sobota, 31 marca 2018

Debelina monolitnih plošč

  Debelina monolitnih plošč

Izračun monolitnega prekrivanja: prosite za pomoč ali premagajte sebe?

Ni dvoma, da je najboljša možnost za gradnjo monolitne plošče, da jo izvede v skladu s planom. Izračun načrtovanja, ki ga izvajajo strokovnjaki, ima nekaj prednosti:
  Debelina monolitnih plošč

V katerih primerih potrebujete monolitno prekrivanje.

Monolitna armiranobetonska tla so najbolj zanesljiva, pa tudi najdražja od vseh obstoječih možnosti. Zato je treba določiti merila za uporabnost naprave.

Montažna tla iz armiranobetonskih plošč

Najpogosteje so izdelani iz krožnih votlih plošč, ki jih odlikuje sprejemljiva cena, manjša teža, izboljšana toplotna izolacijska lastnost v primerjavi z monolitnimi. Prekrivanja so hitro nameščena in široka paleta vam omogoča izbiro plošče za potrebe kupca. Edina pomanjkljivost je obvezna uporaba žerjava.
  Debelina monolitnih plošč

Oplaščeni oplati

Na začetku je bila postavljena horizontalna opažna plošča z uporabo enake tehnologije, ki je bila uporabljena za ulivanje stropa plošče: iz nosilcev h20 in teleskopskih stebrov (opornih ploščic) s 18 mm debelimi ploščami iz vezanega lesa.

Polnjenje monolitne talne plošče

Polnjenje talnih in podstrešnih tal ni možno brez posebne opreme, ki je betonska črpalka. Ta stroj je sposoben črpanja betonske raztopine na višino 56 metrov.
  Debelina monolitnih plošč

Kako narediti monolitno armirano betonsko tla z lastnimi rokami

Za izgradnjo monolitnega stropa pri gradnji zasebne hiše bodo potrebni naslednji materiali in orodja:

Notranja trimska loža

  Notranja trimska loža

Letve, montažni profili ali lepilo?

Okras mora biti nekako pritrjen na stene. Pritrditev mora zagotavljati njegovo trdnost, celovitost in pravilen videz z neizogibnimi deformacijami. Običajno je dekorativna obloga nameščena bodisi na letev ali na njej v profilih - začenši, lutka in konča - ali na lepilo.
  Notranja trimska loža

Vrste materialov za zaključevanje balkonov in lož v notranjosti

Pri izbiri končnih materialov je treba pozornost posvetiti ne le njihovim prednostim in pomanjkljivostim, ampak tudi upoštevati, kako primerni so za uporabo na določenem balkonu, tehtati vse prednosti in slabosti v smislu praktičnosti in oblikovanja.
  Notranja trimska loža

Kako izbrati material za zaključek balkona?

Če imate ogrevan balkon, lahko za dokončanje zidov uporabite plastične ali plutovinaste plošče, mavčne plošče, plastične, lesene podloge, plošče MDF, dekorativni kamen ali omet.
  Notranja trimska loža

Obloga iz plastične plošče

Znano je, da so osnove dolgoročnega delovanja balkona trajne strukture in zanesljivi materiali. Zato je notranja dekoracija s plastično ploščo odlična možnost!
  Notranja trimska loža

Notranja dekoracija balkona s PVC ploščami in lesom v Nižnem Novgorodu

Do sedaj so najbolj polizdelki za notranjo dekoracijo balkona ali lože Eurolining in PVC plošče. Prednosti in slabosti vsakega materiala. Poskusimo jih identificirati.
  Notranja trimska loža

Leseni stenski opaž in strop

Za lepo dekoriranje balkonske obloge je najboljše. Lesena podloga velja za najbolj okolju prijazen in dobro obdelan material, je močan, trden, vzdržljiv, primeren za ponovno uporabo slikanja ali lakiranje.

Popravila strehe stavbe

  Popravila strehe stavbe

Mehka streha od 80 p / m2

Popravilo mehke strehe se izvede v dveh primerih - če je potrebno zamenjati manj kot polovico poškodovane prevleke in če je potrebno popolnoma zamenjati celotno mehko streho. V skladu s tem bo v prvem primeru popravilo imelo ime toka, v drugem - že bo večji remont.

Nujna rekonstrukcija strehe

Da popravilo strehe ni povezano z dolgotrajno katastrofo, čim prej opravljamo delo. In to ne vpliva na kakovost storitev. Preizkušeni način gradnje, popravila in obnove manipulacije nam omogoča, da v najkrajšem času prenesemo celo najbolj zapletene predmete.

Popravilo strehe strokovnjakov Zelenograd-servis

Glede na visoko funkcionalno obremenitev na strehi, in sicer: zaščito notranjega prostora pred vlago in zagotavljanje toplotne izolacije, popravilo strehe naj izvajajo le visokokvalificirani strokovnjaki. Dobro popravljena streha bo vaš dom vzdrževala toplo, normalno vlažnost in preprečila nastanek vlage.
  Popravila strehe stavbe

Vrste dela pri popravilu strehe

Sedanje (nujno) delo je namenjeno odpravljanju napak in napak, ki so se pojavile med sezono (običajno zimo) in ne predstavljajo motenj v strukturi strehe. Ta vrsta dela se izvaja brez razstavljanja starega premaza, nove plasti pa so stari 1 ali 2-krat prekriti. Pred zagonom se morate prepričati, da je strešna konstrukcija v zanesljivem stanju, saj nove plasti skupaj s starim večkrat povečujejo obremenitev na celotni strehi objekta.
  Popravila strehe stavbe

Kako je treba opraviti delo?

Ali obstaja tehnični predpis za prenovo strehe stanovanja? Streha krona vsake stavbe in njeno dobro stanje zagotavlja varnost in vzdržljivost sten in stropov.
  Popravila strehe stavbe

Popravila strehe industrijskih zgradb

    Za industrijske zgradbe so uporabljali različne vrste strešnih kritin. Odvisno od njene raznolikosti se uporabljajo ustrezni materiali in tehnologije.

    Kako do limete stene

      Kako do limete stene

    Belilnaya apna - preučujemo izdelek

    Apno je kumulativno ime izdelkov gorenja, kot tudi naknadno obdelavo krede, apnenca in drugih karbonatnih kamnin. Se zgodi, da se ugasne (Ca (OH) 2), ne pogasimo (CaO) in soda (zmes Ca (OH) 2 z NaOH).
      Kako do limete stene

    Funkcije in obseg apna pri popravilu ↑

    Apno ni najlažji material za uporabo. Vendar pa zavzema zelo močan položaj in nenadoma izgublja tla na svojem trgu gradbenih materialov. Glede na vse prednosti in slabosti je v določenih primerih uporaba apnene beline primerna in včasih je bolj primerno izbrati drugo metodo.
      Kako do limete stene

    Priprava orodja

    • Naravno krtačo (pri nanašanju raztopine s čopičem) namočite v toplo vodo.
    • Preverite in po potrebi izperite cevi in ​​brizgalne šobe.

    Bele stene z lastnimi rokami

    To delo lahko naredite na tri načine:
      Kako do limete stene

    Uporaba apnene beline

    Glede na značilnosti apnenčaste malte se za belo pranje uporablja belo pivo: skladišča, delavnice, kleti, garaže, fasade hiš, drevesa, dezinfekcija prostorov (zelenjavnih skladišč, skladišč za sadje, kašče), perutninskih farm, prašičjih farm, hlevov, industrijskih in industrijskih prostorov.
      Kako do limete stene

    Informacije o belo pranje doma s kredo

    Postopek priprave stene za belo pranje s kredo, pa tudi tehnologija uporabe raztopine je enak kot pri nanašanju apnenčne sestave. Edina razlika je rešitev sam. Kromovo belilo vsebuje naslednje sestavine: kreda, voda, modra in namizna sol.
      Kako do limete stene

    Priprava zidov za belo pranje

    Če se prvič nanese belo pranje

    Da bi pobarvane stene izgledale lepo, je treba površino pripraviti za popravilo. V tem primeru, če so zidovi preprosto ometani, in še nikoli prej niso bili pobarvani (kot na primer v novi stavbi), je delo poenostavljeno. Res je, da je v teh okoliščinah potrebno izdelati troslojno belo pranje sten.

    Vodovodni stroški

      Vodovodni stroški

    Kvalificirana postavitev vodovodne napeljave

    Tudi pri preureditvi kopalnice je treba posodobiti postavitev vodovodne napeljave. Če popolna zamenjava vodovodnih in kanalizacijskih sistemov ni zagotovljena, in ožičenje je treba opraviti z visoko kakovostjo, med obnovo prostora je bolje takoj izboljšati učinkovitost vodovodne in povečati uporaben prostor.
      Vodovodni stroški

    Montaža kopalniških cevi

    Pri popravilu v kopalnici je eden od najpomembnejših vprašanj distribucija cevi v kopalnici. Pri popravilu je vedno treba zamenjati komunikacije, kot je razdeljevanje na mestih kanalizacijskih cevi, ki se razprostirajo na mestih cevi, ki oskrbujejo vročo in hladno vodo, in razdeljujejo cevi na ogrevano brisačo. Pri zamenjavi kopalnice in vodovodne napeljave v kopalnici lahko vodoravne kanalizacije dosežejo do nekaj metrov, včasih pa imajo cevi zelo velik ovinek ali "zasukani" okrog straniščne školjke.
      Vodovodni stroški

    Stroški distribucije vodovodnih cevi v apartmaju: pustite hišo toplo in suho

    Če morate popraviti ali potrebujete cevovod v stanovanju, ne pozabite, da lahko vodo oskrbite na dva načina:
      Vodovodni stroški

    Vodovodni vodovod v novi stavbi

    Kljub navideznim težavam so vodovodne instalacije v novi stavbi lažje kot v stanovanjih sekundarnega stanovanjskega trga, saj jim ni treba obnoviti starih cevi, odprtih tal in sten.
      Vodovodni stroški

    Izbira najboljšega načina distribucije vodovodne instalacije

    Najtežji in odločilni proces pri popravilu ali sanaciji prostorov je distribucija vode in kanalizacije. Ta stopnja zahteva ne samo visoko usposobljene obrtnike in posebno opremo, temveč tudi podrobno načrtovanje.
      Vodovodni stroški

    Vodovodne cevi v kopalnici

    Pravilno izvedena vodovodna napeljava v kopalnici naj bi bila primerna lokacija za vse sanitarne naprave in opremo, brezplačen dostop do komunikacij za spremljanje stanja, vzdrževanje in popravilo, v notranjosti sanitarne površine je estetsko prijeten videz.

    Opečni stebri za ceno ograje

      Opečni stebri za ceno ograje

    Namestitev opečne ograje

    Običajno gradijo ograje višine do 3,3-3,5 metra: ne le dvorišče, temveč tudi okna v pritličju bodo povsem skrita od radovednih oči. Za gradnjo ograje je zgrajena temelj, ki je nastal iz betona. Odvisno od podnebja in vrste tal, globina temeljenja variira od 0,5 do 1,8 metra.
      Opečni stebri za ceno ograje

    Celotna ograja z opečnimi stebri

    V paketu ograje je vključena velika količina različnih materialov, vendar je glavni del monolitne trakove. Za zapolnitev temelja se uporablja le visokokakovosten beton. Temelj temeljev je postavljen okrepljen okvir. Podlaga za opečne stebre uporablja kovinski drog 60x60 mm. Polnjenje ograje med opečnimi stebri je individualno dogovorjeno s stranko.
      Opečni stebri za ceno ograje

    Posebej priljubljeni so ograje iz profesionalnega tla z opečnimi stebri.

    Izgledajo kot predstavljivi in ​​trdni. Takšne ograje govorijo predvsem o finančnih zmožnostih lastnika, saj so njihovi stroški precej visoki. Tudi, odvisno od želje in arhitekturnega videza hiše, se raztezajo lahko zapirajo s kovinsko ograjo, lesom ali polikarbonatom.
      Opečni stebri za ceno ograje

    Tehnološke značilnosti gradbenega in instalacijskega postopka

    Vsak 2,25 metra (mesta namestitve za opečne stebre za ograjo) se razprostira z izrezom 40x40x130 cm. -15 cm je postavljena betonska znamka M-300. Pri gradnji opečne ograje za vgradnjo vgrajenih delov se nujno uporabljajo poli, katerih cena je odvisna od premera. Običajno se uporabljajo profili dimenzij 60x60x2 mm. Stojala so nameščena v pripravljene jame in varno pritrjena po nastavitvi betona.
      Opečni stebri za ceno ograje

    Čas konstrukcije opečnih stebrov je odvisen od številnih dejavnikov, kot so:

    • gradbišče;
    • dimenzije bodoče ograje in sami stebri (višina stebrov je odvisna od višine ograje, večinoma njihova višina je 2-2,5 m);
    • vremenske razmere, dostopnost do prevoza itd.
    Mnoge od teh težav je mogoče rešiti na sami strani.

    Zamenjava talnih oblog na laminatih

      Zamenjava talnih oblog na laminatih

    Druga vprašanja o tej temi

    • barvna kombinacija Hello! Povej mi, kako združiti barvo stopnic, ki je že pobarvana v temni češnji, in tla v dvorani je Svetlytsov parket, vendar moramo postaviti na hodnik in v kuhinjo, ki je na isti plošči

      Zamenjava talne obloge - alternativa dragim popravilom

      V enem nadstropju se bodo začele pojavljati znaki obrabe - da bi se slepili, zvokali in izgubili privlačnost. Parketna tla niso izjema, ker les zaradi svoje intenzivne obremenitve, vlage in temperaturnih nihanj izgubi svoje lastnosti. Ne more pa se veseliti dejstva, da lahko delno zamenjate talno ploščo brez pomoči obrtnikov, če imate izkušnje s popravili.
        Zamenjava talnih oblog na laminatih

      Odstranjevanje talne plošče

      Lesena tla je lažje odstraniti kot lesena tla. Če je bil zaskočen, se posamezni deli lahko odstranijo, ne da bi pri tem poškodovali ostalo površino. Ključi omogočajo takšne operacije do 5-krat. Z metodo lepila za pritrditev, razen plošče, je težko.
        Zamenjava talnih oblog na laminatih

      Kakšno nadstropje je mogoče postaviti na staro

      Linolej Lahko ga položite na skoraj vse originalne talne obloge. Na primer, na starem linoleju ali lesenem podu. Če je mogoče, je priporočljivo, da med tla in novim linolejem položite tanko vezan les.
        Zamenjava talnih oblog na laminatih

      Kako razstaviti laminat?

      Preden popolnoma spremenite laminat v stanovanju, pomislite, da je mogoče popraviti manjše poškodbe. Odstranjevanje in zamenjava se izvedeta praktično brez orodja. Namesto tega so potrebni, vendar le zato, da bi razstavili podnožje. Demontaža in demontaža laminata se izvajajo na ločenih trakovih, z gladko ločitvijo ključavnic. Če je vsaka plošča oštevilčena med postavitvijo, jo bo veliko lažje sestaviti.
        Zamenjava talnih oblog na laminatih

      Ali je mogoče laminat dati na starega parketa?

      Izbira modernih zaključnih materialov za ureditev visokokakovostnih podov je praviloma omejena na laminat, talne ploščice in linolej. To je prva možnost, ki najpogosteje raje uporablja ne le popravljavce mojstra, temveč tudi potrošnike, ki so se odločili za obnovo ali zamenjavo tla sami.

    Površinsko slikanje

      Površinsko slikanje

    § E8-1-25. Priprava barvnih, primerjalnih in polnilnih sestavkov

    PRIPRAVA OLJA, LEPILA, ZNANJA, KAZEINOVIH KOMPOZITOV IN PRIMEROV, SILIKATNIH KOMPOZICIJ IN PRIPRAVE PATTY
      Površinsko slikanje

    Površinski premaz z vodnimi emulzijskimi formulacijami

    Glavna dejavnost te družbe je oglaševanje na prostem v večini njegovih manifestacij (izdelava različnih oglaševalskih struktur, instalacij, zagotavljanje povezanih storitev). Poleg tega organizacija vključuje dve dodatni enoti (z relativno neodvisnostjo pri odločanju o organizaciji), ki se ukvarjajo z gradbenimi in zaključnimi deli ter s proizvodnjo trgovske in razstavne opreme.
      Površinsko slikanje

    Barvanje nevodnih sestavkov

    Slikanje površin lahko dosežemo z vodnimi in nevodnimi sestavki. V nevodne formulacije spadajo oljne barve, laki in emajlne formulacije. Uporabljajo se za barvanje ometanih površin v kuhinji, kopalnicah, stopniščih.
      Površinsko slikanje

    2.

    2.1. ,, . , , .
      Površinsko slikanje

    11- (5-8). Barvanje z limetinskimi spojinami

    Nove površine. Najprej popravijo napake, jih pokrijejo z raztopino, jih gladijo s koncem drevesa, z opeko (spodaj). Površina je obilo navlažena z vodo. Takoj, ko se voda absorbira brez ostankov, takoj na vlažni površini naredite prašek ali pa takoj dvakrat pobarvate. Stropi so najprej pobarvani, potem stene. Druga barva se izvede po sušenju prvega. Brez barvanja je možno barvati.
      Površinsko slikanje

    Priprava zidov za slikarstvo

    Danes je eden od najbolj preprostih, cenovno dostopnih in estetskih načinov dekoriranja stanovanja barvanje sten. Visoka priljubljenost tovrstnega zaključnega dela je precej razložljiva z uporabo novih tehnologij, novih barvnih kompozicij in posledično s popolnoma spremenjenim izgledom poslikanih zidov. Barvanje vam omogoča, da v hiši ustvarite edinstveno vzdušje in neprekosljivo udobje. Raznolikost barv za stene in možnosti sodobnega niansiranja, predstavljene v sodobnih barvnih katalogih (TVT, RAL, NCS itd.), Vam omogočajo, da izberete pravo senco in stopnjo sijaja za katero koli površino.

    Cena naprave za osnovo

      Cena naprave za osnovo

    Dodatni parametri, ki povečujejo stroške izgradnje temeljev

    • Oddaljenost in nedostopnost gradbišča.
    • Težki teren.
    • Plitvo pojavljanje podzemne vode.
    • Kletna dvigala in kletna oprema.

    Stroški fundacije traku f1

    3. Prodajna naprava 300 mm.

    Klesan kamen bomo uporabili granitno frakcijo 20..40, lahko seveda apnenec, vendar je zelo občutljiv na vlago in podtalnico. Menimo, da je temelj za nas, zato je bolje razmisliti o dobrem materialu.

    Kako izbrati pravo podlago

    Vendar pa cena temelji za hišo ni edino merilo, ki bi ga bilo treba upoštevati pri izbiri najustreznejšega tipa temeljev za hišo ali kopel.
      Cena naprave za osnovo

    Temelj blokov FBS

    FBS bloki so izdelani v tovarnah betonskih izdelkov v standardnih velikostih. Pri nameščanju blokov FBS je potreben žerjav, ki povečuje stroške temeljev, vendar hitrost namestitve prihrani čas, da se gradi temelj v primerjavi z monolitnim, po vlivanjem, ki ga je mesec dni kasneje odstranil opaž.
      Cena naprave za osnovo

    Polnjenje fundacije v Tomsku

    Zanesljiva in trajna podpora za hišo mora ustrezati državnim standardom gradnje. Pri pripravi gradnje fundacije se upoštevajo trije osnovni predpisi:
      Cena naprave za osnovo

    Vijačne pilote - namestitvene funkcije

    Danes so v Rusiji veliko povpraševanja po vijačnem piloti, saj jih je mogoče postaviti na nestabilna in kompleksna tla. Pomembno vlogo ima gospodarska težava, in sicer cena, tako na samih nosilcih, kot tudi na namestitev vijačnih pilotov.

    Beton in varjenje

      Beton in varjenje

    Varjenje in betonsko delo

    Če boste morali "napolniti" temelj za hišo, gazebo, ograjo ali garažo v saniranem območju, bomo ta dela izvajali z najmanjšim nelagodjem za druge in čim večjo čistočo.
      Beton in varjenje

    Tema 9. Varjenje

    Razvrstitev vrst varjenja in njihov obseg. Ročno varjenje z varjenjem. Varjeni sklepi in šivi. Način varjenja in tehnika šiva. Avtomatsko in polavtomatsko varjenje z varjenjem. Tehnologija varjenja plina. Tehnologija uporovnega varjenja, njegove vrste. Varnostni nadzor varjenja.
      Beton in varjenje

    Cena betonskega in monolitnega dela v Voronežu

    Cene za izvedbo betonskih in monolitnih del v Voronežu so odvisne od kompleksnosti in obsega konstruktivne stavbe.
      Beton in varjenje

    6306031076/31076 Tipični tehnološki zemljevid betonskih in armiranobetonskih del (monolitni armiranobeton). Montaža monolitnih armiranobetonskih temeljev za stebre civilnih stavb z blokirnim opažom

    Standardne diagrame poteka za izdelavo določenih vrst dela
      Beton in varjenje

    Varjenje v Moskvi: delo s linolejem

    Linolej je tla material, ki se že dolgo uporablja v stanovanjskih in nestanovanjskih prostorih. Material ima veliko prednosti, tako da danes ni izgubil pomembnosti pri popravilu. To se razlikuje glede na enostavnost namestitve, vendar če želite postaviti nekaj trakov - ne da bi to storili brez varjenja. Obstaja več tehnologij za varjenje linoleja:
      Beton in varjenje

    Izposoja gradbenih orodij in opreme

    Razširjujemo ponudbo in odpremo nov oddelek, ki vam omogoča dodajanje oglasov za najem ali zakup gradbene opreme, skladiščne opreme in profesionalnih orodij. Zdaj je lažje iskanje in najem. Priročno iskanje po ključnih besedah ​​v nekaj sekundah bo ustvarilo oglase za izbrano orodje.

    Popularne posty