubljenih knjig o tej temi, ki si jih po mnenju udeležencev projekta zasluži vaša pozornost.
  Gradimo mostove knjigo

Knjiga Elena Petrova, kako postati demiurge

Končno, ko se je strinjal, se je izkazal kot bedak v knjigi spomina tistim, ki so umrli v Veliki domovinski vojni, ki jo je ženska zglasila z zvoncem in. V njem sta razpršila še dva mala, a tam ni videl vročih stvari. Če so tvoji sinovi iztisnjeni, jih imam za svojega dedka. Ja, preveč svetlobe na tebi ni klin. Povleci se vse, kar se bodo resnično zahvalili za gibanje vojakov.
  Gradimo mostove knjigo

Knjiga čakajo monolog ženske robert xmas, mraka na spletu v dobri kakovosti bella rodi

Robert Christmas Books, Naslov knjige: Robert Christmas - Collection. Pesem Monolog ženske o sreči E. Grishkovets brez SMS-a in registracije. Naložite pesem Monologue. PRIČAKOVANJE (monolog ženske) Konec koncev so ženske že dolgo navajene čakati. Robert božič.
  Gradimo mostove knjigo

Rezervirajte ruske notranje vojake

Brezmejna, očiščena z Pskovovo knjigo notranjih enot Rusije, je zdelo, da je življenje zvitke odrezalo iz subtilne krajine. Preluknjava notranjih enot Rusije v lahkih sintetičnih kovčkih, veselih pred kraljem. Še vedno ni bil primeren za pošteno uro deklice, okrutnega in odraslega. Drugi, ki so bili izčrpani z vsemi odgovornostmi, so se prej ločili.
  Gradimo mostove knjigo

Domače za graditelja

Puškarev BA, 2015 Osnove strukturne mehanike tankih tanko stenskih konstrukcij lahkega jekla. Amerkhanov R.A., 2013. Stroji za gradbeništvo, Rabkin D.M., vam bo pomagala najti potrebne visokokakovostne gradbene in dodelavne materiale, Stepanov S.I., Matekhina OV: 2013 Varjenje gradbenih kovinskih konstrukcij.

Dodatek 2. Angarski mostovi. Zgodovinski esej

Od svoje ustanovitve, Irkutsk, ki ga Angar deli na dva dela, nima 275 let stalnega prečkanja reke. Desnobančni del mesta - stanovanjski in trgovsko-industrijski center - je bil dejansko odrezan z levega brežine, od koder so ceste šle na zahod in vzhod, v Moskvo in Kultukove poti. Ta vrzel je trajala en teden ali več, ko je zamrznila ali odprla reko od ledu. Gradnja stalnega mostu je bila ključnega pomena za Irkutsk, vendar namestitev takšne strukture čez pot navzgor Angara ni bila lahka naloga.

Vgradnja lesenih podov

  Vgradnja lesenih podov

↑ Postavitev tal in izbira lesa

Tla v leseni hiši v prvem nadstropju so položena na tla in so sestavljena iz naslednjih elementov: hlodi, dna, hidro in toplotna izolacija, talne obloge in talne obloge. Namestite celotno konstrukcijo na nosilce ali podporne stebre iz opeke ali betona. Med tlemi in tlemi je podzemno, ki je temeljito prezračeno za ohranjanje lesa v optimalnem stanju in ustvarja mikroklimo prvega nadstropja.
  Vgradnja lesenih podov

Splošna pravila za izgradnjo lesenega poda

Najbolje je, da vse delo opravite ob koncu ogrevalne sezone. To je posledica vlažnosti zraka in lesa. V tem obdobju je najmanjša možnost, da bodo talne plošče absorbirale preveč vlage. Če še vedno potrebujete leseno dno poleti, je najbolje počakati, da bo vreme ostalo sončno in suho najmanj teden dni.
  Vgradnja lesenih podov

Naprava je lesena tla na betonskem podstavku

Ko je naprava neposredno na plošči, morate pripraviti osnovo. Za to mora biti površina ravna. Če temu ni tako, naredite dodatno nivelacijsko plast z estrihi. Nato očistimo ostanke in prah. Po tem izdelajo hidroizolacijo in polaganje materialov, kot so vezane plošče, OSB, iverne plošče.
  Vgradnja lesenih podov

Tla na stebrih

Najprej morate odstraniti del zemlje pod zemljo. Če želite to narediti, počistite tla v podzemnem prostoru najmanj pol metra globoko. Pokrito nastalo votlino z gramozom, ruševinami ali rečnim peskom. Vsaka plast vlivajte z vodo in pazljivo obrišite. V končnem rezultatu mora raven pokopanega materiala za dvajset centimetrov presegati raven tal v bližini hiše.
  Vgradnja lesenih podov

Izdelava lesenega dna v hlodih: možnosti za gradnjo tal

Mnogi lastniki stanovanj izbirajo lesena tla, ki temeljijo na okolju prijazni pritožbi. Že več tisoč let živi v harmoniji z drevesom, v tem času pa se je med njimi pojavila tudi vrsta simbioze.
  Vgradnja lesenih podov

Vse, kar potrebujete za dnevnike ↑

Zastavice so lesene ali polimerne palice različnih oblik in velikosti, ki se nahajajo pod zaključnim premazom. Glavne prednosti uporabe te metode:

Polsušne projekcije estrihov

  Polsušne projekcije estrihov

Temeljne razlike med suhim sistemom poravnave

Izraz "polsušen estrih" dobimo z zmanjšanjem količine vode, uporabljene pri pripravi raztopine. Pri mešanju je uveden samo minimalni tok tekočine, ki je potreben za hidratacijo cementnih molekul, tj. da jih vključijo v oblikovanje močnih kristalnih vezi.
  Polsušne projekcije estrihov

Prednosti in slabosti

Kot večina gradbenih materialov imajo standardne formulacije za estrih s semidrično metodo nekatere prednosti in slabosti zaradi sestave materiala in tehnologije izvedbe.
  Polsušne projekcije estrihov

Karakterizacija polsuhega poravnavanja ↑

Polsušni estrih je poravnava tal z uporabo trde polsuše cementne peskovne malte, katere trdnost je zagotovljena s kovinsko mrežo ali z dodatkom polipropilenskih vlaken. Ta vrsta estriha je izraz križ med mokrim estrihom in suhim estrijem. Če lahko s suhim estrijem nadaljujete z nadaljnjim delom takoj, po mokri - po 2-4 tednih (do 28 dni), nato pa s polsušnim - po 4 dneh.
  Polsušne projekcije estrihov

Navodila za napravo pol suhega estriha za tla s steklenimi vlakni (vlakna) - glavne določbe

Polsušni talni estrih je monolitna ali sestavljena plast trajnega materiala v večplastni tlorisni zgradbi.
  Polsušne projekcije estrihov

Priprava površine

Če se stari estrihi popravljajo in zamenjajo, je popolnoma odstranjen navzdol do osnove. Ne puščajte krajev, kjer se zdi, da se običajno držite navzgor. Po popolnem demontaži lahko površino očistite pred umazanijo in prahom. Zaželeno je, da se celotno območje premika, vendar pa lahko brez nje, glede na uporabo sloja hidroizolacije.
  Polsušne projekcije estrihov

Prednosti polsuhega estriha

Prva in najpomembnejša prednost takega estriha je odsotnost velike količine vode v raztopini - s svojo strukturo ni potrebno nositi gumijastih škornjev in po pravilih sedeti gleženj v umazani tekočini.

Popravila

  Popravila

Kaj je vključeno v koncept "konča"?

Zaključna dela vključujejo celoten obseg gradbenih in dekorativnih dejavnosti, na katerih sodelujejo oblikovalci, inženirji, vodovodarji, električarji, plasteri, slikarji, izdelovalci ploščic. Proces vključuje:
  Popravila

Kako so določene cene popravil na kvadratni meter?

Tarife strokovnjakov bodo v veliki meri odvisne od vrste popravila, ki jo potrebujete - večjih ali kozmetičnih. Delna sanacija prostorov, v katerih je potrebno samo notranjo dekoracijo, ne zahteva priprave načrtovnega projekta - strokovnjak bo lahko takoj izračunal proračun, ki temelji na fiksnih obrestnih merah za vsako vrsto dela.

Pozornost potnikov! Popravila so se začela na nadvozu terminala F.

  • 2011
  • 2012
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016
  • 2017
22. aprila 2016
  Popravila

MLEČNIK od 8 r, kiti od 3 ruba, TESTIMONIALS INSIDE..........

NAJBOLJŠI RAZVOJ V MESTU, GARANCIJA 5 let - DOBRA CENA - NAČRTOVANI INTSTRUMEN - VISOKI HITROST - ODLIČNA KAKOVOST. pravi video del in pregledov v telefonu +375 29 833 47 47
  Popravila

Popravila in obnova stavb

  • Študija stavbe za možnost popravil in restavratorskih del
  • Razvoj projekta popravila stavbe
  • Restavriranje (popravilo)
  • Zamenjava stropov, predelnih sten, preoblikovanje prostorov
  • Ponovni razvoj prostorov
  • Obnova in zamenjava komunikacij
  • Obnova fasad
  • Ureditev sosednjih ozemelj

Posvetovanje in izračun stroškov dela - brezplačno!

Lahko nam pošljete zahtevo tako, da v prosti obliki opišete vrste in obseg potrebnega dela. Naši strokovnjaki bodo izračunali približne stroške in pogoje ter se kmalu obrnili na vas.

Remont apartmaja

Remont, v nasprotju s kozmetičnimi izdelki, zagotavlja kompleksnejši in prostornejši tehnološki proces, ki vključuje niz del na spreminjanju in modernizaciji izrabljenih strukturnih elementov in komunikacije v stanovanju. Za izvedbo velikega prenove stanovanja, vključno z Eurorepairjem, je potreben samo profesionalen pristop. Konec koncev, samo strokovnjaki imajo vse tanke raznovrstne sodobne metode in tehnologije popravila.

Vodni filter na pipa

  Vodni filter na pipa

Filtri, šobe na pipi za čiščenje pitne vode

Filtrske šobe so pretočni filtri. Notranji aktivirani kokosov ogl, ki kot gobo absorbira škodljive nečistoče iz vode, medtem ko voda teče skozi filter. Torej filter na pipo čisti vodo iz klora. Hkrati filtrirna šoba deluje kot fino sito: zadržuje rjo, pesek in druge delce.
  Vodni filter na pipa

Prednosti filtrov pod umivalnikom

Gospodinjski filtri za pranje čiste vode bolje in hitreje od vrčkov. Prav tako so ekonomični: manjkrat zamenjate kartuše (enkrat na šest mesecev ali enkrat na leto) in hkrati dobite globlje čiščenje vode.
  Vodni filter na pipa

Glavne vrste filtrov

Filtri gospodinjstev za čiščenje pitne vode ne smejo zadržati le kemičnih spojin, ampak jih tudi razkuževati, osvobajajočih organskih nečistoč in bakterij. Znamka BARRIER ponuja nakup naslednje možnosti za čistilnike vode .
  Vodni filter na pipa

Kateri filter za čiščenje vode je bolje kupiti?

Neizkušenim kupcem je enostavno izgubiti med različnimi ponudbami na trgu - vodilni proizvajalci ponujajo nepremične in mobilne filtre različnih zmogljivosti in stroškov. Kateri bi izbrali? Dejansko je nemogoče nedvoumno odgovoriti na to vprašanje: vsaka vrsta filtra ima prednosti in slabosti. Izbira je potrebna glede na vaše potrebe.
  Vodni filter na pipa

Kako določiti kakovost vode v pipe?

Glavno merilo za kakovost čiščenja vode je njen okus. Če vodovodna voda nima posebnega vonja, je prozorna in nima sedimenta, je zelo verjetno, da se pred vstopom v sistem oskrbe z vodo dobro čisti.
  Vodni filter na pipa

Vrste filtrirnih šob

Med filtri, ki so povezani s sistemom za oskrbo z vodo, je bila najmanjša in najpreprostejša z vidika instalacije, rešitev pa je bila filter filtra žerjava. To je preprosta in kompaktna naprava, ki lahko čisti vodo iz klora in ostankov železa ter naredi vodo mehko. Vsaj tako pravijo proizvajalci teh filtrov.

Raztegnjena stropna namestitev

  Raztegnjena stropna namestitev

Priprava za namestitev raztegljivega stropa

Preden prevzamete najbolj zanimivo stvar - namestitev stropnih stropov, morate napeti in narediti vse grobo delo, preden osvobodite sobo iz pohištva, ki morda ne nosi povišane temperature iz toplotne pištole. Bodite prepričani, da poravnate stene, ometa ali sheathe drywall, odvisno od vaših idej. Prepričajte se, da so vogali ravne, ne pa zaobljene. To vam bo omogočilo natančnejše merjenje obsega prostora in olajšanje namestitve.
  Raztegnjena stropna namestitev

Čas in značilnosti namestitve stropa

Enostavna namestitev je ena od glavnih prednosti stropnih stropov. Ko jih namestite, se ne pojavi prah ali umazanija, po obdelavi obrtnikov ni treba opravljati splošnega čiščenja. Poleg tega celoten proces ne traja veliko časa.
  Raztegnjena stropna namestitev

Vrste visečih stropov

Krog izbire se je zožil, ostaja odločitev, ali naj se namestijo spuščeni ali spuščeni stropi. Najbolj priljubljene so tri vrste spuščenih stropov. To so stropi iz mavčnih plošč, lamelni stropi in stropi Armstrong.
  Raztegnjena stropna namestitev

Priprava za namestitev

Pri pripravi je treba navesti ničelno hitrost. To se naredi, da se zagotovi, da je zgornja meja popolnoma gladka. Obstajajo tudi označena mesta, kjer bodo nameščeni: hipoteke za lestence, stojala za reflektorje, modeli za senzorje in prezračevanje itd.
  Raztegnjena stropna namestitev

Faze namestitve stropnih stropov

Na začetku je na stene pritrjena posebna torba, na kateri bo kasneje nameščen stropni strop. Potem je priprava prostora za namestitev raztezanja strop. S toplotno pištolo se temperatura v prostoru segreje na 40 stopinj. Potem se sama platna segreje na 60 stopinj. Postane elastično in enostavno napeto. Film je pritrjen v dveh diagonalno nasprotnih kotih. Podobno z dvema preostalima kotoma. Nato držite napetost PVC-folije, ki tkanino prevaža v montažni profil in odstranjuje robove v bagueto z lopatico.
  Raztegnjena stropna namestitev

Koliko je spuščeni strop in kako lahko prihranite pri nakupu

Stretch platna, morda odlična možnost za zaključek stropov. Rešitev je poceni, enostavna za vzdrževanje, hitro nameščena in služi že dolgo. Poleg tega napetostne strukture omogočajo široko paleto domišljije oblikovalca: veliko tekstur, barv in možnosti individualne izvedbe odločitev dajejo takšne odločitve izjemno privlačne.

Wybierz projekt domu

  Wybierz projekt domu

Jak wybrać projekt mieszkania i od czego zacząć

W dzisiejszych czasach nie chcę mieszkać w standardowym mieszkaniu, tak jak wszyscy inni, i oczywiście pojawia się pytanie, jak wybrać projekt mieszkania według własnych preferencji. Jak wybrać projekt mieszkania, aby był nie tylko oryginalny i niepowtarzalny, ale także praktyczny i od czego zacząć.
  Wybierz projekt domu

Wyobraź sobie, spróbuj, stwórz własne niepowtarzalne projekty i wnętrza!

Planoplan to darmowy program do tworzenia projektu mieszkania, w katalogu Planoplan ponad 500 elementów wnętrza. Każdy z nich można przeskalować i odmalować, zmienić szerokość i odcień powłoki, ustawić błyszczącą lub matową powierzchnię.
  Wybierz projekt domu

Styl wiejski

Kraj lub, jak to się nazywa, rustykalny styl przyniesie ciepło i komfort w Twoim domu. Meble idealnie nadające się do tego stylu, całkowicie pozbawione podziału na nienowoczesne lub nowoczesne. Podobnie jak w poprzednim stylu, najczęściej używane są materiały naturalne, posiadające ręcznie wykonane elementy i specjalne grube wykończenie.
  Wybierz projekt domu
  Wybierz projekt domu

Projekt

Dom powinien być nie tylko piękny, ale także niezawodny. Dlatego ważne jest, aby wybrać nie tylko odpowiedni projekt, ale także uważnie go śledzić. Oznacza to, że na zewnątrz dom powinien wyglądać tak, jak zamierzali architekci. Wszelkie radykalne zmiany powinny być stosowane tylko w połączeniu. Na przykład dodaniu elementów w postaci wieżyczek powinno towarzyszyć dodatkowe wzmocnienie podłóg. Ważne jest, aby poprawnie obliczyć to wzmocnienie.
  Wybierz projekt domu

Rodzaje grzejników dekoracyjnych

Grzejniki dekoracyjne są prekursorami grzejników, które są używane wszędzie. Oczywiście, dużo ich poprzedników, w szczególności ich podstawowe formy i rodzaj wykonania nie mogły ulec znaczącym zmianom. Wszyscy pamiętają, a może nawet teraz używają grzejników, które mają płaski kształt (jak na przykład stalowe grzejniki były często produkowane wcześniej), i oczywiście trudno jest zapomnieć rurowych grzejników, które można nazwać grzejnikami żeliwnymi jako wybitni przedstawiciele. Podobnie, nowoczesne grzejniki mają dwa główne typy i mogą być rurowe i panelowe.

Popularne posty