sobota, 19 stycznia 2019

Linolej za zdravstvene ustanove cena

  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Linolej - popolna talna obloga

Linolej je sodobno parket, ki je zaradi svojih visokih estetskih in tehničnih lastnosti izjemno priljubljen. Uporablja se pri oblikovanju tal v stanovanjskih, industrijskih, poslovnih in pisarniških prostorih. Poleg tega lahko Forole-linolej kupite po ugodnejši ceni kot druge talne obloge, dodatni prihranki pa se dosežejo, ko kupite preko interneta.
  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Heterogeni komercialni linolej, homogen za pisarne, šole, upravne in zdravstvene ustanove

Običajni gospodinjski linolej, položen na tla, recimo v nakupovalnem centru ali v sprejemni sobi v bolnišnici, bo v enem letu pridobil zelo nepopustljiv pogled, saj ni namenjen visokim obremenitvam. Za te prostore najprimernejši material bo ena izmed vrst komercialnih linolejev, veliko bolj odporna na abrazijo in druge negativne dejavnike. Opredelitev "komercialnih" ne pomeni, da je ni mogoče uporabiti v stanovanjskih območjih. Nasprotno pa bodo tla v stanovanju ali hiši, prekritih s komercialnim linoletom, trajala večkrat daljša od obdobja, ki ga je določil proizvajalec, saj bo raven obremenitve na njih tukaj precej manjša.
  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Vrste in značilnosti komercialnega linoleja

Linolejske talne obloge imajo različne debeline in ravni zaščitne plasti. Razlikujejo se v sestavi sestavnih delov veziva, ki se uporabljajo v proizvodnji, pa tudi na področju uporabe. Glede na to se razlikuje linolej:
  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Glavne lastnosti prevleke

Proizvodni linolej bistveno razlikuje od polkomercialnih in gospodinjstev s svojimi tehničnimi značilnostmi. Zato podrobneje razmišljamo o osnovnih parametrih komercialnih premazov:
  Linolej za zdravstvene ustanove cena

Katalog Tarkett in mnenja potrošnikov

Če nameravate kupiti Tarkett v spletni trgovini, vas bo zanimalo, kaj kupci razmišljajo o izdelkih. Tisti kupci, ki so pravkar kupili linolej in jih sami položili, ocenjujejo od 4,5 do 5 točk od petih. Opozoriti je treba, da je cena na Tarkettovem dnu precej visoka. Tisti, ki so že dolgo kupili Tarkettove preglede, ostanejo pozitivni. Upoštevajoč, da ima tla dolga življenjska doba, je enostavna za čiščenje in ne izgine.

Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Lastnosti plastičnih plošč

Preden začnemo navajati tehnične in druge značilnosti tega gradiva, lahko varno rečemo, da je njena glavna značilnost hitra, brez napora in privabiti najeto delovno silo, da bi ustvarili čudovito, praktično površino kot samostojno.

Pripravljalna faza za vgradnjo PVC plošč.

Pripravljalna faza bo obsegala pripravo strukture za pritrjevanje plastičnih plošč iz kovinskih profilov. (Posamezne plošče lahko pritrdite na okvir lesenih letvic.) Označite delovni prostor: določite in narišite vodoravno črto okoli oboda prostora. Spustimo se s stropa 5-10 cm, upoštevajoč vgradnjo električnih napeljav in svetil. Z ravnovesjem smo najprej obrisali robove na vogalih in z uporabo slikarskega vrvice narisali črto, ki bo določala višino stropa.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Prednosti in slabosti stropov in PVC plošč

Lažni stropi lahko popolnoma spremenijo sobo. Enostavno in praktično oblikovanje izgleda zelo estetsko prijetno in plemenito. Primeren je za pisarne in zasebne nepremičnine. Zahvaljujoč uporabi vgrajenih reflektorjev, LED osvetlitve in sodobnih prižemnih luči, se soba ponaša z vidnim videzom. Če primerjamo spuščene stropne plošče iz PVC s stretchom ali iz suhih zidov, lahko razlikujemo številne prednosti.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Kaj je in kako izgleda

Vsi stropi tega načrta so struktura, sestavljena iz dveh glavnih delov. Prvič, osnova je sestavljena - okvir, in na njej so pritrjene dekorativne plošče. Videz stropa določa vzorec, ki se uporablja na sprednji strani letvic. Izbira barv je precej velika. Običajno so navadne plošče in zapletene risbe. Izberete lahko prevleko, ki posnema naravne površine, kot so les ali marmor.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Možne možnosti za viseče stropove iz plastičnih plošč

Vsak spuščeni strop konstruktivno sestoji iz okvirja in vložka, v tem primeru - plastičnih plošč. Okvir stropa je lahko lesen ali kovin. V prvem primeru so za izdelavo uporabljeni leseni palici s profilom 30-50 x 30-50 mm, v drugem primeru pa so pocinkani kovinski profili enaki kot pri pritrditvi stropa s suhim zidom. Leseni okvir je lažje pritrditi plastika - to lahko storite s sponkami in gradbenim spenjalom. Toda v vlažnih prostorih mora biti les takega okvirja temeljito obdelan z impregnacijo iz glive in gnilobe ali pa je treba uporabiti kovinski okvir.
  Vgradnja visečega stropa iz plastičnih plošč

Kaj iskati v trgovini

Ko ste se odločili za načrt, morate preiti na vprašanje nabavnega gradiva. Pomembno je, da kupite visokokakovostne plastične plošče, zato morate upoštevati naslednja priporočila:

piątek, 18 stycznia 2019

Kako zgraditi kopel fotografijo

  Kako zgraditi kopel fotografijo

Notranja zaključna kopel.

Za dokončanje kopeli v notranjosti je bolje uporabiti material iz takšnih drevesnih vrst kot topol, jelša ali aspen, saj imajo visoko odpornost na vlago in nizko toplotno prevodnost.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Gradimo kopel s svojimi rokami

Gradnja kopalnice ni zapleten proces. Zelo je sposoben vsakogar, ki je vsaj nekako seznanjen z glavnimi značilnostmi naprave kopel. Za začetek ima vsaka kopel pranje in parno kopel, odtok in peč kamin. To je nekaj, brez katerega ni mogoče poklicati naše strukture kopel. Pralni in parni prostor uredite, kot želite. Lahko jih naredite ločene sobe in jih lahko kombinirate. Vse druge sobe: soba za počitek, bazen, biljard, garderobna soba - to je dodatek k vaši zgradbi. Pri izgradnji kopalne kadi morate razmišljati o dveh stvareh, kako zgraditi kopel, da se hitro segreva in dolgo časa ohrani svojo toploto. To je treba upoštevati v vseh fazah gradnje.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Kako zgraditi rusko kopel: začnemo s pripravo projekta in gradiva

Če želite ugotoviti, kako zgraditi kopel s svojimi rokami, morate začeti z izbiro materiala. Iglavci so najprimernejši za gradnjo. Odporni so na številne vplivne dejavnike, praktično ne počivajo s časom, že več let osvežujejo zrak v sobi z aromo borov.

Lokacija kopeli na mestu

Najprej moramo izbrati kraj, kjer je najbolje urediti kopel. Tukaj je nekaj nasvetov za postavitev kopel, ki jih močno priporočam.
  • Na jugu naredite vhod v kopalnico. Ker je v zimskem času v južni smeri, da se snežni sneg vsaj pomnoži in spomladi se sneg precej hitreje.
  • Graditi kopalnico ločeno od drugih stavb na razdalji najmanj 5 metrov. Kombinacija in namestitev v stiku z drugimi stavbami je dovoljena le kot zadnja možnost.
  • Da se nahaja stran od ribnikov, pobočij in drugih krajev, kjer je dodatna vlažnost in vlaga, ali nevarnost spusta temelj. Gradite kopel na ravno površino.
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Najprimernejši projekti savne za izdelavo savne

Za udobno kopanje je potrebno upoštevati njegovo postavitev. Ker je večina kopališč zgrajena v velikostih, ki niso manjši od 3,5 * 3,5 metra, in stavba mora imeti vsaj parno sobo, počivališče, čakalno sobo in kopalnico, priporočamo, da uporabite naslednje risbe za izgradnjo kopel z lastnimi rokami:
  Kako zgraditi kopel fotografijo

Postopek izgradnje kopeli

Ko končate pripravljalno fazo in se odločite za gradbišče, pripravite projekt in kupite vse potrebne materiale za kopel s svojimi rokami, potem lahko začnete postopek izgradnje kopalnice.

czwartek, 17 stycznia 2019

Pisarna za 4 osebe

  Pisarna za 4 osebe

Možnosti za lokacijo namizij

Primerna možnost za lokacijo velikega števila zaposlenih v majhnem prostoru. Delovna mesta so omejena z namiznimi particijami. Če je potrebno, lahko uporabite stranske stene za večjo izolacijo.
  Pisarna za 4 osebe

Ustrezna razsvetljava v notranjem pisarni

Kot je bilo že omenjeno, igra pomembno vlogo pri osvetlitvi pri oblikovanju pisarniškega prostora. Vsi učilnici ali delovna mesta, če je to studio, morajo biti zasnovani v enakem slogu. Enako velja za razsvetljavo. Prvič, morate jasno izračunati število zaposlenih, ki bodo hkrati v sobi. Elegantne notranje rešitve so ustvarjene z ustrezno uporabo svetlobe in barve. Očitno je, kako se na fotografiji prikazujejo različne cone v prostoru, ki je zdaj predstavljeno z velikim številom, in postane jasno, da bo isti notranjost z drugo svetlobno raztopino dobila različne zvoke.
  Pisarna za 4 osebe

Priročnik za oblikovanje strokovnih pisarn

  1. Predgovor
  2. Gradnja pisarniških prostorov
  3. Pisarna
  4. Standardi pisarniške opreme
  5. Polaganje električnih omrežij
  6. Pisarniške particije
  7. Talne obloge
  8. Stropi
  9. Razsvetljava
  10. Ergonomski stoli
  11. Pisarniško pohištvo
  12. Preglednost: urad 21. stoletja
  Pisarna za 4 osebe

Posebnost in merila za izbiro pisarniškega pohištva

Pisarniško pohištvo, več kot katera koli druga vrsta pohištva, je izpostavljeno in izkoriščeno. To je posledica dejstva, da na dan dela na delovnem mestu obstaja veliko različnih ljudi, pogoste službe pa se premikajo iz kraja v kraj in s številnimi različnimi dejavniki. Zato se pri nakupu pisarniškega pohištva osredotočite na naslednja merila:
  Pisarna za 4 osebe

Pisarne v državah Vzhoda

Azijska postavitev je veliko območje, kjer lahko od deset do več sto pisarniških delavcev deluje hkrati. Vsak ima svoje delovno mesto. Vse je med seboj vidno, mizarska šola pa se lahko nahaja poleg mizne mize. Ta sistem načrtovanja pisarniškega prostora na zahodu se imenuje "odprt prostor".
  Pisarna za 4 osebe

Načrt postavitve pisarne. Postavitev pohištva

Pri oblikovanju notranjega načrta je postavitev pohištva obvezen korak v oblikovanju skice. Ne glede na to, kako bi bilo videti nelogično, bi bilo treba na samem začetku projektiranja določiti lokacijo pohištva, gospodinjskih aparatov, opreme (vodovodne instalacije), ker brez tega ni mogoče ustrezno razpršiti električne energije ali načrtovati potrebne komunikacije. Poleg tega vam ta načrt omogoča, da ugotovite, kakšno pohištvo in kakšno velikost potrebujete, in ali bo ta notranjost ustrezala.

środa, 16 stycznia 2019

Apartma v monolitnih hišnih pregledih

Konkretne monolitne strukture

Na žalost se vse zgoraj navedene prednosti nekaterim bralcem morda ne zdijo tako pomembne, potem ko se seznanijo s pomanjkljivostmi monolitne konstrukcije:
  Apartma v monolitnih hišnih pregledih

Katera hiša je boljša, monolit ali panel?

Za začetek, ugotovimo, kaj pomeni monolitna hiša. To je stavba, zgrajena s prelivanjem betona v pripravljeno oplaščenje, znotraj katerega je armaturna kletka. Poleg tega je vsak poznejši element povezan s prejšnjim brez povezovanja šivov.

Hiše so monolitne, plošče, opeke, blok. Kaj je bolje izbrati?

Danes ima stanovanjski trg monolitne, opečne, panelne in mešane hiše. Pri izbiri stanovanja mora kupec upoštevati ne le lokacijo hiše, površino, tla in postavitev stanovanja, temveč tudi razumeti, kje je panel, kjer je monolit, kaj je bolje in zakaj. Razmislite o vseh modelih.
  Apartma v monolitnih hišnih pregledih

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.
  Apartma v monolitnih hišnih pregledih

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.
  Apartma v monolitnih hišnih pregledih

Neuporabljena svoboda

V nasprotju s splošno sprejetim mnenjem recimo: monolitna hiša ni vedno dražja od plošče. Vrsta hiše nima neposrednega učinka na stroške 1 m2. V zvezi s tem ostajajo glavni dejavniki ocenjevanja lokacija, dostopnost do prevoza in infrastruktura projekta. Stroški nakupa ali najema zemljišča za razvijalca so enaki, kot so stroški za inženirske mreže in urejanje krajine ter niso odvisni od gradbene tehnologije. Stroške gradnje določi predvsem razred hiše.

Bolje, da mavca opeke zidov

  Bolje, da mavca opeke zidov

Kako ometati svetilnike ↑

Če imajo stene večje nepravilnosti, projekcije ali druge napake, potem morate na omarah opraviti omet, če želite seveda popolnoma ravno, vodoravno in navpično površino.
  Bolje, da mavca opeke zidov

Značilnosti procesa mavca

V dekoraciji opeke ima svoje značilnosti. Če načrtujete notranjo dekoracijo z lastnimi rokami, je nujno, da jih poznate. Prvo pravilo je potreba po krčenju stene. Če je bila opeka pred kratkim položena, potem morate, preden začnete z ometom, dati določen čas za sušenje in zbijanje. V nasprotnem primeru bo na površini nastala pecina razpok in celo možno je, da bo omet na nekaterih mestih zrušen.
  Bolje, da mavca opeke zidov

Kako delati omet?

Mavrični omet se redko uporablja za merjenje velikih delov sten. Kratki čas nastavitve omogoča, da se pri popravljanju majhnih napak hitro opravi delo. Če se odločite za omet stene z ometom, ga razredčite v posodi v majhni količini in takoj pritrdite na stene. Raztopino je treba zelo hitro gnetiti, zato se uporablja šob mešalnik, ki je pritrjen na električni vrtalnik. Najprej v posodo vlijemo vodo, nato pa vlijemo v suho zmes. Mešanje se izvaja do popolne izločitve kep.
  Bolje, da mavca opeke zidov

Bolje je, da mavčne stene betona?

Stene betona zunaj in znotraj mavčne cementno-limete ali polimerne cementne malte, ki jo sestavljajo plastifikatorji. Sintetične mešanice se dobro prilegajo tudi na betonske stene, če opazimo tehnologijo mešanja in nanašanja te vrste ometa. Prepričajte se, da sestava takšne mešanice ne vključuje mavca, saj je beton in nezdružljiv s kemičnimi lastnostmi: z reagiranjem se aktivno izloča mavec, kar vodi do otekanja površin in delnega odstopanja.
  Bolje, da mavca opeke zidov

Tehnološke odtenki.

Ometanje zidov na zidove v skladu z SNIP je treba izvajati pri vlažnosti, ki ne presega 70%. Ali trdite, da je omet, kadar je prepreden? Ne najemaj teh psevdo-dekoraterjev! Upoštevajte tudi temperaturo: dovoljeno območje je od +5 do +30 stopinj. Gostujoči delavci so pripravili "pravilo", v skladu s katerim je vroče bolje. Ja, raztopina se suši hitreje v toploti, in to je bolje samo za delavce, ne pa tudi za kupca. Na površini se pojavijo razpoke in ne bo sledi lepote.
  Bolje, da mavca opeke zidov

Mavčne stene na svetilnikih

Za ometane svetilke se uporabljajo samo, če imajo stene resnične pomanjkljivosti, na primer nepravilnosti ali udarci. Da bi bila površina celo v navpični in vodoravni ravnini, morate preveriti plast ometa po celotnem obodu. To so tisti, ki so potrebni za svetilnike.

wtorek, 15 stycznia 2019

Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

  Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

Standardna debelina opeke

Ne glede na vrsto opeke se uporablja za gradnjo struktur, za določitev debeline stene je precej preprosta. V skladu z uveljavljenimi standardi mora biti ta parameter večkratnik polovice dolžine, tj. 12 cm
  Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

Del 3. Najmanjša dovoljena vrednost odpornosti sten za različna podnebna območja.

Izračunana je najmanjša dovoljena toplotna upornost, ki analizira toplotne lastnosti oblikovane stene za različne podnebne cone. To je normalizirana (osnovna) vrednost, ki prikazuje, kakšen mora biti toplotni upor stene, odvisno od regije. Najprej izberete material za gradnjo, izračunajte toplotni upor stene (1. del) in ga primerjate s tabelarnimi podatki, ki jih vsebuje SNiP 23-02-2003. Če se dobljena vrednost izkaže kot manjša od predpisane s pravili, je potrebno povečati debelino stene ali izolirati steno s toplotno izolacijsko plastjo (npr. Mineralna volna).
  Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

Načini povečanja toplotnega inženirstva in izolacije opečnih zgradb

• Povečana debelina opečne stene, polaganje podpornih struktur "v dveh opekah". Standardne dimenzije elementov omogočajo strukture z debelino 51 cm, ob upoštevanju debeline šiva. • Gradnja opečnih zidov z notranjo zračno blazino. To je ime za tehnologijo dobrega polaganja, ki je sestavljena iz dveh sten v eni opeki in praznega prostora med njimi. Polnjena je v procesu steniranja z ekspandirano gline, organske izolacije, polistirenske pene, žlindre, lahkih betonskih mešanic. Zaradi prisotnosti votline se teža strukture zmanjša in izolacija se poveča.

Pena beton: lastnosti in tehnologija izdelave

V vlogi katalizatorja za razvoj pene betona z edinstvenimi lastnostmi delovanja so bile izdelane norme SNIP 2-3-79, ki so določile nove zahteve za toplotno izolacijo. V skladu s temi predpisi mora biti najmanjša debelina opečnih zidov 2 metra. Seveda, za izgradnjo takšne hiše ni ekonomsko izvedljivo. Edini racionalni izhod iz te situacije je bil razvoj in ustvarjanje novih izdelkov, ki bi lahko uspešno nadomestili opeke.
  Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

Debelina nosilne stene in predelnih sten

Silikat se pogosto uporablja za zidne nosilne stene in predelne stene, ker je v zvočno izoliranih značilnostih veliko boljša od keramične rdeče barve.
  Debelina zunanjih sten stanovanjske hiše

Kaj je treba upoštevati pri izračunu

Ne pozabite, da imajo porozni materiali manj moči kot tradicionalni monolitni beton ali opeka. Zato je treba debelino stene hiše gaziranih betonskih blokov izbrati tudi z zmožnostjo prenosa bremena.

niedziela, 13 stycznia 2019

Notranja dekorativna kopel naredi sami

  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Izbira materiala za parno sobo ↑

Najpomembnejša stvar pri zaključku kopalnice je odločitev o materialu. Bolje je, da kopel ne dokončate z eno vrsto lesa: različne vrste je treba izbrati za različne kopalne prostore. Če želite to znova preveriti, si oglejte slike naprave te zgradbe, vnesite iskalnik "notranja kopalna fotografija".
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Notranja dekorativna kopel naredi sami

Danes se tradicionalna ruska kopel postopoma preoblikuje. Ljudje so začeli več pozornosti nameniti udobni in estetski strani vprašanja. Zato je notranjost, ustvarjena v tej vrsti prostora, začela igrati veliko vlogo. Glede na to, da sodobne kopeli obsegajo vsaj parno sobo, pralnico in prostor za počitek, je treba vedeti, v katerih od teh prostorov se uporablja eden ali drug končni material. Danes obstaja veliko primernih materialov, ki se bodo prilegali, da notranja dekoracija kopalnice z rokami.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Dokončanje pralnice

Sodoben pralni prostor je tuš kabina, ki je opremljena z več polici za zlaganje majhnih dodatkov. Za razporeditev prostora za pranje je treba uporabiti materiale, ki ne vsebujejo vlage, na primer ploščice, samonivelirne talne plošče in ploščice. So trpežni in trpežni. Da obiskovalci kopalnice na ploščici ne zdrsnejo, je v pralni prostori potrebno uporabiti gumijaste podloge ali lesene nosilce.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Kopeli zahvaljujoč zaključku

Torej, pravilno opremljena kopel iz katere koli druge, razen trdega lesa, materiala, bi vdihnila v kopalnico predvsem zaradi dekoracije sten. Potrebno je ustaviti izgubo toplote s stropa, tako da zrak pod njim ni preveč nasičen z vlago, a ko se malo ohladi, takoj spustite na tla. Polovica dobi največ: mora biti varen, npr. ne spolzka, higienska, topla, posebej odporna proti gnilobi, plesni, škodljivci, da se zagotovi pretok vode in hkrati - ne ovirajo prezračevanja talne obloge, sicer bo vlažna celotna struktura. In bazna podlaga, kot je znano, ni priporočljivo delati nad 200 mm.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Materiali za pokrivanje pare

Parna soba se odlikuje po visoki vlažnosti in strmem padcu temperature. Zato je pomembno izbrati kakovostne in odporne materiale. Najboljša možnost bi bila lipa. Na voljo je les s prijetno sladko aromo, ki ima tudi zdravilne lastnosti.
  Notranja dekorativna kopel naredi sami

Glavno delo pri zaključku

Tradicionalno, notranjo dekoracijo kopel iz bara lahko razdelimo na več stopenj. Vsak ima svoje cilje, vendar vsi vplivajo na končni rezultat in predstavljajo en sklop nalog. Da bi dobili idealno idealno kopel, ki jo potrebujete:

Mast za popravilo kovinskih kritin

  Mast za popravilo kovinskih kritin

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.
  Mast za popravilo kovinskih kritin

Prednosti uporabe kitov in njihovih pomanjkljivosti

Po nanosu mastike za popravilo mehke strehe na obdelani površini nastane gosta in trpežna folija, ki nima šivov in spojev, zato imajo ti materiali visoko stopnjo hidroizolacije. Tu so glavne prednosti uporabe sodobne krovne masti:
  Mast za popravilo kovinskih kritin

Bituminozni mastiks v strešnih delih

Bitumenski mastik se lahko uporablja za popravilo strehe ali kot samostojni strešni premaz. Prva aplikacija je najbolj priljubljena. Danes je ena od najbolj donosnih in preprostih možnosti za hitro popravilo strehe vseh vrst. Kot samostojni strešni material se uporablja za ravne strehe, najpogosteje pa javne ali industrijske zgradbe. Osnova za masto je lahko: les, beton ali jeklo.
  Mast za popravilo kovinskih kritin

Mast za streho. Način polaganja

Treba je takoj opozoriti, da se kosti nanašajo na strehe z nagibom do 10-15 stopinj, saj oborine ne zadržujejo ostrejše strehe, zato ni priporočljivo povečati svoje hidroizolacijske lastnosti. Bitumenski mastik za strešno izolacijo je mogoče zložiti na dva načina.
  Mast za popravilo kovinskih kritin

Popravila streh iz valjanega pokrova in mehke ploščice

Za oba tipa mehke strehe je postopek popravil skoraj enak. Poškodovane površine prevleke se odstranijo in obliži novega materiala spravijo s staljenim bitumenom.
  Mast za popravilo kovinskih kritin

Popravilo strehe valjanih materialov

Sedanje popravilo rolne strehe vključuje zamenjavo mest s poškodbo, vgradnjo razpok in vseh vrst lukenj. Na mestih, kjer se strešna kritina krši, se materiali očistijo, prekrijejo s plastjo mastike in nato lepljajo z novimi strešnimi materiali. Trpeti material bo treba odstraniti. Material se razreže ne manj kot 10 cm okoli poškodovanega območja. V nastajajočih vdolbinah se opravi naslednje delo: vdolbina se skrbno očisti, premeša z mastiko in tesno zapre. Zelo pomembno je, da novi posebni material ne spada v staro. Spoji so bogati z mastiko. Na zgornji sloj se nanese drugi sloj, ki naj bi zdaj pokrival staro prevleko s premerom 10-15 cm.

Popularne posty