sobota, 6 stycznia 2018

Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Materiali in modeli stenskih sten

Glavni gradbeni material za predelne stene je dolgo služil kot rdeča opeka. Konstrukcija je bila močna in trdna, vendar pa je bila njegova toplotna in zvočna izolacija nepopolna.
  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Notranje mavčne plošče

Poseben sistem za vgradnjo ogrodnih predelkov iz mavčnih plošč (GKL), ki vključuje vse potrebne elemente, vam omogoča, da hitro opravljate delo.
  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Izolacija strukturnega hrupa

Kot se spomnite, prenos strukturnega hrupa ne glede na material pregrade ni odvisen od pravilne izvedbe priključkov na stene, tla in strop. Za maksimalno "ugasnitev" vibracij, da se prepreči, da bi jih prenesli v strukturo pregrade, je potrebno, da so nalepljivi nelogi, "viskozni". Za to je oboda konstrukcije oblikovana z elastičnimi tesnili (guma, pluta, elastomeri). Primeren poliuretan (montažna pena) ali tesnilna masa na osnovi gume. Kot pripravljene rešitve proizvajalci ponujajo vibro-izolacijsko blazinico "Vibrostek-M" za gradnjo suhih zidov, je Sylomer primeren za druge.
  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Drsne pregrade

Notranje drsne lesene predelne stene so dražji užitek in bolj zapleten proces, saj je njihova namestitev nemogoča brez določene izkušnje. Poleg tega boste morali izdelati lastne mobilne enote in jih namestiti v sistem napredovanja. V takšnih razmerah, da ne bi zapletli dela in ne izgubili dragocenega časa, lahko z lastnimi rokami vedno prepoveš izdelavo lesenih sten te vrste in preprosto kupite gibljive dele ali samo mehanizem za premikanje.
  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Zvočna izolacija

V skladu z regulativnimi zahtevami mora biti indeks zvočne izolacije v zraku najmanj 43 dB za pregrade med prostori, kuhinjo in sobo, kopalnico in sobo.
  Kaj storiti notranjosti predelne stene v zasebni hiši

Razdelilniki prostorov: osnovni materiali

Izbira notranjih predelnih sten (stene hiše), je bolje, da se osredotočimo na material. Tisti, ki v glavnem določa kakovost zidov. Veliko je odvisno od materiala, iz katerega so izdelani. Surovine določajo čas in stroške gradnje, sposobnost zvočne absorpcije, udobje atmosfere v prostorih. Med osnovnimi materiali za notranje predelne stene oddajajo opeke, bloke iz gipsa in grozda, gazirani beton, peno beton in suho zidno olje ter drugi.

Gradnja stavb

  Gradnja stavb

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.
  Gradnja stavb

Stadion na Strelki, Nizhny Novgorod, Svetovni pokal 2018

Stadion "Nizhny Novgorod" bo na območju Strelke, na podolgovatem zemljišču, ki se nahaja v bližini sotočja dveh rek - Oke in Volge. To ozemlje bo tesno povezano z območjem zgodovinskih stavb.
  Gradnja stavb

"Levberdon", Rostov-on-Don

Pripravljenost stadiona v Rostovu je ocenjena na približno 60%. Še naprej se izvajajo ometno in električno inštalacijska dela ter vgradnja oskrbovalnih sistemov. Namestitev stojnic je bila dokončana za 50%, pa tudi večino dela na pomožnih objektih (vozovnice, kontrolne točke itd.) d.)
  Gradnja stavb

Park VTB Arena: dovoljenje za izgradnjo stadiona

Projekt VTB Arena Park je prejel dovoljenje odbora za državni gradbeni nadzor Moskve za izgradnjo centralnega stadiona Dynamo z lokacijo Športno-koncertno-zabaviščnega kompleksa in multifunkcionalnega športnega in izobraževalnega kompleksa (dve areni sta združeni in sta pod projektom pod eno streho).
  Gradnja stavb

Dobiček latvijskih finančnih institucij za pet mesecev - 165,3 milijona evrov

Dobiček latvijskih denarnih finančnih institucij, predvsem bank, je v prvih petih mesecih 2017 znašal 165,3 milijona evrov, kar je za 4,6% manj kot v enakem obdobju leta 2016, po podatkih Banke Latvije. Vključno z...

Rough fini rezina

  Rough fini rezina

Groba dekoracija

SNiP natančno prekine celoten proces zaključevanja v stopnje. Rough trim vključuje več, če lahko tako rečem, najbolj dirljive faze. Najpomembnejša stopnja grobega dela so zidovi mavca. Kakovost celotnega zaključnega postopka je odvisna od tega.
  Rough fini rezina

Postopek sprejema, ki ga je treba upoštevati ↑

Večmesečna zgodovina odnosov med investitorjem in domačim kupcem se konča s podpisom akta o sprejemu stanovanja - pomemben dokument, potreben za registracijo nepremičnine. Do tega trenutka v hiši je treba dokončati vsa gradbena dela, imeti morajo stalni poštni naslov in jih sprejeti državna komisija.

Lastnik apartmaja ima pravico...

Ponavadi, če lastnik novega stanovanja ugotovi gradbene pomanjkljivosti v njej, od razvijalca zahteva, da vse popravi in ​​šele potem podpiše potrdilo o prevzemu in prevzame lastništvo. Ampak to je mogoče storiti drugače.
  Rough fini rezina

Značilnosti recepcije apartmaja z različnimi vrstami zaključkov

Preden se naučite, kako vzeti stanovanje v novi stavbi s končno obdelavo, morate ugotoviti, katere možnosti zaključevanja so na voljo na vseh. Obstajajo tri vrste:
  Rough fini rezina

Kako vzeti stanovanje od razvijalca?

Da bi razvijalec začel postopek preverjanja stanovanj z nepremičninskimi vlagatelji, je potrebno, da hišo izpolni, potrdi državna komisija in ima svoj naslov. Preverite vso dokumentacijo.
  Rough fini rezina

Konstrukcijske rešitve:

Temelji: Trakovi temelji iz monolitnega armiranega betona na posebej pripravljeni osnovi. Izolacija podzemlja se izvaja okoli oboda notranje površine zunanjih sten bazena iz ekstrudirane polistirenske pene "Penoplex 45", debeline 50 mm.

Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

  Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

Kako priti v barvne opeke

Poskušajo dobiti ravne barve z mešanjem in povprečjem serij v tovarnah, vendar je malo verjetno, da bi našli enako paleto v različnih proizvedenih serijah. Ampak, če vam ni ponujen noben, temveč več serij, ga prosim vzemite. S kombiniranjem enot iz različnih serij in pakiranj, ki so istočasno zaposleni za odseke stene, je mogoče doseči skupni povprečni barvni ton, zaradi česar raznoboitsy praktično ni mogoče očitati očesa. In vsaka opeka, ki jo je izdelala strokovnjakinja, o tem govori.
  Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

Opeka hiša: stilske in arhitekturne značilnosti

Pri gradnji opeke je bila uporabljena več kot eno stoletje, različne teksture in barve sprednje strani vam omogočajo, da ustvarite čudovite fasade, ohranjene v različnih stilov:
  Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

Keramična opeka: značilnosti

Vsi projekti rdečih opečnih hiš, kot kažejo številni pregledi, so še posebej trpežni. Z ustrezno konstrukcijo bodo lahko služili približno 100-150 let. Istočasno pa v takšnem ohišju vlada optimalna mikroklima za človeško telo, sami zidaki pa niso dovzetni za ogenj, nastanek glive in plesni. Pomembna prednost je odlična toplotna in zvočna izolacija rdečih opečnih struktur.
  Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

Kako izbrati material za podlogo?

Pravilno izbrana opeka bo omogočila enostavno polaganje, daljšo življenjsko dobo in lepo fasado, tako da mora material, ne glede na vrsto, izpolnjevati določene indikatorje:
  Hiše iz rdeče opeke, ki se soočajo s fotografijo

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.

House of Starooskolsky keramične opeke bele in rjave barve

V zadnjem času so postale vse bolj priljubljene lahke fasade. V tovarni opeke v Stari Oskolu se je začela proizvodnja bele keramične opeke z rahlim kremnim odtenkom. Bela fasada stavbe je popolnoma združena z dekoracijo temno rjave opeke.

CD-ji nove stavbe Murino 8

  CD-ji nove stavbe Murino 8

Malo več o stavbi LCD "New Murino" 8

Na 27 nadstropjih 8 stanovanjskih naselij "New Murino" je 593 apartmajev z ergonomskimi razporeditvami: kompaktni studiji z loggiom ali balkonom, udobno "odnushki" s prostornimi kuhinji, 2-sobni apartmaji v razponu od 50 do 60 kvadratnih metrov. Na prvih nadstropjih stavbe so trgovine, fitnes klubi, servisna podjetja. Za shranjevanje osebnega prevoza prebivalcev je bilo narejeno priročno večstopenjsko parkirišče.

Varnost in storitve

Dvorišča kompleksa so odprta, vendar so hkrati opremljena z zunanjimi in notranjimi video kamerami. Kot je obljubil razvijalec, je vsak apartma opremljen z interkom. Obstaja možnost dodatnega plačila za namestitev video monitorja. Tudi v apartmajih so detektorji dima. Na vhodih je zagotovljen prostor za Vrba.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Prednosti in slabosti

Glavna prednost stanovanjskega kompleksa "New Murino" je njegova lokacija na ekološko čistem območju in v relativni oddaljenosti od avtocest in industrijskih podjetij. Tudi stanovanjski kompleks je obdana z gozdovi, v bližini pa reka Ohta. Na splošno to vse zelo pozitivno vpliva na ekološko stanje na tem območju.

Ekologija stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Stanovanjski kompleks "New Murino" je odstranjen iz industrijskih con, zato je okolje tukaj nad povprečjem. Stanovanjski kompleks se nahaja stran od glavnih avtocest, okoli veliko zelenja in rekreacijskih površin. Nekaj ​​minut vožnje od kompleksa so Kavgolovskiye jezera - priljubljeno mesto počitka za državljane. In pozimi bodo prebivalci kompleksa Novaya Murino lahko preživeli počitnice v smučarskih središčih "Severna strmina" in "Okhta-Park", ki se nahajajo 15 minut vožnje.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Lastna infrastruktura stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Na območju stanovanjskega kompleksa "New Murino" se načrtuje gradnja dveh vrtcev (predšolska številka 1 in vrtec za 140 otrok v stavbi št. 4), šola, podzemno parkirišče za 99 avtomobilov in 5-nadstropno parkirišče za 299 avtomobilov. Na prvih nadstropjih kompleksa bodo uredili trgovine, storitvena podjetja, restavracije, kavarne, kozmetične salone in še veliko več.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Značilnosti postavitev

Prvo linijo apartmajske distribucije predstavljajo apartmaji z eno, dvema in tremi sobami. Majhni studii s pravokotnimi in kvadratnimi prostori, kombinirana kopalnica in prostoren balkon - odlična možnost za tiste, ki kupijo svojo prvo namestitev. Enosobni apartmaji v stanovanjskem kompleksu "New Murino" so opremljeni s skladiščem od 1,5 do 2 m².

Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Prezračen fasadni sistem

Za izboljšanje prezračevanja fasade je porcelan pritrjen na kovinski okvir s sidri in nosilci. Obstajajo dve vrsti pritrdilnih plošč - skrita in odprta. Najbolje je, da uporabljate odprto.
  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Vgradnja prezračevane fasade vključuje:

  • namestitev podsistema (kovinski okvir prezračevane fasade),
  • označevanje in vrtanje lukenj za pritrditev ležajnih nosilcev na stene objekta,
  • namestitev prezračevane fasadne obloge,
  • naravne kamnite plošče,
  • kompozitne ali barvane jeklene kasete,
  • fasadni granit,
  • Namestitev pobočij za vrata in okna.

Tehnologija nameščanja ventiliranih fasad

1. Namestitev ventfasada oklepajih vključuje naslednje vrste dela:
  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Soočanje s fasadami stavb s porcelanskim lončarjem

Da bi lahko uporabili porcelansko lončevino za zunanjo dekoracijo, je treba obloge fasad izvesti z uporabo posebne tehnologije. Dokončanje poteka bodisi z lepljenjem porcelanastih ploščic do fasade ali s postavitvijo suspendiranih prezračevanih fasadnih konstrukcij.
  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Značilnosti in funkcije ventiliranih fasad

Zunanja prezračevana fasada (IAF) je večplastna konstrukcija, namenjena za zunanjo dekoracijo zgradb in objektov. Sistem nezakonitih oboroženih formacij vključuje kovinski okvir, pritrjen na material notranjih sten ali talne plošče; izolacija (po potrebi); prezračevan očistek za odstranjevanje kondenzata in vlage; zunanja plast različnih materialov obloge.
  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Fasadna dekoracija z granitom

Porcelan ploščice so dokaj obsežna skupina materialov, ki se razlikujejo po videzu, debelini in velikosti ploščic. Glede na vrsto površine je keramični granit lahko neprozoren (ima visoko odpornost proti obrabi), glaziran (lep, vendar ni odporen proti praskam), poliran (ima visoko stopnjo senčenja). Okrasitev fasade s porcelanskim lončarjem se izvaja na enega od naslednjih načinov.
  Soočanje s fasado s ceno keramičnih granita

Značilnosti prezračevanih fasad

S pomočjo takšnih fasad skoraj popolnoma spremeni videz hiše. Širok spekter s katerimi se soočajo materiali, ki se uporabljajo pri namestitvi visokokakovostnih prezračevanih fasad, vam omogoča uspešno implementacijo in izvajanje najbolj drznih idej arhitektov in oblikovalcev, ki ustvarjajo skupni koncept oblikovanja upravnih in poslovnih zgradb.

Ob barvanju sten so stene

Težave s stenami. Načini za odpravo.

Mislim, da so vsi med popravilom naleteli na težave pri barvanju sten. Tudi ob spoštovanju vseh pravil, včasih obstajajo nepredvidene težave barvanja sten: pojavijo se madeži, barva se začne odlepiti, itd. Seveda so glavni pogoji za dobro in zanesljivo barvanje sten visokokakovostni omet, prašek in kiti, pa tudi prava izbira barve, včasih pa se težave pojavijo tudi iz drugih razlogov. Razmislite o glavnih vzrokih problemov barvanja sten, pa tudi o načinih, kako jih odpraviti.

Madeže in madeže po barvanju stropa: možni vzroki

Nujnosti - masa. Negativen rezultat je lahko posledica ene ali več napak naenkrat. Če poznate glavne vzroke razveze na stropu, boste gotovo razumeli, kakšna je bila napaka.
  Ob barvanju sten so stene

Madeže po barvanju z vodno emulzijo

V sobi sem še enkrat naslikal strop z barvo na osnovi vode, naredila vse pravilno, ga prebodila, jo pripravila in malo z vodo razredčila. naslikana v treh plasti, opazovanje smeri. Po barvanju na stropu oblikovane lise s senco. Zakaj se je to zgodilo?
  Ob barvanju sten so stene

Zanimivo iz galerije fotografij:

Tehnologija barvanja sten z valjčkom

Način za barvanje sten se širi z neverjetno hitrostjo. Eden od razlogov za priljubljenost te vrste konča je, da se popravila lahko izvedejo v najkrajšem možnem času, kar pa ne moremo reči o tradicionalnih tapetah. Ni zadnjo vlogo v tem je igrala tehnologija slikanja z valjčkom, ki je večkrat hitrejša od slikanja s čopičem.
  Ob barvanju sten so stene

Tehnika stenske slike

Potrebno je pripraviti prostor za slikanje. Potrebno je označiti meje obarvane površine z molarnim trakom. Zlasti vrata in okenski okvirji, kot tudi stropna površina, ki meji na stene.
  Ob barvanju sten so stene

Tehnologija barvanja sten z valjčkom

Način za barvanje sten se širi z neverjetno hitrostjo. Eden od razlogov za priljubljenost te vrste konča je, da se popravila lahko izvedejo v najkrajšem možnem času, kar pa ne moremo reči o tradicionalnih tapetah. Ni zadnjo vlogo v tem je igrala tehnologija slikanja z valjčkom, ki je večkrat hitrejša od slikanja s čopičem.

Soočanje s fasado z naravnim kamnom

  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Vrste naravnega kamna

Ko se soočamo s fasado, ki je najpogosteje dana na naravne kamne kot peščenjak, apnenec in skrilavec. Nastali so kot posledica stoletnih starih kamnin, ki so jih kopali v kamnolomih.

Izbira obrnjenega kamna za fasado

Fasada naravnega kamna je najdražja, elegantna in težka za namestitev. Naravni kamen se že stoletja uporablja pri gradnji in dekoriranju hiš, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in pristen videz. Pri moderni fasadni oblogi se naravni kamen razreže v plošče različnih velikosti in oblik. Sprednja stran ploščic ima lahko izvrstno olajšanje, toda nasprotno je vedno ravno - za lažje pritrditev na stene.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Soočanje s fasado z naravnim kamnom - izbor fotografij s finiširanjem peščenjaka

Najlažji in najcenejši način, kako obrniti fasado z naravnim kamnom, je, da uporabite običajen "divjak" na neobičajen način: poleg impregnacije s hidrofobno spojino, ki daje površinsko barvno globino in sijaj, barva šiva z belo barvo na vodni osnovi.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Značilnosti pokrova, obložene z naravnim kamnom

Klet zgradbe je del temeljev, ki štrli iz tal, ki mejijo na glavno steno. Dejstvo je, da je klet stena prostora, ki se nahaja pod nadstropjem prvega nadstropja hiše. Za zagotovitev trdnosti stavbe je kletni del izdelan iz trajnih materialov, ki so odporni na vplive okoliških tal, sezonskih sprememb vlažnosti in temperature.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Izdelki iz naravnega kamna

Zdaj postajajo vse bolj in bolj priljubljene različne oblikovalske rešitve, ki dajejo notranjost hiše prefinjen in edinstven videz. Kamni izdelki na mnoge načine pomagajo pri uresničevanju takšnih odločitev. Pulti, pulti, stopnice, okenske police, kamini so vsi uspešno izdelani iz naravnih materialov, takšni izdelki so vedno izvirni in izključni.

Zidarstvo iz naravnega kamna

  Zidarstvo iz naravnega kamna

Materiali, potrebni za zidanje

V gradbeništvu je gradacija kamnitih zidov na umetnih in naravnih (ali naravnih). Umetno iz betona ali keramike. Naravne so pridobljene z drobljenjem ali žaganjem različnih kamnin.
  Zidarstvo iz naravnega kamna

"Suha" in "mokra" metoda polaganja kamna

Kamen je mogoče položiti z uporabo cementa, apna ali drugih vezivnih veziv, tudi brez njega. Glede na to so "suhe" polaganje in "mokre".
  Zidarstvo iz naravnega kamna

Značilnosti "mokrih" in "suhih" načinov polaganja

Tehnologija polaganja umetnih in naravnih kamnov, ki imajo redno geometrijsko obliko, temelji na že poznanih načelih opekanja opeke. Toda za delo z "divjimi" kamni, znanimi po svoji nepopolni obliki, morate dodatno pridobiti znanje in spretnosti.
  Zidarstvo iz naravnega kamna

Tehnologija polaganja buta "pod lopato"

Prvi mejniki premestitve. Tudi pred postavitvijo zunanje in notranje mile (notranja in zunanja površina zidarskega zidu) so bili na stičiščih nameščeni kamni svetilk, pa tudi po vsakih 4 m - 5 m ravnih stenah.
  Zidarstvo iz naravnega kamna

Gradnja sten iz buta

Zaradi poceni tega materiala in njegove razširjenosti lahko služi kot učinkovita zamenjava za opečne zidove. Še posebej za kletne stene in fundacije.
  Zidarstvo iz naravnega kamna

Uporaba lahkih konstrukcij

Polaganje lahkih sten se uporablja za zmanjšanje porabe opeke in zmanjšanje mase zidov. Zidarstvo je lahko sestavljeno iz dveh paralelnih žličk z zavojem v 3-5 vrsticah, včasih več.

Ojačana betonska plošča

Monolitna osnovna plošča - splošne informacije

Uporaba monolitne temeljne plošče je potrebna, če je tla nestabilna in obstaja tveganje za razpoke ali poškodbe stavbe. To so razlogi:
  Ojačana betonska plošča

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Ojačana betonska plošča

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.
  Ojačana betonska plošča

Orodja za osnove

Na žalost, tako kot katera koli druga, je začelo podjetje zahtevalo precejšnje naložbe. Stroški te fundacije bodo še posebej visoki. Rezultati trdega dela za dolgo časa bodo vidni in ponos na tako močan, trajni projekt vas bo preprosto absorbiral. Ta vrsta fundacije ves čas zaobide korak njenih tekmecev.
  Ojačana betonska plošča

Kako narediti monolitno armirano betonsko tla z lastnimi rokami

Za izgradnjo monolitnega stropa pri gradnji zasebne hiše bodo potrebni naslednji materiali in orodja:
  Ojačana betonska plošča

Monolitna armiranobetonska tla z lastnimi rokami

Monolitna armiranobetonska tla so ena najtrajnejših tipov tal, vendar zahteva tudi veliko časa in denarja.

Popularne posty