sobota, 13 stycznia 2018

Polaganje betonskih blokov

  Polaganje betonskih blokov

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.
  Polaganje betonskih blokov

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Polaganje betonskih blokov

Orodje za polaganje betonskega betona

Da bi olajšali namestitev in pospešili postopek, je zaželeno, da imate na razpolago nabor posebnih orodij, ki so potrebna za izvedbo tega dela. Med takšnimi orodji je treba omeniti naslednje:
  Polaganje betonskih blokov

Polaganje blokov betonskega betona

Tehnologija polaganja betoniranega betona je preprosta, vendar morate skrbno spremljati vse faze dela. V tem primeru bo delo hitro zaključeno, betonirana stena bo pridobila zahtevane lastnosti. Najprej morate pripraviti bloke in lepilo za polaganje. Okrepitev se uporablja za prvo vrsto, tako da se v zgornji del blokov razrežejo posebne reže, v katere se položijo ojačevalne palice in plast lepila. Lepilo se uporablja tudi za končne dele, po katerem se sosednji bloki tesno pritisnejo drug proti drugemu. Sestavina se po površini porazdeli z zobatim glavkom. Velikost zob glavnice mora biti približno 4-5 mm. Lepilo nanesemo s plastjo 3 mm.
  Polaganje betonskih blokov

Prevoz in skladiščenje

Kljub dejstvu, da je material zelo lahka (teža enote za zunanjo steno je lahko približno 22-26 kg), dostavo izvajajo palete. In vsak od njih tehta približno eno tono. To pomeni, da potrebujete posebno tehniko.
  Polaganje betonskih blokov

Postopek polaganja plinskega bloka

Prva vrsta blokov

Naprava prve vrstice blokov se začne iz vogalov. S pomočjo nivoja določimo najvišjo točko temeljenja in na tem mestu postavimo prvi blok. Potem smo nastavili oznako prve vrstice glede na najvišjo točko.

Tehnologija vgradnje granitnih plošč

  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Priprava sten za obloge iz granita

Tehnologija nameščanja fasade granita zahteva popolnoma ravne stene. Nerazumno je, da poskušamo izravnati steno z uporabo večje debeline lepilne rešitve. To bo pripeljalo do povečane porabe dragih lepil in časa do polaganja ploščic. Poleg tega je takšna pot polna dejstva, da bo ploščica še vedno položena neenakomerno.

Delovanje granitne fasade

Kot je omenjeno zgoraj, je granit močno moč. Če je bila instalacija izvedena v skladu z vsemi zahtevami GOST, je popravilo fasade granita malo verjetno potrebno.

Malo lepot

Na koncu bi vam rad povedal o tako zanimivem zaključnem materialu, kot je porcelanska lončnica. To je umetni kamen, ki v svojih lastnostih in značilnostih celo nekoliko presega naravne materiale, vključno z granitom. To dosežemo s tehnologijo proizvodnje: uporabimo visokotemperaturno žganje surove mase pod tlakom.
  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Tehnološka namestitev granita v kleti

Kljub izgledu cenejših sintetičnih materialov za dodelavo granit ostane v povpraševanju zaradi privlačnega izgleda, trpežnosti in moči.
  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Granitna tehnologija fasadne obloge

Granitne plošče lahko pritrdimo na površino stene na dva načina: "mokro" ali "suho". Izbira določene tehnologije določajo tehnične značilnosti stavbe (višina konstrukcije, stanje nosilnih sten), lastnosti materiala (teža in dimenzije obrnjenih plošč) in namen dela.

Vrste vgradnje tal iz naravnega kamna

  • Vgradnja granitnih plošč do debeline 20 mm

Namestitev se izvede na betonski podlagi z uporabo lepilne mešanice. Vnaprej je treba pripraviti posebno lepilno raztopino in jo nanesti na podlago z zrezano lopatico. Zaradi tega se doseže izmerjena porazdelitev lepilne sestave na ravnini. Glavna stvar je zagotoviti, da film ne tvori.

Garaža naredi sam videoposnetek

  Garaža naredi sam videoposnetek

Gradnja sten garažnih blokov

Če se odločite za izgradnjo garaže pene blokov z lastnimi rokami, potem po nekaj dneh, ko dobite konkretne dobičke, lahko začnete graditi zidove.

Izbira gradbenega materiala za gradnjo garaže

Garaža je lahko lesena, kovina ali kamen. Kovinske garaže so zelo hitro sestavljene iz končnega sklopa, čeprav bo to zahtevalo pomoč izkušenega varilca. Takšne strukture potrebujejo dodatno segrevanje, če so načrtovane za obratovanje pozimi. Najbolj razširjene so garaže, sestavljene iz kamnitih materialov:
  Garaža naredi sam videoposnetek

Vrste okvirnih garaž

Kot vsaka druga, gradnja okvirne garaže z lastnimi rokami pomeni najtežji in odločilni trenutek gradnja temeljev. Toda, ko je ta faza dela končana, se izkaže, da je še vedno veliko pomembnih točk, ki jih ni mogoče prezreti.
  Garaža naredi sam videoposnetek

Zahteve za gradnjo garaže ↑

Da bi bila garaža trpežna in da bi se obvladali z nalogami, ki so mu bile dodeljene za popolno shranjevanje avtomobila, morate vedeti, katere lastnosti naj bi imele:
  Garaža naredi sam videoposnetek

Kako strešni material pokriva streho garaže

Pri izbiri materiala za razporeditev strešnega poda garaže upoštevajo obliko, naklon in pričakovano življenjsko dobo strehe, podnebne razmere in finančni vidik.
  Garaža naredi sam videoposnetek

Električno ogrevanje

Najenostavnejša in sorazmerno dostopna metoda je električno ogrevanje, za ureditev katerega je dovolj za nakup ustrezne opreme. Velika izbira možnosti, mobilnosti in kompaktnosti - glavne prednosti. Vendar bodo stroški neposredno odvisni od določenih tarif za električno energijo.

Demontaža strehe

  Demontaža strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža strehe

Stroški razstavljanja strehe

Pri demontaži strehe bo cena na m2 odvisna od konstrukcijskih značilnosti in vrste prevleke. Delo na razstavljanju kovinske strehe in mehke strehe ima več ključnih razlik, ki vplivajo na končno ceno:
  Demontaža strehe

V tem primeru se obrnite na mojstra Jude?

Odstranjevanje strehe Med vzdrževanjem hiše opravljate strokovnjake podjetja YouDo. Pri izvedbi rušenja umetniki sledijo določeni tehnologiji, ker zahteva:
  Demontaža strehe

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Demontaža strehe

Demontaža pocinkane strehe

Pocinkana streha lahko traja dovolj dolgo v primerjavi z zgoraj navedenim, bolj odporna na zunanje vplive, zgrajena je na trdni podlagi, zato za njegovo razstavljanje ne bo potrebno samo posebno orodje, temveč tudi izkušnje takih del pri izvajalcih. Naše osebje bo delno ali popolno demontažo.

Fasadni omet na polipeni

  Fasadni omet na polipeni

Glajenje in fugiranje

V naslednji fazi dela bo treba uporabiti izenačevalno plast. Uporablja se z uporabo že znane univerzalne mešanice, s katero ste ustvarili zaščitno plast.
  Fasadni omet na polipeni

Priprava in lepljenje fasade s ometno mrežo

Priprava ometa na polistirno peno, jo morate prilagoditi samozadostnosti na površini stene, ki jo boste obdelali.
  Fasadni omet na polipeni

Pripravljalna dela

Morate vedeti, da je pena pritrjena na dva načina, in le eden od njih je uporabil kit. Le material, ki je nameščen s pomočjo gradnje dežnikov in lepila, lahko lepljate (potrebno je uskladiti kraje, kjer so vdrtali dežniki in spoji med pločevinami). In če je pena pritrjena na drugačen način, potem ni napolnjena.
  Fasadni omet na polipeni

Uporaba nivelirnega sloja

Izravnalni sloj se izvaja (kot tudi ojačitev) z veliko lopatico (350 mm). Z majhno lopatico na velikem mestu nalijemo mešanico klobas, potem je na steno in izravnana. Debelina - 2-3 mm. Izravnalni sloj se lahko nanese na območjih, je običajno spojen in podrgnjen (potem sklep ni viden). Primerneje je poravnati izravnalno plast poleg spojev ojačevalnega sloja.
  Fasadni omet na polipeni

Kako opraviti omet na zidni izolaciji

Pri opravljanju ometov na težkih delih fasade se ometne plasti izvajajo v ojačitveni izvedbi. Takšna mesta na fasadi so prikazana na sliki:
  Fasadni omet na polipeni

Izbira fasadnega ometa

Za pravilno pripravljeno površino bo naredil kakšen zunanji omet. Mineralni (cementni, silikatni) ali polimerni (akrilni, silikonski) osnovi.

Polaganje ploščice za jezik in utor

  Polaganje ploščice za jezik in utor

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Namestitev internih particij iz PGP

Montaža predelnih sten pločevinastih plošč se izvaja pri sobni temperaturi, ki ni nižja od + 5 ° C. Pred polaganjem obvezno držite mavčne plošče v prostoru, zasnovanem za območje vsaj 24 ur. Kot montažno lepilo se praviloma uporablja suha kitova mešanica na osnovi veziva iz mavca.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Polaganje ploščice za utor in utor Gradnja predelne stene.

Pred začetkom dela je treba natančno označiti lokacijo bodoče pregradne stene pločevinastih in ploskev. Paziti morate na vse meritve in ustrezno označiti na steni. Določimo lokacijo vrat. Odločiti se, kateri kraj bo bolj primeren za vrata. Upoštevati je treba, da je za oblikovanje vrat plošče potrebno videti Ustrezno je, če so plošče nedotaknjene na eni strani odprtine vrat. V tem primeru lahko zmanjšate količino umazanije in preprečite nepotrebno delo.

Enoslojne in dvojne pregrade in utori

Predelne stene so enoplastne in dvojne. Slednje se uporabljajo za obsežne komunikacije, ločitev posameznih stanovanjskih apartmajev in drugih primerov, ki zahtevajo večjo trdnost in zvočno izolacijo.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.

Stroški polaganja opeke 2016

  Stroški polaganja opeke 2016

Kompleksne zidne stene za spajanje

Glavna vrsta sodobnega zidarskega dela med gradnjo bo kompleksna opeka. Stroški te vrste dela bodo vezani na količine, merjene v kubičnih metrih.
  Stroški polaganja opeke 2016

Kako izbrati material za stene?

Izbira materialov za stene bo odvisna ne le od videza, temveč tudi od operativnih značilnosti, varčevanja z energijo hiše in seveda končnih stroškov gradnje.
  Stroški polaganja opeke 2016

Polaganje opečenih opek

Skupaj s konstrukcijo sten prerezov so obrnjene vrste opeke. Izvajata več funkcij. Estetsko - daje fasadi stavbe edinstven videz. Praktično - poveča stopnjo toplotne izolacije stavbe, preprečuje vstop vlage v notranjost glavnih sten.
  Stroški polaganja opeke 2016

Dejavniki, ki vplivajo na stroške opeke

Cene za polaganje opeke so odvisne od več dejavnikov. Opažamo glavne, ki imajo največji vpliv na stroške zidave.

Keramični bloki (keramični bloki)

Posebnost gradbenega trga v Moskvi je težnja po postavitvi stanovanjskih stavb z nizko rastjo. Danes mnogi raje gradijo lastne hiše in hišne hiše. Zgradba sten hiše se lahko pravilno imenuje najpomembnejši del celotnega dela.
  Stroški polaganja opeke 2016

Izračun stroškov peči na določenem primeru

Recimo, da morate ogrevati poletno hišo s površino 40-45 m2 M., višina od tal do grebena strehe je 6 m in vam je bila čudovita Dacha z majhno štedilnikom.

Montaža ograje strehe

  Montaža ograje strehe

Zunanja streha in materiali, ki se uporabljajo v svoji opremi

Ime "raztegnjeno" takšno vrsto strešne kritine stavb, prejetih zaradi nenavadne konstrukcijske strehe, je sestavljena iz pobočij - letala, ki se nahajajo pod določenim naklonom (10 stopinj ali več). Obstajajo dve glavni vrsti oblikovnih rešitev za opremljanje strešne strehe:
  Montaža ograje strehe

Standardna oprema, gradnja ograj in možnih materialov

Standardni komplet kovinskih ograj za streho vključuje stojala iz profilne kovine, kot tudi prečke, držala in različne dele za pritrdilne elemente (vijake, matice, vijake itd.).

Danes obstaja veliko različnih materialov za strešne ograje:

  • Pocinkano jeklo;
  • Iz nerjavečega jekla;
  • Aluminij;
  • Baker.
Priporočljivo je, da izberete strešno ograjo po strešni prevleki, na primer, če je premaz iz nerjavnega jekla, potem mora biti ograja iz iste kovine. In višina ograje mora ustrezati dimenziji in višini strehe, ki je zapisana v gradbenih šifrah.
  Montaža ograje strehe

Višina pregradnih konstrukcij konstrukcij

V skladu z zahtevami GOST 25772-83 je višina ograj na strehi odvisna od višine stavbe. Na strehah s 30-metrskimi strukturami so nameščene strešne ograje višine več kot meter. Če je objekt še višji, se najmanjša raven višine konstrukcije dvigne na 120 cm. Na neizkoriščenih strehah je višina ograj višina 60 cm.
  Montaža ograje strehe

Strešna ograja je potrebna varnost

Strešna ograja je ukrep, ki zagotavlja varno in udobno vzdrževanje strehe. Sodobni SNiP določajo določene pogoje, ko je potrebno postaviti ograje na strehi:
  Montaža ograje strehe

Kaj je ograja za streho, kakšne so njegove funkcije?

Glavna naloga teh ograj je zaščita. Zagotavljajo varno bivanje na strehi ljudi, ki opravljajo popravila ali namestijo opremo, kar jim preprečuje padanje. Ograja izgleda kot običajna ograja: vertikalne stojala, ki so povezana s prečkami in pritrjena s posebnimi elementi. Deli strešnih ograj so narejeni iz različnih materialov: baker, aluminij, nerjavno jeklo. Stroški ograjevanja so odvisni od kakovosti izbranega materiala.

Stadions chm 2018 zdaj

  Stadions chm 2018 zdaj

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.
  Stadions chm 2018 zdaj

"Volgogradska arena" ("zmaga")

Svetovni pokal se gradi in stadion v Volgogradu. Ta objekt se je začel graditi leta 2014. Do novembra 2017 je treba naročiti naročilo - to so pogoji državnega naročila. Najverjetneje se bo imenovala "Victory".
  Stadions chm 2018 zdaj

"Levberdon", Rostov-on-Don

Pripravljenost stadiona v Rostovu je ocenjena na približno 60%. Še naprej se izvajajo ometno in električno inštalacijska dela ter vgradnja oskrbovalnih sistemov. Namestitev stojnic je bila dokončana za 50%, pa tudi večino dela na pomožnih objektih (vozovnice, kontrolne točke itd.) d.)
  Stadions chm 2018 zdaj

Volgogradska arena, ali zmaga mesta

Pred začetkom svetovnega pokala 2018 bo Volgograd dobil stadion, ki bo izpolnil vse standarde FIFA. V času turnirja bo imenovana "Volgogradska arena", po "zmagi". Domači sestanki ekipe Rotor-Volgograd s svojimi tekmeci in morda tudi igre ruske državne nogometne reprezentance bodo tam potekali kasneje.
  Stadions chm 2018 zdaj

Vsi stadioni svetovnega pokala leta 2018

Do konca leta je treba pridobiti poročila o državnih izpitih za vse stadione, ki bodo leta 2018 gostili svetovno prvenstvo. To pomeni, da bodo že znani ne samo odobreni projekti arena in končni roki za njihovo dostavo, temveč tudi ocene za njihovo izgradnjo ali rekonstrukcijo. V pričakovanju finančne komponente, Sovsport.ru je preučeval, kako so stvari zdaj z dostavo predmetov.
  Stadions chm 2018 zdaj

Svetovno prvenstvo 2018 stadionov

Ob istem času prebivalci in župan mesta menijo, da je primerno, da zgradijo nov čisto nogometni stadion, ob upoštevanju prijavljenih stroškov naslednje obnove. Luzhniki BSA je bila zgrajena v Moskvi, vendar je predmet rekonstrukcije, stadioni so v izgradnji v Sankt Peterburgu, Sochi, Saransk in Samara. 26. decembra 2014 so bile podpisane vladne pogodbe za izgradnjo vseh stadionov za svetovno prvenstvo v Rusiji 2018 v Rusiji.

Fotografija za stransko dekoracijo stran

  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Vrste talnih stranic

Sprva sta bila talna obloga običajna deska, ki sta bila obrezana s stenami. Les je vnetljiv in netrajen material, zato ga je postopoma nadomeščal kovinski in vinilni tir.
  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Različne tiru in njeno uporabo v notranji dekoraciji

Za pravilno zasnovo zasnove cilja potrebujete navigacijo po obstoječih vrstah tiru. Ko je bil le lesen, kot sodobna podloga, ki se zdaj uporablja za notranjo dekoracijo, zdaj obstajajo še druge vrste, bolj priljubljene in trajne.
  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Zakaj je ta vrsta konca tako priljubljena?

Zahvaljujoč tiru hiše, njegov videz in, seveda, vtis, ki ga naredi, je popolnoma spremenjen. Stavba izgleda popolna. Zdaj je v celoti skladen s slogom, v katerem je bil prvotno zasnovan. Soočanje omogoča ne samo ogrevanje stavbe, temveč tudi zaščito pred vetrom, dežjem in snegom.
  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Možnosti dodelave stranskih tirnic

Sodobni trg gradbenih materialov ponuja potrošniku najširšo izbiro različnih elementov za zunanjo dekoracijo zasebnih hiš in vikend. Za kakovostno izbiro je potrebno izvesti temeljito analizo obstoječih materialov.
  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Kako narediti okvir za pritrditev stranskih plošč

Če obvladujete izdelavo kovinskih zabojnikov za tiru s svojimi rokami, potem lahko rečete, da ste dokončali 90% dela. Ampak to ne bo tako enostavno narediti - stranski okvir mora imeti večjo moč in vzdržati vseh vremenskih razmer. Bodimo dosledni, in začnimo, da je v redu.
  Fotografija za stransko dekoracijo stran

Tehnologija obraza

Pred oblogo hiše s stransko stranjo je priporočljivo, da ga z vsemi stranmi previdno izolirate in šele nato naredite letev za pritrditev plošč. Vse to bo zahtevalo dodatne materiale:

Popularne posty