sobota, 8 grudnia 2018

Bricked up house video

  Bricked up house video

Nasveti za boljše rezultate

  1. Za opečne obloge je najbolje, da uporabite cement brez dodajanja razredov PC 400 ali PC 500.
  2. Raztopino je treba razredčiti v majhnih delih, občasno premešati, tako da se ne strdi predčasno.
  3. Raztopini ne dodajte aditivov, ki vsebujejo sol, da bi se izognili belim stenam na steni.
  4. Bodite prepričani, da občasno preverite, kako gladko dobite zidar. Če želite to narediti, uporabite ravni in vodne črte, ki vam bodo v pomoč pri določanju odstopanj in odpravljanju napak.
Kot lahko vidite, v vaši hiši z obrnjenimi opekami ni nič težje.
  Bricked up house video

Kako opraviti oblogo opečne hiše

Za opeko opečne hiše potrebujete naslednja orodja in materiale: opeko, steklena vlakna, cement, pesek, vodo, apno za malto, membransko folijo, leseno letev, mozniki, sidrne vijake iz nerjavečega jekla, gradbeni nivo, polža, kladivo, lopatico.
  Bricked up house video

Opeka hiša

Različni razlogi razvijalcem ponovijo svoje domove. To je želja, da zaščitimo lesene stene stavbe, da jo izoliramo ali pa dajemo "drugo življenje" starejsnji stanovanjski gradnji. Obstaja veliko razlogov, vendar lahko samo pravilno opečete hišo enkrat.
  Bricked up house video

Kako obrezati leseno hišo?

Obraz hiše je nedvomno njegova fasada. Seveda vsak lastnik stanovanj želi, da je njegov dom toplo, udobno, lepo in moderno. Na videz in stanje fasade v veliki meri vplivata čas in okolje.
  Bricked up house video

Skrivnosti zidanih sten iz zidanih sten in obloge iz opeke

Ne bomo upoštevali procesa postavitve zidov hiše iz pene blokov - v bistvu se ne razlikuje od opeke. Tako polaganje je še veliko lažje, ker bloki pene so lažji, zato imajo večje dimenzije. Lahke so žagane in oblikovane. Edine značilnosti, ki jih ne smete pozabiti - to je obvezna hidroizolacija pod steno. Ker se lahko uporablja kot hidroizolacija in navaden strešni material. Priporočamo tudi, da blokade pene ne povežete z raztopino, vendar s posebnim lepilom omogočajo, da šivi postanejo zelo tanki (do 3 mm), varno pritrjujejo pene in dodatno preprečujejo, da bi jih stisnili z vodo.
  Bricked up house video

Soočanje z opeko: funkcije, možnosti za zidanje in foto fasade

Opečne opeke so narejene iz gline z uporabo različnih tehnologij (pečenje, ekstrudiranje, hiperperkveniranje), ki povečujejo kakovost in estetske lastnosti. Posebno povpraševanje po končnih fasadah danes je klinker opeka, ki je izdelana iz posebne gline, nato pa streljanje. Ne rja ali krči, lahko prenese hude vetrove, dež, zmrzal, požare in druge pojave, prav tako pa se upira videzu plesni in gliv.

piątek, 7 grudnia 2018

Redecorating Wikipedia

  Redecorating Wikipedia

Priprava površin za dodelavo

Po zaključku demontaže starih premazov je treba odpraviti napake sten in stropa. Za olajšanje penetracije materiala za popravilo (kiti) v razpoke, jih je treba razkrojiti (razširiti), poškodovane površine očistiti šibko sprijemljivih delcev in sloje ometnega sloja je treba popolnoma odstraniti. Površine, pripravljene na ta način, so nujno obdelane s praškom za higroskopske baze (vlage).
  Redecorating Wikipedia

Dober portal o filmu.

Pogostost pravilne uporabe Darsonvala je odvisna od postavljenih ciljev. Za doseganje terapevtskega učinka pa je treba uporabiti najmanj 65 postopkov. Trajanje vsake darsonvalizacije se ne bi več koristilo v povprečju 5-65 minut. Še več, igra je vredna ob svečah 5 minut in postopoma povečuje čas izpostavljenosti.
  Redecorating Wikipedia

Popravila in gradbeni materiali v Wikipediji

Popravila in gradbeni materiali v Wikipediji. Vsako popravilo, vsaka gradnja, ne dela brez materialov. Popravilo popravil Euro Standardna popravila Euro Suite Popravila pisarn Popravila. Prenova stanovanja - Slikanje sten v stanovanju
  Redecorating Wikipedia

Nutty profesor film Wikipedia: goljufati na blokade 3d goljufija orodje

V izboru: Ljubezen najstniki, Prijateljstvo. Informacije o filmu: Žanr: drama, romantika, komedija. Roald Dahl. Charlie in tovarna čokolade ----- Roald. Preberite knjigo "Harry Potter in Deathly Hallows" na spletu. Avtor: Joanne Rowling.
  Redecorating Wikipedia

Kupite stanovanje v Gomel - Nepremičnine v Gomel in Gomel regiji - Poslovne nepremičnine v Gomel

Ali nameravate kupiti nepremičnine v Gomelu? Najemite stanovanje, skladišče ali pošljite ustrezen oglas? V tem primeru imate naslov. Dobrodošli na spletni strani nepremičninskega centra Internet Realt.by. Že več kot 10 let smo obiskovalcem portala pomagali, da bi se z donacijami ukvarjali brez posrednikov ali našli odgovorno agencijo.

Janik iz šole za popravilo, ki je on

Popravilo šole je:

Vsebina

Program govori o tem, kako hitro popraviti v stanovanjskem območju. Skupaj z dobro znani oblikovalci, dekoraterji in arhitekti udeleženci šole popravila preurejajo stanovanje in jih opremljajo z elegantnimi in udobnimi elementi. Pogosto je eden od lastnikov stanovanj zadovoljna s takšnim presenečenjem za svojo družino. Lastnik stanovanja sama sodeluje pri snemanju programa neposredno pri popravilu. Popravki ponavadi trajajo približno en teden, čeprav se trdi, da je njegovo trajanje le 72 ur. [1]

Razstavljanje in montaža

Delo na namestitvi in ​​demontaži opreme

Praviloma je lahko razstavljanje opreme potrebno v več osnovnih primerih. Na primer, oprema se razstavi, ko jo zamenja z novim. Če naj bi bila oprema v prihodnosti načrtovana, potem ne morete privoščiti pomoči strokovnjakov, saj varnost posameznih delov opreme ni več pomembna. V tem primeru je lahko potrebna pomoč le za odstranitev razstavljene opreme v kraj njegovega odstranjevanja, zato je pravilneje govoriti ne toliko o razstavljanju opreme, temveč o njegovem prevozu ter povezani nakladanju in razkladanju.
  Razstavljanje in montaža

Montaža in demontaža stojal

Vsebina

  1. Funkcionalni namen oblikovanja zobate letve
  2. Kateri regali namestimo
  3. Značilnosti montažnih regalov
  4. Pogoji namestitve regalov
  5. Cene za namestitev in demontažo skladiščnih stojal
  6. Specifikacije za montažo police
  7. Strokovni pristop
  Razstavljanje in montaža

Namestitev in demontaža stiskalnic

Med vsemi stacionarnimi napravami, ki se uporabljajo v industriji, tiskarstvu in na drugih področjih človeške dejavnosti, se odlikujejo tiska zaradi njihove precejšnje teže in impresivnih dimenzij. Zato za razstavljanje in vgradnjo stiskalnikov ob ohranjanju njihove celovitosti in funkcionalnosti priklučite storitve strokovnjakov.

NE VODA NEODVISNO! TEGA DELUJE DOLOČENA ZNANJA IN POSEBNO ZNANJE, MALA BREZPLAJA Z VELIKIMI FINANČNIM POSLEDICAMI.

Izbira plastične odplake je mogoče pristopiti z manj zahtevami. Vzamem razmeroma drage cevi (nemško), jih je enostavno namestiti in razstaviti, ko se prilegajo v proces. Glavna stvar je, da kanalizacijska cev ima konstanten nagib 1-1,5 cm na 1 meter dolžine od kanalizacijskega dvižnika do točke izpusta vode. Cevi je treba položiti blizu stene in jih pritrditi s posebnimi sponami, in ne ležati na posadite trim cevi same (osebno sem srečal take kreacije v apartmajih od "Zhekovsky obrtnikov").
  Razstavljanje in montaža

Značilnosti namestitve split sistemov

Pri nameščanju splitnega sistema, katerega cena je dovolj visoka in nepravilna namestitev lahko povzroči poškodbe klimatske naprave ali njeno neučinkovito delovanje, morate upoštevati nekaj osnovnih pravil:

Namestitev znakov na fasade stavbe

Majhni znaki, znaki, svetlobne škatle ali tridimenzionalne črke so pritrjeni na steno objekta skozi močnostne elemente konstrukcije z uporabo najlonskih moznikov in samoreznih vijakov. Modul ima dolgo življenjsko dobo in je skoraj brezbrižen za vremenske razmere.

środa, 5 grudnia 2018

Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Konkretne monolitne strukture

Na žalost se vse zgoraj navedene prednosti nekaterim bralcem morda ne zdijo tako pomembne, potem ko se seznanijo s pomanjkljivostmi monolitne konstrukcije:
  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Prednosti monolitne hiše

Značilnosti konstrukcije okvirne hiše z monolitno podlago določajo številne prednosti. Poudarjajo pozitivne lastnosti in značilnosti stavbe, med katerimi je treba poudariti:
  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Pogled od razvijalca

Razvijalec v monolitni konstrukciji privlači:
  • hitra gradnja stavbe;
  • seizmična odpornost stavbe;
  • brez krčenja;
  • večja življenjska doba (po nekaterih podatkih - do 300 let);
  • neomejeno število nadstropij stavbe, kar omogoča čim večjo uporabo ozemlja, namenjenega za razvoj;
  • veliko možnosti pri izbiri arhitekturnih oblik, ki omogočajo harmonično vstop v stavbo v skoraj vseh mestnih ali naravnih krajinah;
  • relativno enostaven postopek namestitve in majhna količina rabljene opreme.
  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Monolitne večnadstropne hiše v Rusiji

Tehnološke monolitne hiše so se začele uporabljati v Nemčiji nekaj manj kot sto leti. Potem so osnove monolitnih zgradb služile kot podporne stebre. Po vojni je bila tehnologija v Franciji izbrana, francoska pa je izboljšala metodo in začela graditi livarske hiše. Od druge polovice 20. stoletja so se te tehnologije široko uporabljale v Evropi in še posebej v ZDA.
  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Zgradbe iz betonskega betona

Vmesni objekti med monolitnimi in monolitnimi ploščami stanovanjskih stavb so stavbe iz betonskega betona, v katerih so stene izdelane z mokrim orožjem (pod pritiskom). S to metodo betoniranja znotraj stene je ojačana polistirenska plošča (enaka bazaltna izolacija). Izoliran beton je bolj trpežen, gostejši od običajnega betona. Tehnologija je preprosta, se uporablja v številnih državah, omogoča zmanjšanje stroškov ogrevanja. Poveča se fleksibilnost pri načrtovanju, kot tudi v stavbah s krili za zunanje stene. Fleksibilnost tehnologije omogoča oblikovanje ukrivljenih plošč, različnih delov, stenskih konfiguracij. Teža se zmanjša doma.
  Brick monolitne hiše pomanjkljivosti

Opečne stanovanjske stavbe

Trenutno se je delež gradbenih hiš iz opeke znatno zmanjšal. To je posledica relativno visokih stroškov materiala in trajanja dela v primerjavi z drugimi načini gradnje. Gradnja visokogorske stavbe iz opeke (10-18 nadstropij) traja 1,5-2 let. Ta številka je za 30% višja od gradnje monolitnih konstrukcij in za 50% višja od plošče. Sodobne stanovanjske stavbe iz opeke sodijo v segment stanovanj premije.

Voda filtrira novo vodo

Za reverzno osmozo bi bilo dobro imeti manometer, če ni merilnika tlaka, potem bo težko ugotoviti vzroke nekaterih napak, še posebej tiste, povezane s tlakom.

Kako uporabljati manometer pri preverjanju osmoze? Potrebno je, da se pipe iz rezervoarja (na fotografiji, ki je na vrhu), ki je z njo priključena, vijak vijak vijak. Ostanek ostane samo vstaviti v poseben priključek. Kako izvleči cev iz povezave gosta Joh v osmozi - morate pritisniti stiskalni obroč s svojim nohtom in cev se tiho prikaže. V nasprotnem primeru ne boste uspeli.
  Voda filtrira novo vodo

Namizno napravo filtrirajte za vodo Novo vodo

Strokovnjak za čiščenje naprave je nov sistem opreme, ki se postavi na namizno ploščad do umivalnika. Stacionarne naprave so priključene na kuhinjsko pipo in izpisano je drugo vodilo, ki je namenjeno samo za čisto vodo. Povezan je s sklopko in preusmerjalnikom, ki je vključen v paket. Če je zaprt krmilni ventil zaprt, je nemogoče izliti vodo.

Opis Filtri toka Nova voda EU310

Tekoči filter za vodo Novi EU310 Water je namenjen za namestitev pod umivalnikom. Za regije z vodo, za katere je značilna normalna in nizka vsebnost trdnih soli.
  Voda filtrira novo vodo

Kartuše za pitne sisteme Nova voda

Opozarjamo vas, da je vir zamenljivih elementov omejen in se lahko razlikuje od navedbe proizvajalca, odvisno od kakovosti vaše vode. Priporočamo zamenjavo nadomestnih elementov pogosteje poleti, kajti v tem obdobju zaradi cvetenja alg, povečane temperature okolja, vzdrževanja in popravil itd. Se lahko nekateri kazalniki kakovosti vode poslabšajo, kar lahko bistveno zmanjša življenjsko dobo katerega koli vložka..
  Voda filtrira novo vodo

Najnovejše novice o Odesi na portalu odessa1.com

Dobro vedo, da imajo lastniki, zahvaljujoč prenosnim tehničnim napravam s 24-urnim dostopom do interneta, edinstvene priložnosti, skrbeli smo za ustvarjanje priročne aplikacije. S prenosom na spletu se boste lahko seznanili z vsemi dogodki v naši regiji. Z nameščanjem mobilne aplikacije ne morete niti na spletno stran, ampak takoj prebrati samo najbolj zanimivo novico.
  Voda filtrira novo vodo

Hiše, hiše. Kijev, Darnitskiy okrožje, 50. Sadovaya ulica

Osokorki, ulica Sadovaya 50, metro Slavutych, v bližini jezera. Hiša, zgrajena leta 2015, 100% pripravljena, popolnoma opremljena, aparatura, klimatska naprava, hiša ima 2 nadstropja, na 1. hodniku, hodniku, kuhinji-jedilnici, garderobi, pralnica, kopalnica, shramba, 2. soba: tri spalnice, hodnik, kopalnica, shramba, hiša ima gospodarsko ogrevanje s plinom, talno ogrevanje, vodnjak, septička jama, iz hiše je izhod na teraso., video nadzor, varnostni alarm. Ploskost je ravna, pravilna oblika, gre za rastlinjak.

wtorek, 4 grudnia 2018

Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

  Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Kaj naj zgradimo hišo?

Vredno je, da začnemo izbrati vrsto temeljev, izbiro in pripravo materialov. To počnemo. Kar se tiče graditve temelja, je to drugačen pogovor za vsako od njegovih tipov. Dotaknili se bomo le značilnosti, ki se nanašajo neposredno na konstrukcijo okostja na njem. Vendar nobena od njih ne bo preprečila poznejše izgradnje hiše druge vrste na istem temelju.
  Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Montaža stropa in namestitev špirovcev

Pri montaži stropa je treba strogo upoštevati relativni položaj stebrov in zastav: vzlet ne sme presegati 5 cm. Za poravnavo koncev se uporablja raztegnjena vrv. Tako je bilo pri polaganju plošče, ki veže vse hlode, mogoče nastaviti natančnost, je bil pin postavljen pod konec plošče, kar je omogočilo, da se plošča enostavno premika na kratkih razdaljah. Postavljeni hlodi so bili fiksirani s podstavki, nameščenimi v treh črtah s korakom 1,5 m. Dolžina podpornikov je bila nekoliko daljša, kot je potrebno, tako da sušilne plošče niso oslabile strukture.
  Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Ožičenje je odprto ali zaprto. Prednosti in slabosti.

Posebno pozornost je treba nameniti električni napeljavi. Mnogi se sprašujejo, ali je mogoče v ogrodju zgraditi skrito ožičenje? Po PUE, pri polaganju električne napeljave v praznini v vnetljivih strukturah, je treba ožičenje zaščititi z negorljivim materialom z vseh strani.
  Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Pripravljamo materiale in orodja

Da ne bi motili med delom na kakršnih koli delih, bomo vnaprej pripravili vse potrebno. Za samo-konstrukcijo ohišja okvirja bomo pripravili naslednja orodja:
  Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

Okvirna hiša na kanadski tehnologiji

  • Fundacija
  • Izdelujemo opaž
  • Lestvica fundacije
  • Nadstropje prvega nadstropja
    • Spodnji zaboj
    • Talna obloga s vezanimi ploščami
    • Pritličje
      • Okvir zidov prvega nadstropja
      • Dvig notranjega prehoda
      • Dvignite drugo nadstropje
      • Izdelava verande s streho
      • Stenska obloga
      • Namestitev dimnika
      • Izdelava verande in terase
      • Polaganje mehke strehe
      • Zidna izolacija
      • Oblikujemo notranji prostor
      • Aprila 2013 je naša družina prejela parcelo za gradnjo hiše na podeželju. Po precej obotavljanju smo se odločili za izgradnjo okvirne hiše z lastnimi rokami s pomočjo kanadske tehnologije.
          Tehnologija gradnje hiše z lastnimi rokami

        Značilnosti gradnje

        1. Za izdelavo visokokakovostnih ščitov je precej težavno in težko. Prvič, je treba prenesti vse velikosti, dobesedno do "milimetra". Drugič, pritrdilni elementi ščita. Če jih kupite ločeno, ni vseeno, da so vsi primerni. Tretjič, pravilna izbira izolacijskih materialov in njihova namestitev na montažo. Če kupite pripravljeno, potem morate ugotoviti, katero vrsto izolacije uporabljate, na tem, katere modele tehnologije.

        poniedziałek, 3 grudnia 2018

        Zaključne stene in stropi

          Zaključne stene in stropi

        Faza 1 Predhodna priprava

        • čiščenje stenske obloge iz prahu in umazanije
        • odprava napak: razpoke in luknje
        • prašenje: dobra oprijemljivost, ojačanje, izravnavanje

        Faza 2 Mavec

        Pozabite na staro tradicijo nanašanja na stene tako imenovane gartsovke: mešanica apna, cementa in peska. Poleg tega lahko sušenje takšne ometne plasti traja cel mesec. Na koncu tega obdobja vam je zagotovljena deformacija osnove: luskastih in razpokanih.

        Zaključni zidovi stene in strop v stanovanju.

        Zagon končnega kita sten in stropa med popravilom je treba opraviti z začetnim delom za izravnavo sten in stropov v stanovanju, šele potem sledi zaključni premaz na stenah in stropu. Končni premaz sten in stropov je obraz stanovanja in odvisno od tega, kako kompetentno in učinkovito bo polnilo odvisno od obraza vaših stropov ali sten in morajo biti popolnoma ravne in gladke. Če naredite napako v kateri koli od stopenj, naj bo poravnava, gnetenje ali uporaba premaznega sloja v nasprotju s tehnologijo za obdelane površine, so rezultati morda razočarani.
          Zaključne stene in stropi

        Priprava in čiščenje stropa

        Če so stropne plošče nameščene ravno, je dovolj, da odstranite ostanke ozadja, lepila in / ali odtisa s stropa. Za odstranitev beline ali ozadja je treba površino stropa navlažiti z vodo z gobico. Takoj, ko je odstranljiv sloj beline ali ozadja namočen, ga je mogoče enostavno odstraniti z lopatico. Ne potrebuje več navlažiti večjih površin, ker se lahko hitro posušijo. To je najbolje storiti korak za korakom, omočiti in čiščenje majhnih področij pretoka, na primer, meter za meter.
          Zaključne stene in stropi

        Kako narediti drywall ↑

        Kiti v suhih zidovih morajo biti popolnoma vsi šivi, vdolbine in spoji, kot tudi montažne luknje, kjer so glave vijakov. Začetni kit se pripravi neposredno pred uporabo. Prah, kupljen v trgovini, se v določenem razmerju preprosto razredči z vodo. Morate pripraviti količino kita, ki jo lahko hitro izčrpate.
          Zaključne stene in stropi

        Priprava površine za kit

        Za začetek je treba strop in stene temeljito očistiti iz ostankov predhodno dodelavnih materialov ter popolnoma odstraniti prah, umazanijo in druge elemente, ki lahko motijo ​​delovanje. Nato se površina prevleče. V večini primerov zadošča ena plast primerja, saj sodobne sestavine vsebujejo vse zahtevane snovi, zlasti antimikotične antiseptike. V nekaterih primerih pa jo je treba napolniti 2-krat (zelo vlažne sobe, prisotnost gliv na stenah).
          Zaključne stene in stropi

        Priprava končnega kita za delo

        V konzerve lahko v končni obliki kupite končno kiti za nanos na stene. Ampak to stane 20% dražje, zato je ekonomično kupiti suho zmes in ga po potrebi razredčiti v vodi.

        Priprava stenskih zidov

          Priprava stenskih zidov

        Značilnosti priprave sten v novoročni novi stavbi

        Priprava zidov za tapete v novi stavbi lahko traja nekaj časa. Najpogosteje, nakup stanovanja v novi hiši, ljudje želijo videti skoraj pripravljeni stanovanja, za urejanje je treba vložiti najmanj truda. Kljub temu, da je prešel prag novega stanovanja, prašno betonsko tla, slabo kakovostne vtičnice in neenakomerne stene takoj udari oči. Seveda, lepilo za ozadje v najkrajšem času, ki ga ne dobite, in celotno izdelano delo je mogoče razdeliti na več stopenj.
          Priprava stenskih zidov

        Znebiti se starih ozadij

        Preden pripravite stene za pritrditev ozadja, je nujno, da odstranite s sten prejšnji konec, ki lahko pokvari vse svoje delo dovolj. V nekaterih situacijah je lahko ta stopnja zelo težko izvedljiva, vendar si morate prizadevati za odstranitev starega konca. Če preskočite to fazo dela, potem nima smisla nadaljevati. Če želite odstraniti stare ozadje, jih morate najprej narediti čimbolj mehke.
          Priprava stenskih zidov

        Priprava zidov za tapete: štiri razloge, zakaj je to treba storiti

        Obstaja veliko razlogov za neupoštevanje postopka priprave zidov za ozadje - preprosto je nerealno navesti vse. Najpomembnejši so naslednji.
          Priprava stenskih zidov

        Priprava zidov za ozadje, delovni nalog

        Zdaj gremo s teboj po celotni tehnološki verigi priprave sten za ozadje ali slikanje. Ob istem času bodo stroški dela prikazani tako, da boste v celoti razumeli celoten obseg dela.
          Priprava stenskih zidov

        Kako se izogniti temi učinki in pripraviti steno pod ozadje?

        To je izvedljiva naloga. Končni zaključek sten je mešanica pripravljene (izravnane, okužene) površine in dekorativne prevleke, v našem primeru ozadje. Večina obrtnikov, ki opravljajo popravila z lastnimi rokami, vedo, da uporaba tega končnega kita rešuje ta problem. Kvalitativno gnetenje sten z lastnimi rokami je v celoti sposobno vsakogar, celo začeti sami poskušati narediti zaključno delo.

        Tehnologija priprave stene ali zakaj ravni zidovi

        Za večino od nas je zaključna dekoracija sten v stanovanju ozadje ali drugi valjani materiali, kot je na primer oljna tkanina. Manj pogosto slikarstvo, še manj pa dekorativni omet. Toda za vsako dekoracijo zahteva pripravo sten, najpogosteje pomeni - poravnavo sten. Toda preden se bomo prvič izenačili z lastnimi rokami, ne bo bolelo, da bi se spoznali s tehnologijo priprave stene. V tem članku bomo pisali o tehnologiji izravnave sten s pomočjo mešanice gipsa. Prvič, poglejmo:

        niedziela, 2 grudnia 2018

        Swing za otroke

          Swing za otroke

        Plastična gugalnica: velika raznolikost

        Če izberete zabavo za ulico, potem bodite pozorni na lesene modele. To so modeli, ki imajo naslednje pozitivne lastnosti:
          Swing za otroke

        Kako izbrati gugalnico za dom in vrt?

        Swing - to je eden najbolj dostopnih in priljubljenih vseh voženj. Z lahkimi leti navzgor in navzdol težko zapusti brezbrižne malce pustolovce, zato je v otroštvu otrok odgovor na vprašanje o namestitvi takšne igralne opreme nedvoumno. In tukaj se starši srečujejo s prvimi težavami. Katere metalne nihanje iz kovine ali plastike lahko izberete? Suspendiran ali na prostem? Kje jih postaviti? Kako zaščititi svojega otroka pred poškodbami? Ko iščete model, bodite pozorni na naslednje točke:
          Swing za otroke

        Izbirni nasveti - vrste in vrste

        Ulične gugalnice so bile vedno priljubljene ne samo med otroki, ampak tudi odrasle. Trenutno otroška ulična nihanja imajo velik izbor različnih modelov in lahko kupite gugalnico za otroke, zlasti za ulice, otroško igrišče ali poletno hišo. Gugalnice so suspendirane in uravnotežene. Najprej so nihanja otroških ulic drugačna glede na proizvodni material:
          Swing za otroke

        Cene za prosta igrišča in igrišča

        Pri izbiri kompleksa je pomembno, da se upoštevajo želje otroka in možno število igralcev. Če se osredotočite na ta merila, lahko izberete prava otroška igrišča, jih kupite potrebno opremo in ustvarite idealen kraj za igre na prostem. Naša spletna trgovina predstavlja komplekse različnih kategorij cen:
          Swing za otroke

        Kako izbrati material za izdelavo gugalnice

        Seveda, da bi lahko samostojno naredili državno gugalnico, ne potrebujete samo določenih gradbenih orodij, temveč tudi sposobnosti za delo z njimi. Zato, preden odločite o gradnji, razumno ocenite svojo moč. Nihanje za dajanje iz kovine je gotovo temeljna gradnja.
          Swing za otroke

        Koristi gugalnic za razvoj otrok

        • razviti in okrepiti vestibularni aparat;
        • služi kot objekt za uporabo energije;
        • krepitev mišic;
        • usposabljajo spretnost in se naučijo obvladovati svoje telo;
        • učiti otrokovo neodvisnost;
        • omogočajo komunikacijo s kolegi (komunikacijske spretnosti);
        • odvrne od računalnika, televizije in interneta;
        • staršem zagotovi nekaj brezplačnih ur za druge dejavnosti;
        Ali obstaja nekaj razlogov, da se z zamahom premikate z lastnimi rokami? Ni treba kupiti novega materiala, na spletnem mestu lahko vedno najdete ustrezne predmete za proizvodnjo. Zgradite svojega otroka nepozabno darilo.

        Popularne posty