sobota, 22 czerwca 2019

Kako namestiti okensko polico nad baterijo

  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Kakšne so okenske police na plastičnih oknih

Še pred namestitvijo morate vedeti, da so tudi plastične okenske police drugačne. Če potrebujete trdi premaz, ne bojte se ognja in prask, potem morate izbrati akril. Za ceno tega bo veliko dražje, vendar bo moč na višini. Tu je treba opozoriti, da se večina okenskih oken prodaja tako, da so dovolj za namestitev. In vsa presežek se je zmanjšal. Električni kreten bo pomagal s plastiko, vendar pa so tudi okenske police iz naravnega ali (pogosteje) umetnega kamna. To niso vsi bolgarski.

Splošni seznam priporočil za namestitev okenske police

  1. Podstavek je pritrjen znotraj prostora in pod okenski odprtini;
  2. Spodaj na okencu je največ 60 mm od njegovega roba žlebica - tempelj do globine 20 mm, ki je potreben za preusmeritev vode;
  3. Končna stopnja namestitve pride šele po pripravi spodnjih mrtvih točk;
  4. Dno stranske pobočne raztopine se razreže do stene. Nato se stena očisti iz ostankov, prahu, umazanije itd.:
Okensko podstavek je postavljen na naslednji način:
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Lokacija radiatorjev

Radiator mora biti nameščen tako, da deluje s 100-odstotnim odklonom. Najboljša namestitvena možnost je pod oknom. Največja toplotna izguba v hiši poteka skozi okna. Položaj ogrevalnih baterij pod oknom preprečuje izgubo toplote in kondenzacijo na oknih. Za velika okna uporabljajte radiatorje višine 30 cm ali jih postavite neposredno blizu okna.
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Kako je nameščena prag?

Tehnologija nameščanja oken je preprosta. Namestitev okenskih oken poteka v kvadratnem oknu. Nagibi na desni in na levi se OBVEZNO razširijo (zloženi) in okenske police se začnejo na pobočjih okoli 50 mm na vsaki strani. Namestitev samih oken se zgodi predvsem na dva načina: a) na dvokomponentni poliuretanski peni z uporabo posebnih distančnikov, tako da se okenski okvir ne pokriva. (glavna pot)
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Priprava površine

Danes lahko vsakdo, ki to želi, namestiti okensko polico z lastnimi rokami. Najprej morate kupiti vsa potrebna orodja in materiale, ki jih potrebujete za delo. Pogosto strokovnjaki pravijo, da je kakovost vašega dela neposredno odvisna od kakovosti orodij, ki jih uporabljate za namestitev okenske police. Zato jih ne shranite. Prvič, če uporabljate kakovostna orodja, bo bolj priročno delo, in drugič, jih boste zagotovo uporabljali v prihodnosti, saj boste morali v vsakem oknu v sobi namestiti okenske police.
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Vgradnja okna v stanovanje: algoritem, pravila, odtenki

Zamenjava okenske police ali nameščanje novega s svojimi rokami je najpomembnejša točka pri nameščanju poljubnega okna. Dejstvo je, da je zasnovan tako, da igra ne samo estetsko vlogo v notranjosti, ampak tudi zaščitni. Nenehno ga prizadenejo različne temperature in mehanske obremenitve. On je tisti, ki trpi zaradi nenehne vlage in sonca. In prav to so trenutki, ki v veliki meri določajo specifike svoje namestitve.

piątek, 21 czerwca 2019

Fotografije zasnove stanovanj 2016

  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Slogi in motivi oblikovanja stanovanj 2017

Kot smo že omenili, so stilske meje pri oblikovanju stanovanj leta 2017 zelo zamegljene. Eklektične kombinacije so bolj relevantne. Slogi z izrazitim karakterjem, kot sta sodobno in podstrešje, se praviloma uporabljajo kot poudarki na ozadju sodobne ali neoklasične kompozicije. Še vedno velja za Art Deco. Par naglasov v tem slogu je dovolj, da bi prostor sijaj aristokratskega salona in visokokakovostne dnevne sobe. Pri mešanju slogov pri oblikovanju stanovanj v letu 2017 lahko dosežemo velik učinek s pomočjo kontrastnih kombinacij. Zato na fotografiji pogosto vidite povezavo v enem prostoru elementov brutalne podstrešja in, na primer, nekaj pompoznega imperija.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Intenzivne barve - priljubljene barve v notranjosti leta 2016

Domače okolje brez besed govori o osebnostih in željah prebivalcev doma. Prvi vtis je ustvarjen z barvno shemo prostora, nato pa v pogovor pridejo pohištvo in spretnostne rešitve. Oblikovalci trdijo, da se običajne pastelne barve zbledijo v ozadje. Prišel je čas, da se potopimo v eksotični svet barv, ki prenaša vso raznolikost narave.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Trendi v oblikovanju stanovanja

Vsaka soba v apartmaju ima lastne trende oblikovanja. Kaj se uporablja v dnevnih sobah, je popolnoma nepomembno za spalnice. Da bi vam olajšali navigacijo v trendih, značilnih za notranjo opremo stanovanj v letu 2016, se osredotočimo na trende, ki so značilni za posamezne prostore.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Trendi v notranjosti leta 2016. Trenda številka 4. Visokokakovosten počitek

Moderna oseba živi v pospešenem ritmu in se pogosteje vrne domov le, da se počiva in spi. Če ste eden od teh ljudi, potem bi morala biti spalnica poudarjena točka v vaši notranjosti. Samo najboljša ortopedska vzmetnica, samo najkvalitetnejše posteljno perilo, samo sproščujoče, nastavljivo razsvetljavo. Pazite tudi na hrup in svetlobno izolacijo. Če želite premakniti gor, morate dobro spati.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Optične iluzije pri oblikovanju 3-sobnih apartmajev 2016

Optični učinki in iluzije so pomembni ne le pri oblikovanju majhnih stanovanj. Med fotografijami novega leta 2016 si lahko ogledate veliko zelo prostornih apartmajev, kjer oblikovalci spretno igrajo z domišljijo. Ogledalni koridorji, neobstoječ portal, previdno prikrito kot ozadje za fotografije na vratih - vsi ti elementi so zlahka zavajajoči. Ampak, ker je že dolgo znano, da odrasli uživajo v igri kot otroci, optični učinki zaznavajo vsi z velikim zanimanjem. Konec koncev, kdo med nami ne želi biti vsaj za trenutek v Alice's Looking Glass?
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Lepi apartmaji. Fotografije notranjosti 2016-2017 v klasičnem slogu

Drugi slog, ki je vedno povezan z opredelitvijo "lepih apartmajev", je klasika. Ta plemeniti slog trend danes je izredno redek v svoji čisti obliki. Poudarek na udobnosti in funkcionalnosti je privedel do določenega preoblikovanja klasike, ki je postala lažja. Današnji klasični slog se pogosto razredči z elementi art deco in sodobno.

czwartek, 20 czerwca 2019

Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Koliko prenova stanovanj z grobim zaključkom: vodnik za kupce

Večina kupcev stanovanj, ki preučujejo več deset možnosti na sekundarnem trgu, niso vedno zadovoljni s tem, kar vidijo. Stare hiše, zastarela popravila, ki jih lastniki ne poskušajo posodobiti. Možnosti za odstranitev "sledi" nekdanjih lastnikov, če niso preveč čiste. Slepi vhodi. Vse to pogosto vodi stanovanje kupci odločitev za nakup stanovanja v gradnji.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.

Kdo dela na objektih?

Delo Voronezh mojstrov, vsak opravlja svoje delo: električar, vodovodar, vodovodar, slikarji, mavec. Strokovnjak inženir je odgovoren za vse od začetka do konca: organizira in usklajuje delo mojstrov, kupuje gradiva in vam poroča o stroških, oceni in opravlja delo, izvaja denarna plačila.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da nas nagiba.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Popravila stanovanj v novih stavbah

Nenavadno so lastniki novih stanovanj soočajo s težavami, kot so popravilo stanovanj v novih stavbah. Kje morate začeti popravila v novem, samo kupljenem stanovanju, če prej niste morali urediti novega stanovanja? Ta članek vam bo pomagal narediti popolno popravilo v novi stavbi.

Stroški popravila stanovanja v novi stavbi iz nič

Prenova stanovanj v novi stavbi se razlikuje od popravila "sekundarnega stanovanja". Če v sekundarnem stanovanju, v nekaterih primerih lahko naredite kozmetično posredovanje, popravilo stanovanja v novi stavbi ni proračunska možnost in bo zahtevala resne finančne naložbe. Izjema - apartma je obnovljen od razvijalca - tukaj lahko dobite enostavno "kozmetiko". Zaključek stanovanj od razvijalca je idealen, ko je primanjkovalo proračuna za boljše popravilo novega stanovanja.

Hiše iz lesnih projektov

  Hiše iz lesnih projektov

Projekti državnih hiš in hišic iz lesa

Dobrodošli v elektronski katalog modelnih projektov hiš iz bara. Za bolj priročno iskanje so vsi projekti lesenih hiš, odvisno od območja, razdeljeni na tri kategorije: hiše iz bara s površino do 100 m2 M; od 100 do 150 kvadratnih metrov. in več kot 150 kvadratnih metrov.
  Hiše iz lesnih projektov

Prednosti hiše iz bara

Les je tradicionalni gradbeni material, ki se uporablja več sto let in je znan po svojih edinstvenih lastnostih. Hiše iz bara ohranjajo prednosti lesa - edinstven vonj, čist zrak, toploto dotika, posebno lepoto.
  Hiše iz lesnih projektov

Hiše iz vrstice na ključ

Hiša iz bar - klasike ruske gradnje. V kateri koli državi in ​​celo v majhni regiji že poznajo (klasični, tradicionalni) pristopi k oblikovanju hiš in izbiri gradiva za stanovanjsko gradnjo. Poleg tehnologije in orodij za gradnjo so se skozi stoletja razvijali. V ruski verziji - to je nedvomno hiša lesa - z izrezljani drsalkami in platnenimi ploščami, okraski. Tehnologija in orodja domačega lesenega stanovanja, nastala iz ostrih osi, so bila stoletja poraščena, kar dokazujejo spomeniki lesene arhitekture Rusije, ki so se spustili k nam in so postali predmet občudovanja ne le tu, temveč tudi v tujini.

Projekti hiš iz barov

V tem razdelku so predstavljeni tipični modeli hiš iz profiliranega žarka, ki ga je izdelal Lestek LLC. Če niste našli želenega projekta ali ne morete izbrati, ne bodite razburjeni. Naši strokovnjaki so pripravljeni razviti za vas individualen projekt katere koli kompleksnosti, v kateri bodo vse vaše želje realizirane.
  Hiše iz lesnih projektov

Hiše iz vrstice na ključ

Moderne hiše iz bara imajo vse prednosti lesenih konstrukcij, hkrati pa so jim prikrajšane pomanjkljivosti. Okolju prijaznost, naravnost, trpežnost, moč, lepa površina, razumna cena - to so glavne prednosti lesa. Antiseptična, impregnacija z negorljivim gorenjem, obdelava na natančnih strojih, nove tehnologije montaže zagotavljajo odpornost na izgorevanje in razpad, odlično geometrijo, visoko hitrost montaže. Ni presenetljivo, da večje število razvijalcev raje hiše iz profiliranega lesa.
  Hiše iz lesnih projektov

Projekti lesenih hiš "Forest Line" - kakovostno delo strokovnjakov

Danes vsak razumen človek, ki namerava začeti graditi svojo hišo (iz lepljenega laminiranega lesa, iz profiliranega ali zaokroženega dnevnika), pripravi projektni načrt za prihodnjo gradnjo. Konec koncev je oblikovanje pomembna in potrebna stopnja gradbenih del, na kateri ni odvisen samo estetski videz lesene hiše, temveč tudi njegova funkcionalnost, trajnost, zanesljivost, kakovost in seveda končni stroški. Zato ne glede na vrsto načrtovane gradnje: obe hišici, hišah in zemljiščih - vse nestanovanjske in stanovanjske hiše, izdelane iz hlodov ali lesa, zahtevajo strokovno pripravo projektov lesenih hiš s pomočjo poklicnih oblikovalcev.

środa, 19 czerwca 2019

Monolitna tehnologija stolpcev

  Monolitna tehnologija stolpcev

Polnjenje monolitnih betonskih konstrukcij, tal in stebrov

Stolpci in stropi za polnjenje za pridobitev betonskega monolita se lahko zahtevajo, če projekt gradnje ne dovoljuje uporabe standardnih konstrukcij, proizvedenih v oddaljeni proizvodnji. V takih primerih ostaja le priložnost, da oblikujemo monolitne strukture s konjugacijami, ki lahko zaradi vertikalne in horizontalne porazdelitve sil sprejemajo znatne obremenitve.
  Monolitna tehnologija stolpcev

Orodje in materiali:

  • lopate: bajonet in sovkovaya
  • lopatico
  • ravni
  • žica za pletenje
  • okovja s premerom 14
  • opažne deske
  • kladivo
  • nohti
  • ročaj
  • 600 razred beton
Opisal sem najbolj podrobne informacije o tem, kako kopati temelj, izdelati opaž, nadvoreče ojačitve, v členih "Moj dom je moja trdnjava. Gradnja temeljev kamnite hiše in "Moja hiša je moja trdnjava. Gradimo zidove.

Gradbena tehnologija

Gradbena tehnologija monolitnih hiš se je začela uporabljati v Nemčiji nekaj manj kot sto leti. Potem so osnove monolitnih zgradb služile kot podporne stebre. Po vojni je bila tehnologija v Franciji izbrana, francoska pa je izboljšala metodo in začela graditi livarske hiše. Od druge polovice 20. stoletja so se te tehnologije široko uporabljale v Evropi in še posebej v ZDA. V Rusiji so stanovanjske monolitne hiše začele graditi šele v zgodnjih devetdesetih letih.

Tehnologija gradnje monolitnih hišnih okvirjev

Osnova za monolitno kočo se lahko uporabi trak, pilota ali plošča temelj. Najbolj primerno možnost določajo rezultati analize značilnosti tal in topografije, konstrukcijskih obremenitev in nosilnosti tal, podtalnice, ob upoštevanju stopnje pojavljanja, arhitekturnih odtenkov projekta monolitne zasebne hiše in njegovih oblikovnih značilnosti.
  Monolitna tehnologija stolpcev

Prednosti monolitne konstrukcije.

Druga pomembna prednost monolitne konstrukcije je, da je celoten proizvodni cikel osredotočen na eno gradbišče najmanjše velikosti. To je v nasprotju s konstrukcijo plošče, kjer so vsi elementi proizvedeni v tovarni, nato pa se jih pripeljejo in shranjujejo na gradbišču, nato pa se montirajo s pomočjo žerjavov in druge težke opreme. Proces gradnje monolitnega konstrukcijskega elementa je sestavljen iz le nekaj stopenj: priprava in dobava betona (praviloma razredov 200-400), priprave opažev in betona, ki se sami prelije.
  Monolitna tehnologija stolpcev

Tehnologija monolitne konstrukcije: pomembne značilnosti

Bistvo gradbene tehnologije monolitnih hiš je, da so stene zgradb, tal in drugih podpornih elementov oblikovane iz rešitve armiranega betona neposredno na gradbišču. V ta namen se uporabljajo različne vrste opažnih sistemov, s pomočjo katerih se oblikuje bodoča stena določene debeline in konfiguracije v skladu s tehnično dokumentacijo. Po montaži opažnega materiala se pripravljena raztopina vlije vanj, po trditvi pa se lahko razstavi in ​​ponovno uporabi ali ostane del stavbe.

wtorek, 18 czerwca 2019

Prenova stanovanja

Najprej pripravi

Recimo takoj, ni potrebe, da bi se lotili in takoj začeli kupovati nove ozadje ali ploščice. Ker bo vsaka hitrost popravila nujno povzročila dodatne nepredvidene stroške. Najprej morate izdelati načrt ukrepov za popravilo in natančneje:
  Prenova stanovanja

Kozmetično popravilo lahko vsakdo privošči!

Takšne pomanjkljivosti, saj je strop zatemnjen v kuhinji ali neobrezan ozadje zlahka odpraviti z uporabo redecoration. Ali pa si morda samo utrujen zastareli dizajn pisarne ali trgovskega dna? To tudi ni problem. Zahvaljujoč preurejavanju, lahko spremenite katero koli sobo! Seveda, če to naredite sami, bo to naredilo veliko časa in truda, medtem ko je vse, kar je kakovostno, malo verjetno brez izkušenj in znanja o določenih tehnologijah. Najboljši način za izvedbo kozmetičnih popravil bo pritožba na strokovne delavce. Pomagali vam bodo pri varčevanju s proračunom, medtem ko ne boste izgubljali časa. Resnično lahko naredimo, da si prefinjeno poceni!
  Prenova stanovanja

Obnova stanovanja na ključ

Vsako popravilo je precej odgovoren in zelo zamuden posel, zato je treba na ključ obnovo stanovanj zaupati strokovnjaki, ki imajo v teh zadevah velik ugled. Če pa ste zadovoljni z možnostjo rešitve problema z najmanjšimi izgubami, potem na podlagi prevladujočega konkurenčnega okolja najdete obrtnike, ki se bodo strinjali, da boste resnično naredili poceni preurejanje stanovanja.
  Prenova stanovanja

Triki za preurejanje v stanovanju

Ne prosim domačih zidov? Namesto udobja občutek depresije, ki jih stanje pohištva? Vse to kaže, da je čas za začetek kozmetičnega popravila.
  Prenova stanovanja

Pripravljalna dela

Preden začnete, pripravite prostor, v katerem boste najprej opravili popravila: premaknite vse stvari in pohištvo v drugo sobo, velike ali fiksne predmete (npr. Garderobo) previdno zaviti s plastičnim ovojem.

Obnavljanje fotografije in video poročil o delu opravljenega dela.

Obnova stanovanja je najpreprostejši in najbolj cenovno ugoden način za stanovanje v redu, hkrati pa mu daje nov videz. Stroški stroškov preureditve stanovanja so opazno manjši kot pri drugih vrstah popravil. Na splošno velja, da preurejanje stanovanja ne daje občutka popolnega zadovoljstva in uresničitve vaših idej. Ker mnogi smatrajo, da je preurejanje stanovanja zamenjava tapet in talne obloge in nič več.

Kozmetično popravilo lahko vsakdo privošči!

Takšne pomanjkljivosti, saj je strop zatemnjen v kuhinji ali neobrezan ozadje zlahka odpraviti z uporabo redecoration. Ali pa si morda samo utrujen zastareli dizajn pisarne ali trgovskega dna? To tudi ni problem. Zahvaljujoč preurejavanju, lahko spremenite katero koli sobo! Seveda, če to naredite sami, bo to naredilo veliko časa in truda, medtem ko je vse, kar je kakovostno, malo verjetno brez izkušenj in znanja o določenih tehnologijah. Najboljši način za izvedbo kozmetičnih popravil bo pritožba na strokovne delavce. Pomagali vam bodo pri varčevanju s proračunom, medtem ko ne boste izgubljali časa. Resnično lahko naredimo, da si prefinjeno poceni!

Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

NDV-Real Estate: v novi hiši je enostavno najti stanovanja

Pri nakupu nepremičnine se vedno postavlja vprašanje, ali je bolje - sekundarni trg ali nove stavbe. Iz številnih razlogov je bolj donosno kupiti nove apartmaje: plačate manj in dobili bivanje v odličnem stanju. Vam ni treba skrbeti, da morate zamenjati ožičenje ali cevi: sodobni LCD-ji uporabljajo napredne trajne materiale.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Značilnosti nakupa stanovanj v fazi izkopavanja

Na stopnji izkopa, izvedenega z različnimi ocenami od 10 do 25% vseh stanovanj. Velika širina različnih strokovnjakov kaže na to, da se bo po krizi leta 2008 na moskovskem trgu novih stavb začel okrevati, pri vlagateljih (imetniki kapitala in bankam) pa je stalen trend zaupanja vlagateljev v razvijalce.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Novogradnja v Moskvi

Posebno pomembna in obsežna stanovanjska soseska, kjer je moskovska vlada že podprla gradnjo, je postala območje industrijskih con. Zaradi nezadostnega izboljšanja takšnih območij in pomanjkanja ustrezne infrastrukture se razvijalci načrtujejo spremeniti z izgradnjo velikih kompleksov, kjer bodo poleg stanovanjskih nepremičnin predstavljeni tudi prodajni prostori. Ponavadi ti nestanovanjski prvi nadstropji stavb in ločenih stavb hitro napolnijo službe, trgovine, zobozdravniške pisarne in druga podjetja, ki so zasnovana tako, da v celoti zagotavljajo udoben obstoj prebivalcev novih stanovanj.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Na primarnem trgu nepremičnin v osrednjem upravnem okrožju Moskve

Osrednje upravno okrožje Moskve vključuje ozemlje zgodovinskega središča mesta. Pokraj ozemlja 66 kvadratnih kilometrov, majhnih po Moskvi standardov, je okrožje najdražja glede na povprečne stroške stanovanj v glavnem mestu. In to ni slučajno: na območju osrednjega upravnega okrožja je veliko izjemnih zgodovinskih in arhitekturnih spomenikov. Tukaj je Moskovski kremelj in številne vladne stavbe, vključno z vladno hišo, državno damo in stavbo sveta federacije. Poleg tega se v osrednjem delu Moskve nahaja večina ustreznih ministrstev. Tudi v okrožju so skoraj vse postaje v Moskvi in ​​številne kulturne objekte.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Stanovanja v gradnji v Moskvi

V stanovanjskem kompleksu VESNA je sodoben stanovanjski kompleks razreda "udobje" s svetlim arhitekturnim konceptom v mestu Aprelevka vzdolž avtoceste Kievskoe. V neposredni bližini so načrtovane postaje podzemne železnice Salaryevo in Rumyantsevo.

niedziela, 16 czerwca 2019

Gradnja dvonadstropne koče

Izbor gradbenih materialov

Ena od pomembnih faz oblikovanja večnadstropne stavbe je izbor gradbenih materialov, katerih namen je zagotoviti ne samo prvovrstne karakteristike, temveč tudi brezhiben videz. Visokokakovostno načrtovanje dvonadstropne hiše zahteva kompetenten pristop k izgradnji temeljnih nosilcev, kar je še en pomemben dejavnik, ki določa optimalne gradbene materiale.
  Gradnja dvonadstropne koče

Gradnja dvonadstropne hiše pene blokov

Uporaba v predmestni gradnji kot glavni gradbeni material iz visoko trdnega betona iz pene lahko bistveno izboljša tehnično in gospodarsko učinkovitost hiše, ki se gradi. Pena bloki so dobro obdelani, imajo majhno težo. Odlikujejo jih dobre zvočne in toplotno izolacijske lastnosti, visoka požarna odpornost in odpornost proti zmrzovanju. Možno je hitro in učinkovito graditi dvonadstropno hišo pene blokov brez gradnje dragih vrst temeljev.

Kako zgraditi dobro dvonadstropno hišo iz bara

Dvonadstropne hiše iz bara so odličen način za življenje v udobju urbanega razreda, vendar stran od vrveža metropole. Takšne vikende najdemo ne le na gozdnih površinah, ampak tudi v mestu. Razlog za to je ravno udobje, zanesljivost, privlačnost videza in stroški. Cena dvonadstropnih hiš v baru je lahko karkoli, vse je odvisno od območja, velikosti, vrste zaključka notranjih in zunanjih elementov.
  Gradnja dvonadstropne koče

Projekti dvonadstropnih hiš s teraso

Gradnja dvonadstropne hiše je zmanjšanje stroškov, prihranek prostora na lokaciji, velik izbor možnosti načrtovanja in udobje bivanja v eni osebi. Če potrebujete veliko kočo z udobnim prostorom za sedenje, so za vas izdelani projekti dvonadstropnih hiš s teraso.
  Gradnja dvonadstropne koče

Tehnologija gradnje sten iz gaziranega betona

Gazirani beton - lahki material, ki ne povzroča ekstrudiranja lepilne raztopine. Za razliko od tradicionalnih opečnih zidov, so stene blokov za betonske betone lahko postavljene brez premora. V skladu z gradbenimi kodami se za polaganje zunanjih sten uporabljajo bloki debeline 375-400 mm, za notranje stene - najmanj 250 mm, za dekorativne predelne stene - najmanj 100 mm. Uporaba orodja Ytong, izdelana posebej za obdelavo z gaziranim betonom, pospeši in poenostavi postopek polaganja in predelave blokov iz gaziranih betonov.
  Gradnja dvonadstropne koče

Pluse, zgrajene v dveh nadstropjih lesa

Mnogi razvijalci svojim strankam ponujajo gradnjo cenovno ugodne hiše v dveh nadstropjih. Kupci pa se bojijo, verjamejo, da bo takšna gradnja stala dvakrat toliko. Ampak to ni tako! Obstajajo enoknjižne lesene hiše, ki presegajo stroške dvonadstropne zaradi kompleksnosti temeljev, strešne konstrukcije ali arhitekturnih rešitev. Ta možnost dveh nadstropij je primerna tudi za tiste, ki imajo majhno parcelo. Variante dvonadstropnih hiš so tako raznolike, da lahko vsakdo izbere projekt, ki ustreza njihovemu okusu in denarnici.

Popravila in zaključna dela v koči

  Popravila in zaključna dela v koči

Koliko hiše končajo

Za zunanjo dekoracijo danes uporabljamo različne materiale. Toda mnoge možnosti, ki jih ponuja gradbeni trg, pogosto ne ustrezajo potrebnim standardom kakovosti. Če izberete takšne materiale za oblikovanje vašega doma, tvegate, da boste daleč od tistega, kar ste hoteli. In življenjska doba takšnih konstrukcij običajno ne doseže impresivnih vrednosti. Zato je najprej treba dati prednost visokokakovostnim gradbenim materialom. In čeprav se stroški dokončanja podeželske hiše v tem primeru povečajo za red velikosti, boste zadovoljni z rezultatom. Zunanja dekoracija hiš lahko izvedemo z naslednjimi osnovnimi tehnologijami:

PRISOTNI IN ODLIČNI KLIENT - NAŠA GLAVNA NALOGA

Za nas je najpomembnejša zadovoljna in zadovoljna stranka. Zato smo priporočeni prijateljem in znancem, ki nam omogočajo, da znova in znova potrdimo naš pozitivni ugled. Če se obrnete k nam za popravilo stanovanja ali pisarne, boste prejeli zanesljivega izvajalca in vaša popravila bodo potekala gladko, natančno in vam prinesla le pozitivna čustva iz rezultata dela.
  Popravila in zaključna dela v koči

Kakšno popravilo potrebujete?

Lahko si preprosto preurejanje. In hiša bo postala lažja, čistejša, bolj zabavna. Lahko si naredite velik remont in se počutite ponos v vašem domu, v vašem domu. Obnova doma je prenova življenja. Življenje se spreminja na bolje. Začnete pogledati svet z novimi očmi. Življenje je napolnjeno z novim pomenom, pridobi nove barve. Poznamo vrednost lastnega doma za vse in skrbimo, da vaš dom postane najboljše mesto za sprostitev, nepogrešljiv opornik udobja, topline in lepote: prijeten za dušo in prijeten za oko.

Fina končna obdelava v hiši ali koči

V skladu s predhodno dogovorjenim načrtom na tej stopnji so postavljeni dekorativni elementi (niše, loki, večstranske stropne konstrukcije). Stene in stropi so ozemljeni, lepljeni z ojačevalno mrežo in kiti, pritrjujemo dekorativne elemente (letve, torbe, vtičnice, rolete itd.). Hkrati se lahko opravi delo pri polaganju ploščic v kopalnici, na tleh se uporabljajo drugi kompleksni dekorji (keramične plošče iz kamna, mozaiki itd.). Če je dodelava tal zagotovljena z parketom ali laminatom, se izvedejo številna dodatna dela pri pripravi površine.
  Popravila in zaključna dela v koči

Popravila in zaključna dela

Smo strokovnjaki na področju popravil in dekoracije stanovanj, hiš in hiš. Za dolgoletno delo na trgu zaključevanja in popravila stanovanj smo pridobili neprecenljive izkušnje, ki jih uspešno uporabljamo pri izvedbi popravil in zaključnih del na ključ. Pokliči zdaj!
  Popravila in zaključna dela v koči

Popravila in zaključna dela

Vsak lastnik stanovanja pozna iz prve roke, katera popravila so. Mnogi začnejo dobiti glavobol iz te ene besede. Popravki se pogosto zamujajo več mesecev, kar povzroča veliko neprijetnosti za prebivalce. Vendar se takšnim težavam lahko izognete, če iščete pomoč strokovnjakov.

Popularne posty